Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Δέκα «κακά» πράγματα που σας κάνουν καλό!

Perierga.gr - Δέκα «κακά» πράγματα που σας κάνουν καλό!Τα «κακά» πράγματα είναι πραγματικά… κακά για εσάς, όμως κάποιες φορές μπορεί να είναι και καλά σε ότι αφορά την υγεία σας! Αυτό μπορεί να σας σοκάρει αλλά εξακολουθεί να είναι αλήθεια. Μπορείτε να εισπνέετε, να τρώτε, να πίνετε και να κάνετε τα παρακάτω «κακά» πράγματα χωρίς φόβο, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι κατά βάση έχουν αρνητικές συνέπειες.




  • 10. Μπύρα
Στη δέκατη θέση έχουμε τη μπύρα επειδή είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά. Το ενδιαφέρον γεγονός για την μπύρα είναι ότι συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής σας λειτουργίας.
  • 9. Θυμός
Ναι, ο θυμός είναι καλός για σας. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να εκραγούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε θυμωμένος για λίγο, να ξεσπάτε και θα δείτε ότι αυτό βοηθάει στο να μην πάσχετε από αρτηριακή πίεση, διαταραχές ύπνου και βλάβες στους πνεύμονες.
  • 8. Καφές
Οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται αν ο καφές είναι καλός για αυτούς ή όχι. Οι μελέτες δείχνουν ότι όταν πίνετε καφέ το πρωί, αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο για διαβήτη λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει.
  • 7. LSD
Πρόκειται για ένα παραισθησιογόνο ναρκωτικό το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές. Είναι πραγματικά καλό για τους ανθρώπους που πίνουν πολύ αλκοόλ. Το LSD περιέχει ορισμένα στοιχεία που σας βοηθούν να αποφύγετε σε κάποιο βαθμό το αλκοόλ. Προσοχή, μην το δοκιμάσετε μόνοι σας καθώς χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση.
  • 6. Ηλιακό φως
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο αλλά στην πραγματικότητα περιέχουν βιταμίνη D την οποία χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε. Καταστέλλουν επίσης ορισμένες ανοσολογικές αντιδράσεις που προκαλούν άσθμα.
  • 5. Σκουλήκια
Αυτά τα αηδιαστικά πλάσματα μπορεί να σας χαλάνε την αισθητική σας αλλά η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις Η.Π.Α. έκρινε ότι μπορεί να είναι χρήσιμα με πολλούς τρόπους, όπως για παράδειγμα αν είστε τραυματίας και τοποθετήσετε ένα σκουλήκι πάνω στην πληγή. Τα σκουλήκια μασούν τα βακτήρια και τους νεκρούς ιστούς, αποτρέπουν τη μόλυνση και η θεραπευτική διαδικασία ξεκινά αμέσως.
  • 4. Μαριχουάνα
Η μαριχουάνα έχει την ικανότητα να εμποδίζει την συσσώρευση πρωτεϊνών στον εγκέφαλο που προκαλούν Alzheimer.
  • 3. Κόκκινο κρασί
Είναι ένας αντικαρκινικός παράγοντας και προστατεύει τις αρτηρίες σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ ευεργετικό για την υγεία μας. Επίσης, βοηθάει για την αποφυγή της νόσου Alzheimer.
  • 2. Σοκολάτα
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το πιο γλυκό πράγμα στον πλανήτη και βοηθά στην πρόληψη πολλών μορφών καρκίνου, αυξάνοντας παράλληλα τη ροή του αίματος. Είναι προτιμότερο να μην καταναλώνετε σοκολάτα με ζάχαρη, αλλά να επιλέγετε αυτές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο.
  • 1. Σεξ
Το σεξ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγούμε από το άγχος, διότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο σώμα μας και μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης. Μη ξεχνάτε, όμως, να παίρνετε τις προφυλάξεις σας!
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα » »

Μανιτάρι καταλαμβάνει έκταση 2.200 στρεμμάτων!!!

perierga.gr - Μανιτάρι καταλαμβάνει έκταση 2.200 στρεμμάτων!Είναι καταχωρημένο στα βιβλία φυσικής ιστορίας με την επιστημονική ονομασία «Armillaria ostoyae» αλλά οι περισσότεροι το γνωρίζουν με το κοινό του όνομα «Honey fungus» ή  »Μελένιο μανιτάρι» ελληνιστί. Πρόκειται για έναν πολύ συνηθισμένο μύκητα, που φυτρώνει εύκολα σε δάση και κήπους, αλλά διατηρεί μια ασυνήθιστη «πρωτιά»!

Είναι ο μεγαλύτερος ζωντανός οργανισμός που έγινε ποτέ και υπάρχει στη φύση, ξεπερνώντας ακόμη και τον ελέφαντα! Μάλιστα, πολύ καλά διαβάσατε. Κι όσο κι αν δεν το πιστεύετε, αρκεί να σας πούμε ότι το μεγαλύτερο δείγμα «Honey fungus» που έχει καταγραφεί καταλαμβάνει έκταση 2.200 στρεμμάτων και ανακαλύφθηκε στο εθνικό δάσος του Όρεγκον, ενώ η ηλικία του είναι μεταξύ 2.000-8.000 ετών!
 perierga.gr - Μανιτάρι καταλαμβάνει έκταση 2.200 στρεμμάτων!
Το μεγαλύτερο μέρος του μανιταριού φύεται κάτω από το έδαφος, αφού οι ρίζες του έχουν τη μορφή τεράστιου χαλιού, ενώ οι ποδίσκοι εμφανίζονται στην επιφάνεια, κοντά σε δέντρα ή ανάμεσα σε θάμνους. Το χρώμα του ποικίλλει από ανοιχτό μπεζ μέχρι κιτρινωπό, ενώ το σχήμα του εξαρτάται από την ποικιλία, και αποτελεί ένα από τα ωραιότερα δείγματα μυκήτων. Αν και συχνά φυτρώνει σε ομάδες, έρευνες απέδειξαν ότι στην ουσία πρόκειται για έναν ενιαίο οργανισμό, γεγονός που του χάρισε και τον ξεχωριστό αυτό τίτλο.
perierga.gr - Μανιτάρι καταλαμβάνει έκταση 2.200 στρεμμάτων!
perierga.gr - Μανιτάρι καταλαμβάνει έκταση 2.200 στρεμμάτων!
perierga.gr - Μανιτάρι καταλαμβάνει έκταση 2.200 στρεμμάτων!
Διαβάστε περισσότερα » »

To xρέος των χωρών της Ε.Ε

Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα » »

Σοφία Βέμπο Το τραγούδι της λευτεριάς (1947)

Διαβάστε περισσότερα » »

Θερμή παράκληση. Διαβάστε τις παρακάτω γραμμές...

Πρόκειται για μια απόφαση της γενικής γραμματέως ισότητας των φύλων, η οποία στηρίζεται, μεταξύ άλλων στο Ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40/Α/2010) "Προστασία της εθνικής οικονομίας – Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης"

Διαβάστε λοιπόν το διατακτικό της αποφάσεως, η οποία αν και είναι γραμμένη στα Ελληνικά, (τουλάχιστον αναγνωρίζω τις λέξεις), οι πεπερασμένες γνώσεις μου στην Ελληνική γλώσσα δεν μου επιτρέπουν να αντιληφθώ το νόημα της.

Αν λοιπόν κάποιος Χριστιανός καταλαβαίνει το νόημα, ας βοηθήσει και εμένα να βγάλω άκρη, για ποιο λόγο θα δαπανηθούν δεκαεπτά χιλιάδες εννιακόσια πενήντα οχτώ (17.958,00) ευρώ.

« ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την ανάθεση του έργου της εκπόνησης μελέτης ωρίμανσης που θα διερευνήσει τους τρόπους με τους οποίους οργανώνεται η έμφυλη συμμετοχή στις επίσημες συλλογικότητες του καλλιτεχνικού χώρου στην Ελλάδα και θα επεξεργαστεί τα στοιχεία
τα οποία αφορούν τις καλλιτεχνικές συλλογικότητες από τη σκοπιά του φύλου. Θα εκπονηθούν α) κατάλογος των επαγγελματικών φορέων των καλλιτεχνών με την επίσημη εκφορά κάθε συλλογικότητας

β)έκθεση αποτελεσμάτων και το σύνολο του εμπειρικού υλικού καθώς και κείμενο προτάσεων, σύμφωνα με τις κατωτέρω προδιαγραφές στο παράρτημα Α της παρούσας της οποίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος, στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: Εκπόνηση Μελέτης με τίτλο : Η εκπροσώπηση των γυναικών στις καλλιτεχνικές συλλογικότητες».
------------
Ότι καταλάβατε, καταλάβατε. Που να μην υπήρχε η καταραμένη κρίση. Εκεί θα νοιώθατε στο πετσί σας τι εστί βερύκοκο και τι σημαίνει να περνάμε την ώρα μας με έμφυλες συμμετοχές στις επίσημες συλλογικότητες του καλλιτεχνικού χώρου στην Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ελληνική Σημαία

Η Ελληνική Σημαία έχει πέντε λουρίδες μπλε και τέσσερις λευκές, και στην κορυφή έχει το σταυρό. Οι μπλε αντιστοιχούν με τις συλλαβές Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α, και οι λευκές με το Η-ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ 
. Ο σταυρός συμβολίζει το “ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ” που ανέφερεν ότι είδε στον ουρανό ο Μέγας Κωνσταντίνος . Τα χρώματα συμβολίζουν τη μπλε βράκα που φορούν οι νησιώτες μας και το λευκό της φουστανέλας των ορεινών και των {Τσολιάδων}. 
 
Η επίσημη κρατική Σημαία έχει γύρω γύρω κρόσια , που συμβολίζουν τις ψυχές των πεσόντων υπέρ της πατρίδος . Εύχομαι δε να μην ξανασυμβούν κρούσματα βεβήλωσης του Εθνικού μας συμβόλου, γιατί είναι προσβολή σ’αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι . 
 
Είναι επίσης προσβολή στον ηρωικό τσολιά “Κώστα Κουκίδη” , που ήταν φρουρός της στις 27 Απριλίου 1941 και που όταν οι Γερμανοί τον διέταξαν να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία στην Ακρόπολη για να ανεβάσουν τη μισητή Σβάστικα με τον αγκυλωτό σταυρό, την κατέβασε από τον ιστό της , τυλίχτηκε με αυτήν και πήδησε από τον “Ιερό Βράχο” {Μνημείο της Ανθρωπότητος}, μη αντέχοντας στην ταπείνωση της παράδοσης της ένδοξης Ελληνικής Σημαίας . 
Το γεγονός αυτό δεν έγινε αμέσως και ευρέως γνωστό γιατί ο ελεγχόμενος από τις κατοχικές δυνάμεις τότε τύπος το απεσιώπησεν. Η επίσημη αναφορά έγινε από την αγγλική εφημερίδα “Daily Mail” στις {9 Ιουνίου 1941} από το συντάκτη της “Νίκολας Χάμοντ” σε ανταπόκρισή του από το Κάϊρο. Το έτος {2001} ο Δήμος Αθηναίων ανήγειρε στην Ακρόπολη μαρμάρινη στήλη στη μνήμη του ηρωικού εύζωνος “Κωνσταντίνου Κουκίδη” .
 
Εν συνεχεία δυο ηρωικά ελληνόπουλα ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος {Λάκης} Σάντας , {25 ετών τότε φοιτητές} κατέβασαν αυτή τη μισητή σημαία από την Ακρόπολη εν ίδει εκδίκησης -κατά κάποιο τρόπο- του Κ. Κουκίδη που με τον ηρωικό του θάνατο πέρασε στην αθανασία !... Τα ονόματα των ηρωικών...δραστών αυτής της πράξης τα δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα “Ριζοσπάστης” στις {25 Μαρτίου 1945}. 
 
Το ηρωϊκό αυτό κατόρθωμα επετεύχθη τη νύχτα του Σαββάτου της {31ης Μαϊου 1941}, και όταν το πρωϊ ξύπνησαν οι Αθηναίοι , είδαν με αγαλίαση να κυματίζει μόνη της η Γαλανόλευκη Σημαία μας στην Ακρόπολη . Ο δε κατευθυνόμενος από τους ναζί τύπος με πρωτοσέλιδα κατεφέρετο εναντίον των δραστών που υπεξήρεσαν την ... τιμημένη Σημαία του Γ’ Ράϊχ ! Αναφέρω χαρακτηριστικώς δύο αποσπάσματα από την εφημερίδα “η βραδυνή”, της Δευτέρας {2- Ιουνίου 1941}:
 
1. “Δεν είναι δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τας φρένας αυτοί που υπεξήρεσαν εν ώρα νυκτός την Γερμανικήν Σημαίαν, η οποία εκυμάτιζεν επί της Ακροπόλεως , παραπλεύρως της Εθνικής μας Σημαίας . Πάντως δεν είναι δυνατόν να ήσαν Ελληνες που αγαπούν το Εθνος των...”
 
2. “Το Ελληνικόν Εθνος απεδέχθη την Σημαία του Νέου Ράϊχ που εδημιούργησεν η μεγαλοφυής διάνοια του Αδόλφου Χίτλερ...” .
 
Ενα ακόμα παράδειγμα ηρωισμού και αυτοθυσίας είναι και αυτό του Κρητικού Σπύρου Καγιαλέ – Καγιαλεδάκη, που στις {9 Φεβρουρίου 1897} όταν κατόπιν του βομβαρδισμού των Κρητών επαναστατών στο Ακρωτήρι των Χανίων, από το στόλο των Μεγάλων Δυνάμεων, μια οβίδα έσπασε τον ιστό της Σημαίας μας , τη σήκωσε με τα χέρια του μεταβάλοντας το σώμα του σε ιστό. Προς τιμήν του δε ο Ιταλός ναύαρχος “Κονεβάρο”, βλέποντας από τη ναυαρχίδα του την ηρωική αυτή πράξη διέταξε την παύση του βομβαρδισμού. Αρχηγός της Επανάστασης ήταν ο Οπλαρχηγός Αντώνης Σήφακας , και μέλη της οι : Ελ.Βενιζέλος , Νίκος Πιστολάκης, Γιώργος Μυλωνάκης , Χαράλαμπος Παπαδάκης και Κώστας Φούμης.
 
Μεγάλες τιμές δικαιούται και ο ξεχασμένος από τους ιστορικούς , Ελληνας πρωθυπουργός Α. “Κορυζής” που αυτοκτόνησε στις 18 Απριλίου 1941, για να μην υπογράψει αυτός το Πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδος στους Γερμανούς . Ενα ακόμα παράδειγμα ήθους και πατριωτισμού ήταν επίσης και ο τότε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χρύσανθος {κατά κόσμον Χαρίλαος Φιλιππίδης} που είχε ξεσηκώσει τον ελληνικό λαό τον Οκτώβριο του 1940 καλώντας τον να προτιμήσει το θάνατο από τη σκλαβιά , και το 1941 καλώντας τον σε πόλεμο υπέρ βωμών και εστιών. Ο Μακαριστός Χρύσανθος αρνήθηκε να παραστεί στην παράδοση της Αθήνας στους κατακτητές λέγοντας ότι :
 
“Καθήκον του Αρχιεπισκόπου είναι απελευθέρωση της πόλης και όχι η παράδοσή της”. Μετά από λίγες ημέρες , αρνήθηκε να ορκίσει και την προδοτική κυβέρνηση του “Τσολάκογλου”, λέγοντας στον Γερμανό Φρούραρχο “φον Στούμε” ότι : "Δουλειά μου είναι να ορκίζω κυβερνήσεις που εκλέγει ο λαός και όχι ο κατακτητής” ! 
 
Κατόπιν αυτών τον έπαυσαν από Αρχιεπίσκοπο και ανέλαβεν ο Αρχιεπίσκοπος για όλες της δουλειές , κατόπιν δε και Αντιβασιλέας "Δαμασκηνός”, κατά κόσμον “Δημήτριος Παπανδρέου”. Ολως δε περιέργως , η Ελληνική Εκκλησία δεν αναφέρεται και δεν μνημονεύει τον αδάμαστο αυτόν πατριώτη Ιεράρχη Χρύσανθο ! 
Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ήρωες από τους προσκυνημένους . Δυστυχώς δε για την Ελλάδα επέπλευσαν οι τελευταίοι . 
Οπως είναι γνωστό οι φελλοί και τα κόπρανα επιπλέουν .
 
Transporter
Διαβάστε περισσότερα » »

Τη Θράκη και τα μάτια σας...Πατριώτες

Τη Θράκη και τα μάτια σαςΌποια και να είναι η εξέλιξη των πολιτικών μας πραγμάτων, όπου κι αν στραφεί η πολιτική πυξίδα, η ουσία είναι μία; Η ζημιά που έχει υποστεί η χώρα είναι ανεπανόρθωτη. 
 
Και η ζημιά δεν είναι μόνο σε οικονομικό επίπεδο. Μιλάμε για καταστροφή που έχει άμεση σχέση με υψίστης σημασίας εθνικά θέματα. Με ευαίσθητες περιοχές όπως η είναι η Θράκη.
 
Εκεί όπου παίζονται χοντρά παιχνίδια από την Άγκυρα. Επικίνδυνα παιχνίδια σε μια στιγμή μάλιστα που υπάρχει κίνδυνος γενικότερης ανάφλεξης στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου με καθοριστικό το ρόλο της Άγκυρας. Αυτή απειλεί την Κύπρο. Αυτή βρίσκεται σε κατάσταση σύγκρουσης με το Ισραήλ. Αυτή παρεμβαίνει ανοιχτά στα ζητήματα της Θράκης. 
 
Ακόμη και χρηματοδοτώντας όσους μουσουλμάνους αναγκάζουν τα κορίτσια τους να φορούν μαντίλες στα ελληνικά σχολεία, όπως έδειξε και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Π+13» στις 30 Σεπτεμβρίου. Εκεί λοιπόν στη Θράκη οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Όχι μόνο για τους χριστιανούς Έλληνες πολίτες αλλά και για τους μουσουλμάνους. 
 
Γι’ αυτούς θα μιλήσουμε σήμερα. Γιατί σ’ αυτούς στρέφεται και η προσοχή της Άγκυρας που καραδοκεί να αρπάξει κάθε ευκαιρία. Και για όσους αμφιβάλλουν παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα: Στην οδό Ερμού, τον εμπορικότερο δρόμο της Κομοτηνής όπου τα περισσότερα μαγαζιά ανήκουν σε μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες η μία μετά την άλλη οι μικρές επιχειρήσεις κλείνουν. 
 
Άνθρωποι που πάντα έζησαν συντηρητικά, χωρίς δάνεια (και πώς να τα πάρουν άλλωστε, αφού κάποιοι ανεγκέφαλοι τους έφερναν χίλια μύρια εμπόδια), βλέπουν τώρα το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο, τη μικρή επιχείρηση, το μικρομάγαζο, να χάνεται. Κι αυτοί να μένουν σαν καλαμιά στον κάμπο. Χρόνια τώρα ουδείς τους στήριξε. 
 
Όχι μόνο αυτούς αλλά και τους άλλους τους χριστιανούς συναδέλφους τους. Και όχι μόνο αυτό. Πολλοί κι ανάμεσά τους οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης μίσθωναν και μισθώνουν πούλμαν για να πηγαίνουν οι ντόπιοι να αγοράζουν προϊόντα από την αγορά της Αδριανούπολης, από την άλλη μεριά των συνόρων! Και εκεί τα παίρνουν όλα. 
 
Από ζαρζαβατικά μέχρι την προίκα για την κόρη που παντρεύεται. Μαζί με τους μικρομεσαίους επαγγελματίες υποφέρουν και οι εργαζόμενοι στις διάφορες επιχειρήσεις. 
 
Πλησιάζει το 40% η ανεργία. Πολύ μεγαλύτερα τα ποσοστά γι’ αυτούς που κατάφεραν να σπουδάσουν και τώρα έχουν μείνει να κοιτάνε τα άχρηστα πτυχία τους. 
 
Οι οικοδομές νέκρωσαν και χιλιάδες νέοι έμειναν άνεργοι. Το ίδιο και στα εργοστάσια. Και μη έχοντας να κάνουν τίποτα, γεμίζουν τα καφενεία, βλέπουν το τουρκικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην τηλεόραση και ονειρεύονται τη μετανάστευση.
Ίδια εικόνα και στα χωριά. 
 
Μικρά χωράφια, λίγα τα χρήματα από την πάλαι ποτέ κραταιά καλλιέργεια των ελληνικών καπνών. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχονται τώρα οι έξυπνοι του υπουργείου Περιβάλλοντος (τρομάρα τους) και χαρακτηρίζουν τα περισσότερα σπίτια που χτίστηκαν μετά το 1955 αυθαίρετα. Έτσι δεν μπορούν ούτε να τα μεταβιβάσουν ούτε να τα πουλήσουν. 
 
Για να γίνει αυτό, απαιτείται η καταβολή προστίμου και πολλοί είναι δύσκολο να βρουν τα αναγκαία χρήματα σε καιρούς βαθύτατης κρίσης και ανεργίας. Προβλήματα που καίνε. Που ζητούν επιτακτικά λύση. Τώρα πριν προλάβει ο εφέντης Ταγίπ Ερντογάν και αρχίσει να το παίζει προστάτης. Θα ενδιαφερθεί κανείς; Ιδού το ερώτημα…
 
Παρασκευή+13
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτή δεν είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση που μας έδειξαν

Στην αρχή είχαν πιστέψει πως ήταν γι' αυτούς μια μεγάλη ευκαιρία να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Με περισσότερα και καλύτερα νοσοκομεία.
Με περισσότερα και καλύτερα πανεπιστήμια. Ετσι τους είχαν δείξει την Ευρωπαϊκή Ενωση: ως συνώνυμη του κοινωνικού κράτους. 
Σήμερα, οι λαοί των περιφερειακών ευρωπαϊκών χωρών ανακαλύπτουν ότι άλλη Ευρώπη τούς έδειξαν και σε άλλη τους έβαλαν.
H Ευρωπαϊκή Ενωση δεν ανοίγει σε αυτές τις χώρες περισσότερες και καλύτερες δουλειές, περισσότερα και καλύτερα νοσοκομεία, περισσότερα και καλύτερα πανεπιστήμια. Μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κλείνει και αυτά που υπάρχουν.

Στην αρχή είχαν πιστέψει πως για όλα έφταιγε ο δημόσιος τομέας της οικονομίας. Και όσοι δεν εργάζονταν σε αυτόν, έμειναν απλοί θεατές της κατεδάφισής του από τις κυβερνήσεις τους. 

Παρατηρούσαν με τρόμο να καταστρέφονται καθημερινά οι ζωές χιλιάδων ανθρώπων, ζώντας στην πλάνη πως το δικό τους κεφάλι θα γλίτωνε από το αμείλικτο δρεπάνι του Θεριστή. Χιλιάδες άνθρωποι έχαναν από τη μια μέρα στην άλλη τις συντάξεις τους, τους μισθούς τους, πετάγονταν στον δρόμο, θύματα κυβερνήσεων δουλικών και μέσων ενημέρωσης υποτακτικών που είχαν αναλάβει να «πουλήσουν» τη λιτότητα ως κάτι αναπόφευκτο, περίπου όπως ένα φυσικό φαινόμενο.

Ωσπου ήρθε και η σειρά των θεατών. Και τότε μόνο κατάλαβαν ότι, στα μάτια των σφαγέων, κανείς δεν ήταν αθώος. Τότε μόνο αναρωτήθηκαν γιατί άραγε να μην πληρώνουν ποτέ οι ένοχοι παρά μονάχα οι αθώοι, γιατί άραγε να πληρώνουν πάντα οι πολλοί που έχουν τα λίγα και όχι οι λίγοι που έχουν τα πολλά.

Στην αρχή είχαν πιστέψει πως η Ευρωπαϊκή Ενωση θα γινόταν μια πραγματική πολιτική και οικονομική ένωση. Πως θα έβαζε σε μια τάξη και τις δικές τους χώρες. Πως θα τσάκωνε τους πλουτοκράτες που φυγάδευαν τα πλούτη τους σε φορολογικούς παραδείσους. Πως θα έβαζε τα δυο πόδια των μεγαλοτραπεζιτών σε ένα παπούτσι. Πως θα γέμιζε τις «τρύπες» των φτωχότερων ευρωπαϊκών χωρών με τα πλεονάσματα των πλουσιότερων.

Ωσπου άρχισαν να πέφτουν βροχή τα μέτρα λιτότητας, σαν να ήταν αυτός ακριβώς ο κυριότερος στόχος της Ευρωπαϊκής Ενωσης: να διατηρήσουν οι πλουσιότερες χώρες της τα πλεονάσματα και οι φτωχότερες τα ελλείμματα, με δυο λόγια, να γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι (σαν να είναι απόλυτα φυσιολογικό, φέρνει το παράδειγμα ο οικονομολόγος Μάρσαλ Οερμπακ, σε μια πολιτική και οικονομική ένωση όπως οι ΗΠΑ, το Τέξας να επιμένει να διατηρεί μόνιμα εμπορικά πλεονάσματα έναντι των άλλων 49 αμερικανικών πολιτειών).

Σήμερα πια δεν πιστεύουν τίποτα. Γνωρίζουν ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν είναι ο παράδεισος που είχαν ονειρευτεί. Και ότι χωρίς μια ριζική κοινωνική και πολιτική αλλαγή, πρώτα στις δικές τους χώρες, η κόλαση θα τους παραμονεύει. 

«Η κόλαση τριγυρίζει πάντα. Το σχήμα της είναι κυκλικό και είναι απ' τη φύση της ατελείωτη, αφόρητη και επαναληπτική» (Φλαν Ο' Μπράιεν, «Ο τρίτος αστυνόμος»).
Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.200 ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Αλλο ένα άρθρο φωτιά που συνθέτει το παζλ της "Αόρατης Ξένης Δύναμης" που υπηρετεί στην Ελλάδα κάτω από τη μύτη μας

Γιώργος Αδαλής
Σάλο κι έντονο προβληματισμό απ άκρη σ άκρη σε όλη την Ελλάδα δημιούργησε το αποκαλυπτικό μας άρθρο για την ύπαρξη Στρατοχωροφυλακής στο στρατόπεδο της 110Πτέρυγας Μάχης(ΠΜ) στη Λάρισα! Οι αντιδράσεις ήταν τόσο εκρηκτικές που φάνηκε από τον πρωτοφανή αριθμό e-mail που λάβαμε από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα!Επί της ουσίας, ήταν κάτι για το οποίο όλοι αναρωτιούνταν επί δύο εβδομάδες, όταν υπήρξαν για πρώτη φορά, καταγγελίες πολιτών τηςΗγουμενίτσας, για άφιξη στρατιωτικής-αστυνομικής ομάδας με πολιτικά στην περιοχή!
Έκτοτε, ουδείς εκ των αρμοδίων απάντησε ξεκάθαρα αν εισήρθε στην Ελλάδα, ξένη στρατιωτική δύναμη, γεγονός που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς και άδειες για να είναι σύννομη με το σύνταγμα της χώρας μας!

Με την αποκάλυψή μας, [Σχετικό Αρθρο] ξεκαθάρισε το τοπίο τουλάχιστον σε ότι αφορά στην ύπαρξη τέτοιας δύναμης στη χώρα μας!
Το μέγεθος του πανικού που προκλήθηκε σε κάποιους πολιτικούς κύκλους, τον πιστοποιούν πολλά γεγονότα, για τα οποία θα γράψουμε στο εγγύς μέλλον αναλυτικά! Φαίνεται όμως, ότι επιστρατεύτηκαν –κατά πάγια πια τακτική - αρκετά «παπαγαλάκια» με σκοπό να στρέψουν την συζήτηση από το δημοσιογραφικό προκείμενο στο παθητικό με ενέργειες … τουλάχιστον Γκεμπελικές!!!

Τι σημαίνει αυτό;

Μην γνωρίζοντας αν έχουμε ντοκουμέντα για την αποκάλυψή μας, ουδείς αρμόδιος μπήκε στον κόπο να δώσει απάντηση στην αποκάλυψή μας και αναμένουν να δουν , τι ακριβώς στοιχεία έχουμε και κατόπιν να απαντήσουν!!! Ετσι, έκαναν την εμφάνισή τους ,δήθεν «υπάλληλοι της 110 πτέρυγας μάχης», που απαντούσαν με σχόλια ότι δεν είδαν ποτέ ξένους στη μονάδα καθώς και άλλοι, δήθεν «κάτοικοι Λάρισας» που απαντούσαν ότι δεν τους είχαν δει ποτέ!!!

Σε συνεργασία λοιπόν με διαχειριστές άλλων δύο γνωστών sites, όπου εμφανιζόταν κάποιοι αυτόκλητοι σχολιαστές που «ζουν τα γεγονότα από μέσα», αναλύσαμε τις IP τριών εξ αυτών, οι οποίοι ενώ υποτίθεται ότι είχαν άμεση σχέση με την 110ΠΜ, εν τούτοις,απαντούσαν από υπολογιστές που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στην … Αθήνα!!! Μάλιστα, ένας εξ αυτών, χρησιμοποιούσε ΕΝΑ ψευδώνυμο, και απαντούσε με IP που τον εμφάνιζαν ταυτόχρονα σε … Αθήνα και Πάτρα !!!
Αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος του πανικού που έφερε σε κάποιους κύκλους η αποκάλυψή μας καθώς και η βεβαιότητά μας για την ύπαρξη Τσέχων στην 110 ΠΜ. Κατά γενική ομολογία, ήταν κάτι που δεν το περίμεναν!!

ΟΥΔΕΙΣ σχολίασε την αναφορά μας σε πηγές των Βρυξελλών, οι οποίες μίλησαν επωνύμως στους AegeanTimes, αλλά ζήτησαν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους! Έλληνες 100% που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα!
Αντίθετα, ξεκίνησαν μια συζήτηση αν το .. αεροδρόμιο είναι επιχειρησιακό ή όχι, πράγμα που ουδέποτε ισχυριστήκαμε εμείς αλλά αυτοί οι ίδιοι! Εμείς είπαμε ότι η 110 πτέρυγα μάχης μετά τον Καλλικράτη στην Αεροπορία, πάει στην ουσία για κατάργηση και ήδη κάποιες μονάδες έχουν μεταφερθεί στο Βόλο. Στην ουσία θα καταργηθεί πλήρως και πολύ φοβούμαστε ότι πάει για κατάργηση όλο το ΑΤΑ της Λάρισας. Επί της ουσίας, η μονάδα πάει για πλήρη κατάργηση γεγονός που έχει εξοργίσει τους τοπικούς άρχοντες μιας και χάνεται μια σημαντική πηγή εισοδήματος από την περιοχή!
Αυτό ήταν ένα θέμα το οποίο ούτε μας αφορά στην παρούσα φάση αλλά ούτε και επιχειρήσαμε να το αναλύσουμε, διότι εδώ προέχει ένα και μόνο πράγμα!

Υπάρχουν σήμερα εντός της 110ΠΜ, ξένες στρατιωτικές δυνάμεις;;;

ΝΑΙ ή ΟΧΙ !!!

Αν τώρα κάποιοι ανησύχησαν για το μέλλον της 110 αυτό είναι ένα … άλλο θέμα που θα μας απασχολήσει αλλά σε κάποιο … άλλο άρθρο και δεν είναι επί του παρόντος!

Ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ενημερωτικά sites και το αρχαιότερο όλων, οι AegeanTimes , έκανε μια πολύ σοβαρή καταγγελία! Και ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις από θεσμικούς παράγοντες και όχι από τρεμάμενα παπαγαλάκια πολιτικών γραφείων!

Η καταγγελία ήταν σοβαρότατη και γι αυτό έκανε το γύρο της Ελλάδας αστραπιαία!

Αυτό, δεν προβλημάτισε την πολιτική ηγεσία του Υπ.Εθ.Α και τον ίδιο τον κ. Μπεγλίτη;;;
Ειδικά για τον κ. Μπεγλίτη, ο οποίος και προσωπικά μου είναι συμπαθής, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την στάση που τηρεί! Έχει ήδη ένα μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Δίκαιο και στις Διεθνείς Σχέσεις και γνωρίζει πάρα πολύ καλά την σοβαρότητα όσων καταγγέλλονται. Ήταν 4 χρόνια μέλος της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες και γνωρίζει τόσο καλά τα πράγματα, που ίσως και να φαντάζεται ακόμη και με ποιους συνομιλούμε! Φαίνεται όμως, ότι κατά την θητεία του ως εκπρόσωπου του Υπουργείου Εξωτερικών επί υπουργίας Γ.Α.Παπανδρέου, ξέχασε όλα όσα διδάχτηκε στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, και ενστερνίστηκε την «Σχολή Σικάγου» σύμφωνα με την οποία, «δεν μιλάς, ώσπου να μάθεις τι ακριβώς γνωρίζουν οι άλλοι»!

Πότε θα απαντήσουν λοιπόν, στις σοβαρότατες αυτές καταγγελίες; Όταν θα δουν μήπως κάποια φωτογραφία που θα εξευτελίζει τη χώρα μας διεθνώς;

Το ζήτημα φίλες και φίλοι λοιπόν είναι εξόχως ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΚΟ !
Για τρεις λόγους:

Α) Εάν υπάρχει στρατιωτική δύναμη στην χώρα, και μάλιστα με μόνιμο χαρακτήρα εγκατάστασης, τότε έχουμε μπροστά μας την κατάλυση του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος και την ισοπέδωση της Εθνικής μας κυριαρχίας
Β) Εάν πρόκειται για την Eurogendfor ή EuroForce, τότε σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναλάβει μέρος της φύλαξης της εθνικής μας Ασφάλειας, όχι με συμφωνίες όπως αυτή της Frontex, αλλά με ευθεία επιβολή έκτακτου στρατιωτικού νόμου, με απόφαση των Βρυξελλών! Γεγονός που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να το πιστεύουμε! Για την περίπτωση αυτή, υπάρχει καταγγελία-μαρτυρία του γνωστού οικονομολόγου κ. Καζάκη από τις 13/10/2011 στο Ράδιο 9 όπου λέει ξεκάθαρα ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατά την έλευσή τους!

Γ) Εάν πρόκειται για δύναμη της Στρατοχωροφυλακής που εκπαιδεύει την υπό σύσταση μονάδα του Στρατού (71η Αερομεταφερόμενη ταξιαρχία) τότε επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί πολλών, ότι προετοιμάζουν το Στράτευμα για αντιμετώπιση πολιτικών στόχων! Ή , αναθέτουν στην Αστυνομία την Εθνική φύλαξη διότι δεν εμπιστεύονται τον Στρατό!! Αυτό το γεγονός είναι εξόχως σοβαρό και πλήττει άμεσα τις δημοκρατικές δομές της χώρας και τα κεκτημένα που αποκτήσαμε μετά την δίκη της Χούντας!
Είναι γεγονός ότι στην έρευνά μας, δεν εντοπίσαμε μόνο τους 300 Τσέχους της 110 ΠΜ που ήρθαν απ ευθείας από την Βερόνα της Ιταλίας!

Μεγάλη κινητικότητα εμφανίζεται τις τελευταίες 8 μέρες, σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις Σέδες της Θεσσαλονίκης!

Αυτό το αναφέρουμε για πρώτη φορά!

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για μονάδες στην ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής!
Το ποιο τραγικό όμως είναι ότι ακόμη και στην Πελοπόννησο έχουν αναφερθεί ή εντοπιστεί τις τελευταίες εβδομάδες, τέτοιες δυνάμεις!

Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, την μέρα δηλαδή που πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας αποκάλυψη για τους Στρατοχωροφύλακες, πραγματοποιήθηκε μια πολύ περίεργη άσκηση, με βολές όπλων (πραγματικά πυρά) από τμήμα ένστολων ξένης εθνικότητας στην Καλαμάτα!

Όπως ακριβώς το διαβάσατε!

Πρόκειται για ένα γεγονός που το γνωρίζαμε από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν το είχαμ διασταυρώσει μέχρι χτες, και είναι περίεργο ότι πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, σε μια στιγμή που μόλις είχαν πραγματοποιηθεί οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι νέοι αρχηγοί, δεν φαίνεται να είχαν ιδέα για το όλο ζήτημα και σας περιγράφουμε τι συνέβη ακριβώς!

Τους ξένους ένστολους, τους συνόδευαν Έλληνες Αστυνομικοί και όλοι μαζί μετέβησαν σε ένα χώρο δίπλα στο Νέδοντα ποταμό στα βόρεια της πόλης της Καλαμάτας. Πολύ κοντά βρίσκεται το γήπεδο «Τάκης Λουκαρέας», και από το μεσημέρι της Δευτέρας, ακούγονταν σε όλη την περιοχή επαναλαμβανόμενες βολές όπλων. Πηγές των AegeanTimes αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη περιοχή στην Καλαμάτα, χρησιμοποιείται από την Αστυνομία σαν προσωρινό πεδίο βολής.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τις βολές πραγματοποιούσαν ένστολοι, και συγκεκριμένα 12 άτομα, που μιλούσαν αγγλικά, ενώ στον ίδιο χώρο υπήρχαν αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσά τους και ένα χωρίς πινακίδες, που συνόδευσαν τους ασκούμενους και επιτηρούσαν την περιοχή.

Πρόκειται για ένα διπλά και τριπλά διασταυρωμένο γεγονός που συνέβη και δεν χωρά καμία αμφιβολία γι αυτό!

Το ζητούμενο που προκύπτει όμως, αφορά και πάλι στην Π.Α. μιας και υπήρχαν αναφορές που συσχέτιζαν το γεγονός με την βάση της Π.Α. στην Καλαμάτα, απ’ όπου είχαν πραγματοποιηθεί εξορμήσεις των ΝΑΤΟϊκων δυνάμεων στις επιχειρήσεις κατά της Λιβύης.
Είχαν σχέση λοιπόν οι ασκούμενοι με τους ένστολους που υπηρετούσαν στη Νατοϊκή Βάση της Καλαμάτας ή όχι; Και αν επρόκειτο για βολές ξένων στρατιωτικών γιατί έγιναν με την παρουσία της Αστυνομίας και όχι μονάδων της Στρατονομίας όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις;

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες και την έρευνα που πραγματοποιήσαμε δεν κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθεί η εθνική ταυτότητα των 12 ανδρών που μιλούσαν Αγγλικά και πραγματοποιούσαν βολές στο πεδίο βολής της ΕΛ.ΑΣ. στην Καλαμάτα. Ουδείς αναφέρει που μένουν και που υπηρετούν λες και η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι του καθένα , και δικαιούται να μην απαντά στους Έλληνες πολίτες!

Το σίγουρο είναι ότι είναι αλλοδαποί και δεν ήταν Έλληνες ένστολοι ! Πρόκειται όμως ΣΙΓΟΥΡΑ για άλλη μια μονάδα ξένων που υπηρετούν επί μακρόν στην Ελλάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ουδείς γνωρίζει ποιο σκοπό εξυπηρετούν!

Για το λόγο λοιπόν, ότι πλέον, οι καταγγελίες για ύπαρξη ξένων δυνάμεων στην Ελλάδα, που κατέφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα με την έλευση του «Υπερ-Πρωθυπουργού» Ράϊχενμπαχ (όπως των είχα χαρακτηρίσει και με χλεύαζαν οι προοδευτικοί συμπολίτες μου) , η Π.Α. και η ΕΛ.ΑΣ. δεν πρέπει να μείνουν θεατές στο παιχνίδι αυτό που παίζουν οι πολιτικοί!

Σύμφωνα πάντα με πηγές μας στις Βρυξέλλες, οι οποίες κατ’ εμάς έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αξιόπιστες τα τελευταία 14 χρόνια, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 2.200 (ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ) ξένοι ένστολοι, διασκορπισμένοι σε μονάδες της χερσαίας Ελλάδας και της Κρήτης, οι οποίοι αποτελούν εκπαιδευμένα στελέχη της Ευρωπαϊκής Στρατο-χωροφυλακής και επιχειρούν σε όλη τη χώρα!

Ξεκαθαρίζουμε, ότι ΔΕΝ αποτελούν μέλη της Frontex και δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς!
Κινούνται με ιδιωτικά μέσα και σε κάποιες περιπτώσεις με οχήματα χωρίς πινακίδες, όπως ήδη έχουμε εντοπίσει μετά από καταγγελίες τόσο στη Λάρισα, όσο στην Καλαμάτα όσο και στη Θεσσαλονίκη!

Είναι διασκορπισμένοι, σε όλη την επικράτεια για να μην δίνουν στόχο , με συγκεκριμένη διατεταγμένη υπηρεσία και σκοπό που είναι σε ευθεία σύγκρουση με όλες τις Διατάξεις που διέπουν το σύνταγμά μας!

Ελπίζω, εύχομαι και θεωρώ, ότι μετά το παρόν άρθρο, δεν θα χρειαστεί, ούτε να επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία και ντοκουμέντα, αλλά η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων υπουργείων θα περισώσει την χαμένη της τιμή, και θα δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις!

Τόσο ξεκάθαρες που δεν θα προκαλέσουν περισσότερη οργή!

Και το ερώτημα είναι πλέον πολιτικό και χρειάζεται άμεση απάντηση!
Υπάρχουν 2.200 ξένοι ένστολοι της Στρατο-χωροφυλακής στην Ελλάδα; Είναι διασκορπισμένη μια ολόκληρη Ταξιαρχία από δαύτους σε όλη την Ελληνική Επικράτεια;

Αν ναι, που βρίσκονται, ποιος τους πληρώνει και για ποιο σκοπό ήρθαν στη χώρα μας;;;

Αναμένοντας μια ευθεία απάντηση, προδιαγράφω την αίσθηση μου, ότι θα χρειαστεί να ξαναεπανέλθουμε στο θέμα!

Μακάρι να κάνω λάθος

Διαβάστε περισσότερα » »

Στα εξάρχεια βρίσκουν καταφύγιο και η γνωστή ομάδα του Παύλου Βοσκόπουλου οι ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

Τα χαιδεμένα παιδιά του ΠΑΣΟΚ στο Nosotros
Τελικά τα εξάρχεια αποδεικνύονται έυφορο έδαφος για οποίονδήποτε θέλει να σπείρει σπόρους που θα διαρρήξουν τον εθνικό ιστό της χώρας μας. Δεν είναι μόνο οι αναρχικοί/αντιεξουσιαστές και το συνάφι τους. Τελευταία βρίσκουν εκεί καταφύγιο και άλλοι τύποι. Όπως η γνωστή ομάδα του Παύλου Βοσκόπουλου, η οποία παρουσιάζει στο γνωστό "αντιεξουσιαστικό στέκι Nosotros" για μία ακόμη φορά το περίφημο "Μακεδονικό Λεξικό". Μας...προέκυψε τελευταία λοιπόν και "αντιεξουσιαστής" ο κ. Βοσκόπουλος. Ο άνθρωπος που όπως μπορεί εύκολα κανείς να δει στο διαδίκτυο είναι... Γραμματέας του «Ουράνιου Τόξου» και ξάδερφος μεγαλοπαράγοντα της τοπικής πολιτικής σκηνής και είναι διορισμένος στην Νομαρχία Φλώρινας. Ενώ είναι γνωστές και οι καλές του σχέσεις με μεγαλοπαράγοντες και του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή. Το "Ουράνιο Τόξο" στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου του περασμένου έτους για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν συμμετείχε. Από την μία είναι δυσβάστακτο οικονομικά να μπορεί να σταθεί σε μία προ-εκλογική διαδικασία ένα μικρό κόμμα. Όχι όμως λόγω "αντιεξουσιαστικής τάσης". Αλλά γιατί τα περισσότερα στελέχη του συμμετείχαν στις λίστες του ΠΑΣΟΚ! Με το συνδυασμό της κυρίας Ολγας Μυλωνά-Μούσιου στη Φλώρινα, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ. Πληροφοριακά τα ονόματα,Αναστασιάδης, Δήμτσης, Πούγιος, Πασόης και λοιποί. Τόσος ... αντιεξουσιασμός τελικά. Πάντως θα έχει αν μη τι άλλο πλάκα να δούμε αυτές τις ... στελεχάρες του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουν και στην εκδήλωση στο Nosotros! elkosmos.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποια να είναι άραγε η άποψη του κου Καζάκη για την χθεσινή συμφωνία;


Ας την ακούσουμε!



Διαβάστε περισσότερα » »

Γιάννης Δημαράς: "Η κυβέρνηση του Μνημονίου παρέδωσε τη χώρα μας στους κατακτητές"


Τις Σέρρες και τη Δράμα επισκέφθηκε, το πρωί, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων τύπου που παραχώρησε, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

(για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής)

«Η κυβέρνηση του Μνημονίου παρέδωσε με αλλεπάλληλα «ναι» τη χώρα μας στους κατακτητές της πολιτισμένης Ευρώπης, με στόχο την ευημερία των «αγορών» και τη χρεοκοπία της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν γνωρίζουμε επίσημα το σύνολο της συμφωνίας. Το σίγουρο είναι ότι το κούρεμα θα φέρει νέα, ακόμη πιο δυσβάσταχτα, μέτρα. Κι άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ δεν διασφαλίζεται ότι θα υπάρξει οικονομική ανάπτυξη της χώρας.»

(για εκλογικές συνεργασίες)

«Μιλώντας για εμένα, ποτέ δεν ετέθη θέμα συνεργασίας με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ποτέ. Στόχος μας είναι η κοινή συνεύρεση αυτών που εγώ ονομάζω προοδευτικά κοινωνικά στρώματα. Όποιος υποστηρίζει ότι εγώ έχω συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα και μάλιστα ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ψεύδεται. Το έχω διαψεύσει δημοσίως και επανειλημμένα. Στο πολιτικό κουτσομπολιό που στοχεύει το πολιτικό ήθος, εγώ δεν αντιπαρατίθεμαι και δηλώνω ότι αν δεν υπάρξει η ενιαία προοδευτική και κοινωνική κάθοδος, εμείς θα κατέβουμε μόνοι μας και αυτόνομα στις εκλογές.»

(για την κυβέρνηση)

«Υπάρχει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα. Πρόβλημα αναξιοπιστίας. Ψέμματα, αντιφάσεις, ολιγωρίες, αναντιστοιχία της κυβέρνησης με την κοινωνία και το λαό. Μόνο μία λύση υπάρχει . Η άμεση προσφυγή στις κάλπες. Κανείς δεν δικαιούται να δεσμεύει τον ελληνικό λαό με καθοριστικές αποφάσεις για τα επόμενα χρόνια χωρίς τη συμμετοχή του ίδιου».



Ο κ. Δημαράς το απόγευμα θα επισκεφθεί την Καβάλα, όπου στις 18:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «OCEANIS».
Διαβάστε περισσότερα » »

Τη μη καταβολή των δεδουλευμένων καταγγέλουν εργαζόμενοι στις εργολαβίες της ΔΕΗ

Συμβολική κατάληψη του διοικητηρίου του ΑΗΣ Πτολεμαϊδας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης τα μέλη του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων  στην Ενέργεια (ΣΕΕΝ), διαμαρτυρόμενοι για τη μη αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων σε εργολάβους.

Σύμφωνα με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κώστα Βόμβα «έχει γίνει πλέον καθεστώς η μη πληρωμή της εργασίας. Είμαστε δύο με τέσσερις μήνες απλήρωτοι και έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε προχωρήσει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ για να μη μας κόψει το ρεύμα. Δεν έχουμε να πληρώσουμε το μπακάλη. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας και να αντικρίσουμε τα παιδιά μας στα μάτια».

Πρόκειται για 64 άτομα που είναι εδώ και  τετράμηνο απλήρωτοι και στους οποίους ο εργολάβος είχε υποσχεθεί ότι θα κατέβαλε τα χρήματα, ενώ υπάρχουν και άλλες εργολαβίες στις οποίες η καταβολή των αμοιβών δεν γίνεται κανονικά, τόνισε ο κ. Βόμβας.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για ανυπόφορη κατάσταση, η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί και ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ενθουσιασμός στη Θράκη για την παρέλαση των Ρώσων πεζοναυτών


Έφτασε το πλοίο-μεγαθήριο «Cesar Kunikov» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης πριν λίγο.

Αύριο στις 12, ομάδα επίλεκτων πεζοναυτών του Ρωσικού Ναυτικού, θα παρελάσει μαζί με τα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα και είναι βέβαιο ότι θα καταχειροκροτηθεί.



taxalia.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!


Πού είσθε πεσόντες ήρωες του '40 να δείτε πώς οι σύγχρονοι δοσίλογοι παρέδωσαν αμαχητί την χώρα στο Δ' Ράϊχ!!!

Μαζί με το κούρεμα του 50% στις Βρυξέλλες χθες, αποφασίστηκε η μόνιμη παραμονή Διεθνούς Επιτροπείας στη χώρα μας. Η Ελλάδα, επί δεκαετίες θα καταστεί προτεκτοράτο των γερμανικών, αμερικάνικων και γαλλικών συμφερόντων! 
Τεμαχίζεται η Πατρίδα μας από την Μέρκελ, που δήλωσε ευθαρσώς, την επί μονίμου βάσεως παραμονή Επιτροπής Ελέγχου στην  Ελλάδα!!!
Παραδόθηκε η χώρα αμαχητί, στους νέους εισβολείς. Εβδομήντα ένα (71) χρόνια μετά το ΟΧΙ του "φασίστα" Μετταξά και του ελληνικού λαού, ήρθε το ΝΑΙ και πάλι ΝΑΙ των σύγχρονων δοσίλογων της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού!
Στο διάολο να πάτε αλήτες! Πουλημένοι, δοσίλογοι , αρνησιπάτριδες. 
Και όλα αυτά που συμφώνησαν στις Βρυξέλλες, θα συνοδεύονται από νέα σκληρά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων. Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χρόνο ρεκόρ σε Τσιμπουντί, Ουγκάντα, Μπαγκλαντές ή Σομαλία! 
Το σχέδιο διάλυσης της χώρας και του λαού της, βαδίζει καλώς για αυτούς που το επινόησαν. Μνημόνιο Νο1, Μνημόνιο Νο2, Μεσοπρόθεσμο, Πολυνομοσχέδιο, Κούρεμα είναι η χάραξη της πολιτικής που θα οδηγήσει στον ΘΑΝΑΤΟ της Ελλάδος.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ......ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .!!!! ... ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..!!!‏


Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Το ραντεβού σας με την ιστορία τελείωσε, τώρα μένει το ραντεβού σας ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!....


Αγαπητοί Φίλοι! Πολλοί απο εσάς μπήκατε στην πολιτική με σκοπό να προσφέρετε ότι καλύτερο μπορούσατε στην πατρίδα μας. Δυστυχώς όμως, πέσατε και ΕΣΕΙΣ! θύματα ενός κυκλώματος ντόπιων και ξένων συμφερόντων. Πέσατε θύματα,μιας πρωτοφανούς ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, την οποία είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι έχετε αντιληφθεί. Επειδή όπως ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΤΕ!!!! αφού εμείς οι...
ψηφοφόροι σας-θύματα- δεν πρόκειται να σας ξαναψηφίσουμε διότι οι πιο πολλοί φοράτε παντελόνια για να "κρύβετε" την ...αποτρίχωση που έχετε κάνει στα...πόδια σας και πιθανόν ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !!! Κάντε λοιπόν ,έστω για τελευταία φορά, μια πράξη ΑΝΤΡΙΚΙΑ! Διαφορετικά, όχι ΜΟΝΟ αλλάξτε θέλοντας και μη .. .επάγγελμα, αλλά να ξέρετε ότι από εδώ και στο εξής δεν έχει...αυγά και ...γιαούτια, αφού ήλθε η ώρα να σας ...ΑΝΤΑΜΟΙΨΟΥΜΕ προσωπικά και κατά πρόσωπο !!! τους βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων! Η ΤΙΜΗ, τιμή δεν έχει! Το ραντεβού σας με την ιστορία τελείωσε, τώρα μένει το ραντεβού σας ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!.... ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!...
 
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Σπάνιο οπτικό υλικό από την Γερμανική Κατοχή | ''ΟΧΙ'' Ιστορική Πολεμική Ταινία ... Πολύ σκληρό Βίντεο καλό είναι να μην το δουν παιδιά κάτω των 18 ετών ...

%25CE%2591%25CE%25BB%25CE%25AD%25CE%25BE%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582+%25CE%2591%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25BE%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25AC%25CE%25BA%25CE%25B7%25CF%2582
Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, ο ζωγράφος του "ΟΧΙ", πολέμησε ως 
δεκανέας πολυβολητής, με το όπλο και την ξιφολόγχη στο ένα 
χέρι και με το άλλο ζωγραφίζοντας τον πόλεμο 
όπως τον ζούσε, στο μέτωπο


%25CE%2591%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582+%25CE%25A0%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25AF%25CE%25BF%25CF%2585
Άγγελος
Παπαναστασίου
Κατά την διάρκεια τής Γερμανικής Κατοχής στην Ελλάδα (1941-44), ένας πρώην αξιωματικός τού Πολεμικού Ναυτικού και μετέπειτα επιχειρηματίας, ο Άγγελος Παπαναστασίου, αποτύπωσε κάποιες εικόνες τής περιόδου εκείνης στην κινηματογραφική του μηχανή.

Ένα εγχείρημα, ιδιαιτέρως δύσκολο και επικίνδυνο, δεδομένου ότι
η φωτογράφιση ή κινηματογράφιση άνευ άδειας από τον εχθρό, τιμωρούνταν διά τής θανατικής ποινής. Ο Παπαναστασίου, με κίνδυνο τής ζωής του, έκρυβε την μηχανή του σε μια καραβάνα συσσιτίου για να μην κινήσει υποψίες και κατέγραφε κρυφά εικόνες, τόσο από την καθημερινότητα, αλλά και -κυρίως- σκληρές εικόνες από τα δεινά που επέφερε η Κατοχή.

Το κινηματογραφικό υλικό τού Παπαναστασίου, χρησιμοποιήθηκε στην Δίκη τής Νυρεμβέργης, ως αποδεικτικό στοιχείο τών εγκλημάτων που διέπραξαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα.

Σπάνιο οπτικό υλικό από την Γερμανική Κατοχή





%25CE%2593%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE+%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2587%25CE%25AE
Γερμανική Κατοχή
Το 1978, οι υπεύθυνοι τού Πολεμικού Μουσείου, δανείστηκαν την ταινία από την κόρη τού Παπαναστασίου, Λουκία, για μία και μόνη προβολή. Πριν την επιστρέψουν όμως, αφαίρεσαν σημαντικό τμήμα τού υλικού (18′ από τα περίπου 45′), χωρίς να δώσουν πειστική εξήγηση. Όπως λέγεται, ο κύριος λόγος που «εξαφανίστηκαν» σκηνές από το υλικό, ωφείλεται στο ότι σε κάποιες απ’ αυτές εμφανίζονται δωσίλογοι εν ώρα δράσης

"Ο Χ Ι" (Ιστορική Πολεμική Ταινία)
Διάρκειας 1:58:38

Διαβάστε περισσότερα » »

Η πολυγαμία , ο ισλαμικός νόμος της sharia και ο ρατσισμός επανέρχονται στην Λιβύη . - 6 Βίντεο . Τα περισσότερα βίντεο είναι αυστηρώς ακατάλληλα για παιδιά κάτω των 18 ετών ... Αντέχετε την αλήθεια ;



From HEIL GAP (or mind the GAP )

Λιβύη : Η πολυγαμία , ο ισλαμικός νόμος της sharia και ο ρατσισμός επανέρχονται στην Λιβύη από το ΝΑΤΟ –ικο καθεστώς που εκτέλεσε τον συνταγματάρχη Καντάφι.
Ο HEIL GAP θεώρησε ως ένα ακόμη παραμύθι του διαδικτύου , όταν πριν δυο εβδομάδες άκουγε στο 12 λεπτο ήχητικο μήνυμα, που δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες της «τζιχάντ» , τη φωνή ενός ανθρώπου , που προσδιορίζονται ως Abdelmalek Droukdel , ο οποίος εκ μέρους του υποκαταστήματος της Αλ Κάιντα στην Βόρεια Αφρική , κάλεσε τους αντάρτες ( εννοείται του ΝΑΤΟ ) , να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο.

Ώσπου προχθές το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο δια μέσου του Μουσταφά Abdel Jalil
, δήλωσε , ότι ο Ισλαμικός νόμος της σαρία θα επικρατήσει στην απελευθερωμένη Λιβύη και τυχόν υφιστάμενοι προοδευτικοί νόμοι , του συνταγματάρχη Καντάφι που έρχονται σε αντίθεση με τον ισλαμικό νόμο της sharia θα πρέπει να καταργηθούν.

"Ως μια ισλαμική χώρα, έχουμε υιοθετήσει την « σαρία » ως βασικό μας νόμο," δήλωσε ο Abdel Jalil, κατά τη διάρκεια τελετής στην ανατολική πόλη της Βεγγάζης.

Ο Jalil ανέφερε ως παράδειγμα το νόμο περί γάμου. :
Υπό τον έκπτωτο ηγέτη Μουαμαρ Καντάφι, ο οποίος σκοτώθηκε την Πέμπτη, η πολυγαμία απαγορεύτηκε. «Για παράδειγμα ο νόμος για το διαζύγιο και το γάμο ... Ο νόμος αυτός έρχεται σε αντίθεση με τη Σαρία και έπρεπε να τον καταργήσουμε »
δήλωσε ο Jalil 
Ο ανατραπείς ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι , ετάφη νωρίς την Τρίτη , σε μια μυστική τοποθεσία στην έρημο, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι Al-Jazeera , επικαλούμενο αξιωματούχους του Εθνικού Μεταβατικού Συμβούλιου. 
Πτώματα 267 ανθρώπων έχουν βρεθεί θαμμένα σε ομαδικούς τάφους στη Σύρτη, την πατρίδα και το τελευταίο προπύργιο του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι , σύμφωνα με δηλώσεις του Fox News . 
Οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν υποστηρικτές του Καντάφι και είχαν εκτελεστεί , ανέφερε το Fox News αργά την Τετάρτη, επικαλούμενο πηγή του Ερυθρού Σταυρού , ο οποίος μίλησε σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα της Λιβύης .
Η διεθνής οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Human Rights Watch» (HRW) κάλεσε τη Δευτέρα τη νέα κυβέρνηση της Λιβύης , ώστε να ερευνήσει μια υποτιθέμενη σφαγή των υποστηρικτών του Καντάφι στην πόλη της Σύρτης. 
Τα όργανα του 53 ατόμων , βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο , δήλωσε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 
«Βρέθηκαν 53 οργανισμοί σε αποσύνθεση, προφανώς υποστηρικτών του Καντάφι, σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Σύρτη, και κάποιοι είχαν τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη τους , όταν πυροβολήθηκαν," δήλωσε ο Peter Bouckaert διευθυντής της Human Rights Watch,. 
Τα καθάρματα της AL QAEDA τώρα ζητούν , από την Αλγερία , την έκδοση της γυναίκας , της κόρης και εγγονού του Καντάφι , διότι ως φαίνεται , πήραν φόρα από τα άλλα καθάρματα , τους ηγέτες της ΕΕ ΗΠΑ ΝΑΤΟ και θέλουν να τεμαχίσουν και την οικογένεια Μουαμάρ Καντάφι , στον χασάπικο πάγκο τους 
( προφανώς ο γιωργάκης ο παρδαλός, θα έλεγε και εδώ ένα μεγάλο ναι , ….μα είναι να αναρωτιέσαι ρε HEIL GAP (or mind the GAP );
Εδώ ο ^#»@+)*ος , χθες είπε ναι στην νέο-γερμανική κατοχή της χώρας , μέσω της 
νέο-ταξικής ΑΠΑΤΗΣ του χρέους , εκεί τώρα θα δίσταζε ; 
"Η Αλγερία δεν θα εκδώσει τους συγγενείς του Καντάφι είτε στη Λιβύη ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, σύμφωνα με εφημερίδα « Le Soir d `Algerie » .
"Τους δόθηκε καταφύγιο (στην Αλγερία) για ανθρωπιστικούς λόγους, και το καθεστώς αυτό δεν έχει αλλάξει." ανέφερε κυβερνητική πηγή.
"Ο κόσμος είδε πως ο συνταγματάρχης Καντάφι είχε σφαγεί. Τρέφουμε σεβασμό προς την ανθρώπινη ζωή, και η διασφάλιση της ασφάλειας της οικογένειας του Καντάφι είναι θέμα τιμής για μας ", είπε η πηγή. 

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν την Τετάρτη καταδίκασε τον τρόπο που τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάλυψαν το θάνατο του ανατραπέντος ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι. 
«Σχεδόν όλη η οικογένεια Καντάφι σκοτώθηκε. Το πτώμα του φάνηκε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως. Είναι αδύνατο να το δει κανείς χωρίς αηδία! ", Δήλωσε ο Πούτιν σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου του Μετώπου του Λαϊκού Κόμματος της Ρωσίας. 
Ως φαίνεται ΜΑΛΛΟΝ η Ρωσία και η Κίνα πρέπει να έμαθαν το μάθημα τους και προχώρησαν σε βέτο ( στο παρεμφερές ) , νέο ψήφισμα για τη Συρία. 
Αυτή δε η αντιπαράθεση των , είναι απίθανο πλέον να ενεργοποιήσει το Συμβούλιο Ασφαλείας , δια την κατάκτηση και της Συρίας , από την παγκόσμιο διακυβέρνηση των ΕΕ , ΗΠΑ , ΝΑΤΟ .
«Μην αγοράζετε σκλάβους, εκτός αν έχετε ένα μαστίγιο" όπως είναι γραμμένο στην αραβική επάνω στους τοίχους , έξω από τα εγκαταλειμμένα σπίτια των μαύρων της Λιβύης στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (Oct 24, 2011) αυτό video του YouTube 

Black Africans victims of ethnic cleansing by rebel forces(Libya) 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ 
AL QAEDA ΤΟΥ ΝΑΤΟ 

Μαύροι Αφρικανοί μετανάστες εργαζόμενοι στα πετρέλαια στη Λιβύη αποδεκατίζονται δια λόγους εθνοκάθαρσης , από τους αντάρτες της Λιβύης , απλώς και μόνο επειδή ,όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες του HEIL GAP (or mind the GAP ) , οι μουσουλμάνοι περιφρονούν τους μαύρους.

Όπως ε δε ίχαμε γράψει στο άρθρο μας , της 7 ης Σεπτεμβρίου 2011 , Οι Ρατσιστές Ισλαμιστές Της Αλ Κάιντα Στην Λιβύη Σφαγιάζουν Όσους Έχουν Μαύρο Χρώμα στο όνομα του Ισλάμ και με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ .
Εξηγώντας ότι «Στα Αραβικά , η λέξη «μαύρος» και «σκλάβος» είναι η ίδια.» και ότι «Οι λεγόμενοι Λίβυοι αντάρτες σκοτώνουν όλους τους εργαζομένους που είναι Αφρικανοί, χρησιμοποιώντας την κάλπικη δικαιολογία ότι είναι «μισθοφόροι» και ότι έχουν προσληφθεί από τον Καντάφι, για να μην τους προσδίδεται κάποιο έμφυτο μίσος προς τους μαύρους.».

http://www.triklopodia.com/2011/09/livyi-sfages-sto-onoma-tou-islam-kai-me.html 
Όπου προβάλαμε και ένα video σύμφωνα με το οποίο οι «Αντι»-Κανταφικοί «τζιχαντιστές» έχουν αρχίσει τη σφαγή των μαύρων μεταναστών, μόνο και μόνο επειδή είναι μαύροι, καθότι οι Άραβες Μουσουλμάνοι παραδοσιακά μισούν τους μαύρους , όπως παρατηρήσατε στο VIDEO , του YouTube , οι γηγενείς μαύροι αφρικανοί , πασαλείφουν με άσπρη άμμο τα πρόσωπα τους , δια να δείχνουν χλομότεροι και να γλιτώσουν την σφαγή .
HEIL GAP (or mind the GAP )
Υ.Γ. 

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΗ ΤΟΥ.
“ AVE PAKIUS PAVLOPULUS “ ( δεν πιστεύω να τον ξεχάσατε κιόλας )

1)
Sharia law punishment for woman wearing trousers .

Ένα δωρεάν καθημερινό ισλαμικό δημόσιο θέαμα , όπου ο μουσουλμάνος το διασκεδάζει και χαχανίζει , όταν Πετυχαίνει εις το πρόσωπον με το μαστίγιο του ,
την ατυχή μουσουλμάνα , η οποία «ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ» , 
καθώς φορούσε ανδρικό παντελόνι μέσα από την κελεμπία της ή όπως στο καλό 
λέγεται αυτό που της φορούν .
ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ .

2)
Mullahs killing Ahmadiyya Muslims – INDONESIA
ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ» (Αχμαντίγια ) ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΙΣΙΑ.

(Το κίνημα Αχμαντίγια είναι ένα ισλαμικό θρησκευτικό κίνημα που ιδρύθηκε το 1889 στην Ινδία , με κανόνες που προέρχονται από τη ζωή και τις διδασκαλίες του Mirza Γκουλάμ Αχμάντ (1835-1908) , Η πίστη στην προφήτες της Κοινότητας Ahmadiyya είναι διαφορετική από εκείνη των Ορθόδοξων ισλαμιστων ). 

Δείτε το βίντεο εδώ
3)
Woman is beaten in public by Taliban in Afghanistan .

ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΥΛΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ
ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΠΟΥΡΚΑ» ΤΗΣ .

Δείτε το βίντεο εδώ
4)
Matar homosexuales y mujeres adulteras en Iran. donde rige la ley .

( ή με άλλα λόγια ) Δια την εξολόθρευση των ομοφυλοφίλων , καθώς και των μοιχών ( απίστων ) συζύγων σας , παρακαλώ όπως απευθυνθείτε εις το Ιράν. όπου και 
ισχύει ο νόμος της sharia .

Δείτε το βίντεο εδώ
5)
Stoning to death of a couple in Afghanistan .

( ΛΙΘΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΜΟΙΧΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ .

Δείτε το βίντεο εδώ


ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ , ( ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΓΑΠα-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ 
ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ :
Ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) , ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,
ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΙΣΑ , ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΜΟ ΤΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. 


Διαβάστε περισσότερα » »