Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

ΙΑΠΩΝΙΑ: ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ!

Στην Ιαπωνία τους στήνουν αγάλματα, στην Αγγλία αρχίζουν Αρχαιοελληνικά από το δημοτικό, εμείς καταργούμε την Γλώσσα μας και χαρακτηρίζουμε αυτούς που οι....
άλλοι τιμούν, ειδωλολάτρες ή φασίστες. !!!

Ως πότε θα κυριαρχεί ο κομπλεξισμός ορισμένων ελληνοφοβικών σε αυτή τη χώρα;

 
 

El-Democracy.blogspot.com
ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!


ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα διασημότερα και πιο ακριβά ιδιωτικά πανεπιστήμια και κολέγια του εξωτερικού στέλνουν τα παιδιά τους οι περισσότεροι από τους Έλληνες πολιτικούς, ενώ ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις των
παιδιών που ολοκλήρωσαν την βασική τους πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικές είναι και οι περιπτώσεις των πολιτικών που διετέλεσαν υπουργοί Παιδείας και οι οποίοι επέλεξαν να στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό, όπως η υπουργός της φωτοτυπίας και του δεκατιανού, Άννα Διαμαντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η κόρη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο στο City University London, ένα Πανεπιστήμιο με διόλου ευκαταφρόνητα δίδακτρα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε για την κόρη του Ελβίνα, το Georgetown University των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σπουδάζουν στο εξωτερικό. Ο γιος του Ανδρέας , στο Boston University και στη συνέχεια μεταπτυχιακά στη Νορβηγία. Η κόρη του Μαργαρίτα, βρίσκεται στο Λονδίνο και σπουδάζει Βιολογία στο Imperial College του Λονδίνου.

Και οι δύο κόρες του Κώστα Σημίτη σπούδασαν στο Λονδίνο, ενώ τα δύο παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη σπούδασαν στην Αμερική και την Γαλλία.

Μόρφωση εκτός συνόρων και για τα δίδυμα παιδιά της Μαρίας Δαμανάκη σε γνωστά Πανεπιστήμια της Αγγλίας, ενώ στην ίδια χώρα σπούδασαν και τα τρία παιδιά του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα. Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα, την ώρα που τα παιδιά των εξαθλιωμένων Ελλήνων αυτοκτονούν και πεθαίνουν επειδή δεν έχουν λεφτά να βγάλουν πετρέλαιο...

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Πως φυγάδευσαν και εγκατέλειψαν στο εξωτερικό τον ελληνικό χρυσό - Έγγραφο-σοκ στην Βουλή

Επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με επίσημο έγγραφο η αποκάλυψη του defencenet.gr πέρσι τέτοια εποχή, ότι το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδας βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας και βέβαια πλέον μετά την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι στις 12 Φεβρουααρίου 2012 που
επιτρέπει τις κατασχέσεις ελληνικών περιουσιιακών στοιχείων σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 400 (!) δισ. ευρώ που της έχουν φορτώσει οι δανειστές, μπορούν να αποχωρήσουν άμεσα σε κατασχέσεις.

Συνολικά 3.760 χιλιάδες ουγγιές ήταν τα αποθέματα τυ χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδας στις 31.12.2012, αξίας 4,74 δισ. ευρώ σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος. Μόνο όμως η μισή ποσότητα από αυτα βρίσκεται στην Ελλάδα. Το υπόλοιπό βρίσκονται υποθηκευμένα, ουσιαστικά στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, την Τράπεζα της Αγγλίας και την Ελβετία!

Η επίσημη επιβεβαίωση από την Τράπεζα της Ελλάδας και τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα ήρθε κατόπιν ερώτησης της βουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου Ελένης Ζαρούλια

Αξίζει να πούμε ότι δεν χρειάζεται να ... πτωχεύσουμε για να χαθεί ο χρυσός αυτός: Αρκεί να υπάρξουν ανέγκλιτες καταδικαστικές αποφάσεις στις εκατοντάδες αγωγές που έχουν καταθέσει σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικο΄πυ δημοσίου οι ιδιω΄τες των οποίων τα ομόλογα "κουρεύτηκαν" αναγκαστικά τον περασμένο Μάρτιο.

Να πούμε ακόμα, ότι ένα κράτος χωρίς χρυσό στα θησαυροφυλάκειά του σήμερα, ειδικά, απλά "δεν υπάρχει" σε οικονομικό επίπεδο. Ήδη επί κυβερνήσεων Σημίτη και υπουργού Οικονομικών Γ.Παπαντωνίου καταληστεύθηκε ο ελληνικός χρυσός, ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή πρόνοια από τα μεταλλεία στις Σκουριές και σε άλλα μέρη της Ελλάδας να υπάρξει πρόνοια για να καταλήγει στο εθνικό ησαυροφυλάκιο ένα μέρος από τον χρυσό αξίας δεκάδων δισ. ευρώ που βρίσκεται στο ελληνικό υπέδαφος.

Το ερώτημα είναι ποιος έβγαλε τον χρυσό της Ελλάδας εκτός Ελλάδας και το κυριότερο ποιος δεν φρόντισε να επιστρέψει ο χρυσός αυτός στην Ελλάδα πριν το κούρεμα; Η περσινή κυβέρνηση Παπαδήμου, έχει τεράστιες εθνικές ευθύνες...

Η Ελλάδα είναι 30η χώρα παγκοσμίως σε αποθέματα χρυσού με 29η την Τουρκία!

Το ετήσιο κόστος φύλαξης ανέρχεται μόνο σε 90.000 ευρώ και οι ράβδοι χρυσού που είναι σε διεθνείς προδιαγραφές φυλάσσονται στις εξής τράπεζες:

• στην Τράπεζα της Αγγλίας

• στη Federal Reserve («FED» Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ)

• Στην ιδιωτική ελβετική τράπεζα UBS. Στην Τράπεζα της Αγγλίας, ο χρυσός βρίσκεται από την εποχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου!

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορδαία: Ορκίστηκε ο Παύλος Καλαϊτζόπουλος

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Παύλος Καλαϊτζόπουλος Ο Παύλος Καλαϊτζόπουλος είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Πτολεμαίδας ο οποίος και ορκίστηκε χθες ενώπιον της δημάρχου Παρασκευής Βρυζίδου. Ο κ. Καλαϊτζόπουλος αντικαθιστά τον παραιτηθέντα αρχηγό της παράταξης Λάζαρο Λωτίδη και είναι ο τρίτος επιλαχών στο συνδυασμό ο οποίος αποδέχθηκε την θέση μετά την απόρριψη του πρώτου επιλαχόντα Χρήστου Κιουρτίδη και του δεύτερου Στέφανου Τσότσου. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η εκλογή του νέου αρχηγού της Μείζονος Αντιπολίτευσης.


ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣτΕ: Μόνο με κάρτες οι αγορές άνω των 1.500 ευρώ


Μόνο με πιστωτικές κάρτες και όχι με μετρητά οι αγορές πάνω από 1.500 ευρώ αποφάνθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας
Οι αγορές αγαθών άνω των 1.500 ευρώ από τον Ιανουάριο του 2012 υποχρεωτικά γίνονται μέσω τραπεζικών πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και όχι με μετρητά, αποφάνθηκε το Β΄Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, απορρίπτοντας την αίτηση δύο καταναλωτών.
Ειδικότερα, οι δύο καταναλωτές ζητούσαν να ακυρωθεί η από 9.2.2011 απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών (εκδόθηκε κατ΄εφαρμογή του Ν. 3840/2010) με την οποία καθορίζεται ο τρόπος εξόφλησης των συναλλαγών.
Αναλυτικότερα, η επίμαχη απόφαση αναφέρει, ότι από 1.1.2012 η πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες που είναι πάνω από το ποσό των 1.500 ευρώ, θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω τραπεζικών πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών του αγοραστή ή λήπτη των υπηρεσιών, ενώ αποκλείεται η εξόφληση με μετρητά.
Οι σύμβουλοι Επικρατείας (απόφαση 854/2013) επισημαίνουν, ότι πρόκειται για μια ευνοϊκή ρύθμιση για τους συναλλασσομένους. Ακόμη, υπογραμμίζουν, ότι στην προσφυγή τους οι δύο καταναλωτές δεν εξειδικεύουν το έννομο συμφέρον τους για την προσβολή της επίμαχης ρύθμισης, με συνέπεια να απορρίψουν οι δικαστές την αίτηση των συναλλασσομένων.
Αντίθετα, η μειοψηφία έκρινε, ότι ενδεχομένως τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας της επίμαχης ρύθμισης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Το πρώτο Experiential Fashion Angels Party είναι γεγονός.


Η White Space (www.white-space.gr) σε αποκλειστική συνεργασία με την FashionVodka (FashionTVʼs exclusive beverage brand) παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια διαφορετική παραγωγή στον χώρο των events.

To Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία μετατρέπεται σε ένα παραδεισένιο χώρο, που πάνω από 20 άγγελοι, 10 Angel Dancers σας υποδέχονται σε ένα event, πραγματική εμπειρία ζωής.

Special Guest DJ  MC Ania J from Milan, ενώ στα decks με τα πιο  hype house vibes  θα είναι οι  Djs, Agent Greg και Dino MFU.  Special Live Vocal Performance από την Antonella (Kings) , ενώ η βραδιά θα περιλαμβάνει live dance και many more to discover.......

Για τη βραδιά η White Space έχει επιλέξει ως special partner τον Γιάννη Καγιούλη επικεφαλή της JK productions, γνωστή από τα επιτυχημένα parties, Sex and The City κ.α.

To event θα καλυφθεί από το FashionTV και οι καλύτερες στιγμές του θα μεταδοθούν για πάνω από 40 λεπτά σε παγκόσμια κάλυψη.
Επισυναπτόμενο θα βρείτε το δελτίο τύπου της βραδιάς καθώς επίσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση και ελπίζουμε να σας δούμε στο event. Η White Space έχει εξασφαλίσει special rates και VIP seating για εσάς που συνεισφέρετε στην προβολή του event.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε:
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Του ΑΝΤΩΝΗ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΥ


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, (βλέπε πρωτοσέλιδο εφημερίδος «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Κυριακή 24-02-13), μέγα σκάνδαλο πρώτης γραμμής διεπράχθη από τους αρμοδίους πολιτικούς, που υπέγραψαν με αποικιοκρατικές συμβάσεις, την εκχώρηση των ορυχείων και μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής προς εκμετάλλευση στους ξένους πειρατές χρυσού.
Πίσω από τους «ξένους» κρύβονται οι μεγάλοι χρυσοθήρες και χρυσοδάκτυλοι, «πειρατές» ορυκτού πλούτου του πλανήτη, τα μεγάλα αφεντικά των δοσίλογων πολιτικών, γιαυτό το Σαμαρά τον έπιασε πρεμούρα, να ξανανοίξουν γρήγορα τα ορυχεία, μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Έστω και «τζάμπα», φτάνει να ικανοποιηθούν τα διεθνή αρπακτικά, αφεντικά των πολιτικών, για να μη χάσει τις «επενδύσεις».
Τέτοιες επενδύσεις «τζάμπα» σε πειρατές, δεν τις θέλουμε κύριε Σαμαρά. Τέτοιους επενδυτές άρπαγες δεν τους θέλουμε κύριε Σαμαρά. Πάει και ο χρυσός της Χαλκιδικής πέταξε και αυτός σαν τα πετρέλαια των Ελληνικών θαλασσών. Τα φάγανε τα διεθνή και ντόπια αρπακτικά, οι λεγόμενοι «πειρατές», ενώ ο λαός αυτοκτονεί, και λιμοκτονεί!!! Τώρα που χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, πέσανε τα όρνεα να μας κατασπαράξουν. Τα ορυχεία χρυσού εκμεταλλεύεται μια Καναδική εταιρία υπό το όνομα Eldorado Gold, αλλά πίσω από τους Καναδούς, κρύβονται τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι γνωστοί «πειρατές» χρυσοθήρες, γιαυτό τα δικά μας πιόνια και ορντινάντσες πολιτικοί, κάθονται «σούζα» στα τέσσερα -που λέει ο Σαμαράς,- στις διαταγές του χρυσοθήρα ηγέτη της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έχουμε να κάνουμε με κλέφτες της περιουσίας του Ελληνικού Λαού!!!
Η Μακεδονία μας είναι πραγματικό Eldorado χρυσού, γιαυτό τη θέλουν να την αποσπάσουν από την Ελλάδα!!! Απόδειξη για το χαρακτηρισμό χρυσοθήρες, είναι τα μαγαζιά «αγορά χρυσού»….
Η Καναδική εταιρία Eldorado Gold απολαμβάνει φορολογική ασυλία, και όλο το παραγόμενο χρυσάφι, διασκευασμένο σε τούβλα-πλάκες,  φεύγει κατευθείαν για τις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. (Goldman Sachs, κ.λ.π.).
Δεν είμαστε αντίθετοι στην επένδυση αυτή, φτάνει να γίνει με συμβάσεις συμφέρουσες το δημόσιο, και όχι με «μπαξίσι», δεδομένου ότι τα 11 εκ. δολ. είναι «Μπαξίσι», δεν είναι συμμετοχή του κράτους στα κέρδη, αφού όλος ο παραγόμενος χρυσός πηγαίνει στις τράπεζες των Σιωνιστών Εξουσιαστών της Γης, γνωστών σαν πειρατών χρυσού & πετρελαίων. Λες και ο χρυσός είναι περιουσία των δοσίλογων πολιτικών, υπηρετών του Rothschild, ιδιοκτήτη της Τράπεζας της Ελλάδος, και τον προσφέρουν δώρο στους ισχυρούς του πλανήτη, για να έχουν την εύνοιά τους, ενώ η πατρίδα μας χρεοκόπησε!!!
Ο ορυκτός πλούτος είναι περιουσία του Ελληνικού λαού, και πρέπει να πηγαίνει στα δημόσια ταμεία, και όχι στα ταμεία των Sorros & Rothschild. Αρκετά πιά μας λήστεψαν και μας κατασπάραξαν!!! Ο ηγέτης της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ο μεγάλος και τρανός Rothschild, με τις πολιτικές που ακολουθεί, της κλοπής & αρπαγής του ορυκτού πλούτου των λαών της Γης,  έγινε μισητός, στην υγειώς σκεφτόμενη διεθνή κοινή γνώμη. Μαζεύει το χρυσό σαν το Μίδα της μυθολογίας, λες και θα τον πάρει μαζί του.
Τα  ΜΜΕ γράφουν «Δολοφονήθηκαν όσοι τα έβαλαν με τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ». Έτσι εκδικούνται οι μεγάλοι και τρανοί την αντίθετη σκέψη που εκφράζεται ελεύθερα. Δεν αντέχουν την ελευθερία του τύπου!!! Δεν αντέχουν την αποκάλυψη σκανδάλων!!!.
Σύμφωνα με τα κρατούντα διεθνώς, οι συμβάσεις συνάπτονται
50% -50% αυτή είναι η δίκαιη μοιρασιά εθνικού πλούτου μεταξύ ιδιοκτήτη-κράτους-δημοσίου, και ξένων ή εγχώριων επενδυτών. Η επίθεση αγνώστων μασκοφόρων στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική είναι μια άμυνα-εκδίκηση , μπροστά στην επιχειρούμενη ΚΛΟΠΗ του δημοσίου Ελληνικού πλούτου.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί περιμένουν να επιβιώσει το κράτος μόνο με τη φορολογία των φτωχικών λαϊκών μαζών.
Δεν εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο της χώρας υπέρ του λαού. Οι απατεώνες & δοσίλογοι πολιτικοί όταν λένε πάταξη της φοροδιαφυγής εννοούν μεγαλύτερους φόρους στους φτωχούς. Δείτε πως κατάντησαν τη χώρα και το λαό της.
Δεν τολμούν να πιάσουν τους μεγαλοκαρχαρίες. H φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι στα μυστικά τους προγράμματα, και έγινε βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου, των ισχυρών της Γης.
Η τρικέφαλη κυβέρνηση στο πρόβλημα του χρυσού της Χαλκιδικής, ακολουθεί τη τακτική των αποτυχημένων προκατόχων της, υπηρετών της παγκόσμιας  διακυβέρνησης.
Στο «κόκκινο» τα δάνεια των νοικοκυριών. Έρμαιοι στους τραπεζίτες οι φτωχοί Έλληνες, ενώ η Ελλάδα κάθεται επάνω στο χρυσό και στα πετρέλαια. Τρελές μπίζινες για τους ξένους πειρατές, είναι η Ελληνική κρίση. Δεν μειώνουν τους φόρους, διότι θέλει τα χρήματα το αφεντικό τους ο Ρότσιλντ!!!
Για τους δοσίλογους πολιτικούς οι οικονομικές τους γνώσεις εξικνούνται μέχρι μισθούς & συντάξεις. Η εύκολη λύση που λέμε. Τέτοιοι οικονομολόγοι είναι. Τη λέξη «Σεισάχθεια» δεν την ξέρουν. Τη φράση «Στάση εξωτερικών -και μόνο- πληρωμών» την αγνοούν. Τη σκέψη «Εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου» τη φοβούνται, γιατί είναι ανίδεοι.
Τη φράση «παραγωγή πλούτου» για τη χώρα & το λαό της, την αποστρέφονται διότι είναι ανίκανοι & γραικύλοι. Είναι απλώς εκτελεστικά όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Το μόνο που γνωρίζουν είναι οι φόροι και τα χαράτσια.
Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα, Αφρικανική χώρα της υπο-σαχάριας ζώνης. Η Γερμανία έγινε πλούσια χώρα, αφού πρώτα διέγραψε τα χρέη της το 1953, και οι Ευρωπαϊκές χώρες τη βοήθησαν στην παραγραφή των χρεών της.
Μας κυβερνούν με μνημόνια και με Σιωνιστές Γερμανούς Γκαουλάϊτερ, χιλίαρχους και εκατόνταρχους, της διεθνούς Σιωνιστικής μαφίας των διεθνών πειρατών χρυσού.
Τα μνημόνια τα συνέταξαν οι δυνάστες Σιωνιστές δανειστές μας,
και οι δοσίλογοι πολιτικοί, οι λεγόμενοι μνημονιακοί, τα ψήφισαν, τα υπέγραψαν, και τα εφαρμόζουν δουλοπρεπέστατα.
Από το διαδίκτυο μαθαίνουμε ότι ξένοι μισθοφόροι πολεμιστές της Σιωνιστικής Αμερικανικής λεγεώνας των ξένων, βρίσκονται στην Ελλάδα για τη προστασία των δοσίλογων πολιτικών, διότι φοβούνται εξέγερση του λαού, μπροστά στην επιχειρούμενη ΚΛΟΠΗ του ορυκτού πλούτου, χρυσού & πετρελαίων, και την εκχώρηση, & παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, και τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας.
Φοβούνται οι ξένοι «πειρατές της Καραϊβικής», μήπως χάσουν τις ορντινάντσες τους,  μαζί μαυτούς και το χρυσό με τα πετρέλαια, γιαυτό τους προστατεύουν με δολοφόνους- πολεμιστές Αμερικανούς της «Blackwater».   
Στη παρούσα περίπτωση τα ξένα αρπακτικά-(πειρατές του Jack Sparrow των πειρατών της Καραϊβικής)- έδωσαν ένα «μπαξίσι» στο δημόσιο, στους πολιτικούς, για τα δημόσια ταμεία, (ακριβώς δεν γνωρίζουμε που πήγαν), δεδομένου ότι τα 11 εκ. ευρώ θεωρούνται «μπαξίσι» μπροστά στην ολική αξία του παραγομένου & παραχθησομένου χρυσού.
Η εφημερίδα «ΤΟ ΘΕΜΑ» γράφει, «η παραγωγή υπολογίζεται να μπεί στο φούλ το 2016 , χρονιά κατά την οποία οι εξορύξεις χρυσού έχει εκτιμηθεί ότι θα ανέλθουν σε πάνω από 420.000 ουγκιές ετησίως, με προοπτική να φθάσουν τις 700.000 ουγκιές ετησίως, αποφέροντας με τις σημερινές τιμές χρυσού περί τα 700 εκατ.δολάρια , έως 1.1 δις δολάρια κάθε χρόνο!!».
Στο κράτος τίποτε. Όλα θα πάνε στις τράπεζες της Goldman Sachs, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου Rothschild, αφεντικού των δοσίλογων & εφιαλτών πολιτικών. 
Έδωσαν «αντί πινακίου φακής» τον Ελληνικό χρυσό στους ξένους πειρατές, ενώ τα δημόσια ταμεία είναι άδεια. Τότε πως θα πληρώσουν μισθούς και συντάξεις οι προδότες;;; με δανεικά όπως κάνουν πάντα!!!. Είναι ανίκανοι να παράξουν πλούτο για τη χώρα, και τους Έλληνες, και εμείς σαν χαζοί τους ψηφίζουμε!!! Οι Σιωνιστές πειρατές, για να αρπάξουν το χρυσό, τρομοκρατούν τους πολιτικούς με την απειλή της αρπαγής της όλης Μακεδονίας μας. Έτσι εξηγείται ο λόγος στη βουλή του Σαμαρά, για τη συνέχιση της εξόρυξης από τους πειρατές.
 Όμως οι φοβισμένοι πολιτικοί δεν ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό, αλλά υποτάσσονται στις απειλές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων αρπακτικών «πειρατών» της Οικουμένης.
Λήστεψαν οι προδότες όλο το πλούτο της χώρας, για λογαριασμό των αφεντικών τους, και έκαναν την Ελλάδα αποικία!!! Τρέχουν οι ορντινάντσες του Ρότσιλντ να του προσφέρουν τον Ελληνικό χρυσό, και σαν αντάλλαγμα  να πάρουν την εύνοιά του, για να διατηρήσουν την εξουσία.
Ο Ευρωπαϊκός τύπος γράφει, «η Ελλάδα πρώτη χρυσοπαραγωγός χώρα στην Ευρώπη». Αυτόν το χρυσό τον αρπάζει η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μαζί και τα πετρέλαια!!!
Δεν φτάνει ότι μας παίρνουν οι ξένοι πειρατές το χρυσό, χωρίς κανένα κέρδος για το κράτος, αλλά από πάνω καταστρέφουν και το περιβάλλον, προβαίνοντας σε κοπή χιλιάδων δέντρων δάσους. Δηλαδή και αρπάζουν το χρυσό, και καταστρέφουν τα δάση, και το περιβάλλον, σε ένα πανέμορφο τόπο.
Αν υπολογίσουμε και το κυάνιο που χρησιμοποιούν, τότε η καταστροφή του περιβάλλοντος είναι πλήρης, αφού το κυάνιο μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα, έτσι θα πεθάνουν άνθρωποι, ζώα, και φυτά. Θα πάρουν το χρυσό και θα μας μείνει το κυάνιο.
Γιαυτό ο λαός αντέδρασε στα ορυχεία προ ημερών.
Δηλαδή και το χρυσό μας κλέβουν, και το περιβάλλον καταστρέφουν. Τέτοια «μπανανία» κράτος είμαστε. Συγκεκριμένα πρόκειται για ΚΛΟΠΗ δημοσίου χρήματος, και ΚΛΟΠΗ δημοσίου πλούτου, ενώ ο λαός μας αυτοκτονεί.
Ο χρυσός είναι πολύτιμο χρήμα, και ανήκει στον Ελληνικό λαό. Έδωσαν τον Ελληνικό χρυσό, εν μέσω χρεοκοπίας του κράτους, στα «λαμόγια» των διεθνών αρπακτικών. Τα ΜΜΕ λένε «Έδωσαν για 11 εκατ. Ευρώ, χρυσό αξίας 40 δις. Ευρώ», μόνο για τη περιοχή «Σκουριές» της Χαλκιδικής.
Αυτά να τα βλέπει η Δικαιοσύνη!!!
Τα ίδια θα κάνουν και με τους υδρογονάνθρακες, (πετρέλαια & φυσικό αέριο). Θα τους παραχωρήσουν «Μπιρ –παρά» στα ξένα αφεντικά τους, μαζί με κομμάτια Ελληνικής επικράτειας. Ελληνικέ λαέ, τρέξτε να προλάβουμε, να σώσουμε τη κληρονομιά μας. Να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε.
Θα δώσουν το χρυσό & τα πετρέλαια έναντι του χρέους που ανακοινώνουν και διαχειρίζονται οι ξένοι Κοσμοκράτορες, βάσει των μνημονίων που υπέγραψαν οι προδότες!!!
Οι δοσίλογοι πολιτικοί προκειμένου να πάρουν την εκάστοτε επόμενη δόση δανείου, παραχωρούν τα πάντα στη Τρόϊκα του Ρότσιλντ. Είναι ανίκανοι να παράξουν πλούτο για τη χώρα.
Τα μεγάλα αφεντικά των δοσίλογων πολιτικών, μας χρεώνουν ότι θέλουν, χωρίς κανένα έλεγχο, για να αρπάξουν το χρυσό και τα πετρέλαια έναντι υποτιθέμενου χρέους.
Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας. Υπογράφουν ότι θέλουν οι διεθνείς άρπαγες και πειρατές.
Τώρα παίζουν θέατρο με τους Τούρκους. Η δήθεν κρίση με τη Τουρκία για την ΑΟΖ είναι τεχνική. Τα έχουν ήδη συμφωνήσει.
Δεν βλέπετε αγκαλιές, φιλιά, και χάδια με τους Τούρκους;;;
Εάν υπέγραφαν αξιοπρεπείς συμβάσεις, δεν θα χρειαζότανε να κόψουν μισθούς & συντάξεις, να εξαθλιώσουν τους Έλληνες,
και να κάνουν διεθνώς ρεζίλι τη πατρίδα μας, διά της χρεοκοπίας. Ο Υπουργός των Οικονομικών δήλωσε στα ΜΜΕ ότι το χρέος της Ελλάδος ανέρχεται στα 550 δις. Ευρώ, παρά τα διάφορα «κουρέματα». Αυτό το χρέος δεν είναι διαχειρίσημο!!
Αυτό το χρέος προσπαθούν οι κλέφτες & δοσίλογοι πολιτικοί να το βγάλουν από μειώσεις μισθών & συντάξεων, ενώ η πατρίδα μας κάθεται επάνω στο χρυσό, πετρέλαια, φυσικό αέριο, κ.λ.π.
Ζητάμε από τους οικονομικούς εισαγγελείς να επιληφθούν άμεσα της υποθέσεως, διότι ο Πρωθυπουργός δήλωσε με οργίλο ύφος, ότι παρά τις αντιδράσεις των Ελλήνων, η λειτουργία των ορυχείων χρυσού θα συνεχιστεί σε 10 ημέρες. Φαίνεται πως ο Πρωθυπουργός δεν έχει καταλάβει τι κλεψιές γίνονται δημοσίου πλούτου, ή κοιμάται όρθιος, που λέει ο λαός, μέσα στη Σιωνιστική του μακαριότητα. Οι χρυσοθήρες πειρατές του Jack Sparrow, τον έχουν καπελώσει, και τον χρησιμοποιούν.
Ο λόγος του στη Βουλή για τα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής, ήταν αποκαρδιωτικός για το λαό, τον ένοιαξε μήπως χάσουν οι Σιωνιστές πειρατές το χρυσάφι!!! Τον τάραξε η αφύπνιση του λαού!!! Τον ένοιαξαν οι κουκουλοφόροι, και όχι η ΚΛΟΠΗ και αρπαγή του εθνικού ορυκτού μας πλούτου.!!!  
Με αφελείς, επιπόλαιες, & δοσιλογικές κινήσεις των πολιτικών αρχόντων, των «Βαμπίρ» της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, η εξαθλίωση των Ελλήνων  διαιωνίζεται.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί, με τα μνημόνια που συντάσσουν τα ξένα μεγάλα αφεντικά τους, προβαίνουν σε γενοκτονία του λαού μας.  
Τρέξτε να προλάβετε, να σώσετε ότι μπορεί να διασωθεί από τον Ελληνικό χρυσό. Τα ντόπια και διεθνή αρπακτικά, τον φυγαδεύουν στο εξωτερικό, στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να έχουν την εύνοια του Rothschild, & Goldman Sachs, για να μπορούν να σταθούν στην εξουσία, ενώ ο λαός μας αυτοκτονεί & λιμοκτονεί.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία  ΚΛΕΒΕΙ τον εθνικό μας πλούτο. Ελληνικέ Λαέ ξεσηκωθείτε.
Ενημερωθείτε από  πολλές άλλες δημοσιεύσεις των  ΜΜΕ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» δηλώνει στο τύπο, «Προτείναμε στο κράτος να πληρώνουμε εκατομμύρια ευρώ, και αυτοί δεν τα δέχτηκαν».
Είναι φως φανάρι ότι οι δοσίλογοι εργάζονται επάνω στο σχέδιο των Κοσμοκρατόρων, να πτωχεύσει και χρεοκοπήσει η Ελλάς.
Γιαυτό έκλεψαν & κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα.
Γιαυτό αρνούνται έσοδα από ορυκτό πλούτο για τα δημόσια ταμεία. Γιαυτό ανάγκασαν όλες τις βιομηχανίες να κλείσουν.
Απευθυνόμενος στους ανώτατους δικαστικούς λέγω.
Βοηθήστε τους οικονομικούς εισαγγελείς παντοιοτρόπως, ώστε με κάθαρση, να σωθεί η πατρίδα, και ο Ελληνικός λαός.
Μη διστάσετε, μη δειλιάσετε να κάνετε κάθαρση. Είναι ευκαιρία μοναδική να δοξαστείτε, να μείνετε στην ιστορία, σαν τον Πολυζωϊδη & Τσερτσέτη.
Τώρα σας χρειαζόμαστε. Εάν τώρα δεν προστατέψετε το δημόσιο πλούτο, τότε πότε θα προστατέψετε τη πατρίδα;;;
Ελπίζω οι ανώτατοι δικαστικοί να σταθούν στο ύψος της εμπιστοσύνης που τους έδειξε η πατρίδα.
Δεν έχετε καμία υποχρέωση στους δοσίλογους πολιτικούς, επειδή σας τοποθέτησαν στις ανώτατες βαθμίδες της Δικαιοσύνης.
Είμαστε η πλέον πλούσια χώρα, και οι δοσίλογοι πολιτικοί,
μας κατάντησαν ζητιάνους, και μας ρεζίλεψαν διεθνώς, και εμείς οι αφελείς ακόμη τους ψηφίζουμε.
Αυτοί οι προδότες κατάστρεψαν τη πατρίδα μας και εμάς.
Όλα αυτά γίνονται την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας της χώρας. Τώρα που η πατρίδα δεν έχει να πληρώσει μισθούς & συντάξεις, ενώ κάθεται επάνω στο χρυσάφι, και στα πετρέλαια!!!
Εάν δεν εκμεταλλευθούμε επωφελώς για το δημόσιο τον ορυκτό μας πλούτο, (Χρυσό, πετρέλαια, κ.λ.π.) τότε πως θα έλθει η ανάπτυξη;;; με τα λόγια του Σαμαρά;;; αφού το χρυσό τον δίνουμε στον Rothschild για να γίνει πλουσιότερος!!!
Εάν δεν έχουμε έσοδα για τα δημόσια ταμεία, από την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, τότε πως θα πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις;; με την ανακύκλωση συντάξεων & φόρων που πληρώνουν μόνο οι εξαθλιωμένες τάξεις του λαού μας;;;;    Από τη τραγική κατάσταση που ευρίσκεται σήμερον η πατρίδα, εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται ότι έχουμε να κάνουμε με κλέφτες, δοσίλογους, και προδότες πολιτικούς.
Η Νορβηγία έγινε πλούσιο κράτος από τα πετρέλαια.
Οι χώρες του Περσικού Κόλπου έγιναν πλούσιες,( μαζί με το γνωστό μας Κατάρ), χάρη στα πετρέλαια, και οι λαοί τους ευημερούν.
Μόνο εμείς δεν μπορούμε. Αλλά τρέχουμε στους Αραπάδες του Κατάρ, να ζητιανέψουμε επενδύσεις της κακιάς ώρας.
Είμαστε πιο πλούσια χώρα από το Κατάρ, αλλά έχουμε δοσίλογους και τσιφούτηδες πολιτικούς!!!
Ξεφτιλιστήκαμε να παρακαλάμε τους Αραπάδες να αγοράσουν Ελληνική Γη, και αυτοί με περιφρόνηση αρνούνται, ενώ καθόμαστε επάνω σε χρυσό και πετρέλαια.
Τέτοιους πολιτικούς έχουμε!!!
Στην Ελλάδα των δοσίλογων πολιτικών, συντελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Συντελείται γενοκτονία των Ελλήνων με θύτες τους Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σε συνεργασία με εγχώριους πολιτικούς δοσίλογους & προδότες. Η κυβέρνηση μπροστά σε αυτό το σκάνδαλο τηρεί σιγήν ιχθύος, το δε κοινοβούλιο κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ποίος θα μας προστατέψει;;;
Τους πολιτικούς τους πληρώνουμε για να μας ψεκάζουν, έτσι εξηγείται το φαινόμενο γιατί ο Ελληνικός λαός έχει πέσει σε βαθύ λήθαργο, και δεν αντιδρά.
Ο Λαός μας έχει στρέψει τα βλέμματά του, επάνω στη Δικαιοσύνη της χώρας. Πρέπει οι ανώτατοι δικαστές του Α.Π. να επέμβουν αυτεπαγγέλτως μπροστά στο ενεργούμενο έγκλημα
της λιμοκτονίας του Ελληνικού λαού, και της ΚΛΟΠΗΣ του ορυκτού πλούτου, της κληρονομιάς των λιμοκτονούντων Ελλήνων.
Απευθυνόμενος στους ανωτάτους λειτουργούς της Δικαιοσύνης
τους λέγω.  Ήρθε η ώρα σας να αποφασίσετε για τη πατρίδα, εάν θα χαθεί, ή θα σωθεί, μαζί με το λαό της. Εάν χαθεί η πατρίδα, θα χαθείτε και εσείς.!!!
Εμπρός, «Ήτε παίδες Ελλήνων». Φανείτε άξιοι της πατρίδος.
Τώρα σας χρειαζόμαστε. Τώρα ήλθε η ώρα σας.
Κάντε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ επέμβαση & δίωξη, σταματήστε τη ΚΛΟΠΗ του δημόσιου πλούτου, για να σωθεί ο λαός μας, αλλά και εσείς.
Οι Ιταλοί έστειλαν το μήνυμα, και οι Σιωνιστές Γερμανοί, χαρακτήρισαν «Κλόουν» τους εκλεκτούς του Ιταλικού λαού, εμείς οι Έλληνες πεσμένοι στα τέσσερα-κατά Σαμαρά- περιμένουμε τα υπαλληλάκια της Σιωνιστικής τρόϊκα, να μας πάρουν το κεφάλι.
Τελειώνω με ένα ποίημα του πατρός Χριστόδουλου Αγγελόγλου
όπως αναρτήθηκε στο Blog «Πενταπόσταγμα».
                               
Χρυσάφι ειν’ ο τόπος μας                 
Χρυσάφι είν’ ο ήλιος μας
Χρυσάφι το νερό μας,                       
Χρυσές οι αμμουδιές μας
Χρυσάφι είναι το βουνό                  
 Χρυσάφι η αγάπη μας
και τ’ όμορφο χωριό μας                   
Χρυσές και οι καρδιές μας.                           

Το χωριό μου το πονάω                          

τ’ αγαπώ, δεν το πουλάω!                         

 Ας το μάθουνε καμπόσοι                       

 πως θα γίνουμε «τρακόσιοι» !!! 
                      

                                                ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                            Διεθνολόγος
                                                E-mail: ant.grypaios@gmail.com

 
 

Διαβάστε περισσότερα » »