Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ MACRON του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel MACRON, έρχεται στην Ελλάδα ως απεσταλμένος του Προέδρου της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ευρισκόμενοι εν όψει Παγκοσμίου πολεμικής κρίσεως, την οποίαν προκάλεσε η Β.ΚΟΡΕΑ, ο Πρόεδρος ΜΑΚΡΟΝ δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει;;;
Ενώ ο πλανήτης ευρίσκεται εν-όψει Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου, ο ΜΑΚΡΟΝ «το χαβά του» , τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρώτα.
Σαν Πρόεδρος της Γαλλίας, μιάς μεγάλης δύναμης, πρέπει να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Γης.
Αλλά είπαμε πρώτα τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Ελλάδα σήμερα παρά τη χρεοκοπία έγινε Παγκόσμιο Ενεργειακό κέντρο.
Εντοπίστηκε μεγάλη φλέβα ΧΡΥΣΟΥ στις Σκουριές της Χαλκιδικής, και γιγαντιαίο κοίτασμα υδρογονανθράκων σε Ιόνιο & Κρητικό Πέλαγος.
Γιαυτό έρχεται ο Πρόεδρος ΜΑΚΡΟΝ, για να εξασφαλίσει «Πίρ-Παρά» το ΧΡΥΣΟ για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα Πετρέλαια του Ιονίου & Κρητικού Πελάγους, για την Γαλλική ΤΟΤΑL –ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Έρχεται ως Ατζέντης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να πάρει τα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, δήθεν σαν επενδυτής.
Ενδιαφέρεται,
1.-Για το ΝΕΡΟ των Ελλήνων (ΕΥΔΑΠ+ΕΥΑΘ)
2.-Για το ΦΩΣ των Ελλήνων, (ΔΕΗ)
3.-Για το ΧΡΥΣΟ της Μακεδονίας, για λογαριασμό του χρυσοθήρα Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος τον έκανε Πρόεδρο της Γαλλίας.
4.-Για τα Πετρέλαια+Φ.Α. για λογαριασμό της TOTAL – ROTHSCHILD
5.-Γιά να κάνει την Ελλάδα πατρίδα των Ισλαμιστών Λαθρομεταναστών. Ο ΜΑΚΡΟΝ ζητεί την Ελλάδα, ως Πατρίδα των Μουσουλμάνων «προσφύγων», για να γλυτώσει η Γαλλία, και γενικά η Βόρειος Ευρώπη.
Ο ΜΑΚΡΟΝ έρχεται για τα συμφέροντα του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Απευθυνόμενος στους προδότες πολιτικούς τους λέγω, «Κανονίστε να μας τα πάρει όλα «Πιρ-Παρά», για λογαριασμό των Σιωνιστών δανειστών του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΕΛΙΤ, τη στιγμή που η ΕΛΛΑΣ βρίσκεται σε τεχνητή ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, τεχνητά χρεομένη ως το λαιμό, και ο έλληνας πεινάει.
Οι Συμβάσεις που θα υπογράψετε να είναι 50%-50%, ως διεθνώς ισχύει.
ΟΧΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΩΝ.
Μη τολμήσετε να δώσετε στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΜΑΚΡΟΝ τζάμπα τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, διότι θα σας πεί ο Λαός ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ – & ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Οι πολιτικοί μας είναι έτοιμοι να τα προσφέρουν ΟΛΑ. Σε τίποτα δεν λένε ΟΧΙ, προκειμένου να έχουν την εύννοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να διατηρήσουν την εξουσία, και τα πλούτη τους.
Γιαυτό μας κατάντησαν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αποικία ΧΡΕΟΥΣ, και το «παιδί του ΡΟΤΣΙΛΝΤ» ο MACRON, προσπαθεί να το εκμεταλλευθεί πρός το συμφέρον του εργοδότου αυτού!!!
Οι πολιτικοί μας – γνωστοί ως εφιάλτες – είναι έτοιμοι να προσφέρουν «Γην και Ύδωρ» στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αρκεί να μη χάσουν τη θέση τους, και τα πλούτη τους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΑΠΌ ΤΟ «ΛΑΝΓΚΛΕΙ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ» του Μιχάλη Ραμπίδη



Τρένο θα συνδέει τον Δούναβη με το Αιγαίο -Η συμφωνία Τσίπρα-Μπορίσοφ [εικόνες]Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός κ Μπόικο Μπορίσοφ, «γέννημα-θρέμμα» του Λάνγκλει της Βιρτζίνια (όπου και η έδρα της CIA) ήρθε χθες στην Καβάλα και είχε δείπνο με τον Έλληνα πρωθυπουργό κ Τσίπρα.
Ο κύριος εκφραστής της συντηρητικής παράταξης στη Βουλγαρία και εντολοδόχος των Αμερικανών, ήταν εκείνος που (μαζί με τον ΓΑΠ) ακύρωσε τις συμφωνίες του Κώστα Καραμανλή για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και τον αγωγό Φ.Α. Σάουθ Στρίμ, με Ρώσικο πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο. Υποστήριξε δε ένθερμα την κατασκευή του αγωγού Ναμπούκο, Αμερικανικών συμφερόντων.
Η υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας-Βουλγαρίας για τη λεγόμενη «Σιδηροδρομική Εγνατία» που θα ενώσει τα λιμάνια Θεσσαλονίκης-Καβάλας-Αλεξανδρούπολης με αυτά του Μπουργκάς, της Βάρνας και θα φθάνει μέχρι τη Ρούσε στο Δούναβη, αλλάζει έως και ανατρέπει τα σημερινά δεδομένα  μεταφοράς εμπορευμάτων, προϊόντων και τουριστικού κοινού. Εκτός όμως από την εμπορική αξία, προσδίδει και ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία στην Ελλάδα.
Η σχεδιαζόμενη σιδηροδρομική γραμμή παρακάμπτει τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων και ανοίγει μια λεωφόρο εξόδου προς τη Μαύρη Θάλασσα και τις αγορές της Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουκρανίας, Ρωσίας, Γεωργίας κ.α. χωρίς καμιά εξάρτηση από τις διαθέσεις του κάθε Ερντογάν.
Είναι ακριβώς το ίδιο σκεπτικό και φυσικά μικρότερης σημασίας, μ’ αυτό που εξυπηρετούσαν οι ενεργειακές συμφωνίες της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή με Βουλγαρία και Ρωσία, για την απεξάρτηση της μεταφοράς αργού πετρελαίου και Φ.Α. από τη Ρωσία και εκτός «στενών» προς την Μεσόγειο.
Στην παγκοσμιοποίηση οι λεγόμενες «αγορές» έχουν πάντα το πρώτο χέρι οποιασδήποτε επιλογής και οι σημερινές συνθήκες υπαγορεύουν στον κ Μπορίσοφ την εφαρμογή εντελώς αντίθετης πολιτικής, απ’ αυτή της προηγούμενης θητείας του ως πρωθυπουργού. Ο Βουλγάρικος λαός έχει κατανόηση …..
 Άλλε (και γνωστοί) αι βουλαί του «κυρίου» σήμερα ….    
Διαβάστε περισσότερα » »