Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Καταπληκτικό-Στο σκαμνί επιχειρηματίες του Τριγώνου για πινακίδες!!!

Καταπληκτικό-Στο σκαμνί επιχειρηματίες του Τριγώνου για πινακίδες!!!Με τίποτα δεν μας αφήνουν να καμαρώσουμε ότι είμαστε Έλληνες. 
 
Το ένα παράλογο ακολουθεί το προηγούμενο με αποτέλεσμα τα όσα συμβαίνουν να είναι μοναδικά. 
 
Δείτε λοιπόν την πιο πρόσφατη βλακεία του ονομαζόμενου Ελληνικού κράτους. 

Στέλνουν κατηγορούμενους, στις 30 Σεπτεμβρίου στο Δικαστήριο της Ορεστιάδας ,επιχειρηματίες του Τριγώνου, αυτους δηλαδή που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βουλγαρίας και Τουρκίας ,γιατί εγκλημάτισαν και σε κάποιο χωράφι του επαρχιακού δικτύου, έβαλαν μία πινακίδα για να βρίσκει ο κόσμος την επιχείρησή τους!!! Μιλάμε για πολύ μεγάλο έγκλημα... 

Δυστυχώς αυτούς τους επαγγελματίες, αντί το Ελληνικό κράτος να τους αγκαλιάσει ,να τους δώσει κίνητρα για να παραμείνουν εκεί ,την στιγμή μάλιστα που ο ανταγωνισμός με τισ γειτονικές χώρες είναι άνισος έρχονται τα αρμόδια όργανα και ακολουθούν τις εντολές κάποιων ανεγκέφαλων της Αθήνας και τους τιμωρούν.

Στην ουσία δεν τιμωρούν μόνο αυτούς αλλά και την ακριτική Ελλάδα γιατί κάποιοι ξοδεύουν τα λεφτά τους για να κρατάνε τα φώτα αναμένα σε αυτές τις περιοχές. 

Αλλά που να καταλάβουν κάποιοι, που έδωσαν εντολή για την απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων στην Βουλιαγμένης και στην Γλυφάδα αλλά οι γραφειοκράτες νόμισαν στον Πεντάλοφο και στα Μαράσια!!!. 

Όσο βέβαια οι φορείς του τόπου μας θα παραμένουν αδρανείς ,να το θυμάστε ,τα αρμόδια όργανα της πολιτείας εδώ θα οργιάζουν, γιατί αλλού δεν τους παίρνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου