Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μην πετάτε τις φλούδες λεμονιού

Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού; Η υγεία μας !

Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε.

Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.

Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να βλάπτει τα υγιή.

Το λεμόνι ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και αποτελεί φυσικό αντικαταθλιπτικό. Καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.

Μπορείτε να το καταναλώνετε με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να το τρώτε ωμό, σε χυμό, σε σορμπέ, σε γλυκά κλπ.
Όμως ο ευεργετικότερος τρόπος είναι να τρίβετε την φλούδα του στο φαγητό σας ωμή.

Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε; Απλά.
Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε το ολόκληρο (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε). Ρίξτε το πάνω σε όλα σας τα φαγητά.

Τοποθετήστε το μέσα στο κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ, τα φαγητά, στο παγωτό γενικά ΠΑΝΤΟΥ!

Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση.
http://www.tampouloukia.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

Ακραία ηλιακή καταιγίδα θα πλήξει την Ευρώπη τις επόμενες ώρες ....!

Το Solar Dynamics της NASA κατέγραψε από το παρατηρητήριο του μια ακραία υπεριώδη λάμψη στις 0920 UT στις 29 Ιουνίου.
 Αυτή η έκρηξη είναι κατηγορίας Μ2- (όπως και αυτή που παρατηρήθηκε χθες) αναμένετε να προσβάλει την ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης με έναν παλμό ακτίνων Χ και ακραία υπεριώδη ακτινοβολία. Τα κύματα ιονισμού σε κυματιστή παλμό θα πλήξουν όλη την Ευρώπη, αλλάζοντας τον......


πολλαπλασιασμό των χαμηλών συχνοτήτων στα ραδιοκύματα γύρω από την ήπειρο.
 Χρησιμοποιώντας ένα δέκτη συντονισμένοι έως 60 kHz, Rob Stammes ανιχνευθεί η ξαφνική διαταραχή της ιονόσφαιρας πάνω από τη Νορβηγία. Κεραίες έλαβαν τα ραδιοκύματα από την έκλαμψη στα 26 MHz και 56 MHz.  Περισσότερα κύματα

ιονισμού από την ηλιακή έκρηξη τις  ραδιοφωνικές συχνότητες είναι προ των πυλών. NOAA μετεωρολόγοι εκτιμούν το 30% πιθανότητα της συνεχιζόμενης φωτοβολίδες-Μ κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών.
 Στο διάγραμμα δείτε πως κατεγράφησαν τα ραδιοκύματα ....... 






















nyxtobaths
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!



GAY DAYS,ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ,ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΝΤΙΣΝΕΥ
Ο Βίνσεντ Price ειναι ένας από τους κυριότερους αποκρυφιστές ο οποίος εισήγαγε στο κόσμο πολύ τρόμο με τα σενάρια που έγραφε. Σχεδίασε και κάποια πράγματα για τη Ντίσνεϋ ενώ έκανε και τη φωνή του Ράντιγκαν.


Όσο αφορά τα έργα του για τους ενήλικες ,κάποια φορά η Ντίσνεϋ έμεινε χρεωμένη προς τα συνδικάτα. Για να μπορέσει να πληρώσει το χρέος άρχισε μυστικά να παράγει έργα πορνό. Ο Fritz Springmeier υποστηρίζει ότι ο διευθυντής των στούντιο Walt Disney ασχολούταν επίσης με τη διεύθυνση των στούντιο Touchstone, Miramax, Hollywood, ‘’τα οποία δημιουργήθηκαν για να καλύπτουν τη παραγωγή έργων πορνό από τη Disney’’


Mόνο αυτό; Όχι! Ο Σατανάς είναι διαφθορέας και πολύ «εφευρετικός» στο έργο του, ελπίζοντας να αρνηθούμε το Θεό.
Φαίνεται απίστευτο αλλά τα κινούμενα σχέδια με τα οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μας είναι γεμάτα υποσυνείδητα μυνήματα. Σας παρουσιάζουμε μερικά παραδείγματα για να πεισθείτε μόνοι σας. Στη «Μικρή σειρήνα» ένας από τους πύργους του κάστρου ( η Τρίτη κολώνα από τα δεξιά προς τα αριστερά) παρουσιάζει ένα ανδρικό μόριο σε στύση. Ακόμη και ο ιερέας που τελεί το γάμο έχει στύση. Πίσω από τα λόγια του τραγουδιού της «Μικρής σειρήνας» Kiss the girl…βρίσκεται ένα Τζαμαϊκανό συγκρότημα το οποίο προφέρει βλάσφημες λέξεις σε αφρικανική διάλεκτο, προς όσους παρακολουθούν τη ταινία.

Στη ταινία «Αλαντίν» εάν το το βάλετε στο πιο αργό θα προσέξετε ότι λέει πολύ γρήγορα για να μη γίνει κατανοητό «good teenagers,take off your clothes”(«καλοί μου νεοί βγάλτε τα ρούχα σας»)
Μια άλλη διάσημη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι η «Ποκαχόντας». Σε σχέση με την αληθινή διήγηση η Disney ξεχνάει να διευκρινίσει ότι η βασική πρωταγωνίστρια γίνεται χριστιανή. Στην ταινία «Lion King» υπάρχουν πολλά υποσυνείδητα μηνύματα που περιέχουν τη λέξη σεξ (sex) και ψέμα (lie). Αν ρολάρετε τη ταινία αργά θα δείτε ότι πολλές φορές εμφανίζεται η λέξη σεξ. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές είναι εκείνη που το λιοντάρι χτυπάει με το πόδι του τη γη. Στη μέση της σκόνης που σηκώνεται ψηλά εμφανίζεται η λέξη SEX

Υποσυνείδητα μηνύματα για τη λέξη σεξ υπάρχουν και στη «Πεντάμορφη και το τέρας»

Σε συνέντευξη του γιατρού James Dobson στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής εκπομπής εμφανίζεται ο Μίκυ Μάους παρουσιάζοντας τη τελευταία παραγωγή της Disney «Μεγαλώνοντας ως ομοφυλόφιλος». Στη παρουσίαση του ο εκπρόσωπος τύπου της Disney προσκαλεί όλους τους αρσενικούς έφηβους να εξερευνήσουν τον όμορφο κόσμο της ομοφυλοφιλίας.


Σήμερα η Disney προωθεί τις ετήσιες συναντήσεις «Gay and Lesbian day at Walt Disney World»
Επέτρεψε να εμφανιστούν ο Μίκυ Μάους και ο Ντόναλντ Ντοκ σαν αγαπημένοι ομοφυλόφιλοι ενώ η Μίνι Μάους και η Νταίζη Ντακ ως λεσβίες. Ο Ντίσνευ βελτίωσε τις υγειονομικές παροχές των ομοφυλόφιλων υπαλλήλων του οι οποίοι «ζουν» μαζί. Αυτό όμως δεν εφαρμόστηκε στα ετερόφυλα ζευγάρια. Ο πρόεδρος της, Μαικλ Αϊσνερ δήλωσε ότι το 40% των 63000 υπάλληλων του είναι ομοφυλόφιλοι. Ο ίδιος,ο οποίος κατέχει το 60% των μετοχών της Disney,εγκατέλειψε τη σύζυγο του και παντρεύτηκε με ένα ομοφυλόφιλο στη Disneyworld στο Ορλάντο της Φλόριντας.

…Τώρα πως πάμε με την «υστεροφημία της Disney» και τη «κληρονομιά Disney;». Αναφερόμαστε φυσικά στη Disneyland και στη Disneyworld!


Ας δούμε τι λέει σχετικά με τη λειτουργεία αυτών των «πάρκων διασκέδασης» ο διάσημος μασόνος H.G.Wells: «Ο φίλος του Γουόλντ Ντίσνεϋ, μασόνος H.G.Wells, υποστηρίζει στο βιβλίο του «Μια μοντέρνα ουτοπία» (A modern Utopia) ότι θα υπάρχουν πολλά «σόου και διασκεδάσεις» για τους ανθρώπους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Τι συμβολίζουν όμως από απόψεως σατανιστικής λειτουργίας των πραγμάτων αυτά τα τεράστια και αλαζονικά κτίσματα; Στο βιβλίο “Deeper Insights into the Illuminati Formula” οι Fritz Spingmeier και Cisco Wheeler αναφέρουν: «Είναι γνωστό ότι η Disneyland και η Disneyworld είναι σημαντικά κέντρα όπου οι Ιλουμινάτι δημιουργούν σκλάβους. Η Disneyland είναι ένα μέρος που λαμβάνουν μέρος πολλές σατανιστικές τελετές και πορνογραφικές δραστηριότητες. Οι Ιλουμινάτι είχαν ανάγκη από ένα μέρος όπου θα έρχονταν άνθρωποι από όλο τον κόσμο χωρίς να προκαλούν υποψίες, ώστε να έχουν απόλυτη κάλυψη για τις δραστηριότητές τους.


Ένα αντικείμενο συζήτησης για τους εργαζομένους στα στούντιο της Disney ήταν η παράξενη συμπεριφορά του Walt. Κανείς δεν τον έβλεπε μέχρι αργά το απόγευμα, όταν και έβγαινε από τα υπόγεια τούνελ που σα λαβύρινθος απλώνονται κάτω από τα στούντιο. Η εξήγηση που ο ίδιος έδινε ήταν πως είχε σημαντικές συζητήσεις με τους μηχανικούς.


Σύμφωνα με πηγές της C.I.A το 1977 προσέλαβε εργάτες για να χτίσει υπόγεια τούνελ κάτω από τη Disneyland. Αυτοί οι εργάτες έπρεπε να το κρατήσουν μυστικό και δεν πήραν παρά ελάχιστες πληροφορίες για το σκοπό για τον οποίο οι μυστικές υπηρεσίες εμπλέκονται στη κατασκευή ενός πάρκου διασκέδασης. Κάτω από τη λίμνη Χάλντεϋ χτίστηκε ένα κέντρο νοητικου προγραμματισμού Αυτό βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη Disneyland . Παρότι πήραν αυστηρά μέτρα για να μη γίνει γνωστή η ύπαρξη τους, κατά καιρούς έγιναν πολλές δίκες κατά τις οποίες τα θύματα θέλησαν να αποκαλύψουν την ύπαρξή αυτών των τούνελ και τον κύριο σκοπό τους.


Τελικά αυτά έκλεισαν και στο κοινό παρουσιάστηκαν δύο τούνελ «νέα», ένα του τεχνικού ελέγχου και ένα των ηθοποιών.


Στα πάρκα Disney προσέλαβαν ένα στρατό καταδοτών ντυμένους ως τουρίστες , για να παρακολουθούν τους εργαζόμενους. Πολλοί εργαζόμενοι ήθελαν να τα κάνουν γνωστά αλλά η Disney πάντοτε κατάφερνε να σταματήσει την αρνητική διαφήμιση.


Μια εξαίρεση είναι τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στις 4 Νοεμβρίου 1966 στο “Noppa Valley Register” υπό τον τίτλο: «Σοβαρά παράπονα των εργαζομένων στη Disneyland με τα οποία καταγγέλλουν τα κατάχρηστικά μέτρα ασφαλείας που κυριαρχούν στο μαγικό βασίλειο»


Ο καθηγητής νομικού δικαίου στο UCLA, David Sklansky,είχε πει σχετικά με τη Disney: «Ένα από τα σημαντικά προβλήματα είναι ότι δεν ξέρουμε τι πραγματικά αυτοί κάνουν –εάν ποτέ σταματούν να παρακολουθούν το προσωπικό. Η διοίκηση φυσικά δεν υφίσταται τέτοιους ελέγχους».


Ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα ενώθηκε για να στηρίξει τη δημόσια εικόνα της Disney, την επιθυμητή από τη μασονία εικόνα.



Όταν κάτι το οποίο όλος ο κόσμος θεωρεί νόμιμο και ηθικό δεν δέχεται επίθεση από το πάγκοσμιο σύστημα,τότε οι άνθρωποι θα πρέπει να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά.Γιατί την Ντίσνευ δεν την αγγίζει κανείς;

Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ -- ΄΄ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΙΟΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ''


‎"...Συνάντησα πριν από καιρό έναν ευπορήσαντα παλαιό μου μαθητή και νυν πολιτικό που θέλησε να με αντιμετωπίσει με ύφος υπεροπτικό. «Τι είσαι συ, ποιος είμαι εγώ». Τον αποστόμωσα μακρυγιαννικώς: «Συ είσαι ένας όρθιος νεκρός· πάει καιρός που έχεις πεθάνει, αλλά δεν το έχεις μάθει». Εγώ μένω ζωντανός, διότι με τη γραφή και τη διδαχή μου ζω με τους νεκρούς μας. Σήμερα δυστυχώς στην Ελλάδα – κι από τον όρο αυτό δεν εξαιρώ την Κύπρο- ζωντανούς μπορείς να βρεις μόνο στα νεκροταφεία. Οι ζωντανοί σας είναι στα «Φυλακισμένα μνήματα» και στη «Μακεδονίτισσα». Νεκροφιλία ή νεκρολατρία θα πουν τα τσιράκια του εθνομηδενισμού. Όχι, απαντώ. Όπως είπε ο μεγάλος Ιω. Συκουτρής που εδίδαξε κι εδώ, πολιτισμός είναι η συναναστροφή με τους νεκρούς. Η συναναστροφή με το ήθος, το ύφος, το πνεύμα τωνπρογόνων. Αντίθετα, κάποιοι, παρότι δεν τους έχει γίνει νεκροψία, έχουν από καιρό πάρει το δρόμο προς την κόλαση χωμένοι ως το λαιμό στα ψέματα των ισχυρών. Ο τόπος μας δεν θα γίνει ποτέ καθαρός, εφόσον θα κατευθύνεται πολιτικά και πνευματικά από τους γόνους των Νενέκων και των Εφιαλτών."...................

Διαβάστε περισσότερα » »

Νίκος Κούνδουρος: Η πείνα, σε λίγο, θα πάψει να ‘ναι άοπλη!

Κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης στο σπίτι του, στο Μετς, ο αγωνιστής της Αντίστασης και πολυβραβευμένος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σκηνοθέτης του κινηματογράφου και του θεάτρου, Νίκος Κούνδουρος, μίλησε στην Κρυσταλία Πατούλη, για την μετεκλογική πολιτική κατάσταση της Ελλάδας, συμμετέχοντας στον δημόσιο διάλογο του tvxs.

Τί να σκέφτομαι για αυτήν την πρωτοφανή -για τα ελληνικά δεδομένα- σύμπραξη (αν και πρώτη ήρθε στο μυαλό μου η λέξη... συμπαιγνία) των τριών κομμάτων, οι οποίοι  αποφάσισαν να πάψουν να βρίζονται;
Η σύμπραξη αυτή, δεν είναι κάτι που το αποφασίζει κανείς την ώρα που κοιμάται. Είναι τεράστιας σημασίας μια τέτοια απόφαση. Δηλαδή, η σύγκλυση και η συνεργασία τριών κομμάτων, που μέχρι χτες είχαν μια εχθρική σχέση. Και τα τρία κόμματα, είχαν το μπαϊράκι το δικό τους –ελληνικό έθιμο κι αυτό- και ξαφνικά εμφανίστηκε η πρόταση: Δεν έχουμε τρία κόμματα, αλλά μία πατρίδα.
Αυτήν την τραγική, τη μελαγχολική και τρυφερή λέξη: Πατρίδα. Αναγκάζονται, λοιπόν, αυτή τη στιγμή τρεις χθεσινοί αντίπαλοι να συμπέσουν στην άποψή τους, και να πουν: Είμαστε η Ελλάδα.
Ναι, κύριε Σαμαρά είσαστε ένα μέρος από όλη την Ελλάδα. Ναι, κύριε Βενιζέλο, είσαστε ένα μικρό μέρος από την Ελλάδα. Ναι, κύριε Κουβέλη είστε περίπου το ένα πέμπτο από την Ελλάδα. Και αναγκάζεστε, τώρα, να είστε… ένα. Και είστε όλοι μαζί μία εξουσία. Τα «βρήκατε»; Δεν τα «βρήκατε»; Θα τα «βρείτε» αργότερα; Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δούμε τι μπορεί να κάνει αυτή η συναρπαστική - σε θεωρητικό επίπεδο σύμπραξη… πάλι συμπαιγνία πήγα να πω…
Όλο λάθος λέξεις, οι οποίες δεν είναι αυτές το λάθος…  Το λάθος είναι, ότι η ίδια λέξη περιέχει το λάθος, αλλά, είμαστε ένα λάθος. Εμείς, όλοι οι Ρωμιοί, δεν έχουμε την αίσθηση του λάθους όλη την ώρα;
Φαντάζεστε ότι υπάρχουν Έλληνες ικανοποιημένοι; Ότι αυτή είναι η τάξη των πραγμάτων; Ότι αυτό θελήσαμε μέσα από της περιπέτειες της φυλής; Αυτό θελήσαμε, κι αυτό πετύχαμε; Και θα πει ο καθένας την απάντηση: Όχι! Άλλο θελήσαμε.
Τώρα, αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, είναι ένας συμβιβασμός, που με χίλια ζόρια μεταχειρίζεται ή εκμεταλλεύεται τη λέξη συμβιβασμός, αλλά θα το δείξει ο χρόνος…
Ήδη, άκουσα τον Βενιζέλο να λέει: Για να το ξεκαθαρίσουμε, διαφωνούμε ριζικά ιδεολογικά με τη Νέα Δημοκρατία. Κι όμως, αυτός που δηλώνει ότι διαφωνεί ριζικά ιδεολογικά με τη Νέα Δημοκρατία, αυτή την ώρα μιλάει εν ονόματι και της Νέας Δημοκρατίας.
Άντε, τρέχα και γύρευε, δηλαδή, τι θα καταλάβω, εγώ, ο απλοϊκός. Που, δυστυχώς, δεν είμαι απλοϊκός. Μακάρι να ήμουνα. Αλλά ο Ρωμιός δεν μπορεί να διαθέτει εργαλεία ερμηνείας των όσων λέγονται και γίνονται γύρω μας όλη την ώρα.
Άρα, ανασύρει ερμηνείες, κυρίως από κάποιο παλιό ένστικτο – και ο Ρωμιός, δόξα το Θεό, έχει αυτή την χάρη. Ένα ένστικτο, ένα αρχαίο ένστικτο, που έχει επιτρέψει στον Ρωμιό από τον Περικλή μέχρι σήμερα, να επιζήσει, και να επιζήσει ως έθνος.
Λέω, λοιπόν, και εγώ, ως ένας Έλλην, με τρία διαιρεμένα σε τρία κόμματα: Νέα Δημοκρατία, Πασόκ και Δημάρ, προσπαθώντας να συνταιριάξω αυτές τις ιδεολογίες, και συγχρόνως προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τους λόγους, τα μηνύματα, τις δηλώσεις των τριών εκπροσώπων αυτών των τριών κομμάτων, και δεν βρίσκω τίποτα!
Όμως, από την άλλη μεριά, ξέρω πολύ καλά, ότι τα θέματα που είναι κυρίαρχα αυτή την ώρα, τα θέματα που θα ορίσουν τη μακροβιότητα ή όχι αυτής της κυβέρνησης, είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα.
Δηλαδή, μπορεί, να είναι πια φανερό, ότι η δημοκρατία είναι το παραμύθι γύρω από το οποίο κινούνται και τα τρία κόμματα. Όμως, αυτό το παραμυθάκι της δημοκρατία, για την ώρα τους κρατάει, αλλά μεθαύριο θα ξεσπάσει η πρώτη σύγκρουση.
Σύγκρουση για τη διαχείριση περί των οικονομικών, σύγκρουση για τη διαχείριση περί της παιδείας, σύγκρουση για τη διαχείριση των φοροφυγάδων και των συνεπειών της φοροδιαφυγής, κλπ. Όλα αυτά, δεν υπόσχονται μία αγαθή σχέση τριών κομμάτων. Πάνω, λοιπόν, σε αυτή τη σκέψη, μιλάω και εγώ. Δεν πιστεύω ότι θα προκόψουνε.
Άρα, δεν πιστεύω ότι θα κρατήσει πολύ αυτή η Ιερή Συμμαχία – έτσι βαρύγδουπα την ονομάζω Ιερή Συμμαχία.
Δεν θα κρατήσει πολύ. Μια σπίθα χρειάζεται για να τιναχτεί στον αέρα. Ποιος θα είναι ο πυροδότης; Θα είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος; Ποιος ξέρει.
Ομολογώ, ότι άκουγα τον Βενιζέλο που μιλούσε, αναπτύσσοντας το πλάνο διαχείρισης της εξουσίας και εμεινα σε μία σχέση ικανοποιημένου πολίτη. Τα έλεγε έξυπνα. Ήταν ορθός. Ήταν συμβιβαστικός. Ήταν πρακτικός. Είχε ένα σωρό πολιτικές χάρες. Και λέω, άραγε, αυτός, ο κατά κάποιον τρόπο ηγέτης, ενός μικρού ποσοστού των Ελλήνων, είναι αυτό που ακούω, τώρα, από ένα βήμα με συγκεκριμένους αποδέκτες, δηλαδή, των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του; Με γοήτευσε. Αλλά, ίσως θα με γοητεύσει το ίδιο ο Σαμαράς, όταν για τα ίδια πράγματα, μιλήσει αύριο, με τον δικό του τρόπο.
Γιατί, δεν μπορούν να πούνε άλλα πράγματα. Για την υγεία μιλάνε, για την παιδεία μιλάνε, για τη διοίκηση μιλάνε, ή για τους φόρους… Δεν είναι πολλά τα θέματα.
Ένα είναι το θέμα… ομιλίας και για τους τρεις.
Διότι, δεν προφταίνει να παρουσιάσει πράξεις, το νέο Πασόκ που ονειρεύεται ο Βενιζέλος. Διότι, με τον τρόπο του, αρνιέται όλη την προϊστορία του Πασόκ, και ονειρεύεται να στήσει επί εξουσίας του αυτό το νέο Πασόκ και δεν κάνει λάθος, οι προγραμματικές δηλώσεις ενός νέου Πασόκ είναι πειστικές.
Από κει και πέρα, όμως, αν μπούμε στα καφενεία, θα ακούσουμε ερωτήματα όπως: Αυτό γιατί το είπες; Είσαι σε θέση να το εξασφαλίσεις; Ή π.χ. τί δουλειά έχεις να μιλάς, εσύ, για τα φάρμακα, εφόσον δεν γνωρίζεις τις κινήσεις ενός κράτους που πήρε στα χέρια του την ύποπτη διαχείριση της υγείας των ανθρώπων, και καταντήσαμε να υποχρεώνεται ο καταναλωτής ενός φαρμάκου να καταβάλει ο ίδιος όλο το ποσόν της χρέωσής του, συν εκείνης του Ταμείου του.
Διαφαίνεται, λοιπόν, μία αγωνία. Προσπαθούν να τα βρούνε. Με τα λόγια, ο κάθε υπουργός κάνει μια κατάθεση: Είμαι αυτός, έχω αυτό το παρελθόν, και υπόσχομαι αυτά για το μέλλον. Μόνο λόγια. Αυτή τη στιγμή στήνουμε πάνω σε ένα παλκοσένικο ένα θεατρικό και ανεβαίνει ένα ένα κομμάτι από το… κράτος και ότι εκπροσωπεί το κάθε κομμάτι κράτους, σε ποσοστό ψήφων.
Τα κακό ποιό είναι; Ότι τώρα θα παιχτεί ένα παιχνίδι εξουσίας. Τα τρία κόμματα θα βγουν στην αρένα των ταυρομαχιών για να πολεμήσει το καθένα τον έναν και μοναδικό… ταύρο!
Αυτά έχω να παρατηρήσω πάνω στην σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας. Τα υπόλοιπα, τα λέει ο ίδιος ο λαός, τα λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι, θα τα πει ο κάθε υπουργός από τη θέση του.
Ήδη, ακόμα δεν ξεκίνησαν την διαχείριση της εξουσίας τους και έχουμε τρεις παραιτήσεις στα γρήγορα… Γιατί φύγανε νομίζετε; Τρομάξανε. Το ‘βάλαν στα πόδια. Αυτή είναι η φράση. Τους τρόμαξε το κράτος, το όποιο κράτος.
Αν εμείς, από την άλλη πλευρά, ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία, όλες οι επαναστάσεις είχαν κίνητρο την πείνα. Ο λαός, ο οποίος, για παράδειγμα, πήρε μέρος στη Γαλλική Επανάσταση, ή ο λαός που κατέβηκε στους δρόμους της Πετρούπολης, είχε κίνητρο την πείνα. Τίποτε άλλο. Όχι την εξουσία. Κι όταν μιλάμε για εξουσία, μιλάμε για την εξουσία που εξασφαλίζει τον επιούσιο.
Λοιπόν, τώρα, θα πεινάσουμε και μεις. Γιατί, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλο ποσοστό ανέργων, αστέγων, υποαπασχολούμενων…
Και η πείνα μπορεί να είναι άοπλη, τώρα, αλλά, σε λίγο θα πάψει να ‘ναι άοπλη! Και θα δούμε στο δρόμο εικόνες, που δεν τις έχουμε φανταστεί καν.
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Κίνημα "δεν δηλώνω" ο... τρόμος της εφορίας


Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών, λόγω της αυξημένης πιθανότητας πολλοί φορολογούμενοι να μην υποβάλουν φέτος φορολογικές δηλώσεις για να αποφύγουν την πληρωμή των υπέρογκων φόρων που αναμένεται να προκύψουν.

Οι ενδείξεις, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, για μια τέτοια συμπεριφορά από μεγάλο αριθμό φορολογουμένων είναι ισχυρές, καθώς μέχρι χθες είχε υποβληθεί μόλις το 1/3 των δηλώσεων, τη στιγμή που η προθεσμία για την υποβολή λήγει στις 16 Ιουλίου.
 
Για να αποτρέψουν τον κίνδυνο κατάρρευσης των φορολογικών εσόδων από το ενδεχόμενο μιας μαζικής άρνησης υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, οι υπηρεσίες του υπ. Οικονομικών προετοίμασαν ένα σχέδιο για τον άμεσο εντοπισμό και το στενό «μαρκάρισμα» όσων φορολογουμένων δεν τις υποβάλλουν εντός της προθεσμίας.
 Σύμφωνα με το σχέδιο, οι παραβάτες θα εντοπίζονται άμεσα και θα καλούνται να καταθέσουν τις δηλώσεις τους εκπρόθεσμα στις αρμόδιες ΔΥΟ, καταβάλλοντας υπέρογκα ποσά πρόσθετων φόρων.
 
Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι αυτοί θα χάνουν το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ και θα υποχρεώνονται να πληρώσουν όχι μόνο το συνολικό φόρο που προκύπτει από τη δήλωση προσαυξημένο κατά 1,5% για κάθε μήνα καθυστέρησης αλλά και επιπλέον φόρο 2,5% επί του συνολικού τους εισοδήματος.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ακόμα ποιο φτωχοί ... ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΙΟΣ


karakatsanisΣε ηλικία 72 ετών, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θύμιος Καρατσάνης, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 11:30 πμ στο νεκροταφείο Παιανίας.
Ο Θύμιος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργάζεται συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και εν συνεχεία στο ελεύθερο θέατρο.
Στο θέατρο είχε παίξει σε έργα, μεταξύ άλλων, του Αριστοφάνη και του Μολιέρου. Τελευταία του εμφάνιση στο θέατρο είναι την περίοδο 2008 - 2010 στο « Θάνατο του εμποράκου « του Άρθουρ Μίλερ με την Αφροδίτη Γρηγοριάδου.
Στον κινηματογράφο έπαιξε στις ταινίες Το πιο λαμπρό αστέρι, η Χαρτορίχτρα, Γυναικοκρατία, Καραβάν σαράι, Μπουμ Ταρατατζούμ, Οι νταντάδες.
http://makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η σοβαρότητα της κατάστασης με την πρόσφατη κατολίσθηση στο ορυχείο πεδίου Καρδιάς αποτυπώνεται σε έγγραφο της Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος

Διαστάσεις «επιδημίας» τείνει να λάβει το φαινό­μενο των κατολισθήσεων στην Πτολεμαΐδα, στις περιοχές των ορυχείων όπου υπάρχουν τα μεγαλύτερα κοιτάσματα λιγνίτη για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα. 
Μετά τα τεράστια ρήγματα στη Μαυροπηγή. που «κατάπιαν» ολόκληρο χωριό, πρόσφατα εκδη­λώθηκε μεγάλη κατολίσθηση στο ορυχείο πεδίου Καρδιάς. Εξαιτίας της δεν αποκλείεται ακόμα και να απειληθούν μεγάλα, εθνικά σχέδια στον τομέα της παραγωγής ηλε­κτρικής ενέργειας. Η σοβαρότητα της κατάστασης παρουσιάζεται ανάγλυφα σε έγ­γραφο που συνέταξε στις 21 Ιου­νίου η Επιθεώρηση Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος του υπουργεί­ου Περιβάλλοντος. Με αφορμή το νέο ρήγμα λοιπόν, οι αρμόδιοι, μεταξύ άλλων, ζητούν:
1. ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ άμεσα οι  εργασίες εξόρυξης λιγνίτη στην ευρύτερη περιοχή της κατο­λίσθησης.
2 ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ εργασίες εκμετάλλευσης και να απαγορευτεί π διέλευση μηχανημάτων και προσωπικού.
3. ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ άμεσα η κυ­κλοφορία στο δρόμο προσπέ­λασης του ορυχείου.
4. ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ πλή­ρως τα αίτια που προκάλεσαν το πρόβλημα και να επανεξεταστεί ο προγραμματισμός της εκμετάλ­λευσης του ορυχείου.
Ενδιαφέρον είναι ότι παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, οι επιθεωρητές Περιβάλλοντος, λόγω της σοβαρότητας της κατά­στασης, αμέσως έσπευσαν στην περιοχή. Κατά πληροφορίες, οι επιθεω­ρητές Περιβάλλοντος, που έχουν χωρική αρμοδιότητα στη Βόρεια Ελλάδα, είναι μόλις πέντε (!).
Ανησυχία για προβλήματα στην τροφοδοσία της χώρας με ρεύμα
Σύμφωνα με ειδικούς της ΔΕΗ πάντως από το συγκεκριμένο, πα­λαιό πεδίο του ορυχείου Καρδιάς σχετικώς μικρές είναι οι ποσότητες λιγνίτη που προορίζονται για τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος (ΑΗΣ). Αρα, μέσα σε αυτή τη θερμή καλοκαιρινή περί­οδο, οπότε οι ανάγκες είναι μεγά­λες, δεν φαίνεται ότι θα προκληθεί κάποιο πρόβλημα.
«Μπλόκο» στα ορυχεία
Επίσης, όσον αφορά το δρόμο, ο οποίος κυριολεκτικά διαλύθηκε, εκεί κινούνται ως επί το πλείστον μόνον αυτοκίνητα εργαζομένων και οχήματα της εταιρίας. Ωστόσο, αυτό που φοβούνται περισσότερο οι ειδικοί είναι ότι αυτή η φαινο­μενικά «ακίνδυνη» κατολίσθηση μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην τροφοδοσία της χώρας με ρεύμα.
Κι αυτό διότι, όπως εξηγούν, πολύ πιθανώς η κατολίσθηση στο ρέμα Σουλού, που υπάρχει στο σημείο, μπορεί να εμποδίσει την εκμετάλλευση του καινούργιου ορυχείου της Ποντοκώμης. Πόσω μάλλον αφού δεν αποκλείεται να υπάρχει πλέον συνεχής ροή υδά- των από το ρέμα Σουλού προς την Ποντοκώμη, της οποίας το ορυχείο θα «πνιγεί» στα νερά.
Να σημειωθεί πως από αυτό το ορυχείο θα τροφοδοτείτο με λιγνίτη η 5η μονάδα που θα φτιάξει η ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα. Ως γνωστόν, προ διετίας το έργο είχε εξαγγελθεί πανηγυρικά από την τότε κυβέρνηση Παπανδρέ- ου. Μάλιστα για την εκμετάλλευ­ση των εκεί κοιτασμάτων λιγνίτη ηροβλεπόταν η μετεγκατάσταση των οικισμών Ποντοκώμης και Μαυροπηγής.
Ηδη, έχουν υποβληθεί οι σχετι­κές προσφορές για την κατασκευή της μονάδας, προϋπολογισμού 1,4 δισ. ευρώ, που βάσει των σχεδιασμών θα πρέπει να λειτουργήσει το 2017.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πρόγραμμα για άνεργους νέους ανακοινώνεται την ερχόμενη εβδομάδα

Πρόγραμμα για 70.000-90.000 ανέργους νέους, θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης όπως είπε ο ίδιος στο ραδιοφωνικό σταθμό flash. Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι, η χρηματοδότηση του προγράμματος θα γίνει με ευρωπαϊκά κονδύλια που βρίσκονται ήδη στη διάθεση του υπουργείου Εργασίας.

Ερωτηθείς για τα «μαϊμού» προνοιακά επιδόματα, ο υπουργός σημείωσε ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί οριστικά μόνον μέσω της διασταύρωσης στοιχείων, με ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ανέφερε ότι με βάση την ενημέρωση που έχει από τον διοικητή του ΟΓΑ, ο Οργανισμός διαθέτει τη μηχανογραφική δυνατότητα για να ελέγξει τους παραλήπτες των επιδομάτων αλλά διατήρησε ορισμένες επιφυλάξεις έως ότου διαπιστωθεί ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ – ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ” ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ DEUTCHE TELEKOM (μαζι με δύο συνεργούς του) ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΕΙ “ΟΤΕ”!

Βαρύτατες ευθύνες ρίχνει και στον υπουργό οικονομικών (Παπακωνσταντίνου) αλλά και στον υπουργό δικαιοσύνης (Καστανίδης), με πραγματικά απίστευτες αποκαλύψεις!

Κύριε Καστανίδη δε νομίζετε ότι πρέπει να μιλήσετε για το θέμα; Έχετε τις ίδιες ευθύνες με τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου; Η έκθεση λέει ότι η Ελλάδα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ με τις διεθνείς συνθήκες. Είναι δική σας επιλογή ή άνωθεν εντολή;

Η υπόθεση έφτασε στις Αμερικανικες αρχές οι οποίες ενημέρωσαν επίσημα τον Απρίλη του 2010 την Ελληνική κυβέρνηση καλώντας την να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση. Και ο Παπανδρέου δεν άνοιξε καν τον φάκελλο!

Αντίθετα την ίδια εποχή, παρέδιδαν τον Ελληνικό ΟΤΕ στην Deutche Telekom για ένα κομμάτι ψωμί!

Δηλαδή οι κυβερνήσεις από τον Απρίλη του 2010 εως σήμερα, καλύπτουν μία σκοτεινή συμμορία, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ!

Αναμένουμε τις ενέργειες σας κύριε Σαμαρά και κύριε Ρουπακιώτη. Δεν είναι δυνατόν η χώρα να χαρακτηρίζεται ως “παράδεισος για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία” από τον ΟΟΣΑ και εσείς να το ανέχεστε. Ο φάκελλος είναι στα χέρια σας, οποτε υποχρεούστε να τον ανοίξετε και να μάθει ο λαός σε ποιόν “πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία” αναφέρεται το κατηγορητήριο.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜ”Ε”!!

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση:

ΕΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΠΙΑ


http://www.alexiptoto.com/2012/06/blog-post_892.html
Διαβάστε περισσότερα » »

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΤΗΣ COSMOTE ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ – ΟΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.

Ήταν οι ίδιοι που απείλησαν τον Καμμένο με αγωγές όταν το αποκάλυψε στην εξεταστική; ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ; 

Ποιά στελέχη του ΟΤΕ πήραν μίζες που τώρα καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός με το αίμα του; 

Εδώ και τώρα ζητήστε από τους Αμερικανούς τα εμβάσματα.

Διαβάστε την απόφαση – βόμβα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ300


ΟΤΕ και COSMOTE ποιοι από εσάς δωροδοκήθηκαν με τα $536,000 από έμβασμα της Τράπεζας Κύπρου από την εταιρεί...

http://www.alexiptoto.com/2012/06/cosmote.html
Διαβάστε περισσότερα » »

«Ποιος έκανε τις δουλειές του Άκη!»

tsoxatzopoulos1Τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρνει η κατάθεση- «φωτιά» του οδοντιάτρου Νίκου Γεωργουλάκη, του ανθρώπου που στοχοποιήθηκε, ως ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής της offshore εταιρείας Nobilis, μέσω της οποίας έγινε και η αγοραπωλησία του ανακτόρου της Δ.Αρεοπαγίτου.

Η κατάθεση-«κόλαφος» στον ανακριτή, ξεμπλέκει το «μίτο της Αριάδνης», αλλά «σφραγίζει» και την προφυλάκιση της κ.Τσεκούρα, που αναμένεται να κληθεί εκ νέου να δώσει κατάθεση.
1
Γιατί ο Γεωργουλάκης εμπιστευόταν «τυφλά» την Λαμπροπούλου

Μεταξύ των φίλων του με τους οποίους διατηρούσε σχέσεις στην Ελλάδα, ήταν και η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, την οποία και γνώρισε το 1975 ως φοιτητής.(Να θυμίσουμε ότι η κ.Λαμπροπούλου είναι ήδη προφυλακισμένη.) Ως λογίστρια είχε αναλάβει όλες τις φορολογικές υποθέσεις του, τόσο του ιδίου, όσο και του αδερφού του και της μητέρας του, που αντιμετώπιζε τότε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η σχέση τους «σφραγίστηκε» με την βάφτιση της δευτερότοκης κόρης του από την κατηγορουμένη.
Μετά τον θάνατο του πατέρα του την ορίζει συνδικαιούχο στους τραπεζικούς του λογαριασμούς στην Ελλάδα , ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί αναλήψεις προς κάλυψη της άρρωστης μητέρας του και να διευθετεί υποθέσεις δικές του και του αδερφού του στην Ελλάδα.

«Για την παραπάνω εν γένει φροντίδα και βοήθεια της Ε.Λαμπροπούλου κατά πρώτον προς την μητέρα μου και κατά δεύτερον προς εμένα και τον αδερφό μου, όπως είναι ευνόητο θεωρούσα ότι της όφειλα όχι μόνον μεγάλη υποχρέωση, αλλά ευγνωμοσύνη, ιδιαίτερα δε για την μεγάλη στήριξη που μας προσέφερε, όταν η μητέρα μου υπέστη δύο εγκεφαλικά επεισόδια και χρειάστηκε εισαγωγή σε νοσοκομείο, σε κέντρο αποκατάστασης , αποκλειστικές νοσοκόμες κλπ. , καταστάσεις που διαχειρίσθηκε με αυταπάρνηση και έφερε εις πέρας.» αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεση που εξασφάλισε αποκλειστικά το spirospero.gr ο οδοντίατρος από την Αμερική.
2
Πώς η λογίστρια έπιασε στη «φάκα» τον Γεωργουλάκη ζητώντας την βοήθειά του

Το Νόεμβριο του 2004, η Λαμπροπούλου έχοντας άριστες σχέσεις με τον οδοντίατρο, του τηλεφωνεί και του ζητάει την βοήθειά του για κάποια υπόθεση που είχε αναλάβει το φοροτεχνικό της γραφείο. Συγκεκριμένα του είπε ότι έχει αναλάβει προς φοροτεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα, «μια αμερικάνικη εταιρία», που είχε δραστηριότητα στην Ελλάδα, και θα τον χρειαζόταν για να δηλώσει το όνομά του ως αντίκλητο αυτής στην Αμερική. Του ανέφερε επίσης, ότι η παρουσία του αυτή, θα ήταν εντελώς ΤΥΠΙΚΗ και δεν θα είχε καμία υποχρέωση ή όφελος από αυτή.

« Η εταιρία αυτή, όπως μου είπε, είχε διαχειριστή και εκπρόσωπο από το καταστατικό της στην Ελλάδα, ο οποίος μαζί με την ίδια θα χειριζόταν όλες τις υποθέσεις της, έτσι και εγώ δεν θα χρειαζόταν να αναμιχθώ σε κάποια ουσιαστική ενέργεια και δεν θα με απασχολούσε. Ποτέ δεν μου είπε ότι θα με εμφάνιζε ως ιδιοκτήτη αυτής της εταιρίας. Χωρίς κανένα δισταγμό, δέχτηκα και συμφώνησα. Αυτό έγινε, λόγω της απεριόριστης εμπιστοσύνης που είχα στο πρόσωπό της και δεν μπορούσα να φανταστώ καν ότι αυτή θα μου ζητούσε κάτι που μπορεί να ήταν επιζήμιο για μένα ή θα με εξέθετε σε κινδύνους. Μάλιστα, δεν μου ζητήθηκε καμία οικονομική συμμετοχή ούτε παροχή εργασίας. Με τον τρόπο αυτό, ενεπλάκην στην υπόθεση.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργουλάκης στον ανακριτή.
3
Το «βοηθητικό» - φαξ και η εμβόλιμη εμφάνιση της Τσεκούρα

Στις 16 Νοεμβρίου του 2004, η Λαμπροπούλου ζητάει από τον κουμπάρο της να στείλει φαξ ως αντίκλητος, «σε κάποια δικηγόρο Μαρία Τσεκούρα στην Αθήνα», της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε παντελώς ο οδοντίατρος, με περιεχόμενο που αφορούσε σε αλλαγή φορολογικού υπευθύνου της "Nobilis".(Η Μαρία Τσεκούρα έχει ήδη καταθέσει ότι τυπικά και μόνο εμφανιζόταν ως διαχειρίστρια της "Nobilis") .
Η Τσεκούρα ήταν η διαχειρίστρια και νόμιμος εκπρόσωπος της εν λόγω εταιρίας. Ο Γεωργουλάκης στέλνει το φαξ και η Τσεκούρα κατέστησε φορολογικώς υπεύθυνη της εταιρίας την Λαμπροπούλου με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Από τότε και μέχρι τις αρχές του 2010, ο οδοντίατρος δεν ξανασχολήθηκε με αυτό και είχε κυριολεκτικά λησμονήσει την ύπαρξη της "Nobilis".

«Αίφνης, η Ε.Λαμπροπούλου, μου αποστέλλει φαξ με ημερομηνία 22-3-10 με το οποίο μου ανακοινώνει ότι η εταιρία λέγεται Nobilis και ότι εγώ ήμουν...ιδιοκτήτης, έχοντας την μετοχή της εταιρίας!!!
Επίσης, με πληροφορεί ότι το ακίνητο ( ποιό ακίνητο τότε δεν γνώριζα) είναι νοικιασμένο από το 2007, ότι ο ενοικιαστής έκανε σε αυτό πολλές προσθήκες και επισκευές που αγγίζουν τις 600.000ευρώ!!! που έχουν πληρωθεί από τον ενοικιαστή ( δεν αναφέρει το όνομα του Α.Τσοχατζόπουλου), και ότι το ακίνητο αυτό πουλιέται στην σύζυγο του ενοικιαστή , με τους όρους που ακολούθως μου αναφέρει, μεταξύ των οποίων είναι και το ποσό 600.000ευρώ , που θα συμψηφισθεί με το τίμημα της αγοραπωλησίας διότι τα οφείλει η εταιρία στον ενοικιαστή!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργουλάκης στην κατάθεσή του στον ανακριτή που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το spirospero.gr

Η Λαμπροπούλου ονομάζει τον Άκη «ενοικιαστή», προκειμένου να μην αντιληφθεί ο οδοντίατρος για ποιόν πρόκειται και πάρει χαμπάρι την καλοστημένη «παγίδα» που του είχανε στήσει.
4
5
Ο «εγκέφαλος» Τσεκούρα

Όπως προκύπτει από το καταστατικό της εταιρίας Nobilis, η Ταλίτα- Μαρία Τσεκούρα, είναι ουσιαστικά μέχρι και σήμερα η μόνη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της εταιρίας αυτής.
6
Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του κ.Γεωργουλάκη, ότι η δικηγόρος Τσεκούρα συνεχίζει να παραπλανεί την δικαιοσύνη ακόμη και σήμερα. Πριν λίγες ημέρες απέστειλε και άλλο φαξ στον οδοντίατρο! ( μια κλήση του ΣΔΟΕ προς την Ε.Λαμπροπούλου, με την οποία αυτή καλείται να δώσει εξηγήσεις για φορολογικές παραβάσεις της εταιρίας Νobilis. )
Με την κίνησή της αυτή η δικηγόρος θέλει να εμφανισθεί ως απλή διαχειρίστρια της εταιρίας, που εκτελώντας το καθήκον της, ενημερώνει για τα τρέχοντα θέματα τον πραγματικό ιδιοκτήτη αυτής!!! Τον κ.Γεωργουλάκη!



10
11

Οι γνωρίζοντες τα δικαστικά επιμένουν πως αυτή η κατάθεση επισφράγησε την...προφυλάκισή της.Αντιθέτως ο κ. Γεωργουλάκης αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους και επέστρεψε στις ΗΠΑ, όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει πρώτο το spirospero.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Παραμένει στο «κόκκινο» ο δείκτης ρύπανσης στην Ποντοκώμη

Αμετάβλητη φαίνεται η κατάσταση στην ποιότητα του αέρα στο τοπικό διαμέρισμα Ποντοκώμης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά του του ΑΗΣ Καρδιάς, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα (00:09 – ξημερώματα Σαββάτου) ο δείκτης ρύπανσης του Κέντρου Περιβάλλοντος  της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας – όπως και το πρωί – έχει την ένδειξη «7«, που σημαίνει σημαντικές επιπτώσεις σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, όπως εκείνες που πάσχουν από άσθμα.Η  διεύθυνση του ΚΕ.ΠΕ.  ενημέρωσε -  νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής – τη ΔΕΗ προκειμένου να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό της ρύπανσης, όμως απ’ ότι φαίνεται δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι HΠΑ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο της Συρίας - Ζητούν για επιχειρήσεις την Σούδα


Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την "ανθρωπιστική κρίση στην Συρία". Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο "απλά" όπως ήταν στην περίπτωση της Λιβύης, αφού δεν υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που να δίνει άλλοθι στην ελληνική πλευρά να εγκρίνει την χρήση της βάσης. Και αυτό είναι το τυπικό κώλυμα της υπόθεσης. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα θα έλθει μετωπικά αντιμέτωπη με τα ρωσικά συμφέρονα. χωρίς μαλιστα να έχει να κερδίσει κάτι το ουσιαστικό από αυτή την κόντρα, μάλοον το αντίθετο.
Δηλαδή θα βρεθεί στην μέση σε μία αναμέτρηση για την οποία όλος ο πλανήτης κρατά ήδη την ανάσα του.
Αν η Μόσχα, αποφασίσει "να τραβήξει  το σχοινό" που όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί, τότε είναι πιθανόν η Αθήνα να βρεθεί στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να δίνει έγκριση σε ΝΑΤΟϊκά μαχητικά να χρησιμοποιούν την βάση της Σούδας για να κτυπούν στόχους ρωσικού συμφέροντος στην Συρία!
Πρόκειται για μία επανάληψη του σκηνικού του 2003 όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να επιτεθούν στο Ιράκ, χωρίς την ύπαρξη προγενέστερης απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, οπότε είχε τεθεί επιτακτικά θέμα νομιμοποίησης της χρήσης της βάσης της Σούδας. Τότε η κυβέρνηση Σημίτη είχε εγκρίνει την χρήση της βάσης, αλλά τότε δεν υπήρχε ενεργός εμπλοκή της Ρωσίας. Ποιος να διαμαρτυρηθεί το 2003; Ο Σαντάμ Χουσεΐν;
Τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο περιπεπλεγμένα από στρατηγικής άποψης: Θα δωθεί έγκριση σε ΝΑΤΟϊκά μέσα, αεροσκάφη και πλοία να χρησιμοποιήσουν την ελληνική βάση στο πλευρό της ... Τουρκίας και σε βάρος των συμφερόντων της ομόδοξης Ρωσίας; Αλλά και σε βάρος της ύπαρξης, περίπου 2,5 εκατ. Ελληνοθρόδοξων και καθολικών Χριστιανών, τους οποίους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι "θα περάσουν με μαχαίρι" οι φανατικοί ισλαμιστές που χρησιμοποιούνται από τους δυτικούς για να εκδιώξουν το καθεστώς και να ελέγξουν την Συρία;
Πάντως ήδη την εβδομάδα των εκλογών (13 Ιουνίου)  άρχισαν να καταπλέουν στην Σούδα (φωτό α' σελίδας) "τα πρώτα βιολιά" του αμερικανικού Σόλου, όπως το Los Angeles-class επιθετικό υποβρύχιο USS Annapolis (SSN 760) στο πλαίσιο ανάοτυξής του στον 6ο Στόλο
Εξαιρετικά δύσκολη η απόφαση, αλλά φαίνεται ότι έχει ήδη ληφθεί: Η βάση της Σούδας θα παραχωρηθεί για επιχειρησιακή χρήση αμέσως μόλις ζητηθεί αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές της κυβέρνησης και του υπουργείου Εξωτερικών. Και ο Θεός βοηθός (λέμε εμείς)...

 
Διαβάστε περισσότερα » »

Το πρώτο ελληνικό smartphone



Η MLS Πληροφορική ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου. Το εν λόγω κινητό ενσωματώνει πρωτοποριακές καινοτομίες που θα φέρουν επανάσταση στην επικοινωνία. Το όνομα του κινητού είναι MLS iQTalk καθώς συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ) τις οποίες η... MLS αναπτύσσει εδώ και χρόνια. Το MLS iQTalk είναι smartphone με λειτουργικό σύστημα Android που καταλαβαίνει και μιλάει την ελληνική γλώσσα.



Η λεπτομερής παρουσίαση του MLS iQTalk θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του στην ελληνική αγορά τις επόμενες μέρες. Η Cosmote έχει πάντως τη συσκευή ήδη στη λίστα με όσες θα προσφέρει στο άμεσο μέλλον στους καταναλωτές της. Μάλιστα, από την ειδική σελίδα της αποκαλύπτονται και ορισμένα χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως ο χρόνος ομιλίας (έως και 8.5 ώρες), ο χρόνος αναμονής (έως 168 ώρες) και το βάρος (116 γραμμάρια).
Διαβάστε περισσότερα » »