Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ» ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ του Αντώνη ι. Γρυπαίου




Οι «Έλληνες» πολιτικοί από υποτέλεια και δουλοπρέπεια ονόμασαν την Τρόϊκα των δανειστών «ΘΕΣΜΟΥΣ».
Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια Θεσμός είναι ο τεθειμένος κανών και νόμος.
Θεσμός είναι πάν το ισχύον ως δίκαιον, π.χ. ο θεσμός της οικογένειας, ο θεσμός της χώρας-Πατρίδος, ο θεσμός της Εκκλησίας, οι Κοινοβουλευτικοί θεσμοί, ο θεσμός της διοικήσεως, κ.λ.π.
Οι δανειστές δεν είναι Θεσμοί.
Οι δανειστές είναι εισβολείς και κατακτητές.
Η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή. Οι Έλληνες βιώνουν μιά Εθνική Γενοκτονία.
Τους Σιωνιστές δανειστές κατακτητές οι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί ονομάζουν «ΘΕΣΜΟΥΣ».
Τους Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες, σύγχρονοι Έλληνες φιλόσοφοι, αποκαλούν ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ!!!
Είναι καιρός να απαλλαγούμε από τους προδότες πολιτικούς.
Οι νεαροί αφελείς και άπειροι δημοσιογράφοι, και οι νεαρές τηλεπερσόνες και τηλεπαρουσιάστριες, αποκαλούν τους δανειστές κατακτητές «ΘΕΣΜΟΥΣ».
Το πράττουν από πολιτική άγνοια!
Οι δανειστές είναι οικονομικοί κατακτητές εκ της συμπεριφοράς τους, και ΟΧΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
Κατελύθη πάσα έννοια Εθνικής Κυριαρχίας.
Κατελύθη το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Αυτά βλέπουν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, εισβάλλουν στην Ελλάδα, έκαναν την Πατρίδα «ξέφραγο αμπέλι», «μπάτε σκύλοι αλέστε» λέει ο Λαός, αντιστάσεως μη ούσης, από τις αρχές και εξουσίες του τόπου.
Οι «πρόσφυγες» είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα.
Οι Σιωνιστές δανειστές δημιούργησαν τη κρίση χρέους των Τραπεζών, για να εισβάλλουν στην Πατρίδα, και να υποδουλώσουν τους Έλληνες.
Η κρίση χρέους των Τραπεζών φορτώθηκε στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών.
ΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ» της Τρόϊκα είναι οι Σιωνιστές δανειστές ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε.
Το ΔΝΤ είναι του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Ε.Κ.Τ. ανήκει στον Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Ε.Ε. τελεί υπό κατοχή του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα κράτη-μέλη της Σιωνιστικής Ε.Ε. απέρριψαν συλλήβδην το αίτημα της Ελλάδος για μείωση του χρέους, εντολές του Σιωνιστή δανειστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να πίνει το αίμα των Ελλήνων.
Παράδοση έχουν οι Σιωνιστές να πίνουν το αίμα των Λαών της Γης.
Την Τρόϊκα των Σιωνιστών δανειστών, αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα το κουαρτέτο της Ρουμάνας-Εβραίας ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ.
Όλους αυτούς οι δοσίλογοι, αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί, τους αποκαλούν «ΘΕΣΜΟΥΣ».
Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον για τους αδικημένους πολίτες.
Ιδού ο κίνδυνος για τους Έλληνες είπε ο Σωκράτης όταν είδε τους προγόνους των Σιωνιστών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να αποβιβάζονται στο λιμάνι του Πειραιά σαν έμποροι!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΗ «ΔΟΞΑ» ΤΟΥ ΡΟΒ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΛΕΨΕ Ο Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ του Μιχάλη Ραμπίδη




   Τα παλιά τα χρόνια, επί «βασιλείας» Σημίτη, μεγαλούργησε ως Υφ/ργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων ένας μαγαλοσυνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ πρόεδρος της ΟΜΕ/ΟΤΕ που πρώτο- εμφάνισε το νόμο για τις συντάξεις χηρείας. Τότε το ΠΑΣΟΚ με το νόμο 2676/1999 έδινε συντάξεις χηρείας κάτω των 40 ετών, μόνο για τρία χρόνια. Μάλιστα σε πηγαδάκια σε εκλογικό συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος (ήμουν παρών) υποστήριζε ότι» καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να το αλλάξει.
   Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή με το νόμο 3385/2005 κατήργησε το ν. 2676/99 της κυβέρνησης Σημίτη και τις ντροπιαστικές για τις συντάξεις χηρείας διατάξεις του.
   Με το νόμο 4387/2016 ο κ Κατρούγκαλος, μιμούμενος τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, επανέφερε ακόμα σκληρότερα μέτρα για τις συντάξεις χηρείας, τα οποία με τις τελευταίες διορθώσεις η αντικαταστάτριά του στο Υπ. Εργασίας κ Ε. Αχτσιόγλου , προσπάθησε να βελτιώσει. Μπροστά όμως στον Αρμαγεδδώνα μέτρων-προβλέψεων του νόμου 4387/16 οι τροποποιήσεις φαντάζουν ψιχία. Στις βελτιώσεις προβλέπεται κατώτερη σύνταξη χηρείας με 20 χρόνια ασφάλισης 384 ΕΥΡΩ και το ίδιο ποσό για τα τέκνα. Σε περίπτωση απώλειας και των δυο γονέων για κάθε τέκνο μηνιαίως 384 ΕΥΡΩ και μέχρις 24 ετών λόγω σπουδών. Ειδική μοριοδότηση για κοινωφελή προγράμματα, επιδοτήσεις ασφαλιστικών εισφορών, διευκολύνσεις για δάνεια ΟΕΚ κ.λπ.
  Ο υπολογισμός της σύνταξης και τα όρια ηλικίας δυστυχώς παραμένουν ως έχουν στο νόμο «Κατρούγκαλου» και δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα:
   -Οι  συντάξεις  χηρείας  υπολογίζονται πλέον στο 50% των αποδοχών και όχι στο 70% που ίσχυε με τις προηγούμενες διατάξεις, εκτός και αν ο γάμος έγινε μετά την απονομή συντάξεως γήρατος  του θανόντος, οπότε μειώνεται ακόμα περισσότερο η σύνταξη.
   -Όρια ηλικίας: Για να έχει δικαίωμα σύνταξης χηρείας ο επιζών σύζυγος θα πρέπει κατά τη χρονική στιγμή του θανάτου  να έχει συμπληρώσει το 55 έτος της ηλικίας του. Σ’ αυτή την περίπτωση η σύνταξη χορηγείται εφ’ όρου ζωής και διακόπτεται μόνο με το θάνατο του δικαιούχου, με την τέλεση γάμου ή τη σύναψη συμφώνου συμβίωσης.
   -Το μεγάλο πρόβλημα είναι στις περιπτώσεις που ο θάνατος επέλθει όταν ο δικαιούχος είναι κάτω των 55 ετών. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο η σύνταξη καταβάλλεται στον επιζώντα σύζυγο για μια τριετία. Όταν παρέλθει η τριετία και εφ’ όσον ο επιζών σύζυγος είναι 55 ετών συμπληρωμένα, τότε διακόπτεται η σύνταξή του και ξαναρχίζει όταν γίνει 67 ετών. Όμως τα  πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για όσους-ες δεν συμπλήρωσαν το 55 έτος μέσα στην τριετία, τότε η σύνταξη διακόπτεται και δεν επαναχορηγείται.
   Το αίτημά μας για την κατάργηση του Νόμου Ροβ. Σπυρόπουλου (26/76/99) από τον τότε Υπ. Εργασίας Πάνω Παναγιωτόπουλο (Πάνος κόκκινος) της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή το 2005 στηρίχθηκε στο βασικό επιχείρημα του εθνικού κινδύνου που διέτρεχε η Ελλάδα εξ’ αιτίας του δημογραφικού, κυρίως λόγω της υπογεννητικότητας. Σήμερα προστίθεται και η μαζική μετανάστευση των νέων μας. Ο δείκτης θανάτου από το 2011 μέχρι σήμερα ξεπερνά τις γεννήσεις και δεν έχουμε το δικαίωμα να απαγορεύσουμε στην ελληνίδα μητέρα να γεννά και να μεγαλώνει η ίδια τα παιδιά της. 
  Που και ποια δουλειά θα βρει μια 55χρονη ή ένας 55χρονος και ποιος εργοδότης θα τους προτιμήσει;  Με ποιον τρόπο στηρίζουμε τις μονογονεικές οικογένειες; Ποιος είναι ο μοχλός στήριξης της εργασίας και που πρέπει να είναι αρωγός το κοινωνικό κράτος; Πως αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις το δημογραφικό; Θέλουμε να ξέρουμε, πόσα τέλος πάντων είναι τα έσοδα μιας τέτοιας «διαβολικής» ρύθμισης; Θα υπάρχει δικαιολογία όταν μετά τις 20 Αυγούστου 2018 βγούμε από τα μνημόνια, χωρίς επίβλεψη, οι ντροπιαστικές & αντικοινωνικές ρυθμίσεις για συντάξεις χηρείας και ΕΚΑΣ να μην τύχουν ευνοϊκής ρύθμισης; Φυσικά και δεν προτείνουμε υπερβολές & νέες εκτροπές.
   Και μην ξεχνάτε: Στον καθένα μπορεί να συμβεί ……


Διαβάστε περισσότερα » »