Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ...


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ



ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ.ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ), ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΔΩ:

Οι Ρώσοι για να φύγουν από τη Συρία, ζητούν ανταλλάγματα στην Κύπρο ή στο Αιγαίο Πέλαγος.
Το «παιχνίδι» για το μοίρασμα της ευρύτερης περιοχής μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Και οι διαδικασίες επιταχύνονται θεαματικά με τις κινήσεις της Γερμανίας, οι οποίες φαίνεται πλέον πεντακάθαρα ότι λειτουργούν ως καταλύτης στις εξελίξεις. Όλα δείχνουν ότι Ελλάδα, Κύπρος και γενικότερα η «γειτονιά» μας βρίσκεται μπροστά σε μια «νέα Γιάλτα».
Ποιος θα είναι ο κερδισμένος, περισσότερο ή λιγότερο, και ποιος ο χαμένος … κοντός ψαλμός, αλληλούϊα. Περιμένοντας να βγεί «λευκός καπνός» από το Κρεμλίνο, ουδείς μπορεί να προβεί σε ασφαλείς προβλέψεις.
Βάζοντας κάτω τα γεγονότα που σημειώνονται αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει μεγάλο θέμα που να μην έχει ανοίξει. Πολύ περισσότερο, ότι το «αύριο» είναι κιόλας εδώ. Ιδού λοιπόν, κομμάτι – κομμάτι τα γεγονότα που συνθέτουν το πάζλ των μεγάλων ανατροπών που συντελούνται:

1. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα, βρίσκεται από σήμερα για επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ. Είναι η πρώτη που πραγματοποιεί στη Μέση Ανατολή από τη στιγμή που επανεξελέγη πρόεδρος. Το Ισραήλ, ως γνωστόν, προωθεί με ιδιαίτερη θέρμη το ζήτημα της έρευνας και εκμετάλλευσης κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη ΝΑ Μεσόγειο, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη του (ΑΟΖ).

2. Το Ισραήλ πριν από μερικές εβδομάδες, προέβη σε σημαντική συμφωνία με τον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό, Γκάζπρόμ, για προπώληση των ποσοτήτων φυσικού αερίου που θα εξορυχθούν από το Νο2 και 3 κοιτάσματά του, δίπλα από την κυπριακή ΑΟΖ. Πρόκειται κυρίως, για το «Ταμάρ». Το σημαντικότερο, έως τώρα κοίτασμα, «Λεβιάθαν» το έχουν μια ισραηλο-αμερικανική εταιρεία και μια αυστραλιανή.

3. Η Κομισιόν πραγματοποιεί, ως όλα δείχνουν, τη σημαντικότερη επίσκεψή της στη Μόσχα. Δέκα έξι Επίτροποι και ο επικεφαλής της Κομισιόν, Μπαρόζο, μαζί με σχεδόν εκατό «γραφειοκράτες» των Βρυξελλών. Την Παρασκευή ο Πούτιν θα συναντηθεί με τον Μπαρόζο.

4. Την ίδια στιγμή, όπως είναι γνωστό, στη Μόσχα βρίσκεται και ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών, κ.Σαρρής, για το μέγα θέμα που άνοιξε το Eurogroup, και κυρίως η Γερμανία, με τη μεγαλόνησο. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι τι θα πληρώσει η Μόσχα και τι θα πάρει ως ανταλλάγματα. Το Κρεμλίνο πιέζει για διασφαλίσεις στον Τραπεζικό τομέα (οι ρωσικές καταθέσεις υπολογίζονται στην πραγματικότητα σε 70 δις.), για σημαντική συμμετοχή της Γκαζπρόμ σε οικόπεδα φυσικού αερίου στην ΑΟΖ, για σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Επισκοπή, ακόμα και για βάση για το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας(!!!).

5. Για δεύτερη φορά μέσα σε μιάμιση εβδομάδα, ήλθε στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Γκαζπρόμ, Αλεξέϊ Μίλλερ, αυτή τη φορά για να δει τον υπουργό Ανάπτυξης, κ.Χατζηδάκη και τον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ. Απορίας άξιον είναι, γιατί έπρεπε να δει και τον υπουργό, τη στιγμή που μόλις προ εβδομάδος, είχε συναντήσει τον πρωθυπουργό, κ. Σαμαρά.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, προσθέστε και τα εξής δεδομένα:

Α) Στη Μέση Ανατολή η κατάσταση είναι χαοτική (Συρία, πόλεμος- Αίγυπτος, αστάθεια – Λιβύη, όπου βρίσκεται ο Σαρκοζύ, συγκεχυμένη). Την ίδια στιγμή, ο ανώτατος διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη (SACEUR), ο αμερικανός ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης, απαντώντας σε ερώτηση που του έθεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της αμερικανικής Γερουσίας, είπε ότι κάποιες χώρες του ΝΑΤΟ αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να αναλάβουν μεμονωμένα στρατιωτική δράση στη Συρία.

Β) Η Τουρκία προχωράει σε συνεχείς προκλήσεις –ήπιας, προς το παρών, έντασης- προς την Ελλάδα, στέλνοντας συνέχεια το μήνυμα: «Μην ξεχνάτε, είμαστε κι εμείς εδώ. Ό,τι και να γίνει, θα είμαστε κι εμείς στο “μοίρασμα”». Προχτές, μια κορβέτα έφτασε μέχρι τον Σαρωνικό, ενώ αργότερα υπήρξαν και μαζικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, ενώ χθες έβγαλε και ερευνητικό σκάφος της ναι μεν σε διεθνή ύδατα, αλλά υπερκείμενα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, χωρίς πρότερη γνωστοποίηση στις ελληνικές αρχές ως όφειλαν. Σε αντίστοιχες κινήσεις προβαίνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα, στέλνοντας μηνύματα για την ΑΟΖ.

Συμπεράσματα από όλα αυτά; Ιδού ορισμένα:

- Όσοι έλεγαν ότι στη ΝΑ Μεσόγειο δεν υπάρχει μεγάλος ενεργειακός πλούτος, μάλλον διαψεύδονται. Ακόμα κι’ αν υποθέσουμε ότι οι Κύπριοι υπερβάλλουν, το Ισραήλ προωθεί με μεγάλη συνέπεια το θέμα.

- Η χαοτική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, και ιδιαίτερα στη Μ.Ανατολή, δεν μπορεί να κρατήσει άλλο. Πρέπει να αποκατασταθεί η «τάξη» τόσο για να υπάρξει εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, όσο και γενικότερα για να μπορέσουν οι ΗΠΑ να στραφούν στις μεγάλες προκλήσεις προς Ασία, και γενικότερα προς τον αναπτυσσόμενο κόσμο (εκτός κι αν θεωρεί κανείς τυχαίο ότι βγήκε Πάπας από τη Λ.Αμερική και ότι οι Ολυμπιακοί θα πάνε στην Βραζιλία).

- Οι δυνάμεις που παίζουν τον ενεργότερο ρόλο είναι οι ΗΠΑ, Ρωσία (και Κίνα –σε διακριτικό και αφανή, έως τώρα ρόλο), ΕΕ, Ισραήλ και Τουρκία. Σε αυτές πρέπει, φυσικά, να προστεθούν και άλλες μικρότερες χώρες.

- Η Ρωσία χάνει κεκτημένα της (Λιβύη, Συρία, κ.λ.π.), αλλά θέλει να διατηρήσει τις θέσεις της στην περιοχή. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά κυρίως μέσω της Κύπρου. Οι απαράδεκτες κινήσεις της Γερμανίας σε βάρος, συνολικά, του χρηματοπιστωτικού-οικονομικού συστήματος της Κύπρου, μπορεί να λειτουργήσουν ως μοχλός για να οδηγηθεί η Λευκωσία στην αγκαλιά της Μόσχας. Κι’ αν όχι αυτό, σίγουρα θα υπάρξει ένα «μοίρασμα».

Το ίδιο και στα ενεργειακά. Η Μόσχα θέλει να μπει –παίρνοντας ένα σημαντικό κομμάτι, μαζί με αμερικανούς και ευρωπαίους- στις ΑΟΖ της Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ, κ.ο.κ. Αυτό, στην περίπτωση της Ελλάδας, περνάει μέσα από τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Επίσης, διόλου υποδεέστερο είναι ότι η Ρωσία θέλει να φτιάξει τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream που προς το παρών σχεδιάζεται να ακολουθήσει τη διαδρομή της «Παραεγνατίας». Αρχικά, σχεδιαζόταν να περάσει από την Ελλάδα, και υποθαλάσσια να πάει προς Ιταλία.

Antinews
ΠΗΓΗ
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Κυπριακή Τραγωδία

Διαλύστε τη γερμανική ομοσπονδία των βαρβάρων, για να σωθεί η Ευρώπη.
Ο πιο άχρηστος λαός της Ευρώπης επιτίθεται σε όλους τους λαούς της.
Τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από εκατό χρόνια "βυθίζει" την ήπειρο στη φτώχεια και την απελπισία.
Αν βάλεις ένα μεγαλόσωμο πρόβατο επικεφαλής μιας αγέλης λεόντων, το βέβαιο είναι ότι θα την οδηγήσει στον όλεθρο και την καταστροφή. Γιατί; ...Γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ελπίδα επιβίωσης, όταν ο ηγέτης μιας αγέλης ανήκει σε διαφορετικό είδος από αυτό της ίδιας της αγέλης ...Γιατί, όσο ισχυρό κι αν εμφανίζεται ένα πρόβατο, δεν μπορεί να "σώσει" τα λιοντάρια, καθώς δεν έχουν τις ίδιες εκείνες ανάγκες, των οποίων η κάλυψη οδηγεί στη "σωτηρία" τού είδους. Το πρόβατο έχει άλλες ανάγκες, άλλη διατροφή και άλλες συνήθειες από τα λιοντάρια. Ακόμα κι αν είναι πανίσχυρο, δεν αρκεί η έννοια της απλής ομοιότητας για να διασφαλίσει αυτά τα οποία διασφαλίζονται μόνον από την απόλυτη ταύτιση.

Σε μια τέτοια περίπτωση το τέλος είναι κοντά, εφόσον η διαφορετικότητα των "ειδών" είναι τόσο καθοριστική, που αυτή τελικά θα "αποφασίσει" για το "μοιραίο". Γιατί όμως λέμε όλα αυτά τα "βουκολικά" σε ένα κείμενο για τη Γερμανία; Γιατί κάποιοι αφελείς έχουν αναγορεύσει τη σημερινή ηγεσία της Γερμανίας σε "εγγυητή" της ευρωπαϊκής ενοποίησης. Γιατί κάποιοι ιστορικά "αναλφάβητοι" έχουν εναποθέσει στη Γερμανία τις ελπίδες τους για την "επιβίωση" της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί κάποιοι οπαδοί τής λογιστικής σκέψης θεωρούν ότι η Γερμανία είναι αυτήν, που, ως το ισχυρότερο οικονομικά κράτος της Ευρώπης, είναι η μόνη που μπορεί να οδηγήσει τα ευρωπαϊκά έθνη στη "σωτηρία".
Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστορικές "μπαρούφες" όλων των εποχών. Η Γερμανία όχι απλά δεν μπορεί να σώσει την Ευρώπη, αλλά στην κυριολεξία είναι ανίκανη να σώσει τον εαυτό της. Στην καλύτερη γι' αυτήν περίπτωση είναι να κάνει ολόκληρη την Ευρώπη σαν τα "μούτρα" της και αυτό θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Τι ακριβώς είναι αυτά γερμανικά "μούτρα" στα οποία αναφερόμαστε τόσο υποτιμητικά και τα οποία δεν θα θέλαμε να τα δούμε ποτέ "ζωγραφισμένα" στο ευρωπαϊκό "πρόσωπο"; ...Τα "μούτρα" τού σκλάβου των Εβραίων ...Τα "μούτρα" τού απόλυτα υποταγμένου λαού της Ευρώπης ...Τα "μούτρα" του μοναδικού κατακτημένου κράτους στη σημερινή Ευρώπη.
Αυτή είναι η Γερμανία ...Ίσως το μοναδικό κατακτημένο κράτος, που απέμεινε στον Δυτικό Κόσμο. Στον αιώνα αυτόν, που όλες οι αποικίες της Αφρικής έχουν απελευθερωθεί, η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ξένο ζυγό. Ως εκ τούτου η ελευθερία της Ευρώπης και των λαών της δεν μπορεί να εξασφαλιστεί από ένα κράτος, το οποίο από την ίδρυσή του δεν έχει γνωρίσει την ελευθερία. Δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία της Ευρώπης και των λαών της από ένα κράτος, το οποίο από την ίδρυσή του και εντεύθεν "ανήκει" στην κυριολεξία σε άλλους. Δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το αυτόβουλο της Ευρώπης και των λαών της από ένα κράτος, το οποίο είναι "μαριονέτα" στα χέρια των Εβραίων τοκογλύφων, που ίδρυσαν το κράτος αυτό. 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΟΚ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ: ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ;

"Εφόσον εγώ ελέγχω την κίνηση του χρήματος ενός έθνους δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.."-Meyer Rothchild-
Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.

Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.
Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.
Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.
Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.

Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.
Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.

Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.
Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2%( http://en.wikipedia.org/wiki/Jew) του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;
Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.
Πως γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;
Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ηλίθιες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης.

Αν αποφασίσετε επιτέλους να διαδώσετε την αλήθεια αφού πιστείτε και οι ίδιοι κάνοντας την προσωπική σας έρευνα, τότε έχουμε ελπίδες να ελευθερωθούμε.
Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδω και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
Τα παραμύθια περι «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.

Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβέρνησεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους.
Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα δεν θα «περάσει». Είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει απο τις εθνικές οικονομίες των κρατών.
Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους.
Οποιοι το αρνούνται και δεν παραθέτουν στοιχεία είναι όργανά τους.
Οποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών, που ανήκουν βέβαια σε ένα έθνος.
Η μόνη μας διέξοδος είναι η αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων.
Είτε σε προσωπικές συζητήσεις, είτε μέσω mail, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πρέπει αυτά τα στοιχεία να διαδοθούν.

Δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνουν οι Ελληνες και η ανθρωπότητα θύματα της παραπληροφόρησης των Εβραιοκρατούμενων ΜΜΕ.
katohika


Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΡΩΣΙΑ;

Αυτό συμφέρει τον ΠΟΥΤΙΝ, να μην βοηθήσει.
ΕΞΗΓΩ:
Όταν ο ΠΟΥΤΙΝ ανέβηκε στην ΕΞΟΥΣΙΑ αυτοί που αντιμετώπισε ήταν οι ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ. Αυτοί οι μεγιστάνες είναι η λεγόμενοι ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
Όλοι;
Όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι από αυτούς. Αυτοί λοιπόν για να έχουν οικονομική δύναμη έχουν τα χρήματά τους εκτός ΡΩΣΙΑΣ και ένα από τα μέρη αυτά που έχουν τα κεφάλαιά τους είναι Η ΚΥΠΡΟΣ.
Αυτοί οι ΡΩΣΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ λοιπόν έχουν χρηματοδοτήσει πολλές φορές την ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και επομένως είναι ένα αγκάθι στα πλευρά του ΠΟΥΤΙΝ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;
ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΒΛΙ.
ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΙΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ (ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ)
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

ΘΑΨΤΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ! ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ - ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ !

Εκστρατεία μποϋκοταρίσματος όλων των γερμανικών προϊόντων

Ισοδυναμεί με προδοσία στη χώρα μας, στα παιδιά μας, η αγορά οποιουδήποτε γερμανικού προϊόντος. Θάψτε τη γερμανική παραγωγή. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ούτε τσατσάρα γερμανική. Είναι
εχθρoί μας διαχρονικά οι Γερμανοί. Όλες οι γερμανικές φυλές (Ούννοι, Γότθοι, Βησιγότθοι, Βάνδαλοι κ.λ.π.) είναι βαρβαρικά φύλα και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια. Οι Έλληνες, ήταν ανέκαθεν κάρφος στα μάτια των Γερμανών. Σήμερα ξανάρχονται να κατακτήσουν τη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξαν τους Έλληνες για να βγάλουν από μέσα τους όλη την βαρβαρότητα. Θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, τους φυσικούς πόρους, τα πάντα. Κάθε μέρα που περνάει θα εκδηλώνουν σε βάρος μας περισσότερη αγριότητα. Θελουν να μας κάνουν αιώνιους σκλάβους τους.
Οφείλουμε να τους αντιμετωπίσουμε.
Κανένα προϊόν λοιπόν γερμανικό δεν πέπει να μπαίνει στο σπίτι καμιάς οικογένειας.
Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε.
Υ.Γ. Μην αρχίσουν μερικοί με τα σχόλιά τους να λένε ότι οι Γερμανοί δεν είναι έτσι, υπάρχουν και οι Γκαίτε, Νίτσε κ.λ.π. Ναι. σωστά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.


triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ". ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ Ο ΑΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΝΕΛΗ



roupakiotisΠαραδοχή για δράση της Αλβανικής Μαφίας. Έστω και με το στανιό. Γιατί άραγε; Θίγονται οι μειονότητες της Ρεπούση κύριε Ρουπακιώτη;
ΒΙΝΤΕΟ
Για κλάμματα. Με αυτό τον υπουργό Δικαιοσύνης θα φτιάξεις σωφρονιστικό σύστημα ρε Σαμαρά;



makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

καταθέσεις σε Κύπρου και Λαϊκή

Οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταθέσεις σε Κύπρου και Λαϊκή Τραπεζικοί λογαριασμοί εκατομμυρίων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με καταθέτες αρχηγούς ελληνικών πολιτικών κομμάτων, νυν και πρώην υπουργούς, βρίσκονται μπλοκαρισμένοι 

Το αίσθημα ασφάλειας που οδήγησε κάποιους έλληνες πολιτικούς να τοποθετήσουν χρηματικά ποσά στην Τράπεζα Κύπρου και την Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου φαίνεται πως τώρα έχει μετατραπεί σε ανασφάλεια. 

Αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων βιώνουν στιγμές αγωνίας, καθώς βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα να βρίσκονται μπλοκαρισμένοι.

Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, όπως προκύπτει από τις τελευταίες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υποβλήθηκαν στη Βουλή, πολιτικά πρόσωπα έχουν καταθέσει όλα τα χρήματά τους σε κυπριακά υποκαταστήματα.
Ο Ευ. Βενιζέλος διαθέτει επτά λογαριασμούς
Στη συγκεκριμένη λίστα «φιγουράρουν» ηχηρά ονόματα, όπως του Ευάγγελου Βενιζέλου, του Χρήστου Σταϊκούρα, της Έλενας Ράπτης, κ.ά.
Στην πρώτη θέση των μεγαλοκαταθετών βρίσκεται ο πρώην βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευτύχης Δαμιανάκης. Όπως προκύπτει από τη δήλωση του «πόθεν έσχες» του έχει λογαριασμό ύψους 1,3 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου.
Με επτά τραπεζικούς λογαριασμούς στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ορίσει δικαιούχους των συγκεκριμένων λογαριασμών που αγγίζουν τα 665.397,81 ευρώ τη σύζυγό του, την κόρη του και την πεθερά του. Παράλληλα, η σύζυγος του κ. Βενιζέλου διαθέτει 3.214,73 μερίδια αμοιβαίου κεφαλαίου Marfin Ελληνικό Μετοχικό.
Ο πρώην βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ κ. Αλέκος Αθανασιάδης διαθέτει έναν και μοναδικό λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου ύψους 667.000 ευρώ, που αποτελούν τα μόνα κινητά περιουσιακά του στοιχεία.
Τραπεζικούς λογαριασμούς σε κυπριακά υποκαταστήματα διαθέτουν τόσο ο πρώην βουλευτής Λάρισας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Ζώης, όσο και η σύζυγός του. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζώης εμφανίζει με καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου ύψους 235.000 ευρώ, ενώ στη σύζυγό του ανήκει τραπεζικός λογαριασμός στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου. Την ίδια στιγμή έχει σημαντικό αριθμό μετοχών της ίδιας τράπεζας.
Πάνω από 50.000 ευρώ έχει τοποθετήσει στη Λαϊκή Τράπεζα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας. 
Το ποσό των 1.982,61 λιρών Αγγλίας στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου διαθέτει  και η σύζυγος του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία Κρητικού.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της βουλευτή Α΄ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Έλενα Κουντουρά η οποία όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν έχει καταθέσει το ποσό των 103.976,64 ευρώ στη Λευκωσία.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης περιλαμβάνει στη δήλωσή του ποσό 170.537,84 ευρώ στη Λαϊκή Τράπεζα. Πρόκειται για χρήματα του πατέρα του με συνδικαιούχους τον πρώην υπουργό και τα δύο αδέρφια του. Παράλληλα, υπάρχει κοινός λογαριασμός με την κόρη του με κατάθεση ύψους 30.032,44 ευρώ.
Στην ίδια τράπεζα διαθέτει λογαριασμό και ο πρώην βουλευτής Β΄Αθήνας του ΚΚΕ, κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται για ποσό που φθάνει τα 35.864,48 ευρώ.
Τα 100.000 ευρώ ξεπερνά και ο πρώην βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννης Βλατής, με πέντε οικογενειακούς λογαριασμούς στην Τράπεζα Κύπρου. Το συνολικό ποσό των λογαριασμών αγγίζει τα 157.932,48 ευρώ.
Καταθέτης επίσης της Τράπεζας Κύπρου εμφανίζεται και ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Δημήτρης Κουσελάς. Το ποσό του λογαριασμού ανέρχεται σε 139.238,65 ευρώ.
Ο πρώην βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, κ. Κώστας Κιλτίδης δηλώνει 100.983,65 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου.
Συνολικές καταθέσεις ύψους 76.264,54 ευρώ και στις δύο κυπριακές τράπεζες έχει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ.  Γιώργος Παπανικολάου.
Δύο τραπεζικούς λογαριασμούς στην Λαϊκή Τράπεζα με ποσό 7.243,83 αγγλικές λίρες και 5.548,48 ελβετικά φράγκα διατηρεί η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, κ. Έλενα Ράπτη.
Στην Τράπεζα Κύπρου διαθέτει λογαριασμό ύψους 20.000 ευρώ ο πρώην βουλευτής Σερρών της ΝΔ, κ. Τάσος Καρυπίδης, όπως και ο σύζυγος της πρώην βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ κ. Χαράς Κεφαλίδου με 30.203,36 ευρώ.
Η σύζυγος του πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκου Παπαδημάτου έχει τοποθετήσει στην Λαϊκή Τράπεζα 49.987,21 ευρώ.
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Βαληνάκης έχει καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου 34.018 ευρώ.
Στην ίδια τράπεζα έχει τοποθετήσει όλες τις οικονομίες τη και η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τσαμπίκα Ιατρίδη, μέσω δύο λογαριασμών ύψους 39.658,73 ευρώ.
Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και οι πρώην συνάδελφοί του, κκ. Στάθης Κουσουρνάς και Στέλιος Νικηφοράκης έχουν καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες που ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ.
Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δήμητρης Αβραμόπουλος, ο βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος και οι πρώην βουλευτές κύριοι Σάββας Εμινίδης, Ιωάννης Κοραντής, Νίκος Λέγκας, Φραγκίσκος Παρασύρης, Γιώργος Πεταλωτής και η κ. Κατερίνα Μπαντζελή διατηρούν προσωπικούς ή οικογενειακούς λογαριασμούς κάτω των 10.000 ευρώ.
Στην Τράπεζα Κύπρου βρίσκονται 22.140,09 ευρώ της οικογένειας του πρώην υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Ντίνου Ρόβλια.
Τέλος, στην ίδια τράπεζα έχει τοποθετήσει το ποσό των 26.017,85 ευρώ και η σύζυγος του πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκου Ζωίδη.
 
 http://www.newsbomb.gr
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

“ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ”


 Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε. Βερμίου (Κομνηνά πρώην Δημαρχείο) ενημέρωση σχετικά με την 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 3 “Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας” του προγράμματος Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013.
Η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης του Δήμου Εορδαίας και κλιμάκιο της ΑΝΚΟ, ως υποστηρικτικός Μηχανισμός, για την υλοποίηση των ιδιωτικών επενδύσεων παρουσίασαν αναλυτικά τα μέτρα:
311: Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες
312: Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων
313: Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων
Οι κάτοικοι της Δ.Ε. Κομνηνών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συμμετείχαν για την ενημέρωση τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ & 4 ΧΕΡΙΑ

 
Μια εξαιρετικά πρωτότυπη συναυλία θα παρουσιάσει το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.
Πρόκειται για την παρουσίαση έργων ερμηνευμένων από 2 πιάνα ή αλλιώς 4 χέρια. Δυο ή…. περισσότεροι πιανίστες των τάξεων πιάνου του ΔΩΠ συμπράττουν και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα για Δύο πιάνα & 4 χέρια μέσα από πρωτότυπα έργα αλλά και μεταγραφές γνωστών ορχηστρικών έργων γραμμένα για αυτόν το συνδυασμό οργάνων.
Το πιάνο, ένα όργανο αναφοράς με τεράστιο ρεπερτόριο τόσο ως σολιστικό όργανο αλλά και ως μέλος μικρών συνόλων, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους περισσότερους συνθέτες. Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίο πειραματίστηκαν με τις δυνατότητες, τον πλούσιο ήχο και τις ατελείωτες ερμηνευτικές δυνατότητες που δίνει το ταυτόχρονο παίξιμο σε 2 ή και περισσότερα πιάνα. Αυτές τις δυνατότητες έχουν την ευκαιρία να ακούσουν οι φιλόμουσοι της πόλης στη συγκεκριμένη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας.
Την προετοιμασία και τη διδασκαλία των έργων έχουν οι καθηγήτριες πιάνου του ΔΩΠ κ. Καλλιρόη Μήτκα, Άννα Καρασαββίδου, Σοφία Μουρατίδου, Μαριάνθη Τσαβδαρίδου και Τατιάνα Ταμπουλίδου.
Στη συναυλία θα ακουστούν έργα των Bach, Vivaldi, Tchaikovsky, Beethoven, Mozart, Saint-Saens και άλλων.
Η Είσοδος στη συναυλία είναι Ελεύθερη. Θα τηρηθεί αυστηρώς η ώρα έναρξης.
 
Η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ
Θεοπίστη Κρυσταλλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Ελάτε στα Γρεβενά, την Πόλη των Μανιταριών!

Μετά τους Βρετανούς (Channel 4, 2001) και τους Ιάπωνες (Fuji tv, 2012) ήρθε η σειρά των Βέλγων να επισκεφτούν τα Γρεβενά ως τουριστικό προορισμό ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.
Τα Γρεβενά ως ένας συναρπαστικός τουριστικός προορισμός για τους Βέλγους πολίτες, ήταν το θέμα των τηλεοπτικών γυρισμάτων που έκανε τριμελές, βέλγικο τηλεοπτικό συνεργείο που επισκέφτηκε την πόλη μας ...
στο τριήμερο 6-8 Μαρτίου 2013.

Το συνεργείο αναζήτησε τα πανέμορφα, χειμωνιάτικα μανιτάρια Sarcoscypha coccinea στις όχθες του Γρεβενίτη ποταμού, όπου τους ξενάγησε ο μυκητολόγος Γιώργος Κωνσταντινίδης, επισκέφτηκε το Μουσείο Μανιταριών Λάβδας, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δημήτρης Μπόλης, την μανιταροταβέρνα «Αυλαίς», το εργαστήριο επεξεργασίας και τυποποίησης των περίφημων μανιταροπροϊόντων Γρεβενών και καταστήματα πώλησης μανιταροπροϊόντων.

Η περιήγηση συμπληρώθηκε με εικονοληψίες στα μανιταρογλυπτά που κοσμούν την πόλη των Γρεβενών και αξιοθέατα του τόπου μας, όπως τα πέτρινα γεφύρια και το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς με τα παγκόσμιας αξίας εκθέματά του. Η παρουσίαση της πόλης μας διανθίστηκε πολιτιστικά με αποσπάσματα από τη συναυλία των Manitarock στο Venti, το βράδυ της Τσικνοπέμπτης και παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, που παρουσίασαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πίνδος».

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος της πόλης μας Δημοσθένης Κουπτσίδης και το κάλεσμα που απηύθυνε στους Βέλγους τηλεθεατές για να επισκεφτούν τον τόπο μας.
Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί τον ερχόμενο μήνα (Απρίλιος 2013) σε κρατικό κανάλι του Βελγίου, με τίτλο: «Καλώς να έρθετε στα Γρεβενά, την πόλη των Μανιταριών!»

Για τους Μανιταρόφιλους Ελλάδας,
Η γραμματέας του συλλόγου, Δέσποινα Κλεισιάρη.

greveniotis
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ CHEMTRAILS ΑΡΧΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Παρατηρούσα ενα τυπικό Αεροψεκασμό (chemtrails) στον ουρανό το μεσημέρι, και ο πιλότος άρχισε ξαφνικά να κάνει "ντόνατς" στον ουρανό.
Σκέφτηκα ότι άξιζε τον κόπο να το βιντεοσκοπήσω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΙΤΕ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ - ΠΟΥΤΙΝ «Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ( ΙΣΡΑΗΛ) – για να προσευχηθούμε ώστε ο ναός να χτιστεί ξανά» - ΒΙΝΤΕΟ

Και για να μην προλάβουν κάποιοι να μιλήσουν για photoshop και άλλες φθηνές δικαιολογίες δείτε και το παρακάτω βιντεάκι:
«Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ( ΙΣΡΑΗΛ) – για να προσευχηθούμε ώστε ο ναός να
χτιστεί ξανά»!!!!Ο Πούτιν είναι μέρος του συστήματος και οι όποιες δημόσιες απόπειρες εμφάνισής του, ως πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού είναι για τα μάτια του κόσμου.»!!!! Δεν γνωρίζει ως Ορθόδοξος ο Πούτιν ποιος θα χριστεί βασιλιάς στον 3ον Ναό, από το εβραϊκό παπαδαριό, με το οποίο τριγύριζε προκλητικά και επιδεικτικά την Ιερουσαλήμ;
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΡΩΣΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ........! ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ....
Τρισέ, Γιωργάκης, Σαρκοζί, Σόρος, Μπενράκε, Καν, Μπάφετ είναι όλοι τους Εβραίοι. Goldman Sachs, Standard & Poor’s, Moody’s και Fitch, Παγκόσμια Τράπεζα, Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, FED, ΔΝΤ είναι οργανώσεις καθαρά εβραϊκής ιδιοκτησίας ή διαχείρισης. Μιλάμε για τραπεζική μαφία. ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ... Άφησαν την σιωνιστική Ρωσία του γελοίου Βλαδίμηρου επίτηδες από το party...για να έχουν οι χώρες μια υποτιθέμενη ελπίδα. Όταν, αυτές ζήτησαν ελπίδα από τη Ρωσία ( ναυτικές βάσεις-το ίδιο κολπάκι) το παραμύθι τελείωσε. Είναι πολλά τα λεφτά και τα κοιτάσματα πλούσια. Έστησαν τον Ελληνισμό στον τοίχο με δωσίλογους πολιτικούς. Με πολιτικούς ανδρείκελα-παράσιτα. Μαζί με τους πολιτικούς και η περιβόητη διαπλοκή...Αυτό που παρακολουθεί ο αναγνώστης τις τελευταίες μέρες είναι μια μεγάλη παράσταση. Τυχαία είναι η σιωπή του Ισραήλ;;;Όχι, βέβαια. Τυχαία η εβραική Moody’s υποβάθμισε την Κυπριακή οικονομία μετά το ΟΧΙ της Βουλής;;;Με μπαμπούλα την Τουρκία του αλήτη Ερντογάν, πουλούσαν παραμύθια...οι εβραίοι....επί 3 χρόνια...Με απειλές πολεμικών συρράξεων με την Τουρκία, τα γελοία καθάρματα ανάγκαζαν τον ελληνισμό να κάνει συμμαχίες μαζί τους. Όλα αυτά φυσικά ξεκίνησαν από τον εβραίο Παπανδρέου. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ.
katohika 
Διαβάστε περισσότερα » »

Πρωτοφανείς σκηνές σε εξέλιξη στις φυλακές Τρικάλων

Πρωτοφανείς σκηνές σε εξέλιξη στις φυλακές ΤρικάλωνΤο ΕΚΑΒ δεν μπορεί να παραλάβει τους τραυματίες

Ένα δίχως προηγούμενο μακελειό συνεχίζεται από τις 8.30 το βράδυ έως την ώρα αυτή στις φυλακές Τρικάλων, με πάνοπλους Αλβανούς οπλισμένους με καλάσνικοφ, που συνεχίζουν να πυροβολούν στο εσωτερικό της φυλακής.

Στις 8.30 το βράδυ πλησίασαν το εξωτερικό μέρος της φυλακής δύο βαν και οι Αλβανοί που ήταν μέσα άρχισαν να πυροβολούν τις εξωτερικές σκοπιές της φυλακής.

Την ίδια στιγμή, ομάδα Αλβανών ανέβηκε στην ταράτσα και άρχισε να πυροβολεί στο εσωτερικό των φυλακών.

Δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι τραυματισμένοι, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε στη φυλακή Τρικάλων για να τους παραλάβει δέχθηκε καταιγιστικά πυρά από τους Αλβανούς, με αποτέλεσμα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να παραμένουν τραυματισμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή των Τρικάλων, η ομάδα των Αλβανών που είναι στην ταράτσα της φυλακής έχει μεγάλη δύναμη πυρός και πυροβολούν με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα η αστυνομική δύναμη που έχει φτάσει έξω από τη φυλακή να μη μπορεί να μπει μέσα.

Την ίδια στιγμή, διατάχθηκε από το αρχηγείο της αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα, όπου βρίσκονται φυλακές, να ενισχυθεί η δύναμη της αστυνομίας, γιατί στο αρχηγείο της αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη εξέγερση σε άλλες φυλακές.

Ειδικότερα, στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, αλλά και στις φυλακές Αγίο Στεφάνου της Πάτρας, αλλά και στην Κέρκυρα, έχουν ληφθεί εξωτερικά των φυλακών έκτακτα μέτρα ασφαλείας, όπως επίσης και στις φυλακές Κορυδαλλού στην Αθήνα, φοβούμενοι για επέκταση της εξέγερσης. 
 
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα » »

ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ: ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ


roupakiotis-dendiasΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Τα ψωμιά τους είναι λίγα. Απέτυχαν. Η αποψινή ανεξέλεγκτη κατάσταση που δεν έχει τελειώσει στις Φυλακές Τρικάλων που δέχτηκε καταδρομική επίθεση από ομάδα Αλβανών με καλάσνικοφ σε έναν πρωτοφανή πόλεμο με Έλληνες σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αποδεικνύει ότι και οι δύο υπουργοί της κυβέρνησης των δοσιλόγων, θα έπρεπε ήδη να έχουν υποβάλει την παραίτηση τους στον πρωθυπουργό της Μέρκελ.
Ο κατοχικός υπουργός Ρουπακιώτης, παίγνιο του ανθυποδοσίλογου Κουβέλη και ο υπουργός Δένδιας, παίγνιο του οσφυοκάμπτη Σαμαρά, κατάντησαν την πατρίδα όμηρο στα καλάσνικοφ του οργανωμένου εγκλήματος και της ένοπλης εθνικιστικής αλβανικής φάρας.
Η επίθεση στις φυλακές έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Η Μεγάλη Αλβανία είναι εδώ και μαζί με "φίλους" ισοβίτες έχει αλώσει τα πάντα.
Ρουπακιώτης και Δένδιας από απόψε για τον ελληνικό λαό τίθενται και επίσημα σε καθεστώς πλήρους ανυποληψίας. Να πηγαίνουν. Στο καλό...

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »