Την κραυγή αγωνίας των κατοίκων στη Σιάτιστα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, μεταφέρει στο «Τούνελ» ο Θοδωρής Πεσνικάς από το Ράδιο Σιάτιστα 95,7 fm.
Εννέα μήνες περίπου μετά τη δολοφονία του και είναι σαν ο Κωστής να ζητά δικαιοσύνη. Οι δολοφόνοι του δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Η οργή ξεχειλίζει όχι μόνο στη γενέτειρα του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το facebook έχει πάρει φωτιά από τα μηνύματα του κόσμου που αναρωτιέται «αν υπάρχει δικαιοσύνη». Απ’ το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου που τα σκυλιά του κυνηγού ξέθαψαν το δολοφονημένο αγόρι, οι Αρχές δεν έδωσαν την απάντηση στο καυτό ερώτημα : Ποιός ή ποιοί και γιατί στέρησαν τόσο βίαια τη ζωή απ΄ τον φιλήσυχο και καλοκάγαθο νέο των 23 χρόνων; Ο κόσμος στην Κοζάνη και στα Γρεβενά λέει πως ο Κωστής «έδειξε» τον τάφο του. Στην αγροτική θέση Πασά Γεφύρι κοντά στο χωριό Ταξιάρχες, δεν πατάει εύκολα άνθρωπος. Τα δίποδα αγρίμια που τον έθαψαν εκεί, δεν ήθελαν να βρεθεί ποτέ…Το δολοφονικό τους σχέδιο αποκαλύφθηκε απ’ τα τετράποδα αγρίμια του βουνού που τον ξέθαψαν. Το χωράφι που για επτά μήνες έγινε ο τάφος του, ανήκει στην οικογένεια του πατριού του. Η αστυνομία ψάχνει, ξαναψάχνει «και οι έρευνες συνεχίζονται σε βάθος…». Το «Τούνελ» περιμένει τις Αρχές να ολοκληρώσουν το έργο τους, για να αποκαλύψει τα στοιχεία που συγκέντρωσε κατά την πολύμηνη έρευνα της υπόθεσης.
Το Ράδιο Σιάτιστα μας μεταφέρει τα ερωτήματα και την αγωνία των κατοίκων: Σε νεκροτομείο ο Κωστής, δεν θα τον αναζητήσει κανείς; Πότε θα ταφεί και που; Οι γονείς του ζουν πλέον στην Αθήνα. Κραυγή αγωνίας, οργή και αγανάκτηση για την άνανδρη δολοφονία. Αγγελική Νικολούλη ο Κωστής έχει άγγελο και μας οδηγεί στο δρόμο της αλήθειας. Περιμένουμε με αγωνία να συνεχιστούν οι εκπομπές σου. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. (Λεπτομέρειες στην  ενότητα Δολοφονίες στο Φως).
Αγγελική