Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Τι έκρυψε η NASA για το Απόλλων 11; (δείτε το )
Διαβάστε περισσότερα » »

Κατάθεση σοκ από πρώην πιλότο της CIA: «Κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε τους δίδυμους πύργους»

didimoiΈνας πρώην πιλότος της CIA έχει ορκιστεί με ένορκη βεβαίωση, δηλώνοντας ότι κανένα αεροπλάνο δεν πέταξε στους δίδυμους πύργους δεδομένου ότι θα ήταν φυσικά αδύνατο.
Ο John Lear, γιος του εφευρέτη του Learjet Bill Lear, έχει δώσει αποδείξεις ότι είναι φυσικά αδύνατο για τα Boeing 767, όπως οι Πτήσεις AA11 και UA175 να έχουν χτυπήσει τους δίδυμους πύργους στις 11/9, ιδιαίτερα όταν έχουν πετάξει από άπειρους πιλότους:
«Τα αεροσκάφη Boeing 767 δεν χτύπησαν τους δίδυμους πύργους, όπως δολίως προβάλλεται από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε στην ένορκη κατάθεση.
«Τέτοιου είδους ατυχήματα δεν συμβαίνουν επειδή είναι φυσικώς αδύνατο, όπως απεικονίζεται, για τους εξής λόγους: στην περίπτωση της πτήσης UAL 175 αν πήγαινε στο νότιο πύργο, ένα πραγματικό Boeing 767 θα είχε αρχίσει τη «σύμπτυξη», όταν η μύτη του χτυπούσε τις 14 ιντσών στήλες χάλυβα που είναι 39 ίντσες στο κέντρο.
«Η κατακόρυφη και οριζόντια ουρά θα είχε ακαριαία διαχωριστεί από το αεροσκάφος, χτύπησε τις στήλες χάλυβα και έπεσε στο έδαφος.
«Οι μηχανές όταν προσκρούουν με τις στήλες χάλυβα η γενική μορφή τους είτε θα πέσουν στο έδαφος είτε θα έχουν ανακτηθεί στα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε.
«Κανένα Boeing 767 δεν θα μπορούσε να επιτύχει μια ταχύτητα 540 mph στα 1000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας» η παρασιτική οπισθέλκουσα διπλασιάζεται με την ταχύτητα »και« η επαγωγική »μειώνεται με την ταχύτητα.
Το τμήμα του ανεμιστήρα του κινητήρα δεν έχει σχεδιαστεί να δέχεται τον όγκο του πυκνού αέρα σε αυτό το υψόμετρο και την ταχύτητα. Το κομμάτι της υποτιθέμενης εξωτερικής ατράκτου που περιέχει 3 ή 4 εγκοπές παράθυρου είναι σε αντίθεση με ένα αεροπλάνο που χτύπησε στήλες14 ιντσών από χάλυβα που τοποθετούνται σε πάνω από 500 mph. Θα είχε τσαλακωθεί. Κανένα σημαντικό μέρος του Boeing 767 δεν θα μπορούσε να διεισδύσει στις 14 ιντσών ατσάλινες κολώνες και 37 πόδια πέρα από τον τεράστιο πυρήνα του πύργου χωρίς μέρος να πέφτει στο έδαφος.

«Τα συντρίμμια της κατάρρευσης έπρεπε να περιλαμβάνουν μεγάλα τμήματα του Boeing 767, συμπεριλαμβανομένων 3 πυρήνων μηχανών που ζυγίζουν περίπου 9000 λίβρες που ανά τεμάχιο δεν θα μπορούσαν να έχουν κρυφτεί. Ακόμα δεν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία από αυτά τα ογκώδη δομικά συστατικά ούτε από το 767 στο Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Τέτοια πλήρη εξαφάνιση των 767 είναι αδύνατη.

Η ένορκη βεβαίωση, με ημερομηνία 28 Ιανουαρίου του 2014 είναι μέρος μιας μήνυσης που ακολουθείται από τον Morgan Reynolds στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Επαρχιακό Δικαστήριο, Southern District στη Νέα Υόρκη.

Τον Μάρτιο του 2007, ο Reynolds, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος υπό τη διοίκηση Τζορτζ Μπους κατέθεσε αίτηση διόρθωσης με το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας αναφέροντας την πεποίθησή του ότι τα πραγματικά εμπορικά αεριωθούμενα αεροπλάνα (Boeing) δεν χτύπησαν τους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Αντίθετα από οποιαδήποτε άλλη μορφή δήλωσης, μια ένορκη κατάθεση γίνεται αλήθεια στο νόμο, εάν δεν αντικρούεται. Θα εξαρτηθεί τώρα από τους επικριτές της θεωρίας να παρουσιαστούν με τα στοιχεία και την ανάλυσή τους για να αντικρούσουν τη δήλωση. Αν δεν το κάνουν – στη συνέχεια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα είναι υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουν ότι ο απολογισμός που δόθηκε από την Επιτροπή 11/9 ήταν λάθος.
Ο 65χρονος συνταξιούχος πιλότος αερογραμμών και η πρώην πιλότος της CIA, έχει πάνω από 19.000 ώρες χρόνο πτήσης.

makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η αρχαία ελληνική πόλη της Πέτρας στην Ιορδανία [Εικόνες Βίντεο]Ένα μοναδικό ανθρώπινο δημιούργημα, η βραχοπολιτεία της Πέτρας, έμενε κρυμμένη στην άμμο της ερήμου για αιώνες ολόκληρους και ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν 25χρονο τυχοδιώκτη
Είναι τόσο νωρίς το πρωί που τα μάτια μετά βίας κρατιούνται ανοικτά. Κανείς δεν μιλάει. Οι μόνοι ήχοι που ακούγονται είναι το σφύριγμα του ανέμου και το κουδούνισμα από τα πέταλα των αλόγων καθώς χτυπούν στα χαλίκια μέσα στο στενό πέρασμα του φαραγγιού.
Το φαράγγι που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο της Πέτρας σε κάποια σημεία έχει πλάτος μόλις δύο μέτρα
Πιο πάνω, εκεί που τελειώνουν τα ψηλά βράχια, ένα μικρό κομμάτι ουρανού προσπαθεί να στείλει το αμυδρό φως του κάτω στο φαράγγι, δημιουργώντας απόκοσμες σκιές στο έδαφος. Ξαφνικά τα στενά βράχια ανοίγουν σε ένα ξέφωτο.
Οι πρώτες αχτίδες του ήλιου λούζουν στο φως τους κίονες και τα αετώματα ενός ναού που ξεπροβάλλει μέσα από τον τραχύ βράχο, στη μέση του πουθενά, σαν την πιο απίθανη ψευδαίσθηση. Η σιωπή δίνει τη θέση της σε ένα αυξανόμενης έντασης μουρμουρητό δέους. Αγαπητοί επισκέπτες, καλωσορίσατε στην Πέτρα!
Η αρχαία βραχοπολιτεία της Πέτρας, ο μεγαλύτερος εθνικός θησαυρός της Ιορδανίας, είναι ένα μυστήριο. Ποια ήταν στην πραγματικότητα αυτή η πόλη; Ποιοι την έχτισαν και γιατί στα βάθη της ερήμου; Για ποιον λόγο το πιο επιβλητικό κτίσμα της περιοχής αποτελείται στην ουσία μόνο από μία πρόσοψη και πίσω της δεν υπάρχει παρά μια μικρή, κενή καμαρούλα; Γιατί ξαφνικά η Πέτρα χάθηκε από την ιστορία και εξαφανίστηκε ακόμη και από τους χάρτες για αιώνες ολόκληρους;
Το στενό φαράγγι που λέγεται Σικ είναι στην πραγματικότητα ένας ενιαίος βράχος που σκίστηκε στα δύο δημιουργώντας εντυπωσιακά σχήματα και χρώματα
Ποιοι ήταν αυτοί οι άγνωστοι κάτοικοί της, οι Ναβαταίοι, που ενώ ήταν νομάδες και έμεναν σε σκηνές ή σε σπηλιές έχτισαν ναούς, παλάτια και θέατρα τέτοιας καλαισθησίας; Και γιατί ενώ δεν βρέθηκαν πουθενά χρυσά κοσμήματα και τα ελάχιστα πήλινα αγγεία τους ήταν χοντροκομμένα και άβαφα είχαν χτίσει έναν ολόκληρο ναό-θησαυροφυλάκιο και σκάλιζαν εξαιρετικά γλυπτά πάνω στον βράχο;
Με μόλις το 1/20 της αρχαίας πόλης να έχει ανασκαφεί μέχρι σήμερα, η γνώση μας για την Πέτρα αλλάζει μέρα με τη μέρα. Νέα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια μέσα από τις σκαπάνες των αρχαιολόγων από την Ιορδανία, την Ελβετία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, που πραγματοποιούν ανασκαφές στην περιοχή.
Η Πέτρα ψηφίστηκε πριν από μερικά χρόνια από εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο ως ένα από τα Νέα Θαύματα του Κόσμου
Τα πιο πρόσφατα ευρήματα είναι εντυπωσιακά: ένα συγκρότημα με πισίνα και λουτρά, μια βίλα ευγενούς, νέοι τάφοι δίπλα στο Θησαυροφυλάκιο, οι οποίοι δίνουν άλλη ερμηνεία στο μυστήριο της κατασκευής αυτού του κτιρίου και πολλά ακόμη που αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα.
Πέρασμα των καραβανιών
Πριν από 2.000 χρόνια, η Πέτρα βρισκόταν στο σταυροδρόμι των καραβανιών που περνούσαν φορτωμένα με μπαχαρικά, υφάσματα και αρώματα από τη μακρινή Ασία.
Οι εφευρετικοί Ναβαταίοι βρήκαν έναν τρόπο να μαζεύουν το πολύτιμο νερό και η πόλη αναπτύχθηκε ταχύτατα, φιλοξενώντας πάνω από 20.000 κατοίκους.
Μόλις το ένα εικοστό της αρχαίας πόλης έχει ανασκαφεί μέχρι σήμερα. Η γνώση μας για την Πέτρα αλλάζει μέρα με τη μέρα
Το θέατρο της πόλης είχε χωρητικότητα 4.000 θεατών, γεγονός που δείχνει το μέγεθος αλλά και το πολιτιστικό επίπεδο της Πέτρας. Ένας ισχυρός σεισμός ισοπέδωσε μεγάλο μέρος της πόλης και κατέστρεψε το υδραυλικό της σύστημα.
Οι δρόμοι των καραβανιών άλλαξαν και οι κάθε λογής επιδρομείς επιτέθηκαν στην Πέτρα στερώντας της τα πλούτη της. Σιγά σιγά η πόλη σιώπησε και χάθηκε στη λήθη της ιστορίας. Ολα αυτά μέχρι τις αρχές του 19ου αιώνα, όταν ένας τολμηρός Ελβετός εξερευνητής που μόλις είχε κλείσει τα 25 χρόνια του, ο J.L. Burckhardt, αποφάσισε να εξερευνήσει τα βάθη της ερήμου στην Εγγύς Ανατολή αναζητώντας χαμένους θησαυρούς.
Υπάρχουν περίπου 800 διαφορετικά αξιοθέατα στον ευρύτερο χώρο της αρχαίας Πέτρας, εκ των οποίων 500 τάφοι. Εδώ ο «τάφος με την υδρία», όπως ονομάζεται
Ο τυχοδιώκτης αυτός ασπάστηκε το Ισλάμ και μεταμφιεσμένος ως Βεδουίνος έφτασε στην έρημη Πέτρα.
Οι διηγήσεις του ξύπνησαν το διεθνές ενδιαφέρον και σύντομα στην περιοχή κατέφθασαν οι αρχαιολόγοι που έφεραν και πάλι στο φως τα μνημεία αυτής της μοναδικής πόλης, που το 1985 χαρακτηρίστηκε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και λίγο αργότερα ψηφίστηκε από εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο ως ένα από τα Νέα Θαύματα του Κόσμου.
800 αξιοθέατα στην αρχαία πόλη
Υπάρχουν περίπου 800 διαφορετικά αξιοθέατα στον ευρύτερο χώρο της αρχαίας Πέτρας, εκ των οποίων τα 500 είναι τάφοι. Μην πανικοβληθείτε, δεν χρειάζεται να τρέχετε από το ένα στο άλλο. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να απολαύσετε ένα τσάι στη σκιά ή απλώς για να χαζέψετε τη θέα των μνημείων. Επιπλέον, μην παραλείψετε να δείτε το ηλιοβασίλεμα, όταν ο ήλιος πέφτει και τα χρώματα στους βράχους αλλάζουν μαγικά.
Το πιο εντυπωσιακό κτίσμα της Πέτρας, ο ναός της Αλ Χάσνα ή Θησαυροφυλάκιο
Η κύρια δίοδος για την Πέτρα είναι ένα στενό πέρασμα ανάμεσα στα βράχια, που ονομάζεται Σικ. Αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως ως φαράγγι, στην πραγματικότητα είναι ένας ενιαίος βράχος με ύψος εκατοντάδων μέτρων που από σεισμούς άνοιξε στα δύο, αφήνοντας ένα κενό που σε κάποια σημεία δεν ξεπερνά τα δύο μέτρα πλάτος.
Κατά μήκος του φαραγγιού υπάρχουν ίχνη από ένα αρχαίο φράγμα και εκατοντάδες περίτεχνα λαξευτοί τάφοι με περίπλοκα σκαλίσματα (ο τάφος της Υδρίας, ο τάφος των Λεόντων, ο τάφος των Οβελίσκων, ο Κορινθιακός τάφος κ.ά.).
Ο «τάφος με την υδρία» και δίπλα του ο κορινθιακός τάφος
Το Σικ οδηγεί στο ξέφωτο που βρίσκεται το πιο εντυπωσιακό κτίσμα της αρχαίας πολιτείας, ο ναός της «Αλ Χάσνα» ή «Θησαυροφυλάκιο», με μια διώροφη πρόσοψη πλούσια διακοσμημένη με κίονες κορινθιακού ρυθμού και ανάγλυφες παραστάσεις. Στο εσωτερικό υπάρχει μόνο ένα δωμάτιο, όπου σύμφωνα με μια εκδοχή γίνονταν οι ιεροτελεστίες προς τιμήν της θεάς Ισιδας, ενώ κατά μια άλλη υπήρχε κρυμμένος ένας αμύθητης αξίας θησαυρός. Σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη, το κτίσμα κατασκευάστηκε γύρω στο 85 π.Χ. στα χρόνια του βασιλιά Αρέθα του Τρίτου από Ελληνες τεχνίτες.
Από το Αλ Χάσνα ξεκινά ο δρόμος με τις προσόψεις πολλών τάφων που ανήκουν σε διαφορετικές εποχές, ο οποίος οδηγεί στο αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο του 1ου μ.Χ. αιώνα. Κοντά στο θέατρο ξεκινά και η κεντρική οδός της πόλης, με τις κιονοστοιχίες, το Νυμφαίο, τις τρεις Αγορές, το βασιλικό ανάκτορο, το Τέμενος και το Γυμνάσιο.
Το φαράγγι Σικ το οποίο καταλήγει στο εντυπωσιακό Θησαυροφυλάκιο
Υπάρχουν αρκετά σημαντικά αξιοθέατα στους γύρω βράχους, ωστόσο η ανάβαση είναι από αρκετά έως πολύ κουραστική. Αξίζει να κοπιάσετε, ωστόσο, για δύο πολύ ιδιαίτερα αξιοθέατα: το Αλ Μαντμπά ή «Υψηλό Θυσιαστήριο» και το Ελ Ντεΐρ ή αλλιώς «Μοναστήρι». Το Αλ Μαντμπά θα προσεγγίσετε ύστερα από 45λεπτη, σχετικά εύκολη, ανάβαση. Ο χώρος θυσιών βρίσκεται σε έναν βράχο και δίνει την αίσθηση ότι αιωρείται μεταξύ ουρανού και γης.
Το Ελ Ντεΐρ, που είναι χτισμένο πάνω σε ψηλό βράχο, είναι μία από τις πιο περίτεχνες κατασκευές της αρχαίας Πέτρας. Είναι το καλύτερο σημείο για να κλείσετε την επίσκεψή σας, αρκεί να κρατήσετε ενέργεια για μια ανηφορική πορεία με 800 σκαλοπάτια, λαξευμένα στον βράχο!
Το ρωμαϊκό θέατρο είχε χωρητικότητα 4.000 θεατών, γεγονός που δείχνει το μέγεθος αλλά και το πολιτιστικό επίπεδο της Πέτρας
Ο ναός που έχει δύο ορόφους ήταν αρχικά αφιερωμένος στον θεό-βασιλιά Ομπάντας Α', αλλά την ονομασία «Μοναστήρι» πήρε τη βυζαντινή περίοδο, όταν έγινε τόπος λατρείας των ντόπιων χριστιανών. Η είσοδος οδηγεί σε μια τετράγωνη αίθουσα όπου βρισκόταν ο βωμός.
Από τον πάνω όροφο θα έχετε θέα σε όλες τις γύρω περιοχές, στην κοιλάδα της Πέτρας και στο επιβλητικό βουνό Χορ, στην κορυφή του οποίου -σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση- βρίσκεται ο τάφος του Ααρών.
Η Πέτρα στο φως του φεγγαριού
Η ρωμαϊκή οδός με τους κίονες οδηγούσε σε μια σκεπαστή ρωμαϊκή αγορά
Έπειτα από επίμονες παρακλήσεις των επισκεπτών να δουν την Πέτρα τη νύχτα, οι Αρχές της Ιορδανίας επέτρεψαν να γίνονται νυχτερινές ξεναγήσεις στον χώρο. Οι επισκέψεις ξεκινούν από το Visitor Center κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 8:30 το βράδυ και διαρκούν 2 ώρες. Το μονοπάτι ανάμεσα στα βράχια είναι φωτισμένο με 1.500 κεριά, οι επισκέπτες βαδίζουν σιωπηλά σε μία σειρά και οδηγούνται μέχρι το Θησαυροφυλάκιο. Εκεί η ξενάγηση γίνεται με μουσική Βεδουίνων, ενώ σερβίρεται αρωματικό τσάι με μέντα. Μη χάσετε αυτή την εμπειρία!
Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Πέτρα είναι από Οκτώβριο-Μάιο. Η θερμοκρασία κυμαίνεται τότε σε ανεκτά για μεγάλες πεζοπορίες επίπεδα (15-20°C), σε αντίθεση με το καλοκαίρι, όπου ο υδράργυρος βρίσκεται στους 42-45°C.
Όψη του αρχαιολογικού χώρου της Πέτρας από το Θησαυροφυλάκιο
Έχοντας στα χέρια τους, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κορυφαίοι επιστήμονες σαρώνουν με λέιζερ τα αρχαία μνημεία και μας αποκαλύπτουν πολύτιμα μυστικά και δίνουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα.
Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς "Σκανάρονας το παρελθόν", αντικείμενο έρευνας η αρχαία πόλη της Πέτρας στην Ιορδανία. Ελληνικής τεχνοτροπίας και αισθητικής μνημείο που η συμβατική ιστορία μας λέει ότι χτίστηκε από... νομάδες άραβες


Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΥΓΕ! Η Αυστραλία επιμένει ΟΧΙ στο "Μακεδονία" για τα Σκόπια! EΤΣΙ ΚAΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡIΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣEΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡIΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την  Υπ.Εξ. Τζούλι Μπίσοπ η Αυστραλία δεν πρόκεται να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" παρά τις βρώμικες λάσπες προερχόμενες απο Σκοπιανούς,ότι κατά την συνάντηση της Αυστραλιανής Υπ.Εξ με αντιπροσωπεία των Σκοπίων και μετά απο πιέσεις του ψευτοκράτους πορδή, η Αυστραλία δήθεν άλλαξε στάση για το θέμα. Η Τζούλι Μπίσοπ χαστούκισε τους Σκοπιανούς λέγοντας οτι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση για την ονομασία και ότι όλα δημιουργήθηκαν απο λάθος ερμηνεία που έδωσε ο μεταφραστής κατά την συνέντευξή της στο Κανάλι 5 των Σκοπίων.Φυσικά ο ρόλος των Ελλήνων της Αυστραλίας είναι εξαιρετικά σημαντικός...

και φαίνεται να έχουν συμβάλει αρκετά στην σταθερή θέση της χώρας σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.To θέμα έγινε και πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα των ομογενών μας της Αυστραλίας όπως βλέπετε και στην φώτο
 Αλίμονο στους δικούς μας κυβερνώντες που αφήνουν να εννοηθεί οτι υπάρχουν 2 Μακεδονίες, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/03/e-v-i-e-i.html. 

makedonia-is-greece
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Ισλάμ....

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για τα εκατομμύρια μουσουλμάνων αλλοδαπών που ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως κατοικούν νόμιμα και παράνομα τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη. Πόσα γνωρίζουμε όμως για το Ισλάμ; Πόσα γνωρίζουμε για τη θρησκεία που υπαγορεύει τη συμπεριφορά των Μουσουλμάνων; Ας δούμε τι θα έκανε ο Μωάμεθ - και κατ'επέκταση - κάθε πιστός Μουσουλμάνος στις......
παρακάτω περιπτώσεις..
- Θα έκανε σεξ με 9χρονο κορίτσι;
- NAI. Hadith, Book 008, Number 3310: Η Αϊσα αναφέρει ότι ο Απόστολος του Αλλάχ την παντρεύτηκε όταν ήταν 6 ετών και την πήρε στο σπίτι του όταν έγινε 9 ετών.
- Θα συνηγορούσε σε αποκεφαλισμό;
ΝΑΙ. Qur'an 008.012 : "..Θα εμποτίσω τρόμο τις καρδιές των άπιστων: θα κόψω τα κεφάλια από τους λαιμούς τους και θα κόψω τα ακροδάχτυλα τους"

- Θα απαιτούσε από τις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα τους;

ΝΑΙ. Εδώ βλέπουμε πως οι πιστές γυναίκες θα πρέπει να έχουν το βλέμμα χαμηλά και να φρουρούν την σεμνότητα τους, ότι δε θα πρέπει να δείχνουν την ομορφιά τους και τα στολίδια τους. Ότι θα πρέπει να τραβούν τα πέπλα τους πάνω από τον κόρφο τους.

Και εδώ έχουμε το εξής φαιδρό.. Aπαγορεύεται να δείχνουν την ομορφιά τους σε όλους , εκτός από το σύζυγο τους, τον πατέρα τους, τον πεθερό τους, τους γιους τους, τους γιους του συζύγου τους, τους γιους των αδερφών τους ή στις γυναίκες τους, ή στους σκλάβους που έχουν στο δεξί τους χέρι, ή στους ευνούχους, ή σε μικρά παιδιά που δεν έχουν αίσθηση της ντροπής του φύλου. Επίσης δε θα πρέπει οι γυναίκες να χτυπάνε τα πόδια τους ώστε να τραβούν την προσοχή στα κρυμμένα στολίδια τους.
(βλ.επίσης: Qur'an (24:31), Qur'an (33:59), Qur'an (24:31), Bukhari (6:321), Bukhari (60:282), Abu Dawud (2:641), Bukhari (52:250) )
- Θα γινόταν φίλος με χριστιανούς και εβραίους;
ΟΧΙ. Στο Κοράνι βλέπουμε γενικά πως όποιος δεν πιστεύει στον Μωάμεθ δεν είναι παρά καύσιμο για τις φλόγες της Κόλασης και πως ο Αλλάχ θα καταραστεί τους αλλόπιστους. Οι Μουσουλμάνοι θα διασκεδάζουν κοιτώντας υποτιμητικά τους μη-Μουσουλμάνους στην Κόλαση και θα τους κοροϊδεύουν καθώς θα βασανίζονται.

Qur'an (3:85) -"Και όποιος επιθυμεί άλλη θρησκεία από το Ισλάμ ,δε θα του γίνεται αποδεκτό, και θα είναι από εδώ και πέρα ένας από τους χαμένους."
Και κάτι ακόμη που αξίζει να αναφέρουμε: Qur'an (3:10) - "Δείξε μας το σωστό μονοπάτι, το μονοπάτι αυτών που εσύ έχεις προτιμήσει. Όχι το μονοπάτι αυτών που έχουν κερδίσει το θυμό σου, ή αυτών που έχουν χαθεί."

Αυτή είναι μια προσευχή που οι Μουσουλμάνοι οφείλουν να επαναλαμβάνουν κάθε μέρα. Το "αυτών που έχουν κερδίσει το θυμό σου" αναφέρεται ειδικά στους Εβραίους και το "αυτών που έχουν χαθεί" αναφέρεται στους Χριστιανούς. (βλ. Bukhari (12:749) ).
Από το Hadith βλέπουμε ότι οι συγγενείς κάποιου δε θα πρέπει να γίνονται φίλοι εάν δεν είναι Μουσουλμάνοι.
Abu Dawud (41:4815) - "Ο Προφήτης είπε: Ένας άντρας ακολουθεί τη θρησκεία του φίλου του. Έτσι κάθε ένας θα πρέπει να σκέφτεται σοβαρά ποιόν κάνει φίλο του."
Abu Dawud (41:4832) – Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ είπε: "Μην κάνετε παρέα με κανέναν παρά με πιστό και μην αφήνετε κανέναν να φάει την τροφή σας παρά αυτόν που είναι ευσεβής"
Ishaq 262 - "Μερικοί Μουσουλμάνοι παρέμειναν φίλοι με τους Εβραίους,, έτσι ο Αλλάχ έστειλε ένα Κοράνι, που τους απαγόρευε να κάνουν φίλους τους Εβραίους. Από τα στόματα τους το μίσος είχε ήδη δείξει το πρόσωπο τους και αυτά που κρύβουν είναι χειρότερα."
Ishaq 252 – Εδώ βλέπουμε την ιστορία ενός νέου άντρα ο οποίος προσυλητίζεται στο Ισλάμ έχοντας ακούσει το Μωάμεθ να μιλάει. Τότε λέει στον ίδιο του τον πατέρα ότι δε θέλει να τον ξέρει πλέον επειδή: " Έγινα Μουσουλμάνος και ακολουθώ την θρησκεία του Μωάμεθ." (Για να διατηρήσει τη σχέση του με το γιο του, προσυλητίζεται και ο πατέρας).
Αυτό είναι ένα σημαντικό κείμενο καθώς εδραιώνει πως η αρχή της αποφυγής σχέσεων με μη Μουσουλμάνους είναι πως αυτοί είναι άπιστοι, και δεν έχει να κάνει με τη σχέση τους προς τους Μουσουλμάνους.
(βλ.επίσης Bukhari (59:572), Muslim (1:417), Qur'an (5:51), Qur'an (5:80), Qur'an (3:28), Qur'an (3:118), Qur'an (7:44), ( 22:19-22, Qur'an (1:5-7), Qur'an (9:23), Qur'an (53:29) )
- Θα δίδασκε την αγάπη σε ανθρώπους ανεξαρτήτου θρησκείας;
ΟΧΙ. Qur'an και Hadith 009.030 " Οι Εβραίοι αποκαλούν 'Uzair/Ezra το γιο του Αλλάχ και οι Χριστιανοί αποκαλούν Χριστό/Μεσσία το γιο του Αλλάχ. Αυτά λέγονται από το στόμα τους αλλά μιμούνται αυτά που οι παλιοί άπιστοι συνήθιζαν να λένε. Η κατάρα του Αλλάχ πάνω τους (είθε ο Αλλάχ να τους καταστρέψει): πόσο έχουν πλανηθεί μακριά από την Αλήθεια!"
- Θα είχε σκλάβους;
- Θα κρατούσε γυναίκες ως σκλάβες του σεξ;
- Θα αιχμαλώτιζε γυναίκα και θα τη βίαζε;
- Θα ενθάρρυνε το βιασμό γυναικών παρουσία του άντρα τους;
ΝΑΙ. Μακράν από το να αγνοεί ή να καταδικάζει τη δουλεία, το Ισλάμ συναινεί υπέρ αυτού του απάνθρωπου θεσμού όσο καμία άλλη θρησκεία.
Οι Μουσουλμάνοι ενθαρύνονται να ζουν με τον τρόπο που ζούσε ο Μωάμεθ, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης σκλάβων και δουλέμπορος. Αιχμαλώτιζε σκλάβους στη μάχη. Έκανε σεξ με σκλάβους. Και διέταζε τους άντρες του να κάνουν το ίδιο. Το Κοράνι αφιερώνει περισσότερους στίχους στο να καταστήσει σίγουρο ότι οι Μουσουλμάνοι άντρες θα γνωρίζουν ότι μπορούν να κρατούν γυναίκες ως σκλάβες του σεξ παρά στο να τους λέει να προσεύχονται πέντε φορές τη μέρα.
Από το Hadith διαβάζουμε:
Bukhari (80:753) - "Ο Προφήτης είπε: 'Ο σκλάβος που ελευθερώθηκε ανήκει στους ανθρώπους που τον ελευθέρωσαν.'"
Bukhari (52:255) - Ο σκλάβος που αποδέχεται το Ισλάμ και συνεχίζει να υπηρετεί τον Μουσουλμάνο αφέντη του θα λάβει διπλή ανταμοιβή στον παράδεισο.
Bukhari (41.598) - Οι σκλάβοι είναι περιουσία. Δε μπορούν να ελευθερωθούν εάν ο ιδιοκτήτης τους έχει χρέη, παρά χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή του χρέους.
Umdat al-Salik (Reliance of the Traveller) (o9.13) - Σύμφωνα με το νόμο της Σαρία, όταν ένα παιδί ή μια γυναίκα αιχμαλωτίζεται από Μουσουλμάνους, γίνονται σκλάβοι από το γεγονός της αιχμαλωσίας τους. Ο γάμος μιας αιχμάλωτης γυναίκας ακυρώνεται άμεσα.
Bukhari (62:137) - Εδώ γίνεται αναφορά σε κάποιες γυναίκες οι οποίες έγιναν σκλάβες αφού οι σύζυγοι και οι πατέρες τους σκοτώθηκαν σε μάχη με τους άντρες του Μωάμεθ. Οι γυναίκες αυτές βιάστηκαν με τη συγκατάθεση του Μωάμεθ.
Bukhari (34:432) - Άλλη μια αναφορά από γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν και βιάστηκαν με την έγκριση του Μωάμεθ. Σε αυτή την περίπτωση είναι ολοφάνερο πως οι Μουσουλμάνοι έχουν την πρόθεση να πουλήσουν τις γυναίκες αφού τις βιάσουν επειδή ανησυχούν μήπως τις αφήσουν έγγυες. Επίσης ο Μωάμεθ ερωτάται από τους άντρες του εάν μπορούν να έχουν διακεκομένη συνουσία.
Abu Dawud (2150) - "Ο Απόστολος του Αλλάχ, έστειλε στρατιωτική αποστολή στο Awtas λόγω της μάχης του Hunain. Συνάντησαν τον εχθρό τους και πολέμησαν εναντίον του. Νίκησαν και τους αιχμαλώτισαν όλους. Μερικοί από τους συντρόφους του Αποστόλου του Αλλάχ ήταν απρόθυμοι να συνουσιαστούν με τις γυναίκες αιχμαλώτους παρουσία των αντρών τους που ήταν άπιστοι. Έτσι ο Αλλάχ ο Ύψιστος, έστειλε τον στίχο του Κορανίου: (Qur'an 4:24) 'Και όλες οι παντρεμένες γυναίκες σε σας που σώζετε τους αιχμαλώτους εκείνους που το δεξί σας χέρι κατέχει.' "
Όχι μόνο δίνει ο Αλλάχ την άδεια να αιχμαλωτίζονται και να βιάζονται οι γυναίκες, αλλά το επιτρέπει να συμβεί παρουσία των συζύγων τους.
(βλ. επίσης: Qur'an (33:50), Qur'an (23:5-6), Qur'an (70:29-30), Qur'an (4:24), Qur'an (8:69), Qur'an (24:32), Qur'an (2:178), Qur'an(16:75), Bukhari (47.765), Bukhari (34:351), Bukhari (72:734), Muslim 3901, Muslim 4112, Bukhari (47:743), Bukhari (59:637), Ibn Ishaq (734), Ibn Ishaq (693)
- Θα παντρευόταν τη νύφη του;

ΝΑΙ. Qur'an 033.037 : "Και όταν εσύ είπες σε αυτόν τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο Αλλάχ και τον οποίο εσύ είχες ξεχωρίσει: κράτα τη γυναίκα σου για τον εαυτό σου και πρόσεχε τα καθήκοντα σου απέναντι στον Αλλάχ. Και έκρυψες στην ψυχή σου αυτά που ο Αλλάχ θα έφερνε στο φως, και φοβόσουν τους άντρες και ο Αλλάχ είχε μεγαλύτερο δικαίωμα να φοβάσαι Αυτόν. Αλλά όταν ο Zaid είχε εξετελέσει τη θέληση του με αυτήν, στη δώσαμε ως γυναίκα, έτσι ώστε να μην υπάρχει δυσκολία για τους πιστούς σε σχέση με τις συζύγους των υιοθετημένων τους γιων, όταν έχουν εξετελέσει τη θέληση τους με αυτές. Και η διαταγή του Αλλάχ θα πραγματοποιηθεί."
Θα ενέκρινε την πορνεία;
ΝΑΙ. Το Ισλάμ έχει ένα παραθυράκι για το αγοραίο σεξ το οποίο ονομάζεται Nikah Mut'ah ("προσωρινός γάμος"), ένας "γάμος" δηλαδή συγκεκριμένου χρόνου ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, ο οποίος διαλύεται με τη λήξη του χρόνου αυτού.

Qur'an (5:87) - "Ω εσείς που πιστεύετε! Μην απαγορεύετε από τους εαυτούς σας τα καλά πράγματα που ο Αλλάχ έκανε νόμιμα για εσας και μην υπερβαίνετε τα όρια. Οπωσδήποτε ο Αλλάχ δεν αγαπά αυτούς που ξεπερνούν τα όρια."
Το κείμενο αυτών των στίχων (το οποίο το βρίσκουμμε στο Bukhari (60:139) αφορά τον "προσωρινό γάμο", που σε αυτήν την περίπτωση είναι η ανταλλαγή ενός ρούχου για μερικές μέρες πρόσβασης στο κορμί μιας γυναίκας. Αποκαλώντας αυτό "καλό πράγμα" ο Μωάμεθ πραγματικά έδωσε νέο νόημα στην παραδοσιακή ηθική.
Από το Hadith: Muslim (8:3252) - Ο Μωάμεθ ξεκάθαρα επέτρεπε στους άντρες του να χρησιμοποιούν τον "προσωρινό γάμο" σαν μια καθαγιασμένη μορφή πορνείας. Για να είμαστε δίκαιοι, ο επίλογος του hadith δείχνει να υποδηλώνει πως αυτή η τακτική αργότερα απαγορεύτηκε. Οι Ισλαμιστές ακαδημαϊκοί διαφωνούν ως προς το ιστορικό συμφραζόμενο νόημα και ως προς το εάν είναι αρκετό να αντικαταστήσει το στίχο 4:24 του Κορανίου).
Από τη στιγμή που ο "προσωρινός γάμος" είναι ένας ευφημισμός για την πορνεία, οι Σουνίτες πιστεύουν ότι πρέπει να εξασκείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ενώ οι Σιίτες έχουν πιο φιλελεύθερη στάση και επιτρέπουν ελεύθερα την πράξη.
(βλ.επίσης: Qur'an (4:24))

- Θα συνιστούσε ξυλοκόπημα της συζύγου;
- Θα χτυπούσε την ίδια του τη γυναίκα; ΝΑΙ. Abu Dawud (2142) - "Ο Προφήτης είπε: Δε θα ερωτάται ένας άντρας γιατί χτυπάει τη γυναίκα του."
Hadith -Book 004, Number 2127: Ο Μωάμεθ χτυπάει τη γυναίκα του Αϊσα:
"Είπα: Ναι. Με χτύπησε στο στήθος και μου προκάλεσε πόνο και μετά είπε: Πιστεύεις ότι ο Αλλάχ και ο Απόστολος του θα ήταν άδικοι μαζί σου;"
(βλ. επίσης: Qur'an (4:34), Bukhari(72:715), Muslim (4:2127), Abu Dawud (2141)

Θα σκότωνε αιχμαλώτους πολέμου ανάμεσα τους και νεαρά αγόρια; ΝΑΙ. Hadith Book 38, Number 4390: Αφηγείται ο Atiyyah al-Qurazi: "Ήμουν ανάμεσα στους αιχμαλώτους του Banu Qurayzah. Αυτοί (οι σύντροφοι του Μωάμεθ) μας εξέτασαν, και αυτοί που είχαν τρίχες στην ήβη τους θανατώθηκαν, και εκείνοι που δεν είχαν, δεν θανατώθηκαν. Ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που δεν είχαν τρίχες στην ήβη τους".

- Θα σκότωνε γυναίκα; ΝΑΙ. Στην Yathrib (Μεδίνα), ο Μωάμεθ διέταξε το θάνατο ενός αριθμού ανθρώπων. Μία από αυτές ήταν η `Asma' bint Marwan. Το έγκλημα της ήταν ότι μίλησε ανοιχτά εναντίον του Μωάμεθ επειδή είχε σκοτώσει έναν άλλο άντρα ονόματι Abu Afak. Η δυσαρέσκεια του απέναντι της ήταν τόσο μεγάλη που ζήτησε από τους οπαδούς του να σκοτώσουν κι εκείνην. Την σκότωσαν στον ύπνο της.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει καλό και κακό σε όλες τις θρησκείες αλλά αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική. Αυτό το γεγονός έχει αντίκτυπο πάνω στον ιδρυτή του Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι χτυσμένο πάνω στα λόγια και τις πράξεις του Μωάμεθ. Μια γυναίκα δολοφονήθηκε απλά και μόνο επειδή μίλησε εναντίον του. Δολοφονήθηκε όχι επειδή αποτελούσε πραγματική απειλή αλλά άπό απλή δυσαρέσκεια.
Θα συνηγορούσε σε επιθέσεις αυτοκτονίας;
ΝΑΙ. Το Ισλάμ εναντιώνεται στην αυτοκτονία, όχι όμως στο να γίνει κανείς "μάρτυρας". Ο όρος "βομβιστής αυτοκτονίας" είναι ένας όρος που εφευρέθηκε από τους δυτικούς για να περιγράψει αυτό που στο Ισλάμ είναι γνωστό ως Fedayeen ή Shahid... μάρτυρας δηλαδή. Ο σκοπός του βομβιστή δεν είναι η αυτοκτονία αλλά το να σκοτώσει άπιστους στη μάχη. Αυτό όχι μόνο επιτρέπεται από το Μωάμεθ, αλλά ενθαρρύνεται με υποσχέσεις ανταμοιβής στην ζωή μετά θάνατο.
(βλ. επίσης: Qur'an (4:74), Qur'an (9:111), Qur'an (2:207), Qur'an (61:10-12). Από το Hadith: Bukhari (52:54), Muslim (20:4678), Muslim (20:4655), Muslim (20:4681), Muslim (20.4635) )
- Θα σκότωνε τους αρνησίθρησκους;
ΝΑΙ. Reliance of the Traveller (Ισλαμικός νόμος) o8.1 - "Όταν ένα άτομο το οποίο έχει φτάσει στην εφηβεία και έχει σώας τας φρένας, αποστατεί από το Ισλάμ, αξίζει να θανατώνεται"
(Ο Ισλαμικός νόμος o8.4 βεβαιώνει πως δεν υπάρχει τιμωρία για το φόνο ενός αποστάτη).
(βλ.επίσης: Qur'an (4:89), Qur'an (9:11-12), Bukhari (52:260), Bukhari (83:37), Bukhari (84:57), Bukhari (89:271), Bukhari (84:58) , Bukhari (84:64-65) )
- Θα χτυπούσε τα παιδιά που δεν προσεύχονται;
ΝΑΙ. Hadith - Book 2, Number 0494, 0495: Αφηγείται ο As-Saburah: "Ο Προφήτης είπε: Διέταξε ένα αγόρι να προσεύχεται όταν φτάσει στην ηλικία των 7 ετών. Όταν γίνει 10 ετών χτύπα το για να προσευχηθεί."
- Θα ψεύδονταν;
ΝΑΙ. Οι Μουσουλμάνοι ακαδημαϊκοί διδάσκουν ότι οι Μουσουλμάνοι θα πρέπει γενικά να είναι ειλικρινείς ο ένας στον άλλο, εκτός και αν ο σκοπός του ψέματος είναι να "λειάνει τις διαφορές."
Υπάρχουν δυο τρόποι που μπορεί ένας Μουσουλμάνος να ψεύδεται στους άπιστους, οι taqiyya και kitman. Αυτοί επιτρέπονται κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις. Αυτές οι περιστάσεις τυπικά προωθούν το σκοπό του Ισλάμ - σε μερικές περιπτώσεις κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των άπιστων έτσι ώστε να μάθουν τα τρωτά τους σημεία και να τους νικήσουν.
Qur'an (9:3) - "...Ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του είναι ελεύθεροι ευθύνης προς τους ειδωλολάτρες..." Qur'an (3:54) - "Και αυτοί (οι άπιστοι) σκευωρούσαν, και ο Αλλάχ σκευωρούσε (εναντίον τους): και ο Αλλάχ είναι ο καλύτερος σκευωρός από όλους."
Η Αράβικη λέξη που χρησιμοποιείται εδώ για τη σκευωρία (ή πλεκτάνη) είναι "makara", η οποία στην κυριολεξία σημαίνει εξαπάτηση. Εάν ο Αλλάχ εξαπατά τους άπιστους, δεν υπάρχει λόγος να μην επιτρέπεται στους Μουσουλμάνους να κάνουν το ίδιο. (Το ίδιο συναντάμε στους στίχους 8:30 και 10:21)
(βλ. επίσης Qur'an (16:106), Qur'an (3:28), Qur'an (40:28), Qur'an (2:225), Qur'an (66:2)
- Θα διέπραττε τρομοκρατικές πράξεις;
- Θα υποδούλωνε γυναίκες και παιδιά;
ΝΑΙ. Ο Μωάμεθ ονομάζεται απόστολος της ειρήνης όμως αυτό είναι πέρα για πέρα ψευδές. Κάθε φορά που ο «προφήτης» διέπραττε μια σφαγή πάντοτε τη δικαιολογούσε λέγοντας πως είχε μια «θεϊκή αποκάλυψη», η οποία βολικά αφαιρούσε το αίμα από τα χέρια του.
1) Σφαγή άοπλων εμπόρων κατά τη διάρκεια ιερού μήνα – Τέλη Ιανουαρίου (Rejeb), 623 μ.Χ. στη Nakhla, 4 έμποροι από τη φυλή Quraysh στην οποία ανήκε και ο Μωάμεθ.
2) δολοφονία 2 ποιητών που άσκησαν κριτική στις δολοφονίες που έπραττε ο Μωάμεθ και η συμμορία του, τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου 623 μ.Χ., στη Μεδίνα.

3) Σφαγή της εβραϊκής φυλής Banu Qaynuqa, που αποτελούνταν από τεχνίτες , κυρίως χρυσοχόους – Απρίλιος, 623 μ.Χ., στη Μεδίνα.
4) Σφαγή κατοίκων της Μέκκα που υπαράσπιζαν τα καραβάνια τους – Μάρτιος (Ramadan) 17, 624 μ.Χ. – στο πηγάδι του Badr – 70 έμποροι από τη φυλή Quraysh και ο στρατός που ήρθε να τους υπερασπιστεί.
5) Το 627 μ.Χ. ο Μωάμεθ διέπραξε ανοσιούργημα εναντίον της τελευταίας μεγάλης φυλής των Εβραίων Qurayza στη Μεδίνα. Αποκεφάλισε τους άντρες και τα έφηβα αγόρια και έκανε σκλάβους τις γυναίκες και τα παιδιά. Πράττοντας αυτό, έσβυσε μια ολόκληρη φυλή από το χάρτη.
Θα λιθοβολούσε μοιχούς σε θάνατο;
ΝΑΙ. Άπειρες οι αναφορές θανάτωσης δια λιθοβολισμού. Παραθέτουμε ορισμένες.
Bukhari (6:60:79) - Ένα ζευγάρι ένοχο για "παράνομη συνουσία" καταδικάζεται σε λιθοβολισμό από το Μωάμεθ.
Bukhari (83:37) - Σύμφωνα με το Μωάμεθ, η μοιχεία είναι ένας από τους τρείς λόγους που δικαιολογούν την καταδίκη σε θάνατο.
Muslim (17:4196) - Ένας παντρεμένος άντρας ομολογεί ότι έχει διαπράξει μοιχεία (τέσσερις φορές, όπως απαιτείται). Ο Μωάμεθ διατάζει να φυτευτεί ο άντρας στο έδαφος και να λιθοβοληθεί.
Muslim (17:4206) - Μια έγκυος γυναίκα ομολογεί στο Μωάμεθ ότι είναι ένοχη μοιχείας. Ο Μωάμεθ της επιτρέπει να γεννήσει το παιδί και μετά διατάσσει το λιθοβολισμό της.(η περιγραφή είναι πολύ γραφική).
Muslim (17:4209) - Μια γυναίκα ομολογεί μοιχεία και λιθοβολείται με διαταγή του Μωάμεθ.
Ibn Ishaq (970) - "Ο μοιχός πρέπει να λιθοβολείται." Αυτά τα λόγια είναι μέρος του αποχαιρετιστήριου λόγου του Μωάμεθ πρίν το τελευταίο του προσκύνημα στη Μέκκα.
Η Σαρία επιβάλει το θάνατο στους μοιχούς, εφόσον αυτό ήταν το παράδειγμα που έθεσε ο Μωάμεθ. Στην πράξη συνήθως εκτελούνται μόνο οι γυναίκες μια που αυτές κουβαλούν το βάρος της σεξουαλικής υπευθυνότητας (σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία!) Άλλος ένας λόγος είναι ότι το να αναφέρεις βιασμό σημαίνει ότι ομολογείς μοιχεία υπό το νόμο της Σαρία, εάν δε μπορούν να βρεθούν τέσσερις αρσενικοί μάρτυρες για να επιβεβαιώσουν την αναφορά του θύματος.(!!!)
Ανίκανοι να παρακάμψουν το γεγονός ότι ο λιθοβολισμός των μοιχών είναι ένα μεγάλο μέρος του Ισλάμ, οι απολογητές του περπατάνε στο οικείο μονοπάτι του ισχυρισμού ότι ο Χριστιανισμός δε διαφέρει. Σε αυτή την περίπτωση δε θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Όχι μόνο η Παλαιά Διαθήκη απορρίπτει το λιθοβολισμό με το παράδειγμα του Ιησού (κατά Ιωάννη 8:1-11, "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω" ) αλλά και το ίδιο το επεισόδιο είναι απόδειξη πως ο Χριστιανισμός δεν υπόκειται στον ίδιο νόμο όπως το Ισλάμ.
Το Ισλάμ επίσης - δια στόματος Μωάμεθ - επιτρέπει το γάμο ενός άντρα ακόμη και με 11 γυναίκες τη φορά (Hadith Volume 1, Book 5, Number 268) και εγκρίνει το σεξ με ανήλικους (Qur'an 065.004).
Δε θεωρεί σε καμία περίπτωση τον άντρα και τη γυναίκα ισότιμους.Στην πραγματικότητα υπάρχουν άφθονοι σεξιστικοί στίχοι στους οποίους εκφράζεται ξεκάθαρα πως η γυναικα αξίζει λιγότερο από τον άντρα.
Qur'an (53:27) - "Εκείνοι που δεν πιστεύουν στην Αιώνια ζωή, δίνουν στους αγγέλους γυναικεία ονόματα."
Οι άγγελοι είναι θεϊκά πλάσματα και θα έπρεπε επομένως να είναι αρσενικοί.
Qur'an (4:24) και (33:50) - Επιτρέπεται στον άντρα να παίρνει γυναίκες ως σκλάβες του σεξ εκτός γάμου.
Από το Hadith:Bukhari (6:301) - "[Ο Μωάμεθ] είπε, 'Δεν ισούνται τα αποδεικτικά στοιχεία δυο γυναικών με τη μαρτυρία ενός άντρα;' Απάντησαν καταφατικά. Είπε αυτός, 'Αυτό είναι η ανεπάρκεια της ευφυίας της γυναίκας' "
"[Είπε ο Μωάμεθ] 'Δεν είναι αλήθεια ότι μια γυναίκα δε μπορεί ούτε να προσευχηθεί, ούτε να νηστέψει κατά τη διάρκεια της περιόδου της;' Οι γυναίκες απάντησαν καταφατικά. Είπε αυτός, 'αυτή είναι η ανεπάρκεια της γυναίκας στη θρησκεία της.'"
Ο Αλλάχ έπλασε τις γυναίκες ανεπαρκείς και στην εξάσκηση της θρησκείας τους δίνοντας σε αυτές εμμηνορροϊκούς κύκλους.(!!!)
Bukhari (2:28) - Οι γυναίκες αποτελούν την πλειοψηφία των ενοίκων της Κόλασης. Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι μόνες γυναίκες στον παράδεισο που αναφέρθηκαν ποτέ από τον Μωάμεθ, είναι οι παρθένες που υπηρετούν τις ερωτικές επιθυμίες των αντρών.

- Θα έκλεβε; ΝΑΙ. Οι Μουσουλμάνοι δεν επιτρέπεται να κλέβουν ο ένας από τον άλλο. Στην πραγματικότητα ο Μωάμεθ διέταζε να κόβονται τα χέρια αυτών που έκλεβαν. Όμως, δεν ισχύει το ίδιο για τους άπιστους. Τα δικαιώματα ιδιοκτησίας για αυτούς υπάρχουν μόνο στην προαίρεση των Μουσουλμάνων κυβερνητών τους. Οι πολεμιστές του Μωάμεθ έκλεβαν συχνά την περιουσία των ανυπότακτων απίστων, περιουσία η οποία συμπεριλάμβανε συχνά γυναίκες και παιδιά.
Qur'an (5:38) - "Όσο για τον κλέφτη, άντρα ή γυναίκα, κόψτε τους τα χέρια: παραδειγματική τιμωρία από τον Αλλάχ για το έγκλημα τους: και ο Αλλάχ είναι ύψιστος σε δύναμη."
Bukhari (81:780) - Ο Προφήτης είπε, "Το χέρι πρέπει να κόβεται για την κλοπή αντικειμένου που αξίζει ένα τέταρτο του δηναρίου ή περισσότερο."
Qur'an (33:27) - "Και Αυτός ήταν η αιτία που κληρονομήσατε τη γη τους και τα σπίτια τους και τον πλούτο τους, και τη γη στην οποία δεν έχετε ακόμη καλπάσει. Ο Αλλάχ είναι ικανός να κάνει τα πάντα."
Εδώ αναφέρεται στην περιουσία των απίστων που δίδεται στους Μουσουλμάνους που τους νικούν.
(βλ.επίσης Qur'an (48:20), Bukhari (81:792), Bukhari (44:668), Abu Dawud (38:4373), Ibn Ishaq (764), Ahmad 4869)
Παρά την κληρονομιά αυτή, οι Μουσουλμάνοι σήμερα δε διδάσκονται να κλέβουν από άλλους. Εκείνοι που γίνονται κλέφτες έρχονται σε αντίφαση με το τι ασκείται από το επικρατές Ισλάμ.

- Θα αποσπούσε εκβιαστικά χρήματα από άλλες θρησκείες; ΝΑΙ. Ο Μωάμεθ είχε εδραιώσει ξεκάθαρα πως οι πιστοί άλλων θρησκειών έπρεπε να πληρώνουν ένα φόρο, τον ονομαζόμενο jizya, στους Μουσουλμάνους. Τα ποσά όχι μόνο χρηματοδοτούσαν την εξάπλωση της Ισλαμικής πίστης (συχνά με στρατιωτικές εκστρατείες) αλλά υπενθύμιζαν στους αλλόθρησκους ότι είχαν υποταχθεί στο Ισλάμ σε τριτο-ταξικό καθεστώς (πίσω ακόμη και από τις Μουσουλμάνες γυναίκες)
Qur'an (9:29) (Επίσης από το Hadith: Muslim (19:4294), Bukhari (53:386), Ishaq 956 & 962)

- Θα προσηλύτιζε δια της βίας στο Ισλάμ; ΝΑΙ. Οι Μουσουλμάνοι διατάσσονται να πολεμούν τους άπιστους έως ότου αυτοί είτε πέσουν νεκροί, είτε προσυλητιστούν στο Ισλάμ, ή έχουν πλήρως υποταχθεί κάτω από την Μουσουλμανική κυριαρχία. Το να επιτρέπουν σε ανθρώπους διαφορετικών θρησκειών να ζουν και να πιστεύουν ανεξάρτητοι από τον Ισλαμικό κανόνα δεν αποτελεί επιλογή.
Sahih Muslim (1:33) Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ είπε: "Έχω διαταχθεί να πολεμίσω εναντίον των ανθρώπων μέχρι αυτοί να ομολογήσουν ότι δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ , ότι ο Μωάμεθ είναι ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ..."

(Σύμφωνα με το βιογράφο του Μωάμεθ, τα ακριβή λόγια που είπε στον Abu Sufyan όταν αυτός "αποδέχτηκε" το Ισλάμ ήταν "Υποτάξου και ομολόγησε ότι δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ και ότι ο Μωάμεθ είναι ο Απόστολος του Αλλάχ πριν χάσεις το κεφάλι σου" - Ibn Ishaq 814).
(βλ.επίσης Qur'an (9:5), Qur'an (9:11), Qur'an (2:193), Sahih Muslim (19:4294), Bukhari (8:387), Bukhari (53:392), Bukhari (2:24), Bukhari (60:40), Bukhari (59:643).

Όλα λοιπόν καταλήγουν σε πιστούς (Μουσουλμάνοι) και άπιστους (Χριστιανοί, Εβραίοι, κλπ). Και αναρωτιέται κανείς, πώς αντιμετωπίζουν οι πιστοί του Ισλάμ τις δυτικές κοινωνίες. Πώς βλέπουν τα ήθη και το ήθος των Ευρωπαίων παραδείγματος χάριν οι μουσουλμάνοι μετανάστες, που έχουν κατακλήσει τις ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Κατακόρυφη αύξηση σε κλοπές, βιασμούς και φόνους - και γιατί όχι άλλωστε. Τα ιερά βιβλία των Μουσουλμάνων συνηγορούν σε όλα τα παραπάνω. Όλα καταλήγουν σε πιστούς και άπιστους.. Και ένα ερώτημα μένει μόνο να απαντηθεί. Θα αφομοιωθούν τα εκατομμύρια των νεόφερτων μουσουλμάνων από τις δυτικές κοινωνίες ή θα μεταμορφωθεί η Ευρώπη σε μουσουλμανική ήπειρο συντομότερα από όσο θα φοβόμασταν ακόμη και στο χειρότερο εφιάλτη μας;
Δώρα Η. Σπυρίδου

http://thoureios.blogspot.gr/2. 

makedonia-is-greece
Διαβάστε περισσότερα » »