Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Γιατί γίνεται τίποτα χωρίς Μίζα; Oύτε ..κουλούρια δεν πουλάς

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε τα κυκλώματα εκβιαστών που δρούσαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ο ξενοδόχος Νίκος Χαλκιαδάκης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή της Σταλίδας, αποκαλύπτει το πως οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης τον ταλαιπωρούσαν για χρόνια αποσκοπώντας σε μίζα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την επένδυση του ύψους περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα οι Διωκτικές Αρχές της Αθήνας να συλλάβουν χθες δύο υπαλλήλους του Υπουργείου Ανάπτυξης , ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις τις επόμενες ημέρες. «Βρεθήκαμε λίγο πριν φαλιρίσουμε και γι αυτό αναγκάστηκα να κάνω την καταγγελία. Οι υπάλληλοι του Υπουργείου μας εκβίαζαν και κρατούσαν τους φακέλους μας, με αποτέλεσμα να μην προχωρούν τα θέματά μας. «Τριάμισι χρόνια μας ταλαιπωρούσαν. Η ιστορία μας ξεκινάει το 2009. Το ποσό της επένδυσης ήταν πολύ μεγάλο και μας δούλευαν. Δεν είναι μόνο οι δύο υπάλληλοι που συνελήφθησαν, αλλά πολλοί περισσότεροι εκεί μέσα. Εγώ είχα δώσει χρήματα για να προχωρήσει το θέμα μου, γιατί μου έλεγαν ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν προχωράει. Μου υπόσχονταν ότι θα πάρω τα χρήματά μου πίσω σε έναν χρόνο. Αντί να περιμένω το Υπουργείο που θα κάνει τρία με τέσσερα χρόνια, αυτοί μου έλεγαν ότι θα έχω ξεμπερδέψει σε έναν χρόνο και θα έπαιρνα νωρίτερα τα χρήματα που δικαιούμουν εάν έκανα ότι μου ζητούσαν».

Οι δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης, ένας 58χρονος και μια 56χρονη προϊσταμένη τμήματος, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι δύο υπάλληλοι συνελήφθησαν για δωροδοκία και η υπόθεση αφορά σε επιδοτούμενο πρόγραμμα ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τη καταγγελία του Κρητικού επιχειρηματία, οι δύο υπάλληλοι είχαν εκβιαστικά παραλάβει σε παλαιότερο χρόνο το ποσό των 50.000 ευρώ. Χθες τους δόθηκαν άλλα 10.000 ευρώ που είχαν προσημειωθεί από το συνολικό απαιτούμενο ποσό των 120.000 ευρώ. Αρχικά οι συλληφθέντες είχαν απαιτήσει το 10% της δικαιούμενης επιδότησης, που ανέρχονταν στο ποσό των 300.000 ευρώ περίπου, και ύστερα από συνεχείς διαπραγματεύσεις το ποσό ρυθμίστηκε στα 120.000 ευρώ.

Ο 58χρονος συλληφθείς υπηρετεί στη Διεύθυνση Οικονομικών, ενώ η 56χρονη είναι προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης και Παρακολούθησης Κοινοτικών Προγραμμάτων, του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο 58χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην οδό Μητροπόλεως στο Κέντρο της Αθήνας την ώρα που παραλάμβανε, το προσημειωμένο ποσό των 10.000 ευρώ από τον επιχειρηματία από την Κρήτη.

Η 56χρονη συνεργός του δεν ήταν στο ραντεβού. Συνελήφθη λίγα λεπτά μετά  στο σταθμό του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής, την ώρα που παραλάμβανε μερίδιο του προσημειωμένου ποσού από τον 58χρονο.

ixnos
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ‏

Η κρίση χρέους των δυτικών χωρών ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 2008 με τη χρεοκοπία της αμερικάνικής τράπεζας Lehman brothers. Από τότε η κεντρική εκδοτική τράπεζα των ΗΠΑ (FED) «κόβει» αφειδώς πληθωρικό δολάριο, προκειμένου η αμερικανική κυβέρνηση να χρηματοδοτεί τις καταρρέουσες τράπεζές τους (που τις εγκαταλείπουν στην τύχη τους οι πάμπλουτοι τραπεζίτες τους), καθώς και τις χειμαζόμενες επιχειρήσεις τους. Έτσι το χρέος των ΗΠΑ εκτοξεύτηκε αλλά αυτό δεν τους δημιουργεί πρόβλημα, επειδή το δολάριο το στηρίζουν υποχρεωτικά όλες οι χώρες που το κατέχουν (ως το κατ΄ εξοχήν παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα), για να διατηρούν σταθερά τα αποθεματικά τους κεφάλαια. Έτσι οι ΗΠΑ, χώρα άκρως ελλειμματική, διατηρείται ως υπερδύναμη, «πουλώντας» δολάρια.

Η αναπόφευκτη υποτίμηση του πληθωρικού δολαρίου έστρεψε τις οικονομικά αναδυόμενες χώρες (Κινα, Ινδία, Βραζιλία κ.λπ.) και ορισμένες πετρελαιοπαραγωγές (Ιράν, Βενεζουέλα κ.λπ.) προς το ανατιμημένο ευρώ για μέρος των αποθεματικών τους. Εξοστρακισμός του δολαρίου ως αποθεματικού νομίσματος θα σήμαινε για τις ΗΠΑ απώλεια του ρόλου τους ως υπερδύναμης. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον ακήρυκτο πόλεμο που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ κατά του ευρώ και της Γερμανίας. Οι ΗΠΑ φοβούνται επίσης τις παραδοσιακές ρωσογερμανικές σχέσεις, που έχουν αναβαθμισθεί τα τελευταία χρόνια με την ενέργεια και τα κοινά αναπτυξιακά σχέδια σε ευρωπαϊκές χώρες του πρώην ανατολικού συνασπισμού.

Αξιοποιώντας τα κερδοσκοπικά κεφάλαια (δηλ. τα τραπεζικά και χρηματιστηριακά υπερκέρδη, που μεταφέρθηκαν σε ομίλους κερδοσκοπικών κεφαλαίων και αναζητούν νέα υψηλά κέρδη) που δρουν ανεξέλεγκτα και αποκαλούνται κατ’ ευφημισμό αγορές, καθώς και τους αμερικανικούς «οίκους» αξιολόγησης με τις υποβαθμίσεις τους, επέπεσαν κατά των ομολόγων των χωρών της ευρωζώνης, εκτοξεύοντας στα ύψη τα επιτόκια δανεισμού, προκαλώντας κρίση δανεισμού, που διογκώνει τα χρέη. Επωφελούνται από τη (γερμανικής έμπνευσης) παγκόσμια ιδιορρυθμία της ευρωζώνης να μην έχει κεντρική εκδοτική τράπεζα που να εγγυάται και να στηρίζει τη σταθερότητα του ευρώ από κερδοσκοπικές επιθέσεις.

Στόχος των ΗΠΑ δεν είναι η κατάρρευση του ευρώ, αλλά η δραστική υποτίμησή του, ώστε να καταστεί αδύναμο και να μην αποτελεί πλέον εναλλακτικό αποθεματικό νόμισμα, να υπάρχει μόνο για συναλλαγές εντός της ευρωζώνης. Αυτό θα συμβεί αν υποχρεωθεί η Γερμανία να υποκύψει στην έκδοση ευρωομολόγων από την Ε.Κ.Τ., δηλ. να «κόψει» πληθωρικό ευρώ, κάτι που ως τώρα αρνείται πεισματικά.

Η Γερμανία

Οι ΗΠΑ, θέλοντας να μην επαναληφθεί το ιστορικό ανάλογο της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης μετά τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο, ήθελαν την ενσωμάτωση της ηττημένης και διαιρεμένης τότε Γερμανίας στο δυτικό στρατόπεδο. Για το λόγο αυτό επέβαλαν σε πολλές χώρες, όπως η Ελλάδα, που είχαν καταστραφεί από τη γερμανική κατοχή, να μην πληρωθούν πολεμικές επανορθώσεις ή άλλες διεκδικήσεις από τη Γερμανία με διάφορες προφάσεις. Ετσι η Δυτική, κυρίως, Γερμανία, αφού «κουρεύτηκαν» δραστικά τα χρέη και οι υποχρεώσεις της και με τη βοήθεια του αμερικανικού σχεδίου Μάρσαλ, γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη με γρήγορη ανασύσταση της παραγωγικής της δομής.

Μετά την Ε.Κ.Α.Χ. το 1951, την Ε.Ο.Κ. το 1957, την επανένωσή της το 1990 και την Ε.Ε. το 1992 απέκτησε κυρίαρχη οικονομική θέση στον ευρωπαϊκό χώρο. Με την εισαγωγή του ευρώ το 1999, που η ίδια επιδίωξε, επωφελήθηκε στο έπακρο από τη ραγδαία αύξηση των πλεονασμάτων της, που οφειλόταν στο σταθερό ενιαίο νόμισμα και στη μεγάλη εσωτερική υποτίμηση, δηλ. στη μεγάλη περικοπή μισθών, συντάξεων και αμοιβών και στην καθιέρωση ελαστικών εργασιακών σχέσεων. Μείωσε δηλ. το εργατικό κόστος παραγωγής και περιόρισε δραστικά την αγοραστική δύναμη των Γερμανών. Έτσι τα γερμανικά προϊόντα έγιναν πιο ανταγωνιστικά, αυξάνοντας τις εξαγωγές, ενώ παράλληλα μειώθηκαν οι εισαγωγές. Ακόμη και φέτος με την κρίση τα εμπορικά της πλεονάσματα κυμαίνονται από 12 έως 15 δισ. το μήνα, ένα μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από τις ελλειμματικές χώρες της ευρωζώνης, δηλ. τα πλεονάσματά της είναι τα ελλείμματα των άλλων χωρών (μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας).

Με τα πλεονάσματα οι γερμανικές, κυρίως, τράπεζες δάνειζαν χαμηλότοκα αφειδώς τις λιγότερο παραγωγικές χώρες της ευρωζώνης. Έτσι στις χώρες αυτές πουλούσαν και τα γερμανικά προϊόντα, πολλές φορές διαφθείροντας με μίζες, και κέρδιζαν και από τα επιτόκια των δανείων τους. Η επιδίωξή της το ευρώ να υποσκελίσει το δολάριο, δηλ. οι συναλλαγές του πετρελαίου και των ομολόγων να γίνονται σε ευρώ από τα γερμανικά πλεονάσματα, κυρίως, ήταν το μοιραίο λάθος της.

H κρίση

Η κρίση δανεισμού και χρέους λόγω της οικονομικής κρίσης και του ευρώ, ανεξάρτητα από τις αμερικανικές επιδίωξεις, αργά ή γρήγορα θα εκδηλωνόταν, επειδή οι χώρες της ευρωζώνης μόνο με δανεισμό χρηματοδοτούν μέρος των αναγκών τους. Έτσι οι ελλειμματικές χώρες υποχρεώνονται να πληρώνουν όλο και υψηλότερα επιτόκια και, συνεπώς, και τοκοχρεολύσια, που αυξάνουν ραγδαία τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα και εκτοξεύουν το δημόσιο χρέος τους.

Το «σκληρό» ευρώ δεν επιτρέπει την ανάπτυξη της παραγωγής μιας χώρας, όταν το κόστος των προϊόντων της σε ευρώ είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό π.χ. των αντίστοιχών γερμανικών. Ούτε επιτρέπεται, λόγω των κανόνων της Ε.Ε. («ελεύθερος και ανόθευτος ανταγωνισμός») και της Ο.Ν.Ε., να τη χρηματοδοτήσει και να την ενισχύσει, προκειμένου να καταπολεμήσει την ανεργία, τη μείωση των δημοσίων εσόδων, των ασφαλιστικών εισφορών, των κοινωνικών δαπανών και την αύξηση των ελλειμμάτων του ασφαλιστικού, υγειονομικού, εκπαιδευτικού κ.λπ. τομέα. Όμως επιτρέπεται η χρηματοδότηση των τραπεζών παρά τους κανόνες. Με το ευρώ και την Ε.Ε. καταδικάζονται χώρες να μην παράγουν και να δανείζονται συνεχώς.

Αντίθετα, αν οι ελλειμματικές χώρες μπορούσαν να υποτιμήσουν το εθνικό τους νόμισμα και να χρηματοδοτήσουν την παραγωγή τους, εκτός φυσικά της Ε.Ε., θα είχαν λύσει πολλά από τα προβλήματα που ταλανίζουν τους λαούς τους και κυρίως θα είχαν την εθνική τους αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία τους. Το ευρώ και η Ε.Ε. είναι τα δεσμά τους. Όμως οι άρχουσες ελίτ τους, που διασφαλίζουν την κυριαρχία και τον προσπορισμό τους μόνο μέσα στην Ε.Ε., τους κρατούν δέσμιους και τους υποχρεώνουν σε αδιέξοδη αιματηρή λιτότητα με όλα τα μέσα.

Sofokleous10
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότι πρέπει να πεινάσεις για να σωθεί η χώρα ! ! !


Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω ! ! !
Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά

Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια

Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο

Μα πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Ελληνα;;; πόσο ;; για πες μου ;;;
ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινάμε....
να δούμε και τους άλλους, έτσι για να μην το ξεχνάς ποιο αποφασίζουν για σένα και......απο πια θέση ! ! !



ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ:

Εισοδήματα: 197.143 ευρώ (Τα 21.000 από αυτά δόθηκαν υπέρ του κόμματος)

Ακίνητα:
Στην Τήνο: 1 ξενοδοχείο. 1 κατάστημα, το 50% οικίας, 1 διαμέρισμα
και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.

Σύζυγος Αλ. Αλαβάνου:
1 διαμέρισμα στις Βρυξέλλες
Το 50% οικίας στην Τήνο
1 οικία στην Παλαιά Πεντέλη και 1 στα Χανιά
1 διαμέρισμα στα Χανιά και 1 στην Αθήνα
1 αγροτεμάχιο στα Καμπουριανά και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.
3 αποθήκες

Μετοχές: Πλούσιο χαρτοφυλάκιο με τη σύζυγο του (κυρίως σε τράπεζες) και 2 αυτοκίνητα

Γρ. Ψαριανός:
119.369 εισόδημα
1 σπίτι 757τμ
1 οικόπεδο 7000 τμ
1 οικόπεδο Άνδρο 1127τμ
1 γραφείο ψυχικό 151 τμ το 2008 188.000 ευρω αγορά με δανεισμό
Καταθέσεις 79.237


Θ. Πλεύρης:
99.690 εισόδημα
1 διαμέρισμα 80 τμ το 2008 με δάνειο 215.187
Καταθέσεις 56.520

Αδ. Γεωργιάδης:
148.733 εισόδημα
13 αγροτεμαχια στη Λευκάδα
Εκποίησε χρεόγραφα και εισέπραξε 399.741.
Καταθέσεις 352.000

Βασ. Μιχαλολιάκος:
Εισόδημα 98.347
18 ακίνητα 6 επιπλέον έκανε γονική παροχή
καταθέσεις 8.780
σύζυγος 16.933

Κ. Γκιουλέκας:
Εισόδημα 105.981
16 ακίνητα στη Θεσ/νίκη
καταθέσεις 120.000

Γ. Δημαράς:
Εισόδημα 136.836
οικία στις Κυκλάδες 1622 τιμ
καταθέσεις 15.525

Μιλτ. Βαρβιτσιώτης:
Εισοδημα 110.667
8 ακίνητα και ένα σπίτι στη Βούλα το αγόρασε 2008 με 550.000


ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΊΝΗΤΑ..... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΛΥΝΕΙΝ ! ! !

Ευτύχιος Δαμιανάκης (ΠΑΣΟΚ): έχει 72 ακίνητα μαζί με τη σύζυγό του

Γ. Ανδριανός (ΝΔ): 58 ακίνητα (πολλά αγροτεμάχια)

Νίκος Νικολόπουλος (Ν.Δ.): 50 ακίνητα (διαμερίσματα, οικίες, γραφεία, οικόπεδα και αγροτεμάχια κυρίως στην Πάτρα).

Απ. Κακλαμάνης (ΝΔ): 32 ακίνητα

Γ. Δριβελέγκας (ΠΑΣΟΚ): 29 ακίνητα

Άννα Νταλάρα (ΠΑΣΟΚ): έχει 27 ακίνητα με σύζυγο της - 9 είναι στο όνομα της κόρης τους και 26 στρέμ. γης στις Μηλιές Πηλίου

Κ. Κουκοδήμος (ΝΔ): 25 ακίνητα

Γ. Βουλγαράκης (ΝΔ): 23 ακίνητα

Βασίλης Μιχαλολιάκος (ΝΔ): 18 ακίνητα. 'Αλλα 6 τα έκανε γονική παροχή

Κων. Μουσουρούλης (Ν.Δ): 2 γραφεία, 27 οικόπεδα, 9 σπίτια, άλλα 6 διαμερίσματα σε Χίο, Ευβοια και Αττική. (Μόνο στις Βρυξέλλες έχει 2 οικίες και 4 διαμερίσματα)

Ντόρα Μπακογιάννη (ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ): 10 ακίνητα αλλά και 2 αγροτεμάχια (75.110 τμ) στη Γαλλία (Savoie)

Γιάννης Παπαθανασίου (ΝΔ): 17 καταστήματα 6 οικίες, 2 γραφεία, 12 αγροτεμάχια (Κηφισιά).

Π. Κουρουμπλής (ΠΑΣΟΚ... Ναι ,ναι, ο τυφλός ): 18 ακίνητα


ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ .......ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΑΤ ΠΟΥΝΤΟ 93 ΜΟΝΤΕΛΟ 1.200cc

Τασος Κουράκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Αντιπρόεδρος Βουλής:
6 αυτοκίνητα με τη σύζυγο του, 1 μοτοσυκλέτα και 1 μοτοποδήλατο

Αντζελα Γκερέκου: 5 αυτοκίνητα με το σύζυγο της

Αντώνης Σκυλλάκος (ΚΚΕ): 3 αυτοκίνητα

Ευτύχιος Δαμιανάκης: 4 αυτοκίνητα

Κοραντής (ΛΑΟΣ): 3 αυτοκίνητα

Π. Δούκας: 6 αυτοκίνητα

Π. Ζούνη: 3 αυτοκίνητα


ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑ ........ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;; Α!Α!Α!Α!Α! ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΈΔΙΛΑ ! ! ! !


Γ. Κουτσούκος (υφυπουργός Αγροτ. Ανάπτυξης): Βάρκα 4,2 μέτρα

Γ. Καρατζαφέρης βάρκα 6 ατόμων αξίας 14.399

Γ. Βουλγαράκης: 1 σκάφος αξίας 200.000 ευρώ από κοινού με σύζυγο του. Πούλησε άλλο αξίας 60.000 ευρώ.


Δ. Αβραμόπουλος (φουσκωτό)

Μ. Βαρβιτσιώτης – σκάφος

Π. Καμμένος

Θανάσης Νάκος σκάφος αναψυχής

Ευ. Αργύρης βάρκα

Αννα Νταλάρα 1 σκάφος 10 μέτρα στο όνομα του συζύγου της

Αργύρης Λαφαζάνης (ΠΑΣΟΚ): σκάφος αναψυχής

Ουρανία Παπαδάκη (ΛΑΟΣ): φουσκωτό 4 μέτρα

Σοφία Σακοράφα: 2 βάρκες (με το συζυγό της)


Ο Βαϊτσης Αποστολάτος δεν έχει ούτε ένα ακίνητο ! ! !

ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ........ΕΓΩ ΜΕΤΕΊΧΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΎ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ( ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ) ΚΑΙ ΚΑΤΈΘΕΣΑ ΕΝΑ ΕΥΡΏ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ! ! !

Άννα Νταλάρα (μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο ! ! ! ! )
Νίκος Σηφουνάκης
Ντόρα Μπακογιάννη
Ευ. Βενιζέλος:
Δ. Κρεμαστινός
Π. Γερουλάνος
Αν. Διαμαντοπούλου
Γ. Μαγκριώτης
Δ. Ρέππας

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ...... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ .....! ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΗΓΜΑ ! ! !

Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ! ! ! ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ! ! ! ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ! ! ! ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΆΚΙΑ ΕΠΤΑΚΩΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ;;;;

Ευτύχιος Δαμιανάκης (ΠΑΣΟΚ): περίπου 1,6 εκατ. ευρώ
Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια
Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ
Λούκα Κατσέλη
Αν. Διαμαντοποιύλου

ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΕ:

Γ. Διαμαντίδης (υφυπουργός): 7 μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Θ. Ρουσόπουλος: Εθνικό Αστέρα

ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ...

Γιάννης Γκιόκας (ΚΚΕ)
Γιάννης Πρωτούλης (ΚΚΕ)
Σωτήρης Χατζηγάκης. Μόνο καταθέσεις περίπου 100.000 ευρώ

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ...... ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
ksipnistere.blogspot.com
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΘΕ ,ΝΟΙΩΣΕ ,ΠΡΑΞΕ ...

Διαβάστε περισσότερα » »

Ανοίξτε τα μάτια σας,είναι όλα εκεί έξω,όλα μπροστά στα μάτια σας

Η διαφθορά και η αδικία μαστίζουν τον κόσμο μας,τώρα περισσότερο από ποτέ.Παίζεις απλά τον ρόλο του καταναλωτή μέσα σε αυτό το σύστημα.Σαν πειραματόζωο των εταιριών και των παγκόσμιων τραπεζών.Αυτή είναι η ζωή που ονειρευόσουν;
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκάνδαλο μεγατόνων με επιχειρηματία και πολιτικούς

Σκάνδαλο πολλών μεγατόνων με πρωταγωνιστή πολύ «βαρύ» όνομα επιχειρηματία και εμπλοκή πολιτικών προσώπων αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες αμέσως μετά τις εκλογές
σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Briefing News.
Του Αντώνη Μπελούση


Στα γραφεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οι τρεις γυναίκες δικαστίνες κυρίες Ράικου, Σίσκου, Κυβέλου που έγιναν ευρέως γνωστές με την υπόθεση του σκανδάλου των περιουσιακών στοιχείων του Άκη Τσοχατζόπουλου «χτυπάνε» 16ωρα συνεχούς εργασίας προκειμένου να διασταυρώσουν τις τελευταίες πληροφορίες ώστε να δέσουν όσο καλύτερα γίνεται την υπόθεση.

Παράλληλα έχει ζητηθεί σε υψηλότατο επίπεδο η συνδρομή του ΣΔΟΕ χωρίς μάλιστα να έχουν ενημερωθεί πλήρως οι διευθύνσεις της υπηρεσίας για το εύρος της υπόθεσης ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

Οι τρεις εισαγγελείς κάτω από άκρα μυστικότητα ξεκινούν απομονωμένες την εργασία τους στις 7.οο το πρωί και πολλές φορές τα φώτα του γραφείου κλείνουν μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΝ η υπόθεση σε ένα τουλάχιστον μέρος της έχει ξαναπασχολήσει τον Τύπο αλλά πέρασε στα ψιλά γιατί όλοι φοβήθηκαν το όνομα του επιχειρηματία που κατηγορείται.

Πρόσφατα υπήρξαν και δημοσιεύματα του ξένου τύπου για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, τα οποία επίσης «εξαφανίστηκαν» ενώ η υπόθεση είχε ακουστεί και στις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη για παρεμβάσεις στο έργο τους.

Για την υπόθεση είναι ενήμερος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες ενώ επιλέχθηκε το σκάνδαλο να δημοσιοποιηθεί μετά τις εκλογές ώστε να μην επηρεάσει το κλίμα (και πιθανόν τα ποσοστά) πριν από αυτές...
kostasedessa
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποια προγράμματα του ΟΑΕΔ τρέχουν αυτή την στιγμή

Με τέσσερα νέα προγράμματα ενεργητικών πολιτικών αγοράς εργασίας, που θα ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημα ή έχουν ενεργοποιηθεί, προϋπολογισμού... 348 εκατ. ευρώ, εκτιμάται ότι θα επωφεληθούν επιπλέον 110.000 εργαζόμενοι και 40.000 άνεργοι.

Παράλληλα, εντός του επόμενου διαστήματος έχει προγραμματιστεί η υλοποίηση των εξής:

1. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 5.000 ανέργων πτυχιούχων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, νέων ως 35 ετών, προϋπολογισμού 67.750.000 ευρώ.

2. Πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση 35.000 ανέργων για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε ΟΤΑ, συνδέσμους και νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου, βάσει ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων, προϋπολογισμού 200.0000.000 ευρώ.

3. Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης 70.000 εργαζομένων σε μεγάλες επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 0,45%) του έτους 2012, προϋπολογισμού 55.000.000 ευρώ.

4. Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης 40.000 εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (1-25 εργαζομένων) έτους 2011-2012, προϋπολογισμού 25.000.000 ευρώ.

Τα δύο τελευταία προγράμματα υλοποιούνται ήδη.

Στα μέτρα που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ στο πεδίο της κοινωνικής προστασίας των ανέργων και των εργαζομένων (επιδόματα ανεργίας, προγράμματα πλησίον της σύνταξης, κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μακροχρόνια ανέργων, παροχές οικογένειας και μητρότητας) εντάσσονται περίπου 1.200.000 άτομα, ενώ αυτές οι δράσεις κοινωνικής προστασίας εκτιμάται ότι θα κοστίσουν το τρέχον έτος σχεδόν 2 δισ. ευρώ.


eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για να πάτε να ψηφίσετε

Λίγες ώρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές 2012 πολλοί ψηφοφόροι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα πού ψηφίζουν και πρέπει να αναζητήσουν το εκλογικό τμήμα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες για τις εκλογές…



Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, μέσα από την ιστοσελίδα «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ» στο www.ypes.gr υπάρχει ενημέρωση για τα εκλογικά τμήματα που ψηφίζει ο καθένας.
Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο internet το υπουργείο Εσωτερικών προέβλεψε ενημέρωση και μέσω τηλεφωνικών γραμμών. Για να αποφύγετε λοιπόν τυχόν... μπέρδεμα μπορείτε να καλέσετε από σήμερα και μέχρι και την ημέρα των εκλογών από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ στα τηλέφωνα:
2131511125,
2131511143,
2131511153,
2131511119,
2131511146,
2131361154,
2131361160,
2131361161,
2131361165,
2131361182.
Σε αυτές τις εκλογές δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλοι οι πολίτες Ελληνες και Ελληνίδες που συμπλήρωσαν το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή, όλοι όσοι γεννήθηκαν από 1/1/1994 - 31/12/1994. Η αναγνώριση των εκλογέων γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα που προσκομίζουν στην εφορευτική επιτροπή.
Αν δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα προσκομίζουν το διαβατήριό τους. Αν πρόκειται για στρατιωτικούς και γι’ αυτούς που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, η αναγνώρισή τους γίνεται με βάση τις στρατιωτικές ή άλλες υπηρεσιακές τους ταυτότητες.
Τα εκλογικά βιβλιάρια έχουν καταργηθεί και η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος γίνεται βάσει του ειδικού εκλογικού αριθμού, που είναι ατομικός και μοναδικός.
Οι εκλογείς προσέρχονται στο εκλογικό κέντρο και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. Απαγορεύεται στον εκλογέα να ρίξει το ψηφοδέλτιό του στην κάλπη αν αυτό δεν είναι μέσα στο φάκελο με το ειδικό γνώρισμα ή αν δεν έχει κλειστεί ο φάκελος και αν ο εκλογέας δεν αποσύρθηκε πρώτα στον ξεχωριστό χώρο.
Πόσους σταυρούς προτίμησης βάζουμε
Κάθε εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων, σημειώνοντας σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από ένας μέχρι και τρεις βουλευτές, βάζουμε έναν σταυρό. Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από τέσσερις έως και επτά βουλευτές, βάζουμε μέχρι δύο σταυρούς. Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από οκτώ έως και δώδεκα βουλευτές, βάζουμε μέχρι τρεις σταυρούς. Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται περισσότεροι από δεκατρείς βουλευτές, βάζουμε μέχρι τέσσερις σταυρούς.
Πληροφορίες για τους ετεροδημότες
Οι ετεροδημότες ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας, στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους της οποίας είναι εγγεγραμμένοι. Ανάλογα με τον αριθμό των ετεροδημοτών μπορούν να συσταθούν αμιγή ή μεικτά εκλογικά τμήματα.
Αμιγή εκλογικά τμήματα συνιστώνται, όταν ο αριθμός των ετεροδημοτών που προέρχονται από την ίδια βασική εκλογική περιφέρεια είναι μεγάλος. Μεικτά εκλογικά τμήματα συνιστώνται, όταν ο αριθμός των ετεροδημοτών από διάφορες βασικές εκλογικές περιφέρειες είναι μικρός.
Προϋπόθεση για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός τους αποτελεί η εγγραφή, σε όλη την εφετειακή περιφέρεια του τόπου διαμονής τους, τουλάχιστον 40 ετεροδημοτών προερχόμενων από την ίδια βασική εκλογική περιφέρεια. Για πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με το πού ψηφίζουν οι ετεροδημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210.33.02.411 και 210.33.01.106.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Εμπόδισαν έλληνες να δουλέψουν στον κάμπο της Ημαθίας, και έδωσαν δουλειές στους Αλβανούς

Καλησπέρα ειμαι απο την Βέροια και θέλω να καταγγείλω οτι εχθές το μεσημέρι είδα στο ΘΕΜΑ για το κάλεσμα των Νέων Αγροτών Ημαθίας, για εργασία Ελλήνων στα χωράφια,
μόνο που τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε αυτο το θέμα αφού έληξε η προθεσμία των ετήσεων, κανένα ΜΜΕ δεν είπε κουβέντα για έναν ολόκληρο μήνα που γίνονται οι αιτήσεις...
η Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας έστειλε ενημερώσεις στον Ο.Α.Ε.Δ. και στους Δήμους, οι Δήμοι δεν ήξεραν τίποτα για το θέμα λέγανε σε όποιος τηλεφωνούσε, ο Ο.Α.Ε.Δ. δεν ενημέρωνε κανέναν...
Το τηλέφωνο της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας ειναι κλειστό δεν απαντάει κανείς 6975807463 και το mail επίσης δεν λειτουργεί... ena.imathias@windowslive.com
Το τηλέφωνο και το μαιλ δεν λειτουργούν, οι δήμοι και τα ΜΜΕ κάνανε την πάπια και χθές βγήκαν όλοι και λέγανε οτι οι έλληνες δεν θέλουν να δουλέψουν, και βάζους ώς παράδειγμα τους Αλβανούς που κάθε χρόνο εδώ και πόσα χρόνια ξέρουν πότε ζητάνε εργάτες γής οι αγρότες, εαν δεν δούλευαν τόσα χρόνια στην γή δεν θα ξέρανε πότε θέλουν εργάτες γής.
Νίκος, απο Βέροια 22 ετών

 http://imathia-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_1194.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Φορείς του AIDS ακόμα έξι Ελληνίδες ιερόδουλες

Φορείς του AIDS ακόμα έξι Ελληνίδες ιερόδουλεςΑλλες έξι ιερόδουλες Ελληνίδες διαπιστώθηκε ότι είναι οροθετικές ,φορείς του AIDS, μετά από
ελέγχους των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) την Παρασκευή σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Σε βάρος των έξι γυναικών σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής συνολικά 45 εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων 35 αλλοδαπές και 10 Ελληνίδες. Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα και εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

- Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
- Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: 210 52 12 054.

 
Διαβάστε περισσότερα » »

Βαρκάδα στις Πρέσπες με «ηλιακά» καραβάκια

Στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg σε συνεργασία με την Αλβανία


Βαρκάδα στις Πρέσπες με καραβάκια που θα κινούνται με ηλιακή ενέργεια θα πραγματοποιούν σε ένα χρόνο οι τουρίστες της περιοχής τόσο στην ελληνική όσο και στην αλβανική πλευρά. Τα καραβάκια θα «αποθηκεύουν» ενέργεια από τον ήλιο χάρη στα φωτοβολταϊκά συστήματα που θα διαθέτουν ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινούν οι διαδικασίες για την προμήθεια δύο τέτοιων σκαφών από το Δήμο Πρεσπών και ενός ακόμη από το Δήμο Λικένα της Αλβανίας. 



Όλα τα παραπάνω προβλέπονται από τη διασυνοριακή συνεργασία των δύο δήμων μέσω του προγράμματος Interreg, το οποίο έχει λάβει έγκριση και αρχίζει να υλοποιείται.


«Στόχος μάλιστα των δημοτικών αρχών είναι κάποια στιγμή τα καραβάκια αυτά να μην σταματούν στα εθνικά όρια κάθε χώρας αλλά να κινούνται σε όλη την επιφάνεια των Πρεσπών, καθώς τα φυσικά οικοσυστήματα δεν έχουν σύνορα» εξηγεί στο ΑΜΠΕ ο επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Πρεσπών, Γιάννης Καζόγλου.


Σύμφωνα με τον ίδιο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινούν οι διαδικασίες και για ένα ακόμη πρόγραμμα ελληνοαλβανικής συνεργασίας που έχει λάβει έγκριση και αφορά την ανάπτυξη ενός «τουριστικού πακέτου» που θα προβάλλει κάθε δυνατότητα τουριστικής εξόρμησης στις περιοχές γύρω από τις Πρέσπες και θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στον τόπο.


Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Πρεσπών προωθεί τέσσερις ακόμη προτάσεις για ένταξη στο Interreg που αφορούν τη συνεργασία με δήμους της ΠΓΔΜ. Οι προτάσεις προβλέπουν τη δημιουργία δικτύου μονοπατιών στο ορεινό σύμπλεγμα που συνδέει τις δύο χώρες, τη διατήρηση των πλίθινων παραδοσιακών κτισμάτων στην ευρύτερη περιοχή, την προώθηση πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας από τουριστικές επιχειρήσεις και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στο θέμα των γεωργικών κατασκευών και μηχανημάτων.


Αντίστοιχα, επτά προτάσεις για ένταξη στο Interreg δρομολογεί και ο Δήμος Αμυνταίου. Σύμφωνα με τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου, Στέφανο Ιωαννίδη, μεταξύ των προτάσεων ξεχωρίζει εκείνη που αφορά τη δημιουργία σταθμών μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ και ειδικότερα στις περιοχές όπου αναπτύσσεται δραστηριότητα της ΔΕΗ από τη μία πλευρά και μεγάλων εργοστασίων από την άλλη.


Επίσης προωθείται η δημιουργία σχεδίων ασφάλειας των υδάτινων οικοσυστημάτων ώστε να ελέγχεται η ποιότητα του πόσιμου νερού αλλά και η διερεύνηση των δυνατοτήτων εγκατάστασης συστημάτων ηλιακής ενέργειας. Για τα παραπάνω ζητήματα ο Δήμος βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.


(Φωτογραφία αρχείου)


http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/345651/varkada-stis-prespes-me-iliaka-karavakia/

radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »

Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς


Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι επί του θέματος.... Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών, έχουν χαρακτηριστεί, γραφικοί, φαντασιόπληκτοι, συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα. Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν. Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος ....
υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα, εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων: Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η- καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα. Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin: “Ασχολούμαι με την πρόγνωση του καιρού για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχω δει πολλά πράγματα στον ουρανό μας. Πολλοί με ρώτησαν το λόγο που με ώθησε από αρνητής του φαινομένου να γίνω σκεπτικιστής. Και επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι. Αν είχατε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με κάποια επιχείρηση για την οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσετε – τι θα κάνατε; Τι θα μπορούσε να συμβεί; Ακριβώς αυτό. Εσείς θα το αποφεύγατε. Έχω χάσει θέσεις εργασίας, και ακόμη κλήθηκα να εγκαταλείψω μια συνέντευξη για θέσεις μετεωρολογίας εξ αιτίας των chemtrails. Οι Μετεωρολόγοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν. Γνωρίζουμε πως αυξάνονται. Αλλά οι περισσότεροι μετεωρολόγοι δεν θα αποκαλύψουν οποιοδήποτε μέρος του προγράμματος. Οι περισσότεροι εργάζονται για μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τη δουλειά τους ακολουθεί τη «γραμμή». Εγώ όχι, γι’ αυτό και πηγαίνω «ενάντια» σε πολλούς Οργανισμούς Πρόβλεψης Καιρού, ακόμη και σε ολόκληρο το οπλοστάσιο της NOAA και των οργανισμών πρόβλεψης τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, ακόμη και για τις τοπικές καιρικές προβλέψεις. Με ενδιαφέρει λιγότερο ποιοι είναι ή τι ξέρουν. Το μόνο που ξέρω είναι, πως αυτό που ξέρουν δεν μπορούν να το πουν. Κατά τα τελευταία 3-4 χρόνια αρρωσταίνω ολοένα και περισσότερο. Συνήθως αρρώσταινα κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 2 χρόνια. Αυτό μέχρι το 2004, όταν άρχισα να αρρωσταίνω ετησίως. Τώρα αρρωσταίνω 3-4 φορές το χρόνο, και έχω προβλήματα στο στήθος / καρδιακά. Θέλω να πω έλα; Στην ηλικία μου και καρδιακά προβλήματα; Αυτά ήρθαν ξαφνικά και ακόμα δεν έχω ιδέα γιατί τώρα. Πολλοί μου λένε, πως οι προβλέψεις μου είναι εξαιρετικές. Αλλά έχω παρατηρήσει, πως η ικανότητά μου να προβλέψω Τυφώνες έχει μειωθεί. Γιατί; Επειδή κατευθύνονται ή επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντίθετα από το παραδοσιακό κλίμα. Αυτό το ξέρω, και αυτό είναι που επηρεάζει τη μέθοδο πρόβλεψης που χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια. Να σε διώχνουν από συνεντεύξεις για θέσεις μετεωρολόγων, αλλαγή μεθόδου πρόβλεψης, η υγεία μου, όλα τα σημεία οδηγούν σε ένα πράγμα: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά τα chemtrails χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση των καιρικών συστημάτων. Ο λόγος που πολλοί αρρωσταίνουν περισσότερο το χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ψεκασμός γίνεται στα μετωπικά συστήματα . Πολλές εκατοντάδες μίλια μπροστά τους. Οι χημικές ουσίες των ψεκασμών πέφτουν κάτω όταν οι καταιγίδες χτυπούν με τη μορφή βροχής ή το χιονιού. Αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως όξινη βροχή. Αυτό σίγουρα μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία του πλανήτη. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μένω μέσα, όταν έχω προβλέψει chemtrails σε όλη την Νότια Καλιφόρνια, και σίγουρα έχω σταματήσει να βγαίνω όταν έχει καταιγίδες όταν ξέρω ότι θα βρέξει ή θα χιονίσει ταυτόχρονα χημικές ουσίες. HAARP και Chemtrails – Ναι. και τα δύο χρειάζονται. Πειράματα με τη χρήση των μετάλλων που υπάρχουν στη σούπα των chemtrail χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν σε 

περιοχές τις οποίες χτυπούν με επαναλαμβανόμενα σήματα από το HAARP. Η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στη μετάδοση της θερμότητας, που είναι ευρύτερα γνωστή ως αλλαγή ροής του ανέμου. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ταχύρρευμα (jet stream) του πλανήτη και μπορεί να έχουν ως στόχο να κατευθύνουν τα συστήματα με ανώμαλους τρόπους. Τα Chemtrails είναι μόνο συμπύκνωση (contrails) λέτε; Αυτό το νομίζετε μόνο και μόνο επειδή «οι ουρές» έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό των κινητήρων που, αυτοί προκαλούν ένα contrail; Λοιπόν ας το ξανασκεφτούν … Ξέρω ότι αυτό είναι ένα απλό γεγονός και μπορείτε να το πάρετε όπως είναι …Τα συστήματα Chemtrail επισυνάπτονται ακριβώς κοντά ή κάτω από το επίπεδο των κινητήρων. Γίνονται ένα καλό μείγμα με τις κανονικές συμπυκνώσεις (contrail) και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αν νομίζετε πως μόνο λόγω του αριθμού των αεροπλάνων αυτά είναι μόνο κανονικές συμπυκνώσεις ας το ξανασκεφτείτε. Η κυβερνητικές εξουσίες είναι εξυπνότερες από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και διατηρούν τα συστήματα «γραμμής» ώστε να είναι σύμφωνα με τον αριθμό των κινητήρων του τύπου αεροπλάνου που χρησιμοποιούν. Είναι πάντα σταθερό. Πώς μπορώ να ξέρω πότε θα χτυπήσουν; Λοιπόν δεν μπορώ να αποκαλύψω την προσωπική επαφή μου, που μου λέει περίπου το 33% των επερχόμενων εργασιών ψεκασμού. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι αυτή με τα «φώτα λειτουργίας» πάνω τους, αποτελεί μέρος από τις εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνω. Για την ασφάλειά τους Ποτέ δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι αυτός ή αυτή. Έτσι, όπως γνωρίζετε, εμείς ως μετεωρολόγοι γνωρίζουμε τον εναέριο χώρο μας. Γνωρίζουμε τι ακριβώς περνά μέσα σε αυτόν και πότε. Πρέπει να το γνωρίζουμε. Αυτό είναι που παρακολουθείτε. Πριν από χρόνια ρωτήθηκα για τις ουρές(τα chemtrails) … “Τι ουρές;” και έπρεπε να τα απομυθοποιώ (να τα αρνούμαι) και τα στέλνω στην πορεία τους. Αυτό έπρεπε να κάνω. Τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν τα chemtrails και πρέπει να γνωρίζετε σχετικά… Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό; Γιατί δεν βοηθάτε την εκστρατεία έξω; Εμείς συλλέγουμε τα αποδεικτικά στοιχεία μας και αυτό θα διαρκέσει για όσο είναι δυνατόν πριν από τον τερματισμό λειτουργίας. Οι προβλέψεις είναι 90% ακριβές. Με ρωτήσατε πώς μπορούν να ακριβή. 90% είναι το καλύτερο που μπορώ να δώσω, επειδή τίποτα δεν είναι 100%. Θα μπορούσαν να ακυρώσουν μια επιχείρηση σε ένα λεπτό. Ελπίζω πως η τοποθέτηση σας βοήθησε να καταλάβετε το ιστορικό αυτού που κάνω, γιατί άλλαξα, και τι ξέρω …” Ο K.Martin , εκτός από την ιστοσελίδα που διατηρεί και στην οποία αναρτεί τις προβλέψεις του για τον καιρό, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα- χάρτη το οποίο ονόμασε: chemtrails alert και με το οποίο προειδοποιεί για τους επερχόμενους αεροψεκασμούς παγκοσμίως. 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_4279.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Τί επιδιώκει η Άγκυρα στη Ρόδο και το Καστελόριζο ; ... Του Σάββα Καλεντερίδη


«Τούρκος γιοφύρι κι αν γενεί, πάνω του μην πατήσεις»
Λαϊκή παροιμία
Του Σάββα Καλεντερίδη
Υποτίθεται ότι μετά τη στροφή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, που άρχισε με την άρση του βέτο για την είσοδο της Τουρκίας στην Τελωνειακή Ένωση (1996), χάριν της οποίας διευκολύνθηκαν οι εμπορικές της συναλλαγές με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ολοκληρώθηκε το 1999 με την ανακήρυξη της Τουρκίας ως υποψήφιας προς ένταξη χώρα στην Ε.Ε., η Τουρκία, στη λογική της αμοιβαιότητας,  θα είχε ανταποκριθεί στις κινήσεις καλής θέλησης της Ελλάδος και θα είχε ακολουθήσει μια άλλη πολιτική απέναντι στην πατρίδα μας.
Να σημειώσουμε ότι εκείνης της ιστορικής της Συνόδου του Ελσίνκι, όπου η Ελλάδα άνοιξε διάπλατα τις πύλες της Ευρώπης στην Τουρκία, είχε προηγηθεί άλλη μια «καλή πράξη» της κυβέρνησης του ανεκδιήγητου Σημίτη,η παράδοση του Οτζαλάν με ενέργειες της κυβέρνησής του στους Τούρκους (αυτό κι αν ήταν ‘κίνηση καλής θέλησης’), εξέλιξη που έδωσε την ευκαιρία στην Τουρκία από τη μια να κλείσει ανώδυνα για ένα κρίσιμο διάστημα το Κουρδικό και από την άλλη να επιδοθεί απερίσπαστη στο σχέδιό της να μετατραπεί σε οικονομική και πολιτική υπερδύναμη στην περιοχή, εφαρμόζοντας το δόγμα του νεοοθωμανισμού. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ευεργεσίας που έκανε η Ελλάδα στην Τουρκία, αναφέρουμε απλά στους αναγνώστες μας ότι οι τουρκικές εξαγωγές, από 26 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 1999, έκλεισαν το 2011 στα 135 δισεκατομμύρια, ενώ το 2012 αναμένεται να αγγίξουν τα 150 δισεκατομμύρια, με την Ελλάδα να κάνει ...πάρτι, επειδή οι εξαγωγές της ξεπέρασαν 20 δισεκατομμύρια το 2011.
Όλα αυτά τα χρόνια, που οι ελληνικές κυβερνήσεις υποστήριξαν θα λέγαμε σκανδαλωδώς τις κυβερνήσεις Ερντογάν, θα περίμενε κανείς να αλλάξει η συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο. Για να αρχίσουμε από τα ανώδυνα, θα περιμέναμε να αλλάξει η ανθελληνική πολιτική περικύκλωσης της Ελλάδος, και συγκεκριμένα οι συνεργασίες της Τουρκίας με την Αλβανία και τα Σκόπια, που έχει ξεκάθαρα ως στόχο να πλήξει τα ελληνικά συμφέροντα.
Επίσης, θα περίμενε κανείς να «εξημερωθεί το θηρίο», αυτός ήταν ο όρος που επικαλούνταν οι θιασώτες αυτής της πολιτικής, και με τις παραινέσεις ή τους όρους που θα έθετε η Ε.Ε. για να προχωρήσει η ενταξιακή της πορεία, θα αναγκαζόταν η Τουρκία να τροποποιήσει την πολιτική της στην Κύπρο, το Αιγαίο και τη Θράκη.
Αντί αυτού, η Τουρκία, αφού πρώτα εξόντωσε με σχέδιο ψυχρού δολοφόνου τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, ακολούθησε μια πολιτική οργάνωσης σε παρακρατική βάση των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης (η παραστρατιωτική βάση ενδέχεται να ακολουθήσει), με τον Τούρκο πρόξενο να υπερβαίνει με πρωτοφανή αναίδεια το ρόλο του και τα διπλωματικά ειωθότα και το ελληνικό κράτος να παρακολουθεί σαν παράλυτο την τουρκική πολιτική αποσταθεροποίησης της περιοχής.
Όσον αφορά στο Κυπριακό, εκεί η Τουρκία όχι μόνο δεν αναγνώρισε την Κυπριακή Δημοκρατία, όπως είχε υποχρέωση με την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Άγκυρας, αλλά προχωρεί με ταχείς ρυθμούς στην αναγνώριση του παράνομου κράτους των κατεχομένων, εκμεταλλευόμενη τη θέση του Γενικού Γραμματέα στην Ισλαμική Διάσκεψη, που κατέχει Τούρκος αξιωματούχος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Τουρκία φθάνει στο σημείο να ασχημονεί έναντι ολόκληρης της Ε.Ε., δηλώνοντας με αλαζονεία ότι δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση και επαφή με την προεδρεύουσα χώρα της Ε.Ε. το δεύτερο εξάμηνο του 2012, που είναι η Κυπριακή Δημοκρατία.
Εκεί που η Τουρκία δίνει ρεσιτάλ αδιαλλαξίας και επιθετικότητας, είναι το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου και της ΝΑ Μεσογείου. Πρώτα απ’ όλα, συνεχίζεται το εξής παράδοξο. Η Τουρκία, που απολαμβάνει της στήριξης της Ελλάδος για την πορεία της προς την Ε.Ε., συνεχίζει να απειλεί ένα μέλος της, την Ελλάδα, με πόλεμο, σε περίπτωση που κάνει χρήση του νομίμου δικαιώματός της, που είναι η επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 ν.μ.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, αφού προηγουμένως με εντελώς παράνομο τρόπο υπέγραψε συμφωνία με το παράνομο κράτος των κατεχομένων και έχει αρχίσει ήδη έρευνες για την εύρεση πετρελαίου στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρόσφατα δημοσίευσε στην επίσημη εφημερίδα της τουρκικής κυβερνήσεως υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες εξουσιοδοτείται η κρατική Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίων (ΤΡΑΟ) να διεξάγει έρευνες μεταξύ άλλων και σε περιοχές που βρίσκονται εντός της κυπριακής και της ελλαδικής υφαλοκρηπίδας, ανοικτά της Ρόδου και του Καστελορίζου.
Μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τις ενέργειες της Άγκυρας να κάνει έρευνες στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας ως πράξη αντεκδίκησης στα τεκταινόμενα στο Οικόπεδο Αφροδίτη αλλά και στα άλλα Οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ, τεκταινόμενα που εξελίσσονται με βάση το διεθνές δίκαιο, όπως όλοι αποδέχονται πλην της Τουρκίας.
Επίσης μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τις ενέργειες της Άγκυρας να ανακοινώσει υπουργικές αποφάσεις για διεξαγωγή ερευνών στην υφαλοκρηπίδα της Ρόδου και του Καστελορίζου, ως αντανακλαστικές και -σύμφωνα με τη λογική της Άγκυρας- ισοδύναμες ενέργειες στις κινήσεις της Ελλάδος να προχωρήσει σε ενέργειες που θα οδηγήσουν στην εκμετάλλευση θαλασσίων περιοχών της Δυτικής Ελλάδος και ΝΔ της Κρήτης.
Όσον αφορά τα πρακτικά αποτελέσματα που παράγουν οι αποφάσεις και οι ενέργειες της Άγκυρας, είναιεξαιρετικά περιορισμένα, αφού η ΤΡΑΟ δεν έχει τις τεχνικές δυνατότητες και την εμπειρία να προχωρήσει στην εκμετάλλευση πιθανόν κοιτασμάτων, ενώ θεωρείται απίθανο να συμμετέχουν ξένες εταιρείες σε τέτοιες καταφανώς παράνομες διαδικασίες.
Υπάρχουν όμως τα πολιτικά αποτελέσματα που παράγουν και οι συμβολισμοί που προκαλούν σε διεθνές επίπεδο, αφού η Τουρκία όχι μόνο γκριζάρει, αλλά διεκδικεί και καπηλεύεται ελληνική με βάση το διεθνές δίκαιο υφαλοκρηπίδα.
Αυτές τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, που είναι παράνομες και παραβιάζουν κατάφορα τα νόμιμα συμφέροντα της Κύπρου και της Ελλάδος, θα κληθεί να διαχειριστεί με υπευθυνότητα η επόμενη κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, σε στενή συνεργασία με την κυπριακή κυβέρνηση.
Εμείς να σημειώσουμε ότι στην εν εξελίξει οικονομική έρχεται να προστεθεί και η πολιτική αστάθεια στη χώρα μας, ενώ ασταθές είναι και το τοπίο στην Κύπρο. Δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε την ευχή οι κυβερνήσεις σε Αθήνα και Λευκωσία να πράξουν το καλύτερο για τα εθνικά μας συμφέροντα και να αποφύγουν ολισθήματα όπως αυτό που έκανε ο πρώην υπουργός εξωτερικών κ. Δρούτσας, όταν άφησε αναπάντητη την πρόκληση Νταβούτογλου, όταν ευρισκόμενος στη Ρόδο, ο Τούρκος ομόλογός του δήλωσε ενώπιόν του ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο. Εκτός κι αν αυτό συμπεριλαμβάνεται σε δεσμεύσεις που έδωσε ο κ. Παπανδρέου, κατά την επίσκεψή του στο Ερζερούμ.
Και για να γίνουμε πιο σαφείς, με βάση την επίσημη τουρκική θέση, Ελλάδα και Τουρκία δεσμεύονται από το Πρωτόκολλο της Βέρνης να αποφύγουν κάθε μονομερή ενέργεια στο Αιγαίο, μέχρι την επίτευξη συμφωνίας για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας. Η Τουρκία, που πέτυχε αυτό που ήθελε στο Αιγαίο, θέτει το Καστελόριζο εκτός Αιγαίου και προχωρεί στις μονομερείς ενέργειες που αναφέρθηκαν παραπάνω, θεωρώντας ότι ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΒΕΡΝΗΣ, του οποίου την εφαρμογή απαιτεί η ίδια από την Ελλάδα στο Αιγαίο.
Αυτά παθαίνει ένας λαός, όταν δεν διεκδικεί ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση και τη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής, αφήνοντάς την στα χέρια (εξ αντικειμένου) προδοτών ή ηλιθίων, και όταν δεν σταθμίζει και δεν υπολογίζει που και σε ποιους δίνει την ψήφο του στις εκλογές.
Καλό βόλι Έλληνες την Κυριακή!
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ντοκουμέντο: Οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα στις 4-5-12

ΑΛΛΟΑΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ


Διαβάστε περισσότερα » »

Εφικτό το «κατέβασμα» δεξιοτήτων στον εγκέφαλο

Λονδίνο Μια έρευνα βγαλμένη κυριολεκτικά από ταινία επιστημονικής φαντασίας δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Science. Διεθνής ομάδα ερευνητών υποστηρίζει ότι με χρήση λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας (fMRI) μπορούν να εμφυτεύονται στον εγκέφαλο γνώσεις αλλά και δεξιότητες. Δεν αποκλείεται λοιπόν στο κοντινό μέλλον να μπορούμε να μαθαίνουμε μέσα σε λίγη ώρα και ενώ κοιμόμαστε ξένες γλώσσες, πολεμικές τέχνες, να πιλοτάρουμε αεροσκάφη και οτιδήποτε άλλο επιθυμούμε. Θα γίνει δηλαδή πραγματικότητα όσα παρακολουθούσαμε στο Matrix όπου οι ήρωες της ταινίας έκαναν download στον εγκέφαλο τους γνώσεις και δεξιότητες μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Κοιμάσαι και μαθαίνεις
Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Βοστόνης και συνάδελφοι τους από το Εργαστήριο Νευροεπιστημών ATR στο Κιότο της Ιαπωνίας πραγματοποίησαν πειράματα με την τεχνολογία fMRI και υποστηρίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα είδος εξελιγμένης υπνοπαιδείας.

Οι ερευνητές μελέτησαν πώς με χρήση της fMRI μπορούν να εισαχθούν γνώσεις σε κάποιον μέσω του οπτικού φλοιού στέλνοντας σήματα που μεταβάλλουν τα μοτίβα της εγκεφαλικής δραστηριότητας. «Το οπτικό σύστημα είναι από τα πρώτα που αναπτύχθηκαν στον άνθρωπο και για αυτόν τον λόγο διαθέτει μεγάλη πλαστικότητα την οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να εμφυτεύουμε γνώσεις στον εγκέφαλο» υποστηρίζει ο Τακέο Γουτανάμπε, επικεφαλής της έρευνας.

Οι ερευνητές ονόμασαν την τεχνική «DecNef» (εκ του Decoded Neurofeedback) - όρος που σε ελεύθερη μετάφραση αντιστοιχεί στο «Αποκωδικοποιημένη Νευροανάδραση». Στα πειράματα που έγιναν όσοι είχαν υποβληθεί στη «θεραπεία» τα καταφέραν πολύ καλύτερα σε μια σειρά από τεστ οπτικών ικανοτήτων σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν υποβληθεί στη διαδικασία. Όπως αναφέρουν οι ερευνητές, δεν υπάρχει καμία χρήση φαρμάκων ή άλλων ουσιών και η διαδικασία του εγκεφαλικού downloading μπορεί να γίνει όταν ο ενδιαφερόμενος κοιμάται.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Μην πείτε μετα ότι δεν τα θέλει ο κόλος σας


Όταν ξαναρχίσετε τις διαδηλώσεις γιατί θα σας έχουν πάρει και το σώβρακο που φοράτε θα έχετε απέναντι σας πάλι αυτά τα καλόπαιδα, τα οποία πάλι θα εκτελούν εντολές από αυτούς που ψηφίσατε για να σας σώσουν, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά γι αυτό σκέψου πολύ πριν τους ξαναψηφίσεις,μετά δεν θα έχεις καμία δικαιολογία.

Αυτό είναι ένα βίντεο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν αλλά το βάλαμε σε περίπτωση που ξεχάσατε τι σας έκαναν οι δημοκράτες που ζητούν την ψήφο σας για να σας ξανασώσουν.



Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ....ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΉ - ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα...
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. ...
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα (με επίδομα 600 ευρώ το μήνα), ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ... ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.
11 Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....

Η Μηνιαία ελάχιστη αμοιβή του Έλληνα βουλευτή είναι 14.080 ευρώ τον μήνα χωρίς να υπολογιστούν οι διευκολύνσεις (Τηλ. - εισιτήρια - καύσιμα- τροφή - ξενοδοχεία - επιτροπές κ.λ.π)

Ενώ για έναν απλό πολίτη και με περισσότερα πτυχία από αυτόν τα 14.000 ευρώ είναι ετήσια αμοιβή μαζί με τα δώρα.!!!

ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ... ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

 
skandalistis
Διαβάστε περισσότερα » »