Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί που ονομάζουμε "αγορές";
Πως δημιουργείται το χρήμα; Ποιοι το διακινούν;
Ποια είναι τα σχέδια τους; Ποιος είναι ο τελικός τους σκοπός;
Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους σταματήσουμε; 

Ο Δημήτρης Καζάκης, ξεσκεπάζει το σύστημα στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο Kontra channel.

Οταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ανακόψουμε την καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο κόσμος, απάντησε:

"Μόνη λύση η επανεθνικοποίηση των χωρών".  


Διαβάστε περισσότερα » »

Απέτυχες στις Πανελλαδικές; Άλλαξε θρήσκευμα!!!

Σήμερα το πρωί, ως γνωστόν, ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Δεν μένω στις αναλύσεις περί κρίσης που επηρέασαν τις επιλογές των υποψηφίων, πράγμα απολύτως λογικό, αφού η επιλογή πάντα έχει σχέση με την τρέχουσα κατάσταση και την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει ο τίτλος σπουδών που θα αποκτήσει ο νεο-εισακτέος με το πέρας των σπουδών του…
Φέτος σχολιάστηκε πολύ η ειδική κατηγορία των μουσουλμάνων, των οποίων η βάση εισαγωγής στις σχολές ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι σε τεράστιο ποσοστό κάτω από τα 10.000 μόρια. Με απλά λόγια για μια σχολή που κάποιος μη μουσουλμάνος Έλληνας χρειάζεται 16-17 χιλιάδες μόρια που συγκεντρώνονται μετά από μεγάλη προσπάθεια διάβασμα και θυσίες, ο μουσουλμάνος Έλληνας μπαίνει απλά με βάση και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη λιγότερο!
Εδώ μιλάμε για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το σύστημα εισαγωγής και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Παιδείας, που δίκαια πρέπει να μετονομαστεί σε Υπουργείο Αφελληνισμού χωρίζει τους μαθητές και τους κρίνει διαφορετικά με βάση το θρήσκευμά τους! Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές μεταξύ των βάσεων μουσουλμανοπαίδων και λοιπών, που κάποιοι “φιλόδοξοι” γονείς που ονειρεύονται να δουν το παιδί τους σε σχολή “υψηλού” κύρους θα μπορούσαν να σκεφτούν ακόμη και τον …εξισλαμισμό!
Πολλοί γονείς και μαθητές αντέδρασαν δίκαια, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν λανθασμένα ότι πρόκειται για κάποια νέα ειδική κατηγορία. Ο διαχωρισμός μεταξύ μουσουλμάνων και μη μαθητών από το ελληνικό κράτος και επίσημα ξεκίνησε εδώ και πολλά και συγκεκριμένα εμπνευστής του ήταν ο πλέον ανθέλληνας πολιτικός ο ΓΑΠ όταν διετέλεσε υπουργός Παιδεία πριν από περίπου 15 χρόνια… Από τότε το εκπαιδευτικό σύστημα διαχωρίζει τους μαθητές με βάση την θρησκεία αλλά κανείς δεν ασχολείται, κανείς δεν έχει επέμβει και κανείς δεν φρόντισε να αποκατασταθεί αυτή η αδικία.
Ο τρόπος που δόθηκαν φέτος οι βάσεις στην δημοσιότητα με ξεχωριστές τις ειδικές κατηγορίες για κάθε σχολή, απλά έφερε το θέμα στο προσκήνιο, όμως η διάλυση της ελληνικής εκπαίδευσης έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια.
Πλέον, πέρα από τους μουσουλμάνους, πολλοί είναι οι υποψήφιοι που εντάσσονται σε ειδικές κατηγορίες και εισάγονται ο καθένας με διαφορετική βάση πράγμα που δημιουργεί ανισότητες, τριβές, αδικίες και φυσικά δεν μπορεί να είναι νόμιμο, καθώς παραβιάζει την βασική αρχή της αξιοκρατίας για την πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση και στρέφει την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης. Όλα αυτά εφευρήματα της μεγάλης αρχιέρειας του αφελληνισμού Α. Διαμαντοπούλου που έτσι καταπολέμησε όπως έλεγε το “άδικο” σύστημα των μεταγραφών, όπου τόσα χρόνια βόλευαν οι “πρασινοφρουροί” τα τέκνα τους επινοώντας χίλια δυο “παράθυρα” στους κανονισμούς μεταγραφών.
Διαβάστε περισσότερα » »

Φωτιά από τη FYROM στον Σκοπό Φλώρινας

Η φωτιά, η οποία ξεκίνησε από χθες στη FYROM πέρασε και στην Ελλάδα και καίει δασική έκταση στον Σκοπό. Την κατάσβεσή της επιχειρούν πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντές.




radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτό τον Τόπο εσύ τον Γύμνωσες, εσύ τον Βίασες, εσύ τον Έκαψες...

  Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ένα  αρχαίο Έθνος, ένας ιστορικός Λαός, μια καμένη Χώρα χαροπαλεύει στην εντατική.
Πως νοιώθεις Μαυρογυαλούρε για το «κατόρθωμά» σου;

Μια χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη.
 
Και ξέρεις «που, σε ποιά πλήθη» κρύβονται οι εισβολείς – εμπρηστές. Και «ποιοί» τους στέλνουν. Έτσι; Από χρόνια τό’ ξερες. Απλά επέλεξες να αδιαφορείς για την δραστική αντιμετώπιση του θέματος. Μην και «στενοχωρήσεις» κάποιους έξωθεν επίβουλους.
 
Με καμένη τώρα την ολόμαυρη ράχη, Χιώτικο Ολοκαύτωμα για μιαν ακόμη φορά στην ιστορία της, με ματωμένο το κεφάλι και το κορμί της παλεύει για τη ζωή της αυτή η χώρα.
Πως νοιώθεις Μαυρογυαλούρε για το «οιονεί μα κι εν τοις πράγμασι έγκλημά» σου; Είσαι αρκετά ευχαριστημένος; Οι πράξεις, οι αβουλίες και οι απραξίες σου να’ ναι καλά.
 
Ελλάδα, μια σεβάσμια Γερόντισσα της Ιστορίας...κι όμως ζει έναν τέτοιον ανομολόγητο κι ασύλληπτο εφιάλτη.
Γιατί Μαυρογυαλούρε;
Σφάζεται ανηλεώς κάθε βράδυ μέσα στα φτωχικά της δωμάτια. Βλέπει ν’ ασελγούνε πάνω στις μητέρες κόρες της. Βλέπει τις ανήλικες εγγονές της να βιάζονται και να κομματιάζονται πάνω σε βράχια.
Εσύ Μαυρογυαλούρε που επέτρεψες απερίσκεπτα σ’ αυτό τον αλλοδαπό κτηνώδη εισβολέα μακελευτή της να μπει στην χώρα και να περιφέρει την θανάσιμη ψυχική αρρώστια του, πως νοιώθεις τώρα;
Είσαι αρκετά ικανοποιημένος;
Αυτή η Γερόντισσα απλά θέλησε να κάνει το πιο αυτονόητο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που κάθε γονιός θέλει για τα παιδιά του. Να προκόψουν και να μη ζήσουν τους πολέμους και την φτώχεια που αυτή έζησε. Τι πιο απλό!
 Κι όμως, της χάρισες το αντίθετο ακριβώς Μαυρογυαλούρε. Να ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια της τον χειρότερο εφιάλτη της. Τον πόλεμο. Τις σφαγές. Την έκανες να δει σφαγμένους τους γιούς της, ατιμασμένες τις κόρες της, ξεσκισμένα τα εγγόνια της.
Πως νοιώθεις Μαυρογυαλούρε για το έργο σου; Είσαι αρκετά ευχαριστημένος;
Πάλεψε αυτή η γερόντισσα να φτιάξει κάτι για τα παιδιά της. Κι όμως, σήμερα, την αφήνεις να πεθαίνει μόνη της, ανήμπορη, χωρίς περίθαλψη και φάρμακα, χωρίς ένα φαγητό της προκοπής, της κλέβεις το βιός της, την φτωχή σύνταξή της, την υποχρεώνεις στα γεράματα να βλέπει τα παιδιά της να πεθαίνουν άρρωστα κι αβοήθητα.
Πως νοιώθεις Μαυρογυαλούρε για το έργο σου; Είσαι αρκετά ευχαριστημένος;
Εκμεταλλεύθηκες κι εκμεταλλεύεσαι την υπομονή και την πραότητα αυτής της γερόντισσας.
«Σιγά, σε μένα θα τύχει»; Αυτό λένε οι μισοί «υπήκοοί» σου.
Και,
«Όχι, δεν θέλω άλλους πολέμους, θα κάνω υπομονή», αυτό λένε οι άλλοι μισοί. Το άλλο «μισό» της Γερόντισσας Ελλάδας.
Το  «εκμεταλλεύθηκες» καλά Μαυρογυαλούρε; Είσαι αρκετά ευχαριστημένος από το έργο σου; Χόρτασες αίμα του Λαού σου; Ή όχι ακόμη;
Λίγο καιρό πριν τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, αποκαλύφθηκε επίσημα ότι «ξένοι» είχαν βάλει τις θανάσιμες πιο παλιές πυρκαγιές των ετών 2007 αλλά και πιο πίσω.
Θυμάσαι; Στην Πελοπόννησο. Κοντά στις εκατό χαμένες/καμμένες ψυχές Ελλήνων.
Σε «άγγιξε» καθόλου Μαυρογυαλούρε;
Μάλλον όχι. Γιατί αν σε άγγιζε, θα είχες κάνει πράγματα. Θα είχες πάρει τα μέτρα σου να προστατεύσεις τους Έλληνες.
Όχι. Δεν σε άγγιξε ούτε στο ελάχιστο. Δεν δάκρυσες. Δεν ίδρωσε τ’ αυτί σου.
Το άφησες να επαναληφθεί.
Αφήνεις το Λαό σου να πάει σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.
Είσαι ευχαριστημένος Μαυρογυαλούρε από το έργο σου;
Τάισες λίγους, «δικά σου παιδιά» για να έχεις την απαντοχή τους, μαζί και την λησμονή των υπολοίπων.
Ένας «επηρεάζει» χίλιους, σωστά Μαυρογυαλούρε;
Δεν σ’ ένοιαζε η «πλέμπα», η «μάζα», η «φτωχολογιά». Οι «ολίγοι» που «καθορίζουν τα πράγματα» σ’ ένοιαζαν. Οι «ολίγοι ισχυροί».
Η «επικοινωνία» να είναι καλά και όλα «διορθώνονται». Όλα «θάβονται», έτσι Μαυρογυαλούρε;
Αλλά και τόσοι άλλοι γύρω του που θα μπορούσατε να τον «ελέγξετε» και να σώσετε τον Λαό από την καταστροφή κι απλά «δεν το κάνατε», νοιώθετε ευχαριστημένοι από το έργο σας;
 
Κάποιοι κρύβεστε πίσω από την «γραφειοκρατία» που επιτρέπει τον πλουτισμό σας αρκεί να κάνετε τα «στραβά μάτια».
Κάποιοι άλλοι ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να «σταθείτε άπραγοι» πίσω από το τετριμμένο «εγώ διαταγές εκτελώ, δεν ξέρω τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν ασκώ πολιτική»....
Κάποιοι άλλοι «ιθύνοντες» κρύβεστε πίσω από την ασφάλεια των «φρουρών» σας. Αυτούς που πληρώνετε με την βαριά φορολόγηση της φτωχολογιάς.
Κάποιοι αφήσατε εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Κάποιοι άλλοι «θάψατε» στοιχεία και κλειδώσατε άλλα στο συρτάρι ονομάζοντάς τα «απόρρητα» ή απλά κάνατε πως δεν τα βλέπατε.
Κάνατε τουλάχιστον, όλοι εσείς οι κάθε είδους «Υπεύθυνοι» τον κόπο να σκεφτείτε ότι αύριο ίσως τύχει στο ΔΙΚΟ σας παιδί ή στην ΔΙΚΗ σας Γερόντισσα αυτός ο εφιάλτης; Ή μήπως ο «μηχανιστικός καλορυθμισμένος εγκέφαλός σας το θεωρεί ως απαγορευμένη διαδικασία σκέψης» κάτι τέτοιο;
Μάλλον όχι. Αρνείστε και μόνο να το σκεφτείτε. Αλλιώς θα βλέπαμε δημόσια πράξεις μετανοίας σας. Πράξεις «διορθωτικές». Αλλαγή της πολιτικής σας και της καθημερινής πρακτικής σας.
 
Όχι. Τίποτα δεν άλλαξε στον «προσαρμοσμένο» politically correct νοητικό μικρόκοσμό σας.
Το βλέπουμε στο διαδίκτυο. Στα ΜΜΕ. Στις ημερίδες και τις «εκδηλώσεις» σου Μαυρογυαλούρε. Παντού.
Οι οπαδοί σου  αναμασούν διαρκώς την ίδια καραμέλα.

 «Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα για να σωθεί η Πατρίδα. Τώρα ξαφνικά, όλοι θυμηθήκατε την λέξη Πατρίδα Μαυρογυαλούρε. Πόσο ικανός κι αδίστακτος χαμαιλέοντας είσαι!»

Ζητάς απλά ένα «εν Λευκώ Συγχωροχάρτι». Να σβηστούν τα πάντα με χρέωση του ασήκωτου Πιθαριού του Σίσυφου στην φτωχολογιά. Για να μπορέσεις εσύ και οι κολλητοί σου να συνεχίσετε τα «ίδια».
 Αδιαφορείς επιδεικτικά για τις στατιστικές.
Πόσοι Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της Φτώχειας, ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!
Πόσοι Έλληνες πεθαίνουν ανήμποροι, αβοήθητοι και χωρίς ή με ελλιπή περίθαλψη, ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!
Πόσοι νέοι Έλληνες παίρνουν το δρόμο της Εξόδου από τη χώρα, ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!
 
Πόσοι Έλληνες χάνουν τη δουλειά τους, το μεροκάματό τους, τα μαγαζιά τους, τα σπίτια τους, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!
Πόσοι Έλληνες ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ....ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!
Όχι, δεν σ’ ενδιαφέρουν αυτά τα «πεζά» Μαυρογυαλούρε.
Εσύ να «περνάς καλά». Εσύ και οι «δικοί σου». Άνωθεν και κάτωθέν σου. Αυτό μετράει μόνο για σένα.
Είσαι ευχαριστημένος Μαυρογυαλούρε από το έργο σου μέχρι τώρα;
Είσαι αρκετά ευχαριστημένος από τις «προοπτικές»;
Θα γίνει σύντομα χίλια κομμάτια η χώρα, θ’ αποκτήσει ξένους διοικητές ώστε να μείνεις ατιμώρητος και να συνεχίσεις εσύ και οι δικοί σου να περνάτε ζωή χαρισάμενη εις βάρος της φτωχολογιάς;
 
Πως τα βλέπεις Μαυρογυαλούρε;
Τα κατάφερες αρκετά καλά;
Θα είναι ευχαριστημένα τα αφεντικά σου στον απολογισμό;
Ή μήπως δέχεσαι πιέσεις για «μεγαλύτερα αποτελέσματα»;
Τι τραβάς κι εσύ καημένε!
Κανείς δεν σε καταλαβαίνει καημένε «εργάτη» των Μεγάλων.
Τι ξέρει ο Λαός από το «πως κινούνται τα πράγματα», ε;
Τι ξέρει ο Λαός από Πολιτική, από Διπλωματία, από Άμυνα, ε;
Το λέω καλά;
Η ανόητη πλέμπα δεν σ’ αφήνει ανενόχλητο να κάνεις το «θεάρεστο έργο» σου, έτσι Μαυρογυαλούρε;
Οπότε κι εσύ είσαι αναγκασμένος να την πιέζεις όλο και πιο πολύ  για να καταλαβαίνει «ποιός κάνει κουμάντο» εδώ, έτσι;
Εξάλλου, τι σε ενδιαφέρει ποιός είναι το «αφεντικό»; Η δουλειά να γίνεται σωστά. Τι δολάρια, τι ευρώ, τι γρόσια, έτσι;
Η αποζημίωση των «Αγίων Υπηρεσιών» σου να πέφτει και δεν έχει σημασία σε τι νόμισμα είναι ή ποιός την βάζει στο χέρι του υπηρέτη.
Είσαι αρκετά ευχαριστημένος από το έργο σου Μαυρογυαλούρε;
Δεν πρέπει να έχουν παράπονο τ’ αφεντικά σου. Τόσα κατάφερες. Δεν πρέπει να είναι και αχάριστοι.
Είχαν και είχες πρόβλημα μ’ αυτόν τον «απείθαρχο λαό», οπότε βάλθηκες να «αλλάξεις την σύνθεσή» του, έτσι;
Όταν θα είναι 10.000.000 ισλαμιστές λαθρομετανάστες και 4.000.000 Έλληνες «γηγενείς», όλα «θα φτιάξουν», έτσι Μαυρογυαλούρε;
Έτσι δεν λέτε μεταξύ σας κατά τις διαβουλεύσεις «Υψηλής Πολιτικής» σ’ αυτά τα Μεγάλα Clubs/Think Tanks που συμμετέχεις;

Μαυρογυαλούρε, είσαι «ανεπίδεκτος» συνειδητοποίησης του εγκλήματος που συντελείται εξ’ αιτίας πράξεων ή/και απραξιών σου. Γι’ αυτό και είσαι άκρως επικίνδυνος πλέον. Για την ίδια τη ζωή του Ελληνικού λαού.
 
Αυτοχρίστηκες  προστάτης αλλοδαπών αποκτηνωμένων ανθρωποειδών εισβολέων και διώκεις ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου τους Έλληνες που τολμούν να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτό. Και όχι μόνον αρνείσαι να δείς το έγκλημά σου αλλά τολμάς να συνεχίζεις να καλείς ακόμη περισσότερους αποκτηνωμένους λαθρομετανάστες να έρθουν και να περιφέρουν την φονική ψυχική αρρώστια τους στον τόπο μας.
Με αντίτιμο «ζωές Ελλήνων»! Αλλά δεν σ’ αγγίζει αυτό.
Είσαι άκρως επικίνδυνος για την Εθνική Ασφάλεια πλέον με την πολιτική σου στάση και συμπεριφορά.
Τελείς έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού. Έγκλημα επίμονο και διαρκείας. Έγκλημα «κατά συρροήν». Εν πλήρη γνώση σου.
Το ίδιο και οι Πολιτειακοί Παράγοντες που σε επικροτούν και σε στηρίζουν.
Το ίδιο και τα ΜΜΕ που σου προσφέρουν αφειδώς την στήριξή τους.
Το ίδιο και ο «πανταχόθεν κυρίαρχος (δήθεν) προοδευτικός» καλλιτεχνικός χώρος που φροντίζει διαρκώς να καλύπτει το έγκλημά σου και να ωραιοποιεί την εικόνα σου προς τον «θεατή/δέκτη της αντεθνικής προπαγάνδας σου».
Θυμάσαι τα κτήνη της Πάρου; Και το ένα και το άλλο. Και τον ξένο και τον (δήθεν) Έλληνα (που δεν πιστεύει σε Πατρίδα και Έθνος αλλά μόνο σε αντεθνική επανάσταση σημειωτέον).
Εσύ τοποθέτησες αυτά τα κτηνώδη ανθρωποειδή μέσα στην Ελληνική κοινωνία απέναντι από τα θύματά τους. Εσύ τα «εξέθρεψες» και τα «προστάτευσες». Εσύ δεν τα συνέλαβες όταν έπρεπε.
Εσύ έδωσες στα θύματα το θανάσιμο χτύπημα.
Εσύ έλυωσες το κεφάλι της 15άχρονης κοπέλας κι εσύ πυροβόλησες αδίστακτα και θανάσιμα τον Έλληνα μεσήλικα.
Εσύ σκοτώνεις καθημερινά τους Έλληνες μέσα από την ανέχεια.
Εσύ τους ξεγυμνώνεις.
Εσύ τους βιάζεις.
Εσύ πετάς την Ελληνίδα Γερόντισσα στα σκουπίδια της κοινωνίας και το ανήλικο παιδί ανηλεώς κι αδίστακτα να τσακιστεί βιασμένο πάνω στα βράχια.
 
