Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Ο μύθος του Αισώπου λέει πως ένα λιοντάρι που γέρασε και δεν μπορεί με τη δύναμή του να βρίσκει τη τροφή του, σκέφτηκε να πετύχει αυτό με κάποιο τέχνασμα.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Έτσι μπήκε σε μια σπηλιά, ξάπλωσε και παρίστανε ότι είναι άρρωστο. Με το τρόπο αυτό συνελάμβανε και έτρωγε τα ζώα που πήγαιναν να το επισκεφθούν λόγω της ασθενείας του.
Αφού λοιπόν φαγώθηκαν πολλά ζώα, ή αλεπού που πήγε να επισκεφθεί το λιοντάρι, καταλαβαίνοντας το τέχνασμά του, στάθηκε μακριά από τη σπηλιά, και ρώτησε το λιοντάρι πως τα πάει με την υγεία του.
Πολύ άσχημα απάντησε το λιοντάρι, και ρώτησε την αλεπού για ποιόν λόγο δεν μπαίνει μέσα στη σπηλιά.
Η αλεπού του απάντησε, θα έμπαινα βέβαια, αν δεν έβλεπα τσακισμένα κόκκαλα, και πολλές πατημασιές εισερχομένων ζώων, κανενός όμως εξερχομένου.
Γέρασε και η Ευρώπη, και αφού επί αιώνες κατασπάραξε λαούς και έθνη με την αποικιοκρατική μανία της, τώρα στα γεράματα κλείστηκε ανήμπορη στην ευρωζωνική σπηλιά της και καταβροχθίζει τις σάρκες των αδύναμων και αφελών λαών της, που ανυποψίαστοι σπεύδουν να μπούν σ’ αυτήν.
Και αφού επιπόλαια μπαίνουν στην Ε.Ε. (Σπήλαιον λεόντων) διαπιστώνουν πως πια δεν υπάρχει έξοδος, δεν υπάρχει τρόπος να βγούν ζωντανοί από τη σπηλιά του αδηφάγου τέρατος. Αν επιχειρήσουν έξοδο, ξέρουν πως δεν θα κατορθώσουν να περισώσουν παρά μόνο τα τσακισμένα κόκκαλά τους. (Βλέπε τι έπαθε ο Τσίπρας την 13η Ιουλίου)…
Έτσι μένουν μέσα, και το αχόρταγο γέρικο λιοντάρι (Ε.Ε.) τους αλέθει.
Αλέθει τη ψυχή τους, καταβροχθίζει την ελευθερία τους, λιανίζει το Σύνταγμά τους, κατασπαράζει τις παραδόσεις τους τα ήθη, τον πολιτισμό, την ιστορία τους, και τέλος τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους. (πετρέλαια, Φ.Α. χρυσό, μεταλλεύματα, παραλίες, νερό, ρεύμα, κλπ)
Οι ηγεσίες των αδύναμων κρατών-μελών κατάντησαν Νομάρχες ή δήμαρχοι, δεν έχουν πια καμιά δύναμη μέσα στη φωλιά των λεόντων. (Ε.Ε.)
Είναι απλώς ανδρείκελα, πιόνια, και μαριονέτες, υποχρεωμένα να εκτελούν τις εντολές της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας του τραπεζίτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κάπου εδώ τελειώνει η όποια αναλογία του μύθου του Αισώπου με τη σημερινή πραγματικότητα της Ε.Ε. και τις δραματικές επιπτώσεις στη ζωή μας.
Όμως αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Αυτή η ιστορία δεν τελειώνει με κατασπαραγμένα κόκκαλα και σάρκες.
Μόνο ένα πολύ μυωπικό ανθρώπινο βλέμμα θα εστιάσει και θα περιοριστεί στον όγκο των υπολειμμάτων σαρκών και οστών, που συσσωρεύει η μανία του πεινασμένου λιονταριού.
Η Ε.Ε. σήμερα είναι ο λάκκος των λεόντων για τα κράτη-μέλη.
Πρώτα άρχισαν να κατασπαράσουν τα νότια κράτη-μέλη (Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία-Πορτογαλία), και σιγά-σιγά προχωρούν βορειότερα.
Η Ευρώπη δεν είναι πια αυτή που ξέρατε. Η Ευρώπη κατελήφθη, με τας γνωστάς οικονομικάς μεθόδους, (Δανεισμός-Χρέος- Χρεοκοπία-Μνημόνια- κατάργηση Εθνικής Κυριαρχίας) κ.λ.π. από τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-δικτατορία του Μεγιστάνα παγκόσμιου τραπεζίτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της παρέας αυτού.
Έκαναν την Ε.Ε. μια δαιμονοκρατούμενη περιοχή. Την τωρινή δραματική πραγματεία της Ε.Ε. την οδηγεί η Ν.Τ.Π. (New World Order) στη σπηλιά του γερασμένου και πεινασμένου λέοντος, που είναι η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Όταν λέμε Ευρώπη εννούμε την Ε.Ε. και όλα τα κράτη εκτός Ε.Ε. βλέπε Ουκρανία που την κατέλαβαν μιά κλίκα από Σιωνιστές Φασίστες, και παραλίγο να μας οδηγήσουν σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Αυτό που δεν κατάφεραν τότε οι Σιωνιστές της (Ν.Τ.Π.) ή (Ν.W.Ο.) με την Ουκρανία, το προσπαθούν τώρα με την Τουρκία, να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό Πόλεμο!!!
Τα σχέδιά τους είναι
α) Να μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός του πλανήτη, και
β) Να επικρατήσουν σαν Δικτατορία επάνω στη Γη.
Την κατάσταση δεν την καθορίζει η καταστροφική μανία των δαιμόνων της Ν.Τ.Π. και των οργάνων τους στη Γη.
Την κατευθύνει και καθορίζει μόνο ο ΘΕΟΣ!!!
Πίσω από τα κατάμαυρα σύννεφα της παρανοϊκής Σιωνιστικής Ευρώπης, ας βλέπουμε τον δημιουργό της Γης και του σύμπαντος.
Και μέσα από τον τάφο στον οποίο συσσωρεύονται τα κατασπαραγμένα από το γέρικο Ευρωπαϊκό λιοντάρι οι σάρκες και τα κόκκαλα των λαών, να προσμένουμε τη λύτρωση του ΘΕΟΥ, αυτός έχει λύση για όλα, όπως προφήτευσαν οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. (Βλέπε Πατρο-Κοσμάς, Παϊσος, κ.λ.π.)
Η Ευρώπη που ξέρατε πέθανε, δεν είναι πια αυτή του Ζαν Μοννέ, του Ρομπέρ Σουμάν, του Σπινέλι, του Αντενάουερ, του Ντε-Γκώλ, του Ντε-Γκάσπαρι, του Ανρί Σπάακ.
Είναι η Ευρώπη της Μέρκελ, του Γιούνκερ, του Ολάντ, του Σόϊμπλε, του Μπαρόζο, του Ντράγκι, του Ντάϊσεμπλουμ, και όλων των Σιωνιστών πρακτόρων και σφογγοκωλάριων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλοι αυτοί είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και οι δικοί μας πολιτικοί είναι δούλοι των δούλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ευρώπη είναι σήμερα υποχείριο των Σιωνιστών τραπεζιτών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εκμεταλλευτών των λαών του πλανήτη Γη.
Η Ε.Ε. είναι ο λάκκος των λεόντων που όποιο αδαή και αφελές κράτος πέσει μέσα κατασπαράσεται, όπως η Ελλάς, ιδίως εάν έχει προδοτικές-υποτελείς κυβερνήσεις, όπως η Ελλάς.
Η Τουρκία θέλει να μπεί μέσα στο λάκκο των λεόντων, διότι έχει τα «κότσια» να χορέψει τους λέοντες……………
Η Ελλάς πέθανε μέσα στην Ε.Ε.
Οι Ευρωπαίοι έκλεισαν τα σύνορά τους με στρατό και φράκτες, και άφησαν την Ελλάδα να τα βγάλει πέρα με εκατομμύρια εγκλωβισμένους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Η Ελλάδα που ξέραμε τελείωσε, έγινε πατρίδα Ισλαμιστών φανατικών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική.
Τώρα αφού μας γέμισαν με Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες, μας διώχνουν από τη συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ.
Δεν μας επιτρέπουν ούτε να φυλάξουμε τα σύνορά μας με τον Ελληνικό Στρατό, αλλά στέλνουν ένα δικό τους όργανο την FRONTEX.
Αυτοί είναι οι Eβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί της Ε.Ε. δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τώρα που βομβαρδίζονται από τις Μεγάλες Δυνάμεις οι χώρες της Μέσης Ανατολής (Συρία-Ιράκ-Αφγανιστάν), οι φανατικοί Τζιχαντιστές βρήκαν εδώ τον Παράδεισο.
Σε λίγα χρόνια θα εκλείψει ο Ελληνισμός, και θα γίνουν οι Τζιχαντιστές Επικυρίαρχοι της Ελλάδος, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό!!!
Θα γίνει η Ελλάς, φωλεά τρομοκρατών Τζιχαντιστών, από όπου θα εξορμούν οι πολέμαρχοι Τζιχαντιστές για κατάκτηση των κρατών της Ευρώπης, ή για τρομοκρατικές ενέργειες στα κράτη-μέλη της βορείου Ε.Ε.
Αυτό οι «σοφοί» πολιτικοί της Ευρώπης δεν το σκέπτονται!
Τότε οι Μεγάλες Δυνάμεις θα βομβαρδίζουν την Ελλάδα (Αφγανιστάν Νο:2) όπως κάνουν τώρα στη Συρία, για να εξαφανίσουν τους τρομοκράτες Τζιχαντιστές αφού πρώτα τους δημιούργησαν, οι οποίοι θα μετοικήσουν βορειότερα.
Σήμερα το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι στενά συνδεδεμένο με τη Σιωνιστική Δύση. Χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.
Απευθυνόμενος στις Δυτικές Σιωνιστικές Δυνάμεις τους λέω, η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας ίδρυσε και υποστηρίζει το Χαλιφάτο.
ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Αυτοί είναι οι κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ GOLDMAN SACHS, LEHMAN BROTHERS, KUHN, LOEB, MAX, SIDNEY, WARBURG, JACOB SCHIFF, MANN, PAULSON, WARREN BUFFET, JPMORGAN, LAZARD, LEVY, KRUPP, SICLAIR, WINDSOR, COBURG, GOTHEBURG, BRESINSKY, KISSINGER, και άλλοι.
Όλοι αυτοί είναι Εβραϊκής καταγωγής, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, και συναποτελούν τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση.
Όλοι αυτοί ίδρυσαν, συντηρούν, και διατάσσουν τους Τζιχαντιστές για τρομοκρατικές επιθέσεις και πράξεις στα διάφορα κράτη.
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Έλληνας Πατριώτης


Πηγή:
————
Το Θρησκευτικό Χριστιανικό περιοδικό
«Ο ΣΩΤΗΡ»
Διαβάστε περισσότερα » »