Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«Αερομαχίες» Ελλήνων και Τούρκων επί 40 λεπτά πάνω από το Αιγαίο

«Αερομαχίες» Ελλήνων και Τούρκων επί 40 λεπτά πάνω από το Αιγαίο Δύο τουρκικά φωτογραφικά Φάντομ πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι, στα 8.000 πόδια, στις 8:43 το πρωί, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.
Τα τουρκικά RF-4 συμμετείχαν σε σχηματισμό τεσσάρων αεροσκαφών (τα άλλα δύο ήταν F-16) που εισήλθε στο FIR Αθηνών, νωρίτερα, νοτίως της Σάμου και εξήλθε στις 9:23 ανατολικά της Ρόδου. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά μαχητικά. Υπενθυμίζεται, ότι στις 16 Απριλίου τετράδα τουρκικών αεροσκαφών είχε πετάξει ανά ζεύγος πάνω από το νησιώτικο σύμπλεγμα των Φούρνων, στα 1000 και 3000 πόδια. Ήταν η πρώτη φορά, μετά από 14 μήνες, που τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από ελληνικό νησί.
Τα τουρκικά RF-4 φέρονται να φωτογράφησαν το Αγαθονήσι και τις αμυντικές θέσεις της φρουράς του νησιού. Σήμερα μάλιστα, οι Τούρκοι επέλεξαν την ραγδαία αύξηση της προκλητικότητάς τους έναντι της Ελλάδας, όχι τυχαία, αφού είναι η Ημέρα Μνήμης του Κώστα Ηλιάκη και μάλιστα μερικές ώρες μετά την εξίσου προκλητική ναυτική τους άσκηση στο Αιγαίο. Η ελληνική Π.Α. όμως δεν τους χαρίστηκε αφού επί 40 λεπτά ένιωθαν την «καυτή» ανάσα των ελληνικών μαχητικών και των πιλότων πάνω από το Αιγαίο, μέχρι που στο τέλος αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν και να επιστρέψουν στη χώρα τους.
Το ερώτημα είναι, που το πάει όμως για πολλοστή φορά η Τουρκία που προσπαθεί έντονα να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή με την διαρκή στρατιωτική της παρουσία και με μία πολιτική ανεξήγητης υποχωρητικότητας από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης.
Είναι άμεση προτεραιότητα και ζήτημα υψίστης εθνικής ασφαλείας η Ελλάδα να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις της με την Άγκυρα που φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο του γενικού «Δερβέναγα» στην Ν/Α Μεσόγειο και τα Βαλκάνια και να δείξει ατσάλινη αποφασιστικότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Επικράτειας, πως τούτος ο τόπος ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελλάδα, πάση θυσία και πάση δυνάμει.
Τα αναπάντητα «Καζάν-Καζάν» ανοίγουν την όρεξη των Νεοοθωμάνων του Ερντογάν και η όρεξη θα κοπεί μόνο όταν αντιληφθεί, πως το «πιάτο» που επιθυμεί να γευτεί θα ...είναι πικρό άλλα πάρα πολύ πικρό.
Διαβάστε περισσότερα » »

Νέο Φορολογικό: Δηλώσεις τέλος για μισθωτούς και συνταξιούχους

Νέο Φορολογικό: Δηλώσεις τέλος για μισθωτούς και συνταξιούχους Τι προβλέπει το προσχέδιο νόμου για τον νέο κώδικα φορολογίας - Ποιοι δεν θα υποβάλλουν δήλωση
Τέλος στις φορολογικές δηλώσεις για φορολογούμενους με εισόδημα από μια πηγή φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα δοθεί τις επόμενες μέρες σε διαβούλευση.
Το προσχέδιο του νέου κώδικα φορολογίας για φυσικά και νομικά πρόσωπα, προβλέπει νέο σύστημα παρακράτησης φόρου για μισθωτούς, αύξηση της προκαταβολής φόρου στο 90% για όλους τους επιτηδευματίες και τις επιχειρήσεις, ενώ οι φορολογικές δηλώσεις θα υποβληθούν του 2014 πριν από τον Απρίλιο.
Επίσης, καταργείται ο συμπληρωματικός φόρος επί των ακινήτων, ενώ οι αποζημιώσεις θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ.
Στο προσχέδιο δεν περιλαμβάνεται άρθρο για τα τεκμήρια διαβίωσης και τις αποδείξεις.
Πιο αναλυτικά το προσχέδιο προβλέπει:
*Κάθε φυσικό πρόσωπο που αποκτά εισόδημα συντάσσει ετήσια φορολογική δήλωση στο έντυπο που ορίζει η φορολογική διοίκηση και υποβάλλει την ετήσια φορολογική δήλωσή του πριν από την 1η Απριλίου του επόμενου φορολογικού έτους.
*Απαλλάσσονται από την υποχρέωση φορολογικής δήλωσης:
α) Φορολογούμενοι οι οποίοι αποκτούν εισόδημα από μισθωτή εργασία, το οποίο υπόκειται σε παρακράτηση φόρου στην πηγή.
β) Φορολογούμενοι οι οποίοι αποκτούν αποκλειστικά και μόνο επενδύσεις, το ο οποίο υπόκειται σε παρακράτηση φόρου.

*Τα φυσικά πρόσωπα που έχουν τη φορολογική τους κατοικία στην Ελλάδα και αποκτούν εισόδημα από μισθωτή εργασία από περισσότερους του ενός εργοδότες ή που αποκτούν περιστασιακό εισόδημα από μισθωτή εργασία μπορούν να υποβάλλουν δήλωση πριν από την 1η Απριλίου προκειμένου να αξιώνουν επιστροφή φόρου εισοδήματος που έχει αποδοθεί. Δεν θα δίνονται επιστροφές φόρων κάτω των 50 ευρώ.
*Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης για μισθωτούς και συνταξιούχους. Πλέον δεν θα γίνεται με τον μαθηματικό τύπο αλλά με ποσοστό ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος. Συγκεκριμένα, καθιερώνεται νέο σύστημα υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου σε μισθούς και συντάξεις. Στη νέα κλίμακα που θα ισχύσει από 1η Ιανουαρίου 2014, οι συντελεστές υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου εισοδήματος θα επιβάλλονται απεθυείας στα μηνιαία ποσά αποδοχών άνω των 800 ευρώ και θα κλιμακώνονται από 1% έως 42%.
*Καταργείται ο συμπληρωματικός φόρος, ο οποίος επιβάλλεται με συντελεστές 1,5% και 3% στα εισοδήματα από ακίνητα.
*Καθορίζονται οι δαπάνες που εκπίπτουν για τις επιχειρήσεις καθώς και αυτές που δεν αναγνωρίζονται από την εφορία.
*Οποιαδήποτε εφάπαξ καταβολή η επιμίσθιο ή παροχές σε χρήμα ή είδος ή παρόμοιες πληρωμές πέραν του μηνιαίου εισοδήματος θα υπόκειται σε παρακράτηση φόρου με συντελεστή 42%
*Αποζημιώσεις για τη λύση ή καταγγελία της εργασιακής σχέσης θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ με την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος. Υπενθυμίζεται ότι ίσχυε αφορολόγητο όριο για αποζημιώσεις έως 60.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ...ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743


ROTHCHILDΈχουν μπει παντού και ελέγχουν την Ελλάδα από αιώνες. Ελέγχουν την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική Τράπεζα όπου έχουν συντριπτικά ποσοστά.
Ο ελληνικός λαός είναι υποταγμένος στους Ρόθτσιλντι ή Ρότσαϊλντ. Όπως και να τους λένε, σημασία έχει ότι  έχουν δέσει το έθνος μας σαν χταπόδι. Όταν ειδικά στην Πατρίδα μας έχουμε προδότες του τύπου Παπανδρέου ή Σαμαρά, τότε το δέσιμο γίνεται ευκολότερο.
πηγή (όλο ο βίος και η Πολιτεία των Ρόθτσιλντ) indobserver.blogspot.gr


makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ 30% ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


latthomenastates nisia  articleΜε τον ρυθμό των λαθρομεταναστών που μπαίνει στην Ελλάδα να αυξάνεται διαρκώς, αγγίζουμε πλέον το 30% των κατοίκων στην Ελλάδα να είναι λαθρομετανάστες.
Στην Ελλάδα καθημερινά εισβάλουν ανενόχλητοι περισσότεροι από 300 λαθρομετανάστες, κανένα κέντρο φιλοξενίας και κανένας φράχτης δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Πρωταθλήτρια από τις αρχές του έτους αναδεικνύεται η Λέσβος ωστόσο σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει και το Αγαθονήσι. Οι κάτοικοι στη Μυτιλήνη ζουν ξανά έναν εφιάλτη, ξαναγεμίσανε λαθρομετανάστες που περιφέρονται στα πάρκα και τις γειτονιές το κέντρο υποδοχής έκλεισε και οι αλλοδαποί φιλοξενούνται πλέον σε κατασκηνώσεις ενώ ο δήμος ξοδεύει τεράστια ποσά για να καλύψει τις ανάγκες των λαθρομεταναστών!
Το ίδιο σκηνικό και στη Σάμο Αφγανοί, πακιστανοί, ιρακινοί έχουν κατακλύσει το νησί, οι κάτοικοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν ενώ οι τουρίστες που έρχονται για διακοπές βλέπουν τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει νησί. Αντιμέτωποι με το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης βρίσκονται καθημερινά και οι λιγοστοί κάτοικοι στο Αγαθονήσι. Οι κάτοικοι έχουν βιώσει δύσκολες στιγμές από την συνεχή παρουσία των λαθρομεταναστών στο νησί. Μάλιστα υπήρξε και εποχή όπου οι αλλοδαποί ήταν περισσότεροι από τους Έλληνες κατοίκους, 200 λαθρομετανάστες εισέβαλαν σε σπίτια, καταστήματα και στους φούρνους των 120 Ελλήνων.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Κοντά στα διυλιστήρια της ΕΚΟ η φωτά που καίει εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που...

καίει εδώ και λίγες ώρες σε ξερά χόρτα στα Διαβατά.



Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματά τους, ενώ στη μάχη για την κατάσβεση της έχουν μπει και καναντέρ. Στο σημείο βρίσκονται επίσης και δυνάμεις της αστυνομίας, όπως και του στρατού. Το ανησυχητικό είναι πως αυτή την ώρα ένα από τα μέτωπα της φωτιάς έχει φτάσει σε βενζινάδικο που βρίσκεται απέναντι από τα διυλιστήρια της ΕΚΟ, όπου στις εγκαταστάσεις της γίνονται ήδη ρήψης νερού ώστε να μην μπορέσει να φτάσει εκεί η φωτιά.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Το φακέλωμα της εφορίας


Όλα τα τραπεζικά δεδομένα φυσικών και νομικών προσώπων θα αποθηκεύονται στο μητρώο τραπεζικών λογαριασμών το οποίο θα δημιουργηθεί με ειδική διάταξη που θα περιληφθεί σε νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή.
Είναι πλέον θέμα χρόνου οι υπηρεσίες να γνωρίζουν το ύψος και τις κινήσεις των καταθέσεων όλων, ελεύθερων επαγγελματιών, μισθωτών συνταξιούχων κλπ.
Στο μητρώο τραπεζικών λογαριασμών θα περιληφθεί ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού, η ημερομηνία δημιουργίας, τα στοιχεία δικαιούχου και συνδικαιούχων, αλλά και το σύνολο των καταθέσεων και των αναλήψεων.
Οι ελεγκτές θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στους λογαριασμούς των ελεγχόμενων από το 2002, ενώ θα έχουν και πρόσβαση στα στοιχεία κινήσεων (αναλήψεις και ) από το 2008 και μετά.
Ουσιαστικά θα δημιουργείται αυτομάτως μέσω στοιχείων των τραπεζών μια βάση δεδομένων στην οποία μετά από σχετικό αίτημα εντός δύο ημερών οι αρμόδιοι ελεγκτές θα αποκτούν πρόσβαση για τον έλεγχο των ύποπτων για φοροδιαφυγή ατόμων.
Για τους ύποπτους για φοροδιαφυγή το μητρώο θα ενημερώνεται καθημερινά, για όλους τους υπόλοιπους καταθέτες η ενημέρωση θα γίνεται μια φορά το χρόνο.

polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

Όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε κιόλας με ετήσια συνδρομή!...

Μέχρι και οι Κουβέλης-Βορίδης έκαναν παρέμβαση για τους αεροψεκασμούς!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν ότι οι αεροψεκασμοί βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και ότι δεν υφίστανται. Ότι, τρομολάγνοι έχουν επιβάλει καθεστώς φόβου με κάτι ανύπαρκτο.Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή του MEGA συμπεριέλαβε τους αεροψεκασμούς σε μια γενική συνωμοσιολογία χωρίς ουσιαστικές αποδείξεις.
Μήπως όμως τελικά οι αεροψεκασμοί είναι συνωμοσία σε βάρος του λαού και αποτελούν μέρος της χειραγώγησης και ελέγχου της μάζας των πολιτών; Μήπως οι αεροψεκασμοί είναι όπλο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι μεταβάλλουν ευκολότερα σε πειραματόζωα τους ανθρώπους;
Η ραγδαία ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και κυρίως η γιγάντωση του διαδικτύου, φαίνεται πως αποκαλύπτουν την πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των δεύτερων. Οι αεροψεκασμοί είναι γεγονός και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο στη χώρα μας.
Η «Ε.Ω» πρόσφατα προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν τους αεροψεκασμούς:
1. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!
Το ντοκουμέντο-φωτιά που φέραμε στη δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο αποδεικνύει ότι όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε και με ετήσια συνδρομή από πάνω!!! Συγκεκριμένα, ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων) πλήρωσε 2000 δολάρια το 2012, ως συνδρομή του 2011, στην εταιρεία WMA, την διεθνή Οργάνωση για την Τροποποίηση του Καιρού!
Το έγγαφο-σοκ, ανέφερε επί λέξει:
«Ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων)
Παρακαλούμε να χρεώσετε τον λογαριασμό μας με το ποσό των 2000 δολαρίων Αμερικής .
Σε αντίστοιχη περίπτωση του κάτωθι λογαριασμού με το αντίστοιχο ποσό τα έξοδα βαρύνουν τον ΕΛΓΑ .
Το ανωτέρω ποσό αφορά ετήσια συνδρομή του ΕΛΓΑ ως μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA) για το έτος 2011.
Σημείωση. Παρακαλούμε στην κίνηση του λογαριασμού μας να αναφέρεται οπωσδήποτε ο αριθμός Πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της παρούσας εντολής μας.
Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης
Γ. Αλεβίζου»
Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Βασίλης Έξαρχος, ακόμη να μας απαντήσει γιατί ο ελληνικός λαός καταβάλλει χρήματα στην Weather Modifiction Association για να τον ψεκάζουν! Δήλωσε άγνοια, είπε ότι θα ενημερωνόταν και θα έδινε επίσημη απάντηση αλλά ακόμη τον περιμένουμε!
Τα ερωτήματά μας, ωστόσο, παραμένουν και ζητούν επιτακτική απάντηση:
Πόσο καιρό ο ΕΛΓΑ είναι μέλος αυτής της …ψεκαστικής εταιρείας; Πόσα χρόνια μας ψεκάζουν και πόσα λεφτά έχει δαπανήσει ο φορολογούμενος πολίτης για να τον …σκοτώσουν;
Η αποκάλυψη-ντοκουμέντο της «Ε.Ω.» με την ετήσια συνδρομή που καταβάλλει ο ΕΛΓΑ (Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων που βρίσκεται υπό την επιστασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) στη Διεθνή Εταιρεία για την τροποποίηση καιρού (WMA) αποκάλυψε ακόμη έναν εμπαιγμό σε βάρος του λαού. Μας ψεκάζουν με κατασταλτικά και καρκινογόνα χημικά και πληρώνουμε από πάνω την εταιρία ψεκασμών για να μας σκοτώνει!
2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: «ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ»
Ο Χρήστος Παππάς, παρενέβη για το θέμα των αεροψεκασμών με συνεχείς ερωτήσεις του προς τα συναρμόδια υπουργεία. Οι απαντήσεις όμως που έλαβε ήταν αόριστες και η μία υπηρεσία πέταγε το μπαλάκι στην άλλη. Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Παππάς στην ‘Ε.Ω.» ήταν αποκαλυπτικές:
«Η φράση ”Μας ψεκάζουν” που ακούμε συχνά, κρύβει μια πεποίθηση. Είτε χιουμοριστικά λέγεται, είτε μεταξύ σοβαρού και αστείου, είτε διστακτικά “λες να…”, εκφράζει μια εδραιωμένη υποψία.
Είναι διάχυτη η αίσθηση του κόσμου ότι κάτι συμβαίνει που κρατά το Λαό σε διαρκή καταστολή ώστε να μην διαμαρτύρεται, ώστε να μην μπορεί να πάρει αποφάσεις. Αισθάνεται κατατονία, υπνηλία, πονοκεφάλους, ζαλάδες που δεν έχουν πραγματική αιτία. Δεν του το υπαγορεύει κάποιος, το αισθάνεται ο ίδιος στην καθημερινότητά του.
Παράλληλα, σηκώνει τα μάτια του και βλέπει τα αεροπλάνα που αφήνουν περίεργες ουρές, σε συγκεκριμένο σχήμα διχτυού πάνω στον ουρανό, με τις “ουρές” να διαστέλλονται, που δεν είναι αυτές των αεροπλάνων της γραμμής. Δεν διαλύονται μετά από λίγα λεπτά, όπως συμβαίνει με τα συνήθη αεροπλάνα, δεν είναι ψεκασμός πάνω από καλλιέργειες. Είναι ψεκασμός πάνω από πόλεις.
Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες που τα αεροπλάνα είναι κοινό θέαμα στον ουρανό, και όλοι μας ξέρουμε τι ουρά αφήνει πίσω του ένα συνηθισμένο αεροπλάνο. Κι αρχίζει κανείς να ψάχνει παραπάνω. Πλέον, ξέρετε, ο κόσμος δεν εξαρτά την ενημέρωσή του από το τι του λέει ο καθεστωτικός δημοσιογράφος. Ψάχνει, διαβάζει, αναζητά. Και μαθαίνει. Και όσοι μπορούν, χρησιμοποιούν την λογική τους. Αυτά τα αεροπλάνα με τις περίεργες «ουρές» είναι αεροπλάνα ψεκασμών, είναι αεροπλάνα χωρίς όνομα.
Εμείς στις 28 Ιανουαρίου 2013 καταθέσαμε ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Περιβαλλοντικής Αλλαγής, και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την οποία σας παραθέτω, και ρωτάμε μεταξύ άλλων ποια είναι η σύσταση του ψεκαζομένου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; Πότε άρχισαν, με τι πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν.
Στην απάντηση του Υπουργείου Άμυνας παρατίθεται ένα Δελτίο Τύπου του ΓΕΑ όπου υποστηρίζεται ότι ψεκασμοί γίνονται μόνον σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και σε χαμηλό ύψος. Οι ψεκασμοί για τους οποίους μιλάμε δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή, εφόσον γίνονται πάνω από μεγάλες πόλεις.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης μιλά στην απάντησή του για δραστηριότητες πυρόσβεσης. Προφανώς και δεν πρόκειται για την περίπτωση αυτή. Λέει όμως ότι οι ψεκασμοί για τις καλλιέργειες και για πυρόσβεση, δεν αφήνουν τα ίχνη συμπύκνωσης που παρατηρούνται στα μεγάλα ύψη. Συνεχίζει δε και λέει ότι ουδέποτε έχει αδειοδοτήσει ή πιστοποιήσει οποιονδήποτε φορέα ή φυσικό πρόσωπο για την εκτέλεση έργου αεροψεκασμού χημικών τύπου “chemtrail”. Εμμέσως δηλαδή παραδέχεται την ύπαρξη τέτοιου τύπου ψεκασμών αλλά δεν τις αδειοδοτεί.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια παραπλάνησης, συσκότισης και απόκρυψης με ισχυρισμούς που είναι οφθαλμοφανώς αφελείς άρα είναι εκ του πονηρού. Ουσιαστικά κανένα υπουργείο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να τοποθετηθεί επί του θέματος.
Μέχρις ότου λοιπόν πάρουμε πειστικές απαντήσεις για την προέλευση, την άδεια και την εν γένει ταυτότητα των πτήσεων καθώς και την σύσταση των ψεκασμών, είναι δικαίωμά μας να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας, να πιέσουμε ώστε να δοθούν πειστικές απαντήσεις και όχι υπεκφυγές, και βεβαίως καλούμε το λαό να βρίσκεται με κάθε τρόπο σε εγρήγορση».
3. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΙΔΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ! ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ
Για το καυτό ζήτημα των αεροψεκασμών, παρεμβάσεις τους στην Βουλή έχουν κάνει τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, με σχετικές ερωτήσεις, ζητώντας απαντήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς.
Η ερώτηση δε του κ. Βορίδη, που έγινε όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ, αφορούσε σε δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ώρας».
Ερώτηση Βορίδη:
«Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα” κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες, έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς, και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές και λευκές ή υπόλευκες νεφελώδεις γραμμές οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό της περιοχής.
Από τα ευρήματα και τις γνώμες των ειδικών,έχει διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται για ψεκασμούς παρασιτοκτόνων (αφού αυτοί λαμβάνουν χώρα σε πολύ χαμηλό ύψος και πάνω από αγροκαλλιέργειες) αλλά ούτε και για υδρατμούς από αεριωθούμενα αεροσκάφη,αφού αυτοί ερχόμενοι σε επαφή με την ατμόσφαιρα, διαλύονται σύντομα,το πολύ εντός ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος.
Αντίθετα στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών,οι μεγάλου μήκους πυκνές γραμμές, όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται, δημιουργώντας λεπτά τεχνητά νέφη που μπορούν να καλύψουν μιας μεγάλης έκτασης περιοχή.
Και ο κ. Βορίδης ρωτούσε:
Δεδομένου τους γεγονότος ότι υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν αυτή τη δραστηριότητα πάνω από ελληνικές πόλεις είναι σε γνώση της Κυβέρνησης, αυτοί οι αεροψεκασμοί; Αν όχι,γιατί και αν ναι, ποια είναι η αποστολή τους και από ποιους διενεργούνται;
Εντάσσονται οι ψεκασμοί στο πρόγραμμα της λεγόμενης «Γεωμηχανικής» που επικαλείται το δημοσίευμα, δηλαδή της τεχνικής παρέμβασης στη φύση για τον έλεγχο των κλιματολογικών συνθηκών;
Ποια είναι η σύσταση του ψεκαζόμενου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; πότε άρχισα, με τις πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν;».
ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!
Το θέμα που σοκάρει αποκάλυψε Αλέξανδρος η Γεωργίου. Πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.
Σύμφωνα λοιπόν με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών.
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.
Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.
Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.

"Ελεύθερη Ώρα"
greekaction
hellas-now.com
Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χαιρετούσε «φασιστικά» και ο Γρηγόρης Λαμπράκης;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χαιρετούσε «φασιστικά» και ο Γρηγόρης Λαμπράκης;Μία φωτογραφία και δύο ιδιόχειρα σημειώματα που φέρονται να ανήκουν στον Γρηγόρη Λαμπράκη προκαλούν χιλιάδες εγκεφαλικά στους υποκριτές του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου…  

Ένας από τους ήρωες της αριστεράς θεωρείται αναμφισβήτητα ο Γρηγόρης Λαμπράκης.  Χθες, 22 Μαΐου, συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια από τη δολοφονία του.  Πολλά διαβάσαμε και πολλά ακούσαμε  αυτές τις μέρες για το άτομό του. 

Σκοπός του παρόντος κειμένου δεν είναι να κρίνει το κλίμα εκείνων των ημερών. Δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε την κυβέρνηση εκείνης της εποχής, πόσο μάλλον όταν πρωθυπουργός της Χώρας ήταν ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, χάρη στον οποίο γιγαντώθηκε η αριστερά. 

Οι αριστεροί όμως, και γενικότερα οι «δημοκράτες», οι οποίοι έχουν αναγάγει τον Λαμπράκη σε συνεχές σύμβολο αναφοράς, ίσως θα ‘πρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις επιλογές τους. Γιατί απ’ ότι φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, ο Λαμπράκης στα νιάτα του είχε, μάλλον, άλλες πολιτικές απόψεις…

Στη μία φωτογραφία ο Λαμπράκης χαιρετάει «φασιστικά» κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Αγώνων στην Κωνσταντινούπολη, στις 20 Οκτωβρίου 1940, «…8 μέρες πριν μας κηρύξουν τον πόλεμο οι Ιταλοί», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο ίδιος, στο ιδιόχειρο σημείωμά του στο πίσω μέρος της εικόνας.  

Πολύ μεγαλύτερο σοκ όμως, ίσως πάθουν οι απανταχού «αντιφασίστες» με την κάρτα την οποία απέστειλε από την Γερμανία στις 13 Αυγούστου 1936, περίοδο προφανώς διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου.  Ο Γρηγόρης Λαμπράκης περιγράφει στην Ελληνίδα φίλη του, στην οποία έστειλε την κάρτα, την κατάσταση στη Γερμανία και τελειώνει την προσφώνησή του με το σύνθημα Heil Hitler!

Είναι σίγουρο ότι η παρούσα αποκάλυψη θα συζητηθεί προκαλώντας «εγκεφαλικά» σε πολλούς ψευτοδημοκράτες. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τίποτα άλλο πάνω σ’ αυτά τα δύο φωτογραφικά ντοκουμέντα, θα κάνουμε όμως δύο επισημάνσεις:  α) Εκείνη την εποχή ήταν μέλη της Ε.Ο.Ν., της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του Μεταξά δηλαδή, δύο ακόμα «Ιερά τέρατα» της αριστεράς, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος.  Άρα χαιρετούσαν και εκείνοι «φασιστικά»…  

Το ψυχικό και πνευματικό δηλητήριο του κομμουνισμού τους προσέβαλε αργότερα. β) Αν ζούσε σήμερα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, και έπραττε όσα δείχνει το υλικό που παραθέτουμε, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, θα είχε σοβαρό πρόβλημα και για τον «φασιστικό» χαιρετισμό και για το σύνθημα Heil Hitler…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

"Θύμα" της τεχνολογίας το νέο χαρτονομίσμα των 5 ευρώ

Δεν περνούν από τα μηχανήματα ανίχνευσης

Η κυκλοφορία στις αρχές Μαϊου του νέου χαρτονομίσματος των 5 ευρώ έφερε αναστάτωση σε αρκετές χώρες της Ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.
Οι αρμόδιοι κατάλαβαν ότι σε μεγάλο ποσοστό το λογισμικό των μηχανών αυτόματης πώλησης και αυτόματης πληρωμής που υπάρχουν στην αγορά δεν αναγνωρίζουν τα νέα χαρτονομίσματα ως γνήσια και έτσι απορρίπτονται στις συναλλαγές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα μηχανήματα μέτρησης χαρτονομισμάτων που διαθέτουν τράπεζες και καταστήματα σε αρκετές χώρες.
Σύμφωνα με τα Νέα, στη Γερμανία 7.500 μηχανήματα αυτόματης πώλησης εισιτηρίων στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας δε δίνουν εισιτήρια που πληρώνονται με το νέο χαρτονόμισμα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων το πρόβλημα θα έχει λυθεί μέχρι τον Ιούνιο.
Στην Ιταλία, οι αυτόματοι πωλητές τσιγάρων, αναψυκτικών, καυσίμων και εισιτηρίων απορρίπτουν τα νέα πεντάευρα σε ποσοστό 90%.
Και στη Γαλλία η ίδια κατάσταση με τους καταστηματάρχες να μη δέχονται το νέο χαρτονόμισμα, καθώς τα μηχανήματα ανίχνευσης που διαθέτουν τα βγάζουν πλαστά, όπως και στο Βέλγιο και στο Λουξεμβούργο.
Στη χώρα μας τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν νωρίς και συγκεκριμένα στις αρχές Μαΐου σε τουριστικές περιοχές, όπως η Ρόδος και τα Επτάνησα, καθώς οι ανιχνευτές χρημάτων τα έβγαζαν πλαστά. Προβλήματα όμως υπάρχουν και στα μηχανήματα πώλησης εισιτηρίων του μετρό, καθώς το λογισμικό των αυτόματων πωλητών είναι ξεπερασμένο και χρειάζεται αναβάθμιση ώστε να αναγνωρίζει το νέο πεντάευρο.
Για να προχωρήσει η αναβάθμιση του λογισμικού των μηχανημάτων θα πρέπει να παραδοθεί στους τεχνικούς ειδική μήτρα του νέου χαρτονομίσματος των 5 ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδας.
Στο νέο χαρτονόμισμα έχουν ενσωματωθεί καινούργια και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Στο υδατογράφημα και στο ολόγραμμα εμφανίζεται μία προσωπογραφία της Ευρώπης. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ευδιάκριτου ''αριθμού με βαθυπράσινο χρώμα'' είναι η εναλλαγή από βαθύ πράσινο σε βαθύ μπλε, καθώς και μία αίσθηση κίνησης του φωτός από επάνω προς τα κάτω και αντίστροφα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι ορατά στην πρόσθια όψη του νέου χαρτονομίσματος και η επαλήθευσή τους γίνεται εύκολα με 3 απλούς τρόπους: έλεγχο με την αφή, οπτικό έλεγχο και εξέταση υπό γωνία.

ΠΗΓΗ
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ : ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ NASA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Σχεδόν όλα όσα έχουν ειπωθεί από την επικρατούσα επιστημονική κοινότητα και τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα υποτιθέμενα μειονεκτήματα των αερίων του θερμοκηπίου, και κυρίως του διοξειδίου του άνθρακα, είναι ψεύτικα, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από το

ερευνητικό κέντρο Langley της NASA.

Όπως αποδεικνύεται, όλα αυτά τα ατμοσφαιρικά αέρια του θερμοκηπίου που ο Αλ Γκορ και όλοι οι άλλοι παγκόσμιοι φαρσέρ του πλανήτη, επί καιρό ισχυρίζονταν ότι η υπερθέρμανση θα καταστρέψει τον πλανήτη μας, ενώ στην πραγματικότητα ο πλανήτης μας ψύχεται κανονικά, με βάση τα τελευταία στοιχεία.

Όπως αναφέρθηκε από το Principia Scientific International (PSI), ο Martin Mlynczak και οι συνεργάτες του στη NASA παρακολούθησαν τις υπέρυθρες εκπομπές από την ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης κατά τη διάρκεια και μετά από μια πρόσφατη ηλιακή καταιγίδα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 8 - 10 Μαρ.. Αυτό που βρήκαν ήταν ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ενέργειας που απελευθερώνεται από τον ήλιο κατά τη διάρκεια αυτής της τεράστιας στεφανιαίας μαζικής εκτίναξης (CME) αντανακλάται πίσω στο διάστημα και όχι στα χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας της Γης.

Το αποτέλεσμα ήταν μια συνολική επίδραση ψύξης που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς που γίνονται από το τμήμα κλιματολογίας της NASA ότι τα αέρια θερμοκηπίων είναι μια αιτία της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου

atheatignosi
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: Οι Μουσουλμάνοι δεν θέλουν τον Σταυρό στο χωριό τους

Gostivar.

Θρησκευτική ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των κατοίκων του χωριού Zdunjë που ανήκει στο Δήμο Γκόστιβαρ του νοτιο-σλαβικού κράτους.


Αφορμή ήταν η έναρξη εργασιών κατασκευής ενός  σταυρού στην εκκλησία του «Αγίου Γεωργίου».

Οι σχέσεις των κατοίκων επιδεινώθηκαν καθώς οι μουσουλμάνοι Αλβανοί και οι Τούρκοι αντέδρασαν στην κατασκευή αυτή.

«Οι κάτοικοι που ανήκουν στη μουσουλμανική πίστη δήλωσαν ότι ένας σταυρός 12 μέτρων ύψος και πλάτους 5 μέτρων αποτελεί πρόκληση και δεδομένου ότι η ανέγερσή του γίνεται χωρίς την άδεια  των δημοτικών αρχών», γράφει αλβανικό δημοσίευμα της περιοχής.

Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν σήμερα μετά την προσευχή και επιδιώκουν να ματαιώσουν την ανέγερση του σταυρού στο προαύλιο της εκκλησίας του «Αγίου Γεωργίου».

Ο δήμαρχος του Γκόστιβαρ, Νεβζάτ Μπέιτα, μετά από καταγγελία που έγινε αποφάσισε να σταματήσει την κατασκευή. Δήλωσε, μάλιστα, ότι ο Δήμος δεν έλαβε κανένα αίτημα από την εκκλησία για την κατασκευή του Σταυρού.

Οι θρησκευτικές εντάσεις στο χωριό αυτό έρχονται μετά τις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι υπάρχει πρόβλημα με τη θρησκευτική ελευθερία στο νοτιοσλαβικό κράτος.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Για τον Μπουτάρη στα Σκόπια ομιλούν τη ‘μακεδονική γλώσσα’

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χρησιμοποίησε τον όρο «μακεδονική γλώσσα» και βρέθηκε στο στόχαστρο των ελληνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και στις πύλες πληροφοριών, όπως

 μεταδίδει από την Αθήνα ο ανταποκριτής του νοτιοσλαβικού πρακτορείου.
Ο Μπουτάρης χρησιμοποίησε αυθόρμητα  τη κακή λέξη «μακεδονική γλώσσα» που ομιλείται στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, γράφει η εφημερίδα ‘Αυγή’ προσθέτοντας ότι λόγω αυτής της ‘αστοχίας’ έγινε στόχος επίθεσης, αμέσως, από τους εκπροσώπους των δεξιών κομμάτων.
Το ‘Ιννιούζ’ γράφει ότι ένας από τους συμβούλους του Μπουτάρη του υπενθύμισε ότι η γλώσσα ονομάζεται ‘γλώσσα της Φίρομ’ αλλά ο Μπουτάρης επέμεινε ότι είναι βλάχος και ότι στο παρελθόν οι Βλάχοι μιλούσαν  «μακεδονικά».
«Οι Σκοπιανοί, σύμφωνα με τον Μπουτάρη ομιλούν τη ‘μακεδονική’»,  «Δύσκολα θα επανεκλεγεί δήμαρχος» « για τον Μπουτάρη οι Σκοπιανοί μιλούν τη ‘μακεδονική γλώσσα’, είναι μερικά από τα σχόλια στα ελληνικά ΜΜΕ, γράφει τη νοτιοσλαβική εφημερίδα Ούτρινσκι Βέσνικ.
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

"ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ: ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ WOZNY"

Γράφουν ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ και ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ
 
Ακούγοντας την αγαπητή, κατά τα άλλα, κα Βίκυ Ιωάννου Χαραλάμπους σε ραδιοφωνική εκπομπή σε Κυπριακό διαδικτυακό σταθμό, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο στόμφος και οι αναλήθειες που αράδιαζε με τόση ευκολία. 
Η κα Χαραλάμπους είναι κτηματομεσίτρια και εκπρόσωπος μιας ομάδας άφραγκων “επενδυτών”, που φιλοδοξεί να δανείσει 50 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κυπριακό κράτος, υπό τη μορφή διεθνών συναλλαγματικών μηδενικής αξίας. Και για αυτά τα κουρελόχαρτα ζητάνε ως αντάλλαγμα γνήσια ομόλογα του Κυπριακού δημοσίου.
 
Το ευχάριστο είναι ότι η κα Χαραλάμπους στον αέρα, συνέκρινε το χρεόγραφο που η ομάδα της προορίζει για την Κύπρο με το αντίγραφο το οποίο εμείς εμφανίσαμε και μοιράσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, διερωτήθηκε που το βρήκαμε. 
Ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη διευκρίνισε σωστά ότι το χρεόγραφο που του επέδειξε είναι εντελώς ίδιο με το αντίγραφο που εμφανίσαμε, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια. Όμως η κα Χαραλάμπους παρατήρησε ότι το δικό μας αντίγραφο έχει ένα μικρό μαύρο τετράγωνο που καλύπτει έναν αριθμό πάνω στο χρεόγραφο και για αυτό το θεωρεί πλαστό. Μάλιστα, επειδή το έχουμε στην κατοχή μας, θα έπρεπε να μας συλλάβουν, όπως συμπλήρωσε στο απολαυστικό ηχητικό απόσπασμα [1].
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Χαραλάμπους για το πραγματικό ενδιαφέρον της, ωστόσο τη διαβεβαιώνουμε ότι δεν κινδυνεύουμε να μας συλλάβουν. Τα έγγραφα, που παρουσιάστηκαν ήδη σε σχετικά κείμενα και έρευνες [2][3][4][5], προέρχονται από την επίσημη πολιτεία της Washington, όπου ο ίδιος ο Stephen Louis Wozny τα κατέθεσε από απόσταση μέσω της διαδικασίας fast-track, χωρίς αυτά να ελεγχθούν. Και εμείς τα παραλάβαμε επίσημα και ταχυδρομικώς, μετά από σχετικό επίσημο αίτημα. Πιο επίσημα δεν γίνεται. StoixeiaApoWashington
Ο φάκελος με τα στοιχεία για την υπόθεση όπως έφτασαν από την πολιτεία της Washington.
 
Το αρμόδιο τμήμα της πολιτείας είναι το Department of Licensing [6] της πολιτείας της Washington και τα έγγραφα δεν προήλθαν φυσικά από το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου, όπως ισχυρίζεται η κα Χαραλάμπους. Ομολογήθηκε όμως από την ίδια ότι το υπόλοιπο έγγραφο είναι ακριβώς το ίδιο. Και δεν είναι παρόμοιο, είναι ακριβώς το ίδιο, γιατί πρόκειται για το ίδιο έγγραφο.
 
Η ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη είναι ότι η κα Χαραλάμπους δεν αρνείται πλέον ότι το “ομόλογο” είναι του διεθνούς απατεώνα Stephen Louis Wozny, ο οποίος έχει δημιουργήσει τα παράνομα αυτά χρεόγραφα και τα μεταπωλεί σε ευκολόπιστους σε ολόκληρο τον κόσμο, ιδιαίτερα σε τριτοκοσμικές χώρες. Το ομόλογο που είναι ολόιδιο με αυτό που παρουσιάσαμε, φέρει το όνομα του Stephen Louis Wozny και προέρχεται από αυτόν και την εταιρεία του Red Panther Limited.
 
Κυρίως, η κα Χαραλάμπους παραδέχτηκε ότι τα “ομόλογα” που διαθέτουν οι συνεργάτες της είναι ΙΒΟΕs (International Bills of Exchange). Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει επίσημα αναφέρει ότι όλα τα ΙΒΟΕ που κυκλοφορούν είναι πλαστά! Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Δυστυχώς δεν θα μπορούσε να κάνει πιο τραγικό λάθος από αυτό και σίγουρα οι Λαμπράκης – Σώρρας θα σκέφτονται να την τιμωρήσουν, όπως αρμόζει σε τέτοιες οργανώσεις.
 
Και με τις παραδοχές αυτές επιβεβαιώνει όλα όσα αναφέρθηκαν από την πλευρά μας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega της Κύπρου, κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία με το δημοσιογράφο κ. Παύλο Μυλωνά. Και μαζί επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του αξιόλογου δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, τόσο στο mignatiou.com, στο Έθνος της Κυριακής, αλλά και στο Φιλελεύθερο της Κύπρου που ξεσκεπάζει την απάτη και προειδοποιεί τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους απλούς πολίτες.
 

Δυστυχώς, για τη σπείρα που διακινεί τα άχρηστα χρεόγραφα, τα έγγραφα που στάλθηκαν ταχυδρομικά από το αρμόδιο τμήμα της Πολιτείας της Washington, προωθήθηκαν πρόσφατα στο τμήμα ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής και από εκεί στο Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για παρόμοιες απάτες. Στην Αμερική μπορεί καμιά φορά να αργούν, αλλά σίγουρα δεν ξεχνάνε, ειδικά όταν πρόκειται για απάτες.

EikonaIBOE_Cyprus

Το ακάλυπτο χρεόγραφο που απέστειλε το τμήμα της πολιτείας της Washington από το αρχείο του. Το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής το αποκαλεί πλαστό πέραν κάθε αμφιβολίας, όπως και κάθε άλλο παρόμοιο έγγραφο που φέρεται να ενσωματώνει χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών.

 
Επιπρόσθετα, το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, το Risk Mitigation and Investigations Section, με τηλέφωνο 001-304-480-6405, μας διαβεβαίωσε ότι αυτό που διαπράττει η κα Χαραλάμπους με την παρέα της είναι απάτη. Δεν άφησαν ούτε καν ένα ενδεχόμενο να μην είναι απάτη. Αν διαφωνεί κάποιος με αυτή τη δήλωση, να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους προωθήσει τα έγγραφα που διαθέτει. Θα ενδιαφερθούν άμεσα.
 
Την πρόταση δανειοδότησης για την Κύπρο ενισχύει με 17,5 δισεκατομμύρια και το “Έθνος των Μαορί” του κ. Charles Hohepa, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τα σχετικά έγγραφα. Να σας ενημερώσουμε ότι το “Έθνος των Μαορί” είναι μια μικρή οργάνωση με αποσχιστικές τάσεις, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Μαορί, και όχι κράτος, γιατί οι Μαορί δεν έχουν κράτος και είναι πολίτες της Νέας Ζηλανδίας. Και ο κ. Charles Hohepa φέρεται να είναι ένας κοινός απατεώνας.
 
Τους ισχυρισμούς αυτούς επαληθεύει η New Zealand Herald, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Νέας Ζηλανδίας, η οποία μιλάει για τον απατεώνα που πούλησε την Εκκλησία των Μαορί σε ιδιώτες και έφαγε τα λεφτά. http://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=10681081

Το επίθετο που χρησιμοποιεί η εφημερίδα είναι “conman”, δίπλα στο όνομα Charles Hohepa.
 
Και ο συγκεκριμένος απατεώνας Charles Hohepa ζει στο Ντουμπάι, μια και στη Νέα Ζηλανδία δεν πατάει το πόδι του γιατί τον κυνηγάνε. Και για να μην νομίζετε ότι μόνο μια πηγή αποκαλεί τον Charles Hohepa απατεώνα, θα σας παραθέσουμε και δεύτερη πηγή από μεγάλο δικτυακό τόπο της Νέας Ζηλανδίας http://www.stuff.co.nz/4242240/Judge-blasts-conman-lawyer . Και να ξέρετε ο Charles Hohepa πουλάει και πλαστές διεθνείς συναλλαγματικές και είναι παρόμοιες με αυτές που διαθέτει η ομάδα της End National Debt. Μάλιστα αυτός έχει περισσότερα τρισεκατομμύρια.
 
Αυτός ο κομπιναδόρος λοιπόν, υπογράφει μια πρόταση προς την επίσημη Κυπριακή κυβέρνηση και προσφέρει 17,5 δισεκατομμύρια. Και η κα Χαραλάμπους, προσυπογράφει την πρόταση του απατεώνα και την προωθεί προς το επίσημο κράτος. Παράλληλα, οι συνεργάτες της διαδίδουν ότι η Βουλευτής κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου έλεγξε την πρόταση του απατεώνα Charles Hohepa και την βρήκε αξιόπιστη.
 
Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξη του κ. Αρτέμη Σώρρα και της κας Βίκυς Χαραλάμπου στο Mega Κύπρου και το δημοσιογράφο Παύλο Μυλωνά [7], αναφέρθηκε από την ομάδα της End National Debt ότι η Βουλευτής κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου έχει ελέγξει την πρόταση των Μαορί, έχει στείλει έγγραφο στη Νέα Ζηλανδία και έχει λάβει αποδείξεις – confirmation που αποδεικνύουν την αλήθεια των ισχυρισμών.
 
Αν αυτό αληθεύει θα πρέπει να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει η κα Παπαδοπούλου, γιατί έκανε τέτοιο σημαντικό έλεγχο οφείλει να κοινοποιήσει τα αποτελέσματα της εγγράφως και να δώσεις τις αποδείξεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αλλιώς η ομάδα της End National Debt την εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του Κυπριακού λαού.
 
Θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε πολλά περισσότερα στην κα Χαραλάμπους, γιατί ευτυχώς για όλους μας έχουμε ερευνήσει πραγματικά το θέμα και το υλικό που διαθέτουμε είναι πλήρες και απόλυτο. Για παράδειγμα, να επισημάνουμε ότι τα πλαστά χρεόγραφα που έχει αυτή η ομάδα στην κατοχή της δεν ανήκουν καν στον “επενδυτή” από την Πάτρα, αλλά στο διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny. 

Ο απατεώνας Wozny του έχει δώσει μια εξουσιοδότηση για να τα μεταπωλήσει. Βλέπετε, έχουμε ακόμη και την εμπιστευτική εξουσιοδότηση και σε αυτήν είναι ξεκάθαρο ότι ο “επενδυτής” από την Πάτρα είναι απλά μεσάζοντας και αντιπροσωπεύει τη σπείρα των διεθνών απατεώνων.
 
Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να σταματήσουμε να πιστεύουμε σε παραμύθια. Και πάνω από όλα θα πρέπει να σταματήσουν οι απάτες. Αρκετά έχει τραβήξει ο Ελληνισμός. Και δεν βοηθάει η κα Χαραλάμπους με το να πουλάει “οικόπεδα μέσα στη θάλασσα”. Γι αυτό μας βρίσκει αντίθετους. Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά είναι φορέας μιας πρότασης απατεώνων που δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα σε κρίσιμες στιγμές.
 
Θα πρέπει να καθίσει κάποια στιγμή και να σκεφτεί ποιας γειτονικής χώρας τους στόχους βολεύει με τη στάση της, σε μια περίοδο, που όπως φαίνεται, προωθείται ένα παρόμοιο σχέδιο με το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο. 

Λίγη υπευθυνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Γιώργος Γιαλτουρίδης, Βοστώνη - Λευτέρης Ρήνος, Ρόδος


http://indobserver.blogspot.gr/ 

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Με οδόφραγμα παρεμπόδισαν έλεγχο στο Ορυχείο Μαυροπηγής!

Την διενέργεια ελέγχου στο Ορυχείο Μαυροπηγής, από μικτό κλιμάκιο υπηρεσιών της Πτολεμαίδας, του ΙΚΑ, της Επιθεώρησης Εργασίας και του Εργατικού Κέντρου,   παρεμπόδισε χθες ένα μεγάλος φορτωτής τον οποίο τοποθέτησαν κάποιοι στο οδόστρωμα. Τις προηγούμενες ημέρες εργαζόμενοι στους δύο ιδιώτες εργολάβους που δραστηριοποιούνται στο Ορυχείο κατήγγειλαν ότι οι εργοδότες δεν καταβάλλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές και ζήτησαν την παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών. Τα μέλη του μικτού κλιμακίου απαίτησαν εξηγήσεις από τον προϊστάμενο του Κυρίου Πεδίου κ. Τσαλίδη και την ταυτότητα των «πρωταγωνιστών» της ενέργειας αυτής, ώστε να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις, διαφορετικά, όπως τόνισαν θα στραφούν εναντίον της ΔΕΗ. Με δεδομένο ότι η νομοθεσία σε ανάλογες περιπτώσεις προβλέπει αυστηρές ποινές δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανασταλούν οι εργασίες στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποια είναι τα 4 προϊόντα που έχουμε μες στο σπίτι μας και είναι ένοχα για τον καρκίνο;

Σύμφωνα με την EPA (Αμερικανική εταιρία προστασίας περιβάλλοντος), επικίνδυνα χημικά εμπεριέχονται και στα
χρώματα που χρησιμοποιούμε για τη βαφή των τοίχων καθώς και σε ορισμένα καθαριστικά σπιτιού ή σε κεριά. Όλα αυτά ενδεχομένως εμπεριέχουν πτητικές οργανικές ενώσεις που σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες προκαλούν καρκίνο. Οι ερευνητές αναφέρουν πως τα προϊόντα αυτά απελευθερώνουν τοξικά συστατικά στον αέρα όταν χρησιμοποιούνται και μέσω της εισπνοής εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό.
Εναλλακτικά: αρκετές εταιρείες χρωμάτων παράγουν πλέον μπογιές χωρίς πτητικές οργανικές ενώσεις και με ελάχιστα ή καθόλου χημικά. Αν και πωλούνται ακριβότερα από τις συνηθισμένες, καλό θα είναι να τις προτιμήσετε καθώς δεν βλάπτουν τον οργανισμό. Επίσης, προτιμήστε να βάψετε το σπίτι σας ή άλλο χώρο την άνοιξη ή το καλοκαίρι καθώς η ζέστη θα σας επιτρέπει να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα και να αερίζεται ο χώρος.


Αντικολλητικά σκεύη μαγειρέματος

Όλα τα μαγειρικά σκεύη (τηγάνια, ταψιά, κατσαρόλες κ.α.) που έχουν κατασκευαστεί με την αντικολλητική επίστρωση Teflon, αντιμετωπίζονται με δισταγμό τα τελευταία χρόνια. Τα βασικότερο συστατικό της επίστρωσης λέγεται PFOA και εδώ και χρόνια έχει κατηγορηθεί ως καρκινογόνο. Το ερώτημα παραμένει για το αν το PFOA, εισχωρεί στον ανθρώπινο οργανισμό με το μαγείρεμα ή αν απελευθερώνεται με τις υψηλές θερμοκρασίες της κουζίνας, οπότε και δεν απειλεί τον οργανισμό. Μια άλλη μερίδα επιστημόνων έχει διατυπώσει έντονες ανησυχίες για το αν η ουσία αυτή κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος εισχωρεί μέσα στο φαγητό και κατά συνέπεια μέσα στον οργανισμό. Και παρόλο που διεθνείς οργανισμοί υγείας έχουν καλέσει τις εταιρείες κατασκευής μαγειρικών σκευών να βγάλουν την ουσία PFOA από τα σκεύη, αυτό στην πράξη δεν έχει συμβεί ακόμη από αρκετές.
Εναλλακτικά: γυάλινα, πορσελάνινα ή κεραμικά σκεύη καθώς και σιδερένια ή χάλκινα είναι εντελώς ασφαλή και καλό θα ήταν να τα προτιμήσετε. Βέβαια, δεν έχουν τις... χάρες των αντικολλητικών σκευών όσον αφορά στο μαγείρεμα και στο πλύσιμο αλλά εξασφαλίζουν την καλή μας υγεία. Τέλος, υπάρχουν και μαγειρικά αντικολλητικά σκεύη με άλλες επιστρώσεις, όπως κεραμικές, από τιτάνιο κ.λπ. που δεν εμπεριέχουν PFOA.

Λιπάσματα, εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα

Τα λιπάσματα και τα ζιζανιοκτόνα που συχνά χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας για τη φροντίδα των φυτών μας, εγκυμονούν κινδύνους που ούτε φανταζόμαστε. Μια έρευνα του 2009, αποκάλυψε πως βρέθηκε μεγάλο ποσοστό παιδιών με καρκίνο στον εγκέφαλο και...όλως τυχαίως, οι γονείς των παιδιών αυτών ασχολούνταν επαγγελματικά με την κηπουρική και έρχονταν καθημερινά σε επαφή με λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Πέρα από διάφορες μορφές καρκίνου και το αλτσχάιμερ φαίνεται πως έχει κάποια σύνδεση με την υπερέκθεση σε αυτά τα προϊόντα, όπως αποκάλυψαν αρκετές μελέτες.
Εναλλακτικά: ασχοληθείτε με το βιολογικό τρόπο καλλιέργειας και αποφύγετε λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Επίσης, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο εντομοκτόνο για το εσωτερικό του σπιτιού σας, αναζητήστε στο διαδίκτυο φυσικά εκχυλίσματα που είναι εξίσου αποτελεσματικά και διόλου επικίνδυνα.

Καθαριστικά σπιτιού
Τα περισσότερα καθαριστικά εμπεριέχουν επικίνδυνα και τοξικά συστατικά που μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Ίσως τα πιο επικίνδυνα όλων είναι ορισμένα αποσμητικά χώρου που περιέχουν παραδιχλωροβενζόλιο, που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο σε πνεύμονες, νεφρούς και συκώτι, σύμφωνα με το Yahoo health. Επικίνδυνα είναι και αρκετά καθαριστικά και ειδικά όσα εμπεριέχουν χλώριο ή αμμωνία.
Εναλλακτικά: υπάρχουν πλέον πολλά οικολογικά καθαριστικά στο εμπόριο που μπορείτε να προμηθευτείτε. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα δικά σας οικολογικά και ασφαλή καθαριστικά με νερό, ξύδι, χυμό λεμόνι και μαγειρική σόδα.


zoomblog
Διαβάστε περισσότερα » »