Είναι η Μάνα σου αυτή η Γερόντισσα Μαυρογυαλούρε....και είναι το παιδί σου αυτό που βιάστηκε, χτυπήθηκε μέχρι θανάτου και χαροπαλεύει....

Έχει όνομα αυτή η γερόντισσα Μαυρογυαλούρε....και η κόρη της...και τα παιδιά της....και τα εγγόνια της....
Έχουν όνομα....δεν είναι ένας απλός αριθμός στις στατιστικές σου όπως θα ήθελες...όπως θα προσπαθήσεις και πάλι να το μετατρέψεις...
Έχουν όνομα...και ανθρώπους γύρω τους να τους θυμούνται και να ομνύουν σ’ αυτούς...να θυμούνται και να «υπόσχονται»....
Στην Μάνη το λένε «Γδικιωμό» Μαυρογυαλούρε....
Κατέχεις μωρέ τι λέω;
«Γδικιωμό»....κι αυτό το «πράμα» όταν γεννιέται οδηγάει πάντα σε Πόλεμο...
Οι Έλληνες θυμούνται τις αδικοχαμένες Γερόντισσες και τα Παιδιά τους Μαυρογυαλούρε....
Σοκάρονται τόσο μα τόσο πολύ την «ώρα που πονάει αφόρητα από τις αρρώστιες της η Γερόντισσά τους και που η άτιμη Πολιτική σου τους έχει κόψει τα φάρμακα που θα απάλυναν τους πόνους της Μαυρογυαλούρε στο έβγα της οδυνηρής ζωής της»...
Οι Έλληνες δεν το ξεχνούν αυτό ποτέ...
Το βογγητό πόνου της Γερόντισσας Μάνας και του Παιδιού τους δεν ξεχνιέται Μαυρογυαλούρε....
Ανασαίνει και τσιγκλάει αδικαίωτο κι αδιάκοπα μέχρι να «(γ)δικιωθεί»...
Κατέχει μωρέ η κούτρα σου τι λέω;
Μαζεύτηκαν τα σύννεφα του Πολέμου Μαυρογυαλούρε...
Το ποιός θα ξεσπάσει σε ποιόν σ’ αυτόν τον πόλεμο τ’ αναλογίζεσαι μωρέ;
Όχι....δεν σε μέλλει...δεν σκας γι’ αυτό...έχεις εθιστεί τόσο πολύ στην κοτζαμπασοσύνη σου που δεν έχεις νου γι’ αυτό....

Και θα επωμιστείς τις συνέπειες. Τα επίχειρα των βδελυρών πράξεών σου.

Σύντομα.

Πόσους φόνους, πόσα βιασμένα παιδιά, πόσους σφαγμένους γέροντες, πόση φτώχεια και αδικοχαμένους  Έλληνες πιστεύεις ότι θ’ αντέξει ακόμη αυτή η υπνωτισμένη από την προπαγάνδα σου Ελληνική κοινωνία;

Σύντομα...
 
Σύντομα Μαυρογυαλούρε αυτή η κοιμισμένη κοινωνία θ’ αντιληφθεί τι της κάνεις τόσα χρόνια και θα τιναχτεί με πόνο και οργή απ’ το λήθαργο που της έχουν επιβάλλει οι «μηχανές» σου και οι «μπιστικοί» σου...
Και θα «φρουμάσει θυμωμένη» τότε...σαν πληγωμένο και στριμωγμένο αγρίμι....
Και να στο πω στην «νέα γλώσσα» σου Μαυρογυαλούρε,

 «αφού συ δεν έκαμες νισάφι μωρέ σαν έπρεπε με το Λαό σου, καμία ξένη κανονιοφόρος δεν θα «σου κάμει χαΐρι» τότες...».



Γιώργος Ανεστόπουλος
aegeanhawk.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πέντε πολιτικά πρόσωπα στον οικονομικό Εισαγγελέα για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη

Ποιες είναι οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες Ρουμελιώτη στους New York Times
Πέντε πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και δύο πρώην υπουργοί, θα εξεταστούν από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη την ερχόμενη βδομάδα, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην εφημερίδα New York Times.
Μετά την εξέταση των πολιτικών προσώπων, οι οικονομικοί εισαγγελείς θα αποφασίσουν εάν η δικογραφία θα αποσταλεί στη Βουλή με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών για αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα.
Στις δηλώσεις του, ο κ. Ρουμελιώτης υποστήριξε το Ταμείο γνώριζε από το 2009 πως το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής "ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί" καθώς "δεν υπήρχε κανένα παράδειγμα επιτυχίας".
Επιπλέον, ο κ. Ρουμελιώτης σημείωσε πως, παρά την αποτυχία της Αθήνας στο μέτωπο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, η τρόικα υποτίμησε τις συνέπειες του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής στην ελληνική οικονομία.
Η απόφαση να κληθούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα ως μάρτυρες, προέκυψε μετά την κατάθεση του κ. Ρουμελιώτη την περασμένη εβδομάδα και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σχετικά.

 news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ - ΑΧΜΕΤΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...!!!

Παραμένει η ένταση στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού της ΠΓΔΜ χωρίς καμία ένδειξη, τουλάχιστον προς το παρόν, αποκλιμάκωσής της.

Όπως αναφέρει ο σημερινός Τύπος των Σκοπίων, το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής συναντήθηκαν, εκτάκτως, στα Σκόπια ο πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του VMRO-DPMNE Νίκολα Γκρούεφσκι και ο ηγέτης του αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι.
Από τη συνάντηση, την οποία επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ, δεν προέκυψε κανένα αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλί Αχμέτι ζήτησε από το Νίκολα Γκρούεφσκι να συμπεριληφθούν και οι Αλβανοί αγωνιστές του UCK στο νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει μία σειρά προνομίων για τους βετεράνους αγωνιστές των κυβερνητικών δυνάμεων από την περίοδο των διεθνοτικών συγκρούσεων στην ΠΓΔΜ, το 2001, όμως ο Γκρούεφσκι απέρριψε την πρόταση του Αχμέτι.
Ο Αλί Αχμέτι ανέφερε στο Νίκολα Γκρούεφσκι ότι η ενέργεια του προερχόμενου από το DUI υπουργού Άμυνας της ΠΓΔΜ Φάτμιρ Μπεσίμι να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων αγωνιστών του UCK δεν αποσκοπούσε στο να προσβάλει τα συναισθήματα των Σλαβομακεδόνων. Αντίθετα, ο κ. Γκρούεφσκι ισχυρίστηκε ότι η ενέργεια αυτή του υπουργού Άμυνας προκάλεσε και προσέβαλε τους Σλαβαμακεδόνες.
Οι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων που απαρτίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό της ΠΓΔΜ συμφώνησαν να διατηρήσουν επικοινωνία.
Κι ενώ η κρίση στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού της ΠΓΔΜ συνεχίζεται αμείωτη, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, θα πραγματοποιήσει τις προσεχείς ημέρες δεκαήμερη περιοδεία σε πόλεις του Καναδά και των ΗΠΑ, για να παρουσιάσει σε επιχειρηματικούς κύκλους των δύο αυτών χωρών, τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η ΠΓΔΜ.
Από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε ότι η προσέλκυση ξένων επενδυτών αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και για το λόγο αυτό ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την περιοδεία αυτή. enikos.gr
stoxos.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

απίστευτο: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤEI ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821!

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821, ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ!

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Σπουδαία ιστορικά κειμήλια ηρώων της επαναστάσεως του 1821 παραμένουν αναξιοποίητα στο σπίτι απογόνων ενός εκ των ηρώων της Παλιγγενεσίας, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια και συντήρησή τους! 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για κειμήλια μοναδικής ιστορικής αξίας, όπως το καρυοφύλλι του ηγέτη της επαναστάσεως Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, το όπλο του πρωτοπαλίκαρού του, Ζαχαριά, καθώς και προσωπικά αντικείμενα του ήρωα Χατζηγιάννη Μέξη: ιστορικά έγγραφα, ο Μεγαλόσταυρος τον οποίο φορούσε ο Σπετσιώτης πρόκριτος, το παράσημο με το οποίο τιμήθηκε από τον βασιλιά Όθωνα, μετάλλια ανδρείας, έπιπλα και κειμήλια, όπως το μεγάλο μπαούλο-θησαυροφυλάκιό του, αλλά και προσωπικά του οικιακά σκεύη!!!

Όλα αυτά τα ανεκτίμητης ιστορικής αξίας κειμήλια, βρίσκονται στην οικία της συζύγου τού, μακαρίτη πλέον, Ιωάννη-Χατζζηγιάννη Μέξη, δισέγγονου του μεγάλου ευπατρίδη και αναγεννητού των Σπετσών, Χατζηγιάννη Μέξη.

Η χήρα του δισέγγονου Χατζηγιάννη Μέξη, Φάτια (φωτό), στα 81 της χρόνια πλέον, αντιμέτωπη με την αδιαφορία της Πολιτείας, εκφράζει την αγανάκτησή της αλλά και την αγωνία της για το μέλλον αυτών των ιστορικών αντικειμένων.

«Είμαι σχεδόν 81 χρονών, πόσα χρόνια θα ζήσω για να διατηρώ στο σπίτι μου τόσα σημαντικά κειμήλια ηρώων της Επαναστάσεως;  Αυτοί  οι ήρωες της Παλιγγενεσίας έδωσαν τη ζωή τους, το αίμα τους, για να ελευθερωθεί η χώρα μας αλλά δυστυχώς, όπως φαίνεται, η Πολιτεία αδιαφορεί. Δεν νοιάζεται στο ελάχιστο να αξιοποιήσει την μεγάλη ιστορική μας κληρονομιά».

Όπως λέει η κ. Μέξη, μια αντιπροσωπεία απόστρατων αξιωματικών εκδήλωσε πριν από χρόνια, ενδιαφέρον για τα κειμήλια των ηρώων της Επαναστάσεως του ’21, για λογαριασμό της Ένωσής τους.

 Από την πλευρά όμως της επίσημης Πολιτείας, υπήρξε πλήρης αδιαφορία. «Τους καλέσαμε να έρθουν στο σπίτι και να δουν όλο τον πολύτιμο θησαυρό αλλά ακόμη περιμένουμε», τονίζει η κ. Φάτια Μέξη και συνεχίζει με νόημα: «Εγώ θέλω να παραμείνουν τα ιστορικά κειμήλια των ηρώων στην Ελλάδα και να μην πάνε αλλού…».
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ!!!
Εκπληκτικό! Το καρυοφύλλι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, αλλά και του πρωτοπαλικαριού του Ζαχαριά, βρίσκονται στην οικία της οικογένειας Μέξη! Όπως διευκρινίζει η κα Μέξη, «ο Κολοκοτρώνης δεν είχε μόνον αυτό το όπλο. Είχε κι άλλα. 

Όταν αποφασίστηκε η φυλάκισή του, εμπιστεύθηκε τα όπλα του στον Χατζηγιάννη Μέξη. 

Αυτό είναι το καρυοφύλλι του και βλέπετε τον στολισμό του. Το άλλο όπλο ανήκει στο πρωτοπαλίκαρο του Κολοκοτρώνη, τον Ζαχαριά».
 
Ιστορικά έγγραφα της οικογένειας Χατζηγιάννη Μέξη, τα οποία χρειάζονται να σταχυολογηθούν και να ταξινομηθούν από ιστορικούς
 
 
             Ο Μεγαλόσταυρος, παράσημο του Όθωνα και άλλα μετάλλια του Χατζηγιάννη Μέξη.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ 
ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ‘21!!!
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Τούρκος, μέλος της τουρκικής πρεσβείας, επί χρόνια εργαζόμενος στη χώρα μας ως μεταφραστής, πλησίασε την κόρη της κας Φάτιας Μέξη, Ιλόνα (φωτό), ζητώντας της τα ιστορικά κειμήλια του Κολοκοτρώνη, του Χατζηγιάννη Μέξη και του Ζαχαριά,  για λογαριασμό  του τουρκικού Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης!   

Ο εχθρός και αντίπαλος των Ελλήνων στα 1821, η Τουρκία, αναγνωρίζοντας τον απελευθερωτικό αγώνα των ηρώων της επαναστάσεως, ήθελε να αναδείξει στους δικούς της πανεπιστημιακούς ή μουσειακούς χώρους, τα πολύτιμα κειμήλια των ηρώων της εθνικής μας Παλιγγενεσίας!!!

Πώς λοιπόν να μην βγαίνουν οι Τούρκοι διά του Ερντογάν, να διεκδικούν ακόμη και την ολυμπιακή φλόγα, όταν βλέπουν διάχυτη την ελληνική αδιαφορία για τον δικό της πολιτισμό;  

Η Ιλόνα Μέξη, τρισέγγονη του Χατζηγιάννη Μέξη, τόνισε: «Βεβαίως και δεν πρόκειται να φτάσουμε στο σημείο να δώσουμε τα ιστορικά κειμήλια των ηρώων μας στην Τουρκία. 

Το γεγονός όμως, δείχνει ποιος είναι ο σεβασμός της σύγχρονης Ελλάδας απέναντι σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι. Βλέποντας όλα αυτά, ας μην απορούμε γιατί η χώρα μας βρίσκεται σήμερα υπό πλήρη διάλυση. Φαινόμενα σήψης σαν και αυτό, το επιβεβαιώνουν. Εάν η Πολιτεία παραμείνει αδιάφορη, μετά την μητέρα μου, θα συνεχίσω να διατηρώ εγώ στο δικό μου σπίτι, τα ιστορικά αυτά κειμήλια».   
 
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΞΗΣ
Ο Χατζηγιάννης Μέξης ήταν πρόκριτος των Σπετσών (1755 - 1835),  από τους πλουσιότερους ανθρώπους του νησιού και τους ισχυρότερους. Είχε γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας και μόλις ξέσπασε η Επανάσταση, στάθηκε ένας από τους πιο θερμούς υποστηριχτές της,
και οργανωτές της. 

Έβγαλε στον κοινό αγώνα τρία πλοία, το «Θεμιστοκλής», το «Επαμεινώνδας» και το «Περικλής». Ήταν και τα τρία άρτια εξοπλισμένα.
Διακρίθηκε όμως και για την επιβλητική εκτιμώμενη φυσιογνωμία του, την αποφασιστικότητά του, τη δραστηριότητά του και το θάρρος του. Πήρε προσωπικά μέρος στις διάφορες μάχες. 
Όταν τέλειωσε η Επανάσταση, εκλέχτηκε σύμβουλος Επικρατείας, γερουσιαστής και πληρεξούσιος από τις Σπέτσες. Ο Όθωνας τον τίμησε με το παράσημο του Χρυσού Σταυρού.


Διαβάστε περισσότερα » »

Όταν τα Σκόπια έγιναν Μακεδονία και σε διεθνές ιατρικό συνέδριο! Πως αντέδρασαν οι Έλληνες γιατροί

Έτριβαν τα μάτια του οι καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας όταν είδαν το πρόγραμμα του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Καρδιολογίας που είναι ήδη σε εξέλιξη στο Μόναχο παρουσία χιλιάδων επιστημόνων.

Τα Σκόπια αθόρυβα και χωρίς να ενημερωθεί ποτέ η ελληνική πλευρά, έγιναν Μακεδονία σε κάθε αφίσα και σε πρόγραμμα που κυκλοφορεί στη Γερμανική πόλη. Πως αντέδρασαν οι Έλληνες γιατροί;

Αφού ξεπέρασαν τον πρώτο εκνευρισμό, επιδίωξαν να αντιδράσουν όσο πιο επίσημα και άμεσα προκειμένου να αποσυρθούν από κάθε σημείο του συνεδρίου οι ενδείξεις με τον όρο Μακεδονία. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο συνέδριο έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον και κάθε χρόνο λόγω των σπουδαίων επιστημονικών του παρουσιάσεων, προσελκύει τόσο ειδικούς από όλο τον κόσμο όσο και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) απέστειλαν αμέσως επιστολή προς την διοργανώτρια αρχή ενώ ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Ε. καθηγητής Καρδιολογίας κ. Γεώργιος Παρχαρίδης εξέφρασε την διαμαρτυρία της Ελληνικής αντιπροσωπίας και απαίτησε να γίνει αμέσως διόρθωση τόσο στο πρόγραμμα όσο και στο stand της Σκοπιανής αντιπροσωπίας και να αναφέρεται στο εξής ως FYROM. Ζήτησε μάλιστα να υπάρξει μέριμνα ώστε το γεγονός να μην επαναληφθεί σε επόμενα συνέδρια.



http://www.iatropedia.gr/articles/read/2542
Διαβάστε περισσότερα » »

Για καρκινοπαθείς


 
 eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΕ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-- ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ‏

Να επέμβει ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ σήμερα κιόλας.

Έχουν γίνει καταγγελίες και καταγγελίες στο κοινοβούλιο. Από τον “αρχιερέα της διαπλοκής” εως την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου στην κατάρρευση της χώρας. Για πρώτη φορά όμως ακούμε από κόμμα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση “εξιχνίαση” ενός από τα μεγαλύτερα φονικά που έχουν γίνει στην Ελλάδα σε περίοδο δημοκρατίας.
Με επίσημη ανακοίνωση της λοιπόν, το νεοεισελθέν κόμμα της “Χρυσής Αυγής”, κατονομάζει τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο του δήμου Αθηναίων ως φυσικό (προσοχή, φυσικό και όχι ηθικό) αυτουργό του ολοκαυτώματος της Μαρφίν, κ. Πέτρο Κωνσταντίνου.

Ο Π. Κωνσταντίνου, εξελέγη με το κόμμα “ΑΝΤΑΡΣΥΑ” στις εκλογές του 2010. Στις ίδιες εκλογές εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και ο Ν. Μιχαλολιάκος, πρόεδρος της “Χρυσής Αυγής”. Υπάρχει λοιπόν ανοιχτή κόντρα στα δημοτικά συμβούλια, όμως η παρούσα καταγγελία δεν είναι καθόλου “πολιτική”.

Είναι καθαρά ποινική.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του κόμματος αναγράφεται: Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης έκανε ότι θα έπρεπε να είχαν κάνει προ πολλού άλλοι βουλευτές των άλλων κομμάτων. Πέταξε με τις κλοτσιές από το ελληνικό κοινοβούλιο τον εμπρηστή και όχι μόνο της “Μαρφιν” αρχηγό της Ανταρσίας Κωσταντίνου και τον πρόεδρο των “λαθροπακιστανών” και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για διακίνηση “λαθρομεταναστών” Αslam. (ολόκληρη η ανακοίνωση ΕΔΩ)

Είναι καταφανέστατα ότι βαρύτερο έχει ακουστεί “κοινοβουλευτικά”, αφού και η προηγούμενη καταγγελία του ίδιου κόμματος για τα 8 εκατομμύρια που έβγαλε εκτός στέλεχος της Αγροτική, δεν κατονόμασε ένοχο, ενώ αφορούσε σε οικονομική ατασθαλία και όχι σε κατά συρροήν δολοφονίες.

Εδώ λοιπόν, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τα προσχήματα σοβαρότητας του κοινοβουλευτισμού, πρέπει άμεσα να παρέμβει ο εισαγγελέας. Μιλάμε για μία σφαγή που συγκλόνισε το πανελλήνιο και άφησε πίσω χαροκαμένες οικογένειες. Δεν μπορεί λοιπόν ο καθένας να λέει ότι θέλει και η πολιτεία να ρεμβάζει.

Επιπλέον, αυτή η σφαγή ήταν βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης Παπανδρέου, που κατάφερε να δαιμονοποιήσει όλες τις αντιδράσεις για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ (όπως είχαμε στηλιτεύσει και από την πρώτη στιγμή).

Όταν δε, η κυβέρνηση κλυδωνίστηκε εκ νέου από τις κινητοποιήσεις των “Αγανακτισμένων”, πάλι επιστρατεύτηκαν θηριωδίες για να διαλυθεί βίαια μία απολύτως ειρηνική διαδήλωση.

Κοινοβουλευτικές καταγγελίες λοιπόν δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως γραφικότητες ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει σήμερα κι’ όλας αυτοί που εξαπολύουν κατηγορίες να κληθούν για να αποδείξουν την ακρίβεια των καταγγελιών τους. Εάν αυτό δεν γίνει, σημαίνει ότι αυτό το κράτος είτε δίνει ασυλία στους συκοφάντες, είτε στους δολοφόνους.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε. Αλλιώς ας ενεργοποιηθούν οι οικογένειες των θυμάτων.

Μαζί με την καταγγελία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία με λεζάντα Ο Κωνσταντίνου στην φλεγόμενη Μαρφίν” την οποία παραθέτουμε. Πιθανότατα από τους καταγγέλοντες και πάλι όμως παρουσιάζουν ένα δυσδιάκριτο πρόσωπο.

Εκείνη την περίοδο κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο εκτός αυτής και πολλές άλλες φωτογραφίες... 

Με μια σύντομη έρευνα μας στο διαδίκτυο καταφέραμε να βρούμε μερικές με τον ίδιο εικονιζόμενο, παρατηρήστε ιδιαίτερα το σακίδιο.

Είναι το ίδιο σακίδιο που φέρει μαζί του και σε άλλες ''διαδηλώσεις'' στις οποίες μάλιστα δίνει και οδηγίες...




Σε ποιούς και γιατί αυτό το αφήνουμε στους ειδικούς...

Ολόκληρο το πόρισμα για την τραγωδία στη Marfin μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ


Φωτογραφίες απο Ηellenic Revenge 
Πληροφορίες απο το olympia.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Διακρίσεις κατά των Χριστιανών στην Θράκη!


thrace big
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας για πολλοστή φορά μάλιστα, αισθάνονται οι Χριστιανοί κάτοικοι της ακριτικής Θράκης, αφού συνεχίζονται οι διακρίσεις σε βάρος τους, από το επίσημο ελληνικό κράτος.
Την θρυαλλίδα για διαφαινόμενη – νέα- έκρηξή τους θα αποτελέσει η τροπολογία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και γνωστού πολέμιου της Εκκλησίας Νίκου Δηφουνάκη. Σύμφωνα με αυτή, που όπως πληροφορούμεθα εφαρμόζεται πλήρως, μειώνονται κατά 80% τα πρόστιμα των αυθαιρέτων που έχουν κατασκευάσει μουσουλμάνοι, σε αντίθεση με τους Χριστιανούς που πρέπει να καταβάλλουν το ακέραιο το ποσό της χρηματικής ποινής.
Η αδικία έχει προκαλέσει αναστάτωση στους Θρακιώτες, στο πλευρό των οποίων βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, οι τέσσερις ιεράρχες της περιοχής. Η αντίδραση των μητροπολιτών Μαρωνείας και Κομοτηνής Δαμασκηνού, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνού, Ξάνθης και περιθωρίου Παντελεήμωνα και Αλεξανδρουπόλεως εκφράστηκε μεταξύ άλλων και με επιστολή που απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Σε αυτή θέτουν ένα αγωνιώδες ερώτημα: "Γιατί επιχειρείτε να διαφοροποιήσετε την Θράκη από το υπόλοιπο εθνικό κορμό; Η Θράκη μας περισσεύει; Είναι κάτι εξωτικό που απαιτεί ειδική μεταχείριση;" Οι Ιεράρχες που θεωρούν ότι η τροπολογία υπονομεύει την ειρηνική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων, αποδοκιμάζουν τον εμπνευστή της τονίζοντας: "Η απαράδεκτη αυτή και αντισυνταγματικη τροπολογία έρχεται να γκρεμίσει όλα όσα δεκαετίες τώρα χτίζουμε στην ακριτική Θράκη, η οποία με ουχί ολίγη προσπάθεια έχει καταστεί πρότυπο συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων".
Προσθέτουν μάλιστα πως έτσι "χάνεται κάθε αίσθημα ισονομίας και ισοπολιτείας, σε μία εποχή που η κομματοκρατία καταβαράθρωσε την υπόληψη της Ελλάδας και βύθισε οικονομικά στα Τάρταρα και τον λαό σε ολοένα και διογκούμενη εξαθλίωση.
Οι τέσσερις Μητροπολίτες αναρωτιούνται, σε άλλο σημείο της επιστολής τους την οποία είχαν στείλει και στον τότε Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ζητώντας την απόσυρση του εφευρήματος Μπαστουνάκι: "Αν υποθέσουμε πως το μέτρο αυτό είναι ορθό, γιατί να περιορίζεται η εφαρμογή του μόνο στη Θράκη; Αν το μέτρο αυτό θα ανακουφίσει τον λαό γιατί να μην επεκταθεί η εφαρμογή του; Γιατί λ.χ. να μην ισχύσει για όλες τι ακριτικές και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας και για όλα τα ακίνητα όλων των Ελλήνων πολιτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος;"
Απάντηση, βέβαια, στην απορία τους δεν δόθηκε ποτέ και βέβαια το συγκεκριμένο κείμενο που χαρακτηρίζεται "ήπιο" σε σχέση με τις διαχωριστικές γραμμές που ύψωσε μεταξύ Ελλήνων πολιτών διαφορετικού θρησκεύματος ο ομοτράπεζος του Γιώργου Παπανδρέου.
Αρκεί να διαβάσει κανείς την κατάληξή της για να καταλάβει ότι στόχο3ς τους ήταν η ευαισθητοποίηση της Πολιτείας και η άρση της αδικίας και όχι να οξύνουν περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση στην περιοχή. Όπως αναφέρουν κλείνοντας: "Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι με την τοποθέτησή μας αυτή δεν παρεμβαίνουμε στο έργο της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου και δεν ερχόμαστε σε καμία αντιδικία με τους συντοπίτες μας μουσουλμάνους, με τους οποίους αναπνέουμε τον ίδιο αέρα, πατάμε τα ίδια χώματα και μοιραζόμαστε την κοινή μοίρα του ακριτικού μας τόπου. Απλώς θέλουμε να απισημάνουμε πως για την ομόνοια και την ειρήνη στην περιοχή για την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη πρωτοβουλίες σαν και αυτή του υπουργού καλό θα ήταν να μην είχαν αναληφθεί ποτέ"! Έχουν άδικο;
Διαβάστε περισσότερα » »

Vardarska τα Σκόπια στην εγκυκλοπαίδεια Sopena το 1936

Αλήθεια τους πρεσβευτές γιατί τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός; Οι υπουργοί εξωτερικών τι ρόλο παίζουν; Γιατί δεν διδάσκετε στα σχολεία; Ας διαβάσουν το βιβλίο η φωλιά του φιδιού λίγο πριν το τέλος του βιβλίου να μάθουν πως και ποιοι μαζί με τους πατριώτες ΚΚΕ  και Εθνικόφρονες δεξιούς και τον προδοτικό τους ρόλο, και των φίλων μας συμμάχων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

27-08-2012 12:38:26

«Εγκυκλοπαίδεια SOPENA – Nuevo Diccionario Ilustrado de la Lingua Espanola», δηλ. «Νέο Λεξικό της Ισπανικής Γλώσσης», που εκδόθηκε στην Βαρκελώνη το 1936. Στη σελίδα 980 του 2ου τόμου υπάρχει το λήμμα «Servia – Croacia – Eslovenia (Yugoslavia)». Στη μεσαία στήλη της σελίδας, στην προτελευταία παράγραφο περιγράφεται αναλυτικά η διοικητική διαίρεση της Γιουγκοσλαβίας κατά την εποχή εκείνη:

«Διοικητικά διαιρείται σε εννέα επαρχίες (banovine): Morava o Moravska (cap. Nish); y Vardar o Vardarska (cap. Skoplye), δηλ. Βαρντάρ ή Βαρντάρσκα (με πρωτεύουσα τα Σκόπια).

Δίπλα, στη σελίδα 981, υπάρχει μεγάλος χάρτης της τότε Γιουγκοσλαβίας, όπου πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη Μακεδονία. Αυτά το 1936. Λογικό, αφού η επίμαχη περιοχή ονομαζόταν ως και την γερμανική κατάκτηση της Γιουγκοσλαβίας «Banovina Vardarska». Πρώτος ο Τίτο στις 15 Αυγούστου 1944 της έδωσε την ονομασία «Makedonija».

Την εγκυκλοπαίδεια αυτή καλά θα ήταν να την διαβάσουν όλοι οι ανιστόρητοι που δεν νοιάζονται για τις μεθόδους παραχάραξης ή ακόμη και διαγραφής της Ιστορίας. Να δείτε που σε λίγα χρόνια δεν θα θυμάται και δεν θα ξέρει κανείς τίποτε για την ιστορική αλήθεια. Οι άνθρωποι θα μαθαίνουν μόνο ό,τι εξυπηρετεί τα μελλοντικά σχέδια του συστήματος». (e-grammes)

Εμείς με χαρά να προσφέρουμε πυρομαχικά στο οπλοστάσιο του υπουργείου εξωτερικών, το θέμα είναι να χρησιμοποιηθούν.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

arxaiaithomi.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Mήνυση στο kozan.gr από τον Πάρι Κουκουλόπουλο

Κλήση σε προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στον Πταισματοδίκη Κοζάνης κατόπιν μηνύσεως του Παρασκευά Κουκουλόπουλου, έλαβε πριν από λίγο ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.kozan.gr.
Το περιεχόμενο της μηνύσεως, αφορά σχόλια αναγνωστών που δημοσιεύτηκαν στο kozan.gr και τον ενόχλησαν, για τα οποία η διεύθυνση ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ - όπως της ζητήθηκε με εξώδικο – στην κοινοποίηση ηλεκτρονικών διευθύνσεων, καθώς και οποιαδήποτε άλλων στοιχείων της ταυτότητας των συντακτών.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

UFO ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΔΥΤΕΣ

Πηγή Αθέατη γνώση: Ένα πρόσφατο άρθρο από τη Σουηδία εξετάζει την περιγραφή απο δύτες, για το τι είδαν στο βυθό της Βαλτικής θάλασσας. 
"Ο κύκλος είναι σε 80 μέτρα βάθος. Το αντικείμενο είναι κυκλικό και έχει διάμετρο 60 μέτρα και μοιάζει με μια σκάλα προς τα αριστερά με βάση τα βίντεο των δυτών και άλλες παρατηρήσεις. Οι μελέτες μας δείχνουν ότι το αντικείμενο χωρίζεται από κάτω. Βρίσκεται σε μια κορυφογραμμή ενός λόφου, με απότομες κλίσεις στις πλευρές. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας αποστολής επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει μια σφήνα που σχηματίζεται ένα χάσμα ανάμεσα στο πάνω μέρος (ο κύκλος) και το κάτω μέρος (βάση / πυλώνας) . 
Ωστόσο, εάν τα δύο τμήματα διαχωρίζονται πλήρως ή εάν το άνω μέρος και το κάτω μέρος είναι το ίδιο αντικείμενο δεν έχει αποσαφηνιστεί. " 

Τώρα, αυτό είναι ένα μεγάλο UFO ή κάποιο φυσικό φαινόμενο; 

Ο Peter Lindberg έδωσε μια συνέντευξη στο σουηδικό ραδιόφωνο και μίλησε για το τελευταίο του ταξίδι. Μιλά για το πώς το αντικείμενο εκπέμπει ηλεκτρικές παρεμβολές διαταράσοντας την έρευνας τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα » »