Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή στο Ξυπνήστε ρε από Ελληνα στα Σκόπια ! ! !

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ;

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
(BITOLA) ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΔΕΝ....
ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ….
ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ.

ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ,ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ.
ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ;
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ;

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ,ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

ΑNDRIAN H.
 ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο Έτοιμος είναι ο φράχτης για την αποτροπή εισόδου των παράνομων μεταναστών στον Έβρο. Οι εργασίες κατασκευής του φράχτη ολοκληρώθηκαν το Σάββατο και απομένει πλέον η διαδικασία παραλαβής του έργου από τις υπηρεσίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της εταιρίας μας, ΔΑΓΡΕΣ Α.Τ.Ε., αναδόχου του έργου, και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός σημαντικού και ιδιαίτερου ως προς την κατασκευή έργου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανταπόκρισης στους λόγους κατασκευής του» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας, Πέτρος Δαγρές.

Όπως είπε, το έργο συνολικού μήκους 10.365 μέτρων, εκτείνεται σε όλο το μήκος των χερσαίων συνόρων, από το φυλάκιο των Καστανέων έως τον ποταμό Έβρο, ενώ το ύψος του εμποδίου είναι τέσσερα μέτρα και θεωρείται ανυπέρβλητο χωρίς μηχανικά μέσα.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας, η καθυστέρηση εκτέλεσης του έργου οφείλεται στις δυσχερείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και στην οριστικοποίηση της χάραξης, που τελικά ολοκληρώθηκε στις 3 Μαΐου. Μέχρι τη στιγμή εκείνη δεν μπορούσαν να εκτελεστούν εργασίες, καθώς απαιτείτο να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις στο δίκτυο οπτικών ινών, η κατασκευή του οποίου είχε προηγηθεί.

Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 5.500.000 ευρώ, άρχισε να εκτελείται στις 5 Μαΐου, κόστισε 3.160.000 ευρώ, όσο η αρχική σύμβαση, χωρίς καμία υπέρβαση και ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, ανέφερε ο κ. Δαγρές.

in.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Εισαγγελία: Ποινική δίωξη στη ΜΚΟ "Κύκλος της Πάτμου"

Όργιο σπατάλης από Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Χάθηκαν περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ. Είχαν ναυλώσει μέχρι και.... παγοθραυστικό!
Βαριές κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες απήγγειλε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου σε βάρος μελών Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για κακή διαχείριση κονδυλίων, που υπολογίζονται σε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.
Η ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελέας αφορά τα αδικήματα της απάτης σε βάρος του δημοσίου κατ´ εξακολούθηση και από κοινού σε βαθμό κακουργήματος, απάτης κατ´ επάγγελμα, από κοινού και κατ´ εξακολούθηση σε βάρος ιδιωτών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και στρέφεται κατά περίπου 10 προσώπων που διατέλεσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Κύκλος της Πάτμου" την περίοδο από το 2000 ως το 2010.
Μετά από εισαγγελική έρευνα εντοπίστηκαν ατασθαλίες στη διαχείριση των οικονομικών της οργάνωσης και συγκεκριμένα στην διάθεση κονδυλίων που εισέπραττε είτε ως κρατικές επιχορηγήσεις, είτε ως χορηγίες ιδιωτών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εισαγγελέως, το επίμαχο ποσό που η διάθεσή του δεν έχει αποτυπωθεί στα βιβλία της οργάνωσης, κυμαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα 4 - 5 εκατ. ευρώ. Μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών φέρεται να εντοπίστηκε σε μη δηλωμένο στα βιβλία της Οργάνωσης τραπεζικό λογαριασμό στο Λονδίνο.
Η υπόθεση ανατέθηκε στην 5η Ειδική Ανακρίτρια η οποία θα μελετήσει στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για έξοδα που δεν δικαιολογούνται και έχουν περαστεί στα βιβλία της Οργάνωσης ,όπως για ενοίκια, αγορές τροφίμων αλλά και για ακυρωθέντα ταξίδια.
Η δίωξη ασκήθηκε στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας της Εισαγγελίας που συνεχίζεται για την οικονομική διαχείριση πολλών ακόμα ΜΚΟ.
Ο "κύκλος της Πάτμου"
Από τις αρχές του 2010 η ΜΚΟ έχει τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης. Η συγκεκριμένη ΜΚΟ είχε στόχο τη σύνδεση της "θρησκευτικής συνείδησης με το περιβάλλον". Διοργανώθηκαν συνολικά εννέα συμπόσια για τα οποία δαπανήθηκαν τεράστια ποσά και γίνονταν σε πλοία στον Μισισιπή, τον Νείλο, τον Δούναβη αλλά και την Αρκτική!
Ο Κύκλος της Πάτμου, σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής", είχε δώσει 600.000 ευρώ για να ναυλώσει παγοθραυστικό για να φιλοξενήσει σε αυτό δεκάδες καλεσμένους σε συμπόσιο στο Βόρειο Πόλο.
Πρώην εστεμμένοι, ανώτατοι κληρικοί από πολλές χώρες του κόσμου, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ, ο πρώην επικεφαλής του ΟΗΕ Κόφι Ανάν έχουν συμμετάσχει σε αυτό.
Ο Κύκλος της Πάτμου έχει εισπράξει 1.190.000 ευρώ από το υπουργείο Εξωτερικών, 1,2 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΑΠ, 300.000 ευρώ από τη Βουλή και περίπου 60.000 ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού. Η ίδια ΜΚΟ βρέθηκε να διαθέτει 4,2 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα του Λονδίνου το οποίο δεν είχε δηλωθεί. Η Οικονομική Αστυνομία ερευνά και υπόθεση ακινήτου στο Χορευτό Πηλίου το οποίο αγόρασε μέσω off shore εταιρείας μέλος της ΜΚΟ.


news247 
Διαβάστε περισσότερα » »

Εφοριακοί: Διατηρούνται προκλητικές φοροαπαλλαγές.

Στις επιβαρύνσεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου αναφέρθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, καλώντας την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με κεντρικό σχεδιασμό τα φορολογικά προβλήματα, εγκαταλείποντας τους πειραματισμούς.

Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η Ομοσπονδία των εφοριακών επισημαίνει - σε ανακοίνωσή της - πως μεγάλα τμήματα του πληθυσμού (χαμηλά και μεσαία εισοδήματα) θα πληρώσουν επιπλέον φόρο, με διάφορα τεχνάσματα, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις. Μάλιστα, η ΠΟΕ - ΔΟΥ υπογραμμίζει πως αναγκαίες φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις δαπανών (υγείας, ενοικίων, τόκων στεγαστικών κ.λπ.) θα καταργηθούν ή θα μειωθούν, την ίδια στιγμή που παραμένουν φοροαπαλλαγές που προκαλούν.

Ομοίως, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες αναφέρεται και με παραδείγματα σε κατηγορίες μεγάλων εισοδημάτων, που θα ελαφρυνθούν.

Έτσι, όπως σημειώνει, εισοδηματίας με έσοδα από ενοίκια 200.000 το χρόνο, πριν πλήρωνε 77.420 ευρώ φόρο, τώρα θα πληρώσει 63.240, δηλαδή 14.180 λιγότερα. Επίσης, μερισματούχος Α.Ε., η οποία διανέμει μέρισμα 100.000, πριν πλήρωνε φόρο 25.000 ευρώ (25% συντελεστής), τώρα θα πληρώσει 10.000 (10% συντελεστής).

Σύμφωνα με την ΠΟΕ - ΔΟΥ, το πέμπτο φορολογικό νομοσχέδιο αυτής της κυβέρνησης (όπως και τα 20 προηγούμενα της περιόδου της Βουλής) έγιναν χωρίς διάλογο. "Η περίφημη απλοποίηση του φορολογικού συστήματος έγινε ανέκδοτο, όταν πλέον θα ισχύσει άλλη κλίμακα για μισθούς - συντάξεις, άλλη για ενοίκια, άλλη για ελεύθερους επαγγελματίες κ.λπ", σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενώ η Ομοσπονδία καλεί την κυβέρνηση "επιτέλους, να αντιμετωπίσει με κεντρικό σχεδιασμό, με διάλογο και κυρίως με δικαιοσύνη τα φορολογικά προβλήματα, να αφήσει τους πειραματισμούς και να επιδείξει την αναγκαία πολιτική βούληση, που δεν εμφανίστηκε ακόμη".

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από Πιλότο για τους χημικούς αεροψεκασμούς και το H.A.A.R.P.

O σκοπός των κάτωθι είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τους χημικούς αεροψεκασμούς και το HAARP, ώστε ο κόσμος θα θέλει να καθίσει με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και να τους ενθαρρύνει να σταματήσει και τα δύο.


Πρώτα, λίγα πράγματα για εμένα. Μετά τη συμπλήρωση ενός έτους από την τεχνική σχολή, πήγα στη ναυτική μηχανολογία. Πήγα στην Caterpillar για να ολοκληρώσω τέσσερα έτη μαθητείας, και έκανα ακόμη 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί το master μου.

Με το πέρασμα του χρόνου ασχολήθηκα με το μάνατζμεντ των πωλήσεων  κατατάσσοντας την εταιρεία ως καλύτερη στον κόσμο στα προϊόντα που πουλούσαμε. Την περίοδο εκείνη ανέπτυξα τόσο ενδιαφέρον να γίνω πιλότος που έβγαλα την ιδιωτική και επαγγελματική μου άδεια. Στην μέχρι τώρα εμπειρία μου , εδώ και 44 χρόνια, έχω οδηγήσει πολλά αεροσκάφη και κατέχω δύο. Λατρεύω τα μηχανήματα είτε αυτό είναι μια μπουλντόζα, πλοίο, αεροπλάνο, πριονιστήριο φορτηγά, αυτοκίνητα, λεωφορεία κ.λ.π. Αν είναι βαρύ και κινείται, το λατρεύω! Έτσι μπορεί να καταλάβει κάνεις γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα να κατανοήσω το πώς λειτουργεί το HAARP και οι αεροψεκασμοί.Το ενδιαφέρον μου για το HAARP και τους χημικούς αεροψεκασμούς ξεκίνησε τυχαία .

Και σαφώς ρόλο έπαιξε η εξοικείωση μου στα αεροσκάφη.
 Γυρνούσα πίσω στο γραφείο μου όταν είδα ένα τζετ να με ξεπερνά. Το ύψος της τοποθεσίας για ένα τζετ ήταν περίεργο και έδειχνε να έχανε πολλά καύσιμα. Κάλεσα αμέσως το Υπουργείο Μεταφορών (DOT) να αναφέρω αυτό που νόμιζα ότι ήταν μια σοβαρή διαρροή καύσιμου. Ο άνθρωπος που μιλούσα πρέπει να είχε 79 ερωτήσεις έτοιμες να απαντήσω πρώτου επικοινωνήσει με το τζετ. Τον διέκοψα λέγοντας του « παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τζετ;" Δεν μου έδωσε καμία σημασία παρά συνέχισε τις ερωτήσεις. Εντέλει του το έκλεισα αφού είχα ρωτήσει ξανά αν μπορεί να επικοινωνήσει με το τζετ. Ήμουν άναυδος. Εγώ προσπαθούσα να σώσω το αεροσκάφος και το πλήρωμα του και το Υπουργείο Μεταφορών δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον να έρθει σε επαφή μαζί τους η με κάποιον άλλο αρμόδιο! Εκείνη η στιγμή της απάθειας τους ήταν ίσως η πιο περίεργη της ζωής μου. Εκ των υστέρων αναρωτιέμαι αν ήξεραν ότι το σκάφος ψέκαζε με χημικά. Δεν νομίζω ότι χωρά αμφιβολία…Η θέα από κει που μένω βλέπει την Αλάσκα / στους μεταναστευτικούς διάδρομους του Σαν Φρανσισκο .Αεροδρόμιο San Francisco Flyway.  Εκείνο το μεσημέρι τα γεγονότα μου είχαν ''καρφωθεί'' στο μυαλό . Μου ήταν δύσκολο να μην ερευνήσω περαιτέρω. Καθημερινά έβλεπα δεκάδες ίδιες λευκές γραμμές στον ουρανό . Μια οικογένεια παλαιών αεροπόρων που γνώριζα μου είπαν για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Είχα κάτι να ερευνήσω πλέον., να συζητήσω και με άλλους αν και οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα.


  

Αν επιχειρήσετε να συζητήσετε για τους χημικούς αεροψεκασμούς με άλλους θα απογοητευθείτε πολύ. Αρκετοί δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το θέμα , το οποίο αποτελεί και το κεντρικό πρόβλημα για να σταματήσουν οι αεροψεκασμοί. Είμαι όμως ικανοποιημένος που πολλοί επιτέλους αρχίζουν να αναρωτιούνται τι είναι οι λευκές γραμμές στον ουρανό. Όσο περισσότεροι ασχοληθούν  με την κατανόηση της χημικών αεροψεκασμών εντελή θα μπορέσουμε να τους σταματήσουμε.Αρχικά, στα τέλη της δεκαετίας του 90 το οξείδιο του αργίλιου , μέρος των χημικών αεροψεκασμών., χρησιμοποιούνταν για να αντανακλά τον ήλιο και να βοηθήσει να ψυχρανθεί η Γη σε ένα project το όποιο έγινε γνωστό ως Γεω-μηχανική. Οι ερευνητές από περιέργεια  στη συνέχεια διενέργησαν εργαστηριακές δοκιμές σε δείγματα αέρα.Η παρακάτω λίστα με τα συστατικά που προέκυψαν είναι :

Οξείδιο Αργιλίου
Οξείδιο βαρίου
Βακτήρια, όπως ο άνθρακας και πνευμονία εννέα χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων και χλωριούχο ακετυλοχολίνης
Είκοσι έξι βαριά μέταλλα όπως: αρσενικό, χρυσού, μολύβδου, υδραργύρου, ασημί, ουράνιο, Ψευδάργυρος
Τέσσερα είδη μούχλας και μύκητες
Επτά ειδών ιούς
Δύο ειδών καρκίνους
Δύο ειδών εμβόλια
Δύο ειδών ηρεμιστικά
E.coli , Salmonella
Φθόριο
Καθώς και άλλα απαγορευμένα συστατικά όπως γνωρίζω .
Με κάθε ειλικρίνεια , πιστεύω ότι ο κόσμος θα πρέπει να αναρωτηθεί τι σχέση έχουν τα περισσότερα από αυτά τα υλικά με την αντανάκλαση του ηλίου ; Προσωπικά νιώθω ότι αυτά τα συστατικά στειρώνουν τη Γη και τους ωκεανούς μας. Τρώγοντας λαχανικά μολυσμένα από την παραπάνω λίστα μειώνονται οι ζωές εκατομμυρίων. Γνωρίζουμε ότι ορισμένες από τις ελίτ του κόσμου θέλουν ο πληθυσμός μειώνεται δραστικά. . . Είναι αυτό μέρος των προσπαθειών τους;Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ακούσει, δεν πρέπει να μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας κατσαρόλες αλουμινίου. Το αλουμίνιο είναι θανατηφόρο για όλα τα έμβρυα όντα και εμείς επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να κάνουν αλουμινολουτρο καθημερινά. Οι χημικοί αεροψεκασμοί πέφτουν πάνω μας καθημερινά πλέον ανά τον κόσμο. Μπορώ να μπω σε λεπτομερές για τους χημικούς αεροψεκασμούς σε αυτό το μικρό κομμάτι αλλά ελπίζω ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας για να συνεχίσετε την ερευνά σας μέσω των συνδέσμων που έχω συμπεριλάβει πιο κάτω. Πιστεύω ότι, αφού ψάξουν, οι περισσότεροι θα καταλάβουν ότι τα παραπάνω συστατικά δεν έχουν καμία θέση σε ό, τι αναπνέουμε και τρώμε.Αν δεχτούμε ότι ο ψεκασμοί που λαμβάνουν μέρος γίνονται με καλή πρόθεση  προς τη φύση στα πλαίσια της εγώ-μηχανικής για να σώσουμε τον πλανήτη μας από την υπερθέρμανση το Αλουμίνιο θα ήταν σχετικό μόνο με την αντανάκλαση. Γιατί τα υπόλοιπα; Μετά από όλο αυτό το ντόμινο της σκέψης αναρωτήθηκα  αν ο στρατός θα μπορούσε να εμπλέκεται με όλα αυτά ..;

Έφτασα να πιστεύω ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη λειτουργία του HAARP και άλλων προγραμμάτων. Ο στρατός είναι 35-45 χρόνια μπροστά από ότι αποκαλύπτεται στον  πληθυσμό. Οι χημικοί αεροψεκασμοί πιθανόν να χρησιμοποιούνται για ανιχνεύσεις του στρατού, στο να διασπείρονται  ιοί …, βιοτεχνολογία  κτλ. Αυτά τα θέματα αναλύονται περισσότερο στους παρακάτω συνδέσμους με λίγο ψάξιμο.Πώς το HAARP παίζει ρόλο σε όλα αυτά;

Οι εγκαταστάσεις HAARP του βρίσκονται ακριβώς βόρεια του Fairbanks, στην Αλάσκα. Για να μιλήσω για το HAARP θα χρειαστούν πολλές σελίδες, όπως και για τα αποδεικτικά στοιχεία για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Ωστόσο, όσο περισσότερο μπορείτε να διαβάσετε, να δείτε, και να ακούσετε, τότε θα είστε  περισσότερο σε θέση να αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι ποιο είναι σωστό. Πιστεύω, από την ερευνά μου, ότι το HAARP χρησιμοποιεί το αλουμίνιο στους χημικούς αεροψεκασμούς σαν ένα ηλεκτρικό καλώδιο . Αν ναι, τότε γι αυτό το HAARP μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.Μόλις τα ίχνη των ψεκασμών (chemtrails) λάβουν θέση , το Αλουμίνιο μπορεί να παραμείνει εκεί για 2 χρόνια . Όσο τα ίχνη αυτά ψεκάζονται τόσο αυξάνεται προοδευτικά η ισχύ τους. Τώρα, γνωρίζουμε ότι το HAARP μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένους σεισμούς και υποπτευόμαστε και άλλες παθήσεις προς τη Γη. Λέω «συγκεκριμένους» γιατί οι επιστήμονες του HAARP έχουν παραδεχτεί ότι η κατεύθυνση της ενέργειας είναι δυνατή. Η ενέργεια αυτή μπορεί να οδηγηθεί όπου θέλουν οι φορείς ένα σεισμό. Το Πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ που λειτουργεί το HAARP έχει δηλώσει ότι, θα κατέχουν τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών έως το 2025. Και όπως φαίνεται είναι καλά στο δρόμο τους για την επίτευξη αυτού του στόχου! Αναρωτιέμαι, αν με όλα αυτά τα παράξενα καιρικά φαινόμενα που έχουμε, είναι τα περάματα του HAARP πίσω από όλα αυτά ; Πιστεύω, θα διαπιστώσετε  ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι πιο σημαντικοί για το στρατό παρά απλώς για την  αντανάκλαση του ηλίου .Έπειτα, υπάρχουν και νέες ασθένειες, όπως τα Morgellons.

Δεν θα μπω σε λεπτομερές και πάλι διότι θέλω εσείς οι ίδιοι να το ψάξετε και να διαβάσετε γι αυτό. Είναι ένα τεράστιο θέμα, και μια ασθένεια που δεν θα έπρεπε να έχει επιβληθεί στην ανθρωπότητα. Αποδείξεις για αυτό το φρικιαστικό έγκλημα θα βρείτε στους συνδέσμους παρακάτω. Υπάρχει υποψία ότι βρίσκεται στους χημικούς αεροψεκασμούς. Είναι σαν να έχουν μπει σκουλήκια ακριβώς κάτω από το δέρμα προκαλώντας αφόρητη φαγούρα και κάψιμο. Λέγεται ότι αυτά τα σκουλήκια είναι υπό το έλεγχο κάτι άλλου, έξω από τον άνθρωπο και ότι βασίζονται σε νανοτεχνολογια. Λοιπόν, τι πρέπει να πιστέψουμε; Ότι αυτό είναι ένα ακόμη project που έχει αναπτύξει ο στρατός στα 35-45 χρόνια που είναι μπροστά ; Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος την ανάπτυξη ενός τέτοιου όπλου. . . εάν είναι ένα όπλο. Αλλά, αν είναι, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ο στρατός παρήγαγε ένα βίο-όπλο. Παρακαλώ διαβάστε για τη τα  Morgellons, όσο πιο ενημερωμένοι είμαστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εξαλείφει. Η ιστοσελίδα του Cliff Carnicomκαθώς και το εμβόλιο (Vaccine Liberation Army ) θα είναι τα βασικά σημεία για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Morgellons.
 
  

Μια πτυχή των χημικών αεροψεκασμών που δεν συζητιέται ποτέ είναι το κόστος. Γνωρίζουμε ότι τα βαριά (747, 767, L1011s DC10s) καίνε κατά μέσο όρο ένα γαλόνι καυσίμου ανά δευτερόλεπτο, το οποίο περιλαμβάνει την απογείωση , την διαδρομή και την προσγείωση. Σκεφτείτε το για μια στιγμή. . . ένα βαρέλι καυσίμου ανά λεπτό. Το αυτοκίνητό σας μπορεί να κάψει ¼ του λίτρου σε ένα λεπτό. Ένα νέο 747 είναι $ 300,000,000.00 δαπάνες! Πρέπει να διατηρηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο υπόστεγο. Πολλοί μηχανικοί που χρειάζεται ειδικά αν γίνει ο "D" έλεγχος. Κάθε αεροπλάνο χρειάζεται ένα πλήρωμα, στην πραγματικότητα αρκετά πληρώματα. Υπάρχουν τέλη προσγείωσης. Επίσης, περιλαμβάνονται τα ασφάλιστρα, το κόστος της ευθύνης, μακριά έξοδα, το κόστος των συντάξεων και το κόστος απόσβεσης. Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι αρκετά δαπανηροί. Αν προσθέσετε και το περιβαλλοντικό κόστος, πολλές χώρες θα είναι σε πτώχευση. Ο Δρ Edward Teller προειδοποίησε τις ΗΠΑ σχετικά με το ντάμπινγκ στην παρατήρησή του ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί πραγματικά θα αυξήσουν  τα επίπεδα του CO2 κατά 50%! Έχετε το άμεσο κόστος των καυσίμων / εξοπλισμού, καθώς και την υγεία και το μέλλον του περιβαλλοντικού κόστους.Ας κάνουμε μια μικρή ανάλυση χρησιμοποιώντας μόνο το κόστος των καυσίμων.Ας πούμε ότι $4 το γαλόνι και ένα γαλόνι που καίγεται ανά δευτερόλεπτο. Αυτό ισοδυναμεί με 60  γαλόνια ανά λεπτό ή 3600 γαλόνια ανά ώρα. Εάν ένα 747 είναι πάνω για πέντε ώρες, έχει καταναλώσει 18.000 γαλόνια με κόστος $ 72,000.00. Για να καλύψει τον κόσμο για μια ημέρα, ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούνται 50 αεροπλάνα. Σε μια βάση ανά ώρα που είναι 180.000 λίτρα καυσίμων .... αν ψεκάζουν όλη την ημέρα και τη νύχτα, όπως πολλοί έχουν δει, έχουμε 432.000 γαλόνια.Σε ένα μήνα έχουμε 129.600.000 γαλόνια καυσίμου. Αν χρησιμοποιήσουμε το ποσό $ 4, τότε ο μηνιαίος λογαριασμός είναι $ 518,400,000.00. Μισό δισεκατομμύριο δολάρια το μήνα! Δεν είναι δύσκολο να δει κανείς με αυτούς τους αριθμούς για τους οποίους τα επίπεδα του CO2 θα αυξηθούν.  Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να δει κανείς όλο τον κόσμο τυλιγμένο σε ένα κουκούλι από χημικούς αεροψεκασμούς με χημικές ουσίες, ρύπανση των καυσαερίων, CO2, κ.λπ., όλα οδηγούν σε ενδεχόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη. Και παράγουν επίσης ένα εχθρικό περιβάλλον για να αναπτυχθεί κάτι με έναν υγιή τρόπο. Ξοδεύουμε δισεκατομμύρια εδώ κάτω στη γη για να κάνουμε  τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά μας φιλικά προς το περιβάλλον ,ενω επιτρέπουμε αυτή την απίστευτη αθλιότητα να βρέχει κάτω σε μας, τη Γη και τους ωκεανούς μας. Γι 'αυτό λέω ότι παράγουμε στείρα γη και στείρο νερό.Ποιος πληρώνει για όλα αυτά ;Οι φορολογούμενοι σίγουρα, άλλα ποιοι ; Έχει εγκρίνει το Κογκρέσο τις πληρωμές; Αμφιβάλλω αλλιώς θα είχαμε ενημέρωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς νωρίτερα. Υποψιάζομαι ότι οι ΗΠΑ πληρώνουν για το μεγαλύτερο μέρος του ντάμπινγκ, συμπεριλαμβανομένων των τόνων χημικών ουσιών. Έχουν άλλα έθνη συμφωνήσει να επωμιστούν μέρος του κόστους; Θα έλεγα ναι από τη δική μου εμπειρία, όπου ο MP μου και πολλοί άλλοι αρνούνται να συζητήσουν οτιδήποτε περαιτέρω όσο αφορά τους χημικούς αεροψεκασμούς . Πιστεύω οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι παρά ένα στοιχείο που έχει συσταθεί για να προκαλέσει πολύ χάος για τα επόμενα χρόνια..Θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιοι είναι πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν σίγουρα, αλλά δεν λένε τίποτα. Η Ομοσπονδιακή Εκπρόσωπος μου(MP) που έχουμε μιλήσει μαζί δεν λέει τίποτα… Απολύτως τίποτα! Εδώ και τρία χρόνια την ρωτώ μπροστά σε δεκάδες ψηφοφόρους της να μας πει λεπτομέρειες για τους χημικούς  ψεκασμούς.  Έχω στείλει e mail στους συναδέλφους της… τίποτα! Πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να ρωτάμε αυτούς τους ανθρώπους μέχρι να έχουμε μία ομάδα που θα εκπροσωπήσει το λαό με στην  προσπάθεια να σταματήσουν οι ψεκασμοί.Η Monsanto έχει αναπτύξει σπόρους GMO.Θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους που οι σπόροι θα αναπτυχθούν σε ένα εχθρικό έδαφος ; Γνωρίζουμε ότι ένα μέρος των GMO σπόρων είναι ανθεκτικό στο αλουμίνιο. Με το ψέκασμα τόσων ετών που γίνεται ,και το πιθανότερο να συνεχιστεί, το έδαφος μας γίνεται το φίλτρο από αυτά ...  και αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε ποιοτικά πια. Το έδαφος δηλητηριάζεται εδώ και πολύ καιρό .Στο χέρι μας είναι να μιλήσουμε  μια ομάδα από εκπροσώπους της κυβέρνησης που θα κατανοήσουν το θέμα  και θα αγωνιστούμε για να έχει σταματήσει αυτή η καταστροφή.Μελετώ για τους χημικούς αεροψεκασμούς εδώ και 9 χρόνια , όλο και περισσότεροι ασχολούνται και βλέπουν τη συσχέτιση μεταξύ έλεγχου του πληθυσμού  και των χημικών αεροψεκασμών χρησιμοποιώντας ιούς στο χημικό μείγμα. Και πάλι , αν οι χημικοί αεροψεκασμοί χρησιμοποιούνταν για την αντανάκλαση του ηλίου, τότε οι εργαστηριακοί έλεγχοι θα έδειχναν μόνο το  αλουμίνιο… γιατί βλέπουμε και τα υπόλοιπα στοιχεία στο μείγμα; Η Ο.Ε. (MP) δεν θα πει τίποτα. Δεν θα κάνει τίποτα. Είναι στο χέρι όλων μας να βρούμε τους βουλευτές και τα μέλη του Κογκρέσου που θα σταθούν στο πλάι μας για να κάνουμε την αλλαγή.Ποιος κάνει την σωματική εργασία στους χημικούς αεροψεκασμούς ;Είμαστε σίγουροι ότι ένα μεγάλο κομμάτι έχει αναλάβει ο στρατός. Επίσης έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιες εμπορικές αεροπορικές χρησιμοποιούνται για τους χημικούς αεροψεκασμούς . Δεν ξέρουμε αν τα εμπορικά αεροσκάφη ψεκάζουν κατά την διάρκεια που βρίσκονται μέσα επιβάτες. Αν οι ψεκασμοί γίνονται και στις επιβατικές πτήσεις, έχει δώσει την έγκριση η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και η DOT ; Γνωρίζουμε επίσης ότι ιδιωτικοί εργολάβοι χρησιμοποιούνται για τους ψεκασμούς. Όποιος και να είναι ο αριθμός των αεροπλάνων  η εκτίμηση για την ποσότητα του αλουμινίου μειώθηκε κατά πολλά εκατομμύρια όπου τελικά εγκαταστάθηκε στη Γη μας.Στις 29 Σεπτεμβρίου 2011 από ένα σημείο που στεκόμουν μέτρησα 11 Chemtrails. Στις 10 πμ. Αναρωτιέμαι πόσοι να ήταν στους ουρανούς όλου του κόσμου με τόσο πυκνή ατμόσφαιρα εδώ. Ένα πράγμα είναι σίγουρο , οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μία μεγάλη και πολύ ακριβή επιχείρηση . Έχουμε καμία εμπειρία για το πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά? Όχι, και αμφιβάλλω αν κάποια ενέργεια σαν και αυτή έχει ξαναγίνει σε τέτοια κλίμακα στην ιστορία. Ένα πράγμα είναι εύκολο να δει και να προβλέψει κανείς και αυτό είναι το κόστος. Γιατί κανείς δεν ωρύεται για το κόστος;Σκόπιμα δεν μπαίνω σε καμία λεπτομέρεια πιο βαθιά όσο αφορά τους χημικούς αεροψεκασμούς και το HAARP. Προσπαθώ να παραμείνω απλός και κατανοητός, καλύτερο είναι να ακούτε πολλούς  ανθρώπους ώστε να σχηματίσετε την δική σας ότι νιώθετε εσείς πως είναι αλήθεια. Τα άτομα που έχω επιλέξει στους παρακάτω συνδέσμους αποτελούν μια εξαιρετική βάση για να ανακαλύψετε την αλήθεια, δεδομένου ότι έχουν τεκμηριωθεί. Μερικά από αυτά τα ονόματα είναι: Jeff Rense, Clifford Carnicom, η ομάδα του Michael Murphy, Γ. Edward Griffin, κλπ. Υπάρχουν πολλά άλλα ονόματα εκεί έξω που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Αν ξεκινήσετε μέσω αυτών των τοποθεσιών / σαιτς και πέρα, θα έχετε μια καλή κατανόηση του τι συμβαίνει. Ο στόχος μου είναι να έχουμε περισσότερες συζητήσεις με πολιτικούς αυτοπροσώπως , όπως ελπίζω να κάνω. Αν αυτό θα ήταν και εσάς ο στόχος σας για την καταπολέμηση των χημικών αεροψεκασμών, αλλά είστε λίγο νευρικοί τότε ενταχθείτε σε μια λέσχη / club Toastmasters (κάποια σχετική κοινότητα) όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όντας ενεργό μέλος μιας λέσχης Toastmasters προετοιμάζεστε για οποιαδήποτε χτύπημα της ζωής.!!(Lifes curve balls)Παραπάνω ανάφερα ότι μέτρησα 11 Chemtrails στις 10 πμ. το πρωί. Τον τελευταίο καιρό, ακούμε όλο και περισσότερο από τον κόσμο να πάσχουν από την έλλειψη της βιταμίνης "Α". Μπορώ να εξηγήσω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό κάποιες φορές. Το παρακάτω έχει συμβεί πολλάκις , το είδα με τα ιδία μου τα μαστραπάς και πολλοί άλλοι. Στις 10:00 πμ. είχαμε τουλάχιστον 11 Chemtrails πάνω από το κεφάλι μας. Μέχρι τις 4 μμ. σήμερα το απόγευμα είχαμε ένα συννεφιασμένο στρώμα που κάλυπτε ουρανό κατά 90%. Κάτι μου λέει πως θα έχουμε βροχή απόψε μέχρι τα μεσάνυχτα. Μόνο σήμερα θα έχουμε χάσει επτά (7) ώρες ήλιου.Αναρωτιέμαι αν οι αγρότες έχουν παρατηρήσει την απώλεια του φωτός του ήλιου...Μέσω των χημικών αεροψεκασμών χάνουμε τη βιταμίνη D που προέρχεται από το φως του ηλίου -το φως του ήλιου που το σώμα μας πρέπει να έχει για την υγεία και την ορθή διάθεση.Το καλοκαίρι του 2010, έτυχε να παρατηρήσω από  το μπαλκόνι μου προς τη δύση του ηλίου ... Πολλοί χημικοί αεροψεκασμοί είχαν εξαπλωθεί ήδη από ένα αεροπλάνο που πέρναγε μπροστά από τον ήλιο. Είκοσι λεπτά αργότερα ο ήλιος είχε εξαφανιστεί και δεν επέστρεψε εκείνη την ημέρα. Μετά τα είκοσι λεπτά δεν υπήρχε κανένα ίχνος πως ο ήλιος υπήρξε - Είναι ότι είχε χαθεί γρήγορα! Αναρωτιέμαι αν οι αγρότες έχουν παρατηρήσει την απώλεια του φωτός του ήλιου!!;Με τους χημικούς αεροψεκασμούς να δρουν παγκόσμια, η απώλεια του ηλιακού φωτός θα πρέπει να μετρηθεί στα εκατομμύρια ώρες. Τόσο καιρό πλέον που ζούμε με το «φιλτραρισμένο φως του ηλίου» ,όπως ένας ραδιοφωνικός σταθμός το αποκάλεσε. Ζήτησα από τον ραδιοφωνικό σταθμό να εξηγήσει τι σημαίνει «φιλτραρισμένο φως του ήλιου». Η απάντησή τους ήταν ότι τα πολύ νεφελώδη σύννεφα φίλτραραν τις ακτίνες του ηλίου. Αυτό μπορεί να είναι ό, τι τους είπαν να λένε , αλλά η πραγματική απάντηση είναι ότι το φιλτράρισμα γίνεται από ένα χημικό φίλτρο, όχι ένα πραγματικό σύννεφο φίλτρο. 
Κάποιος υψηλά ιστάμενος έχει κάνει αριστοτεχνική δουλειά πείθοντας χιλιάδες ανθρώπους να αποσιωπήσουν για τους χημικούς αεροψεκασμούς , το HAARP, και πολλά άλλα θέματα. Έχοντας ερευνήσει για τους χημικούς αεροψεκασμούς για 9 χρόνια και για το HAARP 3-4 χρόνια δεν βλέπω τίποτα το θετικό γι αυτά. Τα μόνα που βλέπω είναι αρνητικά όπως το κόστος ,σοβαρά αρνητικά θέματα για την υγεία , καμία προνοητικότητα στα αποτελέσματα και η πιθανότητα ότι αργοπεθαίνουμε, όλα μέρος του σχεδίου.Δεν θα πω περισσότερα στο σημείο αυτό καθώς θα πρέπει να σχηματίσετε την δική σας άποψη .Όσα περισσότερα μαθαίνουμε και επικοινωνούμε τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να δοθεί ένα τέρμα σε αυτή την παραφροσύνη. Αν δεν βάλουμε ένα τέλος η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να έχει την αρχή που χρειάζεται, οποία, κατά την άποψή μου, σημαίνει Παγκόσμιο Μακελειό και Χάος και για δεκάδες χρόνια.

Αν κάποιος θέλει να επεκτείνει σε οποιοδήποτε από τα παραπάνωμπορεί να επικοινωνήσει στο barry davis@telus.net

Μετάφραση στα Ελληνικά: Αφύπνιση Συνείδησης
katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

"Ασυλία" και στους φόρους για τους βουλευτές

Τι προβλέπεται για τη φορολόγηση των "300" της Βουλής σύμφωνα με το κατατεθειμένο φορολογικό νομοσχέδιο
Η απόλυτη εφαρμογή του ρητού "δύο μέτρα και δύο σταθμά", το οποίο όμως προσλαμβάνει τεράστια ηθική διάσταση για το πολιτικό σύστημα, προκύπτει από τη σχεδόν μηδαμινή φορολόγηση των "300" της Βουλής, την ίδια ώρα που το μόλις προχθές κατατεθειμένο φορολογικό νομοσχέδιο φορολογεί από το πρώτο ευρώ το σύνολο των πολιτών.
Οι βουλευτές μπορεί να ψηφίζουν τα όποια μέτρα για να μπορέσει, όπως υποστηρίζουν, η χώρα να βγει από το αδιέξοδο, αλλά, όπως φαίνεται, σε ό,τι αφορά τους ίδιους φροντίζουν να καταστρατηγούν τους νόμους που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των αμοιβών τους αφορολόγητο σε αναλογία 70%, έναντι 30% που φορολογείται κανονικά.
Και αυτό, παρά το γεγονός ότι με το νόμο που ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2010, και μάλιστα έφερε τον τίτλο "Αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης", κατήργησαν τη συγκεκριμένη αναλογία. Ωστόσο, αυτή η κατάργηση δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις "πόθεν έσχες".
Όπως γράφει το "Έθνος της Κυριακής", με διευκρινιστική εγκύκλιο που εκδόθηκε στη συνέχεια προβλέπεται ότι οι βουλευτές δεν θα φορολογούνται όπως οι υπόλοιποι πολίτες, αλλά θα έχουν αφορολόγητο το 25% της βουλευτικής αποζημίωσης και φορολογητέο το 755 των απολαβών τους, ωστόσο, ούτε αυτό τηρήθηκε στην πράξη.
Προφανώς, οι βουλευτές εκμεταλλεύθηκαν το "παράθυρο" που οι ίδιοι δημιούργησαν – κινούμενοι στα όρια της νομιμότητας - "ξεχειλώνοντας" τις λειτουργικές τους δαπάνες, που σίγουρα δεν αντιστοιχούν μόνο στο 25% των εσόδων τους και έτσι διευρύνουν κατά πολύ το αφορολόγητό τους.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν φορολογούνταν για τις αμοιβές τους, για παράδειγμα, από την παρουσία τους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, για τα έξοδα κίνησης, για τα ταχυδρομικά και τηλεφωνικά τους τέλη, για τα έξοδα οργάνωσης του γραφείου τους κ.ο.κ., ενώ και από τη βασική τους βουλευτική αποζημίωση φορολογούνταν κανονικά μόνο για το 50% αυτής, ενώ το υπόλοιπο 50% ήταν επίσης αφορολόγητο.
Από τη συγκεκριμένη πρακτική προέκυπτε η αναλογία φορολογητέου-αφορολόγητου περίπου στο 30% έναντι 70%, η οποία στην πραγματικότητα, στην... τσέπη τους δηλαδή, περιοριζόταν στο 40%-60%, διότι ένα ποσοστό περίπου 10% αυτών πήγαινε ως ενίσχυση για το κόμμα του κάθε βουλευτή.
Με την εγκύκλιο ωστόσο του 2010, που εκδόθηκε λίγο μετά τον σχετικό νόμο, επιχειρήθηκε - τουλάχιστον στα... χαρτιά - να "τουμπάρει" η εν λόγω αναλογία και να είναι αφορολόγητο μόνο το 25%, κάτι που ωστόσο φαίνεται πως δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη. Ενδεικτικά και ιδιαίτερα διαφωτιστικά είναι τα παραδείγματα από τις δηλώσεις "πόθεν έσχες" του 2010, που δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη.
Βουλευτής δηλώνει συνολικά ως βουλευτική αποζημίωση 112.537,87 ευρώ, από τα οποία μόνο τα 28.157,62 φορολογούνται, ενώ τα 84.380,25 είναι αφορολόγητα, δηλαδή ποσοστό που φτάνει το 75%. Άλλος βουλευτής δηλώνει συνολικά ως βουλευτική αποζημίωση 109.884,32 ευρώ. Από αυτά μόνο τα 27.725,62 φορολογούνται κανονικά, ενώ τα υπόλοιπα 82.158,70 ευρώ είναι αφορολόγητα, ένα ποσοστό που φτάνει το 74%.
Ακόμη ένας βουλευτής με εισόδημα 110.153 ευρώ φορολογήθηκε μόνο για τα 27.941 ευρώ, με το ποσοστό του αφορολόγητου ποσού να φτάνει επίσης το 75%. Και, φυσικά, στο νέο φορολογικό δεν γίνεται κανένας λόγος για αναπροσαρμογή της φορολογίας των βουλευτών και έτσι συνεχίζει να μένει αφορολόγητο το μεγαλύτερο μέρος των βουλευτικών εσόδων, κάτι εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό που συμβαίνει για όλους τους άλλους πολίτες.
Με βασιλικό διάταγμα του 1952 οι απαλλαγές
Πίσω από ομιχλώδεις και πολλαπλών ερμηνειών νομοθετικές διατάξεις "κρύφτηκαν" οι βουλευτές για να διατηρήσουν τα προκλητικά φορολογικά τους προνόμια, των οποίων απολαύουν εδώ και 37 χρόνια, από το 1975. Οι φοροαπαλλαγές των βουλευτών καθιερώθηκαν με το άρθρο 5 του Ζ' ψηφίσματος του έτους 1975 της Ε' Αναθεωρητικής Βουλής που προέβλεπε ότι το ήμισυ της αποζημίωσής τους απαλλάσσεται από τη φορολογία και το άλλο ήμισυ φορολογείται αυτοτελώς με βάση την κλίμακα που προέβλεπε το βασιλικό νομοθετικό διάταγμα του 1955.
Σύμφωνα με αυτό, το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης φορολογούνταν με 26 κλιμάκια και ανάλογους συντελεστές που ξεκινούσαν από 5% και για τα πολύ υψηλά για την εποχή εισοδήματα έφθαναν και το 60%. Στις 23 Μαρτίου του 2010 δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 3842/2010 που με το άρθρο 5 καταργούσε εν μέρει τη φορολογική ασυλία των βουλευτών, προβλέποντας ότι από την αποζημίωση αφαιρείται το 25% για πάσης φύσεως έξοδα και το υπόλοιπο 75% φορολογείται με βάση την κλίμακα των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Μάλιστα, οριζόταν ότι το νέο καθεστώς φορολογίας θα ίσχυε για τα εισοδήματα από την 1-1-2010 και μετά. Ωστόσο, η σχετική διατύπωση στην ερμηνευτική του νόμου εγκύκλιο που απεστάλη στις εφορίες με καθυστέρηση στις 4 Οκτωβρίου του 2010 ήταν ασαφής και επιδεχόταν ερμηνείες όσον αφορά τον ακριβή προσδιορισμό της "βουλευτικής αποζημίωσης" που κατά 75% θα φορολογείται με την κλίμακα των φυσικών προσώπων και κατά 25% θα απαλλασσόταν από τον φόρο. Και εκεί ανέλαβε δράση το δαιμόνιο των βουλευτών.

Πηγή: "Έθνος της Κυριακής"
news247
Διαβάστε περισσότερα » »