Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΒΑΡΕΣΕ "ΚΑΝΟΝΙ" Η ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΓΝΟ

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 περί πτώχευσης κατέθεσε στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ. Επίσης, κατέθεσε και προσωρινά μέτρα προστασίας από τους πιστωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΓΝΟ εμφάνιζε ζημιογόνα αποτελέσματα εδώ και καιρό, πριν ακόμη η κρίση χτύπησε με σφοδρότητα τη χώρα. Μάλιστα, το μερίδιο της στην αγορά είχε υποχωρήσει κάτω από το 2%.

Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία είχε περάσει το 2003 στην ιδιοκτησία του ομίλου τυροκομικών προϊόντων Κολιός έπειτα από διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Αγροτική Τράπεζα.
 
 tragiko
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Ένταση και επεισόδια εντός και εκτός Κοινοβουλίου συνόδευσαν την ψήφιση του προϋπολογισμού της πΓΔΜ, με συνοπτικές διαδικασίες και απόντες τους περισσότερους βουλευτές της αντιπολίτευσης που καταγγέλλει «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» καθώς η κυβέρνηση Γκρούφεσκι κατέθεσε τον προϋπολογισμό χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των τροπολογιών.

Διαδηλωτές κυβέρνησης και αντιπολίτευσης αντιπαρατάχθηκαν έξω από τη Βουλή, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και μέσα στην Αίθουσα της Ολομέλειας, όπου επενέβη η ασφάλεια απωθώντας βίαια βουλευτές της αντιπολίτευσης και απομακρύνοντας τους δημοσιογράφους.

Υπέρ του σχεδίου του προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση ψήφισαν 65 βουλευτές της συμπολίτευσης και κατά τέσσερις βουλευτές αλβανικών αντιπολιτευόμενων κομμάτων. Η συνεδρίαση της Βουλής για τη συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού διήρκεσε μόλις 35 λεπτά.

Οι βουλευτές του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού υπό τη «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι δήλωσαν ότι η ασφάλεια της Βουλής τους απώθησε βιαίως από την αίθουσα της Ολομέλειας. 

Εικόνες από τους διαδρόμους της Βουλής δείχνουν κάποιους βουλευτές της αντιπολίτευσης να μεταφέρουν στα χέρια τραυματισμένους συναδέλφους τους από την επέμβαση της ασφάλειας της Βουλής και άλλους βουλευτές με σχισμένα πουκάμισα.

Προηγουμένως, η ασφάλεια της Βουλής απομάκρυνε και τους δημοσιογράφους από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κοινοβουλίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων της πΓΔΜ Νάσερ Σελμάνι έκανε λόγο για «πρωτοφανή ενέργεια» παρεμπόδισης του δημοσιογραφικού έργου επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας απαγορεύτηκε στους δημοσιογράφους να καλύψουν τις εργασίες του νομοθετικού σώματος.

Βουλευτές της αντιπολίτευσης είχαν επιχειρήσει να εμποδίσουν την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας για την εξέταση του σχεδίου του προϋπολογισμού. Η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε κι ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα.

Έξω από τη Βουλή της πΓΔΜ συνεχίζονται οι αψιμαχίες μεταξύ υποστηρικτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, με την αστυνομία να προσπαθεί να τους κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας και την ατμόσφαιρα να παραμένει ηλεκτρισμένη.

Οι δύο ομάδες διαδηλωτών βρίσκονται σε απόσταση 50 μέτρων. Από τη μία πλευρά βρίσκονται περίπου 2.500 υποστηρικτές της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι, ενώ από την άλλη μεριά βρίσκονται περίπου 1.000 υποστηρικτές της αντιπολίτευσης. Μπροστά από τις δύο ομάδες των διαδηλωτών έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Οι υποστηρικτές του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, της «Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης» (SDSM) συγκεντρώθηκαν το πρωί μπροστά στη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει στην ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση των τροπολογιών που έχει καταθέσει η αντιπολίτευση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. 

Μεταξύ των διαδηλωτών της αντιπολίτευσης που είναι συγκεντρωμένοι μπροστά από τη Βουλή είναι ο αρχηγός του SDSM Μπράνκο Τσερβένκοφσκι και αρχηγοί μικρότερων αντιπολιτευόμενων κομμάτων, οι οποίοι καταγγέλλουν την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» και «καταπάτηση των συνταγματικών διατάξεων».

Το SDSM κατήγγειλε ακόμη ότι η αστυνομία της πΓΔΜ σταματά στους δρόμους λεωφορεία που μεταφέρουν στα Σκόπια υποστηρικτές της αντιπολίτευσης από επαρχιακές πόλεις και δεν επιτρέπει να συνεχίσουν την πορεία τους.

Οι υποστηρικτές της κυβέρνησης από την πλευρά τους καταγγέλλουν την αντιπολίτευση και τον Μπράνκο Τσερβένκοφσκι ότι επιχειρούν με κάθε τρόπο να παρεμποδίσουν την ψήφιση του προϋπολογισμού για να πλήξουν την εικόνα και τη λειτουργία της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση της πΓΔΜ ισχυρίζεται ότι αν δεν εγκριθεί ο προϋπολογισμός μέχρι τα τέλη του έτους θα σημειωθούν καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών και συντάξεων και το Δημόσιο δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις τους.

Αποχωρούν από τη Βουλή οι Σοσιαλδημοκράτες


Μετά τα σημερινά επεισόδια εντός και εκτός της Βουλής της ΠΓΔΜ κατά την εξέταση του προϋπολογισμού για το 2013, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM) του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετέχει πλέον στις συνεδριάσεις της Βουλής.
Ο κ. Τσερβένκοφσκι κάλεσε τους πολίτες της χώρας σε ανυπακοή κατά της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στην ΠΓΔΜ θα υπάρξει «λαϊκή εξέγερση», όμοια με εκείνη που εκδηλώθηκε στη Σερβία στις 5 Οκτωβρίου 2000, η οποία οδήγησε στην πτώση του καθεστώτος του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.
«Σήμερα καταπατήθηκε το Σύνταγμα στη χώρα. Δεν υπάρχει πλέον Δημοκρατία, δεν υπάρχει Βουλή. Από τη μιά μεριά είναι το δικτατορικό καθεστώς του Γκρούεφσκι και απέναντι του ο λαός», ανέφερε ακόμη ο κ. Τσερβένκοφσκι και πρόσθεσε ότι από αύριο η αντιπολίτευση ξεκινά αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Από την μεριά του το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι κατηγόρησε τον Μπράνκο Τσερβένκοφσκι ότι σήμερα επιχείρησε να προκαλέσει «χάος» στη χώρα και να κινηθεί «πραξικοπηματικά», όμως η προσπάθεια του απέτυχε.
tragiko
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Χιλή: Το ηφαίστειο Κοπαχούε άρχισε να… «βρυχάται»

Η και η Αργεντινή βρίσκονται κατάσταση κόκκινου και πορτοκαλί συναγερμού αντίστοιχα εξαιτίας της δραστηριότητας του ηφαιστείου που βρίσκεται νότια των Άνδεων στα σύνορα των δύο χωρών, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή.
Το Γραφείο Εκτάκτων Αναγκών της Χιλής (Onemi) δεν έχει προς το παρόν ζητήσει την απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή γύρω από το . Στο Κοπαχούε ζουν 500 άνθρωποι, 900 στο Καβιαχούε και 800 στο Μαπούσε.
Τα αέρια που βγαίνουν από τον κρατήρα του ηφαιστείου ύψους 2.965 μέτρων άλλαξαν χρώμα το βράδυ της Κυριακής, από γκρι σε άσπρα, δείχνοντας πως υπάρχουν ατμοί.
«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι η δραστηριότητα του ηφαιστείου θα καταλήξει σε μια μεγάλη έκρηξη», ανακοίνωσε η Εθνική Υπηρεσία Γεωλογίας της Χιλής.
Οι αρχές της επαρχίας Νεουκέν της Αργεντινής δεν έχουν διατάξει την εκκένωση της περιοχής, επισημαίνοντας πως οι κάτοικοι «ζουν σε απόλυτη ηρεμία».

polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

Με απλά λόγια… πόσα μας λήστεψαν με την “επιτυχία” του psi; (διαδώστε)

Πόσα λήστεψαν από τον Ελληνικό λαό για να μειώσουν δήθεν το χρέος;

Ασφαλιστικά ταμεία 13 δισεκατομμύρια ευρώ. Καταλάβατε γιατί δεν έχουν να δώσουν συντάξεις και εφάπαξ;
Πανεπιστήμια: 97 εκατομμύρια ευρώ
Νοσοκομεία: 70% των αποθεματικών τους.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε το εξής: Το κούρεμα των αποθεματικών των Νοσοκομείων, των Πανεπιστημίων και άλλων ΝΠΔΔ, αλλά και των…. ασφαλιστικών ταμείων, παραβιάζει το άρθρο 1 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Φυσικά ο κ.Βενιζέλος και ο κ.Παπα-δήμιος γράφουν στα παλιά τους τις ευρωπαϊκές συνθήκες όταν δεν τους βολεύουν. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις μας λένε: “Μα είναι ευρωπαϊκή μας υποχρέωση! Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας.” και άλλες τέτοιες ανοησίες. Ευρωπαίοι ala cart δηλαδή, όποτε μας βολεύει.

Οι έξυπνοι τραπεζίτες σε συνεργασία με τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης,(Κ.Σημίτη) που ενίοτε χρηματοδοτούν τα κόμματα, εξασφάλισαν έναν άσσο στο μανίκι τους (παλαιότερα). Ποιος είναι αυτός;

Σύμφωνα με νόμο του 1997, νοσοκομεία, Πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα και άλλα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, υποχρεούται να καταθέτουν τα χρήματά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος! Και μάλιστα όλα αυτά τα δις ευρώ, άτοκα! (είναι ιδιωτικό ίδρυμα της Ελλάδος ας μην το ξεχνάμε).

