Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ! Προειδοποίηση ΕΟΦ για επικίνδυνο φάρμακο που καταναλώνουμε τακτικότατα!!! Σοβαρές παρενέργειες!

xapiaΣοβαρές βλάβες στο ήπαρ μπορεί να προκαλέσουν δεκάδες φάρμακα που περιέχουν την ουσία
νιμεσουλίδη, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ο οποίος συνέστησε τον περιορισμό της χρήσης τους έως το πολύ δεκαπέντε ημέρες για κάθε θεραπεία. Συνεπώς, όλα τα κουτιά που περιέχουν περισσότερες από 30 δόσεις (δισκία ή φακελάκια) θα πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από την αγορά.
Το πιο γνωστό φάρμακο που κυκλοφορεί στη χώρα μας είναι το Mesulid. Η οδηγία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, όμως, αφορά άλλα 44 φάρμακα που περιέχουν τη συγκεκριμένη ουσία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), συνιστάται στους γιατρούς να βασίζουν την απόφασή τους να συνταγογραφούν νιμεσουλίδη (nimesulide) σε προσεκτική εξέταση των συνολικών κινδύνων του ασθενούς.
Τα φαρμακευτικά προϊόντα που περιέχουν nimesulide για συστηματική χορήγηση έχουν εγκριθεί σ’ έναν αριθμό κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την αντιμετώπιση του οξέος πόνου, των συμπτωμάτων επώδυνης οστεοαρθρίτιδας και της πρωτοπαθούς δυσμηνόρροιας (πόνοι περιόδου).
Οι άδειες κυκλοφορίας των προϊόντων που περιέχουν nimesulide ανεστάλησαν στην Ιρλανδία στις 15 Μαΐου 2007, μετά από αναφορές ασθενών που εισήχθησαν στο νοσοκομείο εξαιτίας σοβαρών παρενεργειών που αφορούσαν το ήπαρ.
Υστερα από αυτό, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ξεκίνησε έρευνες, ώστε να εξεταστεί η ασφάλεια των συγκεκριμένων φαρμάκων και ενημέρωσε όλα τα κράτη-μέλη.
Εως ότου ξεκαθαριστεί το τοπίο, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αλλά και ο ΕΟΦ συνιστούν τον περιορισμό της διάρκειας θεραπείας με nimesulide έως το πολύ 15 ημέρες, ενώ όλα τα κουτιά που έχουν περισσότερες από 30 δόσεις πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Κοίτα τι εύκολα βγαίνουν τα λεφτά, αν είσαι έξυπνος !

Δες τι έκανε αυτός ο άνεργος μηχανικός και έβγαζε πανεύκολα λεφτά:






Ένας άνεργος μηχανικός σκέφθηκε να ανοίξει μια κλινική για να βγάζει λεφτά. Μια ταμπέλα απέξω έγραφε:
Θεραπεύουμε τα πάντα με 50 .
Αν δεν θεραπευθείτε σας επιστρέφουμε εμείς 100 .
Ένας γιατρός νομίζοντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλει ένα 100ρικο πάει επίσκεψη.
Γιατρός (ως ασθενής): -«Γιατρέ έχω χάσει τη αίσθηση της γεύσης.»
Μηχανικός (ως γιατρός): -«Αδελφή φέρτε παρακαλώ το φάρμακο Νο 22 και ρίξτε 3 σταγόνες στο στόμα του ασθενούς.»
Ο γιατρός-ασθενής φτύνει το φάρμακο και λέει: -«Μα αυτό δεν είναι φάρμακο. Είναι πετρέλαιο.»
Ο μηχανικός-γιατρός: -«Συγχαρητήρια. Η γεύση σας επέστρεψε. 50 ευρώ παρακαλώ.»
Ο δήθεν ασθενής γιατρός φεύγει τσατισμένος αλλά δεν το βάζει κάτω και επιστρέφει σε μερικές μέρες αποφασισμένος να πάρει πίσω τα χρήματά του.
Ο ασθενής-γιατρός: -«Γιατρέ έχασα τη μνήμη μου και δεν θυμάμαι πια τίποτα.»
Μηχανικός-γιατρός: -«Αδελφή φέρτε παρακαλώ το φάρμακο Νο 22 και ρίξτε 3 σταγόνες στο στόμα του ασθενούς.»
Ο γιατρός-ασθενής πανικόβλητος: -«Μα αυτό το φάρμακο είναι για τη θεραπεία της γεύσης.»
Μηχανικός: -«Συγχαρητήρια. Η μνήμη σας επανήλθε. 50 ευρώ παρακαλώ.»
Ο γιατρός φεύγει εξαγριωμένος με τον εαυτό του.
Αμετανόητος μετά μερικές μέρες επιστρέφει.
-«Γιατρέ η όρασή μου έχει αδυνατίσει πολύ. Μπορείτε να κάνετε κάτι?»
Μηχανικός: -«Δυστυχώς κύριε δεν έχουμε φάρμακο γι αυτό. Παρακαλώ πάρτε αυτό το 100ρικο.»
-«Μα αυτό είναι 50ρικο.»
-«Συγχαρητήρια. Η όρασή σας επανήλθε. 50 ευρώ παρακαλώ.»

makpress
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΙΧΕ ΤΣΙΠΑ ! Βέλγιο – Αυτοκτόνησε πρώην υπουργός. Οι Έλληνες πολιτικοί που βιάζουν κατ εξακολούθηση ΟΛΟΚΛΗΡΟ λαό, απλα... απολαμβάνουν

Βέλγιο – Αυτοκτόνησε πρώην υπουργόςΈνας από τους γνωστότερους πολιτικούς του Βελγίου και πρώην αρχηγός κόμματος βρέθηκε χθες νεκρός μέσα σε κανάλι, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εισαγγελίας ότι θα δικαζόταν κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Ρομπέρ "Στιβ" Στιβέρ, 60 ετών, υπήρξε ο αρχηγός του Φλαμανδικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και προστατευόμενος του Βίλι Κλάες, του πρώην υπουργού Εξωτερικών που διετέλεσε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ...
για ένα χρόνο προτού παραιτηθεί το 1995 εξαιτίας ενός σκανδάλου διαφθοράς. Οι εισαγγελείς της πόλης Άσσελτ στο ανατολικό Βέλγιο επιβεβαίωσαν ότι το πτώμα του Στιβέρ ανασύρθηκε από το παρακείμενο κανάλι νωρίς χθες το απόγευμα έπειτα από τον εντοπισμό του ποδηλάτου του στην περιοχή.
"Εκτιμούμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία", δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.
Ο Στιβέρ υπήρξε επί σειρά ετών ιδιοκτήτης μπαρ, διετέλεσε δήμαρχος και μέχρι το 2009 περιφερειακός κυβερνήτης.
Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, ο Στιβέρ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που είχε διατυπώσει εις βάρος του μία γυναίκα πριν από δύο χρόνια, η οποία υποστήριζε ότι την είχε βιάσει το 2010 έπειτα από γνωριμία τους στα παρασκήνια μίας τηλεοπτικής εκπομπής.
Η αστυνομία ερευνούσε την υπόθεση και χθες οι εισαγγελείς στις Βρυξέλλες ανακοίνωσαν ότι ένας δικαστής διέταξε την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό.
Ο Έλιο Ντι Ρούπο, ο ηγέτης του γαλλόφωνου Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν πρωθυπουργός της χώρας, δήλωσε "σοκαρισμένος" από τον θάνατο του Στιβέρ και κάλεσε τις αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση.
skeftomasteellhnika 
Διαβάστε περισσότερα » »

Το καλύτερο κυβερνητικό site του κόσμου

Kύριοι κυβερνώντες, αντιγράψτε το τώρα !
Βραβεύτηκε για αυτό το 2013 και όχι άδικα. Δεν έχει τίποτε το φανταχτερό στην εμφάνιση, είναι όμως το πιό χρηστικό site του...
κόσμου. Το gov.uk, είναι απλό σε όλα: από το όνομα μέχρι τα χρώματα. Είναι όμως η πύλη εισόδου για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, το κράτος γενικά της Μ.Βρετανίας. Σε αυτό ο πολίτης μπορεί να βρει τα πάντα και να κάνει τα πάντα, με εξαιρετικά απλό τρόπο.
Όχι, όπως στην Ελλάδα, που πρέπει να ξέρεις δεκάδες ιστότοπους, άλλον για τα φορολογικά, άλλον για το ΙΚΑ, άλλον για την εργασία, άλλον για τη σύνταξη και να έχεις δεκάδες κωδικούς.
Στο gov.uk βρίσκεις τα πάντα, με διαφάνεια και εύκολα.

Αντιγράψτε το κύριοι της κυβέρνησης. Αυτό ΕΙΝΑΙ μεταρρύθμιση.

Εξερευνήστε το μόνοι σας και δείτε τι θα πει σύγχρονο κράτος.Ξοδέψτε 10 λεπτά από το χρόνο σας, για να δείτε τι κάνει το κράτος που νοιάζεται για τον πολίτη gov.uk


makpress
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. του Αντώνη Λ. Γρυπαίου

Προς                                        
Πρωθυπουργό                   
Κύριον Αλέξη  Τσίπρα,          
                    Κύριε  Πρωθυπουργέ,
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ πρόκειται να κάνετε διορθωτικό μετασχηματισμό της κυβερνήσεως. Στο προσεχή διορθωτικό ανασχηματισμό της Κυβερνήσεώς σας, μην  ξεχάσετε  την  κυρά-Τασία, γνωστή κυρία για τη φιλάνθρωπο μεταναστευτική  πολιτική της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης!! (Coudenhove-Kalergi)
Γνωστή ως κυρία διεθνή φιλόξενο, και φιλάνθρωπο συνιστώσα. Μη ξεχνάτε ότι και ο ΣΟΡΟΣ παίζει το διεθνή φιλάνθρωπο.
Αυτή η κυρία σας έκανε μεγάλη ζημιά με τα φιλόξενα αισθήματα για το Μεταναστευτικό.
Οι Έλληνες έχουν ανησυχήσει πολύ!
Με τα μυαλά της κυρά-Τασίας η Ελλάδα, σε λίγα χρόνια θα γίνει Αφγανιστάν. Είναι αυτό που θέλουν οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ, για να αρπάξουν τα ορυκτά.(χρυσό, πετρέλαια). Θεωρούν και θέλουν την Ελλάδα δικό τους οικόπεδο. Οι Έλληνες τους ανησυχούν, δεν τους θέλουν! Οι Έλληνες πρέπει να αντικατασταθούν! Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η τράπεζα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Αν τολμάτε αντικαταστήσατε τον Στουρνάρα, χωρίς την έγκριση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ....

Χρειαζόμαστε μια νέα Ελληνική Τράπεζα Ελλάδος! Χρειαζόμαστε εθνικό νόμισμα χωρίς χρέη. Το Ευρώ & Δολάριο είναι νόμισμα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Χρειαζόμαστε αναδιάρθρωση ή διαγραφή του χρέους, το οποίον τεχνηέντως μας φόρτωσαν οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» της Ε.Ε.
Η Ε.Ε. δεν είναι η ένωση που ξέραμε, την καπέλωσε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με τους ανθρώπους του.
Μετά την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, να ακολουθήσει αναδιάρθρωση των χρεών των
Ελλήνων πολιτών προς τις τοκογλυφικές τράπεζες. Είναι μέτρο ανθρωπιστικής κρίσης!!!
Η οικουμενική κυβέρνηση είναι εκ του πονηρού των Δυτικών, για να βάλλουν μέσα τους δικούς τους ΣαμαροΒενιζέλους & ποτάμια..........
Εάν συμβεί αυτό τότε, «Γαία πυρί μυχθήτω»......  
Δεν θέλουμε υπουργούς μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αρκετά πιά «φάγαμε στη μάπα» τους διάφορους αχυρανθρώπους του παρελθόντος.
Οι πολιτικοί Σαμαράδες ονειρεύονται κυβέρνηση εθνικής ενότητας, για να γλυτώσουν τα εγκλήματά τους εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Οι Εξεταστικές επιτροπές έγιναν για να μπαίνουν στο αρχείο υποθέσεις γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού, με Χρεοκοπία, & Λαθρό......
Ο Λαός ψήφισε εσάς για να αποκτήσει Εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, και ΌΧΙ συνέχιση της υποτέλειας των ανδρείκελων του παρελθόντος, στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους!!
Μη βάλετε μέσα σε πιθανή Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας-Σωτηρίας, Γερμανικά Σιωνιστικά «ποτάμια», γιατί τότε χάθηκε η Ελλάς.......
Αλλοίμονό μας εάν επανέλθουν οι Σαμαρο-Βενιζέλοι σε Οικουμενική κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Τότε θα αναφωνήσωμεν, «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλλων»....................
Ο Λαός πρέπει να αποφασίσει!!!
Ευκαιρία τώρα με την επίσκεψή σας στη Ρωσία, να «στριμώξεις» τους Σιωνιστές «συμμάχους» Δυτικούς. Μην δειλιάσεις, όπως εδειλίασεν ο Καραμανλής και τον «φάγανε», η δε Ελλάς περιέπεσεν στη χρεοκοπία και στην εποίκιση με λαθρομετανάστευση.
Παίξε το Γεωπολιτικό-Γεωενεργειακό παιχνίδι με τα φίδια τους Δυτικούς της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας.
Αδιαφορίστε για τους «Θεσμούς», και κοιτάτε τι θα κάνετε με τη Ρωσία!!! Μην τα κάνετε θάλασσα και αυτή τη φορά, όπως οι προηγούμενοι..........
Με πιόνια & μαριονέτες υπουργούς του παρελθόντος, (της Ν.Τ.Π.) μπορείς να ασκήσεις Εθνική πολιτική;;;  
Ζούμε όλοι σε μια Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και δεν το έχουμε καταλάβει, νομίζουμε ότι ζούμε σε καθεστώς Δημοκρατίας,  Δικαιοσύνης, και ειρήνης επί της Γης!!!
«Κούνια που μας κούναγε», λέει ο Λαός.
«Τα μυαλά μας και μια λίρα», λέει ο Λαός!!
Βρισκόμαστε υπό τον απόλυτο κλοιό των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων & Παντοκρατόρων με γύπες και αρπακτικά Επικυρίαρχους της Γης.
Θύμα της μεγάλης αυτής ιδέας της Σιωνιστικής μεταναστευτικής πολιτικής, έχει πέσει και η  αριστερά, με τον ανθρωπισμό της, και τη φιλοξενία της. Φιλοξενία οι συνιστώσες να κάνουν στο σπίτι τους, και ΟΧΙ στην Ελλάδα!!!
Μη ξεχνάτε ότι και ο ΣΟΡΟΣ  παριστάνει τον διεθνή φιλάνθρωπο.......
Αποκτήσατε και εσείς τη «Σάρρα σας» & τη «Ρεββέκα σας» όπως και οι άλλοι..............
Προσοχή!!! με τέτοιες «φιλάνθρωπες» κυρίες συνιστώσες θα καταστρέψετε την Ελλάδα!!!
Είναι θέμα Εθνικής Ασφαλείας!!!
Το Λ.Σ. (Ακτοφυλακή) προειδοποιεί, «Έχουμε εισβολή, θα μπούν στη χώρα πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες, συν τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που έχουμε τώρα»!!!
Ενώ έχετε πολύ ικανούς Υπουργούς, τη κυρά-Τασία τι την θέλατε;;; Είναι μια ανορθογραφία μέσα στο Υπουργικό σας συμβούλιο. Εκτός εάν την επέβαλλαν οι παγκόσμιες Σιωνιστικές Δικτατορικές δυνάμεις, για τη μεταναστευτική πολιτική, για να κάνουν την Ελλάδα χώρα υπό κατοχήν των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών!!!
Ο Ελληνικός Λαός δεν σας εξέλεξε για να κάνετε την Ελλάδα, τη χώρα του πνευματικού φωτός, της ιστορίας, και του πολιτισμού, χώρα του σκότους, δηλαδή ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ & Ουγκάντα!!
Προσοχή λοιπόν στην επιλογή των Υπουργών. Με Σιων. συνιστώσες δεν κυβερνάται η χώρα. Συνιστώσες που ακολουθούν τη θεωρία COUDENHOVE-KALERGI περί EURABIA...... 
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Έβαλες νερό στο κρασί σου;;; Αυτά που κάνεις σήμερα τα έκαναν και οι ΣαμαροΒενιζέλοι!!! Ακόμη και τώρα που μας στραγγαλίζουν οι «εταίροι» στην Ε.Ε. εσύ λες ότι θα πληρώσεις τους Γύπες-Κοράκια δολοφόνους των Ελλήνων!!!
Δεν θέλουμε Υπουργούς πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ! Εάν θέλαμε τέτοιους ψηφίζαμε τα Βαμπίρ, τα ζόμπι, και τα πιόνια, των AJC & WJC της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.
Οι Κοσμοκράτορες θέλουν την Ελλάδα, πατρίδα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Θέλουν την Ελλάδα προέκταση του Ισλαμικού Κράτους!!!
Ξυπνήστε επιτέλους!!! Αυτό που γίνεται τώρα με τη λαθρομετανάστευση, δεν είναι φιλοξενία, είναι εισβολή, είναι κατάληψη της Ελλάδος, γιαυτό οι «εταίροι» στην Ε.Ε. δεν ικανοποιούν τα αιτήματά μας. Προορίζουν την Ελλάδα για αποθήκη λαθρεπιβατών, λαθρεποίκων. Έσβησε ο Ελληνισμός. Η Ακρόπολης και Αμφίπολης θα γίνουν τζαμιά και Τεμένη! Ξυπνήστε επιτέλους!!!
Εάν οι Κοσμοκράτορες γίνονται επικίνδυνοι, βγείτε στα κανάλια και ενημερώστε τον Ελληνικό Λαό. Έτσι θα φοβηθούν να προχωρήσουν.
Βέβαια το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ θα αντιδράσει δυναμικά και στρατιωτικά, αλλά χρειάζεται τόλμη και θάρρος ο πατριωτισμός!!!
Χρειάζεται τόλμη η Ελευθερία, αλλιώς η δουλεία των Επικυρίαρχων μας αναμένει!!!
Αρκετά πιά η υποτέλεια.............
Σας τα γράφω έτσι απλά.
Επί  τούτοις  διατελώ,
                                
Μετά  τιμής
                              
Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος
                             
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »