Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών

Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού ΔυναμικούΞεκινά στις 19-9-2013
     η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του
     Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την 
     επιχορήγηση
«επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων
 πτυχιούχων  ανωτάτωνεκπαιδευτικών ιδρυμάτων
πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών».

Το πρόγραμμα στοχεύει στην
απασχόληση 2.200 (επιπλέον των 5.000 που είχαν
αρχικά προκηρυχθεί σύμφωνα με την με αριθμ. Β118758/5-6-2012 Δημόσια
Πρόσκληση και καλύφθηκαν) νέων πτυχιούχων έως 35 ετών, ελληνικών ανώτατων
εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που είναι κάτοχοι πρώτου πτυχίου ή μεταπτυχιακού ή
διδακτορικού ή ισότιμου τίτλου
σχολών της αλλοδαπής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν
δυσκολίες ένταξης στην αγορά εργασίας και διανύουν μεγάλα χρονικά διαστήματα σε
δουλειές περιστασιακές και υποαμοιβόμενες. Οι επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν
τους ανέργους, δεσμεύονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους για 27 μήνες,
ενώ η επιχορήγηση διαρκεί για 24 μήνες. Η επιχορήγηση ανέρχεται στο ποσό των 20
ευρώ για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης για ανέργους έως 24 ετών και 25 € την
ημέρα για ανέργους άνω των 24 ετών.
Οι ωφελούμενοι που θα απασχοληθούν στο πλαίσιο του προγράμματος, πρέπει να
είναι πτυχιούχοι σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ανώτατων εκπαιδευτικών
ιδρυμάτων πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα), έως και 35 ετών (να διανύουν
δηλαδή έως και το 35ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία πρόσληψης
τους), να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα
(από την αρμόδια Υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ.) που θα προκύπτει από το ειδικό μητρώο
για τις ανάγκες του προγράμματος.
Διαβάστε περισσότερα » »

Γαλλικό Κανάλι: Πρώτη η Αλβανία στην Ευρώπη ...στην παραγωγή κάνναβης

Σε 4,5 δις ευρώ εκτιμάται η αξία της ποσότητας της  ινδικής κάνναβης, που διακινείται από χωριό Λαζαράτι της Αλβανίας, που αντιστοιχεί με το 50 τοις εκατό του ΑΕΠ της χώρας, αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα επικαλούμενο το γαλλικό κανάλι ‘Μ6’.


«Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δίνουν πάλι προσοχή στην καλλιέργεια της παπαρούνας στο χωριό Λαζαράτι και την αδυναμία του αλβανικού κράτους να παρέμβει», σημειώνεται.

Η γαλλική τηλεόραση ‘M6’ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που ελήφθησαν στην περιοχή ‘παραγωγής’, τις οποίες φωτογραφίες  προμηθεύθηκε με άγνωστο τρόπο και παρουσίασε τη δημοσιογραφική εργασία με τον τίτλο «Λαζαράτι, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Κάνναβης».

Σύμφωνα με τους Γάλλους δημοσιογράφους, τα τελευταία χρόνια, η Αλβανία έχει γίνει η πρώτη χώρα παραγωγής κάνναβης στην Ευρώπη.

«Σε έναν τόπο, όπου το χασίς  είναι παράνομο, ένα ολόκληρο χωριό ασχολείται με την καλλιέργεια κάνναβης. Η περιοχή παράγει περίπου 900 τόνους χασίς ετησίως. Και είναι αδύνατο να πλησιάσει κανείς στην περιοχή από τους ένοπλους που τη διαφυλάττουν».

«Είναι οπλισμένοι με καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να πυροβολήσουν για να τρομάξουν περίεργους ή τουρίστες ή ακόμη και στρατιωτικά ελικόπτερα, τα οποία πετούν πάνω από την περιοχή», σημειώνει το γαλλικό δημοσίευμα.

Η καλλιέργεια κάνναβης στην περιοχή Λαζαράτι της Αλβανίας είναι προσοδοφόρα για τους κατοίκους. Οι έμποροι ανοίγουν θέσεις εργασίας για νέους ανθρώπους από όλη την Αλβανία με ημερομίσθιο που κυμαίνεται από 70 έως 150 ευρώ.

Η εργασία είναι εποχιακή και ένας Αλβανός που εργάζεται στις φυτείες της κάνναβης φθάνει να παίρνει το μήνα περίπου 4000 ευρώ, που είναι πέντε φορές περισσότερα από το μέσο όρο ενός μηνιάτικου στη χώρα.


echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι άγνωστες εκθέσεις για τους σεισμούς της Φθιώτιδας

Για δύο άγνωστες εκθέσεις, οι οποίες ουσιαστικά έρχονταν να προαναγγείλουν τα σεισμικά φαινόμενα, που θα ακολουθούσαν στη Φθιώτιδα, κάνει λόγο στο news.gr ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Άκης Τσελέντης.
Όπως χαρακτηριστικά λέει ο καθηγητής, “η ακολουθία αυτή δεν ήταν και δεν είναι φυσιολογική. Από τις 13 Ιουνίου υπήρχαν καταγραφές ΒΑΝ, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο εξωτερικό και φωτογράφιζαν τη σεισμική δραστηριότητα της 7ης Αυγούστου, παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις των σεισμολόγων. Αναγκαστήκαμε τότε να πούμε ότι η ακολουθία παραμένει ανώμαλη, για να ακολουθήσει νέα ανακοίνωση στις 13 Αυγούστου, στην οποία λέγαμε ότι θα ακολουθήσουν τα σημερινά γεγονότα”.
Ο κύριος Τσελέντης υποστηρίζει ότι το φαινόμενο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς δεν είναι φυσιολογικό ένας κύριος σεισμός 5,1 Ρίχτερ να δίνει πέντε μετασεισμούς. “Πρέπει να σταματήσουμε να κατευνάζουμε διαρκώς τις ανησυχίες, επειδή δεν έχει καταρτίσει δέσμη μέτρων προς εφαρμογή η πολιτεία.
Έχει παραδώσει απροστάτευτα τα δημόσια κτίρια και έχει επικεντρωθεί σε lifestyle σποτάκια για την αντιμετώπιση των σεισμικών φαινομένων. Είναι παρακινδυνευμένο και επικίνδυνο να καθησυχάζουμε τον κόσμο”, λέει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Επισημαίνει, μάλιστα, ότι δεν είναι κίνηση πανικού το να προειδοποιήσουμε τους πολίτες - αν το σπίτι τους εμφανίζει ρωγμές – να λάβουν τα μέτρα τους. “Δεν έχουμε ενδείξεις ότι το φαινόμενο έχει κλείσει και ότι η ακολουθία είναι φυσιολογική”, συμπληρώνει.
Είναι ένα παρακλάδι του ρήγματος της Αταλάντης, το οποίο προκαλεί αυτά τα φαινόμενα.. Καλό είναι, σε κάθε περίπτωση, να αποφεύγουμε τα σπίτια, που έχουν υποστεί ζημιά μετά από έλεγχο των μηχανικών του ΟΑΣΠ, και να περιμένουμε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν εγκατασταθούμε και πάλι σε αυτά”, καταλήγει ο σεισμολόγος.

news.gr
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ :Αφορμή του παρόντος έδωσε το σημερινό κατάντημα του προεδρεύοντος της Βουλής των Ελλήνων, (13/09/13 Βιρβιδάκης), όπου, ενώπιον κενών καθισμάτων, εκείνος εισηγείται, ψηφίζει, εγκρίνει, αποφασίζει, και νομοθετεί. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του σημερινού διεφθαρμένου, εφιαλτικού, προδοτικού, και παρηκμασμένου πολιτικού κόσμου. Η παρακμή σε όλη της την έκταση.
Οι Εθνικοί ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, καθώς και οι εθνικοί αγώνες, έχουν αντικατασταθεί οριστικά από τους κομματικούς ήρωες και τους κομματικούς αγώνες, για το συμφέρον του κόμματος και μόνον. Η Πατρίδα να πάει να πνιγεί…….
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες, για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει….. (Τάδε λέγει Θουκυδίδης).
Υπενθυμίζουμε στους σημερινούς εφιάλτες ξενόδουλους πολιτικούς, την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος, άρθρο 120, παρ. 4
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων,
που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται, με κάθε μέσον,
εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Σήμερα οι υποτελείς & δοσίλογοι πολιτικοί, με τους δανεισμούς,  τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους, κατέλυσαν το Σύνταγμα των Ελλήνων, με ψηφοφορίες κομματικοδίαιτων βουλευτών, στη Βουλή των Ελλήνων, υποτελών στους ξένους δυνάστες, και στο κόμμα.
«Των Δυναστών τα πλήθη», ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική Ιεραρχία.
Οι προδότες πολιτικοί μας έκαναν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες, μας έκαναν να ντρεπόμαστε που έχουμε ιστορία και αρχαίο πολιτισμό. Πούλησαν τη Ελληνικότατη Μακεδονία στον μεσολαβητή Εβραίο Σιωνιστή Ματθαίο Νίμιτς, υπάλληλο του Σιωνιστή SOROS,
και δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες SOROS, ROTHSCHILD, & ROCKEFELLERS, κ.λ.π.
κρυφούς και μυστικούς προέδρους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας και Δικτατορίας. Αφού οι κύριοι αυτοί, θεωρούν τον εαυτό τους παγκόσμιους ηγέτες, γιατί δεν τολμούν να εμφανιστούν ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης του πλανήτη, και να ζητήσουν δημοκρατικότατα τη ψήφο των Λαών της Γης, αλλά κρύβονται, και ενεργούν από τα παρασκήνια μέσω υποταγμένων, διεφθαρμένων, υποτελών, εφιαλτών, αχυρανθρώπων, και προδοτών πολιτικών;;;
Οι ραδιούργοι πολιτικοί απατεώνες, εκείνοι που εκτελούν εντολές του Μεγάλου Αδελφού, θέλουν, -διά της λαθρομετανάστευσης βαρβάρων Ισλαμιστών μεταναστών-, να αποβάλλουμε το όμαιμον, ομόθρησκον,
Ομόδοξον, και ομόγλωσσον της φυλής των Ελλήνων, και να γίνουμε ένα πολύ-πολιτισμικό κράτος, με πολιτισμό εισαγόμενο από τους κάφρους δολοφόνους Ισλαμοφασίστες, (βλέπε αποκεφαλισμοί Χριστιανών στη Συρία), διότι έτσι το επιβάλλουν τα μεγάλα αφεντικά τους, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Πιθανή μια εξέγερση Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών στην Αθήνα, γράφουν και λένε τα ΜΜΕ!!! Αλίμονό μας……………..
Εσείς το επιτρέπετε αυτό, να γίνει η πατρίδα μας Συρία;;;;
Οι δοσίλογοι πολιτικοί είσθε υπεύθυνοι γιατί επιτρέψατε να διαβούν όλοι αυτοί τα σύνορα, που τώρα έχουν υποδουλώσει τους Έλληνες με φόβο & τρόμο.
Η Κυβέρνηση των Μνημονίων, ανδρεικέλων των Σιωνιστών κατακτητών, απέκλεισε τη Ρωσία από επενδύσεις στην Ελλάδα, και έδωσε όλες τις κρατικές εταιρίες, στους ηγέτες της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, με τιμές εξευτελιστικές, για να έχουν την εύνοια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ώστε να τους κρατάνε στην εξουσία.
Η Συρία εάν υπάρχει σήμερα, υπάρχει χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας!!
Αυτό δεν το σκέφτονται οι ολετήρες και μαριονέτες πολιτικοί.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα (Δ.Ν.Τ.+ Ε.Κ.Τ.+Ε.Ε.) με τους εδώ TOMSEN υπαλληλάκους, δουλεύει για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Δουλεύει για τη καταστροφή της Ελλάδος, ζητώντας-ανάμεσα στα άλλα- να κλείσουν οι Ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ. Έτσι θα αποδυναμωθούν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, για να γίνει εύκολη επιχείρηση ο διαμελισμός της Ελλάδος, χωρίς αντίσταση……Για το σκοπό αυτό εγκατέστησαν τη Νατοϊκή Μεραρχία στο Τύρναβο, με Τούρκο Στρατηγό –διοικητή, και οπλίτες-πολεμιστές Σκοπιανούς-Αλβανούς-Τούρκους, και άλλους λαθρό, δηλαδή τους εχθρούς της Ελλάδος, και οι προδότες πολιτικοί τους έβαλαν μέσα στη πατρίδα μας, σε αντίθεση με το Σύνταγμα. Aυτοί είναι οι οπλίτες της
Blackwater, η πιο επικίνδυνη στρατιωτική μισθοφορική οργάνωση της υπερκυβέρνησης του κόσμου. Αυτοί σέρνουν σαν αρνιά στα πλακόστρωτα τα σώματα Ελλήνων διαδηλωτών.
Οι οπλίτες της Σιωνιστικής Ταξιαρχίας του Τυρνάβου, «πλακώνουν» στα χημικά τους Έλληνες διαδηλωτές στις διαδηλώσεις, και οργανώνουν όλες αυτές τις οχλοτρομοκρατικές εκδηλώσεις.
Εσείς οι αφελείς Έλληνες ψηφοφόροι το επιτρέπετε αυτό;;;
Η Σιωνιστική Τρόϊκα, όσον αφορά τα ΕΑΣ,  εφαρμόζει τη μέθοδο,
«πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι», επειδή εμφάνισαν ελλείμματα, θέλει τη διάλυση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, (Ε.Α.Σ.), για προφανείς σκοπούς.
Η Τρόϊκα της κρυφής παγκόσμιας Σιωνιστικής ηγεσίας, δεν έχει προγράμματα θεραπείας των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδος,
θέλει τη καταστροφή της πατρίδας μας, και οι -σε παρακμή ευρισκόμενοι- «Έλληνες» πολιτικοί συνεργούν και εκτελούν τις εντολές των εχθρών μας. Μας δάνεισαν για να μας καταστρέψουν. Μας έβαλαν
στο Δ.Ν.Τ. για να μας καταστρέψουν. Μας στέλνουν τα υπαλληλάκια της ανθελληνικής  Τρόϊκα, για να μας κυβερνήσουν.
Κατόπιν εντολών της Τρόϊκα, και της Γερμανικής ύπατης αρμοστείας, αφήνουν γυμνή την Εθνική μας Άμυνα.
Δημιουργούν προβλήματα Εθνικής Ασφαλείας. Εκ του πονηρού χάνεται η μάχη της Αμυντικής Βιομηχανίας μας, και των Ε.Α.Σ.
Κλείνουμε τα Ε.Α.Σ. για να αγοράζουμε πυρομαχικά από τη Γερμανία.
Κλείνουν τα Ελληνικά πολεμικά εργοστάσια, για να πάνε στα Σκόπια, και για να παίρνουν «μίζες» οι πολιτικοί για παραγγελίες πυρομαχικών και όπλων από τους Γερμανούς. (Βλέπε περίπτωση Τσοχατζόπουλου, και άλλων…..) . Κλείνουν τα Ε.Α.Σ. για να είμαστε εσαεί εξαρτημένοι από χώρες του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Τα ψέματα που μας λένε οι εφιάλτες πολιτικοί, τελειώνουν για το μέλλον των Ε.Α.Σ.
Οι Γερμανοί της Τρόϊκα, θέλουν να κλείσουν τα Ε.Α.Σ. για να εξάγουν αυτοί σε υψηλές τιμές τα δικά τους πολεμικά προϊόντα. Το οικονομικό έγκλημα κατά της Ελλάδος, παραμένει ατιμώρητο, αφού οι εφιάλτες είναι στην εξουσία. Μας κυβερνά η Σιωνιστική Τρόϊκα, και η Σιωνιστική Γερμανική Ύπατη Αρμοστεία.
Η  Ε.Ε. βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα. Τα δάνεια και Μνημόνια αποβλέπουν στη ληστεία της Ελλάδος.
Οι ραγιάδες στους ξένους πολιτικοί, ευρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, ή το κάνουν ενσυνείδητα αφού έχουν «γλυκαθεί» από τη Σιωνιστική Τρόϊκα, για να κλείσουν τα Ε.Α.Σ. Είναι ανδρείκελα των Μεγάλων Αφεντικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι γραικύλοι νέοι πολιτικοί προσπαθούν να διασώσουν τα προνόμια της πλουτοκρατίας, και των μεγάλων Αδελφών της Οικουμένης, και εξαθλιώνουν τον απλό αφελή λαό. Όσο για το «φως στο τούνελ» και την ανάπτυξη που λένε, είναι κομματική προπαγάνδα για αφελείς ψηφοφόρους.
Οι υπουργοί της κυβερνήσεως συνεργασίας Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας νομίζοντας ότι κυβερνούν, ενώ είναι πιόνια της ηγεσίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Από το «success story» του Σαμαρά, πηγαίνουμε στο «Grexit» των πονηρών Σιωνιστών Ευρωπαίων. Τα αρπακτικά –λέοντες και τίγρεις- οι Σιωνιστές της Ε.Ε. του ROTHSCHILD, μας βλέπουν σαν λεία, και φοβούνται μη μας αρπάξουν τα άλλα αρπακτικά όρνεα, οι Σιωνιστές Αμερικανοί του ROCKEFELLERS, για τα ενεργειακά μας αποθέματα.
Κάπου εκεί ανάμεσα στα θηρία, κάνουν παιχνίδι οι φοβισμένοι αρουραίοι πολιτικοί μας. Τόσα χρόνια δεν ξέρανε οι γραικύλοι πολιτικοί να σκάψουν να βγάλουν τα πετρέλαια, περιμένανε να δώσουν την άδεια τα αρπακτικά, οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, για να μας πάρουν το πλούτο.
Στη Χαλκιδική οι Επικυρίαρχοι της Γης, κλέβουν το χρυσό που ανήκει στον Ελληνικό Λαό, τον κλέβουν με τη συνεργασία ντόπιων Ολιγαρχών, και αφελών πολιτικών. Έτσι χρεοκοπήσαμε περιμένοντας να ζήσουμε από τη βαριά φορολογία των πληβείων.
Στη προσπάθειά τους να πατάξουν τη φοροδιαφυγή, φορολογούν βαριά τους αδυνάτους πληβείους, ενώ οι ντόπιοι Ολιγάρχες φοροδιαφεύγουν.
Οι ανίκανοι λαμόγια πολιτικοί βρήκαν το εύκολο θήραμα, τους πληβείους το Λαού. «Το ήθος των αρχόντων, είναι όμοιο με το ήθος των αρχομένων» λέγει ο Ισοκράτης.
Αυτό ισχύει για τους αφελείς Έλληνες ψηφοφόρους.
Η ένταξή μας στο Ευρώ, μας κατάστρεψε οικονομικά και εθνικά, μας μετέβαλε σε οικονομικό θήραμα της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Η συμφωνία του Δουβλίνου, μας μετέβαλε σε αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, μισθοφόρων φασιστών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Όμως τι μπορούμε να περιμένουμε από φοβισμένα ανθρωπάκια που κάθονται σούζα μπροστά στα υπαλληλάκια τύπου ΤΟΜSΕΝ της Σιωνιστικής Τρόϊκα;;; Τι να περιμένουμε από πολιτικούς που έχουν μετατρέψει τους αρχαίους ιερούς τόπους, όπως την ακαδημία Πλάτωνος, το Κεραμικό, το πεδίον του Άρεως, και άλλα, τα λίκνα αυτά του αρχαίου πνεύματος, σε πάρκα ναρκομανών, και φαβέλες ισλαμιστών λαθρομεταναστών;;; Αυτοί οι αρχαίοι τόποι θα προσέδιδαν αίγλη στην Ελλάδα ανά την υφήλιο, ενώ σήμερα συνωστίζονται όλοι οι τουρίστες σαν αγέλες προβάτων, σε ένα μόνο μνημείο, στην Ακρόπολη.
Σήμερα οι ολετήρες πολιτικοί χτίζουν Ισλαμικό τέμενος στην Ακαδημία Πλάτωνος, λες και η περιοχή αυτή είναι η Jiddah της Σαουδικής Αραβίας. Η Ελλάδα ήταν η καρδιά του ανθρωπίνου πνεύματος όλης της Οικουμένης, και την κατάντησαν αποθήκη Ισλαμιστών λαθρό.
Σήμερα οι Σιωνιστές παγκοσμιοποιητές, και τα κατά πόλη, τόπον, και χώρα πολιτικά πιόνια τους, κηρύσσουν τον πολύ-πολιτισμό, με την ανάμιξη όλων των φυλών, χρωμάτων, γλωσσών, πολιτισμών, ηθών και εθίμων, για τη καταστροφή του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, διά της οικονομικής και πολιτιστικής εξαθλιώσεως των Ελλήνων.
Τα σημερινά πολιτικά ανδρείκελα διέψευσαν όλες τις ελπίδες των Ελλήνων, λαού προικισμένου με φως και πολιτισμό.
Σήμερα δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά δεινο-κρατία, αφού μας κυβερνούν πολιτικοί δεινόσαυροι, πράκτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που μόνο δεινά φέρνουν στον Ελληνισμό.
Ο ΓΑΠ-Jeffrey είχε δηλώσει, «We need a global goverment»………
Οι εφιάλτες πολιτικοί, θέλουν να Ελληνοποιήσουν τους Ισλαμιστές έγχρωμους λαθρό, λες και οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν μαύροι- Ισλαμιστές, μισθοφόροι, στρατός σωτηρίας της Ν.Τ.Π., για να έχουν την εύνοια των Παντοκρατόρων, και εκλογική πελατεία, αφού ο ντόπιος πληθυσμός τους πήρε χαμπάρι ότι είναι πιόνια της ηγεσίας του Διεθνούς Σιωνισμού της Ν.Τ.Π.
Η Ελλάς υπήρξε ένας από τους νικητές του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, και σήμερα καταντήσαμε «υποπόδιο των ποδών» των ηττημένων Γερμανών, λόγω ανάξιων και ανίκανων γραικύλων πολιτικών.
Το έτος 1953 με τη συμφωνία του Λονδίνου, χαρίσαμε στη κατεστραμμένη Γερμανία όλο το χρέος της, για να ορθοποδήσει οικονομικά, και τώρα οι Γερμανοί μας ποτίζουν όξος και χολή, από την αχαριστία. Με τη πτώση της ΕΣΣΔ, και την ένωση των δύο Γερμανιών, φορτωθήκαμε τα οικονομικά βάρη της τότε Ανατολικής Γερμανίας, για να μπορέσει να γίνει η ένωση, και αντί του μάνα χολή από τους Γερμανούς. Εμείς εδώ-λόγω υποτελών πολιτικών- δεν τολμούμε να εκφέρουμε τη λέξη «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», για να μη εξοργίσουμε το Μεγάλο Αφεντικό της Ν.Τ.Π. το θείο ROTHSCHILD.
Αντί να πούνε στη Τρόϊκα, αν δεν μας δώσετε τη δόση, δεν θα πάρει και ο θείος ROTHSCHILD τη δόση του, από τα τοκοχρεολύσια.
Αντί αυτού σιωπούν, αφού οι πληβείοι θα πληρώσουν τη δόση στο Θείο. Από υποτέλεια και δουλοπρέπεια στους Σιωνιστικές ηγέτες
της Ν.Τ.Π. δώσανε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Από υποτέλεια αδιαφορούν για τη Θράκη μας, και την έχουν εγκαταλείψει στο έλεος των Τούρκων. Δεν τους νοιάζει η Ελλάδα!!!
Για να πάρουν τα δάνεια υπέγραψαν στη Μεγάλη Τρόϊκα, -εκτός από τα Μνημόνια- και εγγυητικές επιστολές, ότι θα τηρήσουν τα υπεσχημένα.
Τώρα προσκυνάνε τα υπαλληλάκια (TOMSEN κ.λ.π.) της Τρόϊκα, που πηγαινοέρχονται στην Αθήνα. Τόσο γραικύλοι είναι.
Ο Σαμαράς ομιλεί για πρωτογενές πλεόνασμα, ανάπτυξη, εξαετία, κ.λ.π. δηλαδή παρηγοριά στους αφελείς ψηφοφόρους, ενώ η ΒΙΟΧΑΛΚΟ φεύγει, ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα στην ανάπτυξη.
Για την αντιμετώπιση των ξένων επικυρίαρχων της χώρας, την υποδούλωση της χώρας, και την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας μέσω των Μνημονίων, που υπέγραψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί, δεν έχουν ακόμη ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό.
Τώρα, με τα γεγονότα του Μελιγαλά, Κερατσινίου, κ.λ.π. μας οδηγούν σε νέες εμφυλιο-πολεμικές καταστάσεις, για να μη χάσουν την εξουσία.
Οι αυτοαποκαλούμενες πολιτικές δυνάμεις του «Συνταγματικού Τόξου»
ευρίσκονται σε πλήρη πολιτική δράση, για τα συμφέροντα του Θείου.
Προσοχή! Μη μας κάνουν ΣΥΡΙΑ, η ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. έχει πράκτορες παντού. Θέλουν το Χρυσό και τα Πετρέλαια.
Οι πολιτικοί έσπειραν ανέμους, και τώρα ο Λαός θερίζει θύελλες.
Μας οδηγούν σε ολοκληρωτική καταστροφή,  για τη κατάληψη της Ελλάδος από το Μεγάλο Αδελφό, το Θείο  ROTHSCHILD.
Όλα γίνονται για την εξουσία, και για τις κανονικές μηνιαίες πληρωμές των δόσεων στο Θείο, και Μεγάλο Αφεντικό της Οικουμένης……
Ο ΝΟΩΝ  ΝΟΕΙΤΩ.

                                              ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                              Διεθνολόγος/Αρθρογράφος
                                              E-mail: ant.grypaios@gmail.com


  

 

      

       


Διαβάστε περισσότερα » »

Κατασπατάληση ενέργειας από «έξυπνες» συσκευές

Smartphone γνωστής εταιρείας «καίει» 361 κιλοβατώρες, ενώ ένα ψυγείο 322.  
Του Γιάννη Ελαφρού
Κρατάς στο χέρι σου το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο ή κάποια άλλη υπερσύγχρονη συσκευή, με δυνατότητα μεταφοράς ψηφιακών δεδομένων. Τεχνολογικά καινοτόμα και με δυνατότητα άμεσης και ασύρματης σύνδεσης με τα «ψηφιακά σύννεφα» και το Διαδίκτυο, τα σύγχρονα κινητά και τα διάφορα γκάτζετ επικοινωνίας έχουν γίνει αναπόσπαστοι σύντροφοι πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων διεθνώς. Χρήστες οι οποίοι δεν μπορούν να διανοηθούν την τεράστια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, που πραγματοποιούν οι μικρές «έξυπνες» τηλε-συσκευές.
Ε, λοιπόν, η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει το διεθνές σύστημα επικοινωνίας σήμερα ισούται με την ηλεκτρική ενέργεια που χρειαζόταν ο πλανήτης, για όλες τις χρήσεις, το 1985! Κι ακόμα πιο συγκεκριμένα, ένα «έξυπνο τηλέφωνο» γνωστής εταιρείας καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από ένα σύγχρονο ψυγείο μεσαίου μεγέθους! Ενα μέσο ψυγείο μεσαίου μεγέθους «καίει» 322 κιλοβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας τον χρόνο, όταν το «έξυπνο τηλέφωνο» απαιτεί 361 κιλοβατώρες.
Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Digital Power Group, το επικοινωνιακό σύστημα καταβροχθίζει ετησίως 1.500 τεραβατώρες (Twh, δηλαδή ένα δισεκατομμύριο κιλοβατώρες), το 10% της παγκόσμιας ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι κινητά τηλέφωνα και συσκευές απαιτούν περισσότερη ενέργεια από όση η Γερμανία και η Ιαπωνία μαζί! Ας σημειωθεί ότι με μια τεραβατώρα ηλεκτρικής ενέργειας καλύπτεται η ηλεκτροδότηση περίπου 90.000 κατοικιών για έναν ολόκληρο χρόνο.
Το επικοινωνιακό σύστημα καταναλώνει ετησίως το 10% της παγκόσμιας ηλεκτρικής ενέργειας – Σύντομα, θα διακινείται σε μία ώρα όγκος δεδομένων, που το 2000 ήθελε ένα έτος!
Βεβαίως, η μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας δεν πραγματοποιείται κυρίως από το ίδιο το τηλέφωνο, αλλά από τα τεράστια κέντρα δεδομένων, τα οποία εξυπηρετούν τις ασύρματες συνδέσεις και τη ροή δεδομένων (data streaming) της συσκευής.
Είναι τόσο αλματώδης η αύξηση της κυκλοφορίας ψηφιακών δεδομένων στο Διαδίκτυο και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται από το Digital Power Group (DPG) πως σύντομα θα διακινείται σε μία ώρα όγκος δεδομένων, που το 2000 διακινούνταν σε ένα ολόκληρο έτος! Αυτές οι τεράστιες ποσότητες ψηφιακών δεδομένων απαιτούν μια εκτεταμένη υποδομή (ολόκληρα «χωριά» από εξυπηρετητές - servers) και ανάλογη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Μάλιστα, οι ερευνητές του DGP εκτιμούν ότι εάν συνεχιστεί η σημερινή τάση, τότε το 2035 η ηλεκτρική ενέργεια που θα απαιτούν τα «ψηφιακά νέφη» που στηρίζουν τις κινητές συσκευές, θα είναι ελάχιστα λιγότερη από όση θέλουμε για φωτισμό!
Η κατανάλωση ενέργειας στα κέντρα δεδομένων είναι τόσο μεγάλη, σύμφωνα με τους ερευνητές του Digital Power Group, που η παρακολούθηση μιας τηλεοπτικής σειράς από την κινητή συσκευή είναι πιο ενεργοβόρα από το να εγγράφονταν σε δίσκο DVD και να αποστέλλονταν ταχυδρομικά στον χρήστη! Οι εταιρείες βεβαίως υποστήριξαν ότι οι υπολογισμοί του DPG είναι υπερβολικοί, αλλά δύσκολα μπορεί κανείς να αρνηθεί την τεράστια κατανάλωση ενέργειας, η οποία αναμένεται να διευρυνθεί στο άμεσο μέλλον.
Ακριβώς γι’ αυτό έχει δοθεί πολύ μεγάλο βάρος στην προέλευση της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές. Σύμφωνα με περυσινή καταγγελία της Greenpeace, γνωστές εταιρείες ψηφιακής τεχνολογίας (μεταξύ αυτών και η Apple) ηλεκτροδοτούσαν τις ενεργοβόρες εγκαταστάσεις τους στις ΗΠΑ σε μεγάλο ποσοστό με ρυπογόνα καύση άνθρακα. Πάντως, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες προσπαθούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες τους σε σημαντικό βαθμό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Apple χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ότι έχει θέσει στόχο να καλύπτει στο άμεσο μέλλον όλες τις ανάγκες της από ΑΠΕ, έχοντας ήδη φτάσει στο 75%. Μάλιστα, πρόσφατα σημείωσε ότι ήδη τα κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ τροφοδοτούνται από ανανεώσιμη ενέργεια (ηλιακή, υδροηλεκτρική, γεωθερμική). Δίπλα στο μεγαλύτερο κέντρο της Apple στη Βόρεια Καρολίνα, έκταση 404.685 τ.μ. έχει καλυφθεί από ηλιακούς συλλέκτες, που σε συνδυασμό με βιοκαύσιμα, παρέχουν το ηλεκτρικό ρεύμα.
Βεβαίως, και οι ΑΠΕ έχουν κόστος (οικονομικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό), έστω και μικρότερο, άρα το στοίχημα της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας παραμένει.

axortagos

Διαβάστε περισσότερα » »

«Έφυγε» σε ηλικία 72 ετών ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος


Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης, ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος.
Ο Μιχάλης Γιαννάτος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1941 και το 1965 πήγε στη Δραματική Σχολή του Ντίνου Δημόπουλου.
H πρώτη επαγγελματική του εμφάνιση ήταν στην ταινία «Οι στιγματισμένοι» του Γιώργου Ζερβουλάκου, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Φούντα και Μάρω Κοντού.
Μαθητής ακόμα, έπαιξε με τον Μάνο Κατράκη στο θεατρικό «Καπετάν Μιχάλης». Συμμετείχε σε 27 ξένες κινηματογραφικές παραγωγές, μεταξύ των οποίων «Το Εξπρές του Μεσονυκτίου», «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι», το «Μόναχο».
Ο Μιχάλης Γιαννάτος μιλούσε πέντε γλώσσες και συμμετείχε στις περισσότερες ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Έπαιξε, επίσης, στην «Πολίτικη κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη, στην ευρωπαϊκή συμπαραγωγή «Ο τελευταίος άρχοντας των Βαλκανίων» και συνολικά σε 100 ταινίες (ελληνικές και ξένες) και σε περίπου 100 τηλεοπτικές σειρές.

kourdistoportocali
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ'Υ'ΛΟΤΟΜΟΙ ΑΦΑΝΙΣΑΝ 5.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αλβανοί λαθροϋλοτόμοι έχουν αφανίσει 5.000 στρέμματα δάσους στον Γράμμο. Παρά τις συνεχείς καταγγελίες, το κράτος φαίνεται αδιάφορο να επανδρώσει τα.....
στρατιωτικά φυλάκια της περιοχής. Δείτε το ρεπορτάζ:


oparlapipas
Διαβάστε περισσότερα » »

Ανακοινώθηκαν 1163 ονόματα που προσλαμβάνονται στη ΔΤ – Tα ονόματα για την ΕΡΑ Κοζάνης

erakozanisΤον προσωρινό πίνακα με τα 1.163 ονόματα των επιτυχόντων στο διαγωνισμό για τη ΔΤ ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών. Δείτε ποιοι προσλαμβάνονται στην ΕΡΑ Κοζάνης.
Σημειώνεται ότι «η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη των επιτυχόντων, καθώς απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών».

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »