Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Επιτέλους ακινητοποιήθηκε σκοπιανό όχημα (νταλίκα) με αρχικά ΜΚ (Μακεδονία)

Σήμερα, Δευτέρα 26-3-2012 ,στις 12:30 το μεσημέρι, στο ύψος της διασταύρωσης με Μακρύγιαλο (Πιερίας) της παλιάς Εθνικής οδού ακινητοποιήθηκε φορτηγό όχημα (νταλίκα) που είχε αυτοκόλλητο σήμα ΜΚ (ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ) χωρίς το Ελληνικό αυτοκόλλητο επιφύλαξης/ακύρωσης.
Επιτέλους βρέθηκαν όργανα ελληνικών διωκτικών αρχών που σέβονται τους Νόμους του Κράτους που υπηρετούν, αλλά και την Ιστορία του.
Δεν υπέκυψαν σε πιέσεις επιχειρηματιών που χρόνια συνεργάζονται με τα Σκόπια και σημασία δεν έδιναν στα φορτία που έρχονταν με τα αρχικά ΜΚ.
Η Αστυνομία Αιγινίου εφάρμοσε τον Νόμο περί ακινητοποιήσεως χωρίς καμία έκπτωση.
Από ότι πληροφορηθήκαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία αφαιρέθηκαν πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας μέχρι ο οδηγός και η εταιρία να προμηθευτούν και να επικολλήσουν το ακυρωτικό σήμα ” η Ελλάδα αναγνωρίζει την χώρα αυτή ως ΠΓΔΜ (FYROM).Η Αστυνομία Αιγινίου (Πιερίας) έκανε αυτό που χρόνια τώρα αρνιόταν να κάνουν εδώ στην Θεσσαλονίκη αφήνοντας τα σκοπιανά οχήματα να ασελγούν στις μνήμες των προγόνων μας.
Κ.Γ.Π.Μ  


http://olympia.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

OΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO


Η Γερμανική τηλεόραση έκανε ρεπορτάζ για το πως και με ποιον τρόπο "βοηθά" η χώρα τους την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν η Γερμανία επωφελείται απο την κρίση του ευρώ, ενώ η βοήθεια μαμούθ που υποτίθεται μας δίνουν είναι... ψίχουλα!!

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ του Γερμανικού καναλιού ARD, το οποίο απογυμνώνει την ψυχρή πραγματικότητα και εκθέτει τόσο τον ελληνα Πρωθυπουργό κ.Παπαδήμο όσο και τον ίδιο τον κ.Βενιζέλο, που επιμένουν να κρύβουν από τον Ελληνικό λαό την αλήθεια!

Είναι προς τιμήν της κρατικής ΝΕΤ που πρόβαλε αυτό το βίντεο, ενώ τα κάνάλια των εφοπλιστών και των εργολάβων συνεχίζουν να μιλάνε για την δήθεν Γερμανική βοήθεια!!!

Στην ουσία πρόκειται για Ελληνική βοήθεια προς τη Γερμανία...

Αξίζει να αφιερώσετε επτά λεπτά για να δείτε αυτό το βίντεο:







Γιώργος Αδαλής
Διαβάστε περισσότερα » »

H μεγαλύτερη συλλογή με ξύστρες της τυφλής Δήμητρας Κουτσουρίδου από τα Βαλτόνερα Αετού Φλωρίνης (Bίντεο)

 Τυφλή από τα 8 της η 37χρονη Δήμητρα Κουτσουρίδου μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τις 8.514 ξύστρες που συνέλεξε. Απο το 2004,η συλλογή της εκτίθεται μονίμως στο Δημοτικο Σχολείο Βαλτόνερων και σήμερα εχει φτάσει στις 12.500 ξύστρες. Είναι κατασκευασμένες από διάφορα υλικά και πολλές από αυτές είναι μοναδικές. Αγαπημένο κομμάτι της συλλογής της είναι η ξύστρα ομοίωμα του Κολούμπια, την οποία της έστειλαν από τη ΝΑΣΑ.Η κάμερα του kozan.gr βρέθηκε στα Βαλτόνερα Αετού Φλωρίνης χθες Κυριακή 25/03 και συνάντησε τη Δήμητρα Κουτσουρίδου. Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ.



Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν μια πρωτότυπη σβήστρα στη Δήμητρα,ας το κάνουν! Η διεύθυνση είναι : Κουτσουρίδου Δήμητρα,Βαλτόνερα Αμυνταίου,Τ.Κ.53075, ενώ για όσους επιθυμούν νε επισκεπτούν την έκθεσή της, το τηλ. είναι 6944713626.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Στους δέκα φιναλίστ του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού ηλεκτρονικών δεξιοτήτων e-skills week competition 2012 το 3ο Λύκειο Πτολεμαΐδας

Δύο ελληνικά σχολεία περιλαμβάνονται στους δέκα φιναλίστ του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού ηλεκτρονικών δεξιοτήτων e-skills week competition 2012 και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην τελετή απονομής των βραβείων που θα γίνει στο τέλος του μήνα στην Κοπεγχάγη.


Η μαθητική ομάδα του 3ου Λυκείου Μυτιλήνης, η οποία κατάφερε να κατασκευάσει και να εκτοξεύσει σε ύψος 1.000 μέτρων έναν μίνι δορυφόρο, επιλέχτηκε ως μία από τις δύο καλύτερες στην Ευρώπη στη σημαντικότερη κατηγορία του διαγωνισμού, αυτή του καλύτερου ερευνητικού προγράμματος.

Η αντίστοιχη ομάδα του 3ου Λυκείου Πτολεμαΐδας αναδείχτηκε στις δύο καλύτερες στην κατηγορία «Κορίτσια και Νέες Τεχνολογίες», για το ρομποτικό εργοστάσιο ανακύκλωσης που κατασκεύασε.

Οι νικήτριες ομάδες θα αναδειχθούν και θα βραβευτούν στις 30 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Δανίας.

Ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός απευθυνόταν σε νέους και νέες ηλικίας από 14 ως και 24 ετών που έχουν επιδείξει επιτυχή ενασχόληση με την πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες.

Στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης, που αναδεικνύεται σε πρωτοπόρο της μαθητικής ρομποτικής, οι μαθήτριες της Α' λυκείου Αφροδίτη Γκέρτση, Ειρήνη Κοκκινίδου και Αναστασία Ζαραφίδου, που αποτελούν την ομάδα «BeatBot Robotics», έχουν ήδη στο ενεργητικό τους δύο πρωτιές στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής και ισάριθμες εκπροσωπήσεις της χώρας μας στις Ρομποτικές Ολυμπιάδες στις Φιλιππίνες και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τελευταίο τους επίτευγμα είναι το ρομποτικό εργοστάσιο ανακύκλωσης, στο οποίο ένα ρομποτάκι συλλέγει και ταξινομεί 8 κύβους σε 6 κάδους, ανάλογα με το χρώμα και το μέγεθός τους. «Εχει γίνει καλή δουλειά στην Πτολεμαΐδα στον τομέα της ρομποτικής και δημιουργείται μια μικρή τοπική παράδοση. Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε εκεί», είπε στο «Εθνος» ο εκπαιδευτικός πληροφορικής Χαράλαμπος Ζαραφίδης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ -EΘΝΟΣ

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Τμήμα Καθαριότητας του Δ. Εορδαίας: Ημερήσιο πρόγραμμα καθαρισμού οδών στην πόλη της Πτολεμαίδας


Το Τμήμα Καθαριότητας του Δ. Εορδαίας ενημερώνει τους δημότες της πόλης της Πτολεμαϊδας, ότι έχει προγραμματίσει τον καθαρισμό των δρόμων της πόλης (σκούπισμα και πλύσιμο) σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Παρακαλούνται οι δημότες να διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας μη παρκάροντας στους προγραμματισμένους δρόμους τις συγκεκριμένες ημέρες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων (δημότες, Δημοτική Αστυνομία, ΔΕΥΑΠ, Τροχαία)


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΟΔΩΝ
Στην πόλη της Πτολεμαίδας

ΤΡΙΤΗ 27/03/2012 ΏΡΑ 7:00
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ από ΓΟΥΜΕΡΑΣ έως Β. ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/03/2012
ΏΡΑ 7:00 ΔΗΜΗΤΡΑΣ από 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ έως διασταύρωση με ΠΑΣΣΑΛΗ

ΠΕΜΠΤΗ 29/03/2012
ΏΡΑ 7:00 Β. ΣΟΦΙΑΣ από ΣΟΥΛΙΟΥ έως Β. ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/03/2012
ΏΡΑ 7:00 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ από ΣΟΥΛΙΟΥ έως Β. ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/03/2012
ΏΡΑ 16:00 Κ. ΦΟΥΦΑ από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έως ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Τις επόμενες ημέρες θα προγραμματισθεί ο καθαρισμός των οδών της υπόλοιπης πόλης, το ημερήσιο πρόγραμμα των οποίων θα κοινοποιηθεί.
Διαβάστε περισσότερα » »

Παγκόσμια κυριαρχία

Μερικοί ακόμη και σήμερα μιλούν για κυριαρχία κράτους π.χ. των ΗΠΑ επί της Γης, ή κυριαρχία άλλου Ευρωπαϊκού ισχυρού κράτους στην Ευρώπη, ιστορικά εθισμένοι από κυριαρχίες παλαιών χρόνων. Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να μιλάμε για κυριαρχία μεμονωμένων κρατών, όπως π.χ. ΗΠΑ, Γερμανίας, Αγγλίας, κ.λ.π.
Δεν υπάρχει σήμερα κυριαρχία μεμονωμένου κράτους, παρά ΜΟΝΟ η κυριαρχία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία κυριαρχεί υπό δημοκρατικό μανδύα, σε Αμερική και Ευρώπη, όπως επίσης σε τρίτο και τέταρτο κόσμο, δηλαδή Ασία, Αφρική, πλην Ρωσίας-Κίνας. Σε αυτές τις δύο υπερ- δυνάμεις δεν μπόρεσαν ακόμη να βάλλουν χέρι. Σήμερα μία είναι η δύναμη, η υπέρτατη εξουσία, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Αυτό οφείλουμε να το καταλάβουμε.


Όλους τους πολιτικούς ηγέτες διεθνώς τους έχουν καταστήσει πιόνια, μαριονέτες, και αχυρανθρώπους στη δική τους δούλεψη. Το αντίπαλο δέος της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ο άξoνας Ρωσίας-Κίνας. Τα πρώην ισχυρά κράτη, ή οικονομικές και στρατιωτικές ενώσεις κρατών, π.χ. ΗΠΑ, Ε.Ε., Ιαπωνία, & ΝΑΤΟ λειτουργούν σαν πιόνια και μαριονέτες, της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει να αποκλείσει τη Ρωσία στο Βορρά, μακριά από τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου.
Στρατιωτικό όργανο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι το ΝΑΤΟ. Πολιτικά όργανα είναι ΗΠΑ & Ε.Ε.- Ιαπωνία.


Αυτές είναι οι δομές της Παγκόσμιας Δικτατορίας, συν ο χρυσός όλης της Οικουμένης, τον οποίον έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους.
Για ρωτήστε που βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδος σήμερα;;; Όπου ορυκτός πλούτος εκεί και αυτοί, λειτουργούν σαν αρπακτικά. Αντλούμε συμπεράσματα από τα σήμερον συμβαίνοντα στην Ελλάδα.


Η Γερμανία επειδή στερείται φυσικών πηγών ενεργείας, μέσα στα πλαίσια της Τρόϊκα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Μηχανισμό στήριξης), με τα δύο μνημόνια, υποθήκευσε τη περιουσία της Ελλάδος, έτσι θα κατασχέσει τον ορυκτό πλούτο της χώρας, σε περίπτωση αδυναμίας της πατρίδας να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις, πράγμα σχεδόν βέβαιο.


Οι αχυράνθρωποι βουλευτές ψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση!!


Έτσι η Γερμανία δεν θα χρειάζεται πια το Φυσικό Αέριο της Ρωσίας, αφού θα το παίρνει τζάμπα από την Ελλάδα. Αυτό εξελίσσεται μέσα στα πλαίσια του οικονομικού πολέμου που έχει ανοίξει η Παγκόσμια Δικτατορία, εναντίον της Ρωσίας. Σκοπός, ο αποκλεισμός της Ρωσίας από τη διεθνή πελατεία, ώστε να μη μπορεί να πουλήσει τον ορυκτό της πλούτο σε πετρέλαια και φυσικό αέριο, αφού αυτά τα προ’ι’όντα τα έχουν δικές τους αποικίες και προτεκτοράτα σαν την Ελλάδα, με πολιτική ηγεσία μαριονέτες και πιόνια δικά τους.


Έτσι «με ένα ζμπάρο δυό τρυγόνια», λέει ο λαός, και τα πετρέλαια της Ελλάδος αρπάζουν, και τη Ρωσία αποκλείουν από τις διεθνείς αγορές!!!


Ο οικονομικός πόλεμος σε πλήρη εξέλιξη, και όχι μόνο!!


Βεβαίως οι ΗΠΑ δειλά-δειλά ενεργώντας μεμονωμένα φοβούνται τη δημιουργία συνομοσπονδίας κρατών στην Ευρώπη, γιαυτό με τα διάφορα όργανά τους, πολεμούν το Ευρώ και την όλη Ε.Ε. Αυτό όμως εξαρτάται από τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Δικτατορίας, και ότι αυτή διατάξει. Παράδειγμα, η Ελλάδα θα φύγει από την Ευρωζώνη, ΜΟΝΟ όταν δώσει εντολή η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για λόγους Γεωπολιτικούς, Γεωστρατηγικούς, Γεωοικονομικούς, και Γεωενεργειακούς. Οι εξελίξεις τρέχουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στο πλανήτη, είναι τεχνάσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για δημιουργία νέων κρατών προτεκτοράτων, και αποικιών, στα Βαλκάνια, Μεσόγειο, Αφρική, Ασία, (Βλέπε Κόσσοβο, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία), με σκοπό να βάλλουν χέρι στον ορυκτό πλούτο, και άλλα συμφέροντα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, κ.λ.π. Ζωντανό παράδειγμα για τα δικά μας δεδομένα,η «Ελληνική» Κυβέρνηση των μαριονετών, και αχυρανθρώπων, θα οριοθετήσει την Ελληνική ΑΟΖ, ΜΟΝΟ όταν διαταχθεί από τη Παγκόσμια Δικτατορία, ανάλογα με τα ενεργειακά συμφέροντα «Εκείνων». Όλα αυτά προδιαγράφουν ένα μαύρο, και αβέβαιο μέλλον για τον Ελληνικό Λαό. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, στη προσπάθειά της να αρπάξει τον ορυκτό μας πλούτο, (Χρυσό, Ουράνιο, Πετρέλαια, Φυσικό Αέριο, κ.λ.π.), θα μας διαλύσει σαν Κράτος, και σαν Έλληνες-άτομα. Ήδη κατέστησαν την Ελλάδα χώρα της Αφρικής. Καλά δεν το βλέπετε αυτό;;; Κοιτάξτε γύρω σας το κέντρο της ιστορικής Αθήνας. Η Χώρα του Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Λεωνίδα, Ηρακλή, Θεμιστοκλή, Αχιλλέα, Αρχιμήδη, Διογένη, Φειδία, Πραξιτέλη, κ.λ.π. δεν υπάρχει πιά, κατάντησε χώρα τεταρτοκοσμική, με τις ευλογίες «Ελλήνων» πολιτικών υπαλλήλων της ΝΤΠ. Μη παρακαλώ θεωρηθεί αυτό ρατσιστικό, αλλά πραγματικότητα!


Μέσα στη χώρα μας δρούν ένοπλοι μισθοφόροι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, ΗΠΑ, κ.λ.π. (ΛΕΓΕΏΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ), για να χρησιμοποιηθούν ενόπλως «εν ευθέτω χρόνω»… (βλέπε Συρία)… Οι σκοποί φαίνονται στον ορίζοντα, θέλουν να καταστήσουν την ιστορική Ελλάδα, Συρία;;; Λιβύη;;; Αίγυπτο;;; Ιράκ;;; Αφγανιστάν;;; ακολουθεί ΙΡΑΝ, ο Νοών Νοείτω…


Στην εξωτερική πολιτική και διπλωματία, η φαντασία βοηθά πολύ. Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να ενεργοποιηθούμε για να σώσουμε την Ελλάδα μας, και όχι για ένα ρουσφετάκι των επίορκων πολιτικών να επαναπαυόμεθα στους καναπέδες μας μπροστά στη Τ.V. των αχυρανθρώπων, και να ψηφίζουμε αχυρανθρώπους Βουβουζέλους… Όταν όλα αυτά θα τα αποκαλύψουν τα Wikileaks θα είναι πολύ αργά. Πρέπει να προλάβουμε το κατακερματισμό της πατρίδας μας. Όλα όσα βλέπετε σήμερα να κάνει η Γερμανία στην Ελλάδα, είναι εντολές της παγκόσμιας Δικτατορίας.


Η Γερμανία φαινομενικά ασκεί επιτροπεία και πολιτική και οικονομική ηγεμονία επί της Ελλάδος, απλώς εκτελεί εντολές άνωθεν, για να διασφαλίσει οικονομικά συμφέροντα, π.χ. τα δάνεια επί της Ελλάδος, τα οποία είναι κεφάλαια Σιωνιστικών συμφερόντων.
Η Γερμανική πολιτική ηγεσία,(Μέρκελ, Σόϊομπλε, κλπ) λειτουργούν σαν μαριονέτες της παγκόσμιας Δικτατορίας. Εκτελούν εντολές…
Δημιούργησαν την οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη, με προεξάρχουσα των γεγονότων την Ελλάδα, και δευτερευόντως τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες του Νότου, προκειμένου να τρομοκρατηθούν όλοι τόσο πολύ, ώστε να αποδεχτούν τις αλλαγές για Παγκόσμια Κυριαρχία, μέσω των αρχών της παγκοσμιοποίησης.


Για το σκοπό αυτό χρειάζονται πολιτικούς υπαλλήλους διεθνιστές, πιόνια & πιστούς υπηρέτες των εντολών τους. Προς το σκοπό αυτό ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος ΓΑΠ, ανερυθρίαστα εξήγγειλε την πρωτοβουλία ίδρυσης και λειτουργίας στην Ελλάδα, ΙΕΚ σχολής μετεκπαιδεύσεως πολιτικών στελεχών-ηγετών, που θα υπηρετούν τη παγκόσμια διακυβέρνηση. Η σχολή αυτή (σύμφωνα με τα ΜΜΕ), θα χρηματοδοτείται από ΜΚΟ δηλαδή πάλι από εμάς, και θα παράγει μαριονέτες, στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των αρχόντων της παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης Πραγμάτων. Βρήκανε την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι, και τη χρησιμοποιούν κατά το δοκούν…. Προ καιρού-κάπου στην Ευρώπη- σε μια συνεδρίαση τύπου Bilterberg, γεμάτη από υπουργούς Οικονομικών, και διοικητές τραπεζών, ώστε να φαίνεται ότι συμμετέχουν σε μια διάσκεψη κορυφής για τη παγκόσμια οικονομία, συζητιόταν με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο η ιδέα πρόκλησης μιας σοβαρής οικονομικής κρίσης προκειμένου να προωθηθεί η θεραπεία-σόκ στους λαούς της Γης. «Η κρίση του χρέους καραδοκεί» είναι τα πρωτοσέλιδα πολλών εφημερίδων, και οι πολιτικοί μας ομιλούν για έξοδο από τη κρίση σε δύο τέρμινα…


Η παγκόσμια Δικτατορία, κάτω από τη μορφή της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αναζητώντας ένα μοντέλο για τη μέση ανατολή ισοπέδωσε το Ιράκ. Έτσι κατέστησαν το Ιράκ μοντέλο διακυβέρνησης των άλλων κρατών. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει σήμερα στα άλλα «απείθαρχα» Αραβικά κράτη, με τη μορφή της «Αραβικής Άνοιξης».


Το «Σόκ και Δέος» που προκαλείται στους λαούς της Γης, με πολιτικές, στρατιωτικές, και οικονομικές μεθόδους, αποβλέπει στο να υφαρπάξει το πλούτο όλων των κρατών και λαών, με τελικό στόχο την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας με τη δικαιολογία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης –όπως ευαγγελίζεται ο ΓΑΠ- για να έχουμε για πάντα –όπως ισχυρίζονται- παγκόσμια ειρήνη, ησυχία, και ευημερία, έτσι ώστε όλοι οι λαοί της Γης να ζούν σε απόλυτη ευτυχία, χωρίς πολέμους, όμως υπό τη δική τους εξουσία, ξεχάστε δημοκρατία και όλα αυτά τα οχλοκρατικά-όπως τα αποκαλούν-συστήματα διακυβέρνησης, φτάνει να είσθε-λέγουν- υπό τη δική μας εξουσία…


Όποιος πολιτικός ηγέτης αντιστέκεται δολοφονείται, είτε με όπλα είτε με καρκίνο/καρδιά. Παράδειγμα ο πρόεδρος Κένεντυ, ο αδελφός του Ρόμπερτ Κένεντυ, ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, ο Σαλβαδόρ Αλιέντε, ο Τσε Γκεβάρα, κλπ. Ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος Ι, (Πάπας ολίγων ημερών),
ο Χριστόδουλος, ο Κάστρο, ο Ούγκο Τσάβες, ο Νέστορ Κίρτσνερ, ζωντανά παραδείγματα καρκίνου, και καρδιακού επεισοδίου.


Το σκάνδαλο Watergate, η 11η Σεπτεμβρίου, το Ιράκ, η Αραβική Άνοιξη, κ.λ.π. όλα έγιναν για την ισχυροποίηση της παγκόσμιας εξουσίας. Όποια Κυβέρνηση αντιστέκεται ανατρέπεται. Όσον αφορά τη πατρίδα μας, αυτή ευρίσκεται στο έλεος των Κοσμοκρατόρων και Εξουσιαστών της Γης. Ότι θέλουν «Εκείνοι» θα γίνει. Έχουν βάλει στο μάτι εκτός από τον ορυκτό μας πλούτο και κομμάτια Ελληνικής Γης, δηλαδή την Εθνική μας κυριαρχία.


Ο Ο.Η.Ε. έχει γίνει δικό τους όργανο. Άλλα όργανα δικά τους είναι το ΝΑΤΟ, το Δ.Ν.Τ. (στη φωλιά του οποίου πέσαμε), η παγκόσμια τράπεζα, το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, το Διεθνές Δικαστήριο, μέσω του οποίου η ΝΤΠ επιβάλλει τους νόμους της. Σαν αιχμή του δόρατος χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ για βομβιστικές επιθέσεις εναντίον λαών και καθεστώτων «απείθαρχων», (Σερβία, Λιβύη κ.λ.π.), θα είχαν βομβαρδίσει και τη Συρία, αλλά τη προστατεύει η Ρωσία, και έτσι προσπαθούν με μισθοφόρους κομάντος που έριξαν στο εσωτερικό, να ανατρέψουν το νόμιμο καθεστώς, και να φέρουν την Αραβική Άνοιξη.


Άλλα ιδρύματα που συμμετέχουν στη παγκόσμια συνομωσία είναι, η λέσχη Bilterberg, η τριμερής επιτροπή, οι Πεφωτισμένοι, οι Μασώνοι και άλλες αντίστοιχες οργανώσεις. Οι πλείστοι των «Ελλήνων» πολιτικών είναι μέλη της λέσχης Bilterberg, της τριμερούς επιτροπής, και των Μασονικών Στοών.


H Παγκόσμια Δικτατορία εμφανίζεται στο διεθνές κοινό υπό δύο προσωπεία, σαν Νέα Τάξη Πραγμάτων, και σαν Παγκοσμιοποίηση.
Κοινή τους ιδεολογία ο διεθνής Σιωνισμός, τον έκαναν θρησκεία!!! Οι άνθρωποι της Ν.Τ.Π. λέγεται ότι έκαναν όλους τους μεγάλους πολέμους. Ο Β! Παγκόσμιος Πόλεμος είναι έργο δικό τους, αφού όπως λέγεται ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Τσώρτσιλ, ο Ρούσβελτ, ήταν δικοί τους.


Οι πόλεμοι Κορέας, Βιετ-Νάμ, και ο πόλεμος του Περσικού Κόλπου, λέγεται ότι ήταν έργο δικό τους. Όλες οι οικονομικές κρίσεις στο πλανήτη ήταν και είναι έργο δικό τους. Οι μεγάλες ασθένειες και επιδημίες είναι έργο δικό τους. Όλα αυτά γίνονται για να μειώσουν το παγκόσμιο πληθυσμό.


Για όλους αυτούς τους πολέμους βάζουν στη πρώτη γραμμή τους αφελείς Αμερικανούς, οι οποίοι γίνονται θυσία στο βωμό των συμφερόντων της παγκόσμιας Δικτατορίας και Σιωνιστικής κυριαρχίας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, να σώσει την ανθρωπότητα που είναι δικό του δημιούργημα. Επικαλούμεθα το Μεγαλοδύναμο διότι οι δυνάμεις αυτές του Σατανά, έχουν αποκτήσει τέτοια τρομακτική δύναμη, Πολιτική, Στρατιωτική, και Οικονομική, που μπορούν να καταστρέψουν το πλανήτη.

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
             Διεθνολόγος
Διαβάστε περισσότερα » »

Τελειώνει τον Παπακωνσταντίνου... ο Βενιζέλος σύμφωνα με το apospasma.gr


Ήταν το πρόσωπο που οδήγησε - μαζί με τον Ραγκούση - το ΠΑΣΟΚ στη νίκη το 2009, δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου. Τρία χρόνια μετά, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δείχνει να μένει... εκτός ψηφοδελτίων καθώς στην Ιπποκράτους το σκέφτονται πολύ και δη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Δεν είναι τυχαίο πως "διαψεύστηκε" μέσω... διαρροών πως θα κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής που "χηρεύει" λόγω Πάγκαλου.


Τα πράγματα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών είναι "σκούρα" και το ξέρει...

apospasma.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Δήμος Πτολεμαϊδας : Διευκρίνσεις για τη δωρεάν διανομή τροφίμων


 
Σχετικά με την ανακοίνωση που σας στείλαμε για τη δωρεάν διανομή τροφίμων και μετά από δικές σας ερωτήσεις – απορίες σας διευκρινίζουμε τα παρακάτω:


1. Δικαιούχοι είναι άπορες οικογένειες ή άτομα ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα.
2. Αποκλείονται του προγράμματος όσοι παίρνουν τρόφιμα από άλλους φορείς(συλλόγους αναπήρων, πολυτέκνων κ.λ.π).
3. Εκκαθαριστικό εφορίας 2011.
4. Τα παιδιά να είναι ανήλικα έως 18 ετών ή αν είναι προστατευόμενα βεβαίωση ότι σπουδάζουν ή υπηρετούν στο στρατό.
5. Δικαιούνται του προγράμματος όλες οι κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαϊδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/3/2012
ΟΤΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΕ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αισχρή Μίζα 4% και 432.000 ευρώ υπέρ υπαλλήλων της Βουλής!


Απίστευτο αλλά... ελληνικό. Αυτό όµως είναι µόνο ένα µέρος της κρατικής επιχορήγησης που έχει θεσμοθετηθεί εδώ και χρόνια για το Ταµείο των προνομιούχων υπαλλήλων της Βουλής
Εντός του κτιρίου της Βουλής στο Σύνταγµα λειτουργεί εδώ και 28 χρόνια ένα υποκατάστηµα της Εθνικής Τράπεζας. Πρόκειται για έναν χώρο περίπου 30 τ.µ., όπου µε το ζόρι χωράνε 5-6 γραφεία, στα οποία εργάζονται τραπεζικοί για την εξυπηρέτηση των βουλευτών, των συνεργατών τους και των υπαλλήλων της Βουλής.

Η Εθνική Τράπεζα βρίσκεται στο περιστύλιο του Κοινοβουλίου, Εξω από την τράπεζα έχουν τοποθετηθεί δυο µηχανήµατα αυτόµατης ανάληψης (ATM). Από το 2008 η Εθνική καταβάλλει µίσθωµα για να χρησιµοποιεί αυτό τον χώρο εντός της Βουλής. Πόσο είναι το ενοίκιο που πληρώνει η Εθνική Τράπεζα; Είκοσι έξι χιλιάδες ευρώ τον µήνα ή, αλλιώς, 312.000 ευρώ τον χρόνο! Θα περίµενε ωστόσο κανείς ότι αυτές οι 312.000 ευρώ χρησιµοποιούνται για την κάλυψη εξόδων της Βουλής. Ή έστω, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους Ελληνες, ότι τα χρήµατα αυτά κατευθύνονται στον ειδικό λογαριασµό που έχει δηµιουργηθεί µε πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου για την αποπληρωµή του ελληνικού χρέους. Η πραγµατικότητα όµως είναι ότι τα ενοίκια που καταβάλλει η Εθνική Τράπεζα για τη λειτουργία του µικρού υποκαταστήµατος εντός του ιστορικού κτιρίου κατευθύνονται και αυτά στο Ταµείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής!

Συνδικαλιστής των εργαζοµένων της Βουλής παραδέχεται ότι «τα µισθώµατα από όλους τους χώρους που ενοικιάζει η Βουλή των Ελλήνων, τόσο στο Μέγαρο όσο και στα περιφερειακά κτίρια, πηγαίνουν στο Ταµείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής».

Λιγότερα χρήµατα περί τις 24.000 ευρώ- ετησίως πληρώνει ο µισθωτής του εστιατορίου και κυλικείου της Βουλής.

Για το υποκατάστηµα των Ελληνικών Ταχυδροµείων, το µηνιαίο µίσθωµα ανέρχεται σε 4.000 ευρώ.

Το γραφείο της Ολυµπιακής Αεροπορίας βρισκόταν στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής, πρόσφατα όµως µετακόµισε σε κτίριο επί της οδού Σέκερη. Το µίσθωµα ανέρχεται επίσης σε 4.000 ευρώ.
Το «κοµπόδεµα» απ’ όλες αυτές τις «εθελοντικές» εισφορές χρησιµοποιείται για να λαµβάνουν οι υπάλληλοι ένα δεύτερο εφάπαξ κατά τη συνταξιοδότησή τους. Δηλαδή, πέραν αυτού που παίρνουν από το ασφαλιστικό τους ταµείο, λαµβάνουν και δεύτερο «ειδικό βοήθηµα» από το ΤΑΥΒ, το οποίο µε τη σειρά του συγκεντρώνει τα χρήµατα από τα ενοίκια που εντελώς αυθαίρετα και προκλητικά τού έχουν παραχωρηθεί αν και ανήκουν στη Βουλή των Ελλήνων και θα έπρεπε να διατίθενται σε όσους τα έχουν ανάγκη. Το ύψος του ειδικού βοηθήµατος που λαµβάνουν από το Ταµείο τους οι υπάλληλοι µόνο µικρό δεν θα το έλεγε κάποιος. Για κάθε έτος ασφάλισης παίρνουν δύο µισθούς, δηλαδή µε 28 έτη λαµβάνουν 56 µισθούς ή κατά προσέγγιση 200.000 ευρώ.

Ξεχωριστό εφάπαξ εισπράττουν από το Ταµείο Πρόνοιας των Δηµοσίων Υπαλλήλων, ενώ δεν υπολογίζεται και το µέρισµα που τους διανέµεται από το Μετοχικό Ταµείο Πολιτικών Υπαλλήλων...

Κι όλα αυτά εκτός από τους 16 µισθούς που λάµβαναν µέχρι πρόσφατα. Παρ’ όλα αυτά, οι συνδικαλιστές του ΤΑΥΒ διαµαρτυρήθηκαν προσφάτως επειδή µέρος των χρηµάτων που συγκεντρώνουν στο Ταµείο τους έγιναν µε απόφαση της Τραπέζης της Ελλάδος οµόλογα του Ελληνικού Δηµοσίου και «κουρεύτηκαν» και αυτά κατά 53% στο πλαίσιο του PSI.

*αναδημοσίευση από ΘΕΜΑ
ixnos
Διαβάστε περισσότερα » »

Η φυματίωση επιστρέφει στην Ελλάδα, και είναι ανθεκτικότερη από ποτέ


Η φυματίωση επέστρεψε και οι θεραπευτικές αγωγές μοιάζουν με σφεντόνες ενάντια σε ένα τανκ. Με άλλα λόγια βρισκόμαστε στο σημείο “μηδέν” αφού η ασθένεια εμφανίζεται πλέον ανθεκτικότερη από ποτέ, αντιστέκεται στα φάρμακα και η εκρίζωση της είναι πολύ δύσκολη. Ευτυχώς τα κρούσματα της πολυανθεκτικής φυματίωσης στη χώρα μας είναι ελάχιστα.

Ο κίνδυνος όμως είναι μεγάλος, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένας ασθενής που θα προβληθεί από αυτή τη μορφή της νόσου θα μολύνει 1-2 άτομα το μήνα και 15-20 το χρόνο. Αυξημένος είναι ο κίνδυνος και στη Βόρεια Ελλάδα αφού όπως τονίζουν, ο καθηγητής πνευμονολογίας στο ΑΠΘ Κωνσταντίνος Ζαρογουλίδης και ο καθηγητής πνευμονολογίας στο ΔΠΘ Δημοσθένης Μπούρος, η έλλειψη εξοπλισμού αλλά και συντονισμού καθιστά αδύνατη τη διάγνωση της πολυανθεκτικής φυματίωσης στη περιοχή.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η περιοχή του Έβρου αποτελεί πύλη εισόδου λαθρομεταναστών, οι οποίοι μεταφέρουν τη φυματίωση στη χώρα μας.Το μοναδικό κέντρο στο οποίο μπορεί να γίνει διάγνωση της ανθεκτικής και της πολυανθεκτικής φυματίωσης και ο εντοπισμός των φαρμάκων στα οποία είναι ανθεκτικά τα στελέχη της νόσου βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο εξοπλισμός για να στελεχωθεί το νοσοκομείο Παπανικολάου, κοστίζει γύρω στα 50.000 ευρώ και όπως επισημαίνει ο καθηγητής πνευμονολογίας του ΑΠΘ, Κ. Ζαρογουλίδης: “έχουμε ζητήσει πολλές φορές και από το υπουργείο Υγείας και από την αρμόδια ΥΠΕ την προμήθεια του εξοπλισμού, για να γίνεται η διάγνωση της νόσου στο νοσοκομείο Παπανικολάου, δεν πήραμε καμία απάντηση.”

Έτσι ένα άτομο για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έχει προσβληθεί από πολυανθεκτική φυματίωση θα πρέπει να μείνει 10 μέρες απομονωμένο σε θάλαμο νοσοκομείου μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από την Αθήνα. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να απομονωθούν και οι γύρω θάλαμοι για να μη προσβληθούν οι άλλοι ασθενείς, δημιουργώντας ένα επιπλέον κόστος.
Οι λόγοι εμφάνισης της πολυανθεκτικής φυματίωσης
Η εξήγηση που δίνει για την εμφάνιση της πολυανθεκτικής φυματίωσης ο καθηγητής πνευμονολoγίας στο ΔΠΘ Δημοσθένης Μπούρος είναι η εξής: η αντιμετώπιση της φυματίωσης γίνεται με τη λήψη 3-4 φαρμάκων καθημερινά για μία περίοδο 6-12 μηνών. Επειδή οι ασθενείς δε συνεργάζονται και δεν παίρνουν κανονικά όλα τους τα φάρμακα, το μυκοβακτήριο της φυματίωσης αναπτύσσει αντοχή στα φάρμακα.

«Το άτομο που θα προσβληθεί από πολυανθεκτική φυματίωση θα τη διασπείρει γιατί δεν υπάρχει φάρμακο για την αντιμετώπισή της. Η μόνη αντιμετώπιση σε αυτή τη περίπτωση είναι ο εγκλεισμός σε ίδρυμα και η εκτομή της βλάβης και αυτό μας γυρίζει στο σημείο ‘μηδέν’ όσον αφορά την αντιμετώπιση της νόσου» προσθέτει ο κ. Μπούρος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει μόνο μία μορφή φυματίωσης αντιθεκτικής στα φάρμακα. Υπάρχει μορφή της νόσου ανθεκτική σε ένα φάρμακο και υπάρχει μορφή που είναι ανθεκτική σε 2-3 φάρμακα.
Τι γίνεται στην Ελλάδα
Στη χώρα μας, το ποσοστό των περιστατικών φυματίωσης ανθεκτικής σε δύο φάρμακα ανέρχεται σε 5-10 ανθρώπους, ανά 100.000 πληθυσμού, σύμφωνα με τον κ. Ζαρογουλίδη.

Ο ίδιος αναφέρει ότι το 2011 στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύτηκαν 67 περιστατικά, εκ των οποίων τα 27 ήταν πολυανθεκτικά. Αυτό, όμως, δεν δίνει την πραγματική εικόνα του προβλήματος, γιατί το Παπανικολάου είναι εξειδικευμένο κέντρο και οι ασθενείς είναι από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. «Το πρόβλημα δεν είναι ποσοτικό, είναι ποιοτικό, διότι ένας ασθενής με πολυανθεκτική φυματίωση θα μολύνει και άλλους» επισημαίνει ο κ. Ζαρογουλίδης.

Είναι γεγονός ότι “στην χώρα μας δε γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων φυματίωσης. Πέρσι, μέσω των νομιάτρων και του ΚΕΕΛΠΝΟ δηλώθηκαν 600 κρούσματα. Με δεδομένο ότι δηλώνεται ένα στα τρία κρούσματα ο αριθμό στους στη χώρα μας πρέπει να ξεπερνά τα 1500” αναφέρει ο κ. Μπούρος, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Φυματίωσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα είναι τεράστιο στον Έβρο εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης. «Το πρόβλημα είναι τεράστιο διότι αυτοί οι άνθρωποι από το Πακιστάν και το Σουδάν μεταφέρουν τη φυματίωση στη χώρα μας. Εδώ χρειάζεται συντονισμός , πρόγραμμα επιτήρησης και λήψης φαρμακευτικής αγωγής. Δυστυχώς, στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν υπάρχει ούτε ένας πνευμονολόγος και δεν διατίθενται πόροι για την καταπολέμηση της φυματίωσης. Θα πρέπει να αλλάξει η πολιτική αντιμετώπισης της νόσου» καταλήγει ο κ. Μπούρος.


 http://iatropedia.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΥΤΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


maximou-4a-nai
 Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν άρεσε προφανώς τον πίνακα της Ελευθερίας και τον έβγαλε. Στη φωτογραφία βλέπουμε ότι πλέον έφυγε από το πρωθυπουργικό γραφείο  και η ελληνική σημαία.
Τόσο καιρό που μπαινοβγαίνουν οι αρχηγοί κομμάτων στο μέγαρο Μαξίμου, δεν έγινε θέμα επαναφοράς τους;
Ο Παπανδρέου έφυγε. Δεν πρέπει τώρα οι αρχηγοί των κομμάτων που συγκυβερνούν, να απαιτήσουν από τον πρωθυπουργό την επάνοδο στην πρότερη κατάσταση;
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποια είναι τα εκλογικά ποσοστά που δίνουν αυτοδυναμία και πώς "αυτοκτόνησε" η ΝΔ...


Στόχο απλά ανέφικτο πολιτικά, αποτελεί η αυτοδυναμία των 151 εδρών στη Βουλή για τη ΝΔ βάσει του υπάρχοντος εκλογικού συστήματος (λες και με 151 βουλευτές ή ελαφρά επάνω από τους 150 μπορεί να κυβερνηθεί αυτό το χάος από ένα κόμμα που δύο φορές έχει πέσει από την κυβέρνηση σε σχετικά πιο νορμάλ καταστάσεις με ανάλογο αριθμό εδρών, το 1993 και το 2009).
Αλλά και επικίνδυνο ως πολιτικό σχεδιασμό, αφού αντί για προσπάθεια μέγιστης δυνατής αύξησης του ποσοστού της κάτι που θα γινόταν αντιληπτό από το εκλογικό σώμα, κυνηγούν χίμαιρες. Και ποτέ κανένα εκλογικό σώμα δεν συγχώρεσε ένα κόμμα που κυνηγούσε κάτι που ούτε το ίδιο το κόμμα που το ζητά, το πιστεύει.
Σύμφωνα λοιπόν με ανάλυση του τμήματος ειδήσεων του defencenet.gr, του υπάρχοντος εκλογικού νόμου για να κερδίσει την ποθούμενη αυτοδυναμία ένα κόμμα χρειάζεται ποσοστό 36,5%, αλλά με μία βασική προϋπόθεση: Να εισέλθουν στη Βουλή μόνο 5 κόμματα και το πρώτο από το δεύτερο να έχει διαφορά 1% ή μεγαλύτερη.
Η δεύτερη προϋπόθεση δεν παίζει κανένα ρόλο στην περίπτωσή μας, αφού οι αρχικές, δηλαδή η πεντακομματική Βουλή και το 36,5% είναι πρακτικά ανέφικτο να επιτευχθεί, όπως δείχνουν όλες, μα όλες οι δημοσκοπήσεις, αλλά και η γενικότερη τάση που καταγράφεται στο εκλογικό σώμα. Αυτό το ενδεχόμενο υπήρχε ότι η ΝΔ πριν συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου εμφάνιζε εκλογική επιρροή της τάξεως του 30-32% στις δημοσκοπήσεις και είχε δικαίωμα να ελπίζει στην προεκλογική συσπείρωση που θα μπορούσε να της δώσει ένα εκλογικό bonus του 4-5%.
Βέβαια και πάλι θα ήταν πρακτικά αδύνατο να εισέλθουν στη Βουλή μόνο πέντε κόμματα, όπως συνέβη στις εκλογές του 2009. Από εκεί και πέρα για κάθε ένα κόμμα που μπαίνει στην Βουλή σηκώνεται ο πήχης κατά 0,9% περίπου κατά μέσο όρο.
Και φτάνουμε στο επικρατέστερο σενάριο της οκτακομματικής Βουλής. Πόσο χρειάζεται το πρώτο κόμμα για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση; Ελαφρά επάνω από … 40%!
Όπως βλέπουμε λοιπόν πέρα από τις θεωρίες και την πολιτική συνθηματολογία, υπάρχει η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών. Καμία δημοσκόπηση του τελευταίου μηνός δεν δείχνει τη ΝΔ επάνω από 26%, άρα το επιχείρημα της αυτοδυναμίας είναι τουλάχιστον έωλο, αν όχι γελοίο.
Για την ακρίβεια οι περισσότερες που γίνονται με το μοντέλο της αναγωγής των αναποφάσιστων την δείχνουν να «κάθεται» σε ένα ποσοστό περί το 22-24%. Και στην Συγγρού δεν αμφισβητούν την αξιοπιστία αυτών των δημοσκοπήσεων. Και πώς να το κάνουν αφού και οι δικές τους κυλιόμενες δημοσκοπήσεις ακριβώς αυτό δείχνουν. Και σε έδρες αυτό είναι ένα ποσοστό που θα «παίξει» μεταξύ 110 και 120 εδρών.
Στις δημοσκοπήσεις δεν κερδίζει το ποσοστό της ΝΔ ο Π.Καμμένος και οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" ή η "Χρυσή Αυγή". Σοβαροί να είμαστε. Το χάνει από μόνη της η ΝΔ και η αυτοκτονική πολιτική που ακολούθησε από το Νοέμβριο και μετά. Ο απόλυτος συμβιβασμός της με το σύστημα ή εν πάση περιπτώσει το ότι "παραδόθηκε" πριν κάν πολεμήσει!
Και είναι η πρώτη φορά που ένα κόμμα παραδίδεται στο σύστημα, χωρίς κανένα πολιτικό όφελος, όντας ευρισκόμενο ακόμα ... στην αντιπολίτευση! Παγκόσμιο ρεκόρ!
Η σημερινή ομολογία του καλού Έλληνα και συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη (όσοι ψηφίσετε ΝΔ στη Β'Πειραιά να ψηφίσετε Φαήλο, το λέμε ευθέως και ... χωρίς παρεξήγηση, όπως μιλάμε πάντα καθαρά και "στα ίσια" για όλα τα θέματα) ότι οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει τον Δεκέμβριο, απλά επιβεβαιώνει αυτό που από την αρχή, της μεταστροφής της πολιτικής γραμμής της ΝΔ, υποστήριζε το defencenet.gr: Δεν λύνεις σε μια ανώμαλη κατάσταση, δίνοντάς της παράταση ζωής.
Εδώ λοιπόν έρχεται το σενάριο της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ που εντέχνως προωθείται από τα ΜΜΕ που ελέγχουν(προσέξτε: «ελέγχουν» όχι «ελέγχει») το ΠΑΣΟΚ και το οποίο υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες είναι «θανατηφόρο» για τη ΝΔ: Η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της «βγάζει σπυράκια» ακούγοντας ότι μπορεί τη επομένη των εκλογών η πολιτική ομάδα που κατέστρεψε την χώρα, που «φυλάκισε» ένα λαό και λέγεται ΠΑΣΟΚ, θα ξαναβρεθεί στην εξουσία εμμέσως με την δική της ψήφο.
Ότι και να λέει ο Α.Σαμαράς, το έλλειμμα της πολιτικής αξιοπιστίας που καταγράφεται στο πρόσωπό του από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα, λόγω της στροφής κατά 180 μοίρες της πολιτικής του έναντι του Μνημονίου είναι τέτοιας έκτασης μεταξύ των ψηφοφόρων του ιδίου του κόμματός του που απειλεί να τον συνθλίψει πολιτικά.

Γιατί όταν την Τετάρτη 09/11 το απόγευμα ένας πολιτικός που θέλει να παίξει το ρόλο "ηγέτη" εισέρχεται στην αίθουσα του προεδρικού μεγάρου για να ορίσει πρωθυπουργό τον Φ.Πετσάλνικο και να προχωρήσει με τους δικούς του όρους τις πολιτικές και εθνικές εξελίξεις και μέσα σε 16 ώρες την Πέμπτη 10/11 το μεσημέρι αποδεχεται τον Λ.Παπαδήμο και όλα αυτά ενώ είχε ήδη πραγματοποιήσει στροφή υπέρ του Μνημονίου, έ, τότε έχει σβαρό πρόβλημα πολιτικής αντίληψης.

Ειδικά όταν την Κυριακή 06/11 δήλωνε στην σύσκεψη με τον Παπανδρέου ότι δεν τον ήθελε. Και η αλλαγή του Πετσάλνικου με τον Παπαδήμο γινόταν κατ'απαίτηση του Γ.Καρατζαφέρη του (κάποτε...) 5,5% και της θεατρινίστικης αποχώρησής του από την σύσκεψη της Τετάρτης.
Σε μια τέτοια διαχείριση αυτός ο πολιτικός μπορεί να είναι πρόεδρος ενός μεγάλου κόμματος, αλλά δεν δείχνει να είναι ηγέτης…  
 
 

Διαβάστε περισσότερα » »

Αίσχος! Στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης τραγούδησαν το "Μακεδονία ξακουστή"


Βρήκαν ευκαιρία οι εθνικιστές, αφού δεν υπήρχε ούτε ένας πολιτικός από ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡ., ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις, στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης και τόλμησε ο στρατός να προκαλέσει, τραγουδώντας -άκουσον, άκουσον- τον εθνικιστικό ύμνο "Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα", παρά τις  φιλότιμες προσπάθειες της..
αστυνομίας να συλλάβει όποιον κρατούσε ελληνική σημαία.
Ντροπή! Τι θα πεί ο Σηφουνάκης; ο Πάγκαλος; ο Μπίστης; ο Κουναλάκης; ο Σόρος; η Ντόρα; ο Ομπάμα; ο Γκρούεφσκι;
Να συλληφθεί πάραυτα -θα συλληφθεί, το εγγυώμεθα!- ο επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων, που επέτρεψε να ακουστεί η λέξη Μακεδονία, να αποκεφαλιστεί και να σταλεί η κάρα του, ως ένδειξη συμμόρφωσης στη νέα τάξη.
Να αναζητηθούν από τις κάμερες, όσοι χειροκρότησαν και να προσαχθούν βιαίως στην αστυνομική διεύθυνση, όπου να υποβληθούν σε φάλαγγα, αποτρίχωση με ζεστά αβγά στις μασχάλες και ανασκολοπισμό.
Πολυχρονεμένοι αφέντες, δεν φταίμε εμείς. Μας ξέφυγε. Δεν τους προλάβαμε τους αλήτες. Μη μας κόβετε την επιχορήγηση, του χρόνου θα τους βάλουμε γάζες στα στόματα τους .



taxalia

Διαβάστε περισσότερα » »

172 χρόνια μας κυβερνάει κάποιος Ράϊχενμπαχ. (Δεν είναι ανέκδοτο)


Θυμηθείτε τι γράφαμε την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, για τους Ράϊχενμπαχ. ΕΔΩ.
Το 1839 λοιπόν, ο Χρηστόφορος Ράϊχενμπαχ, που ήταν υπολοχαγός του πυροβολικού, ρύθμιζε την έκδοση και κυκλοφορία των χρημάτων στην χώρα μας, αφού ήταν ο διευθυντής του Νομισματοκοπείου της Ελλάδος.
Σήμερα, μετά από 172 χρόνια, κάποιος απόγονός του, ο Χόρστ Ράϊχενμπαχ, ρυθμίζει με ποιό τρόπο και που θα διαθέτει το Ελληνικό κράτος τα έσοδά του.
Έτσι, με συνέντευξη που παρεχώρησε ο Ράϊχενμπαχ ο νεώτερος στο γερμανικό κανάλι ZDF, έδωσε εντολή στην Ελληνική κυβέρνηση να εκχωρήσει μεγαλύτερο ποσοστό από τα έσοδα των διοδίων των αυτοκινητοδρόμων, με το αιτιολογικό ότι η κυκλοφορία των οχημάτων έχει περιοριστεί, με αποτέλεσμα να μειωθούν τα έσοδα και «να μην βγαίνουν οι οικονομικοί υπολογισμοί των εταιρειών».
Ταλαίπωροι Έλληνες, μια ζωή Ράϊχενμπαχ.....
Α.Α.

πηγη

makedonia-is-greece

Διαβάστε περισσότερα » »

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ βόρεια της Πάργας…


Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7.46 το πρωί από απόσταση 323 χιλιομέτρων δυτικά βορειοδυτικά της Αθήνας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 21 χλμ. βόρεια της Πάργας. Νωρίτερα, το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο είχε εκτιμήσει το μέγεθος του σεισμού σε 4,7 Ρίχτερ…
axortagos
Διαβάστε περισσότερα » »

Ευρυζωνικές συνδέσεις για όλους τους Έλληνες

ευρυζωνικες, ελληνες, εργο, ξεκινα« Ευρυζωνικές συνδέσεις για όλους τους Έλληνες »
Το ψηφιακό χάσμα ανάμεσα στα αστικά κέντρα και την επαρχία θα γεφυρώσει το έργο
Ευρυζωνικές συνδέσεις ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές πρόκειται να αποκτήσουν 850.000 Έλληνες καθώς ξεκινά ένα πολύ μεγάλο έργο ανάπτυξης ευρυζωνικού δικτύου σε ολόκληρη τη χώρα.

Σήμερα στην Ελλάδα περίπου το 7,56% του πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση σε ευρυζωνικές συνδέσεις καθώς κανένας τηλεπικοινωνιακός πάροχος, συμπεριλαμβανομένου του ΟΤΕ, δεν επιθυμεί να επενδύσει στις περιοχές αυτές, δεδομένου ότι η επένδυσή του με βάση την προβλεπόμενη ζήτηση δεν θα απέδιδε σχεδόν τίποτε.

Κρατική ενίσχυση

Για το λόγο αυτό το υπουργείο Ανάπτυξης πρόκειται να ξεκινήσει την υλοποίηση ενός έργου με στόχο να γεφυρωθεί ως ένα σημαντικό βαθμό το ψηφιακό χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα αστικά κέντρα και την ελληνική επαρχία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η χώρα θα χωριστεί σε τρεις μεγάλες περιοχές και οι ενδιαφερόμενοι θα αναπτύξουν ένα δίκτυο το οποίο θα καλύπτει όλες τις μειονεκτικές περιοχές της χώρας.

Προς το παρόν φαίνεται να ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα ο ΟΤΕ, ο όμιλος Intracom (HOL) και η κυπριακή Cyta.

http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα » »