Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Τα κομμάτια του παζλ της κλιματικής απάτης μπαίνουν σιγά-σιγά στη θέση τους ...

https://news.google.com/newspapers?nid=1915&dat=20080623&id=R0dSAAAAIBAJ&sjid=cjYNAAAAIBAJ&pg=3527,1404245&hl=en
Ήταν Ιούνιος 1988 όταν ο James Hansen, διευθυντής του Goddard Institute for Space Studies της ΝΑΣΑ στο Μανχάταν, ενημέρωνε την Αμερικανική Γερουσία με κάθε επισημότητα πως "η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει ήδη ξεκινήσει", πως "υπάρχει 99% πιθανότητα η υπερθέρμανση να οφείλεται στη συσσώρευση CO2 και άλλων αερίων στην ατμόσφαιρα" και πως "το 1988 θα είναι το πιο θερμό έτος μέχρι τώρα". 20 χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο 2008 ο Hansen, έχοντας χτίσει την καριέρα του πάνω στην υποτιθέμενη "ανθρωπογενή" υπερθέρμανση του πλανήτη, έδωσε ξανά μια κατάθεση σε Επιτροπή του Κογκρέσου και μιλώντας για το 1988 είπε, όπως βλέπουμε στο κόκκινο πλαίσιο αριστερά, στη φωτογραφία από εφημερίδα της εποχής, (που είδα στο πολύ καλό ιστολόγιο Real Science), πως "έλπιζε σε μια ζεστή ημέρα, για να υποβοηθήσει το μήνυμα που ήθελε να περάσει". Εκείνη η ημέρα αποδείχθηκε πως ήταν όχι απλά μια ζεστή, αλλά η πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού και ο Hansen ψυχρά είπε πως "είμαστε απλά τυχεροί". Κατά "σατανική" σύμπτωση, τα κλιματιστικά δεν δούλευαν στην αίθουσα της Γερουσίας, οπότε οι κάθιδροι Γερουσιαστές "τσίμπησαν" πιο εύκολα την άποψη του Hansen. Ήταν όμως μόνο τύχη; Ή μήπως κάτι άλλο, πρωτόγνωρα κυνικό, είχε συμβεί;

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη. Την κατάθεση του Hansen είχε οργανώσει ο Γερουσιαστής του Κολοράντο Timothy Wirth, που τον Ιανουάριο 2007 είχε δώσει μια συνέντευξη, που φαίνεται στην πιο πάνω εικόνα και όπου ομολογεί την απίστευτη σκηνοθεσία των κλιματικών απατεώνων: "Believe it or not, we called the Weather Bureau and found out what historically was the hottest day of the summer. Well, it was June 6 or June 9 or whatever it was, so we scheduled the hearing that day, and bingo: It was the hottest day on record in Washington, or close to it. It was stiflingly hot that summer. [At] the same time you had this drought all across the country, so the linkage between the Hansen hearing and the drought became very intense. - Είτε το πιστεύετε είτε όχι τηλεφωνήσαμε στη Μετεωρολογική Υπηρεσία και βρήκαμε πως ιστορικά ήταν η πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού. Ήταν 6 ή 9 Ιουνίου ή κάτι τέτοιο, έτσι ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ την ακρόαση εκείνη την ημέρα και πετύχαμε διάνα: ήταν ημέρα ζέστης ρεκόρ στην Ουάσινγκτον, ή περίπου ρεκόρ. Ήταν αποπνικτικά ζεστό εκείνο το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα υπήρχε ξηρασία σ' όλη τη χώρα, έτσι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην ακρόαση του Hansen και την ξηρασία έγινε πολύ έντονος".

Αλλά η αποκάλυψη της πραγματικής απατεωνιάς ακολουθεί: 
Ερώτηση: "And did you also alter the temperature in the hearing room that day? - Κι επίσης αλλάξατε τη θερμοκρασία στην αίθουσα ακροάσεων εκείνη την ημέρα;"
Απάντηση: "What we did it was went in the night before and opened all the windows, I will admit, right? So that the air conditioning wasnt working inside the room and so when the, when the hearing occurred there was not only bliss, which is television cameras in double figures, but it was really hot. - Αυτό που κάναμε ήταν πως πήγαμε την προηγούμενη νύχτα κι ανοίξαμε όλα τα παράθυρα, το παραδέχομαι, εντάξει; Έτσι τα κλιματιστικά δεν δούλευαν στην αίθουσα κι έτσι, όταν έγινε η ακρόαση, δεν υπήρχε μόνο μεγάλη χαρά για τις πάρα πολλές κάμερες της τηλεόρασης, αλλά ήταν πραγματικά ζεστά".
Πώς το λέει ο λαός μας; "Θέλει η ...άνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει;"  20 χρόνια μετά κι αφού η κλιματική παράνοια προωθείται σε επίπεδο ΟΗΕ, ο Wirth δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί κυνικά την σκηνοθεσία της απάτης.  
Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και στο Facebook, στη διεύθυνση Greeklignite! Πατήστε "Μου αρέσει" (Like) στη σελίδα μας, για να έχετε πιο άμεση ενημέρωση! Και ανοίγετε τις αναρτήσεις, καθώς το Facebook δεν θα σας τις εμφανίζει καθόλου στη ροή αν δει πως δεν τις ανοίγετε.

Και μάλλον κανείς Γερουσιαστής δεν ήταν τότε κατάλληλα προετοιμασμένος ν' αντικρούσει επιστημονικά τον Hansen και να τον ρωτήσει "Έλα εσύ εδώ κι εξήγησέ μας, πώς γίνεται το 1988 να είναι το θερμότερο έτος στην ιστορία, (όπως είχαν γράψει τότε οι New York Times κι όπως φαίνεται στην εικόνα της αρχής ότι ισχυρίστηκε ο Hansen), αλλά τις δεκαετίες του 1920, του 1930, του 1950, σύμφωνα με τα δικά σου στοιχεία, (που φαίνονται στη διπλανή εικόνα), η ζέστη ήταν πολύ περισσότερη;"
Κάπως έτσι στήθηκε η μεγαλύτερη διακυβερνητική απάτη της σύγχρονης ιστορίας, που στις ΗΠΑ υποστηρίζεται θερμά από Χίλαρυ Κλίντον και Μπέρνι Σάντερς, τους υποψήφιους για το χρίσμα των Δημοκρατικών, αλλά απορρίπτεται χωρίς συζήτηση από Ντόναλντ Τραμπ και Τεντ Κρουζ, τους υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Ποτέ άλλοτε στα χρονικά δεν σημειώθηκε τέτοια πολιτική διαμάχη για ένα θέμα που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι καθαρά επιστημονικό. Σημεία των καιρών που ζούμε και της πλύσης εγκεφάλου απ' την τηλεόραση ...

http://greeklignite.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Η Ιστορία της Τροίας επαναλαμβάνεται.
Οι λαθρομετανάστες είναι ο Δούρειος Ίππος της Τουρκίας και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Τουρκία δεν χάνει ευκαιρία.
Μεταφέρει όπλα στα ΗΟΤ-SPOTS.
Εξοπλίζει τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες, ώστε να το κάνει Συρία εδώ. Αλλοίμονό μας.
«Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα» λέει ο Λαός.
Μπρός είναι οι Τούρκοι με τα όπλα, και πίσω η Παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία με τις λοιμώδους νόσους.
Από τη μια οι βόρειοι γείτονες σφραγίζουν τα σύνορα με τις ευλογίες της Ε.Ε., και από την άλλη οι Τούρκοι εξοπλίζουν τους Ισλαμιστές λαθρό, και από την τρίτη πλευρά ο Κοσμοκράτορας Βαρώνος-Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ με το ΧΡΕΟΣ, τα Μνημόνια, τα τοκοχρεωλύσια, την Αξιολόγηση, το ΔΝΤ, το κουαρτέτο, και τέλος τα μικρόβια-Ιούς λοιμωδών νόσων.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο, μας τελειώσανε σαν Έλληνες, και οι προδότες & Μ@@@@@ς πολιτικοί παραμένουν πιστοί στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην».
Μας βάλανε μέσα στο «στριγγάκι» της Δρακουλέσκου!!!
Ως εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η τύχη του Ελληνισμού.
Στη χώρα των Θεών, της Ιστορίας, και του Πολιτισμού, θα κατοικήσουν Βαλκάνιοι, Τούρκοι, Ασιάτες & Αφρικανοί Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Οι λαθρομετανάστες είναι δημιουργοί θανατηφόρων επιδημιών, λόγω ανθυγιεινών συνθηκών διαβιώσεως στις πλατείες της Αθήνας, στο λιμάνι του Πειραιά, στα σύνορα με Σκόπια, και στους καταυλισμούς.
Στον Ελληνικό πληθυσμό επικρέμαται μετάδοση μολυσματικών θανατηφόρων ασθενειών. Η πνευμονία και φυματίωση, είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να μας συμβεί!!!
Λοιμώδεις νόσοι επικρέμανται επί της κεφαλής μας.
Θανατηφόρες Επιδημίες όπως Χολέρα, Τύφος, Φυματίωση, ΕΜΠΟΛΑ, ΖΙΚΑ, AIDS, κ.λ.π. είναι πολύ πιθανόν να συμβούν ανάμεσα σε λαθρομετανάστες, λόγω δυσμενών και ανθυγιεινών συνθηκών διαβιώσεως.
Ο Ελληνικός Λαός έχει περιπέσει σε δυσμένεια των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, λόγω Πολιτισμού , και Ιστορίας. Οι Κοσμοκράτορες θέλουν να μας εξαφανίσουν, διά της λαθρομετανάστευσης, και λοιμωδών νόσων.
Βλέπε δηλώσεις Κίσσινγκερ, «Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος, γιαυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά μέσα στις Ιστορικές & Πολιτισμικές ρίζες του. Να πλήξουμε την Ιστορία , τον Πολιτισμό , γλώσσα , τη θρησκεία του» .
Ο Κίσσινγκερ είναι ΥΠ.ΕΞ. της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και Μεγιστάνα ΡΟΚΦΕΛΕΡ.
Αυτούς που έφεραν εδώ είναι Άραβες, Ασιάτες, και Αφρικανοί, δεν έχουν το Όμαιμον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον, Ομότροπον, με τους Έλληνες.
Οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας το 1922 ήταν Έλληνες, και είχαν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, με τους γηγενείς. Μη τους συγχέετε με τους σημερινούς λαθρό!!!
Οι προδότες πολιτικοί έκαναν την Ελλάδα από Κράτος, ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών HOT-SPOT. Το μόνο που λειτουργεί είναι οι ΔΟΥ-εφορίες για να εισπράττουν τους φόρους για τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αφγανοί λάθρο διαδηλώνουν στους δρόμους της Αθήνας, και ζητούν το δικαίωμα εγκατάστασης στην Ελλάδα. Οι προδότες πολιτικοί συμφωνούν αφού 1 εκατομμύριο λαθρό θα εγκατασταθούν εδώ.
Η Ν.Δ. υπό την ηγεσία των κ.κ. Κυριάκου-Κωστή-Άδωνι έπεσε σε χειμερία νάρκη, και μετετράπη σε ένα απέραντο πρακτορείο Γερμανο-Εβραϊκών Σιωνιστικών συμφερόντων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Μην συγκρίνετε τους Έλληνες πρόσφυγες του 1922 με τους Μουσουλμάνους Άραβες πρόσφυγες και Ισλαμιστές Λαθρομετανάστες.
Οι Μουσουλμάνοι Άραβες πρόσφυγες & Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να πάνε στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, που είναι μεγάλες, και πλούσιες. (Σαουδική Αραβία-Εμιράτα-Κουβέϊτ-Κατάρ) κλπ.
Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν καμία δουλειά.
Ήλθαν εδώ για να θανατώσουν τον Ελληνισμό με λοιμώδεις νόσους, φτώχεια και πείνα. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους έφερε εδώ.
Στη προκειμένη περίπτωση κινδυνεύει άμεσα ο Ελληνικός Λαός. Αυτός είναι ο στόχος και σκοπός της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να εξολοθρεύσουν τον Ελληνισμό, μέσω λαθρομεταναστών, ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ.
Οι Συριζαίοι-Πασόκοι, έχουν σαν μεταναστευτική πολιτική το ρητόν,
«ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ» .
Οι Συριζαίοι, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αποβλέπουν στην αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων, με λαθρομετανάστες.
Τα άλλα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙΑ, κλπ, ότι πεί ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι καταυλισμοί λαθρομεταναστών θα γίνουν «Κράτος εν κράτει».
Οι λαθρομετανάστες θα αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, θα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ & ΠΟΤΑΜΙΑ, και όλους αυτούς που μας κατάστρεψαν. Θα ιδρύσουν Ισλαμικό κόμμα!
Από αυτούς τους «Πατάτες» πολιτικούς, μην περιμένετε τίποτα.
Βρήκανε εδώ «Πατάτες» πολιτικούς, οι Παγκόσμιοι Δράκοντες, και ζητάνε ότι θέλουν.
Οι Έλληνες θα εξαλειφθούν, στα σπίτια τους θα κατοικίσουν λαθρομετανάστες, και οι προδότες πολιτικοί, (Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙΑ) κ.λ.π. θα άρχουν επάνω σε λαθρό-μετανάστες.
Επειδή η Ναζιστική και εγκληματική Σιωνιστική Ε.Ε. κινδυνεύει να διαλυθεί, εκτός των άλλων προβλημάτων,(BREXIT, GREXIT,) κλπ, και εξαιτίας του μονομερούς κλεισίματος των συνόρων στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες , από Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Κροατία, Σκόπια, και άλλες χώρες δουλικές στην ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, η Ελλάδα απομονωμένη κινδυνεύει άμεσα να πεθάνει, σε περίπτωση που ξεσπάσουν λοιμώδεις νόσοι, και άλλες θανατηφόρες επιδημίες, όπως ΧΟΛΕΡΑ-ΤΥΦΟΣ- ΕΜΒΟΛΑ- AIDS- ιός ΖΙΚΑ, κ.λ.π.
Ωραίους «εταίρους» βρήκαμε να συνεργαστούμε………………
Μιά θανατηφόρα επιδημία που θα ξεσπάσει στην Ελλάδα, και που στην πραγματικότητα είναι αναπόφευκτη και αναμενόμενη, από τις αρρώστιες που κουβαλούν οι Μουσουλμάνοι λαθρο-εισβολείς, θα δώσει το δικαίωμα στα Κράτη να σφραγίσουν τα σύνορά τους, όχι μόνο στους λαθρομετανάστες, αλλά και στους Έλληνες.
Θυμηθείτε ότι προτεραιότητα στην περίθαλψη έχουν πρώτα οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, και μετά οι ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, και ίδρυσαν τα Νοσοκομεία.
Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα υγείας υπέρ των λαθρομεταναστών.
Όσον αφορά τους τουρίστες, ξεχάστε τους για πολλά χρόνια, και τα ξενοδοχεία που έχτισαν οι Έλληνες θα μείνουν άδεια.
Κανένας Ευρωπαίος & Αμερικάνος τουρίστας δεν θα θέλει να κολυμβήσει στις θάλασσες που ρυπαίνουν οι λαθρομετανάστες.
Η Ελλάς, & οι Έλληνες, προορίζονται να πεθάνουν!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία έχει πολλά όπλα στα χέρια της, -εκτός των πολέμων-, για να μειώσει δραστικά το πληθυσμό στον πλανήτη, ή να εξαφανίσει ένα Έθνος δια των λοιμωδών νόσων.
Απλώς διασπείρουν μικρόβια Χολέρας, Τύφου, ΕΜΠΟΛΑ, ΖΙΚΑ, και άλλων λοιμωδών νοσημάτων ανάμεσα στο πληθυσμό μιάς χώρας.
Θυμάστε την άκρως θανατηφόρα επιδημία από τον Εμπολα, που ξέσπασε στην Αφρική το καλοκαίρι του 2014 που ανάγκασε τις χώρες της Αφρικής να κλείσουν τα σύνορά τους;;;
Αυτή ήταν μια προσχεδιασμένη και φτιαχτή επιδημία, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των ΡΟΤΣΙΛΝΤ & σπείρα-μαφία, ήταν μια γενική πρόβα για μελλοντική χρήση.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, είναι μια εγκληματική οργάνωση, και οι επιστήμονες υπηρέτες της, έβγαλαν τα κατάλληλα συμπεράσματα, από αυτό το θανατηφόρο πείραμα, για το πόσο θανατηφόρος ήταν ο Έμπολα, και ο χρόνος δράσης του, και για το πόσο πρέπει ακόμα να τον βελτιώσουν-δυναμώσουν εναντίον της ανθρωπότητας, εναντίον των ανεπιθύμητων «γκοϊμ» όπως μας λένε στα Εβραϊκά, των διαφόρων ανεπιθύμητων και ατίθασων λαών, Εθνών, & Κρατών.
Δυστυχώς ευρίσκονται μερικοί απληροφόρητοι πολιτικοί από τους «γκοϊμ», που πέφτουν θύματα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων .
Δυστυχώς οι «Έλληνες» προδότες & δοσίλογοι πολιτικοί, είναι υπηρέτες και σφογγοκωλάριοι του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η χθεσινή Ευαγγελική περικοπή ομίλησε για φιλοξενία και φιλανθρωπία. Ο Ιησούς Χριστός ομίλησε για φιλοξενία 3-5 ατόμων, κατά χρονικές περιόδους, ΟΧΙ για 4 εκατομμύρια εισβολείς, που θα κάνουν κατοχή τη πατρίδα μας.
Τα ίδια επανέλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, δεν έλαβε υπ’ όψιν την κατοχήν της πατρίδος από τους εισβολείς.
Οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν όπλα στα HOT-SPOTS των λαθρομεταναστών μέσα στην Ελλάδα, θα προσπαθήσουν να εξοπλίσουν τους Μουσουλμάνους λαθρό, να τους στρέψουν κατά των Ελλήνων. Έλληνες Χριστιανοί διερχόμαστε τον έσχατον κίνδυνο!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!
ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΩΝΟΥ-ΛΟΡΔΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος διαδικτύου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ ΝΟΣΟΙ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ ΝΟΣΟΙ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΟι λαθρομετανάστες είναι δημιουργοί θανατηφόρων επιδημιών, λόγω ανθυγιεινών συνθηκών διαβιώσεως στις πλατείες της Αθήνας, στο λιμάνι του Πειραιά, στα σύνορα με Σκόπια, και στους καταυλισμούς.
Στον Ελληνικό πληθυσμό επικρέμαται μετάδοση μολυσματικών θανατηφόρων ασθενειών. Η πνευμονία και φυματίωση, είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να μας συμβεί!!!
Λοιμώδεις νόσοι επικρέμανται επί της κεφαλής μας.
Θανατηφόρες Επιδημίες όπως Χολέρα, Τύφος, Φυματίωση, ΕΜΠΟΛΑ, ΖΙΚΑ, AIDS, κ.λ.π. είναι πολύ πιθανόν να συμβούν ανάμεσα σε λαθρομετανάστες, λόγω δυσμενών και ανθυγιεινών συνθηκών διαβιώσεως.
Ο Ελληνικός Λαός έχει περιπέσει σε δυσμένεια των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, λόγω Πολιτισμού , και Ιστορίας. Οι Κοσμοκράτορες θέλουν να μας εξαφανίσουν, διά της λαθρομετανάστευσης, και λοιμωδών νόσων.
Βλέπε δηλώσεις Κίσσινγκερ, «Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος, γιαυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά μέσα στις Ιστορικές & Πολιτισμικές ρίζες του. Να πλήξουμε την Ιστορία , τον Πολιτισμό , γλώσσα , τη θρησκεία του» .
Ο Κίσσινγκερ είναι ΥΠ.ΕΞ. της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και Μεγιστάνα ΡΟΚΦΕΛΕΡ.
Αυτούς που έφεραν εδώ είναι Άραβες, Ασιάτες, και Αφρικανοί, δεν έχουν το Όμαιμον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον, Ομότροπον, με τους Έλληνες.
Οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας το 1922 ήταν Έλληνες, και είχαν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, με τους γηγενείς. Μη τους συγχέετε με τους σημερινούς λαθρό!!!
Οι προδότες πολιτικοί έκαναν την Ελλάδα από Κράτος, ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών HOT-SPOT. Το μόνο που λειτουργεί είναι οι ΔΟΥ-εφορίες για να εισπράττουν τους φόρους για τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αφγανοί λάθρο διαδηλώνουν στους δρόμους της Αθήνας, και ζητούν το δικαίωμα εγκατάστασης στην Ελλάδα. Οι προδότες πολιτικοί συμφωνούν αφού 1 εκατομμύριο λαθρό θα εγκατασταθούν εδώ.
Η Ν.Δ. υπό την ηγεσία των κ.κ. Κυριάκου-Κωστή-Άδωνι έπεσε σε χειμερία νάρκη, και μετετράπη σε ένα απέραντο πρακτορείο Γερμανο-Εβραϊκών Σιωνιστικών συμφερόντων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Μην συγκρίνετε τους Έλληνες πρόσφυγες του 1922 με τους Μουσουλμάνους Άραβες πρόσφυγες και Ισλαμιστές Λαθρομετανάστες.
Οι Μουσουλμάνοι Άραβες πρόσφυγες & Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να πάνε στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, που είναι μεγάλες, και πλούσιες. (Σαουδική Αραβία-Εμιράτα-Κουβέϊτ-Κατάρ) κλπ.
Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν καμία δουλειά.
Ήλθαν εδώ για να θανατώσουν τον Ελληνισμό με λοιμώδεις νόσους, φτώχεια και πείνα. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους έφερε εδώ.
Στη προκειμένη περίπτωση κινδυνεύει άμεσα ο Ελληνικός Λαός. Αυτός είναι ο στόχος και σκοπός της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να εξολοθρεύσουν τον Ελληνισμό, μέσω λαθρομεταναστών, ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ.
Οι Συριζαίοι-Πασόκοι, έχουν σαν μεταναστευτική πολιτική το ρητόν, «ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ» .
Οι Συριζαίοι, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αποβλέπουν στην αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων, με λαθρομετανάστες.
Τα άλλα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙΑ, κλπ, ότι πεί ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι καταυλισμοί λαθρομεταναστών θα γίνουν «Κράτος εν κράτει».
Οι λαθρομετανάστες θα αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, θα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ & ΠΟΤΑΜΙΑ, και όλους αυτούς που μας κατάστρεψαν. Θα ιδρύσουν Ισλαμικό κόμμα!
Από αυτούς τους «Πατάτες» πολιτικούς, μην περιμένετε τίποτα.
Βρήκανε εδώ «Πατάτες» πολιτικούς, οι Παγκόσμιοι Δράκοντες, και ζητάνε ότι θέλουν.
Οι Έλληνες θα εξαλειφθούν, στα σπίτια τους θα κατοικίσουν λαθρομετανάστες, και οι προδότες πολιτικοί, (Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙΑ) κ.λ.π. θα άρχουν επάνω σε λαθρό-μετανάστες.
Επειδή η Ναζιστική και εγκληματική Σιωνιστική Ε.Ε. κινδυνεύει να διαλυθεί, εκτός των άλλων προβλημάτων,(BREXIT, GREXIT,) κλπ, και εξαιτίας του μονομερούς κλεισίματος των συνόρων στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες , από Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Κροατία, Σκόπια, και άλλες χώρες δουλικές στην ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, η Ελλάδα απομονωμένη κινδυνεύει άμεσα να πεθάνει, σε περίπτωση που ξεσπάσουν λοιμώδεις νόσοι, και άλλες θανατηφόρες επιδημίες, όπως ΧΟΛΕΡΑ-ΤΥΦΟΣ- ΕΜΒΟΛΑ- AIDS- ιός ΖΙΚΑ, κ.λ.π.
Ωραίους «εταίρους» βρήκαμε να συνεργαστούμε………………
Μιά θανατηφόρα επιδημία που θα ξεσπάσει στην Ελλάδα, και που στην πραγματικότητα είναι αναπόφευκτη και αναμενόμενη, από τις αρρώστιες που κουβαλούν οι Μουσουλμάνοι λαθρο-εισβολείς, θα δώσει το δικαίωμα στα Κράτη να σφραγίσουν τα σύνορά τους, όχι μόνο στους λαθρομετανάστες, αλλά και στους Έλληνες.
Θυμηθείτε ότι προτεραιότητα στην περίθαλψη έχουν πρώτα οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, και μετά οι ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, και ίδρυσαν τα Νοσοκομεία.
Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα υγείας υπέρ των λαθρομεταναστών.
Όσον αφορά τους τουρίστες, ξεχάστε τους για πολλά χρόνια, και τα ξενοδοχεία που έχτισαν οι Έλληνες θα μείνουν άδεια.
Κανένας Ευρωπαίος & Αμερικάνος τουρίστας δεν θα θέλει να κολυμβήσει στις θάλασσες που ρυπαίνουν οι λαθρομετανάστες.
Η Ελλάς, & οι Έλληνες, προορίζονται να πεθάνουν!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία έχει πολλά όπλα στα χέρια της, -εκτός των πολέμων-, για να μειώσει δραστικά το πληθυσμό στον πλανήτη, ή να εξαφανίσει ένα Έθνος δια των λοιμωδών νόσων.
Απλώς διασπείρουν μικρόβια Χολέρας, Τύφου, ΕΜΠΟΛΑ, ΖΙΚΑ, και άλλων λοιμωδών νοσημάτων ανάμεσα στο πληθυσμό μιάς χώρας.
Θυμάστε την άκρως θανατηφόρα επιδημία από τον Εμπολα, που ξέσπασε στην Αφρική το καλοκαίρι του 2014 που ανάγκασε τις χώρες της Αφρικής να κλείσουν τα σύνορά τους;;;
Αυτή ήταν μια προσχεδιασμένη και φτιαχτή επιδημία, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των ΡΟΤΣΙΛΝΤ & σπείρα-μαφία, ήταν μια γενική πρόβα για μελλοντική χρήση.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, είναι μια εγκληματική οργάνωση, και οι επιστήμονες υπηρέτες της, έβγαλαν τα κατάλληλα συμπεράσματα, από αυτό το θανατηφόρο πείραμα, για το πόσο θανατηφόρος ήταν ο Έμπολα, και ο χρόνος δράσης του, και για το πόσο πρέπει ακόμα να τον βελτιώσουν-δυναμώσουν εναντίον της ανθρωπότητας, εναντίον των ανεπιθύμητων «γκοϊμ» όπως μας λένε στα Εβραϊκά, των διαφόρων ανεπιθύμητων και ατίθασων λαών, Εθνών, & Κρατών.
Δυστυχώς ευρίσκονται μερικοί απληροφόρητοι πολιτικοί από τους «γκοϊμ», που πέφτουν θύματα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων .
Δυστυχώς οι «Έλληνες» προδότες & δοσίλογοι πολιτικοί, είναι υπηρέτες και σφογγοκωλάριοι του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η χθεσινή Ευαγγελική περικοπή ομίλησε για φιλοξενία και φιλανθρωπία. Ο Ιησούς Χριστός ομίλησε για φιλοξενία 3-5 ατόμων, κατά χρονικές περιόδους, ΟΧΙ για 4 εκατομμύρια εισβολείς, που θα κάνουν κατοχή τη πατρίδα μας.
Τα ίδια επανέλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, δεν έλαβε υπ’ όψιν την κατοχήν της πατρίδος από τους εισβολείς.
 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος διαδικτύου

Πηγή
—————
Μπάμπης Αργυράκης
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ 2016»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ 2016»
Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί τα μέλη του, τους φίλους του για την παρουσία τους στον ετήσιο χορό του που διεξήχθη στις 05/03/2016 στο κέντρο VALENTINO. Επίσης ευχαριστεί την Λεχοβίτικη Κομπανία, και τον κ. Ιορδάνη Κελγιαννίδη για την μουσική τους συντροφιά.
Ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς (Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας & Κοζάνης, κτλ.) για την στήριξη καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Ηλεκτρονικά, Τηλεοπτικά & Έντυπα) για την διαφήμιση και προβολή.
Οι αγώνες για την προάσπιση των κεκτημένων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους θα συνεχιστεί για μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή με αξιοπρέπεια.

Για το Δ.Σ.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Συμεωνίδης Μάριος
Διαβάστε περισσότερα » »