Η Τράπεζα της Ελλάδος στης 9 Μαρτίου, μετέτρεψε, χωρίς να ρωτήσει κανένα, τα χρήματα σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Τα ομόλογα κουρεύτηκαν και νοσοκομεία πανεπιστήμια έχασαν 70% των χρημάτων τους.!!!

Μετά τον Βενιζέλο οι μικροομολογιούχοι κυνηγούν και Σαμαρά. Και αυτό γιατί ενώ οι τράπεζες παίρνουν αποζημίωση για το κούρεμα που υπέστησαν τα ομόλογά τους, οι μικροομολογιούχοι δεν παίρνουν φράγκο, ή πιο σωστά θα πάρουν ένα μικρό μέρος των χρημάτων τους, την επόμενη 20ετία.

Ο Βενιζέλος έσπευσε να θέσει ως μείζονα προτεραιότητα της κυβέρνησης για άλλη μια φορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τουλάχιστον 58 δις ευρώ. Εάν μάλιστα συνυπολογισθούν και τα 35 δις ευρώ που θα δόθηκαν ως εγγυήσεις από τον EFSF στην ΕΚΤ για την κάλυψη της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών κατά την περίοδο εφαρμογής του PSI, το συνολικό ποσό αγγίζει τα 93,5 δισ. ευρώ.

Σε όποιον ισχυρίζεται ότι το psi ήτο επιτυχία, κολλήστε του αυτά τα στοιχεία στο πρόσωπο…

anti-ntp.net
Διαβάστε περισσότερα » »

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων

Σε λίγο ξημερώνουν Χριστούγεννα και είναι η πιο αγαπημένη νύχτα του χρόνου γιατί από τότε που ήμουν μικρή η μητέρα μου, μου έλεγε ότι απόψε ανοίγουν οι ουρανοί και μπορούν να δεχτούν τις προσευχές μας.


Ξεγλιστράω αθόρυβα βγαίνω στο μπαλκόνι κοιτάζω ψηλά ψάχνοντας να βρω ένα λαμπερό αστέρι. Αραγε αυτό να είναι εκείνο το Άστρο; Στα δικά μου μάτια πράγματι είναι. Τουρτουρίζω από το κρύο. Μια τέτοια στιγμή αυτή την Άγια νύχτα είναι αδύνατο να μη σκεφτώ όσους είναι άστεγοι. Εδώ και 2011 χρόνια κάποια άλλη άστεγη οικογένεια βασίστηκε στη φιλανθρωπία κάποιου ξένου.

Μακάρι το πνεύμα των Χριστουγέννων να μπορούσε να ζήσει μέσα στις καρδιές μας κάθε μέρα του χρόνου.
Τι είναι όμως αυτό το Πνεύμα των Χριστουγέννων;
Ισως το Πνεύμα των Χριστουγέννων να είναι η γνώση της ψυχής μας πως τα πράγματα είναι μόνο πράγματα και πως είμαστε πλασμένοι όχι πάντοτε για να κάνουμε αλλά ορισμένες φορές μόνο για να είμαστε.
Ίσως το Πνεύμα των Χριστουγέννων να είναι μια τρυφερή υπενθύμιση πως πρέπει να δημιουργήσουμε το χρόνο για να κάνουμε αυτό το μακρύ και αργό ταξίδι μέσα από την έρημο, να ανακαλύψουμε το δικό μας αστέρι και να το ακολουθήσουμε, να αφιερώσουμε χρόνο στην επώαση της δικής μας αυθεντικότητας για να γεννηθεί ο αληθινός άνθρωπος που προοριστήκαμε για να είμαστε.
Ίσως το πνεύμα των Χριστουγέννων να είναι η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτούμε τα αληθινά και σημαντικά για μας πράγματα.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, πέρα από τα παιχνίδια, τα στολίδια, τα κάλαντα και το χαρούμενο χάος των Χριστουγέννων, να βρείτε μια στιγμή ήρεμου στοχασμού και γαλήνης και τα Χριστούγεννα να αποκτήσουν το δικό σας πραγματικό νόημα.
Χαρούμενα Χριστούγεννα, με υγεία αγάπη και φως ο Θεός να μας ευλογεί, και μακάρι ο Θεός να ευλογεί όλες και την καθεμιά ύπαρξη ξεχωριστά!!!!

Σας φιλώ και εις αύριο με υγεία
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Δεν θέλω να εύχομαι χρόνια πολλά .......

Ποτέ μου δεν πίστεψα σε όλο αυτό το πανηγύρι των γιορτών, ποτέ μου δεν πίστεψα σε όλες τις ευχές που πηγαινοέρχονται αυτές τις μέρες.
Η ευχή για μένα είναι δέσμευση, είναι ένα όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί.

Όταν λοιπόν, σου εύχομαι ευτυχία στην ζωή σου, εγώ όπου είμαι ένα κομμάτι μέσα στην ζωή σου, προσπαθώ να σου δίνω χαρά στα επόμενα χρόνια, προσπαθώ να μην σε προδώσω, προσπαθώ να σέβομαι την ζωή σου, προσπαθώ να συνεχίζω να σ’ αγαπώ !!!!!!!!

Όταν σου εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, σημαίνει ότι τα εύχομαι πρώτα σε μένα και μετά σε σένα, δεν γίνεται να είσαι εσύ ευτυχισμένη(ος) και γω δυστυχισμένος(νη), η ευχή δεν θα έχει πιάσει τόπο.
Όταν μέσα στις ευχές μου βάζω λέξεις όπως ειρήνη σε όλο τον κόσμο, είναι σαν εύχομαι ότι δεν κάνω ποτέ μου κακό στον γείτονα, χειρότερα είναι ένα κουτσομπολιό από ένα φόνο.
Ο φόνος γίνετε μια φορά ενώ το κουτσομπολιό κάθε μέρα.
Όταν μέσα στις ευχές μου βάζω λέξεις χρόνια πολλά χωρίς να το σκεφτώ και πολλή, είναι άραγε ευχή η κατάρα; είναι δυνατόν να εύχομαι στην σημερινή μας κατάσταση χρόνια πολλά; Προτιμώ το καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρα σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Όταν εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, εύχομαι να υπάρχει ίση μεταχείριση από το σύστημα υγείας για όλους τους ανθρώπους του πλανήτη. Το εύχομαι πραγματικά αυτό, αλλά όταν έρθει η σειρά μου θα δώσω όσα έχω μέσα σε ένα φακελάκι για να πάρω την σειρά του διπλανού, οπότε η ευχή μου είναι μάλλον για όσο διάστημα είμαι υγιής, μετά αλλάζουν τα δεδομένα της ευχής.
Θα έρθει και εκείνο το τραπέζι όπου γεμάτος χαμόγελο από το πολύ αλκοόλ(ευτυχώς είμαι καθαρός και από αλκοόλ) θα εύχομαι στην υγειά μας και την ίδια στιγμή που το κάνω σακατεύω το συκώτι μου, αλλά εντάξει γιορτές είναι, ας το κάψουμε λίγο, ας ξεχαστούμε λίγο από τα προβλήματα.
Θα έρθει και η ώρα που θα τρώω, το σπίτι θα είναι στολισμένο, τα γιορτινά τραπεζομάντιλα, τα δώρα τυλιγμένα, και θα ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε καλά.
Θα σκάσω, θα εκραγώ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι άστεγοι που πεθαίνουν στον δρόμο, παιδιά θύματα της ίδιας της απληστίας μας, ένας κόσμος όπου για χάρη του καταναλωτισμού τα μεροκάματα είναι απλά μια καταδίκη σε θάνατο για αυτόν που τα παίρνει.
Όχι δεν πίστεψα ποτέ σε αυτές τις γιορτές γατί είναι η μεγαλύτερη υποκρισία της ανθρωπότητας μαζεμένη μέσα σε λίγες μέρες.
Και είμαι σίγουρος για αυτό.
Είμαι σίγουρος γατί όταν ευχήθηκα κάτι μέσα από την καρδιά μου έγινε πραγματικότητα, έγινε πραγματικότητα γιατί πάλεψα για αυτή την ευχή, δεν έστειλα γραμμα στον αι Βασίλη,
δεν περίμενα να νιώσω ευτυχισμένος για μια στιγμή γιατί κάποιος τύλιξε την ευτυχία μέσα σε ένα κουτί και μου την έκανε δώρο.
Όσες φορές ένιωσα ευτυχισμένος, το ένιωσα γιατί έσπειρα αγάπη και θέρισα αγάπη.
Και αν όλοι μας κάναμε ευχές μέσα από την καρδιά μας σήμερα ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός, θα ήταν ανθρώπινος, θα κυριαρχούσε η αγάπη, οι πόλεμοι θα ήταν ένα τυχαίο γεγονός που ίσως το βλέπαμε να συμβαίνει μια φορά στην ζωή μας, δεν θα ήταν καθημερινότητα, τα δελτία ειδήσεων θα ήτανε γιορτές και όχι ταινίες θρίλερ, οι πόρτες των σπιτιών θα ήταν ανοιχτές χωρίς κλειδαριές, ο φόβος της ζωής θα ήτανε χαρά, η πληρότητα της καρδιάς θα ήτανε γεμάτη με συναισθήματα και όχι με υλικά σκουπίδια, η μοναξιά θα έχανε την μάχη από την συντροφικότητα, οι πλούσιοι θα ήτανε οι σοφοί και όχι αυτοί που έχουν τα πιο πολλά λεφτά, δεν θα είχαμε λαθρομετανάστες άλλα θα είχαμε φίλους επισκέπτες, η εξουσία θα ήτανε διαχείριση, τα κράτη θα ήτανε διαφορετικές κοινωνίες που δεν θα είχανε τίποτα να χωρίσουν, αν ευχόμασταν μέσα από την καρδιά μας απλά εγώ θα ήμουνα ένα μεγάλο εμείς !!!!

Και με βάση όλα αυτά μια ευχή μπορώ να κάνω σε μένα και αν θέλεις πάρτη και συ !!!!!!
Να μου ευχηθώ κουράγιο για να αλλάξω τον κόσμο, να αλλάξω τον κόσμο για να μπορώ να εύχομαι χρόνια πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλή μέρα να έχουμε !!!!!!!!!!!!

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Αλβανοί Σκοπίων: «Στον προϋπολογισμό ο Γκρούεφσκι μας αγνόησε»...

«Σπυριά» έβγαλαν οι Αλβανοί των Σκοπίων από το κάλεσμα του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι,  προς στα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην χειραγωγούν  το λαό και να μην εμποδίσουν την έγκριση του προϋπολογισμού του 2013, χωρίς να αναφερθεί ιδιαίτερα στη μειονότητα των Αλβανών.


Ο Γκρούεφσκι έκανε έκκληση, κατά την επίσκεψή του στη Γευγελή,  όχι ως πρωθυπουργός και πολιτικός, όπως είπε, αλλά ως ένας άνθρωπος και απλός πολίτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μη έγκριση του προϋπολογισμού δεσμεύει τα δύο εκατομμύρια των πολιτών της χώρας, δηλαδή, τους Σλάβους, Τούρκους, Σέρβους και Βλάχους, ενώ ηθελημένα ή αθέλητα ξέχασε να αναφέρει τους Αλβανούς, που αποτελούν επίσημα πάνω από 25 τοις εκατό του πληθυσμού, σημειώνει χαρακτηριστικά το αλβανικό «Ιλλυρία» των Σκοπίων.

«Πλησιάζουμε στο Νέο Έτος και οι πολίτες αντί να αισθάνονται χαλαροί και χαρούμενοι για τις γιορτές ζουν σε ένταση αν θα υπάρξει άλλη μια χρονιά ίδια για τους μισθούς, τις συντάξεις, τις επιδοτήσεις, αν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός νοσοκομείου που ξεκίνησε νωρίτερα κλπ. Κάνω έκκληση όχι ως Νίκολα Γκρούεφσκι ή ως κόμμα VMRO-DPMN,  να συνεχίσουμε τη συζήτηση και ας μας επιτίθενται η μας απαξιώνουν ...
Αυτή είναι μια πολιτική μάχη στην οποία θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και θα απαντήσω σε οτιδήποτε μου καταλογίζεται, ωστόσο εξακολουθούμε να προσφέρουμε στα δύο εκατομμύρια που μας εμπιστεύθηκαν, Σλάβους, Τούρκους, Σέρβους, Βλάχους κλπ», δήλωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δίχως να αναφερθεί στους Αλβανούς της χώρας, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρώσοι επιστήμονες : Η Γη κοντά σε νέα εποχή παγετώνων !

Απότομη παγωνιά θα σημειωθεί σε 2 χρόνια σε όλον τον πλανήτη Γη σύμφωνα με Ρώσους επιστήμονες. Η νέα περίοδος παγετώνων θα κρατήσει τουλάχιστον 2 αιώνες και στην κυριολεξία θα παγώσει τον κόσμο μας, τονίζουν οι Ρώσοι.
Ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ, διευθυντής του τμήματος διαστημικών ερευνών του αστεροσκοπείου Πούλκοβσκαγια της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, δηλώνει πως ο πλανήτης άρχισε να παγώνει.
Μελετώντας την συχνότητα αλλαγών της ηλιακής δραστηριότητας, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα για τις ερχόμενες παγκόσμιες ανόδους θερμοκρασίας και ψύξης. «Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, η θερμοκρασία θα αρχίσει σταθερά να πέφτει από το 2014. Το μέγιστο ψύχος θα σημειωθεί το 2055, συν - πλην 11 έτη»,υποστηρίζει ο επιστήμονας. «Η ψύξη θα προκαλέσει μείωση των περιοχών καλλιέργειας.
Εκτός των προβλημάτων με τα τρόφιμα, θα είναι πιο δύσκολη η εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στις βόρειες περιοχές. Τα προβλήματα με την παροχή θέρμανσης θα κλιμακωθούν. Το ψύχος θα επηρεάσει πολλούς, σχεδόν όλους, αλλά κυρίως τις βόρειες χώρες», προειδοποιεί ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ. Η προβλεπόμενη παρατεταμένη ψύξη μπορεί να είναι η πέμπτη μικρή περίοδος παγετώνων τους τελευταίους εννέα αιώνες.
Παρόμοιες κλιματικές αλλαγές είχαν εντοπιστεί τον 13o, 15o, 17o και 19ο αιώνα. «Όπως συχνά συμβαίνει, στην αρχή όλοι λένε, πως όλα αυτά είναι ανοησίες, δεν είναι επιστήμη, δεν μπορούν να συμβούν, ύστερα λένε πως κάποια λογική υπάρχει σε αυτό, ότι και εμείς έτσι πάντα σκεφτόμασταν. Η αναγνώριση της θεωρίας ψύξης πραγματοποιείται σε όλον τον κόσμο», είπε στο τέλος ο Ρώσος επιστήμονας.
"Η υποτιθέμενη «συναίνεση» για την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ενοχλητική πρόκληση, μετά την κυκλοφορία νέων δεδομένων που δείχνουν ότι η θερμοκρασία του πλανήτη δεν έχει ανέβει τα τελευταία 15 χρόνια.
Με βάση τις μετρήσεις από περισσότερους από 30.000 σταθμούς μέτρησης, τα στοιχεία που εκδόθηκαν πριν λίγες μέρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες από την Met Office (την Βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία Β.Μ.Υ). και την Μονάδα Κλιματικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας, επιβεβαιώνει ότι η αυξητική τάση της παγκόσμιας θερμοκρασίας έληξε το 1997."
Σχόλιο Αποκάλυψης: Τελικά μας έχουνε μπερδέψει ας αποφασίσουν τελικά οι επιστήμονες τι μας περιμένει, ζέστη ή κρύο.
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Μειώνεται στο 13% ο ΦΠΑ στην εστίαση

Σημαντική μείωση της τάξης του 13% του ΦΠΑ στο χώρο της εστίασης, προανήγγειλε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Αναλυτικά οι δηλώσεις της
Μείωση του ΦΠΑ έως και 13%, μέσα στο 2013 στην εστίαση προανήγγειλε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο συντελεστής του 23% εκτιμάται ότι θα υποχωρήσει στο 13%.
Εάν αυτό τελικά υλοποιηθεί θα δώσει νέα πνοή στο συγκεκριμένο χώρο, αφού η υψηλή φορολογία, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση και τη μείωση των εισοδημάτων, έχουν οδηγήσει σε μεγάλη συρρίκνωση του τζίρου στο συγκεκριμένο κλάδο.
Ταυτόχρονα πλήττονται και οι θέσεις εργασίας, καθώς οι επαγγελματίες αναγκάζονται - ωθούνται να διώχνουν προσωπικό για να τα βγάλουν πέρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, τον τελευταίο χρόνο ο τζίρος μειώθηκε κατά περίπου 40%, από 3 σε 1,8 δισ. ευρώ, ενώ μόνο στην Αττική έκλεισαν 4.000 επιχειρήσεις και χάθηκαν 30.000 θέσεις εργασίας.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. :Υπογράφηκαν τρεις (3) νέες συμβάσεις έργων

 Από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνεται πως, τον Δεκέμβριο του 2012,υπογράφηκαν τρεις (3) νέες συμβάσεις έργων, που αφορούν :
  1. Τοποθέτηση ενισχυμένης υπερυψηλής περίφραξης στο τμήμα «Σιάτιστα – Κορομηλιά» του Κάθετου Άξον α 45 «Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή» και σε τμήματα του κυρίου άξονα της Εγνατίας Οδού από Παναγιά  έως Σιάτιστα» – Διάρκεια σύμβασης : 9 μήνες.
  1. Οριστικά μέτρα σταθεροποίησης του επιχώματος μεταξύ των χ.θ.7+150 και 7+500, στο τμήμα «Α/Κ Αράχθου – Α/Κ Περιστερίου » – Διάρκεια σύμβασης : 12 μήνες.
  1. «Κάθετος Άξονας Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκη-Ν. Μουδανιά-Ποτίδαια: Βελτίωση – διαπλάτυνση τμήματος  Ν. Μουδανιά-Ποτίδαια από χ.θ 0+000 έως χ.θ 4+200 »  – Διάρκεια σύμβασης 36 μήνες.
Επίσης, τον ίδιο μήνα (Δεκέμβριος 2012) , προκηρύχθηκαν έργα ύψους 95.000.000 €  (περίπου), που αφορούν:
  1. «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από Α/Κ Κ5 (Χ.Θ. 0+000 – περιοχή Νοσ. Παπαγεωργίου) έως Α/Κ Μακρυγιάννη».
  2. «Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Χώρας Κύθνου»
  3. «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, επί της Εγνατίας Οδού»
  4. «Αντιστήριξη πρανών καλντέρας Θήρας – Περιοχή Λιμένα Αθηνιού»
  5. «Αντιστήριξη πρανών καλντέρας Θήρας – ΠεριοχήΤελεφερίκ και Παλαιού Λιμένα Φηρών»
  6. Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Y.T.A.) Δήμου Νάξου»
Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. εύχονται στους χρήστες της Εγνατίας Οδού και στις οικογένειές τους, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το Νέο Χρόνο και ασφαλή ταξίδια.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ευχές της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου

Οι Γιορτές των Χριστουγέννων σηματοδοτούν πάντα την γέννηση της Ελπίδας.Της Ελπίδας που νικά το σκοτάδι της αβεβαιότητας, της ανάγκης και των δοκιμασιών.
Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε και πάλι τις συνθήκες που μας αξίζουν.
Πρέπει να αφουγκραστούμε ο ένας τον άλλο, να αντιμετωπίσουμε μαζί τις αγωνίες μας, να κάνουμε ότι μπορούμε για τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουμε στον κοινό αγώνα για τον τόπο μας, την Εορδαία.
Η Δημοτική Αρχή, παρά τα προβλήματα, που όλοι βιώνουμε, παρά τις καθημερινές δυσκολίες, αγωνίζεται ολόψυχα και αταλάντευτα προς αυτή την κατεύθυνση. 
Εύχομαι η Γέννηση του Θεανθρώπου να δυναμώσει τη Φλόγα της Αλληλεγγύης και να φωτίσει δυνατά το δρόμο για μια Καλύτερη Χρονιά.
Με Υγεία, Αξιοπρέπεια, Δημιουργικότητα και Ελπίδα για όλους. 
Καλά Χριστούγεννα! 
Παρασκευή Βρυζίδου 
Δήμαρχος Εορδαίας 


kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι Έλληνες και στους Θεούς όρθιοι μιλούνε.

Και ο Βασίλης Καπερνάρος το έκανε πράξη.

Για να δούμε υπάρχουν άλλοι Έλληνες στη Βουλή???????

Γιατί είναι η μοναδική φορά που συμφωνώ με
τα λεγόμενα του απατεώνα ΓΑΠ.



Αυτή είναι ερώτηση Έλληνα Βουλευτή ΑΝΤΡΑ.






Όπως το έκανε πράξη και ο εκδότης Τρίψας πρώην διευθυντής στα Επίκαιρα 
και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Παντελής Ζήλος.






Γιατί οι παπαγάλοι του συστήματος και 
οι αντιμνημονιακοί??????? blogger 
πέρασαν στα ψιλά γράμματα 
την αύξηση του χρέους κατά 23 ΔΙΣ  
μέσα στο τρίμηνο Απρ-Ιούν 2012.

Και αυτό τη στιγμή που ολόκληρος ο Ελληνισμός έχει ματώσει.




Τα 23 ΔΙΣ βέβαια δεν είναι τυχαίο ποσό. 

Είναι ακριβώς το ποσό των εγγυήσεων που είχαν λάβει οι τράπεζες από τον πρώτο Ν.3723/2008 

Για τους εντελώς άσχετους δείτε το post

Οι εγγυήσεις αυτές προς τις Τράπεζες κατά την προσωπική μου άποψη κατέπεσαν και μάλιστα περάστηκαν ήδη στο Χρέος.


Δηλαδή τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου που οι τράπεζες είχαν χρησιμοποιήσει για να αντλήσουν ρευστότητα από την ΕΚΤ με επιτόκιο 1% δεν αποπληρώθηκαν από αυτές (ως όφειλαν) αλλά από το Δημόσιο και για αυτό περάστηκαν στο Δημόσιο Χρέος που αυξήθηκε κατα 23 ΔΙΣ μέσα σε μόλις τρεις μήνες (Απρ-Ιούν 2012).

Μιλάμε για την μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων ετών.

Γιατί το κακό δε σταματάει εκεί. Έπονται άλλα 180 ΔΙΣ.

Με βάση λοιπόν την τριμηνιαία έκθεση του Υπουργείου Οικονομικών το δημοσίευμα της εφημερίδας Έλλαδας αλλά και της ερώτησης με κατάθεση εγγράφων επισκεφτήκαμε αργά το μεσημέρι το Γραφείο του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για νέα καταγγελία πολύ πιο ισχυρή από την 
προηγούμενη και με επιπλέον στοιχεία που είχαμε αντλήσει λόγω της απάραδεκτης απάντησης του Ο.Δ.ΔΗ.Χ που παραθέτουμε παρακάτω.







Ρε Σαμαράκο μπας και μπορεί να μου εξηγήσεις τι είναι όλα αυτά τα ομόλογα που είναι ακαταχώρητα 
από τον Μάιο του 2011 στη διεύθυνση 
που μας παρότρυνε να ψάξουμε ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ

Και με βάση ποιο νόμο αυξήθηκαν τα τεμάχια των μοναδικών ομολόγων που είχαν εκδοθεί με 0% και μάλιστα κατά περίπου 20%. Δεν είναι σαν να δίνετε επιτόκιο 20% ή κάνω λάθος???.





























































Ο παρακάτω πίνακας έχει να κάνει με το άθροισμα των τεμαχίων  των άτοκων ομολόγων που προσαυξήθηκαν κατά 20%.



























 

















Υ.Γ. 



Σαμαράκο τα 11,5 ΔΙΣ μέτρα

συμπεριλαμβάνουν την αύξηση του 


Δημόσιου Χρέους κατά 23 ΔΙΣ 


ή θα πρέπει να λάβετε 


επιπλέον μέτρα  2 x 11,5 ΔΙΣ ???????

Μην ξεχάσεις να μου απαντήσεις και για τον κύριο Βρούτση.
Πόθεν Έσχες δυο μονοκατοικίες στην Γλυφάδα??????


και κάτι ψιλά για ώρα ανάγκης?????.



Είμαι πολύ περίεργος πόσοι ανεξάρτητοι blogger θα κρατήσουν το θέμα ψιλά.


Γιώργος Σαρρής.
ΑΔΤ    Ν.067257

Και για όσους έχουν απορίες στην επιστολή του Ο.Δ.ΔΗ.Χ παραπάνω αναγράφονται τα τηλέφωνα. Πληροφορίες 9.00-14.00


http://diaforos.blogspot.gr/2012/08/blog-post_30.html
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ....ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ........ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ....ΚΑΝΤΕ ΤΟ

von Coudenhove-Kalergi
 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.


Το  άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».


Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η  πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να  την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και  δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Η  Πανευρώπη...

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ...
ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον  θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι  Richard Coudenhove  Kalergi.  Ο πατέρας του ήταν ο  Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος  στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα  σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους  υποστηρικτές και  συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. 
Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel  και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner  ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους  Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός  Alcide De Gasperi  κ.λπ.

Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi , χάρη σε μία  ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς B'nai B'rith και σημαντικών  εφημερίδων, όπως οι New York Times,  καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.

Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς  Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης  να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και   εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. 
Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε  μία  μικτή φυλή  μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η  ελίτ; 
Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού:  «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης.  Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.  Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας.  Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. 
 Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. 
Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Αν και κανένα σχολικό  βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να  καταστραφεί η  ταυτότητα  και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. 
Αυτό δεν γίνεται  για  ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία.  Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού  σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

το έμβλημα της B'nai B'rith
Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια  μεταναστών, έτσι ώστε να  αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025  από 159.000.000 μετανάστες. 

 Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση,  αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . 
Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών.  Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων  που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της.
 Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή . 
Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi  ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση  των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης.  Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει:  «Αυτό που  σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα  κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.»
Συμπεράσματα
Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Kalergi  φαίνεται να υλοποιείται  πλήρως. 
Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. 
Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi ». 
Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης  και  την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.

Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο "ρατσισμός" είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνoυν όλους τυφλούς  καταναλωτές. 

Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος,  να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή  Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία.

Σημείωση του μεταφραστή: Αν  και τα αίτια των  προσωπικών επιλογών του Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: 
Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Φλαμανδικές, Πολωνικές, Ελληνικές- Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του(από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα  χέρια σκοτεινών δυνάμεων;  Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασικοί, ψυχολογικοί και...γυναικείων επιδράσεων.

Ida Roland
Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, «εκφυλισμένο ελιτισμό». Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα , ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η «κατάλληλη έφηβη», που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του, και έγινε η πρώτη γυναίκα του: η ιουδαία Ida Roland, που αργότερα θα γίνει φημισμένη ηθοποιός. Περιβάλλοντα και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες...

                                                      ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Απονομή του ευρωπαϊκού βραβείου Coudenhove-Kalergi 2012 στον Πρόεδρο Van Rompuy

Ο Van Rompuy κατά την βράβευση του
Στις 16 Νοεμβρίου 2012, απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi 2012, σε ειδικό συνέδριο στη Βιέννη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του πανευρωπαϊκού κινήματος. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε ηγετικές προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Αποφασιστικός παράγοντας για την απονομή του βραβείου ήταν ο ισορροπημένος τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος Van Rompuy άσκησε τα καθήκοντά του στη νέα θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία καθιερώθηκε με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Διεκπεραίωσε αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο ηγετικό και συντονιστικό ρόλο με πνεύμα αποφασιστικότητας και συμφιλίωσης, ενώ έμφαση δόθηκε επίσης στην δεξιοτεχνική διαιτησία του επί ευρωπαϊκών υποθέσεων και την αδιάπτωτη δέσμευσή του στις ευρωπαϊκές ηθικές αξίες.

Στον λόγο αποδοχής του, ο κ. Van Rompuy περιέγραψε την ενοποίηση της Ευρώπης ως έργο ειρήνης. Η σημασία της εν λόγω ιδέας, η οποία ήταν επίσης στο επίκεντρο του έργου του Coudenhove-Kalergi, παραμένει το ίδιο επίκαιρη ύστερα από 90 έτη.

Το βραβείο φέρει το όνομα του κόμη Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), φιλοσόφου, διπλωμάτη, εκδότη και ιδρυτή του πανευρωπαϊκού κινήματος (1923). Ο Coudenhove-Kalergi υπήρξε πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ενοποίησης και διέδωσε την ιδέα μιας ομοσπονδίας ευρωπαϊκών κρατών στα έργα του.

Από το 2000, μεταξύ των νικητών του βραβείου συγκαταλέγονται η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Angela Merkel (2010) και ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga, (2006).


Μετάφραση -επιμέλεια:  Ελευθέριος Αναστασιάδης

 http://makedonia-is-greece.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5681.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+MakedoniaIsGreece+%28MAKEDONIA+IS+GREECE%29


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα » »