Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πότε και που θα εκδηλωθούν και πάλι καταιγίδες στην Δυτ Μακεδονία

Από το νέο δελτίο καιρού για το metar.gr με τον Γιώργο Βασιλειάδη
Διαβάστε περισσότερα » »

ΦΥΤΕΥΩ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΕ ΠΑΛΕΤΕΣ‏


Ναί, ὅταν δὲν ἔχω χῶμα, φυτεύω σὲ παλέτες!
Τοὐλάχιστον αὐτὲς ἔχουν τὴν δυνατότητα νὰ μὲ ταΐσουν μερικῶς… Κι ἄς φαίνεται κάπως δύσκολο!
Ἄς ξεκινήσουμε λοιπόν:




Κι ἐπεὶ δὴ τὸ ἀποτέλεσμα μετρᾷ περισσότερο, δεῖτε το κι αὐτό:



(από ένα εξαιρετικό παλικάρι που ήταν χθες στη συνάντηση, χρήσιμες συμβουλές όσον αφορά φύτεμα σε παλέτα) Μαζεύω όπου βρω στο δρόμο παλέτες, έπειτα ανάλογα τις διαστάσεις που θέλω αγοράζω μαδέρια (ΟΧΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΞΥΛΕΙΑ-βερνικωμένα, βαμμένα κ.τ.λ) αρκεί το βάθος να είναι τουλάχιστον 40-50cm, και αφού τα βιδώσω μεταξύ τους τα τοποθετώ επάνω στις παλέτες. Επειτα από φυτώριο παίρνω γεώπανο (είναι μαύρο με πράσινες ρίγες σαν μουσαμάς και στραγγίζει τα νερά) όσα μέτρα χρειάζομαι και με πινέζες το εφαρμόζω στο εσωτερικό. Απλώνω ελαφρόπετρα (υπάρχει στα φυτώρια) και γεμίζω χώμα αναμεμειγμένο με κομπόστ. Είναι έτοιμο. Επειδή τα χώματα κοστίζουν (το ξέρω πολύ καλά) φορτώνω το αμάξι απο έναν που είναι στην Κηφισιά και πουλά τα 20λίτρα 1,5ευρώ χώμα με κομπόστ σε αναλογία 70-30. δεν πιέζω το χώμα ενώ το απλώνω στην παλέτα απλά ρίχνω λίγο νερό “να κάτσει” και έτσι είναι στιβαρή η κατασκευή μου και αφράτο το χώμα για τα φυντάνια. Είναι πολύ απλό πίστεψέ με.
Στεφανία
Ὅπως ἀντιλαμβάνεστε, τοὐλάχιστον κάποια βασικὰ μποροῦμε νὰ τὰ ἔχουμε…
Φαντασία, ὄρεξι καὶ …ταράτσες νὰ βροῦμε!!!
Καὶ θὰ τὰ καταφέρουμε!
Φιλονόη.
Υ.Γ. Προσοχή!!! Ἐπιλέγουμε πρωτογενεῖς σπόρους! Πάντα!

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

"Απόβαση" Σκοπιανών στην Ελλάδα

Πάνω από 10.000 πολίτες της ΠΓΔΜ πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στην Ελλάδα, σύμφωνα με όσα...
μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

Ο καλός καιρός αλλά και οι σημαντικά μειωμένες τιμές των ξενοδοχείων στην Ελλάδα ήταν επαρκείς λόγοι ώστε αρκετοί πολίτες της ΠΓΔΜ να μεταβούν στην Ελλάδα για την Πρωτομαγιά και τις γιορτές του Πάσχα.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν από το υπουργείο Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, κάτοχοι πέντε αυτοκινήτων από την ΠΓΔΜ, κατά την επιστροφή τους στη χώρα, δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Ελλάδα εκλάπησαν οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, ενώ ένα αυτοκίνητο υπέστη ζημιές.

Οι κάτοχοι των οχημάτων αυτών δήλωσαν τα συγκεκριμένα περιστατικά στην ελληνική αστυνομία και εκδόθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα στους πολίτες της ΠΓΔΜ.
enikos.gr
ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

Σπίτι από φύκια στο Αμβούργο

Μία καινοτόμα κατασκευαστική πρόταση παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής ΙΒΑ στο Αμβούργο...
Ένα κτίριο με πρόσοψη καλυμμένη από φύκια, που χρησιμοποιούνται για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η πρόσοψη του υβριδικού κτιρίου, που θα μπορούσε να λειτουργήσει για να στεγάσει κατοικίες ή γραφεία, αποτελείται από 129 γυάλινα τμήματα, τα οποία είναι γεμάτα με νερό και λειτουργούν ως ενυδρείο. Μέσα σε αυτά, τοποθετούνται τα πράσινα φύκια και το χρώμα του νερού μετατρέπεται σε βαθύ πράσινο. Ο Μάρτιν Κέρνερ, ο αρχιτέκτονας του πρωτότυπου αυτού κτιρίου από την κατασκευαστική εταιρεία SSC του Αμβούργου είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της δουλειάς του.



Τα φύκια τοποθετούνται στην πρόσοψη του κτιρίου όταν είναι ακόμη πολύ μικρά. Για να ευδοκιμήσουν χρειάζονται διοξείδιο του άνθρακα. Αυτό προέρχεται από εκπομπές αερίων που διοχετεύονται στο χώρο όπου αναπτύσσονται τα φύκια από το λεγόμενο «κέντρο ενέργειας», ένα δωμάτιο στο ισόγειο του πενταώροφου κτιρίου.

Παράλληλα χρειάζονται και φυσικό φως για να φωτοσυνθέσουν, σε μικρές βέβαια ποσότητες.

Αποθήκευση ενέργειας

Τα τμήματα που καλύπτονται από συστάδες φυκιών στην πρόσοψη του κτιρίου θα χρησιμεύουν όχι μόνο ως ενεργειακοί «αντιδραστήρες» αλλά και ως ηλιακές μονάδες. Ο ήλιος θερμαίνει το νερό και μέσω ενός μετατροπέα η ενέργεια χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του κτιρίου. Στα επόμενα σχέδια του Κέρνερ και των συνεργατών του είναι να ενσωματώσουν μικροσκοπικά ηλιακά κύτταρα στην γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου. Με τον τρόπο αυτό, το υβριδικό «πράσινο» θα παράγει βιομάζα και θερμότητα και την ίδια στιγμή ενέργεια απολύτως φιλική προς το περιβάλλον.



Η ιδέα αυτή αναπτύσσεται ακόμη σε πειραματικό επίπεδο και θα αργήσουμε να δούμε στην αγορά αντίστοιχες κατοικίες ή χώρους προορισμένους για επαγγελματικούς σκοπούς. Οι αρχιτέκτονες όμως που εργάζονται στο πρότζεκτ είναι αισιόδοξοι. «Στόχος μας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε πόση θερμότητα και βιομάζα παράγει το κτίριο αυτό και πόση από αυτή τη βιομάζα μπορούμε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε για να αντλήσουμε ενέργεια» τονίζει ο Κέρνερ.

Προς το παρόν η μεταφορά της ιδέας αυτής στην καθημερινότητα κρίνεται μακρινή αλλά και αρκετά δαπανηρή. «Στην πράξη ένα τέτοιο σπίτι θα κόστιζε ακόμη πολύ» αναφέρει ο Κέρνερ και αναλύει: «Η πειραματική μονάδα στο Αμβούργο διαθέτει αντιδραστήρα 200 τετραγωνικών μέτρων και αυτό είναι το ελάχιστο μέγεθος με το οποίο θα έπρεπε να ξεκινήσει κανείς. Οι μεγαλύτερες επιφάνειες θα ήταν και πιο οικονομικές αλλά αυτό θα χρειαζόταν και μεγαλύτερες προσόψεις. Σε μία τέτοια περίπτωση το κόστος θα ήταν υψηλό».

Πηγή: Deutsche Welle
ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

Λήγει στις 15 Μαΐου η μετενέργεια και μαζί επιδόματα γάμου στους μισθούς

Λήγει στις 15 Μαΐου η μετενέργεια της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με αποτέλεσμα...
οι επιχειρήσεις να μπορούν να κόψουν το επίδομα γάμου που καταβάλλεται.

Τα μόνα επιδόματα που διατηρούνται είναι αυτά των παιδιών, της θέσης, της εκπαίδευσης και επικινδυνότητας.

Σε ανακοίνωση της η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αναφέρει ότι με την ολοκλήρωση της μετενέργειας και την κατάργηση επιδομάτων.

Ο ιδιωτικός τομέας οδηγείται σε περαιτέρω μείωση μισθών από 10% έως και 20%.

Πηγή: http://www.skai.gr
ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

Τραπεζικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ θα ανοίγουν οι ευρωπαίοι

Το δικαίωμα να ανοίγουν τραπεζικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ και να συγκρίνουν τις χρεώσεις, θα έχουν οι Ευρωπαίοι πολίτες, σύμφωνα με προτάσεις που επεξεργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η Κομισιόν επιδιώκει να κάνει πιο εύκολο για τους πελάτες ανά την Ευρώπη να συγκρίνουν τις χρεώσεις και να αλλάξουν τράπεζα εάν το επιθυμούν.
Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι πολίτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να ανοίξουν λογαριασμό σε άλλη χώρα της ΕΕ από αυτή που διαμένουν.
Μόνο η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ιταλία έχουν σχετική νομοθεσία με την οποία διασφαλίζεται ότι όσοι ευρωπαίοι πολίτες το επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε τράπεζα και να ανοίξουν έναν λογαριασμό.
Η Κομισιόν ελπίζει να μειώσει τον αριθμό των ατόμων που δεν διαθέτουν κανέναν τραπεζικό λογαριασμό. Σύμφωνα με υπολογισμούς οι πολίτες άνω των 15 ετών σε όλη την ΕΕ που δεν διαθέτουν λογαριασμό σε κάποια τράπεζα ανέρχονται στα 58 εκατομμύρια.
«Διευκολύνοντας την σύγκριση των χρεώσεων και την αλλαγή των τραπεζικών λογαριασμών, ευελπιστούμε να δούμε καλύτερες προσφορές από τις καθώς και χαμηλότερο κόστος» δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος για την εσωτερική αγορά, Μισέλ Μπαρνιέ.

polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ & ΝΕΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ:


Στην εγκυκλοπαίδεια διαβάζουμε, «Παγανισμός εκλήθη υπό των φανατικών Χριστιανών, η ειδωλολατρία, και η πολυθεϊα».

ANAΛΥΣΗ:
Τα κάτωθι εγράφησαν με την απλή γλώσσα του λαού, για να είναι
κατανοητά από τον κυρίαρχο λαό.

Ειδωλολάτρες & πολυθεϊστές δεν ήσαν μόνο οι Αρχαίοι Έλληνες, αλλά και όλοι οι άλλοι λαοί, αν και οι Έλληνες μέσα από τη φιλοσοφία τους είχαν ανακαλύψει τον ένα και μοναδικό Θεό, τον δημιουργό του σύμπαντος. Επάνω από τους 12 Θεούς του Ολύμπου, είχαν τον Ένα και μοναδικό Θεό. (Θεούς αποκαλούσαν τους πνευματικά υπερανθρώπους, σαν τους σημερινούς Αγίους). Οι Έλληνες μέσα από φιλοσοφία είχαν ανακαλύψει το Μονοθεϊσμό!!!!
Στη θέση των Αγίων της Χριστιανικής θρησκείας, είχαν τους 12 Θεούς-(Αγίους)- του Ολύμπου. 

Έτσι αντί για τη Παναγία είχαν την Αθηνά, αντί για το Χριστό είχαν τον Δία, αντί για το Πέτρο, είχαν τον Απόλλωνα, αντί για τον Άγιο Νικόλαο, είχαν τον Ποσειδώνα, αντί για τον Άγιο Γεώργιο-Δημήτριο,(τους στρατηλάτες), είχαν τον Άρη, αντί για την Αγία Μαρίνα, είχαν π.χ. την Ήρα, αντί για τη Αγία Ειρήνη, είχαν τη Δήμητρα, κ.ο.κ., αντί για τη Σάρα, Ρεββέκα, Ραχήλ, είχαν τις Σίβυλλες και τις πυθίες, κ.ο.κ.

Μαζί με το Χριστιανισμό μας έφεραν και όλη τη βάρβαρη Εβραϊκή θρησκευτική κουλτούρα, και έτσι κατάστρεψαν τον όμορφο Ελληνικό πολιτισμό!!!

Παγανιστές δεν είναι μόνο εκείνοι που πιστεύουν τον Δία, Απόλλωνα,
Άρη, Ποσειδώνα, Ερμή, Αθηνά, Ήρα, κ.λ.π., είναι και εκείνοι που λατρεύουν τον Αβραάμ, Μωϋσή, Ιακώβ, Δαυϊδ, Σολομώντα, Ηλία, Ησαϊα, Ιερεμία, Ιωήλ, κ.λ.π.

Αυτά για να είμαστε δίκαιοι κριτές, και να αποδίδουμε «Τα του Καίσαρος»….. Ο Δυτικός Εβραϊκός Χριστιανισμός μας έφερε όλες αυτές τις Σατανιστικές Σιωνιστικές οργανώσεις, που μαστίζουν σήμερον την ανθρωπότητα, όπως Σιωνισμό, Μασονισμό, Πεφωτισμένους, Ναϊτες, Τοξότες, Ροδόσταυρους, Σταυροφόρους, Μορμόνους, Bilterberg, Trillateral commission, Κρανία & Οστά, Προτεστάντες, Μορμόνους, Σαϊεντολόγους, Rotary, OPUS DEI, κλπ.
Οι Αρχαίοι Έλληνες, μέσα από φιλοσοφία καλλιεργούσαν τον Μονοθεϊσμό. Ο Ιησούς Χριστός όταν συνάντησε τους Έλληνες ανεφώνησεν. «Νυν εδοξάσθη ο Υιός του Ανθρώπου»………..

Οι Σιωνιστές επιμένουν να είναι στην εποχή του Αβραάμ & Μωϋσή!

Ο όρος Νέο-Παγανισμός είναι των επιτελών της Ιεράς Μητροπόλεως
Πειραιώς. Την 25ην Απριλίου 2013 η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, εξέδωσεν ένα πικρό ανακοινωθέν με τίτλο, «ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ». Στο ανακοινωθέν αυτό λέει, «Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία είναι το φαινόμενο του Νέο-Παγανισμού».
Οι συντάκτες του ανακοινωθέντος της Ι.Μ.Π. ήρξαντο χειρών αδίκων, κατά του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Έσπειραν διχόνοια.

To ανακοινωθέν αυτό είναι γεμάτο μίσος, κατά των άλλων Ελλήνων, και υποκινείται από τους εχθρούς του γένους, αποβλέποντας στο διχασμό των Ελλήνων. Oι Αρχαίοι Έλληνες είχαν Ελληνική θρησκεία, ενώ οι φονταμεντραλιστές της Ορθοδοξίας έχουν Εβραϊκή θρησκεία, έχουν τον Αβραάμ, Μωϋσή, και όλους τους προφήτες και Πατριάρχες μιας ξένης θρησκείας, ξένης δυνάμεως, ενός ξένου έθνους- κράτους.

O Σεβασμιώτατoι δεν πρέπει να επιτρέπουν στους φανατικούς φονταμενταλιστές της Μητροπόλεώς τους να κάνουν τόση μεγάλη ζημιά στη Βυζαντινή Σιωνιστική Ορθοδοξία, και γενικά στον Ελληνισμό. Πρέπει να έχουν υπό έλεγχο τους λάτρεις των Προφητών & Πατριαρχών του ξένου κράτους-έθνους των Ιουδαίων, Σιωνιστών.
Σεβασμιώτατοι, και Πατέρες, το σοβαρό πρόβλημα είναι ο Σιωνισμός, & η Ισλαμοποίηση της χώρας, και όχι η Αρχαία Ελληνική θρησκεία.

Από αφέλεια και άθελά σας πίπτετε στη πλεκτάνη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης & δικτατορίας, και τα βάζετε με τον Ελληνισμό. Η διχοτόμησης του Ελληνισμού παίζει το παιχνίδι του Σιωνισμού!!! Οι επιτελείς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στο ανακοινωθέν ομιλούν για «Φονταμενταλισμό», ενώ το φαινόμενο αυτό παρατηρείται στις τρείς βασικές θρησκείες, Ισλαμισμό, Χριστιανισμό, Ιουδαϊσμό. Στον Ισλαμισμό φανατικούς-φονταμενταλιστές έχουμε τους Ταλιμπάν, και άλλους Μουσουλμάνους φανατικούς φονταμενταλιστές Ισλαμοφασίστες, όπως τους αποκαλούν τα ΜΜΕ.

Στον Ιουδαϊσμό τους Ορθόδοξους Εβραίους, αυτούς με τα μαύρα καπέλα-ρεπούμπλικες, και τα μαλλιά χτενισμένα σε «μπουκλάκια».

Στο Χριστιανισμό έχουμε τους φανατικούς κληρικούς & Θεολόγους, αυτούς που λατρεύουν τους αρχαίους Εβραίους, και κάθε τι που έχει σχέση με αρχαίο Ισραήλ, και τη Σιών.
Το Ευαγγέλιον λέγει, «Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές»….

Άρα μπορούμε να πούμε «Παγανιστές» μερικούς ιερωμένους και φανατικούς Θεολόγους της Ορθοδοξίας, εκείνους που λατρεύουν τον Αβραάμ, και όλους τους προφήτες της Αρχαίας Εβραϊκής θρησκείας.

Οι Έλληνες επιστρέφουν τον όρο «Παγανιστές» σε εκείνους που τον εκτοξεύουν, αφού αυτοί λατρεύουν τη θρησκεία άλλου λαού ξένου, προς τα Ελληνικά ήθη και έθιμα.
Ασφαλώς με τον όρο «Παγανισμό» και «φονταμενταλισμό», οι επιτελείς φανατικοί της Ορθοδοξίας, εννοούν την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, τη θρησκεία των προγόνων μας, η οποία διεκρίνετο για πολιτισμό, επιστήμες, και ανώτερο βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων.
Ενώ οι άλλες θρησκείες διεκρίνοντο για βαρβαρότητα.

Το πήραμε απόφαση σαν έθνος των Ελλήνων ότι είμαστε μελλοθάνατοι, γιαυτό παραδοθήκαμε στη Σιωνιστική διακυβέρνηση.

Επειδή πρέπει να αποδίδουμε «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι……» δηλαδή να είμαστε δίκαιοι κριτές, με την Αρχαία Θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων, η Ελλάς και ο Ελληνισμός μεγαλούργησαν, και
έγιναν υπερδύναμη στο πλανήτη.

Ανέπτυξαν πολιτισμό, τέχνες, και επιστήμες, που μέχρι σήμερα θαυμάζουμε. Οι Έλληνες έχτιζαν Παρθενώνες, ενώ όλοι οι άλλοι λαοί (Μονοθεϊστές ή Πολυθεϊστές), ζούσαν σε αγρία κατάσταση.
Όμως από τότε που ήρθε ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα, (2000 χρόνια), οι Έλληνες περιέπεσαν σε παρακμή, κακομοιριά, φτώχεια και δυστυχία, καταντήσαμε λόγω των φανατικών του Χριστιανισμού οι δούλοι της εποχής εκείνης, οι εργάτες των Σιωνιστών της Παγκοσμιοποίησης, καταντήσαμε οι παρίες της ανθρωπότητας, με αποτέλεσμα να χάσουμε τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, και να καταλήξουμε στην εσχάτη εθνική ταπείνωση και εξαθλίωση, τα 400 χρόνια σκλαβιά στους βάρβαρους των Εθνών Τούρκους. Δεν ανακάμψαμε μέχρι της σήμερον.

Επί 2000 χρόνια ζούμε στη καταφρόνια και περιφρόνηση όλων των άλλων κατοίκων του πλανήτη!! Μόνον οι εφιάλτες πολιτικοί, οι κεφαλαιοκράτες, και οι Αρχιερείς, ευημερούν στο τόπο αυτό, που κάποτε ήταν ο κολοφώνας και η κορωνίδα της δόξης του πολιτισμού της ανθρωπότητας.

Αυτά όλα οι Πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τα παραγράφουν, και ομιλούν για Ελληνικό «φονταμενταλισμό» και «Νέο-Παγανισμό». Ζούνε στα πρώτα μετα-Χριστιανικά χρόνια, στα χρόνια της δουλοφροσύνης και υποτέλειας στον Εβραϊσμό-Σιωνισμό.!!!
Αυτά είναι μια ιστορική πραγματικότητα που δεν επιδέχεται διάψευση.

Εγκαταλείψαμε την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία, (Παγανισμό την αποκαλούν οι φονταμενταλιστές της Ορθοδοξίας), για να ασπασθούμε και αγκαλιάσουμε τη θρησκεία του Αβραάμ και Μωϋσή. Πίσω από τον Χριστιανισμό, κρύβεται ο Εβραϊσμός, και ακόμη χειρότερα ο Σιωνισμός των Rothschilds, Rockefelleres, Soros, Morgan, κ.λ.π.
Όλοι μας ζήσαμε το Θείον δράμα, δράμα υποτέλειας στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, πρόγονο κατάσταση του σημερινού Σιωνισμού!!!

Το δίδαγμα είναι , καθίστε καλά διότι τα ίδια θα πάθετε και εσείς!!!
Τα ίδια έπαθαν οι διάφοροι Λίνκολν, Κένεντυ, Τσάβες, Χριστόδουλοι, κ.λ.π. που δεν υποτάχθηκαν!!!
Στους Ορθόδοξους Χριστιανικούς Ναούς ψάλλουμε ύμνους στο Σιωνισμό από Αδάμ, Νώε, Αβραάμ μέχρι σήμερον. Kαταντήσατε την Ελλάδα ένα Κρυπτο-Ιουδαϊκό κράτος, αποικία της Σιωνιστικής πανθρησκείας!!!

Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τέκνα του Αβραάμ, αλλά των Αρχαίων Ελλήνων, αυτό ας το καταλάβουν καλά οι φανατικοί φονταμενταλιστές κληρικοί & λαϊκοί, της Ορθοδοξίας. Εγκαταλείψαμε το «Παγανισμό» που λένε οι Ορθόδοξοι ιερωμένοι φονταμενταλιστές, για να αγκαλιάσουμε τον Εβραϊσμό, Μασονισμό, και Σιωνισμό. Αυτά για την αποκατάσταση της αληθείας, και πραγματικότητας. Οι φανατικοί ιερωμένοι & λαϊκοί της Ορθοδοξίας, βάλλουν κατά του Ελληνισμού, ενώ άλλοι είναι οι εχθροί.

Το ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, (τμήμα γραφείου Αιρέσεων & Παραθρησκειών), είναι απαύγασμα φανατισμένων κληρικών, και άλλων Θεολόγων. Δεν περιμέναμε τίποτε καλλίτερον από φονταμενταλιστές Θεολόγους της Ορθοδοξίας.
Το ανθρώπινον είναι να σέβεται ο ένας τη θρησκεία του άλλου.

Η κοινή λογική λέγει ο Πανάγαθος Θεός, δεν χρειάζεται θρησκείες για να τον λατρεύσει ο άνθρωπος. Η ανθρώπινη φύση οδηγείται μόνη της προς τη Θεότητα, από ανθρώπινες ανάγκες, αδυναμίες, και Σεβασμό.

Οι Σεβασμιώτατοι , και οι επιτελείς των, ξεχνάνε ότι ο Ελληνισμός μεγαλούργησε με την θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, την οποίαν οι επιτελείς των αποκαλούν «Παγανισμό», ενώ όταν ήλθεν ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα, ο Ελληνισμός περιέπεσεν σε παρακμή, και έκτοτε ζούμε στην καταφρόνια και στη δυστυχία, σαν δούλοι των ισχυρών, με αποκορύφωμα τη Τουρκοκρατία, και σήμερα ζούμε σαν δούλοι της Σιωνοκρατίας……….
Γύρω μας υπάρχουν σταυρωτές του Έθνους, με ασύλληπτο μίσος.

Αυτοί είναι οι Σιωνιστές πολιτικοί, υπηρέτες του Ρότσιλντ της Ν.Τ.Π.

Ο Χριστιανισμός μας επίσης μας θέλει δούλους του Σιωνισμού.
Δυστυχώς οι Σεβασμιώτατοι, βλέπουν τα πράγματα από άλλην Θεολογική οπτική γωνία.
Αυτό αποδεικνύεται από τα ιστορικά, πολιτικά, οικονομικά, δρώμενα.

Σαν Ελληνισμός δεν ανακάμψαμε ποτέ!!!

Οι Σεβασμιώτατοι , και οι επιτελείς τους, ξεχνάνε ότι όταν οι Έλληνες έχτιζαν Παρθενώνες, οι κάτοικοι του Έθνους που θαυμάζουν ζούσαν σε αχυροκαλύβες, και φάτνες. Γιαυτό σήμερα οι Σιωνιστές μας μισούν. Αυτοί δεν έχτισαν Δελφούς, Μυκήνες, Αθήνα, Δήλο, Ολυμπία, Θήβες, Μινωϊκό πολιτισμό, και άλλα πολλά.

Οι επιτελείς της Ορθοδοξίας ξεχνάνε το πολιτισμό, τις τέχνες, και τις επιστήμες των Ελλήνων, όταν οι άλλοι ζούσαν σαν τους πιθήκους.
Μπροστά στο οικονομικό δράμα που διέρχεται σήμερα η Πατρίδα μας, με άμεσο ορατό κίνδυνο διαμελισμού, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Η διχόνοια ωφελεί τους εχθρούς του Ελληνισμού.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα θέλει την Ελλάδα με αποδυναμωμένες Ένοπλες Δυνάμεις, για να περάσουν εύκολα τα σχέδια του Σιωνισμού, εις βάρος του Ελληνισμού.

Οι κορυφές της Ορθοδοξίας, Πατριάρχης, Αρχιεπίσκοπος, και Μητροπολίτες-Δεσποτάδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι ανύπαρκτοι, και τηρούν σιγήν ιχθύος στο δράμα των Ελλήνων σήμερα. Γιατί;;; Δεν προβληματίζει αυτή η στάση τους;;;; Δίδουν στο λαό την εντύπωση ότι ζούν σε άλλο κράτος, σε άλλον πλανήτη.

Πάνε παρέα με τους Σιωνιστές επικατάρατους δοσίλογους εφιάλτες πολιτικούς. Δεν βλέπετε ότι αποφεύγουν να αντιπαραταχθούν με τους προδότες πολιτικούς;;; Για να τεκμηριώσουμε του λόγου το αληθές, αναφέρουμε τα κάτωθι.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους Μητροπολίτες, και κληρικούς, φέρουν Εβραϊκά ονόματα, όπως Βαρθολομαίος, Ησαϊας, Ιερεμίας, Ιωήλ, Συμεών, Μαλαχίας, Ιεζεκιήλ, Ιωακείμ, Τίτος, Ανανίας, Ιωνάς, Σολομών, Δαυϊδ, Εφραίμ, Αβακούμ, Ναούμ, και άλλα κακόηχα ονόματα που προκαλούν το γέλωτα στο λαό. Στην ενδυμασία τους, με τα μαύρα ράσα, και τις πλερέζες, θυμίζουν τον Άννα & Καϊάφα, Πατριάρχες του Ισραήλ, σταυρωτές του Κυρίου.
Στις ιερές ακολουθίες, και ιερές υμνωδίες των εκκλησιών, ψάλλουν ακαταπαύστως ύμνους προς το Ισραήλ, και τη Σιών.

Ο ύμνος «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου», διασχίζει τους αιθέρας στον όρθρο μέσα στους ιερούς ναούς, συνοδευόμενο από το «Χαίρε Σιών Αγία», και άλλα πολλά θούρια, υμνολογίες, ευχές, και δοξολογίες για τη Σιών. Γιαυτό μισούν τον Ελληνισμό, και ομιλούν για Παγανισμό. Σήμερα παραμένουν απαθείς με το δράμα του Ελληνικού λαού. Περιορίζονται στα συσσίτια. Είναι όλα καλώς γενόμενα αφού τα διέταξε η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση του Ρότσιλντ, με υπηρέτες τον Jeffrey, Φον-Αντωνάκη, Τούρκογλου, & ΣΙΑ……..

Ο λαός λέγει, «Αθωώνονται λόγω θρησκευτικού φανατισμού», σαν υπηρέτες των Αρχιρραβίνων των Ιουδαίων Γραμματέων & Φαρισαίων.

Παραδίδουν τη ψυχή τους στον Ρότσιλντ, φθάνει να φορέσουν τη Μίτρα. Με τη τελετουργική στολή τους θυμίζουν Βυζαντινούς Αυτοκράτορες!! Ο θυμόσοφος λαός λέει, «Η βλακεία δεν πάει στα βουνά, αλλά μέσα στους εγκεφάλους των ανθρώπων». Οι ιαχές για τον Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Μωυσή, κ.λ.π. διασχίζουν τους αιθέρας των Ορθοδόξων Εκκλησιών, από τους Σιωνιστές ιερωμένους, ψάλλοντες «Ωσανά» στους δολοφόνους του Ελληνισμού!!!

Ποίοι λοιπόν είναι οι ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ;;;;

Ο Πατριάρχης της Ορθοδοξίας είναι απλώς «Βαρθολομαίος»,…και τίποτε άλλο, ο δε Αρχιεπίσκοπος εκλεκτός της Πανθρησκείας.

«Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;; αμφότεροι κατακτήσαντες τον Αρχιεπισκοπικό & Πατριαρχικό θρόνο με την εύνοια των Σιωνιστών εχθρών της Ελλάδος, γιαυτό τηρούν σιγήν ιχθύος στα εθνικά μας θέματα, σιγοντάροντας έτσι τους εχθρούς του Ελληνισμού. Δεν αντιδρούν για το τέμενος και τα τζαμιά με τα οποία γέμισε η Χριστιανική Ελλάδα, δεν αντιδρούν στον εξισλαμισμό ης Ελλάδος, αφού γνωρίζουν ότι μετά τον Ισλαμισμό θα έλθει ο Ιουδαϊσμός, και η Σιωνιστική Πανθρησκεία!!!

Με το Τέμενος εξοπλίζουν την Ελλάδα να υποδεχθεί την Πανθρησκεία.
Γιαυτό οι Δεσποτάδες δεν αγωνίζονται σήμερα, ενώ έχουν τη δύναμη, αφού ο λαός μας τους ακούει , τους πιστεύει, και τους ακολουθεί. Δύνανται να ξυπνήσουν το λαό από το λήθαργο που τον έριξε η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, για να περάσει τα σχέδιά της, αλλά δεν το πράττουν, περιοριζόμενοι στη καλοπέρασή τους, και διασφαλίζοντας το θρόνο τους!!! Θέλετε άλλες αποδείξεις;;;

Εκτός του γεγονότος ότι σχεδόν όλοι τους φέρουν Εβραϊκά ονόματα,
στις ακολουθίες στις εκκλησίες και ναούς ψάλλουν.
«Γνωστός εν τη Ιουδαία ο Θεός». «Μνήσθητι της Συναγωγής Σου».
«Εν εξόδω Ισραήλ εξ Αιγύπτου». «Επί των ποταμών Βαβυλώνος»….. «Μνήσθητι Κύριε του Δαυϊδ και πάσης της πραότητος αυτού».

«Σοι πρέπει ύμνος ο Θεός εν Σιών». «Ως αγαθός ο Θεός τω Ισραήλ»….. Εάν αυτό δεν είναι παγανισμός προς τη θρησκεία ξένου κράτους, τότε τι είναι;;; Αφού λατρεύουν τον Αβραάμ , Δαύϊδ, Σολομώντα, κ.λ.π.
Αναπέμπουν ύμνους στο Σιωνισμό, ενώ κατηγορούν τους Έλληνες πολίτες για φονταμενταλιστές, ειδωλολάτρες, νέο-παγανιστές, επειδή θαυμάζουμε τους Αρχαίους Έλληνες, το πολιτισμό, την Ιστορία, και τις επιστήμες που αυτοί ανεκάλυψαν και δίδαξαν πρώτα.
Αν η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ, θα είχε
ξεσηκώσει το λαό, και θα είχαν ανατραπεί οι δωσίλογοι πολιτικοί.

Για να αποδείξουμε ότι οι φονταμενταλιστές κληρικοί της Ορθοδοξίας είναι ΝΕΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ λάτρεις και οπαδοί της Αρχαίας Ιουδαϊκής θρησκείας, παραθέτουμε τα κάτωθι.
Μέσα στους Ορθοδόξους Χριστιανικούς Ναούς, σε Εσπερινούς και Όρθρους ψάλλουμε αενάως τα κάτωθι.

1.- Χαίρε Σιών Αγία, μήτηρ των Εκκλησιών…………
2.- Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου (Αντίφωνα Δ! ήχου)
3.-Μνήσθητι της Συναγωγής Σου, ης εκτίσω απ’ άρχής.
4.-Σταυρόν χαράξας Μωσής…. (Καταβασίαι του Σταυρού.)
5.-Επί Οίκον Δαυϊδ φόβος μέγας…(Αναβαθμοί Α! ήχου)
6.-Άνθος εκ της ρίζης Ιεσσαί…(Καταβασίαι Χριστουγέννων).
7.-Ρίζης εκ Δαυϊδ εβλάστησας. (Κανών της Θεοτόκου)
8.-Αντελάβετο Ισραήλ παιδός αυτού……….(Στίχος Θεοτόκου).
9.-Τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού………..(Στίχος Θεοτόκου).
10.-Ο τα ύδατα πάλαι νεύματι Θείω, εις μίαν συναγωγήν…(Όρθρος)
11.-Και τεμών θάλασσαν Ισραηλίτην λαώ…..(Κανών Γ! ήχου-Όρθρος).
12.-Ως πάλαι τους ευσεβείς Εβραίους τρείς παίδας εδρόσισας…….
13.-Θαλάσσης το Ερυθραίον πέλαγος αβρόχοις ίχνεσιν, ο παλαιός πεζεύσας Ισραήλ…….(Κανών Δ! ήχου).
14.-Εν τη καμίνω Αβραμιαίοι παίδες (Κανών Παρακλητικής)
15.-Χείρας εκπετάσας Δανιήλ…..(Κανών Παρακλητικής)
16.-Χαίροις η καλλονή Ιακώβ…..(Προσόμοια Θεοτόκου).
17.-Εν τη Ερυθρά θαλάσση, της απειρογάμου Νύμφης…….Εκεί
Μωϋσής διαιρέτης του ύδατος…..(Δοξαστικόν Πλ.Α! ήχου)
18.-Εφάνης τω Μωϋσή εν βάτω….(Κανών Παρακλητική)
19.-Επί Οίκον Δαυϊδ, τα φοβερά τελεσιουργείται…….
(Αναβαθμοί & Αντίφωνα πλ.Α! ήχου)
20.-Ίππον και αναβάτην εις θάλασσαν Ερυθράν…..
(Κανών και Ειρμός πλ.Α! ήχου).
21.-Ως εν ηπείρω πεζεύσας ο Ισραήλ….(Κανών πλ.Β! ήχου).
22.-Την αιχμαλωσίαν Σιών. (Αναβαθμοί –Αντίφωνα Βαρέως ήχου).
23.-Κάμινον Μακαββαίους παίδας….. (Καταβασίαι Βαρέως ήχου).
24.-Άφλεκτος πυρί εν Σινά προσομιλούσα.(ωδή Η! Ειρμός Βαρέως
25.-Οι μισούντες Σιών…. Συγκόψει γαρ Χριστός αυχένας αυτών …..
(Αναβαθμοί πλ.Δ! ήχου.

(Εδώ οι ιερωμένοι φονταμενταλιστές αμαρτάνουν αφού παρουσιάζουν το Χριστό σαν δολοφόνο, ότι θα μας κόψει τα κεφάλια, εάν μισούμε το Σιωνισμό. Μιλάμε για πολύ μεγάλο θρησκευτικό φανατισμό, σαν τους φονταμενταλιστές, Ισλαμοφασίστες).
Φανατικοί Γραμματείς & Φαρισαίοι υποκριτές της Ορθοδοξίας, τι απέγινε το «Αγαπάτε αλλήλους»;;;;;; Το ξεχάσατε;;;

26.-Αρματηλάτην Φαραώ εβύθισε….Μωσαϊκή ράβδος……
(Κανών Όρθρου πλ.Δ! ήχου).

27.-Επταπλασίως κάμινος των Χαλδαίων ο τύραννος……..
(Ωδή Η! Ειρμός πλ.Δ! ήχου).
28.- Μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα τιμωρούμε τους Εβραίους φραστικά
ψάλλοντας στους Ναούς, «Λαός δυσεβής και παράνομος………»
και «Γεννήματα εχιδνών»…. Σαν το σημερινό Παντοκράτορα Ρότσιλντ,
προς μεγάλην θλίψη του Σιωνιστή Βαρθολομαίου, Ιερώνυμου, Jeffrey,
Φον-Αντωνάκη, Τούρκογλου, & ΣIA…….
29.- Η αναφορά στα ονόματα των Ιακώβ, Μωϋσή, Ααρών, κ.λ.π. προφητών του Ισραήλ, πάει σύννεφο μέσα στις Ελληνικές Ορθόδοξες εκκλησίες, αλλά και οι υμνωδίες στους Βασιλείς του Ισραήλ Σαμουήλ, Δαυϊδ, Σολομώντα, κ.λ.π.
30.- Συ Ιερεύς εις τον αιώνα, κατά την τάξην Μελχισεδέκ…………
Δηλαδή προτείνουν στους ιερείς μας να μιμηθούν τον βάρβαρο και ξυπόλυτο «Μελχισεδέκ», χάθηκαν τα φωτεινά παραδείγματα από την Αρχαία Ελληνική Ιστορία.
31.- Και δόξαν λαού σου Ισραήλ……(Ραββίνος Συμεών).
32.- Ησαϊα χόρευε…….. κ.λ.π. (Με το οποίο ο λαός γελάει).
33.-Τάδε λέγει προφήτης Ζαχαρίας, «Εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων»………….
34.-Στους γάμους των Ελληνο-Ορθοδόξων, η μνημόνευσης των ονομάτων Σάρας, Ρεββέκας, Ραχήλ, πάει σύννεφο, μέσα στους Ναούς.
35.-Στην εξόδιο ακολουθία των Ελληνο-Ορθοδόξων, τα ονόματα
των Πατριαρχών του Ισραήλ Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ, δονούν τους αιθέρας των εκκλησιών.
Οι παγανιστές της Ορθοδοξίας ψάλλουν, «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι»……., λες και εμείς είμαστε εβραίοι. Είμαστε Έλληνες, και δεν έχουμε τον Αβραάμ πατέρα, αλλά τον Δευκαλίωνα, και Θεό τον Δημιουργό, του σύμπαντος.
36.- Επί Οίκον Δαυϊδ φόβος μέγας…………. Κ.λ.π.
37.-Τώρα κλαίτε για τη Κυριακή αργία, αφού στις εκκλησίες ψάλλετε,
«Και ευλόγησεν ο Θεός την ημέραν την εβδόμην, τούτο γαρ εστί το ευλογημένον Σάββατον»…. Γιατί λοιπόν κλαίτε;;; Η πλήρης επικράτηση της Παντοκρατορίας του Σιωνισμού!!!
ΚΑΙ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!
Κατόπιν όλων αυτών ποίοι είναι οι φονταμενταλιστές και Παγανιστές του Εβραϊσμού και Σιωνισμού;;

Εκβάλλουμε κραυγή απόγνωσης, διότι η ηγεσία της Χριστιανικής Βυζαντινής Σιωνιστικής Ορθοδοξίας, αδιαφορεί μπροστά στο δράμα της Ελλάδος, και των Ελλήνων, επειδή έτσι το θέλει η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία. Ότι κακό υπάρχει για τον Ελληνισμό προέρχεται από τους Σιωνιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και είναι ευσπρόσδεκτον, καλό, και ευλογημένο, από τους ηγέτες της Σιωνιστικής Ορθοδοξίας. Τώρα τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή, Μεγάλη Εβδομάδα, και εορτές του Πάσχα, γίνεται καταιγισμός υμνολογιών των Εβραίων, της Σιών, του Ισραήλ, και του Πάσχα των Εβραίων, μέσα στις Ελληνικές Ορθόδοξες εκκλησίες. 

Τα ονόματα των προπατόρων του Ισραήλ, Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ, μνημονεύονται ακαταπαύστως, τόσο πολύ που γελάνε ακόμη και οι Εβραίοι, με το δουλισμό και την υποτέλειά μας. Θέλετε και άλλα;;; ανοίξτε το εκκλησιαστικό βιβλίο «ψαλτήριον», και θα καταλάβετε. Ομοίως τα εκκλησιαστικά βιβλία, «Ωρολόγιον», «Τριώδιον», «Πεντηκοστάριον», «Μηναία», «Παρακλητική», και άλλα, όπου στους Εσπερινούς & Όρθρους διαβάζουμε τις προφητείες των προφητών του Ισραήλ, γεμάτα Υμνωδίες για την ιστορία του λαού αυτού. 

Όλοι οι Ναοί μας είναι διακοσμημένοι με αγιογραφίες που απεικονίζουν όλους τους προφήτες και Πατριάρχες του Ισραήλ, με άγρια μορφή που προκαλεί φόβο και τρόμο στους πιστούς. Ο Παγανισμός των φονταμενταλιστών Ορθοδόξων για την Εβραϊκή θρησκεία, σε πλήρη έξαρση!

Η Καθολική και Προτεσταντική εκκλησία ήδη παραδόθηκαν στις διαθέσεις της Ιουδαϊκής Σιωνιστικής πανθρησκείας, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, το ίδιο διαγράφεται σκοτεινό το μέλλον και της Βυζαντινής Ορθοδοξίας, που με αυτή την ηγεσία έχει παραδοθεί στο διεθνή Σιωνισμό. 

Οι Ορθόδοξοι φανατικοί τα βάλανε με την Αρχαία Ελληνική θρησκεία, διότι αυτή στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της Σιωνιστικής Πανθρησκείας. Η Βυζαντινή Σιωνιστική Ορθοδοξία είναι θυγατρική της Εβραϊκής θρησκείας, αφού οι Απόστολοι όλοι ήταν Σιωνιστές!!. Από τότε που πάτησε ο Εβραίος Παύλος εδώ, άρχισε η συμφορά, το δράμα, & παρακμή της Ελλάδος. 

Φανατισμένοι ιερωμένοι του Χριστιανισμού, κατάστρεψαν την αρχαία Ελληνική κληρονομιά, καταστρέφοντας τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη των Αθηνών, καταστρέφοντας τα αρχαία καλλιτεχνήματα των προγόνων μας, και χτίζοντας χριστιανικούς ναούς , επάνω από πανέμορφους μαρμάρινους αρχαίους Ελληνικούς ναούς μεγάλης Αρχιτεκτονικής καλλιτεχνικής αξίας. Οι φανατικοί ιερωμένοι Χριστιανοί, στα πρώτα Χριστιανικά χρόνια, μέχρι τα αετώματα του Παρθενώνα στην Ακρόπολη των Αθηνών κατάστρεψαν. Αυτά που ακόμα και οι βάρβαροι Τούρκοι, και οι Ναζί, σεβάστηκαν.

Ο Εβραίος-Σιωνιστής Παύλος, και οι οπαδοί του, δεν πήγαν στην Ασία να γκρεμίσουν τα αγάλματα του Βούδα, γιατί ήξεραν τι τους περιμένει.
Εδώ βρήκαν αφελείς Αρεοπαγίτες, (Διονύσιο, κ.λ.π.) και κατάστρεψαν το πολιτισμό των Ελλήνων, και προπαγάνδισαν τον Ιουδαϊσμό!!!

Σαν ιερό μας βιβλίο έχουμε τη Βίβλο, (Παλαιά Διαθήκη), η οποία αναφέρεται στην αρχαία ιστορία του Ισραήλ, των Βασιλέων, των Πατριαρχών, και Προφητών του Ισραήλ. Εορτάζουμε όλους τους προφήτες του Ισραήλ, Ηλία, Ησαϊα, Ιερεμία, Ιωήλ, Ζαχαρία, Αββακούμ, Ναούμ, κ.λ.π. 

Εορτάζουμε τους Εβραίους Αποστόλους σαν το Βαρθολομαίο, κ.λ.π. και δίνουμε στα παιδιά μας τα κακόηχα αυτά ονόματα, που προκαλούν γέλωτα, ενώ ξεχάσαμε τα όμορφα Ελληνικά ονόματα όπως, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πυθαγόρα, Δημόκριτο (Πυρηνική Φυσική), Ηρόδοτο, κ.λ.π. τους ήρωες Ηρακλή, Θησέα, Θεμιστoκλή, Αλκιβιάδη, κ.λ.π.

H διοικούσα εκκλησία, (Αρχιεπίσκοπος, και Ιερά Σύνοδος), δεν αγωνίζονται για να σταματήσουν το ανοσιούργημα αυτό της κατασκευής Ισλαμικού τεμένους μέσα στην αρχαία Αθήνα, τηρούν σιγήν ιχθύος, διότι έτσι εντέλλονται από τη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, να πράξουν. Βοηθούν τους προδότες πολιτικούς.

Το τέμενος το θέλει η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής πανθρησκείας.

Αφού οι «Άγιοι» Αρχιερείς υπακούουν απόλυτα στη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ποιούμεν έκκλησην προς τα χαμηλότερα στρώματα του κλήρου να ξεσηκωθούν, και να αγνοήσουν τους Σιωνιστές Δεσποτάδες. Εκβάλλουμε κραυγή αγωνίας και απόγνωσης
για το μέλλον της πατρίδος.

Η Ορθοδοξία αδιαφορεί για το τέμενος, και την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Απευθυνόμενος στον απλό κλήρο, και στους μοναχούς του Αγίου Όρους, τους λέω, Άγιοι Πατέρες, ξεσηκωθείτε να σώσετε την Ελλάδα. Μόλις που προλαβαίνετε!!! Μην περιμένετε αγώνες από Βαρθολομαίους και Ιερώνυμους, αυτοί πάνε πακέτο με τη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Είναι όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η σιωπή τους, και τα έργα τους, προς απάντησή μας.

Ξεσηκώστε τον Ελληνικό λαό που κοιμάται στους καναπέδες, ναρκωμένος από αεροψεκασμούς, οικονομικά σκάνδαλα, λαθρομετανάστες, φτώχεια, πείνα, αυτοκτονίες, τους προδότες πολιτικούς, και όλες τις πληγές του Φαραώ. Ελπίζω ανάμεσά σας να υπάρχουν αρκετοί «Παϊσιοι». Με αυτούς τους ηγέτες η Βυζαντινή Σιωνιστική Ορθοδοξία δεν έχει μέλλον, θα παραχωρήσει τη θέση της στη Σιωνιστική Πανθρησκεία της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, όπως έκανε η Καθολική και Προτεσταντική Εκκλησία. Για όλα υπάρχει ακμή και παρακμή, γέννηση και θάνατος. 

Έτσι τώρα η Βυζαντινή Ορθοδοξία πεθαίνει λόγω αναξίων ηγετών, όπως πεθαίνουν και οι άλλοι δύο κλώνοι του Χριστιανισμού, όσο και αν αυτό οι φανατικοί δεν το παραδέχονται. Κατόπιν όλων αυτών επιστρέφουμε τον όρο «Παγανιστές» αφού ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ της Αρχαίας Εβραϊκής θρησκείας, είναι οι φονταμενταλιστές της Ορθοδοξίας. Οι 80 Μητροπολίτες, καθ’ άπασαν την επικράτεια, δυστυχώς κοιμούνται στους καναπέδες, και στις πολυθρόνες, υπνωτισμένοι και αυτοί σαν το λαό μας.

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και κατεστημένο, χτίζει τεμένη και τζαμιά σε όλη τη χώρα, και ο «Ορθόδοξος» Αρχιεπίσκοπος με την Ιερά Σύνοδο δεν αντιδρούν, υπακούοντες στα κελεύσματα της Σιωνιστικής Πανθρησκείας. Η Θράκη Τουρκοποιείται, η Μακεδονία χάνεται προς Σκόπια μεριά, Το Αιγαίο Τουρκοποιείται, η Κρήτη ανεξαρτητοποιείται,
προς Ισραήλ μεριά, και ουδείς συγκινείται. Ο Στρατός κοιμάται!!!

Οι εφιάλτες ανθέλληνες πολιτικοί έχουν εντολές από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, η υπόλοιπη διαμελισμένη Ελλάδα να γίνει Ισλαμική χώρα.

Ο Παπαφλέσσας δεν είχε γραφειοκράτες φονταμενταλιστές της Ορθοδοξίας γύρω του, είχε Ελληναράδες πολιτικούς και στρατιωτικούς συμβούλους, γιαυτό πέτυχε η επανάσταση!!!
Ελάτε σαν το «Παπαφλέσσα» (όπως και άλλοτε έγραψα), να σώσουμε την Ελλάδα. Μη περιμένετε τίποτε από το κατεστημένο της εκκλησίας, από Βαρθολομαίους και Ιερώνυμους, αλλά και από τον νέο προβαλλόμενο για Αρχιεπίσκοπο, ευνοούμενο των Σιωνιστών!! Αυτοί είναι ο Άννας & Καϊάφας της Ελλάδος!!! Οι Σταυρωτές της Ελλάδος.

Κάντε την επανάστασή Σας, όσο ακόμη είναι νωρίς.
Περιβάλλεσθε από γεννήματα Σιωνιστικών εχιδνών.
Εν όψει αυτής της τραγικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, εκβάλλουμε «κραυγή απόγνωσης και απελπισίας» . Έλληνες ξυπνήστε.

Καληνύχτα Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς της Σιωνιστικής Ορθοδοξίας.
Καληνύχτα Παγανιστές λάτρεις της Αρχαίας Εβραϊκής θρησκείας.

Σας εύχομαι γρήγορα και Ιμάμηδες του Ισλαμισμού!!!

Και Αρχιραββίνοι του Ιουδαϊσμού της Σιωνιστικής Πανθρησκείας.
Η Ελλάδα πεθαίνει με τις προσπάθειες των προδοτών πολιτικών, και
την αδιαφορία της Βυζαντινής Σιωνιστικής Ορθοδοξίας!!!

Το σχέδιο της Σιωνιστικής Ε.Ε. είναι να πεθάνει η Ελλάδα.
Βαδίζουμε για τη νέα-Οθωμανική Ελλάδα, «Αντιστάσεως μη ούσης».

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
Αρθρογράφος διαδικτύου, & εφημερίδων.
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

«Αναβάλλεται στην ΕΕ, η συζήτηση για τα Σκόπια»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα καθυστερήσει, πάλι, την απόφασή της για τα Σκόπια, και θα τη μεταφέρει για το Συμβούλιο του Δεκεμβρίου.


Αυτό αναφέρει ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Νοτιοσλαβίας, στο λογαριασμό του στο Tweeter.

Ως αιτία επικαλείται  την απόφαση της Ελλάδας να μπλοκάρει τη διαδικασία αυτή.


echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η μετανάστευση των Ρομά της Βουλγαρίας

«Αντίθετα με τη συνήθη αντίληψη, οι Ρομά που φεύγουν για τη Δύση, δηλώνουν ότι δεν φεύγουν εξαιτίας των διακρίσεων και της δυστυχίας στη Βουλγαρία.

Μια νέα μελέτη καταρρίπτει ορισμένους μύθους σχετικά με τη μετανάστευση των Ρομά", γράφει η Deutsche Welle στη βουλγαρική γλώσσα.


Οι πληθυσμιακές ομάδες των Αθίγγανων, θα συνεχίσουν να επιδιώκουν τη μετανάστευσή τους προς τις δυτικές  χώρες παρά τα περιοριστικά μέτρα.
Νέα έρευνα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών δείχνει ότι πάνω από το  ένα πέμπτο των Ρομά της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας προτίθεται να εγκατασταθεί στις δυτικές χώρες.

Ακόμη πιο δραματική είναι η κατάσταση για τη Σερβία, την Αλβανία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, όπου το 40 τοις εκατό των Ρομά είναι πρόθυμοι να μεταναστεύσουν.

Πρώτος στόχος για τους Ρομά των Βαλκανίων είναι η Γερμανία. Το ένα τρίτο των μεταναστών Ρομά είναι ηλικίας μεταξύ 25 και 39 ετών και η πλειονότητα δεν έχει τελειώσει την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Περίπου το ήμισυ των Ρομά που μεταναστεύουν στη Δύση λαμβάνουν κοινωνικές παροχές .

Οι Ρομά της Βουλγαρίας προέρχονται από τις τουρκο-μουσουλμανικές κοινότητες της χώρας και αυτοί που μεταναστεύουν στη Γερμανία, συνήθως ζητούν υποστήριξη από την τοπική τουρκική κοινότητα. Αλλά και οι εργοδότες τους είναι Τούρκοι επιχειρηματίες ή Μαροκινοί που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την παραμονή τους λόγω των χαμηλών μισθωμάτων τους.



Οι Ρομά αυτοί, συνήθως βιώνουν 15 με 20 μαζί σε ένα διαμέρισμα, για να αντιμετωπίσουν τα υψηλά μισθώματα ενοικίου. Κοιμούνται σε βάρδιες και κυριολεκτικά νοικιάζουν ένα στρώμα για να κοιμηθούν. Πρόκειται για άτομα τα οποία αποτελούν αντικείμενο άγριας εκμετάλλευσης από τους εργοδότες τους, σημειώνει το δημοσίευμα.

«Σχέδιο Μάρσαλ για τους Ρομά»
Οι επενδύσεις σε περιοχές που ζουν οι Ρομά στα Βαλκάνια, αποτελεί την μόνη λύση για να παύσει η εισροή αυτών των ανθρώπων στις χώρες τις δυτικής Ευρώπης, σημειώνει το γερμανικό δημοσίευμα.

«Η Βουλγαρία, ίσως και άλλες χώρες της περιοχής, χρειασθούν κάτι σαν το Σχέδιο Μάρσαλ», δηλώνει ο Βουλγάρα ερευνήτρια καθηγήτρια Ιλόνα Τόμοβα.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ:Πάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν «πειραματόζωα» στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας

Συνωμοσία των κινητών τηλεφώνων; Πόσο κινδυνεύουν 4 δισεκατομμύρια χρήστες των κινητών τηλεφώνων;;;


Μια διεθνής επιστημονική επιτροπή, με ντοκουμέντο 600 σελίδων βασισμένο σε 2.000 επιστημονικές μελέτες, αποδεικνύει τις βλαβερές συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον άνθρωπο (αλλοιώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα), ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα εκπομπής. Τεράστιος ο κίνδυνος για τα παιδιά…
«Ένα ευδιάκριτο σήμα κινδύνου εκπέμπει η επιστημονική κοινότητα για τις πιθανές βλαβερές συνέπειες στην υγεία από τη χρήση της κινητής τηλεφωνίας αλλά και των άλλων πηγών μη ιονίζουσας ακτινοβολίας.

Και παράλληλα, επείγουσα έκκληση στις κυβερνήσεις και στους διεθνείς οργανισμούς να προχωρήσουν στη δραστική μείωση των ορίων εκπομπής ακτινοβολίας, απευθύνουν διακεκριμένοι επιστήμονες και ανεξάρτητοι ερευνητές από πολλές χώρες...
 

Την ίδια ώρα, πάνω από δύο δισεκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο (σε 3,3 δισεκατομμύρια υπολογίζονται οι εν ενεργεία συσκευές – στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια συνδέσεις), συμμετέχουν σαν «πειραματόζωα» στο πιο μεγάλο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Βαθιά αίσθηση προκάλεσε η Έκθεση 2007, του BioInitiative Working Group, μιας επιστημονικής επιτροπής αποτελούμενης από διακεκριμένους επιστήμονες από τις ΗΠΑ, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος, τη Βρετανία, τη Σουηδία, την Αυστρία και την Κίνα.

Σε ένα αναλυτικό ντοκουμέντο 600 σελίδων παρέχεται επιστημονική τεκμηρίωση, βασισμένη σε περισσότερες από 2.000 επιστημονικές μελέτες απ” όλο τον κόσμο, για το γεγονός «ότι υπάρχουν αρνητικές συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία από την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ακόμα και όταν αυτή είναι εκατοντάδες ή και χιλιάδες φορές κάτω από τα επίσημα όρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ».

«Δεν είναι γνωστά όλα γύρω από τις επιπτώσεις της κινητής τηλεφωνίας και γενικότερα της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας», τονίζει η BioInitiative Report. «Αυτό που είναι καθαρό είναι ότι τα σημερινά όρια προστασίας της δημόσιας υγείας είναι χιλιάδες φορές πιο επιεική από το αναγκαίο. Απαιτούνται αλλαγές».

«Το business as usual είναι απαράδεκτο», υπογραμμίζει ο δρ. David Carpenter, διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας και Περιβάλλοντος του πανεπιστημίου του Όλμπανι, στη Νέα Υόρκη, και εκ των συντακτών της Έκθεσης.
Στη Μεγάλη Βρετανία παραδόθηκε επίσημα το BioInitiative Report στον πρωθυπουργό, ενώ όλες οι κυβερνήσεις, τα Κοινοβούλια και οι επιστημονικοί οργανισμοί πρέπει να πάρουν θέση.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ:Πάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν «πειραματόζωα» στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας«Δεν θεωρούμε ασφαλή τα ισχύοντα Όρια Αποδεκτής Έκθεσης, που θεσπίζονται κυρίως με βάση οικονομικά-πολιτικά κίνητρα και όχι όπως θα έπρεπε με επιστημονικά κριτήρια των πρόσφατων ερευνών», τονίζει στην «Κ» ο κ. Λουκάς Μαργαρίτης, καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει έρευνα που δείχνει σοβαρές βιολογικές επιδράσεις των κινητών τηλεφώνων σε έντομα. Τα όρια που θέσπισε η Ελλάδα το 2006 για τις εκπομπές των κεραιών κινητής τηλεφωνίας είναι λίγο αυστηρότερα από εκείνα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, αλλά «ευρίσκονται επάνω από τα αυστηρότερα όρια που ισχύουν σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα της γειτονικής μας Ιταλίας και της Ρωσίας, όπου από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης έχουν μελετήσει έγκαιρα τις μη θερμικές επιπτώσεις της ακτινοβολίας. Απευθύνουμε έκκληση για μείωση των ορίων στα επίπεδα του Σάλτσμπουργκ (0,2 V/m – βολτ ανά μέτρο). Σήμερα, η μία χώρα μετά την άλλη τροποποιεί τα όρια προς τα κάτω. Το Βέλγιο αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2007 να θέσει άμεσα όριο τα 3 V/m, με στόχο τα 0,6 V/m».

Οι επιπτώσεις των κινητών χωρίζονται στις θερμικές και στις μη θερμικές επιδράσεις. Οι δεύτερες, ανεξιχνίαστες μέχρι πρότινος, αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο από μια σειρά επιστημονικές έρευνες που φανερώνουν δυνατότητα αλλοίωσης της φυσιολογικής λειτουργίας των κυττάρων, μεταλλάξεις, θραύση του γονιδιώματος, μέχρι και διάρρηξη του αιματοεγκεφαλικού φραγμού, που απαγορεύει την είσοδο στον εγκέφαλο ανεπιθύμητων ουσιών του αίματος.

«Οι ακτινοβολίες, με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούν, μετατρέπουν ορισμένα σημαντικά χημικά μόρια των κυττάρων όπως τα αμινοξέα (απαραίτητα δομικά συστατικά των πρωτεϊνών) σε μικρά μαγνητάκια και επίσης επηρεάζουν την κυτταρική ροή άλλων (π.χ. ιόντων). Αλλοιώνεται έτσι η σωστή λειτουργία πρωτεϊνών που είναι υπεύθυνες για σχεδόν όλες τις φυσιολογικές λειτουργίες των κυττάρων», σημειώνει ο καθηγητής Γεωργίου.

«Αλλάζει ο γενικότερος μεταβολισμός των κυττάρων, με αποτέλεσμα π.χ. να μην εξουδετερώνονται ορισμένες άκρως τοξικές ελεύθερες ρίζες οξυγόνου και να εκδηλώνεται οξειδωτικό στρες, που προκαλεί βλάβες στο DNA και σε άλλα σημαντικά χημικά μόρια των κυττάρων».

Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς είναι με ποιο τρόπο γίνεται αυτή η βλαβερή επίδραση και ποια είναι η σχέση της ποσότητας της ακτινοβολίας με τις συνέπειες που προκαλεί. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει ένα φιλόδοξο ερευνητικό πρόγραμμα που ξεκινά το βιοχημικό εργαστήριο του κ. Γεωργίου, στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

«Θέλουμε να «συλλάβουμε» την άκρως τοξική ελεύθερη ρίζα του σουπεροξειδίου, ένα φευγαλέο μόριο που ζει για ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου και είναι ο πρωταρχικός παράγοντας δημιουργίας της οξειδωτικής πίεσης, για να δούμε εάν και πόσο αυξάνονται οι συγκεντρώσεις του, λόγω της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας», λέει στην «Κ» ο κ. Γεωργίου. «Επιπλέον, θα μετρήσουμε τις καταστροφές στο DNA, διότι αν και έχουν τεκμηριωθεί ποιοτικά δεν έχουν υπολογισθεί ποσοτικά, ώστε να γίνει συσχέτιση με τα επίπεδα εκπομπών».

Συμβουλές για τους χρήστες
* Μειώνουμε τη χρήση κινητού τηλεφώνου όσο είναι δυνατόν. Όχι συνομιλίες πάνω από ένα λεπτό.

* Χρησιμοποιούμε πάντα στις συνομιλίες μας hands free ή bluetooth. Ακόμα και τότε όμως το κινητό δεν πρέπει να είναι σε επαφή με το σώμα. Πρέπει να είναι σε απόσταση τουλάχιστον 40 εκατοστών από το σώμα μας. Καθώς αυτό δεν είναι δυνατό πάντα, έχουν σχεδιαστεί ειδικές θήκες, μία μάλιστα από τον Τομέα Κυτταρικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (http://kyttariki.biol.uoa.gr )



* Εάν δεν έχουμε πάνω μας hands free ή bluetooth δεν «κολλάμε» τη συσκευή πάνω στο αυτί μας, εναλλάσουμε πλευρά και χρησιμοποιούμε το μεγάφωνο που έχουν αρκετά τηλέφωνα.


* Ελαχιστοποιούμε τη χρήση κινητού μέσα στο αυτοκίνητο, εκτός εάν έχουμε ειδική κεραία, γιατί δεχόμαστε ακτινοβολία από κάθε σημείο του αμαξώματος. Μια εναλλακτική λύση είναι η συνομιλία με hands free ή bluetooth, τοποθετώντας όμως το κινητό σε ειδική θέση που «βλέπει» προς τα έξω, διοχετεύοντας την ακτινοβολία εκτός του οχήματος.


* Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε το κινητό σε υπόγεια, κλειστούς χώρους, ασανσέρ και γενικά όπου το σήμα είναι εξαιρετικά μικρό.



Στην περίπτωση αυτή το κινητό μας εκπέμπει σε μέγιστη ισχύ. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε ανοικτούς χώρους της υπαίθρου, όπου η κεραία βάσης είναι πολύ μακριά ή δεν έχει καλή οπτική επαφή. Απ” αυτή την άποψη είμαστε πολύ προσεκτικοί στη χρήση του κινητού μέσα στα σπίτια (ειδικά στα εσωτερικά δωμάτια).


Στα τέλη Δεκεμβρίου διοργανώθηκε στη Βενετία το συνέδριο της Διεθνούς Επιτροπής για την Ηλεκτρομαγνητική Ασφάλεια (www.icems.eu), με θέμα «Βάσεις της βιοηλεκτρομαγνητικής: προς μια νέα λογική στην εκτίμηση του κινδύνου».

Σε τι συνίσταται αυτή η νέα λογική;

Ο κ. Χρήστος Γεωργίου, καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ο οποίος συμμετείχε στο συνέδριο, λέει στην «Κ» «ότι μέχρι τώρα οι επίσημοι οργανισμοί και φυσικά οι εταιρείες δέχονται ότι οι μη ιονίζουσες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες έχουν μόνο θερμικές επιδράσεις στον οργανισμό.

Με βάση αποκλειστικά αυτές τέθηκαν τα όρια. Αλλά υπάρχουν και μη θερμικές, βιολογικές επιδράσεις. Παρουσία εκατό και πλέον ανεξάρτητων επιστημόνων, το BioInitiative Report χαρακτηρίστηκε έκθεση – σοκ, που υποχρεώνει σε νέα προσέγγιση».

Σύμφωνα με τους ερευνητές, γύρω από τον σύγχρονο άνθρωπο διαμορφώνεται ένα «ηλεκτρομαγνητικό νέφος» από μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, προερχόμενη από πολλές πηγές: κινητά και ασύρματα τηλεφωνα, ασύρματα δίκτυα, κεραίες τηλεφωνίας και τηλεοπτικών σταθμών, φούρνους μικροκυμάτων, πυλώνες υψηλής τάσης, ηλεκτρικές συσκευές.
Όλο και συχνότερα η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση συνδέεται με σειρά αρνητικών επιδράσεων.

Από τις πιο «απλές» (κόπωση, υπνηλία, αδυναμία συγκέντρωσης, μείωση μνήμης, πονοκέφαλοι κλπ), μέχρι τις πιο βαριές: μετάλλαξης της λειτουργίας των κυττάρων του ανθρώπου, θραύση του DNA, μείωση του σπέρματος, Αλτσχάιμερ, επιληψίες, ακουστικό νεύρωμα (καλοήθης όγκος που μειώνει την ακοή), καρκίνος του εγκεφάλου, καρκίνος του μαστού, παιδική λευχαιμία.

Ο δρ. Lennart Hardell, καθηγητής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ορέμπρο στη Σουηδία, παρουσιάζει στο BioInitiative Report ότι με δεκαετή χρήση κινητού τηλεφώνου παρουσιάζεται αύξηση 20% των πιθανοτήτων εκδήλωσης όγκου του εγκεφάλου (κακόηθες γλείωμα). Εάν όμως η χρήση γίνεται διαρκώς από την ίδια πλευρά του κρανίου, η πιθανότητα αυξάνεται κατά 200%, δηλαδή δεκαπλασιάζεται ο κίνδυνος!
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ:Πάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν «πειραματόζωα» στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας



Στις 6 Δεκεμβρίου του 2007 δημοσιεύτηκε έρευνα Ισραηλινών επιστημόνων, που αποκαλύπτει «μια σύνδεση της χρήσης κινητού με την παρουσίαση όγκου του παρωδιτικού αδένα». Ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε έρευνα του πανεπιστημίου της Ουψάλα – παραγγελία μάλιστα του Φόρουμ Κατασκευαστών Κινητών -, η οποία επισημαίνει ότι χρήση του κινητού κατά τις νυχτερινές ώρες κινητοποιεί το σύστημα στρες του οργανισμού, με αποτέλεσμα αϋπνίες και μείωση του «βαθέως» ύπνου.

Το κυτταρικό στρες είναι μια νέα απειλή. Ο δρ. Μάρτιν Μπλανκ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κολούμπια, σημειώνει ότι «τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού αντιδρούν στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ακόμα και σε πολύ μικρά επίπεδα εκπομπής, όπως σε άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες, για παράδειγμα τοξικά χημικά».

Οι ανεξάρτητοι ερευνητές είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε έρευνες που χρηματοδοτούνται από τις εταιρείες. «Οι όγκοι στον εγκέφαλο αναπτύσσονται σε βάθος 15-20 χρόνων. Οι περισσότερες έρευνες που αθωώνουν τα κινητά δεν ψάχνουν σε τέτοιο βάθος χρόνου, ούτε σε βαριά χρήση», υπογραμμίζει η BioInitiative Report.

Τι συμβαίνει με τα νέα κινητά; «Στα κινητά τηλέφωνα τρίτης γενιάς αλλάζει ο τρόπος διαμόρφωσης του σήματος Περιέχονται και χαμηλότερες συχνότητες, στις οποίες λειτουργεί και ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Υπάρχει, λοιπόν, μια ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα μήπως οι επιδράσεις των νέων κινητών στη λειτουργία του εγκεφάλου είναι αυξημένες. Γι” αυτό απαιτείται περαιτέρω έρευνα», απαντά η κ. Κωνσταντίνα Νικήτα, καθηγήτρια στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Η κοινωνία και οι κυβερνήσεις πρέπει να κινηθούν με βάση την Αρχή της Προφύλαξης. Κανείς δεν λέει να πεταχτούν τα κινητά και οι άλλες τεχνολογικές εφαρμογές στον σκουπιδοτενεκέ της τεχνολογίας. Απαιτείται άμεσα η αυστηροποίηση των ορίων εκπομπών (τόσο των κεραιών όσο και των κινητών), καθώς και ο έλεγχος όλων των κινητών και η πιστοποίηση – δημοσιοποίηση του SAR τους (Ειδικός Ρυθμός Απορρόφησης, που δείχνει την ισχύ που απορροφάται από τον οργανισμό).

to-mati.gr

makedonia-is-greece
Διαβάστε περισσότερα » »

Χρεοκοπεί το σχέδιο Γκρουέφσκι για «Μακεδονοποίηση» των Σκοπίων!!!

Δεν υπάρχουν χρήματα για άλλα αγάλματα
Άδοξο τέλος για τον πρωθυπουργό των Σκοπίων φαίνεται πως είχε η προσπάθεια του να μετατρέψει την πρωτεύουσα της χώρας του σε βασίλειο του κιτς, θέλοντας να ενισχύσει το “Μακεδονικό” φρόνιμα των πολιτών της χώρας του.
Ο Νίκολα Γκρουέφσκι, ως γνωστόν θέλησε μέσω τεράστιων αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κιτς εορτών με κακέκτυπα αρχαίων Μακεδόνων, να πείσει τους πολίτες της χώρας του, πως είναι συνεχιστές της δυναστείας του αρχαίου στρατηλάτη, ωστόσο τώρα καλείται να πληρώσει το λογαριασμό...

Σε περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται τα έξοδα, γεγονός που οδήγησε το Δήμαρχο της πρωτεύουσας των Σκοπίων να αρνηθεί να εκτελέσει περισσότερα έργα καθώς δεν υπάρχουν πόροι.
Ίδια κατάληξη πάντως φαίνεται πως έχει και η προσέλκυση τουριστών στη γειτονική χώρα προκειμένου να θαυμάσουν τα αντίγραφα μακεδονικών αγαλμάτων, μιας και τα τουριστικά ρεύματα που ανέμεναν, δεν έφτασαν ποτέ.


newsbomb.gr
makedonia-is-greece
Διαβάστε περισσότερα » »

VIDEO - CBC News Canada: Smartphone κλέβει εξ' αποστάσεως τα στοιχεία πιστωτικής Κάρτας (με RFID πλινθίο)

ΜικρογραφίαCBC News Canada: Μια τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί ώστε να γίνονται ευκολότερες οι ....
πληρωμές με την πιστωτική κάρτα, μπορεί να θέσει τους Καναδούς σε κίνδυνο απάτης και κλοπής ταυτότητας, προειδοποιούν ειδικοί για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Πολλές νέες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες έχουν μέσα τους (κρυμμένο) πλινθίο (μικροτσίπ) το οποίο ενεργοποιείται όταν οι πελάτες αξιοποιούν την κάρτα για να κάνουν μια αγορά. Αυτά τα τσιπ, χρησιμοποιούνται σε πολλά σημεία λιανικής πώλησης από τα καταστήματα Tim Hortons (http://www.timhortons.com/ca/en/index.html) μέχρι σε υψηλής τεχνολογίας καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαβάζονται από μηχανήματα πληρωμών και υποτίθεται ότι είναι ένας ασφαλής και βολικός τρόπος για να πληρώσει κάποιος για αγαθά.

Αλλά το CBC News ανακάλυψε ότι τα πλινθία (μικροτσίπ) μπορούν επίσης να διαβαστούν με μια συσκευή την οποία εκατομμύρια Καναδών φέρουν μαζί τους κάθε μέρα : ένα κινητό τηλέφωνο smartphone.
Χρησιμοποιώντας ένα Samsung Galaxy SIII - ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones που διατίθενται στον Καναδά - και μια δωρεάν εφαρμογή (app) από το ηλεκτρονικό κατάστημα το Google Play Store, το CBC ήταν σε θέση να διαβάσει πληροφορίες, όπως τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης της και το όνομα του κατόχου της, απλά κρατώντας το smartphone πάνω από μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Και θα μπορούσε να γίνει αυτό ακόμη κι αν οι Κάρτες ήταν μέσα σε πορτοφόλια, ή τσέπες.

«Εντυπωσιακό αλλά και τρομακτικό»


Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κεραία επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) η οποία είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο Galaxy SIII, ένα τεχνολογικό χαρακτηριστικό που διατίθενται σε πολλά τηλέφωνα που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα της Google, το Android. Η κεραία συνήθως χρησιμοποιείται για να επιτρέψει σε δύο τηλέφωνα για να μιλήσουν ο ένας στον άλλο.

Ο Michael Legary (http://ca.linkedin.com/in/michaellegary) είπε ότι η εταιρεία του, Seccuris Α.Ε. (http://www.seccuris.com/), έχει ερευνήσει υποθέσεις όπου τα τηλέφωνα σε συνδυασμό με αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη απάτης με πιστωτικές κάρτες, και είπε ότι οι πληροφορίες που διαβάζουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοραστεί «οτιδήποτε, από ένα ποτό του $ 1,50 από ένα μηχάνημα, μέχρι laptop αξίας $ 4.000 έως $ 5.000.»

Ο Legary είπε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή (app) έχει γίνει εργαλείο για το οργανωμένο έγκλημα στην Ευρώπη.

«Δεν χρειάζεται καν να σας μιλήσουν ή να σας αγγίξουν για να πάρουν πληροφορίες σχετικά με το ποιος είστε. Αυτό μπορεί να σας καταστήσει κάτι παραπάνω από στόχο για συγκεκριμένα είδη εγκλημάτων», είπε.

Αν και οι κεραίες NFC στην τρέχοντα smartphones πρέπει να είναι πολύ κοντά σε μια κάρτα, προκειμένου να δουλέψουν - όχι μακρύτερα από 10 εκατοστά – αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με την επόμενη γενιά των Android smartphones.

Ο Legary είπε ότι το Samsung Galaxy S4, που έχει σχεδιαστεί να βγει στην αγορά αυτή την άνοιξη, θα μπορούσε να έχει μια πολύ πιο «ικανή» (δυνατή) κεραία NFC, κι έτσι θα μπορούσε όχι μόνο να διαβάσει τις πιστωτικές κάρτες από μεγαλύτερη απόσταση, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι σε θέση να διαβάσει τα πλινθία (μικτροτσίπ) που ενσωματώνονται στα αναβαθμισμένα διπλώματα οδήγησης και τα διαβατήρια.

Η τεχνολογία αυτή κάνει τους ειδικούς επί των θεμάτων προστασίας των προσωπικών δεδομένων να ανησυχούν.

Ο Brian Bowman, ένας συνεργάτης της δικηγορικής εταιρείας Pitblado στο Winnipeg (http://www.pitblado.com/OurPeople/Brian-Bowman), δήλωσε ότι η ευκολία με την οποία ένα smartphone μπορεί να μετατραπεί σε μια συσκευή αντιγραφής πιστωτικών καρτών είναι «εντυπωσιακή από τεχνολογική άποψη και τρομακτική από τη σκοπιά της ιδιωτικής ζωής».

«Οι Καναδοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει κίνδυνος με όλους αυτούς τους διαφορετικούς αριθμούς και τα μέσα ταυτοποίησης που χρησιμοποιούν», δήλωσε ο Μπόουμαν.

Ο ίδιος πιστεύει ότι οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, οι προγραμματιστές εφαρμογών και οι εκδότες καρτών θα πρέπει να «εντείνουν την προσπάθειά τους και να βρουν τρόπους για την καταπολέμηση αυτού του κινδύνου».

Αντίδραση των επιχειρήσεων πιστωτικών καρτών.

Εκπρόσωποι της Visa και της MasterCard αναφέρουν ότι ήταν σίγουροι για την ασφάλεια των καρτών τους, αλλά θα καλύψουν τις ζημίες του πελάτη εάν κάποιος κλέψει τις πληροφορίες της κάρτας του.

«Τα πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας και οι προηγμένες τεχνολογικές μέθδοι ανίχνευσης της απάτης που προστατεύουν κάθε συναλλαγή Κάρτας Visa, συνέβαλαν στο να διατηρηθούν τα παγκόσμια ποσοστά απάτης της Visa κοντά σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα», δήλωσε ηλεκτρονικά η Visa Canada.

«Στην πραγματικότητα, δεν έχουν υπάρξει αναφορές για απάτη που διαπράχθηκε από την ανάγνωση κάρτας Visa payWave, όπως παρουσιάζεται [από το ρεπορτάζ του CBC].»

Η MasterCard δήλωσε στο CBC ότι εφαρμόζει μια αντίστοιχη πολιτική.

Το CBC News ρώτησε την Google γιατί εφαρμογές με τις οποίες αντιγράφονται πιστωτικές κάρτες, είναι ανηρτημένες στην ιστοσελίδα της.

H Google δεν σχολίασε κάτι για αυτά τα προγράμματα που χρησιμοποίησε το CBC News, αλλά δήλωσε μέσω email ότι θα αφαιρούσε κάθε εφαρμογή που παραβιάζει την πολιτική ανάπτυξης και διαμοιρασμού εφαρμoγών της Google ή την πολιτική περιεχομένου.

Οι εφαρμογές πάντως που δοκιμάστηκαν από το CBC News ήταν ακόμη διαθέσιμες και μετά τα σχόλια της Google.



http://id-ont.blogspot.gr/ 
ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »