Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

UFO "το τελικό χαρτί της Νέας Τάξης Πραγμάτων".



Διαβάστε περισσότερα » »

Τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ στη Λιβύη και η σιωπή των διεθνών ΜΜΕ-Βίντεο

Μπροστά σε τραγωδίες όπου ανθρώπινες ζωές χάνονται κατά εκατοντάδες και οι Παγκόσμιοι Τρομοκράτες με αρχηγό το ΝΑΤΟ έχουν εκμηδενίσει κάθε έννοια Δικαίου και επιβάλλουν τη θέλησή τους δολοφονώντας ανθρώπους, η οικονομική κρίση στην Ελλάδα πολύ λίγη σημασία έχει.


Ίσως, τελικά, να είναι το μέσον με το οποίο μας εκβιάζουν να παραιτηθούμε από τα σημαντικά και να επικεντρωθούμε στα "εν οίκω', ώστε να επιτύχουν τους σκοπούς τους ανενόχλητοι.


Όταν τελειώσουν με τους στόχους τους δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι θα ζούμε σε μια αφόρητη σκλαβιά, όπου όποιος αντιδρά θα είναι ο επόμενος στόχος βομβαρδισμών. Η ενότητα και η αλληλεγγύη των λαών είναι η τελευταία ευκαιρία μας να μείνουμε ελεύθεροι.


Ένα βίντεο από ανεξάρτητους δημοσιογράφους:



8/9 Αυγούστου 2011, σφαγή του ΝΑΤΟ στο Ζλίτεν.

Αυτό το βίντεο της Global Research είναι παραγωγή έμπιστων δημοσιογράφων, κάμεραμαν, και ερευνητών στην Τρίπολη, που αποφάσισαν να παραβούν τη λογοκρισία των Δυτικών μέσων που σαν σκοπό έχουν να διαδίδουν ψέματα και να παραπλανούν την κοινή γνώμη. Είναι απόδειξη των εγκλημάτων του ΝΑΤΟ αλλά και των Δυτικών μέσων Ενημέρωσης που αποφάσισαν να αποσιωπήσουν τις απώλειες και τον ανθρώπινο πόνο του Λιβικού λαού και να υποστηρίξουν το ανθρωπιστικό ψέμα του ΝΑΤΟ.
Η πολεμική προπαγάνδα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο αποτελεί Έγκλημα Πολέμου.

200 Αφρικανοί διανοούμενοι υπέγραψαν επιστολή με την οποία καταγγέλλουν προσπάθεια αποικιοποίησης της Αφρικής για ακόμη μια φορά στην Ιστορία.

Μεταξύ άλλων υπογράφουν:

Jesse Duarte, πολιτικός αναλυτής
Chris Landsberg, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ
Willie Esterhuyse, του πανεπιστημίου Stellenbosch
Ronnie Kasrils, πρώην Υπουργός Πληροφοριών
Christine Qunta, δικηγόρος
Aziz Pahad, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων
Essop Pahad, πρώην κυβερνητικός Αντιπρόεδρος
Sam Moyo, του Αφρικανικού Ινστιτούτου Αγροτικών Σπουδών
Mukoni Ratshitanga, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος
Wally Serote, ποιητής

Στην επιστολή αναφέρουν:
"Σε αντίθεση με τις διατάξεις του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εξουσιοδότησε και έχει επιτρέψει την καταστροφή και την αναρχία που έχει χτυπήσει το Λιβυκό λαό. Στο τέλος, πολλοί Λίβυοι θα έχουν πεθάνει και θα έχουν ακρωτηριαστεί (και) πολλά έργα υποδομής θα έχουν καταστραφεί. "

Οι άνθρωπο αυτοί κατηγορούν τη Γαλλία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ ότι συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν κράτη απατεώνες. Ο Landsberg δήλωσε ότι "Τα κράτη απατεώνες δεν υπακούουν σε κανόνες... και είναι τραγικό ότι πιθανότατα δε θα λογοδοτήσουν στο Διεθνές Δικαστήριο"...
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα πλυντήρια- στεγνωτήρια "εκπέμπουν" καρκινογόνες ουσίες

Καρκινογόνες ουσίες φέρεται να εκπέμπονται από τα στεγνωτήρια- πλυντήρια τα οποία, σε συνδυασμό με τα αρωματικά προϊόντα πλυντηρίου και το θερμό αέρα μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα επικίνδυνα, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα επιστημόνων.
'Εντονες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των αρωματικών καταναλωτικών προϊόντων έχουν προκαλέσει τα αποτελέσματα της έρευνας, που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση "Air Quality, Atmosphere and Health".
Την έρευνα πραγματοποίησε η καθηγήτρια Άννα Στάινμαν, ειδική στις επιπτώσεις της ρύπανσης στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σιατλ. Συγκεκριμένα, δύο από αυτές τις χημικές ουσίες έχουν χαρακτηρισθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος ως καρκινογόνες.
Πιο αναλυτικά, οι ειδικοί ανακάλυψαν έναν ιδιαιτέρως επικίνδυνο συνδυασμό χημικών ουσιών που εκπέμπεται μέσω των αεραγωγών κατά τη διάρκεια λειτουργίας του στεγνωτηρίου. Αναλύοντας τις αναθυμιάσεις που εκπέμπουν τα στεγνωτήρια όταν υπάρχει ταυτόχρονη χρήση υγρού απορρυπαντικού και αρωματικών φύλλων στεγνωτηρίου, διαπίστωσαν ότι απελευθερώνονται μέσω των αεραγωγών περισσότερες από 25 πτητικές οργανικές ενώσεις, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και 7 επικίνδυνοι ατμοσφαιρικοί ρύποι.
Παρόλο που η εν λόγω έρευνα διεξήχθη στις ΗΠΑ, οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στα αμερικανικά σπίτια, αφού το απορρυπαντικό που χρησιμοποιήθηκε στην έρευνα κυκλοφορεί ευρέως και στη Βρετανία.
Τα επικίνδυνα χημικά που εκπέμπονται συχνά προκαλούν πονοκεφάλους, κρίσεις άσθματος, ακόμα και επιληπτικές κρίσεις.
Σύμφωνα με τους ειδικούς,είναι το άπλωμα των ρούχων να γίνεται στο μπαλκόνι ή σε κάποιον εξωτερικό χώρο από τη χρήση στεγνωτηρίου.
Διαβάστε περισσότερα » »

Εκκενώνουν μέχρι και τη Νέα Υόρκη - 7 πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Σε κατάσταση συναγερμού είναι η ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Επτά πολιτείες, είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αφού ο τυφώνας Irene πλησιάζει επικίνδυνα. Ομπάμα: "Αυτός ο τυφώνας δεν αστειεύεται"
Προληπτικές εκκενώσεις έχουν γίνει σε Ντέλαγουερ, Μέριλαντ, Νιου Τζέρσεϊ και Β.Καρολίνα, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του και να επιστρέψει στην Ουάσινγκτον.

Την υποχρεωτική απομάκρυνση των κατοίκων που μένουν σε περιοχές με μικρό υψόμετρο διέταξαν οι αρχές στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.
ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο Μπλούμπεργκ δήλωσε ότι η απομάκρυνση, που αφορά περισσότερους από 250.000 ανθρώπους, θα μπορούσε να ξεκινήσει μόλις ανοίξουν τα καταφύγια στις 21:00 (ώρα Ελλάδας, 18:00 GMT).

"Δεν έχουμε πραγματοποιήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν υποχρεωτική εκκένωση και δεν θα το κάναμε τώρα αν δεν πιστεύαμε ότι αυτή η καταιγίδα μπορεί να γίνει πολύ σοβαρή", ανέφερε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, προσθέτοντας ότι από το Σάββατο το μεσημέρι όλα τα μέσα μεταφοράς θα σταματήσουν να λειτουργούν.

Πενήντα πέντε εκατομμύρια άνθρωποι είναι πιθανό να βρεθούν στο δρόμο του κυκλώνα, από την Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα μέχρι το Ακρωτήρι Κοντ, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, ενώ δεκάδες χιλιάδες άλλοι απομακρύνονται από τις εστίες τους σε διάφορες πόλεις, περιλαμβανομένης της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον.

Ο αμερικανός πρόεδρος σε διάγγελμα από τον τόπο των διακοπών του είπε: "Δεν μπορώ να το πω διαφορετικά. Αν είστε σε περιοχές που είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πάρτε μέτρα προστασίας".

TA ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ
TA ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ

Και συνέχισε: "Μην περιμένετε. Μην καθυστερείτε. Όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Όλοι μας πρέπει να πάρουμε τον τυφώνα στα σοβαρά. Αν σας έχουν πει να εγκαταλείψετε τις εστείες σας να το κάνετε."

Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΑΦΗΣ: Η ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ
Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΑΦΗΣ: Η ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ

Η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζάνετ Ναπολιτάνο προειδοποίησε σήμερα τους πολίτες να αναμένουν εκτεταμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος κατά το πέρασμα του κυκλώνα Αϊρίν.

Ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Κυκλώνων, Μπιλ Ριντ, δήλωσε ότι οι άνεμοι του κυκλώνα, που θα πλήξει τη Βόρεια Καρολίνα το απόγευμα, θα κινηθούν στη συνέχεια προς τη Νέα Αγγλία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχουν κηρυχθεί η Β.Καρολίνα, το Μέριλαντ, η Βιρτζίνια, το Ντέλαγουερ, το Νιου τζέρσεϊ, η Νέα Υόρκη και το Κονέκτικατ.

Ηδη ψηλά κύματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις ακτές της Β.Καρολίνας.



Πάνω από 20.000 τουρίστες και κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τις τρείς παράκτιες κομητείες. Για τη Νέα Υόρκη υπάρχουν φόβοι ακόμα και να πλημμυρίσει ο υπόγειος.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Αρκαδία φλέγεται

Μέρες του 2007 ζούνε οι κάτοικοι στην Αρκαδία καθώς η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα ότι άφησε το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας το 2007. Συνεχίζουν να απειλούνται τα χωριά Πάπαρι, Μανιάτη και Δάφνη, τα οποία έχουν εκκενωθεί, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος από τις Καλτεζές προς τον οικισμό Κουβέλια. Ήδη κάποια σπίτια καταστράφηκαν από τις φλόγες, ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί κατά την εκκένωση του χωριού Μανιάτη, απεγκλωβίστηκε και μεταφέρεται με αναπνευστικά προβλήματα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης
Ο δήμος Τρίπολης ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιά περιοχή της Ελλάδας έχει τις περισσότερες γυναίκες;


Σε ποιά πόλη ..."περισσεύουν" χιλιάδες γυναίκες;
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της τελευταίες απογραφής, που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή, , ο πληθυσμός της χώρας ανέρχεται σε 10.787.690 κατοίκους, από τους οποίους οι 5.303.690 είναι άρρενες και οι 5.484.000 είναι θήλεις. Οι γυναίκες είναι περισσότερες κατά 180.310 δηλαδή.
Πού υπερτερούν όμως κατά πολύ οι γυναίκες και πού είναι λιγότερες; 
Εύκολο είναι να το μαντέψετε!
Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με όλα τα στοιχεία:


Φυσικά, η Ν.1 γυναικοκρατούμενη περιφερειακή ενότητα (νομός) είναι ο νομός Θεσσαλονίκης, όπου οι γυναίκες είναι το 52%, ή αν θέλετε, σε κάθε 100 κατοίκους, ...περισσεύουν 4 γυναίκες ! Πώς να παντρευτούν τα κορίτσια μετά;

Μάλιστα, στον κεντρικό Δήμο Θεσσαλονίκης, οι άντρες είναι 147.660 και οι γυναίκες 174.580, δηλαδή 26.920 περισσότερες γυναίκες σε ένα δήμο με πληθυσμό 322.240 κατοίκους !


Οι γυναίκες στο Δήμο Θεσσαλονίκης είναι 18,23% περισσότερες από τους άντρες !


Τι θα απογίνουν 27.000 γυναίκες μόνες ρε παιδιά;




Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η NASA; ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Η ΟΧΙ;

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης:
Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι ένας συνεχής διάλογος που γίνεται στο blog με αναγνώστες για την αξιοπιστία της NASA και γενικά του επιστημονικού κατεστημένου. Μας έχουν θέσει πολλές φορές το ερώτημα "πήγαμε πραγματικά στη Σελήνη;"
Η έρευνα που κάναμε μέσω του διαδικτύου μας αποκαλύπτει και αυτή είναι η γνώμη του blog οτι στη Σελήνη πήγαμε. Τα στοιχεία όμως που μας έδωσε η NASA είναι πλήρως παραποιημένα και σε αυτό δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Θα το διαπιστώσετε άλλωστε μόνοι σας κοιτώντας τις επίσημες αυτές φωτογραφίες της NASA.

Τότε τι τρέχει; Τι εξανάγκασε την NASA να παραποιήσει τις φωτογραφίες;

Την απάντηση μας την δίνει ο πρώην διευθυντής φωτογραφίας της NASA "Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη"


Ο Τζόστον
λέει οτι στη Σελήνη βρήκαν αρχαίες πολιτείες και εξωγήινη τεχνολογία. Οπότε ήταν υποχρεωμένοι να μην μας δώσουν τις πραγματικές εικόνες, αλλά αυτές που γύρισαν σε στούντιο.

Δείτε τις φωτογραφίες και κρίνετε μόνοι σας.


Υπάρχουν χιλιάδες ακόμη τέτοιες φωτογραφίες.


Πριν καταλήξετε όμως σε τελικά συμπεράσματα πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε τα εξής άρθρα και να τα κρίνετε συνολικά:


" Η αλήθεια πίσω από το SETI(Αναζήτηση Εξωγήινης Ευφυΐας"

"Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη "

Το δυστύχημα είναι ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα της Ελλάδας βρίσκεται σε βαθύ ύπνο και η αιτία είναι οτι αυτοί που προκαλούν την παραπληροφόρηση αυτή, τις παραποιήσεις αυτές των φωτογραφίων που προαναφέραμε, ελέγχουν και τις μεγαλύτερες επιστημονικές εκδόσεις του δυτικού κόσμου. Με αποτέλεσμα η επιστημονική κοινότητα να ενημερώνεται απο έντυπα μη έγκυρα, που έχουν όμως την επίφαση της εγκυρότητας. Δείτε ακόμη δυο σχετικά άρθρα για την παραποίηση:

"ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ"

"ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ"

Στο ίδιο παιχνίδι της παραπληροφόρησης βρίσκεται και το SETI. Σκοπός είναι να αποκριβεί απο την συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας η ύπαρξη εξωγήινης τεχνολογίας.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν οτι η τεχνολογία αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο απο τους Παγκοσμιοποιητές.


Να προσθέσουμε ακόμη οτι οι Παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας επιβεβαιωμένα εδω και 300 χρόνια.


Γνωρίζουμε οτι αυτές οι απόψεις προκαλούν έντονες αντιδράσεις. Περιμένουμε τα σχόλιά σας με μετριοπάθεια και αποδεικτικά στοιχεία.

Ο υπολογιστής δείχνει οτι η Γη στην φωτογραφία επικολλήθηκε!

Η σταδιακή εξάλειψη των αποχρώσεων συμπεριλαμβανομένου του μαύρου χρωματος αποκάλυψαν οτι το μαύρο γύρω απο την Γη δεν ταιριάζει με το μαύρο στην υπόλοιπη φωτογραφία, αποκαλύπτωντας ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.

Σύννεφο σκόνης αποδεικνύει το ψεύδος της φωτογραφίας του εναέριου χαιρετισμού της σημαίας.


Ο γνωστός χαιρετισμός του John Young με άλμα στον αέρα.

Μια απο τις πιο γνωστές φωτογραφίες του «Apollo 16» είναι αυτή του Charles Duke που τραβάει τον John Young στον αέρα με με χαμηλή βαρύτητα και χαιρετάει την σημαία.

Σε άλλες μελέτες έδειξα γιατί πιστεύω οτι ο Young κρεμάστηκε στον αέρα για την φωτογραφία...και τώρα έχω την απόδειξη οτι η φωτογραφία Χάσελμπλαντ, δεξιά, ήταν μια φωτογραφία που τραβήχτηκε σε στούντιο όχι την ίδια στιγμή με το βίντεο της ίδιας σκηνής, που τραβήχτηκε απο την αντίθετη πλευρά με βιντεοκάμερα «τηλεχειριζόμενη απο το Χιούστον». Τις φωτογραφίες απο το βίντεο τις βλέπουμε πιο πάνω.
Στο βίντεο ο Young τρέχει, σταματάει, λυγίζει τα γόνατά του και πηδά δυνατά... και παρόλο που η βαρύτητα είναι το 1/6 απο αυτή της Γης καταφέρνει να πηδήξει μόλις 45 εκατοστά! Οπως όμως σταματά και πηδά σηκώνει ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΚΟΝΗΣ!
Η φωτογραφία Χάσελμπλαντ δεν δείχνει κανένα σημάδι του τρεξίματος, του σταματήματος ή της σκόνης, παρά τον καλύτερο φακό της κάμερας και την ταχύτητά της.

Πολύ ακριβείς οι φωτογραφίες για λόγια...



Ο «Τσάρλς Ντιούκ» τράβηξε δυο φωτογραφίες απο την Hasselblad του «Τζόν Γιάνγκ» ο οποίος εκτελεί «χαιρετισμό με άλμα» κατα την διάρκεια της αποστολής του «Απόλλο 16», χρησιμοποιώντας μια κάμερα κολλημένη στο στήθος του, αλλά οι φωτογραφίες είναι πολύ τέλειες!

Τα λόγια δεν φθάνουν για να περιγράψουν την τέλεια απάτη που βλέπουμε στις παραπάνω φωτογραφίες. Ο «Γιάνγκ» ξεκίνησε να τρέχει, έφθασε στο σημείο που έκανε το άλμα στον αέρα που η βαρύτητα είναι το 1/6 της Γης.

Δεν άφησε καθόλου πατημασιές και δεν σήκωσε καθόλου σκόνη όπως πήδηξε. «Ο Ντιούκ» τράβηξε την φωτογραφία απο μια απόσταση περίπου 6 μέτρων και στην συνέχεια είπε στον «Γιάνγκ» να κάνει άλλο ένα άλμα για να τραβήξει και άλλη μια φωτογραφία. Χωρίς να πάρει φόρα πριν κάνει το άλμα ο «Γιανγκ» κατάφερε να πηδήξει ακριβώς στο ίδιο σημείο όπως στο πρώτο του άλμα με φόρα και ο Ντιούκ κατάφερε να κρατήσει την φωτογραφική του μηχανή ακριβώς στο ίδιο σημείο και να τραβήξει την φωτογραφία όταν ο Γιάνγκ βρίσκοταν στο ίδιο ακριβώς σημείο με την πρώτη φώτο. Τυχαίο; Ή ο Γιανγκ κρατιόταν απο ένα σχοινί απο την τριγωνική καρτέλα στην κορυφή του PLSS του; Και η θέση της κάμερας είναι πάρα πολύ ακριβής(ελέξτε το με βάση την παραπάνω φώτο που είναι χωρισμένη σε παραλληλόγραμμα) για μια κάμερα που δεν έχει σκόπευτρο και είναι κολλημένη στο στήθος ενός ατόμου που κινείται και φωτογραφίζει ενα άλλο άτομο που επίσης κινείται. Η κάμερα θα ήταν αναγκαίο να τοποθετηθεί σε ένα τρίποδα, τέλεια, πράγμα που μόνο ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα μπορούσε να κάνει.

Κρατιέται απο σχοινί;



Η «αντιβαρυτική» μηχανή της NASA;


Καθώς κοιτάμε το βίντεο με τον χαιρετισμό των «Ντιούκ/Γιάνγκ» απο το «Απόλλο 16», πέφτουμε στην επάνω τρομακτική ακολουθία εικόνων. Στη μέση μεταξύ δυο πλαισίων αριστερά και δεξιά. Βλέπουμε να ξεφυτρώνει μια «λάμπα» πάνω απο το κεφάλι του. Αν το βίντεο τρέχει κανονικά δεν μπορούμε να τη δούμε...Αλλά σε μια καρέ-καρέ μελέτη βλέπουμε οτι είναι φωτογραφημένο αντικείμενο και όχι τεχνούργημα. Σε μεγέθυνση φαίνεται να είναι κάτι σαν ράβδος με δαχτυλίδι στο πάνω μέρος της και βγαίνει απο το πίσω μέρος της στολής, πίσω απο μια μικρή τριγωνική τεχνητή καρτέλα. Είναι ξεκάθαρο οτι δεν πρόκειται για την κεραία επικοινωνίας η οποία ήταν στην μπροστινή αριστερή γωνία του σακιδίου. Δεν ταιριάζει με κανέναν εξοπλισμό της NASA για τη Σελήνη. Θα μπορούσε να είναι μια απόδειξη της ύπαρξης μιας συσκευής με την οποία οι αστροναύτες μπορούσαν να κάνουν τα πηδήματα με τις βαριές στολές τους, σαν να βρίσκονταν πράγματι στη Σελήνη όπου η βαρύτητα είναι το 1/6 της Γης;
Ηταν οι αστροναύτες σαν τον Πίτερ Παν του Μπρόντγουέϊ που κρέμοταν απο κρυμμένα σχοινιά, ωστε να μπορούν να κάνουν αυτά τα πηδήματα αλλά σε ένα στούντιο στη Γη;
Εχοντας μείνει έκπληκτος ζήτησα την βοήθεια ενός ειδικού επιστήμονα που ειδικεύεται στην επεξεργασία φωτογραφιών απο τον υπολογιστή και του ζήτησα να εξετάσει το μικρό βίντεο. Το κοίταξε καρέ-καρέ και βρήκε 23 εικόνες που δείχνουν την ίδια ανωμαλία στην κορυφή των σακιδίων τόσο του Γιάνγκ όσο και του Ντιούκ.
Τα καρέ που βρήκε ήταν τα εξής: 319,320,321,322,323,324,840,841,842,843,844,845,861,862,863,864,1350,1351,1352,1368,1369,1373 και 1374. Ενας δείγμα απο αυτές έχουμε δείξει. Δεν είναι γνωστό γιατί αυτές δεν εμφανίζονται σε όλα τα καρέ.
Ισως οι φωτογραφίες στο βίντεο παραποιήθηκαν πριν την μετάδοση. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα προέρχονται απο το φαγγάρι. Αλλά αν βρίσκοταν στο φεγγάρι, δεν θα χρειάζοταν να προσομοιώσουν την χαμηλή βαρύτητα. Υποψιάζομαι λοιπόν οτι η συσκευή στη στολή των αστροναυτών ήταν μια συσκευή «αντιβαρύτητας» της NASA για να βοηθήσει στην φωτογράφηση σε ένα επίγειο στούντιο.

Πολλές διαφορές στην ίδια εικόνα μέσα σε δυο αποστολές σε δυο μέρες!

Οι αστροναύτες του «Απόλλο 15», ο Σκότ και ο Ιρβιν, βρίσκοταν στο φεγγάρι για 3 ημέρες και έκαναν 3 διαφορετικές αποστολές. Στο τέλος της 2ης πήραν φωτογραφία στην οποία χαιρέτιζαν την σημαία(αριστερή φώτο). Η φώτο περιείχε αρκετά ίχνη οχήματος στο έδαφος και μερικές πατημασιές. Την επόμενη μέρα ξεκίνησαν την καταγραφή έγχρωμου βίντεο(δεξιά φώτο) και επανέλαβαν τον χαιρετισμό στη σημαία σχεδόν απο το ίδιο σημείο. Αλλά κατα τη διάρκεια της «νύχτας» κάποιος άλλαξε το τοπίο.(πορτοκαλί περιοχή). Τα ίχνη του οχήματος εξαφανίστηκαν και στην θέση τους εμφανίστηκαν πολλές πατημασιές απο μπότες. Αλλά τίποτα άλλο δεν είχε μετακινηθεί εκτός απο το βουνό. Ολα ήταν τοποθετημένα το ίδιο ακόμη και ο αστροναύτης που ποζάρει. Συγκρίνετε όλα τα σημεία με βούλες με τη βοήθεια των οριζόντιων γραμμών. Το να πετύχεις την συνοχή μιας τοποθεσίας διαφορετικές ημέρες είναι πραγματικά αξιοσημείωτο στατιστικά. Και τα δυο διαφορετικά τοπία είναι πολύ περισσότερο αξιοσημείωτο....

Σημαία χωρίς σκιά


Ο Νίλ Αρμστρονγκ τράβηξε καταπληκτικές φωτογραφίες του Μπάζ Ολντριν την στιγμή που αυτός χαιρετούσε την σημαία κατα τη διάρκεια της αποστολής «Απόλλο 11». Εντύπωση προκαλεί το πόσο όμοιες είναι οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Αρμστρονγκ μεταξύ τους. Είχε και αυτός την κάμερα στο στήθος.

Ο Μπάζ Ολντριν κονταίνει! – Φωτογραφίες απο την αποστολή «Απόλλο 11»

Λάθος φωτισμός του «Απόλλο 11»


Κάτι δεν πάει καλά!



Ο «Μπάζ» στέκεται δίπλα στο πείραμα για τον ηλιακό άνεμο και είναι λίγο ψηλότερος απο την λευκή σημαία.

Ψήλωσε ο Μπαζ Ολντριν;
Στην συνέχεια βλέπουμε τον «Μπάζ» να στέκεται δίπλα στην σημαία του «Απόλλο 11» και είναι σχεδόν το ίδιος ψηλός με την σημαία.
Θα μπορούσαν να είναι αυτες οι δυο φιγούρες με τη στολή μοντέλα σε ένα στημένο στούντιο;

Φως απο όλες τις πλευρές



Ο Κόνραντ τοποθετήθηκε στην θέση αυτή με σχοινί;


Πως έφθασε στο σημείο ο Κόνραντ; Υπάρχουν 7 πατημασιές, όλες σε ένα μέρος κάτω απο τα πόδια του....αλλά δεν υπάρχουν καθόλου πατημασιές που να οδηγούν στο μέρος που πήγε. Τον εναπόθεσαν εκεί;
Διαβάστε περισσότερα » »

Aρτινός ερασιτέχνης δύτης ανακάλυψε στο Ιόνιο ναυάγιο 2.200 ετών!

Οι αρμόδιες υπηρεσίες, όμως, δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωση!

Ο Αρτινός Χρήστος Σίμος, ερασιτέχνης δύτης, εντόπισε στο Ιόνιο ναυαγισμένο πλοίο. Πιθανολογείται ότι κατέληξε στον πυθμένα, πριν από 2.200 χρόνια, δηλαδή κατά την ύστερη αρχαιοελληνική περίοδο ή κατά την πρώιμη ρωμαϊκή. Αυτό προκύπτει από τη...
χρονολόγηση με τη μέθοδο του άνθρακα ορισμένων τμημάτων του,
που ανέσυρε στην επιφάνεια ο κ. Σίμος. Ο ερασιτέχνης δύτης παρέδωσε τμήματα ξύλου με σφυρήλατα καρφιά στην αρχαιολογική υπηρεσία. Στη συνέχεια αποστέλλονται τα ευρήματα και τα στοιχεία στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων. Από εκεί και μετά δεν έγινε καμία απολύτως ενέργεια.
Διαβάστε περισσότερα » »

Γέροντες δεν καταγγέλλουν κλοπές, γιατί πληρώνουν 100 ευρώ!

Γέροντες στα χωριά, που τους κλέβουν, δεν καταγγέλλουν τις κλοπές, διότι τους ζητούν οι αρμόδιοι να πληρώσουν 100 ευρώ για τα διαδικαστικά.Τα ηλικιωμένα ζευγάρια στα μικρά χωριά πέφτουν, κυρίως, θάματα αθίγγανων. Όμως δεν προχωρούν σε....
καμία ενέργεια, αφού δεν είναι μικρό το ποσό που καλούνται να πληρώσουν, προκειμένου να καταγγείλουν το γεγονός. Έτσι οι αθίγγανοι κάνουν ανενόχλητα τη δουλειά τους.
Μας έλεγε χαρακτηριστικά ένας παππούς σε χωριό των Ιωαννίνων: "Με κλέψανε τρεις φορές. Μου αφαίρεσαν συνολικά πεντακόσια ευρώ. Αν προχωρούσα σε καταγγελίες, θα έδινα άλλα 300 ευρώ. Θα είχα δηλαδή ζημιά 800 ευρώ".
Διαβάστε περισσότερα » »

Απολύσεις από την Κολίος Αγνό Α.Ε.

Μετά απο την απόλυση του αντιπροσώπου της Αγνό στην Πτολεμαίδα στις 19/9/2010 και στην Καστοριά στις 1/3/2011 σείρα έχει... ο αντιπρόσωπος της αγνό στην Νάουσα όπου και πάλι η εταιρία κολιός εφαρμόζει την ίδια "ανθρώπινη" πολιτική, δηλαδή απολύει τον αντιπρόσωπο του (έπειτα απο 35 χρόνια συνεργασίας) ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΤΑ. 

Δηλαδή κύριε Κολιέ πρέπει να μας παίρνουν τηλέφωνο τα σούπερ μάρκετ να μας πουν οτι απολυθήκαμε και οτι θα κάνετε εσείς  την διανομή??. Εσείς προφανώς δεν έχετε ούτε είχατε τα κότσια να το κάνετε, άλλωστε ο κύριος Ευάγγέλος Σαμαράς (προιστάμενος πωλήσεων της αγνο
στην δυτική μακεδονία) όταν του ζητήθηκε ο λόγος της απόλυσης απο τον αντιπρόσωπο της Καστορίας φοβήθηκε σαν να έκανε κάποιο σφάλμα και έλεγε οτι δεν γνωρίζει τίποτα, προφανώς είναι ψέμματα
εφόσον αυτός ο κύριος στήνει το δύκτιο ξανά και είναι σε ένα πόστο μεγάλης σημασίας για την αγνό.

Ένα δύκτιο που φορτοεκφορτώνει σε πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ ευπαθή προιόντα  π.χ. "φρέσκο" γάλα γιαούρτι κτλ.
Διαβάστε περισσότερα » »

Εντοπίστηκε διαμάντινος πλανήτης!

Έναν πλανήτη που φαίνεται να είναι φτιαγμένος από διαμάντι εντόπισαν αστρονόμοι στην "πίσω αυλή" του Γαλαξία μας.

Σύμφωνα με το Reuters ο πλανήτης αυτός έχει τη μεγαλύτερη πυκνότητα από κάθε άλλον που έχει εντοπιστεί και αποτελείται από κάρβουνο τόσο συμπυκνωμένο που μεγάλο μέρος του έχει κρυσταλλωθεί δημιουργώντας διαμάντι.

Ο πλανήτης αυτός βρίσκεται 4.000 έτη φωτός από τη Γη. Πραγματοποιεί μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον "ήλιο" του σε δύο ώρες και 10 λεπτά και είναι λίγο πιο μεγάλος από τον Δία, ωστόσο έχει 20 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο νέος πλανήτης είναι πιθανό να περιέχει οξυγόνο στην επιφάνεια του.
Διαβάστε περισσότερα » »

Λύγησε από τις πιέσεις - Παραιτήθηκε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός

Την ώρα που η χώρα του δεν έχει ακόμη συνέλθει από τον καταστροφικό σεισμό της 11ης Μαρτίου, ο Ναότο Καν ανακοίνωσε πως παραιτείται από την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος.
"Παραιτούμαι από πρόεδρος του κόμματος", δήλωσε ο Καν σε αξιωματούχους του κόμματός του, σύμφωνα με το πρακτορείο Jiji.

Η δημοτικότητα του Καν έπεσε κάτω από τις 20 ποσοστιαίες μονάδες, κυρίως λόγω των ανεπαρκών χειρισμών του στην αντιμετώπιση της πυρηνικής κρίσης στην Φουκουσίμα, την χειρότερη τα τελευταία 25 χρόνια και ενώ η χώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει και την κρίση χρέους.

Τουλάχιστον επτά βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιαπωνίας (DPJ) είναι υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Καν. Η ψηφοφορία ορίστηκε για τις 29 Αυγούστου.

Ανάμεσά τους ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Σεΐτζι Μαεχάρα και ο υπουργός Οικονομικών Γιοσιχίκο Νόντα. Ο νικητής θα αναλάβει πρωθυπουργός, ο έκτος μέσα σε πέντε χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η κρατικοποίηση της Alpha Bank και οι βλέψεις της οικογένειας Κωστόπουλου


Μπορεί η Alpha Bank να είναι πιο κρατική (όσον αφορά τη σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της) από την Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;
Μπορεί η οικογένεια Κωστόπουλου, διατηρώντας -ουσιαστικά- ελάχιστο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου, να ελέγχει την τράπεζα χωρίς να είναι καθόλου σίγουρο ότι λαμβάνει υπόψη της το Δημόσιο (που πλέον κατέχει πολύ σημαντικότερο ποσοστό του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος), αλλά και τους υπόλοιπους ιδιώτες μετόχους της;
Αν συμβαίνουν όλα αυτά, είναι δυνατόν οι εποπτικές αρχές, η Τράπεζα της Ελλάδος, η επιτροπή κεφαλαιαγοράς και η εισαγγελία να σιωπούν;
Τέλος, είναι δυνατόν όλα αυτά να συμβαίνουν –στην Alpha και όχι μόνον (ίσως θα άξιζε τον κόπο να προβληματιστεί κανείς και για τη Eurobank και την Πειραιώς)- και, την ίδια στιγμή, τα media να μη λένε λέξη;
Μάλλον, όλοι έχουν πια (πολύ βολικά…) «ξεχάσει» τι απάντησαν διοίκηση και συνδικάτο της τράπεζας στην πρόταση της Εθνικής για συγχώνευση: «Εμείς δεν θέλουμε να κρατικοποιηθεί η Alpha Bank».

Το newsbomb.gr σπάει την «ομερτά» και δείχνει τι πραγματικά διαδραματίζεται στις ελληνικές τράπεζες.
Μετοχικό κεφάλαιο
Το μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Bank αποτελείται από την αξία των μετοχών που κατέχουν οι ιδιώτες μέτοχοι (μεγαλομέτοχοι και μικροεπενδυτές) και των μετοχών που έχει αγοράσει το Κράτος για τη στήριξη-διάσωση της τράπεζας.
Μέχρι τις 17 Αυγούστου, οι ιδιώτες μέτοχοι κατείχαν 534.269.648 κοινές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας 4,70 ευρώ εκάστη, δηλαδή μετοχικό κεφάλαιο 2,51 δισ. ευρώ. Το Κράτος κατείχε 200.000.000 προνομιούχες άνευ ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας επίσης 4,70 ευρώ εκάστη, δηλαδή κεφάλαιο περίπου 0,94 δισ. ευρώ.

 ΚάτοχοςΑριθμός μετοχών (τεμάχια)Ονομαστική αξία μετοχής (ευρώ)Μετοχικό κεφάλαιο (ευρώ)Ποσοστό συμμετοχής (%)
Κοινές ονομαστικές, μετά ψήφου, μετοχέςΙδιώτες μέτοχοι534.269.648        4,702.511.067.345,60      73
Προνομιούχες, άνευ ψήφου, μετοχέςΕλληνικό Δημόσιο200.000.000       4,70940.000.000,00      23
Μετοχικό Κεφάλαιο Σύνολο   3.451.067.345,60     100
Αξίζει να επισημανθεί, με βάση αυτή τη σύνθεση, ότι οι ιδιώτες μέτοχοι κατείχαν το 73% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας και το κράτος το 27%. Η οικογένεια Κωστόπουλου είχε περίπου 9%. Ουσιαστικά, δηλαδή, η τράπεζα είχε κρατικοποιηθεί. Στην πράξη, όμως, ο έλεγχός της δεν βρισκόταν –ούτε και βρίσκεται- στον ισχυρότερο μέτοχο, το Κράτος, αφού αυτό δεν έχει ψήφους για το 23% της συμμετοχής του… Κατά συνέπεια, ψηφίζει και αποφασίζει το 73%, του οποίου ηγείται η οικογένεια Κωστόπουλου με 9%, ελέγχοντας τις αποφάσεις.
Έχουμε δηλαδή το παράδοξο μιας κρατικοποιημένης επί της ουσίας τράπεζας, η διοίκηση της οποίας έχει εκχωρηθεί στην οικογένεια Κωστόπουλου. Η όλη κατάσταση καθίσταται ακόμη πιο… ενδιαφέρουσα, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τράπεζες δεν πλήρωσαν καν τη συμφωνημένη απόδοση του 10%, για την κρατική στήριξη που έλαβε τη μορφή συμμετοχής του Δημοσίου στο κεφάλαιο με μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου… Αντ’ αυτού, οι διοικήσεις τους επικαλέστηκαν διατάξεις του ν.2190/1920 περί ανωνύμων εταιρειών, που προβλέπει τη μη διανομή μερισμάτων όταν δεν επαρκούν τα κέρδη του έτους και τα αποθέματα κερδών προηγούμενων ετών.
Όλα αυτά, χωρίς να συνυπολογίζονται καν τα 15 δισ. κρατικών εγγυήσεων που έχει λάβει -επίσης άνευ αντιτίμου- η Alpha Bank (και όχι μόνο αυτή, αλλά και πολλές άλλες τράπεζες, όπως η Εurobank που έχει λάβει 20 δισ.) για να δανείζονται ρευστό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) με επιτόκια 1%-1,5%, ώστε να δανείζουν με τη σειρά τους το ελληνικό Κράτος με 4,5% στις εκδόσεις εντόκων γραμματίων του ελληνικού Δημοσίου…
Το σύνολο των εγγυήσεων αυτών για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα προσεγγίζει μέχρι στιγμής τα 100 δισ. ευρώ… Πρόκειται, στην ουσία, για επιπλέον 100 δισ. δημοσίου χρέους, αν και δεν καταγράφονται επισήμως.
Τι άλλαξε στις 17 Αυγούστου…
Το απόγευμα της Πέμπτης 11 Αυγούστου, η Alpha Bank -με ανακοίνωση της- πληροφορεί το επενδυτικό κοινό πως από 17 Αυγούστου οι μετοχές της θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο με νέα ονομαστική αξία 0,30 ευρώ ανά μετοχή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουλίου, αποφάσισε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας κατά 2.350.786.451,20 ευρώ, δια μείωσης της ονομαστικής αξίας των κοινών ονομαστικών μετοχών από... 4,70 ευρώ σε 0,30 ευρώ (!) εκάστη, με σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού.
Μετά τη μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας θα ανέρχεται στο ποσό των 1.100.280.894,40 ευρώ, διαιρούμενο σε 734.269.648 μετοχές, εκ των οποίων 534.269.648 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς 0,30 ευρώ, και 200.000.000 προνομιούχες, άνευ ψήφου, μετοχές, τις οποίες έχει αγοράσει το ελληνικό Δημόσιο, ονομαστικής αξίας εκάστης ίσης προς 4,70 ευρώ.
Το spilt που δεν έγινε
Είναι δεδομένο ότι οι τράπεζες θα χρειαστούν πρόσθετα κεφάλαια. Είναι επίσης δεδομένο πως οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο έχουν καταβαραθρωθεί. Για παράδειγμα, η μετοχή της Alpha Bank έκλεισε χθες στα 2,37 ευρώ, σημειώνοντας πτώση 5,95%.
Όσοι παρακολουθούν λίγο τα χρηματιστηριακά, θα γνωρίζουν πως ο νόμος δεν επιτρέπει αύξηση κεφαλαίου σε τιμή μικρότερη της ονομαστικής. Έτσι, για να μπορέσει η Alpha Bank να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου, έπρεπε να μειώσει την ονομαστική αξία της μετοχής. Ένας εύκολος τρόπος θα ήταν να κάνει π.χ. μια διάσπαση (split) της μετοχής, σε μια αναλογία π.χ. 10 προς 1. Δηλαδή, η τράπεζα θα δεκαπλασίαζε τον αριθμό των μετοχών, υποδεκαπλασιάζοντας την ονομαστική τους αξία (από 4,70 σε 0,47 ευρώ), χωρίς επίπτωση στο κεφάλαιο των μετόχων.
Αλλά η τράπεζα δεν κάνει αυτό. Μειώνει την ονομαστική αξία της κοινής μετοχής από 4,70 σε 0,30 ευρώ, διατηρώντας τον αριθμό των μετοχών αμετάβλητο. Έτσι το μετοχικό κεφάλαιο των ιδιωτών μετόχων μειώνεται κατά (4,70€ – 0,30€ ) x 534.269.648 μετοχές = 2,35 δισ. ευρώ. Δηλαδή από τα 2,51 δισ. ευρώ του κεφαλαίου των ιδιωτών μετόχων, η τράπεζα μεταφέρει τα 2,35 δισ. (δηλαδή το 95%!) σε κάποιο «ειδικό αποθεματικό»!
Αξιοσημείωτο είναι πως, μετά τη μείωση του κεφαλαίου, η συμμετοχή του κράτους στην Alpha Bank αυξάνεται –ποσοστιαία- περαιτέρω, σε 85%! Καθίσταται, δηλαδή, μεγαλύτερη ακόμα και απ’ ότι στην Αγροτική (ΑΤΕbank) όπου το Κράτος συμμετέχει με 77%… Η δε συμμετοχή της οικογένειας Κωστόπουλου, μετά την μείωση του κεφαλαίου, θα περιοριστεί μόλις στο 1%!

Η σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας, μετά από αυτή τη μεταβολή, διαμορφώνεται (μετά τις 17 Αυγούστου) ως εξής:

 ΚάτοχοςΑριθμός μετοχών (τεμάχια)Νέα ονομαστική αξία μετοχής (ευρώ)Μετοχικό κεφάλαιο (ευρώ)Ποσοστό συμμετοχής (%)
Κοινές ονομαστικές, μετά ψήφου, μετοχέςΙδιώτες μέτοχοι534.269.648       0,30160.280.894,40       15
Προνομιούχες, άνευ ψήφου, μετοχέςΕλληνικό Δημόσιο200.000.000       4,40940.000.000,00       85
Μετοχικό Κεφάλαιο Σύνολο   1.100.280.894,40       100
Τα «ψιλά γράμματα» των ισολογισμών
Γιατί, όμως, η τράπεζα υποχρεώνεται στην κίνηση αυτή; Τι χρειάζεται το «ειδικό αποθεματικό» των 2,35 δισ. σε μια τράπεζα οι ισολογισμοί της οποίας έδειχναν τόσα χρόνια μια επιχείρηση κερδοφόρα και χωρίς προβλήματα;
1. Η τράπεζα έχει στην κατοχή της ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου αξίας περίπου 3,5 δισ. Μετά τη σχετική απόφαση της Συνόδου Κορυφής, η ανταλλαγή των ομολόγων αυτών (rollover) θα επιφέρει στην Alpha Bank απώλειες που μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα 700 εκατ. ευρώ.
2. Επίσης, πριν από ενάμιση χρόνο, η τράπεζα ζήτησε από τους μετόχους να εισφέρουν 1 δισ. ευρώ για να επιστρέψει στο Δημόσιο τα κονδύλια της κρατικής ενίσχυσης. Κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα…
3. Υπ’ αυτό το δεδομένο, θεωρείται περίπου βέβαιο ότι η τράπεζα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε νέα αύξηση κεφαλαίου, της τάξεως του 1-1,5 δισ. Μεγάλο ερώτημα παραμένει, βέβαια, πόσοι από τους μετόχους θα είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε μια τέτοια αύξηση, μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί. Από την άλλη, αν επιλέξουν –όπως θα ήταν πολύ πιθανό- να μη συμμετάσχουν και να πουλήσουν τα δικαιώματα συμμετοχής, θα εισπράξουν ψίχουλα, εξαιτίας της κατά 95% μείωσης της ονομαστικής αξίας των μετοχών τους.
4. Τέλος, ένα τέτοιο αποθεματικό θα μπορούσε να καλύψει τυχόν πρόσθετες επισφάλειες, από «κόκκινα δάνεια» για τα οποία δεν έχουν σχηματιστεί επαρκείς προβλέψεις.
Διαβάστε περισσότερα » »

3D αγρογλυφικο με εσωτερικο σχεδιασμο γεωμετριας (VIDEO)

Νέο αγρογλυφικό με έναν εσωτερικό σχεδιασμό γεωμετρίας στο Wiltshire, Αγγλία 15 Αυγούστου
του 2011.
Ημερομηνία της ανακάλυψης: 15 του Αυγούστου, 2011
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Wiltshire, Αγγλία
Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σχήμα για ένα αγρογλυφικό. Ο γεωμετρικός εσωτερικός
σχεδιασμός πρέπει να έχει κάποιο κρυφό νόημα. Αν ξέρετε τι σημαίνει ή υποψιάζεστε,
παρακαλώ πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.


Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα » »

Μια διαχρονική προφητεία για τον Ελληνισμό που επαληθεύεται!

“Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος”


Όταν στις αρχές του 2ου προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην,είδε τη διάθεση για εμπλοκή στα ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμινίκου,κατάλαβε πως οι Έλληνες βρισκόταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες.

Ο Φιλοποίμην αποφάσισε τότε να συμβουλευτεί το Μαντείο των Δελφών για το μέλλον της Ελλάδας.


Η Πυθία έδωσε τον εξής χρησμό-και ταυτόχρονα τον απόλυτο ορισμό της Ελλάδας που εδώ και 22 αιώνες επιβεβαιώνεται στο ακέραιο: “Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος”


Η ιέρεια των Δελφών παρομοίασε,δηλαδή,την Ελλάδα με φουσκωμένο ασκί στο φουρτουνιασμένο πέλαγος,που κλυδωνίζεται μεν λόγω των κυμάτων,αλλά που δεν πρόκειται να βυθιστεί ποτέ!


Και πράγματι.. Οι Ρωμαίοι-επιβεβαιώνοντας τους φόβους του Φιλοποίμενα-ήρθαν.Οι Γότθοι ήρθαν.Οι Άβαροι ήρθαν.Οι Φράγκοι ήρθαν.Οι Τούρκοι ήρθαν.Οι Άραβες ήρθαν. Οι Γερμανοί ήρθαν.Σύμμαχοι ήρθαν,προδότες ήρθαν,χρεωκοπίες ήρθαν,μνημόνια ήρθαν...


Αλλά ο ασκός,σε πείσμα όλων αυτών και πολλών άλλων, "μηδεποπωτε βυθίζεται"!

Διαβάστε περισσότερα » »

Κάτι σπουδαίο συμβαίνει στο κέντρο του Γαλαξία μας.

Κάτι σπουδαίο συμβαίνει στο κέντρο του Γαλαξία μας και οι επιστήμονες δεν μπορούν ακόμα να το αποκρυπτογραφήσουν. 

Αμερικανοί αστρονόμοι εντόπισαν κοντά στο κέντρο του γαλαξία μας δύο τεράστιες, άγνωστης προέλευσης, δομές που μοιάζουν με «ενεργειακές φυσαλίδες» και οι οποίες εκπέμπουν πανίσχυρες ακτίνες-γ

Οι «φυσαλίδες» αυτές περιέχουν ασύλληπτη ενέργεια ισοδύναμη με 100.000 εκρήξεις σούπερ-νόβα. Η ανακάλυψη έγινε αρχικά από τον Νταγκ Φινκμπάινερτου Κέντρου Αστροφυσικής Χάρβαρντ-Σμιθσόνιαν και παρουσιάζεται στο περιοδικό αστροφυσικής «The Astrophysical Journal».

Οι δύο «φυσαλίδες», που φαίνεται να διαθέτουν καλά προσδιορισμένα εξωτερικά περιγράμματα και καλύπτονται πίσω από μια «ομίχλη» ακτινών γάμακαταλαμβάνουν μια πελώρια έκταση 50.000 ετών φωτός, 25.000 έτη βόρεια του κέντρου του γαλαξία και άλλα 25.000 έτη νότια από αυτό. Μπορεί να εκπέμφθηκαν από μια έκρηξη σωματιδίων από την υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, που εκτιμάται ότι βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας, ή να δημιουργούνται από ένα κύμα γεννήσεων και θανάτων άστρωνστο γαλαξιακό κέντρο.

Το φαινόμενο είναι τόσο εκτεταμένο, που, όπως συνειδητοποίησαν οι αστρονόμοι, καλύπτει περισσότερο από το μισό ουρανό της Γης (από τον αστερισμό της Παρθένου έως αυτόν του Γερανού) και μπορεί να έχει ηλικία εκατομμυρίων ετών.
«Δεν καταλαβαίνουμε πλήρως τη φύση ή την προέλευση τους», δήλωσε ο Φινκμπάινερ, ο οποίος έκανε την ανακάλυψη με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου «Φέρμι» της NASA, που αποτελεί το πιο ευαίσθητο όργανο που έχει ποτέ εκτοξευθεί στο διάστημαγια την ανίχνευση ακτινών-γ, οι οποίες αποτελούν την υψηλότερης ενέργειας μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο σύμπαν. Το τηλεσκόπιο, στο οποίο έχουν συμβάλει επιστήμονες από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, από το 2008 «χτενίζει» ολόκληρο τον ουρανό κάθε τρεις ώρες και αναμένεται να κάνει κι άλλες σημαντικές ανακαλύψειςστο μέλλον.
«Ουάου! Και νομίζαμε ότι ξέραμε πολλά για το δικό μας γαλαξία…», σχολίασε ο αστροφυσικός Ντέηβιντ Σπέργκελ του πανεπιστημίου Πρίνστον, ο οποίος επεσήμανε ότι οι «φυσαλίδες» φαίνεται να είναι μεγάλες όσο ολόκληρος ο γαλαξίας μας και, παρόλα αυτά, δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι σήμερα. «Είναι άλλη μια απόδειξη ότι το σύμπαν είναι γεμάτο εκπλήξεις», πρόσθεσε ο επικεφαλής αστροφυσικός της NASAΓιον Μόρσε.
Μέχρι τώρα τις μυστηριώδεις «φυσαλίδες» έκρυβε η «ομίχλη» που δημιουργείται, όταν σωματίδια που κινούνται σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός αλληλεπιδρούν με το φως και τα διαστρικά αέρια του γαλαξία μας. Όταν ένα ηλεκτρόνιο, που κινείται σχεδόν τόσο γρήγορα όσο και το φως, συγκρούεται με ένα φωτόνιο χαμηλής ενέργειας, η σύγκρουση επιβραδύνει ελαφρά το ηλεκτρόνιο και παράλληλα αυξάνει τρομερά την ενέργεια του φωτονίου στο επίπεδο μιας ακτίνας-γ.
Διαβάστε περισσότερα » »

Κενό ασφαλείας στους υπολογιστές

Ερευνα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης απέδειξε ότι οι λογαριασμοί σε facebook και ηλεκτρονικά ταχυδρομεία είναι ευάλωτοι. Αποσύνδεση των υπολογιστών από την πρίζα συνιστούν οι ειδικοί όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Μέχρι και μία ώρα μετά την αποσύνδεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή μπορεί κάποιος να "ψαρέψει" τους κωδικούς ασφαλείας και να περιηγηθεί στον λογαριασμό ενός χρήστη, κυρίως στο facebook και στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία gmail και hotmail.

Πιο "επικίνδυνα" αποδεικνύονται τα laptop και τα netbook, ενώ περισσότερο ευάλωτοι είναι οι περιηγητές ιστοσελίδων που δεν διαγράφουν τους κωδικούς ασφαλείας των χρηστών, τους οποίους οι ειδικοί καλούν να βγάζουν από την πρίζα τους υπολογιστές όταν δεν τους χρησιμοποιούν. Τα στοιχεία αυτά ανακοινώθηκαν χθες στη διάρκεια διπλού συνεδρίου για την ασφάλεια του διαδικτύου και την ηλεκτρονική δημοκρατία, που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Στον χαιρετισμό του στο συνέδριο, ο υφυπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελής Τζωρτζάκης, είπε ότι οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών δεν είναι πολυτέλεια στην Ελλάδα της κρίσης, αλλά αναγκαία επιλογή. Αναφέρθηκε, μάλιστα, στους τρεις πυλώνες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, σημειώνοντας την ομογενοποίηση των μητρώων, την κάρτα πολίτη και το θεσμικό πλαίσιο με το οποίο θα οργανωθεί και θα απλοποιηθεί η σχέση της δημόσιας διοίκησης με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Ο υφυπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Π. ΤζωρτζάκηςΟ υφυπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Π. Τζωρτζάκης
Σχετικά με το θέμα ασφάλειας, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που έγινε για λογαριασμό του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και παρουσίασε η ερευνήτρια Σταυρούλα Καραγιάννη, στο 56% των τεστ ανακτήθηκαν κωδικοί από τη μνήμη των κλειστών υπολογιστών 15 λεπτά -σε μία περίπτωση ακόμη και 60 λεπτά- αφότου ο χρήστης αποσυνδέθηκε και έκλεισε τη μονάδα.

Οπως ειπώθηκε, πιο επικίνδυνοι από αυτή την άποψη φαίνεται ότι είναι οι φορητοί υπολογιστές που διαθέτουν μπαταρία, ενώ ο χρόνος εντός του οποίου κάποιος μπορεί να ανακτήσει στοιχεία εξαρτάται από τον τύπο της μνήμης RAM, αλλά και από εξωγενείς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία του χώρου όπου βρίσκεται ο υπολογιστής.

Η κ. Καραγιάννη πρόσθεσε ότι για την ανάκτηση στοιχείων, όπως οι κωδικοί ασφαλείας, δεν χρειάζονται εξαιρετικές δεξιότητες, επιπέδου χάκερ, αλλά αρκούν οι προχωρημένες γνώσεις πληροφορικής, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι ο υπολογιστής πρέπει να βγαίνει από την πρίζα όταν είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους ασφάλειας, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.
Διαβάστε περισσότερα » »

Φωτοβολταϊκά χωρίς ηλιακή ενέργεια

Ένα νέο φωτοβολταϊκό σύστημα που μπορεί να τροφοδοτηθεί αποκλειστικά από θερμότητα και να παράξει ηλεκτρισμό χωρίς ηλιακό φως ανέπτυξαν επιστήμονες του Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Το σύστημα χρησιμοποιεί μια ειδική επιφάνεια που μετατρέπει τη θερμότητα σε φωτεινά κύματα εύρους όμοιου με αυτά που απορροφούν και μετατρέπουν σε ηλεκτρισμό τα κλασικά φωτοβολταϊκά.
Η υλοποίηση της ιδέας βασίζεται σε ένα ειδικό υλικό καλυμμένο με μικροπόρους στην επιφάνειά του. Όταν το υλικό απορροφά θερμότητα, είτε από τον ήλιο είτε από κάποιο ραδιοϊσότοπο είτε από οποιαδήποτε άλλη πηγή, η πορώδης επιφάνεια εκπέμπει ενέργεια σε επακριβώς καθορισμένα μήκη κύματος.

Με βάση αυτή την τεχνολογία, οι επιστήμονες του ΜΙΤ δημιούργησαν μια γεννήτρια μεγέθους κουμπιού που τροφοδοτείται από βουτάνιο και ισχύος μεγαλύτερης από μια μπαταρία ιόντων λιθίου του παρόμοιου βάρους.

Μια συσκευή που θα χρησιμοποιούσε ως καύσιμο κάποιο ραδιοϊσότοπο, δυνατότητας παραγωγής ηλεκτρισμού για περίοδο 30 ετών χωρίς ανάγκη επαναφόρτισης ή συντήρησης, θα ήταν ιδανική για την ηλεκτροδότηση διαστημοπλοίων σε αποστολές μακριά από τον ήλιο.

Η αρχή που διέπει την παραπάνω συσκευή είναι η απευθείας μετατροπή θερμικής ενέργειας σε ηλεκτρική δίχως ενδιάμεση μετατροπή σε κινητική και τις επακόλουθες απώλειες.
«Κλειδί» της ανάπτυξης των εν λόγω συσκευών είναι ο ειδικός σχεδιασμός νανοδομών και η εφαρμογή τους σε υλικά με νέες οπτικές ιδιότητες.
Διαβάστε περισσότερα » »

VIDEO: Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο που ανεφοδίαζε βενζινάδικο, στην Κατερίνη

Λίγο έλειψε να ¨τιναχθεί στον αέρα»  ένα  ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, στην Κατερίνη.
Αιτία, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε ανεξάρτητο πρατήριο υγρών καυσίμων, την ώρα του ανεφοδιασμού των δεξαμενών με καύσιμα.
Η φωτιά προκλήθηκε στο βυτιοφόρο που ανεφοδίαζε το βενζινάδικο, κάτω από άγνωστη αιτία και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πήρε διαστάσεις.
Ευτυχώς η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών, αποσόβησε τα χειρότερα, αφού με κίνδυνο της ζωής τους κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες πριν αυτές φθάσουν στις δεξαμενές του πρατηρίου υγρών καυσίμων.
Δείτε τι δήλωσε ελάχιστα λεπτά μετά την κατάσβεση της φωτιάς, που προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής


Διαβάστε περισσότερα » »

Ζητήσαμε βοήθεια από Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Η «γύμνια» της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε εναέρια μέσα αποκαλύπτεται τις ημέρες αυτές, εξαιτίας των πολλών ανοικτών «πύρινων μετώπων» σε όλη τη χώρα.
Η αδυναμία της πολιτείας να ελέγξει την κατάσταση κυρίως στον Έβρο, όπου εκκενώθηκαν χωριά εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που εδώ και δύο 24ωρα κατακαίει τη Λευκίμη, καθώς και η αδυναμία των «γερασμένων» καναντέρ να ανταποκριθούν στην επιχείρηση κατάσβεσης είχαν ως συνέπεια η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να απευθύνει αίτημα προς τη Γαλλία, την Ισπανία και Ιταλία για τη συνδρομή 6 αεροσκαφών.
Γάλλοι και Ισπανοί ανταποκρίθηκαν θετικά και την Παρασκευή αναμένεται να στείλουν από 2 αεροσκάφη η κάθε μία. Αντίθετα οι Ιταλοί δεν κατέστη δυνατό να βοηθήσουν, αφού και εκείνοι βρίσκονται αυτή την περίοδο σε «πύρινο κλοιό».
Βλέπετε όταν οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής μιλούσαν για τη «γύμνια» του σώματος σε εναέρια μέσα, ορισμένοι ‘σφύριζαν αδιάφορα».
Διαβάστε περισσότερα » »

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νέα Υόρκη

 
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε σήμερα τη Νέα Υόρκη ο κυβερνήτης της Άντριου Κουόμο, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη προετοιμασία για μία πιθανή έλευση του τυφώνα Αϊρίν, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου.

Το μέτρο στοχεύει στο συντονισμό διαφόρων υπηρεσιών απέναντι στον τυφώνα, ο οποίος μπορεί να πλήξει την πόλη της Νέας Υόρκης τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή.

Νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ είχε ανακοινώσει ότι είναι πιθανό οι κάτοικοι ορισμένων περιοχών να πρέπει να απομακρυνθούν από τις εστίες τους αν ο τυφώνας πλήξει την πόλη αυτό το σαββατοκύριακο.
Διαβάστε περισσότερα » »

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Μεσολογγίου


Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρου Μπούφη κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ευρύτερη περιοχή των δημοτικών διαμερισμάτων Ευηνοχωρίου και Άγιου Θωμά του Δήμου Μεσολογγίου, αμέσως μετά από το σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή χθες.
Διαβάστε περισσότερα » »

«Η CITIBANK μου πήρε το σπίτι για 6.000 ευρώ!»


Η τράπεζα πέταξε στο δρόμο μία τετραμελή οικογένεια για ένα δάνειο που της έδωσε η ίδια!
«Η τράπεζα Citibank πέταξε εμένα και την οικογένειά μου στο δρόμο για 6.000 ευρώ! Μας πήρε το σπίτι, επειδή δεν καταφέραμε να πληρώσουμε ένα δάνειο!». Σοκ προκαλεί η καταγγελία της κυρίας Α.Μ. (τα πλήρη στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεσή μας), για την στυγνότητα και την αναλγησία που επέδειξε η τράπεζα Citibank. Όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, η Citibank κατέσχεσε το σπίτι της στη Ν. Ιωνία αξίας πάνω από 80.000 ευρώ, για ένα δάνειο 6.000 ευρώ, το οποίο μάλιστα της είχε προσφέρει η ίδια η τράπεζα! «Ήρθε ένα χαρτί στο σπίτι με παραλήπτη τον άνδρα μου, που έλεγε, ότι η τράπεζα του είχε βγάλει ένα δάνειο και μπορούσε να πάει να το πάρει όποτε ήθελε». Ήταν η περίοδος των παχέων αγελάδων, οπότε και οι τράπεζες έβγαζαν δάνεια για τους πολίτες χωρίς την έγκρισή τους! Αντίθετα με σήμερα, που έχουν κλείσει την κάνουλα και έχουν οδηγήσει στην απόγνωση και το λουκέτο χιλιάδες επιχειρηματίες.
Ο σύζυγος της καταγγέλλουσας πήρε το δάνειο των 6.000 ευρώ από την τράπεζα. Όμως, κάποια οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν, είχαν ως αποτέλεσμα, να μην καταφέρει να είναι συνεπής με την αποπληρωμή των δόσεων. Χωρίς κανένα οίκτο και καμία ανθρωπιά, η τράπεζα κατέσχεσε το σπίτι του ζευγαριού, όπου έμενε με τα δύο του παιδιά. «Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να δώσω χρήματα ούτε στο παιδί μου που ήταν φαντάρος», λέει η άτυχη γυναίκα. Όμως, οι εκκλήσεις της δεν εισακούσθηκαν από τα golden boys των τραπεζών. Στις 22 Μαρτίου του 2006 είδε το δικαστικό επιμελητή να της χτυπάει την πόρτα του σπιτιού της και να την πετάει έξω. Το συνολικό χρέος, μαζί με τους τόκους και τους άλλους ληστρικούς όρους των τραπεζών, είχε φτάσει τις 6.391,74 ευρώ. Το απίστευτο είναι, ότι η τράπεζα ζητούσε να πληρωθεί ακόμη 314,02 ευρώ, ως έξοδα για τη σύνταξη του εγγράφου της κατάσχεσης και της επίδοσή του!
Ευτυχώς για την οικογένεια της κυρίας Α.Μ., είχε ένα εξοχικό στον Κάλαμο, όπου και μετακόμισε αναγκαστικά όλη η οικογένεια. Όμως, ακόμη και αυτό κινδυνεύει να το χάσει εξαιτίας των χρεών που συσσωρεύτηκαν. Και φυσικά, καμία τράπεζα δεν δείχνει την παραμικρή ευαισθησία να διευκολύνει την οικογένεια. Πόσο μάλλον, να την ενισχύσει με κάποιο χαμηλότοκο δάνειο, όπως είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια. Την εποχή, δηλαδή, που οι τράπεζες έριχναν το «τυράκι», για να πιάσουν στη «φάκα» τα σπίτια των μεροκαματιάρηδων…
Tα παρακάτω έγγραφα αποτελούν περίληψη της κατασχετήριας έκθεσης ακίνητης περιουσίας για τη διενέργεια πλειστηριασμού για ένα δάνειο από τη Citibank μόλις 6.000 ευρώ!





Διαβάστε περισσότερα » »