Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

O ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;


mixaloliakos-pikramenos-gaibelsΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ
Ποιανού ο πατέρας ήταν ο εκπρόσωπος του Γκαίμπελς στην κατεχόμενη Ελλάδα και θησαύριζε τυπώνοντας και μοιράζοντας τα προπαγανδιστικά έντυπα του κατακτητή;
Του Μιχαλολιάκου ή του Πικραμένου;
Το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας είναι απλό: Ποιος είχε αναλάβει την αποκλειστική διακίνηση των προπαγανδιστικών εντύπων του Γκαίμπελς στην κατεχόμενη Ελλάδα και θησαύριζε; Ο πατέρας του αρχηγού της "Χρυσής Αυγής" Μιχαλολιάκου ή του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Πικραμένου;
Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό και δεν έχει να κάνει με προεκλογικά παιχνίδια.
Στο νέο βιβλίο του με τίτλο "Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια", εκτός από άλλα ενδιαφέροντα, ο ιστορικός Δημοσθένης Κούκουνας, ειδικευμένος στα κατοχικά θέματα, κάνει αποκαλύψεις και για την οικογένεια του σημερινού υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου.
exofilo-koukouna
Ο νυν πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας όταν στα δώδεκά του, το 1957, γράφτηκε στο γυμνάσιο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, δεν είχε κανένα άλλο λόγο εκτός από το ότι ο πατέρας του ήταν φανατικός θαυμαστής των Γερμανών. Μετά το τέλος της Κατοχής πέρασαν δώδεκα χρόνια μέχρι να ξανανοίξει η Γερμανική Σχολή και ένας από τους πρώτους μαθητές της ήταν ο μικρός Παναγιώτης. Εντελώς συμπτωματικά το νέο κτίριο της σχολής (το κατοχικό στην οδό Αραχώβης είχε περιέλθει στο Γαλλικό Ινστιτούτο) χωριζόταν από μια μεσοτοιχία με την κλινική του πατέρα Χριστοφοράκου, ο γιος του οποίου φοίτησε κι αυτός στην ίδια σχολή (βέβαια ο γνωστός μας από άλλη αιτία Μιχάλης Χριστοφοράκος ήταν μερικά χρόνια νεώτερος από τον υιό Πικραμένο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχε φιλικός δεσμός).
Έτσι λοιπόν κάθε πρωί ξεκινούσε περιποιημένος, καλοντυμένος και καλοχτενισμένος ο μικρός Παναγιώτης για τη Γερμανική Σχολή στην οδό Μετσόβου. Ξεκινούσε με τα πόδια από το αριστοκρατικό σπίτι του με τα 18 δωμάτια στην οδό Ακαδημίας 52 για να φτάσει στην περιοχή Μουσείου.
etaireia-pikramenos
Το σπίτι αυτό των 450 τ.μ. ανήκε στην οικογένειά του πριν ο ίδιος γεννηθεί το 1945, όταν ο κόσμος άλλαζε με το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Είχε αγοραστεί λίγες μέρες αφότου άρχισε η Κατοχή με γερμανικά χρήματα, όταν ο πατέρας του μόλις είχε αναλάβει την αποκλειστική πώληση σε όλη την κατεχόμενη Ελλάδα των προπαγανδιστικών εντύπων του κατακτητή.
Πέρασαν 67 χρόνια από το 1945, όταν κατέρρευσε η Γερμανία του Χίτλερ και μεσολάβησαν πολλά μέχρι το 2012, οπότε η Γερμανία της Μέρκελ έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Η απόπειρά της να επιβάλει τον Ράιχενμπαχ ως προτέκτορα-ψευτοπρωθυπουργό δεν πέτυχε, αλλά το σχέδιο ανανεώθηκε με τον δοτό πρωθυπουργό Παπαδήμο. Αυτός όμως δεν ήταν της γερμανικής κουλτούρας, αλλά της αμερικανικής, ως απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Χρειαζόταν άλλος πρωθυπουργός με τη γερμανική να την έχει ως μητρική του γλώσσα.
Αυτός είναι ο σημερινός πρωθυπουργός μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης, η σύνθεση της οποίας δεν είναι τυχαία. Κάλλιστα αυτή η "υπηρεσιακή" μπορεί να γίνει "μεταβατική" αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και να παραμείνει στην εξουσία για να εκτελέσει το πρόγραμμα του μνημονίου, αν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν δώσουν ισχυρή κυβέρνηση. Οι Γερμανοί έχουν το κεφάλι τους ήσυχο πάντως, αφού επικεφαλής της είναι ο γιος του παλιού συνεργάτη του Γκαίμπελς, συνεργάτη με το αζημίωτο.
Άλλωστε η επιλογή του Πικραμένου ως υπηρεσιακού πρωθυπουργού έγινε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των πολιτικών αρχηγών που είχαν συσκεφθεί στο προεδρικό μέγαρο υπό την προεδρία του Κάρολου Παπούλια. Όλων πλην ενός. Πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου κατά σύμπτωση, ο οποίος δεν είχε κληθεί.
Θεωρήθηκε άραγε ως πολύ χιτλερικός για να εγκρίνει τον υιό Πικραμένο ως πρωθυπουργό; Αλλά ο πατέρας του Μιχαλολιάκου δεν ήταν ο στενός συνεργάτης του Γκαίμπελς στην Ελλάδα, ούτε κέρδιζε απ' αυτό βέβαια...
Το πατρικό της οικογένειας Πικραμένου, όπου στεγαζόταν μέχρι την Κατοχή κάτω το πρακτορείο και επάνω η κατοικία της.
Μεγάλο προνόμιο ούτως ή άλλως είναι ο πατέρας σου να κάθισε δίπλα-δίπλα με έναν απεσταλμένο του ίδιου του Γκαίμπελς και να συνεταιρίστηκε μαζί του για μια επικερδή μπίζνες: τη διακίνηση όλων των προπαγανδιστικών εντύπων του εχθρού σε όλο το διάστημα της Κατοχής. Την ώρα που κάποια κορόιδα καρδιοχτυπούσαν για να γράψουν και μετά να τυπώσουν με χίλιες δυο προφυλάξεις ένα εφημεριδάκι, αφού προηγουμένως με απίθανα τεχνάσματα εξασφάλιζαν το απαραίτητο χαρτί (συνήθως χαρτί προοριζόμενο για συσκευασίες ή άλλες χρήσεις), και που κάποια άλλα κορόιδα έκρυβαν προσεκτικά πάνω τους μερικά αντίτυπα για να τα μοιράσουν σε έμπιστα πρόσωπα. Επρόκειτο για τον πολυθρύλητο μυστικό Τύπο της Εθνικής Αντίστασης, στον βωμό του οποίου πολλοί ήρωες θυσιάστηκαν όταν ανακαλύφτηκαν τα μυστικά μικρά τυπογραφεία ή οι διανομείς εντοπίστηκαν να έχουν επάνω τους έστω και ένα αντίτυπο. Η τιμωρία δεν ήταν παρά μία και μοναδική: ο θάνατος! Εκείνοι που τα έγραφαν αυτά τα «εφημεριδάκια» και εκείνοι που τα τύπωναν ή στη συνέχεια τα μοίραζαν, αριστεροί ή δεξιοί, άνθρωποι της καθημερινότητας, δεν πληρώνονταν και το έκαναν με την καρδιά τους, με την πεποίθηση ότι συμμετείχαν στον καθολικό αγώνα ολόκληρου του ελληνικού λαού.
oikia-pikramenouΥπήρχαν όμως και κάποιοι άλλοι, ελάχιστοι βέβαια, που είχαν αντίθετη άποψη. Που αναγνώριζαν ότι είχαν χρέος να μην διαβάζουν τέτοια εφημεριδάκια, ούτε και φυσικά να ασχολούνται με το γράψιμο, το τύπωμα και τη διανομή τους, που τόσους και τόσους κινδύνους έκρυβαν – και που, το κυριότερο, δεν απέδιδαν το παραμικρό οικονομικό όφελος.
Επί Κατοχής, το μοναδικό πρακτορείο που είχε την αποκλειστικότητα όλων των εφημερίδων και περιοδικών που έβγαιναν υπό καθεστώς λογοκρισίας ήταν η «Ένωσις Ελληνικού και Ξένου Τύπου» Α.Ε. Η εταιρία αυτή ιδρύθηκε λίγες εβδομάδες μετά την αρχή της Κατοχής, αφού προηγουμένως έφτασε από το Βερολίνο στην Αθήνα ειδικός απεσταλμένος του Γκαίμπελς, υπουργού Προπαγάνδας του Τρίτου Ράιχ. Αυτός είχε την ιδιότητα του πληρεξουσίου της εταιρίας «Mundus», που ανήκε εξ ημισείας στα γερμανικά υπουργεία Προπαγάνδας και Εξωτερικών. Εγκαταστάθηκε σ' ένα γραφείο της γερμανικής πρεσβείας, στον τρίτο όροφο της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 4, και άρχισε τις επαφές του.
Με την καθοδήγηση του Χέρμπερτ Σβέρμπελ, ο οποίος μόλις λίγους μήνες νωρίτερα είχε διοριστεί ακόλουθος Τύπου στην Αθήνα, αλλά από πολλών ετών είχε πλούσιες διασυνδέσεις με παράγοντες του ελληνικού Τύπου, ο Μάουραχ, ο εκπρόσωπος του Γκαίμπελς στην Αθήνα, εκτός άλλων προσώπων, είχε μακρές συζητήσεις με τον Όθωνα Πικραμένο. Κατέληξαν στην απόφαση να ιδρύσουν από κοινού μια νέα εταιρία, την Α.Ε. «Ένωσις Ελληνικού και Ξένου Τύπου». Συμφώνησαν ότι η γερμανική κρατική εταιρία θα διατηρούσε το 51%, ενώ πλην του Πικραμένου ποσοστά δόθηκαν και στους ανταγωνιστές του, τους κληρονόμους του Σπύρου Τσαγγάρη, αλλά και σε μια στενή συνεργάτιδα και συνεταίρο του, την Ελισάβετ Τσιβόγλου, η οποία μέχρι τότε διαχειριζόταν όλες τις ξένες εφημερίδες και περιοδικά.
Ο Όθων Πικραμένος διορίστηκε γενικός διευθυντής της νέας εταιρίας, που δημιούργησε ο ίδιος με τους εκπροσώπους του Γκαίμπελς, με τους οποίους και συνεταιρίστηκε, έχοντας ένα σημαντικό ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο και φυσικά στα τεράστια κέρδη του μονοπωλιακού πρακτορείου. Ο ίδιος κέρδισε πολλά, όχι μόνον από την αποκλειστική διακίνηση των ελληνόγλωσσων και ξενόγλωσσων (κυρίως γερμανικών και ιταλικών) προπαγανδιστικών εντύπων και βιβλίων, αλλά και με τις εκτυπώσεις διαφόρων εντύπων για λογαριασμό του κατακτητή, ως ένας από τους βασικούς μετόχους της εταιρίας «Πυρσός» που ήταν.
etaireia-tempo
 Διαφήμιση του ιταλικού προπαγανδιστικού περιοδικού "Τέμπο" που το είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Όθων Πικραμένος με τη νέα εταιρία που είχε συστήσει με τους Γερμανούς και της οποίας ήταν γενικός διευθυντής.
Το παλαιό πρακτορείο που είχε μέχρι την αρχή της Κατοχής και που το είχε ιδρύσει ο πατέρας του Τάκης Πικραμένος το 1927 στεγαζόταν σε τετραώροφο ακίνητο, στην οδό Σωκράτους 43. Βάσει της συμφωνίας που έκανε ο Όθων Πικραμένος με τους Γερμανούς, ο Πικραμένος θα εγκατέλειπε την ιδιοκτησία του ακινήτου για να το ρευστοποιήσει. Το αγόρασε μια εταιρία που μόλις είχε περιέλθει υπό τον έλεγχο των Γερμανών, η ΑΕΜ «Βωξίται Παρνασσού», και πλήρωσε 22 εκατομμύρια δραχμές στον μέχρι τότε ιδιοκτήτη του (την οικογένεια Πικραμένου, που χρησιμοποιούσε τους δύο ορόφους για κατοικία της), αναλαμβάνοντας στη συνέχεια να το ενοικιάσει στη νέα εταιρία, της οποίας γενικός διευθυντής ήταν ο Όθων Πικραμένος.
Για την αυθεντικότητα των όσων αναφέρονται, μπορεί ο αναγνώστης να ανατρέξει στο νέο βιβλίο του ιστορικού Δημοσθένη Κούκουνα "Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια" (Εκδόσεις Ερωδιός).
http://aera2012.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5779.html

To θεμα δημοσιευεται στην αυριανή "Κυριακάτικη Δημοκρατία"
σχόλιο makeleio.gr: Αναμενουμε τις δημοσιες απαντησεις σας στην έρευνα του συγγραφέα κύριε πρωθυπουργε της χωρας
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

"FRONTEX: Το τουρκικό κράτος διακινεί τους λαθρομετανάστες"!


Έκθεση-κόλαφος για την Άγκυρα από την FRONTEX: Το επίσημο τουρκικό κράτος προωθεί την λαθρομετανάστευση και στέλνει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα! 

Η έκθεση, που παρουσιάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και
Εσωτερικών Υποθέσεων, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία διευκολύνει  την είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα  και την πολιτική χρήση αυτής της εισβολής από την Τουρκία για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των γειτόνων μας.

Σύμφωνα με την έκθεση η κυβέρνηση Ερντογάν εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει βίζα εισόδου στην Τουρκία σε υποψήφιους λαθρομετανάστες κυρίως από τις χώρες της Βόρειας Αφρικής, οι οποίοι φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη με πτήσεις τσάρτερ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Από εκεί οι χιλιάδες λαθρομετανάστες μετά την ξεκούραστη πτήση τους προς την Κωνσταντινούπολη οδηγούνται προς τον Έβρο όπου η φιλεύσπλαχνη ελληνική πολιτεία υποδέχεται τους εκατοντάδες λαθροεισβολείς, αφού στα σύνορα με την Τουρκία δεν υπάρχει εδώ και χρόνια τίποτα να τους εμποδίζει να διασχίσουν τον ποταμό ούτε καν τα παλαιά ναρκοπέδια τα οποία απομακρύνθηκαν από τις αφελείς ελληνικές κυβερνήσεις στο πλαίσιο διεθνών υποχρεώσεων.

Ως γνωστό  οι άνθρωποι αυτοί καταλήγουν στο κέντρο της Αθήνας και κάποια στιγμή στο σαλόνι του σπιτιού μας απειλώντας να σκοτώσουν κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο για μερικά ευρώ. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κλοντ Γκεάν, οι λαθρομετανάστες που έχουν προορισμό την Ευρώπη δεν διασχίζουν πλέον τη Μεσόγειο από τη Βόρεια Αφρική, αλλά έρχονται μέσω Τουρκίας, όπου στη συνέχεια εισέρχονται στην Ελλάδα και από εκεί στη Γαλλία και σε άλλες χώρες του Σένγκεν.

Η έκθεση της FRONTEX προειδοποιεί ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα θα εξακολουθήσουν να αποτελούν πόλο έλξης των λαθρομεταναστών και το 2013, οπότε και εκτιμάται ότι ο αριθμός των συλληφθέντων θα κυμανθεί στα επίπεδα των τελευταίων δύο ετών, δηλαδή μεταξύ 40.000 και 57.000 ! 

Αυτό όμως που είναι εντυπωσιακό και επιβεβαιώνει το γνωστό ρητό ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος συμμορία και η Ελλάδα ένα κράτος "παιδική χαρά" είναι η διαπίστωση της ΕΕ  ότι η Τουρκία ακολουθεί αυτή την τακτική θέλοντας να εκβιάσει την Ελλάδα και την Ε.Ε. και να αποσπάσει την κατάργηση της βίζας για τους υπηκόους της που θέλουν να ταξιδέψουν προς τα κράτη-μέλη.

Για τον ίδιο λόγο αρνείται να εφαρμόσει τη συμφωνία που υπέγραψε με την Ε.Ε. για την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών που εισέρχονται από το έδαφός της στην κοινοτική επικράτεια. Τώρα πώς γίνεται να υπάρχουν πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να διαπραγματευτούν με τους Τούρκους το ζήτημα της επιστροφής των λαθρομεταναστών αυτό μένει να αποτελέσει αντικείμενο μελλοντικής διδασκαλίας στις σχολές ψυχιατρικής.  

defencenet.gr
logioshermes.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ρωσία εκτόξευσε επιτυχώς βαλλιστικό βλήμα αποκλίνουσας τροχιάς! (Βίντεο)


Η εκτόξευση του πλέον προηγμένου ρωσικού βαλλιστικού βλήματος που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, με δυνατότητα αποκλίνουσας εν πτήσει τροχιάς, του Topol-M ήταν τελικά το μυστηριώδες αντικείμενο που έγινε ορατό της νύχτα της 7ης Ιουνίου πάνω από περιοχές όπως την ΝΑ. Τουρκία το Λίβανο, το Ισραήλ, το Ιράν.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμύνης «ο πύραυλος με ένα ομοίωμα της κεφαλής έφθασε στο στόχο σε πεδίο βολής στο Καζακστάν".

Αν και δεν διευκρινίστηκε από πού ο πύραυλος είχε εκτοξευθεί ένα βίντεο από το Αστραχάν της Ρωσίας –όπου υπάρχει και το ομώνυμο πυραυλικό πεδίο βολής-  που έκανε στην εμφάνισή του στο youtube δείχνει τον πύραυλο λίγο μετά την εκτόξευσή του  να διαγράφει τη βαλλιστική τροχιά στο νυκτερινό ουρανό. Αυτό σημαίνει πως ο πύραυλος κάλυψε απόσταση 1700 χλμ. περίπου, πολύ πιο κάτω από τις πραγματικές του δυνατότητες.

Η πυραυλική αυτή δοκιμή όμως δεν αφορούσε απλά ένα ακόμη ρωσικό βαλλιστικό πύραυλο αλλά τον πύραυλο ο οποίος αναπτύχθηκε για να υπερνικήσει την ΝατοΙκή αντι-πυραυλική ασπίδα την οποία αναπτύσσει το ΝΑΤΟ και έχει θέσει σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, σύμφωνα με ανακοίνωσή εκπροσώπων του, σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης όπως και στην Τουρκία με το ραντάρ TPY-2 εγκατεστημένο στη Μαλάτια.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο ο πύραυλος ήταν μια νέα έκδοση του Topol-M η οποία ονομάζεται RS-12M χαρακτηρίζεται ως όπλο 5ης γενιάς και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τη διάτρηση της ΝατοΙκης αντιπυραυλικής ασπίδας.

Βέβαια η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Μάλλον εδώ αρχίζει:

Στα τέλη Μαΐου η Ρωσία είχε πραγματοποιήσει ακόμη μια εκτόξευση –του όπως έγινε γνωστό σήμερα RS-12M- και τότε ο πύραυλος είχε φτάσει το στόχο του στη χερσόνησο της Καμτσάκα σχεδόν 6700 χλμ. πιο μακριά. Την εκτόξευση είχε επιβεβαιώσει ο Vadim Koval εκπρόσωπος της διοίκησης των ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, ενώ ο Viktor Yesin πρώην διοικητής  των ρωσικών στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων είχε δηλώσει: 

 «Αυτό είναι ένα από τα μέτρα τα οποία έχουν αναπτυχθεί από τη Ρωσία από την πολιτική της και την στρατιωτική της ηγεσία σε απάντηση της ανάπτυξης μιας παγκόσμιας αντι-πυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ».
Η συγκεκριμένη εκτόξευση ήταν και όσα έχουν γίνει γνωστά η τρίτη κατά σειρά και η δεύτερη επιτυχημένη (;) καθώς είχε προηγηθεί η πρώτη στις 27 Σεπτεμβρίου χωρίς όμως τότε να έχει στεφθεί με επιτυχία. 
Σε ότι αφορά όμως την εκτόξευση της 7ης Ιουνίου το ερώτημα  που τίθεται είναι:

Ήταν επιτυχημένη εκτόξευση ή αποτυχημένη.

Αυτό γιατί ο πύραυλος έγινε αντιληπτός σε μέρη τα οποία βρίσκονται πολύ μακριά και εκτός της  υποτιθέμενης τροχιάς του, από το Αστραχάν στο Καζακστάν όπως η Συρία το Ιράν ή το Ισραήλ.

Η απάντηση όμως στο σημείο αυτό είναι δύσκολο να δοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ρωσικά ΜΜΕ ο RS-12M διαθέτει ένα νέο τύπο καυσίμου ο οποίος επιτρέπει στους κινητήρες να λειτουργούν λιγότερο χρόνο μέχρι να βρεθεί στο απαιτούμενο ύψος, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν καύσιμα για την επαννεκίνβηση των κινητήρων και την πραγματοποίηση ελιγμών.

Εκεί ακριβώς, υποστηρίζουν πολλοί, βρίσκεται και το μυστικό των ικανοτήτων διάτρησης του συγκεκριμένου βλήματος δεδομένου ‘ότι με ελιγμούς μπορεί να αποφύγει την αναχαίτισή του από τα βλήματα  της αντι-πυραυλικής ασπίδας.

Ήταν η εμφάνισή του πάνω από χώρες οι οποίες βρίσκονται μέχρι και 1500 χλμ. πιο μακριά από την τροχιά του, μέρος των ελιγμών αυτών; Και εάν ναι, ήταν τυχαία η εμφάνισή του πάνω από τη Συρία ένα μήνυμα προς το ΝΑΤΟ να μείνει μακριά από τη χώρα αυτή;

Ή τελικά επρόκειτο για μια αποτυχημένη εκτόξευση με αποτέλεσμα ο πύραυλος να παρεκκλίνει της πορείας του και να γίνει θεατός πάνω από τη Μέση Ανατολή;

Αν και τα ερωτήματα αυτά δεν πρόκειται να απαντηθούν σύντομα το μόνο σίγουρο είναι πως η Ρωσία πραγματοποιεί επίδειξη δύναμης με την ανάπτυξη του νέου αυτού, προσθέτοντας ένα νέο πονοκέφαλο στους σχεδιαστές του ΝΑΤΟ, για την αντιμετώπισή του.



Η πορεία του RS-12M της δοκιμής της 7ης Ιουνίου και οι περιοχές
στις οποίες έγινε θεατός



 
defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 4...ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 1,2,3 - ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ "ΤΡΟΦΗ" ΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ!!




ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Μετά την δημοσίευση των άρθρων μου ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 1,Νο 2 και Νο 3 που κάλυψαν θέματα Γεωφυσικής και εξωγήινης δραστηριότητας από το 1947 μέχρι 4 Δεκεμβρίου 2011,συνεχίζω σήμερα 15 Μαίου 2012,γιατί τα γεγονότα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και πολλά απ'αυτά είναι συγκλονιστικά,αλλά ο πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει,αφ'ενός λόγω της μικρής ή της μηδενικής ενημέρωσις από τα ΜΜΕ και αφ'ετέρου λόγω της όλο και επιδεινούμενης  καταστάσεως που έχει περιέλθει η χώρα μας,όπου το κυριότερο ενδιαφέρον του 90% του πληθυσμού είναι ο αγώνας επιβίωσης.

Είναι αρκετά μεγάλο άρθρο και ας επιλέξει ο καθένας να διαβάσει ότι τον ενδιαφέρει !!!

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Όλο το πρώτο τετράμηνο του 2012,συνεχίσθηκαν οι γνωστοι αεροψεκασμοί απο ...τα άγνωστα αεροσκάφη.Ειδικα το τελευταίο δεκαήμερο το Απριλίου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε ένταση και διάρκεια.

Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από  έρευνα.

Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι το γεγονός ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία από βουλευτές ολων των κομμάτων, τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλα δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα,ρίχνοντας ..το μπαλάκι το ένα στο άλλο !!! Το ζήτημα πήρε νέα τροπή τον περασμένο Ιανουάριο. Είχε προηγηθεί αναφορά του βουλευτή της ΝΔ  από τον Οκτώβριο προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου.Το ΥΠΕΚΑ δήλωσε αναρμόδιο και παρέπεμψε την αναφορά στο …αρμόδιο υπουργείο, αυτό το Μεταφορών.Κι ενώ στην πράξη, ο συνήθης χρόνος απάντησης μιας αναφοράς είναι μόλις λίγες βδομάδες, ο βουλευτής πήρε τελικά απάντηση τρεις μήνες μετά, στις 14 Ιανουαρίου 2012. Στη δισέλιδη αυτή απάντηση, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Μαγκριώτης, το υπουργείο αρνείται τα περί αεροψεκασμών με χημικά κι αποσυνδέει το φαινόμενο από τον όρο «χημικές ουρές», λέγοντας ότι πρόκειται για τις συνήθεις, ακίνδυνες «λευκές ουρές» που αφήνουν τα επιβατηγά αεροπλάνα, αλλά και για γεωργικούς ή πυροσβεστικούς ψεκασμούς!

Και συνεχίζει να «τυρβάζει περί άλλων» η υπουργική απάντηση: «Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας(ΥΠΑ) δεν έχει υπόψη κανένα πραγματικό στοιχείο ή σχετική πληροφόρηση και δεν έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας αεροσκάφη «αγνώστου» ταυτότητας». Επιπλέον, παραπέμπει σε αγροτικούς ψεκασμούς από αέρος «για την καταπολέμηση κουνουπιών και για την προστασία καλλιεργειών από χαλαζοπτώσεις». Αυτοαναιρείται όμως λέγοντας πως οι ψεκασμοί αυτοί «δεν δύνανται να δημιουργήσουν ίχνη συμπύκνωσης (δηλ. ουρές) που παρατηρούνται στα μεγάλα ύψη».

Σημειώνει ότι ΥΠΑ δεν είναι αρμόδια για τον έλεγχο των ψεκαζόμενων υλικών ούτε για να απαντήσει για τις πιθανές μεθόδους που θα εξακρίβωναν ενδεχόμενη ρίψη χημικών, παραπέμποντας για κάτι τέτοιο στο Ινστιτούτο Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών! Η υπηρεσία τέλος τονίζει ότι έχει απαντήσει επανειλημμένα σε φορείς και πολίτες για το θέμα κι ότι τα παραπάνω αποτελούν επίσημη ενημέρωση.

Σημειώνεται εδώ ότι η Αίγινα έχει μια παγκόσμια πρωτιά: είναι ο μοναδικός δήμος που έχει υποβάλει «μήνυση κατά παντός υπευθύνου» για τη διενέργεια αεροψεκασμών.Αυτό έγινε έπειτα από φοβίες του δημοτικού συμβουλίου για ενδεχόμενες επιπτώσεις στην καλλιέργεια της φιστικιάς στο νησί.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι «παρατηρήθηκε αεροπορικός ψεκασμός στο νησί με οξείδια αλουμινίου και άλλες χημικές ουσίες». Η υπόθεση αυτή έφερε στην επιφάνεια νομικό κόλλημα. Όπως μας εξηγεί η δικηγόρος που υπέβαλε τη μήνυση του Δήμου Αίγινας, Ιφιγένεια Μάργαρη: «Η μήνυση έμεινε στο αρχείο. Επειδή το θέμα είναι πρωτόγνωρο, τα δημοσιεύματα δεν παρέχουν πάντα επαρκές υλικό για να κινητοποιηθούν οι εισαγγελικές αρχές.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, οι Κυπριακές αρχές φαίνεται πως αποφάσισαν να λάβουν σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες για ψεκασμούς στην Μεγαλόνησο. Πιο συγκεκριμένα, από τον περασμένο Ιανουάριο και σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Γεωργίας & Περιβάλλοντος, βρίσκονται σε εξέλιξη δειγματοληψίες και χημικές αναλύσεις βρόχινου νερού και ατμοσφαιρικού αέρα στην Κύπρο. Είναι η πρώτη φορά που ευρωπαϊκή χώρα αποφασίζει να διεξάγει επίσημη κρατική έρευνα για το θέμα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από πίεση που ασκήθηκε στο υπουργείο από την πρωτοβουλία πολιτών κατά των ψεκασμών και το κόμμα των οικολόγων.

Ο πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος της Ελληνικής Βουλής κ. Καρτάλης είχε υποσχεθεί από το 2011 στους Έλληνες ακτιβιστές να ερευνήσει προσωπικά το θέμα. Ωστόσο μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε καν απάντηση

Πράγματι μας ψεκάζουν χημικά. Αυτή την ξεκάθαρη δημόσια θέση για τους αεροψεκασμούς έχει πάρει ένας διακεκριμένος επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στον κέντρο ερευνών Δημόκριτος, π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βλέπει αντιφατικά την υπόθεση των αεροψεκασμών. Στα πρακτικά μελέτης που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2010 σε παγκόσμιο συνέδριο στο Βέλγιο, τεκμηριώνεται ότι οι αεροψεκασμοί πράγματι είναι ένα πείραμα παγκόσμιας εμβέλειας που συνεπικουρείται από τις τεχνολογίες εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του συστήματος HAARP. Σε καμία όμως χώρα της Ε.Ε. δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα επίσημη απάντηση.Από Ολλανδό ευρωβουλευτή είχε γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση.

Η τελευταία τάση στο διαδίκτυο είναι οι ιστοσελίδες συλλογής υπογραφών από πολίτες που ζητούν την εισαγγελική διερεύνηση του φαινομένου και την προώθηση νομοθεσίας που θα επιβάλλει περιορισμούς.Ανάλογα συνέδρια για το φαινόμενο των ψεκασμών διοργανώνονται από ανεξάρτητους ερευνητές κάθε χρόνο σε Ευρώπη κι Αμερική!

Έγκυροι ακαδημαϊκοί καθησυχάζουν πως πρόκειται για εφαρμοσμένη γεωμηχανική, την επιστήμη που ερευνά τεχνολογίες επέμβασης στο κλίμα της με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, όπως προκύπτει κι από τις εκθέσεις των κυβερνητικών επιστημονικών επιτροπών περιβάλλοντος της Αγγλικής Βουλής και των ΗΠΑ.Σε επίπεδο OHE, στη διάσκεψη των 193 χωρών για το κλίμα το 2010 ψηφίστηκε η αναστολή κάθε είδους πειραμάτων γεωμηχανικής, συμπεριλαμβανομένων και των αεροψεκασμών.

Κραυγή από έναν πρώην διευθηντή του FBI.

Από πέρυσι, η δημόσια συζήτηση για τους αεροψεκασμούς βρίσκεται υπό το πρίσμα μιας αναπάντεχης εξέλιξης, μετά το θάνατο του Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λος Άντζελες. Ο θάνατός του αποδίδεται από την οικογένεια του σε δηλητηρίαση με αρσενικό. Είναι εκείνος που με στοιχεία επιβεβαίωσε την πραγματική ταυτότητα του Οσάμα Μπιν Λάντεν ώς πρώην οργάνου της CIA και το ότι η ισλαμική οργάνωση Αλ Κάιντα κινητοποιείται από το Πεντάγωνο, με πιο πρόσφατη αποστολή της την συμμετοχή της στην πτώση του καθεστώτος Καντάφι της Λιβύης. Δεν δίστασε ακόμη να ξεσκεπάσει την ίδια του την υπηρεσία, το FBI, για την βομβιστική επίθεση στο World Trade Center το 1993.

 Ο Γκάντερσον στις 12 Ιανουαρίου 2011, λίγο πριν πεθάνει, έκανε μια αγωνιώδη έκκληση για τους αεροψεκασμούς σε βίντεο, καθώς τους αποκαλεί «ρίψεις θανάτου» (death dumps). Αφού δίνει την μαρτυρία του για συγκεκριμένες βάσεις απογείωσης των αεροπλάνων στις ΗΠΑ, μιλώντας για «τεράστια, σαν βομβαρδιστικά αεροπλάνα χωρίς επιγραφές», ο Γκάντερσον εκπέμπει SOS:

 «Οι ρίψεις του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ (χημικές ουρές), πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα».
(http://www.youtube.com/watch?v=gPC7IQjwO_4&feature=results_main&playnext=1&list=PL0EE82A9D5A90ABA8).

Διαρροές προγράμματος Ασπίδα.

Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.

Ανεπίσημα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο συγκεκριμένες πληροφορίες. Ότι οι αεροψεκασμοί είναι μέρος προγράμματος που ονομάζεται «Ασπίδα» κι υπόκεινται στον ΟΗΕ. Γίνονται διαμέσου ενός ειδικού τμήματος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Π.Ο.Υ.) που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το σκοπό, που με τη σειρά του προωθεί την εκτέλεση στο NATO και σε μεγάλες εταιρείες πολιτικής αεροπορίας. Η διάταξη εντολών μέσα στο πρόγραμμα «Ασπίδα», είναι αυστηρά ιεραρχικής δομής. Πληροφορίες προωθούνται μόνο όταν είναι απαραίτητο για το πρόγραμμα.

Όταν κάποιος καινούργιος πρόκειται να «μυηθεί», πρέπει να δεσμευτεί με συμβόλαιο σε διατήρηση της μυστικότητας. Η Π.Ο.Υ. υπολογίζει πως ο αριθμός των ανθρώπινων θυμάτων του προγράμματος από ασθένειες θα είναι περίπου 2 δισεκατομμύρια κατά την 50ετή προβλεπόμενη διάρκεια του, δηλαδή 40 εκατομμύρια θύματα ανά έτος. Εδώ συνυπολογίζεται κι ο πρόωρος θάνατος ηλικιωμένων ανθρώπων όπως και ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμη τα χημικά των αεροψεκασμών –ιδίως το αλουμίνιο- συνδέονται και με την εξάπλωση της νόσου Αλτσχάιμερ. Το Αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) μιλά για 3-4 δισεκατομμύρια νεκρούς, δηλαδή 60-80 εκατομμύρια ανά έτος.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ:http://www.newsnow.gr/article/71753/ti-symvainei-me-tis-mystikes-ptiseis-psekasmon.html

Σύμφωνα με έρευνες οι επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό από τις κυριώτερες ουσίες των αεροψεκασμών ,ειναι:
Αλουμίνιο:
Βραδύτητα.Επιβραδύνουν τις αντιδράσεις,Παράλυση,Βραδύτητα σκέψεως – συναισθήματος,Σύγχυση,Δυσκολία να απαντήσει μια ερώτηση,Απελπισία (δεν μπορεί κανείς να τους βοηθήσει)Αίσθηση ότι ο Χρόνος κυλάει αργά,Κατάθλιψη,Τάση αυτοκτονίας,Αργά αντανακλαστικά,Παράλυση μυών, νευρική αταξία,Υποτροπιάζοντα κρυολογήματα.

Βάριο:
Ανάγκη για προστασία,Φόβος ανάληψης ευθυνών,Αναποφασιστικότητα,Έλλειψη αυτοπεποίθησης,Απλοϊκότητα- αφέλεια,Καχυποψία – επιφυλακτικότητα,Παιδόμορφη συμπεριφορά (Γεροντική άνοια- Αλτσχάϊμερ..)

Κι ακόμα περισσότερα αν συνδεθεί το Βάριο με χλώριο και νερό:Υστερία,Χορεία,Σκλήρυνση κατά πλάκας,Ανευρύσματα Αορτής,Υπέρταση,Αθηρωμάτωση.

Και από ενώσεις Βαρίου – Ιωδίου:
Υποθυρεοειδισμός,Γενική καχεξία – Χρόνια κόπωση."

Στις 7 Μαίου το Γενικό Επιτελείο της Ελληνικής Αεροπορίας (ΓΕΑ) βγάζει την παρακάτω ανακοίνωση :

" Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής :

Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.
Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.
Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.
Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα".

Σχόλιο:Παρόλο που η χώρα μας βομβαρδίζεται σχεδόν επί καθημερινής βάσεως με αεροψεκασμούς,μέχρι στιγμής το μόνο ορατό αποτέλεσμα είναι μια μικρή αποχαύνωση μέρους του πληθυσμού,το οποίο δεν αντιδρά,όπως θα έπρεπε για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας.Πάντως όσοι είμαστε πραγματικοί Ελλάνιοι,δεν έχουμε πρόβλημα,έχουμε
προστασία άνωθεν !!!!



21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Είμαστε ήδη σχεδόν στα μέσα της χρονιάς και πλησιάζουμε την ημερομηνια της 21ης Δεκεμβρίου του 2012,όπου ο πλανήτης μας θα ευθυγραμιστεί με τον Ήλιο και με το κέντρο του Γαλαξία μας,όπου εκεί σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχει Μαύρη Τρύπα.

Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, ούτε καν το φως.Αν μπορούσαμε να συμπιέσουμε τη Γη μας ολόκληρη στο μέγεθος ενός κερασιού, θα την είχαμε μετατρέψει σε μία «μαύρη τρύπα».

Εκτός αυτού την ημέρα εκείνη το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος (δηλαδή η εκπλειπτική τροχιά που σχηματίζεται από την κίνηση του ηλιακού μας συστήματος γύρο από το κέντρο του γαλαξία μας και μία περιφορά του διαρκεί 25920 χρόνια ) θα βρεθεί κάθετο με το επίπεδο του γαλαξιακού ισημερινού και θα σχηματίσει τον λεγόμενο "σταυρό",πολύ κοντά όμως στο κέντρο του γαλαξία.Το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος,έτμησε τον γαλαξιακό ισημερινό στις 11/11/2011 !!!

Εξ αιτίας λοιπόν αυτού του φαινομένου και της ευθυγραμμίσεως που προανέφερα,πιθανόν να δημιουργηθούν ισχυρότατα βαρυτικά πεδία τα οποία κανείς δεν μπορεί με ακρίβεια να πει τι μπορεί να δημιουργήσουν στον πλανήτη μας,καθόσον το προηγούμενο παρόμοιο γεγονός έλαβε χώρα πριν 25920 χρόνια και όπως καταλαβαίνουμε ουδέν γραπτό υπάρχει εκείνης της εποχής !!!!

Πάντως οι Μάγιας ,που πρώτοι αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό,μίλησαν για "τέλος εποχής" και όχι για καταστροφή του κόσμου,όπως πολλοί διατείνονται.

Η τρέχουσα εποχή σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας ξεκίνησε με το πρώτο της Μπακτούν (5125 χρόνια) στις 11/08/3114 πΧ και τελειώνει με το 13ο Μπακτούν στο χειμερινό ηλιοστάσιο,δηλαδή στις 21 /12/2012 και ώρα Γκρίνουιτς 11:11 (13:11 ώρα Ελλάδος) και μάλιστα όπως λένε οι Μάγιας περιμένουν εκείνη την ημέρα την επιστροφή των θεών τους !!!!
Από σύγχρονους μελετητές λέγεται ότι θα γίνει μια βαθιά αλλαγή στην πνευματικότητα της ανθρωπότητας και ότι ο πλανήτης μας θα περάσει στην 5η διάσταση !! Ίδωμεν !!!!

Πιστεύω ότι τα προεόρτια γεωφυσικών φαινομένων λόγω αυτών που προανέφερα,έχουν ήδη αρχίσει,όπως θα δούμε στην συνέχεια.


Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αλήθεια,έχει διερωτηθεί ποτέ κανείς,σε ποιόν αστερισμό ανήκει η Γή μας και το ηλιακό μας σύστημα?

Λοιπόν,ανήκουμε στο αστρικό σύστημα της Αλκυώνης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων,το οποίο με την σειρά του ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου του Γαλαξία μας (Σπειροειδής Γαλαξίας).


ΣΕΙΣΜΟΙ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ

Από τις αρχές του 2012 παρατηρείται έντονη σεισμική δραστηριότητα και συχνή εμφάνιση πολύ μεγάλων σεισμών σε πολλά σημεία του πλανήτη,γεγονός που ανησυχεί τους επιστήμονες καθώς τους φαίνεται περίεργη διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί με τα δεδομένα της επιστήμης.Σημειωτέον ότι η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί κατά 400% μόλις από το 1973 και η ηφαιστειακή δραστηριότητα έχει αυξηθεί 500% από το 1975. 

Ο φημισμένος Ρουμάνος σεισμολόγος  Gheorghe Marmureanu,θεωρεί πολύ ασυνήθιστο τον τελευταίο σεισμό της Ινδονησίας.Η σειρά σεισμών άρχισε στις 10 Απριλίου με 2 ισχυρότατους σεισμούς στην Ινδονησία κλίμακας 8,6 και 8,2 Ρίχτερ και ταχύτατα ακολούθησαν οι σεισμοί στο Μεξικό μέσα σε λίγες μόνον ώρες. Οι 39 σεισμοί που τράνταξαν τον πλανήτη μέσα σε 2 μόλις μέρες δεν μπορούν να εξηγηθούν και όπως αναφέρει ο ίδιος σεισμολόγος “"Κάτι δεν πάει καλά! Υπάρχουν πάρα πολλοί ισχυροί σεισμοί.Οι σεισμοί αποτελούν μια έκπληξη που δεν μπορεί εύκολα να εξηγηθεί με την παρούσα επιστημονική γνώση. Για παράδειγμα ο σεισμός στην Ινδονησία, στατιστικώς θα έπρεπε να εμφανίζεται ένας μόνον μεγάλος σεισμός σε αυτό το τμήμα της Ασίας κάθε 500 χρόνια. Από το 2004 όμως έχουν συμβεί εκεί ήδη 3 σεισμοί με μέγεθος άνω των 8R, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό".

Σύμφωνα με άλλους σεισμολόγους ο σεισμός της Σουμάτρα των 8,7 Ρίχτερ, αποσταθεροποίησε ρήγματα σε όλη τη Γη με αποτέλεσμα να σημειωθεί σεισμός 7 βαθμών τις κλίμακας Ρίχτερ στο..Μεξικό, 5,9 βαθμών τις κλίμακας Ρίχτερ ανοιχτά των ακτών του Όρεγκον των ΗΠΑ, άλλος μικρότερου μεγέθους ανοιχτά των ακτών της Καλλιφόρνίας, και λίγο αργότερα 4,3 βαθμών ανοιχτά του Παλέρμο της Ιταλίας με σχεδόν ταυτόχρονη ενεργοποίηση του ηφαιστείου της Αίτνας.

Τόν Απρίλιο 2012 έχουμε 111 σεισμούς μεγαλύτερους από 5 Ρίχτερ σε όλο τον κόσμο,όπου ο ένας από αυτούς στη Μεθώνη της Πελοποννήσου. http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/.
Τελευταία κυκλοφορεί ανεπίσημα ότι οι γεωλόγοι είναι στα πρόθυρα "πανικού" με την "ομοβροντία" αυτη των σεισμών.Δηλαδή επικρατεί βαθειά ανησυχία στις τάξεις τους,αλλά για ευνοήτους λόγους δεν μπορεί να βγεί πρός τα έξω.

Σε συζητήσεις 'σαλονιού" λέγεται ότι η αιτία είναι εξωγενής,επειδή το ηλιακό μας σύστημα έχει ήδη μπεί σε περιοχή νέφους αερίων,κατάλοιπα απο έκρηξη υπερκαινοφανούς,μερικά εκατομμύρια χρόνια πρίν,τα οποία σωματίδια περιέχουν μεταλλικά ιχνοστοιχεία και επηρεάζουν τον Ηλιο και τους πλανήτες.Ενδείξεις επ'αυτού είναι η υπερβολική ηλιακή δραστηριότητα,σε σχέση με προηγούμενους 11ετείς κύκλους,η σεισμική δραστηριότητα,η περέκληση του μαγνητικού βορρά,τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η αύξηση της σκόνης μετεωριτών που δέχεται καθημερινά ο πλανήτης,σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.Και δεν είναι μόνο στη Γη.Ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται απο τα τηλεσκόπια και τους φασματογράφους στον Δία,στον Κρόνο και τους δορυφόρους τους.Το θέμα είναι υπό έρευνα και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως.

Επίσης το Γεωφυσικό Ινστιτούτο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, (SB RAS),προειδοποιεί ότι θα πρέπει να αναμένεται ένταση της σεισμικής δραστηριότητας  εντός του προσεχούς διαστήματος και ότι η δραστηριότητα αυτή αποτελεί μέρος ενός ολοένα και αυξανόμενου σώματος αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν μια "ταχεία" μετατόπιση των μαγνητικών πόλων της Γης.

Σεισμοί από τον Δεκέμβριο του 2011 άνω των 5 ρίχτερ έχουν γίνει στις παρακάτω χώρες:

Ινδονησία,Ιαπωνία,Σουμάτρα,Πολυνησία,Φίτζι,Ν.Ζηλανδία,Ν.Γουινέα,Ινδία,Κίνα,Ιράν,Τουρκία,Αλγερία,Μαρόκο,Ελλάδα(Μεθώνη),Χιλή,Περού,Μεξικό,ΗΠΑ,Αλάσκα και Σιβηρία.

Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν και ένα περίεργο γεγονός απόκρυψης μεγάλων σεισμών στην περιοχή του Καναδά...

Μην ξεχνάμε και την έντονη,αλλά μικρή σε ένταση,σεισμική δραστηριότητα που σημειώνεται τους τελευταίους μήνες, στην Σαντορίνη και μεταξύ αυτής και της Κρήτης.Το γεγονός αυτό,συνοδευόμενο από εντονη μυρωδιά "θειφιού"σε όλο το νησί και κοκκίνισμα της θάλασσας σε ορισμένα σημεία,έχει ανησυχήσει Έλληνες και ξένους σεισμολόγους,οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο νησί.

Οι σεισμικές δονήσεις που σημειώνονται είναι χαμηλής έντασης, αλλά όπως εξηγούν οι επιστήμονες το εστιακό βάθος βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιφάνεια της Σαντορίνης και το φαινόμενο εξηγείται με την άνοδο της στάθμης του μάγματος από τον πυθμένα του ηφαιστείου το οποίο πιέζει τον κώνο του κρατήρα.

Εκτός από τα γνωστά της ηφαίστεια της Παλαιάς και Νέας Καμένης,υπάρχει και ένα τρίτο,υποθαλάσσιο,το "Κολούμπο" 6,5 χλμ ΒΑ της Σαντορίνης,με κρατήρα που έχει ύψος 470μ και φθάνει μέχρι τα 17 μ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και ο οποίος φαίνεται δυσανάλογα μεγάλος, με διάμετρο ενάμισι χιλιόμετρο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με στοιχεία που καταγράφηκαν από ειδικά όργανα που έχουν τοποθετηθεί στο ΒΑ άκρο της Σαντορίνης, η ηφαιστειακή δραστηριότητα του υποθαλάσσιου ηφαιστείου Κολούμπο δεν σταματά ποτέ, αντιθέτως δίνει συνεχείς μικροσεισμούς έως 4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ και διαρκή μετατόπιση του πυθμένα γύρω από τον κρατήρα,ενώ κάτω από το ηφαίστειο κρύβεται ένας θάλαμος γεμάτος μάγμα, διαμέτρου περίπου 5 χιλιομέτρων.

Το ηφαιστειακό Τόξο του Νοτίου Αιγαίου, που εμφανίστηκε πριν από περίπου 13 εκατ. χρόνια, όταν το βόρειο τμήμα της αφρικανικής τεκτονικής πλάκας άρχισε να βυθίζεται κάτω από την πλάκα του Αιγαίου, αποτελείται από το ηφαιστειακό κέντρο της Σαντορίνης στο οποίο ανήκει το Κολούμπο, καθώς και το Σουσάκι(Άγ. Θεόδωροι Κορινθίας), τα Μέθανα, η Μήλος και η Νίσυρος.

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2009/06/energo-ypothalassio-ifaisteio-exw-apo-tin-santorini/#ixzz1tEtSM6aG
                   http://www.otherside.gr/2009/06/energo-ypothalassio-ifaisteio-exw-apo-tin-santorini/#ixzz1tEsxme79

Στον υπόλοιπο κόσμο ηφαιστιακή δραστηριότητα είχαμε από τον Νοέμβριο 2011 μέχρι τώρα,όπως παρακάτω:

Νοέμβριος 2011: Εξεράγησαν ηφαίστεια στην Ινδονησία,το Εκουαδόρ (Ισημερινός),στις Φιλιππίνες και στα Κανάρια νησιά (Ατλαντικός) όπου εγεννήθει νέο νησί.

Δεκέμβριος 2011:Εξεράγησαν ηφαίστεια στην Ερυθρά θάλασσα ( υποθαλάσσιο ηφαίστειο ανατολικά της Υεμένης και δημιούργησε νέο νησί),στην Αλάσκα και στην Ισλανδία.

Ιανουάριος2012: Ενεργοποιήθηκε το ηφαίστειο της Αίτνας στην Ιταλία (Σικελία).

Απρίλιος 2012: Ξύπνησε το τεράστιο ηφαίστειο "Ποποκατεπέτλ" 70 χλμ από την πόλη του Μεξικού.

Ένα υπερ-ηφαίστειο σε λήθαργο στη Γερμανία επιδεικνύει κάποια ανησυχητικά σημάδια αφύπνισης.Καραδοκεί μόλις 627 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της φιλήσυχης, κατά τ’ άλλα, λίμνης Laacher See κοντά στη Βόννη και είναι σε θέση να εκτοξεύσει δισεκατομμύρια τόνους μάγματος.Αυτό το τέρας εκρήγνυται κάθε 10 με 12 χιλιάδες χρόνια και η τελευταία φορά που είχε ξυπνήσει ήταν πριν 12.900 χρόνια.Ηφαιστειολόγοι πιστεύουν ότι το ηφαίστειο της Laacher See είναι ακόμα ενεργό, μιας και διοξείδιο του άνθρακα αναβλύζει στην επιφάνεια της λίμνης, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο θάλαμος του μάγματος «εξαερώνεται».

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αν τελικά όντως ενεργοποιηθεί, τότε θα μπορούσε να προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές, μαζικές εκκενώσεις, ακόμα και μία βραχυπρόθεσμη παγκόσμια μείωση της θερμοκρασίας, ως αποτέλεσμα της παρεμπόδισης των ηλιακών ακτίνων από τα σύννεφα τέφρας.Οι συνέπειες θα είναι τραγικές !!!!




ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

Η Γη μας έχει αποσταθεροποιηθεί και οι τεκτονικές πλάκες βρίσκονται σε μια περίοδο μεταβολών.Τεράστιες γεωλογικές  διεργασίες πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα  στον πλανήτη μας. Σχεδόν καθημερινό έχει γίνει το φαινόμενο της διολίσθησις του εδάφους,με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Το φαινόμενο έχει ξεκινήσει από την Κίνα και επεκτείνεται σε όλη την δυτική πλευρά της πλάκας του ειρηνικού. Συμβαίνει δηλαδή αυτό ακριβώς που μας λέει μέσα από την ταινία του,2012, ο Ρόλαντ Έμμεριχ δηλαδή φαίνεται σαν να έχει αποκολληθεί ολόκληρη η πλάκα του Ειρηνικού. Η Γη μας έχει αρχίσει να γίνεται ασταθής.

Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό? Είναι πιθανόν   ένας έξω-πλανητικός παράγοντας  να το προκαλεί! Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά συμβαίνουν τώρα που το ημερολόγιο των Μάγια λήγει!

Η τεκτονικές πλάκες έχουν αποσταθεροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό! Υπάρχουν πλάκες που από την μία πλευρά βυθίζονται και από την άλλη ανυψώνονται. Στην πλευρά που βυθίζονται πλημμυρίζονται από θαλασσινό νερό ολόκληρες παραλιακές εκτάσεις και στην πλευρά που ανυψώνονται σχηματίζονται λίμνες από το νερό των παραπλήσιων ποταμών! Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την ΝΔ πλευρά της Αμερικανικής πλάκας όπου στις 4 Απριλίου 2012 ανυψώθηκε σε κάποια περίπτωση κοντά στα 100 μέτρα σε μια μέρα.Πρόκειται για την τουριστική παραλία του Lος Frailes στο Los Cabos Baha sour California του Μεξικού που εξαφανίστηκε! Χάθηκε για πάντα, ήταν 200 μέτρα πιο έξω από ότι είναι τώρα! Αυτήν την στιγμή δημιουργήθηκε μια παραλία 100 μέτρα πιο χαμηλά.Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν 20 χρόνια,αλλά όχι σε αυτό το βαθμό και αυτήν την έκταση, όπως συνέβει τώρα.(http://arisix8issynomwsiologos.blogspot.com/2012/04/los-frailes-baja-california-sur-mexico.html?spref=fb).

Στις 9 Μαρτίου η κοινότητα Δερβενίου Κορινθίας(Ελλάς) κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς είχαμε υποχώρηση της ακτογραμμής λόγω του υποβιβασμού της επιφάνειας του βυθού στον σημείο αυτό του Κορινθιακού κόλπου.Η περιοχή υπέστη ζημιές σε μικρό τμήμα της ακτογραμμής,με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο κατοικημένων κτηρίων.

Στις 16 Μαρτίου,εντελώς ανεξήγητα καραρρέει στην θάλασσα,μεγάλο τμήμα των βράχων του Ντόβερ στην νότια Αγγλία.(http://www.elora.gr/portal/anexigita/2076-2012-04-10-12-19-06).

Στις 17 Μαρτίου,καμπανάκι κινδύνου για την υποχώρηση του εδάφους που παρατηρείται στη λεκάνη της Δυτικής Θεσσαλίας, κρούουν οι επιστήμονες. Στα Φάρσαλα, στον Σταυρό, στον Αγιο Γεώργιο και στο Κατωχώρι έχουν σχηματιστεί ρωγμές μεγάλου μήκους επί του οδοστρώματος, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και σε κατοικίες. Οι εδαφικές υποχωρήσεις οφείλονται στην υπεράντληση των υπόγειων υδροφόρων της περιοχής και οι ειδικοί τονίζουν την ανάγκη λήψης μέτρων για την αναχαίτιση του προβλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, αναμένεται δραματική επιδείνωση της κατάστασης με την πάροδο του χρόνου.Οι εδαφικές υποχωρήσεις λόγω υπεράντλησης των υπόγειων υδάτων έγιναν αρχικά αισθητές στην Ανατολική Θεσσαλία από τις αρχές του 1990.Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιοχές της Κάρλας, του Στεφανοβίκιου, της Μέλισσας και του Ριζόμυλου. Στη Δυτική Θεσσαλία τα φαινόμενα πρωτοεμφανίστηκαν το 2001 πλήττοντας τις πόλεις των Φαρσάλων και του Σταυρού.

Εκτός από την Ανατολική Θεσσαλία, όπου εντοπίζεται σοβαρό πρόβλημα, αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο Αμύνταιο της Φλώρινας, στη Μεγαλόπολη και το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης το οποίο πλέον βρίσκεται 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας όπως η Ολλανδία.Οι πρώτες διαρρήξεις του εδάφους εντοπίστηκαν πριν από περίπου 10 χρόνια, ενώ πρόσφατες έρευνες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κατέδειξαν ότι τα συμπτώματα πολλαπλασιάζονται και εξαπλώνονται γεωγραφικά. Οι ρωγμές είναι μεγάλες και τέμνουν κτίρια, με ενδεικτική την περίπτωση του Σταυρού όπου είχαν μήκος ίσο με το διπλάσιο πλάτος του χωριού.

Στις 21 Μαρτίου 2012 μια τεράστια "Καταβόθρα" τρύπα  άνοιξε στην  περιοχή Malmberge  75 χιλιόμετρα από την πόλη Kiruna,της βόρειας Σουηδίας.Το βάθος της είναι περίπου 150 μέτρα όσο και το άνοιγμά της 150 μέτρα και ονομάζεται "Fabiangropen" (Fabian λάκκο).Από την καταβόθρα ακούγονται κατά διαστήματα πολύ δυνατοί θόρυβοι σαν αεροπλάνο που πετά χαμηλά πάνω από σπίτι και προξενούν τρόμο στους κατοίκους που μένουν κοντά της.Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Ο γίγαντας Καταβόθρα επεκτείνεται διαρκώς και το μέλλον παραμένει αβέβαιο.(http://www.apocalypsejohn.com/2012/04/blog-post_9449.html).

Στις 9 Απριλίου στην Παταγονία  ένα παράξενο φαινόμενο, που έκανε για δεύτερη φορά την εμφάνισή του φέτος στη Χιλή, προβληματίζει τους επιστήμονες.
Μια λίμνη εξαφανίστηκε για δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά αφήνοντας άφωνους τους επιστήμονες. Πρόκειται για τη λίμνη Cachet 2, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, εξαιτίας του παράξενου φαινομένου.Η λίμνη άρχισε να “αδειάζει” πριν από μερικές μέρες, με αποτέλεσμα η στάθμη του νερού να μειωθεί κατά 31 μέτρα σε 48 ώρες.(http://kastamonitis.blogspot.com/2012/04/2.html).

Οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει εξηγήσουν ακόμα το φαινόμενο. “Δεν γνωρίζουμε το γιατί, αλλά η λίμνη άδειασε πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε όταν είχε πάλι γεμίσει μετά από περίπου δύο μήνες”. Από το 2008 το ίδιο φαινόμενο έχε καταγραφεί 11 φορές.


ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Οι φυσικές καταστροφές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον πλανήτη γίνονται όλο και πιο συχνές.Αυτές αυξήθηκαν κατά 410% από το 1963.Οι καταστροφές από τυφώνες έχουν αυξηθεί κατά 300% από το 1950 και από ανεμοστρόβιλους κατά 200% από το 1970.

Οι καιρικές συνθήκες είναι πλέον πέραν από ανθρωπογενείς παράγοντες,όπως η (δήθεν)υπερθαίρμανση του πλανήτη.Αυτό οφείλεται στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης που κατευθύνει  τον τρόπο που ο Ήλιος χτυπάει την Γη,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που μπορεί να κατευθύνουν  τις καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με επιστήμονες τησ ΝΑΣΑ το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης έχει άμεση επιρροή στις καιρικές συνθήκες.

Οι κυριώτερες φυσικές καταστροφές από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι σήμερα,λόγω εντόνων βροχοπτώσεων,πλημμυρών,τυφώνων,κατωλισθήσεων και θαλάσσιων κυμάτων άνω των 5μ. κλπ έγιναν στις παρακάτω περιοχές και μάλιστα υπήρξαν και αρκετά θύματα :

-Ταυλάνδη,Βραζιλία,,Ν.Ζηλανδία,Αργεντινή,Ισπανία.

-Στις 18 Φεβρ.κύματα θύελλας που φτάνουν σε ύψος τα έξι μέτρα προσκρούουν  στις ακτές της Κύπρου Το φαινόμενο εκδηλώθηκε πριν από 24 περίπου ώρες στον Κόλπο του Λέοντα στη Γαλλία.Το γεγονός ότι κατάφερε να περάσει από τα στενά της Σικελίας, να επηρεάσει το Αιγαίο Πέλαγος και κατ΄ επέκταση τη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, αφήνει έκπληκτους τους επιστήμονες των ωκεανογραφικών κέντρων.Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση τον τελευταίο αιώνα που κύματα θύελλας καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα στενά της Σικελίας και να κινηθούν κατά μήκος της Μεσογείου.Το γεγονός ότι έφτασαν στις ακτές της Κύπρου 24 ώρες μετά την εκδήλωσή τους δείχνει και την ταχύτητα του θαλάσσιου φαινομένου.
 Σύμφωνα με το ωκεανογραφικό κέντρο της Κύπρου, οι άνεμοι που έπνεαν  στην περιοχή, παρότι ήταν ισχυροί, δεν δικαιολογούσαν την ύπαρξη αυτού του ύψους κυμάτων. Το φαινόμενο εξασθένησε στη θαλάσσια περιοχή του Ισραήλ, στις ακτές της Χάϊφα.
Μήπως είχαμε μια επιβράδυνση της περιστροφής της Γης γύρω από τον εαυτό της?Μιλάμε για επιβράδυνση μερικών δευτερολέπτων.

-Στις 16 Μαρτίου,εκατοντάδες ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών καταγράφηκαν στις βόρειο κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ που ήταν 20-30 βαθμούς πάνω από το μέσο όρο.Πρωτοφανές φαινόμενο !!!

-Στις 17 Απριλίου το βράδυ,θυελλώδεις άνεμοι 8 μποφωρ "σάρωσαν" την Κρήτη.Σε όλη το νησί ξεριζώθηκαν δέντρα, πινακίδες και τέντες ... «ταξίδευαν» ανεξέλεγκτες, δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ενώ από θαύμα δεν είχαμε κάποιο τροχαίο.Το πιο σοβαρό περιστατικό όμως, σημειώθηκε στα Χανιά όταν ένα ακόμη τμήμα της σκεπής του κλειστού Κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου "ξεριζώθηκε" από τους θυελλώδεις ανέμους και έπεσε στο δρόμο που οδηγεί στα Κουνουπιδιανά.

Στις 29 Απριλίου ο υδράργυρος στην Μόσχα φθάνει στους 29 βαθμους !! Η υψηλότερη θερμοκρασία εδώ και 130 χρόνια γι'αυτήν την εποχή !!!

-Κατά τον μήνα Μάρτιο ισχυροί ανεμοστρόβιλοι και τυφώνες ταχύτητας 270 χλμ την ώρα,προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές και εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες στις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ.Οι μεγαλύτερες καταστροφές προκλήθηκαν στις πολιτείες Κάνσας,Οχάϊο, Τενεσί,Αίόβα,Ιντιάνα και Μιζούρι.Ολόκληρα χωριά και κωμοπόλεις καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς.Το πιο περίεργο σε όλα αυτά τα γεγονότα, είναι ότι τα ΜΜΕ πολύ λίγα ανέφεραν γι'αυτο το θέμα  και ότι τα δυτικά έθνη, κυρίως οι ΗΠΑ, συνεχίζουν να εφησυχάζουν τους πληθυσμούς τους όσον αφορά τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν και που υπάρχει πιθανότητα να χειροτερέψουν.Για το πόσο αποτρόπαια φέρονται οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ προς τους πολίτες τους που προετοιμάζονται για φυσικές καταστροφές, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή άλλου είδους έκτακτη ανάγκη, αρκεί να κοιτάξουμε την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και των όργανων τους που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, με μια σειρά από δημοσιεύματα, άρθρα περιοδικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων που αποκαλούν αυτούς τους ανθρώπους “Doomsday Preppers” και τους απεικονίζουν ως ψυχικά ασθενείς, στην καλύτερη περίπτωση, ή σοβαρά διαταραγμένους, στη χειρότερη περίπτωση.

Αυτή η απεικόνιση από τις ΗΠΑ των ανθρώπων που προετοιμάζονται για το χειρότερο ως "εκκεντρικούς" έρχεται σε έντονη αντίθεση με το σύνολο του ανθρώπινου πολιτισμού, όπου το να αποθηκεύει τρόφιμα και προμήθειες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για κάθε ενδεχόμενο ήταν μια πολύτιμη πρακτική.

Ο χειμώνας ιδίως από τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2012 ήταν από τους πλέον κρύους στην Ευρώπη.Οι Αμερικανοί επιστήμονες αποδίδουν το γεγονός στην μείωση της επιφάνειας των πάγων στον Αρκτικό Ωκεανό εξαιτίας της..δήθεν..υπερθέρμανσης του πλανήτη ενώ οι Ρώσοι αποδίδουν όλη αυτή την αναστάτωση στο Βόρειο ημισφαίριο, στην μετακίνηση του μαγνητικού πεδίου της Γης (ξηρότερο και θερμότερο χειμώνα στην καταγεγραμμένη ιστορία της Αμερικής, ενώ στην Ευρώπη ρεκόρ κρύου και χιονιού, που έχει στοιχίσει πάνω από 650 ζωές).

Μία άλλη αιτία για το πρωτοφανές κρύο μπορεί να είναι η εξής: Η ΝΑΣΑ τον Δεκέμβριο του 2009,είχε ανακοινώσει οτι:"Το ηλιακό μας σύστημα εισήλθε σε ένα τεράστιο ηλεκτομαγνητικό νέφος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται η θερμοκρασία του Ηλίου,με συνέπεια να ψύχονται τα άνω των 100χλμ στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας.Έτσι στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει στις βόρειες περιοχές του πλανήτη μινι εποχή παγετώνων".

Τα πρώτα συμπτώματα τα είδαμε εφέτος,όταν ο ποταμός Δούναβης πάγωσε και το χιόνι έφθασε σε αρκετό υψος.Όλη η Ευρώπη ΄και το γύρω από την χώρα μας πέταλο χωρών είχαν στην κυριολεξία παγώσει από τις έντονες χιονοπτώσεις.Η Ελλάδα μας όμως είχε έναν κανονικό χειμώνα με φυσιολογικό κρύο και χιονοπτώσεις.Γιατί άραγε ? Το έχω ξαναναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου,άλλα θα το ξαναπώ !!!

"Οπως είναι γνωστόν σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν μικροι και μεγάλοι ενεργειακοί χώροι,οι οποίοι διεθνώς αποκαλούνται "Αστρικές Πύλες"(Star Gate).Όποιος θέλει να εισέλθει ή να εξέλθει από το ηλιακό μας σύστημα,πρέπει να κινηθεί μέσω αυτών των πυλών,με κύρια είσοδο στην περιοχή του Ηλίου.Εκτός αυτού μέσα από τις αστρικές πύλες έρχεται η κοσμική ακτινοβολία των άστρων προς την Γη και μία από τις ιδιότητες της είναι να βελτιώνει το κλίμα του πλανήτη προς το ήπιον.Η χώρα μας διαθέτει 5679 αστρικές πύλες και ο υπόλοιπος πλανήτης μερικές εκατοντάδες.Άρα το πλείστον της κοσμικής ακτινοβολίας εισέρχεται στην χώρα μας.Τα τρία τελευταία χρόνια το επίπεδο εκλειπτικής της Γης(επίπεδο περιστροφής της περί τον Ήλιο)έχει έρθει παράλληλο προς το επίπεδο εκλειπτικής (περί τον Γαλαξία)του ιερού άστρου των Ελλήνων,του πυρακτωμένου γίγαντα Σείριου που απέχει από την Γη 8,4 έτη φωτός (σχετικά κοντά αστρονομικώς).Ετσι λοιπόν η μεγάλη,λόγω μεγέθους,κοσμική ακτινοβολία του Σείριου, εισέρχεται καθέτως προς την Γη.Επειδή λοιπόν η χώρα μας έχει τις περισσότερες πύλες του πλανήτη,λαμβάνει και το μεγαλύτερο πασοστό της ακτινοβολίας του Σείριου,με αποτέλεσμα να έχουμε ήπιους χειμώνες".


ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ

Όπως είχα αναφέρει στο "Τα Σημεία των Καιρών Νο2",ο βόρειος μαγνητικός πόλος της Γης,έχει αρχίσει να κινείται ανεξήγητα από το 1910 προς τα ΒΑ με ταχύτητα 10 χλμ τον χρόνο.Από το 1990 η ταχύτητα αυτή αυξήθηκε σταδιακά και σήμερα έχει φθάσει τα 55- 60 χλμ και κανείς δεν γνωρίζει αν θα σταματήσει και αν υποπέσει προς τα Νότια και αντιστραφεί.Δηλαδή οι πυξίδες να δείχνουν τον Νότο αντί τον Βορρά.

Μια ανησυχητική έκθεση που εκπονήθηκε από το τμήμα της Σιβηρίας του Γεωφυσικού Ινστιτούτου της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, (SB RAS), σχετικά με τον σεισμό των 6,8 βαθμών που έπληξε τέλος Φεβρουαρίου την Δημοκρατία της Tyva στην ρωσική ανατολική Σιβηρία, προειδοποιεί ότι θα πρέπει να αναμένεται ένταση της σεισμικής δραστηριότητας εντός του προσεχούς διαστήματος και ότι η δραστηριότητα αυτή αποτελεί μέρος ενός ολοένα και αυξανόμενου σώματος αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν μια "ταχεία" μετατόπιση των μαγνητικών πόλων της Γης.(http://www.apocalypsejohn.com/2012/03/blog-post_5172.html).

Οι επιστήμονες της SB RAS, ανησυχούν όλο και περισσότερο γι' αυτή την περιοχή, μετά τις "μυστηριώδεις εκρήξεις" στις 9 και 12 Φεβρουαρίου στην Περιφέρεια Kemerovo, που θυμίζουν το Συμβάν της Tunguska, στις 30 Ιουνίου του 1908, που παραμένει η μεγαλύτερη έκρηξη αυτού του τύπου στη σύγχρονη εποχή, και που για πάνω από έναν αιώνα δεν έχει ακόμη εξηγηθεί πλήρως.

Η "κοινή σύνδεση" μεταξύ αυτών των μυστηριωδών εκρήξεων και της αύξησης των σεισμικών γεγονότων στη Σιβηρία, όπως αναφέρει η έκθεση, οφείλεται στην ταχεία μετατόπιση του μαγνητικού Βόρειου Πόλου της Γης, που έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 50 χρόνια, και στη δεκαετία του 1990 "ανέπτυξε ταχύτητα", μετατοπιζόμενος βόρεια-βορειοδυτικά προς τον Αρκτικό Ωκεανό περισσότερα από 55 χιλιόμετρα ανά έτος.

Η πιο άμεση επίδραση στη Γη μας, λόγω αυτής της "μαγνητική ανωμαλίας ",η έκθεση συνεχίζει, ήταν η "περίεργη αναστάτωση" πάνω από το Βόρειο Ημισφαίριο, με αποτέλεσμα η Βόρεια Αμερική να έχει τον ξηρότερο και θερμότερο χειμώνα στην καταγεγραμμένη ιστορία της, ενώ από την ευρωπαϊκή πλευρά να υπάρχει ρεκόρ κρύου και χιονιού, που έχει στοιχίσει πάνω από 650 ζωές.Η Γη αυτή τη στιγμή διανύει, "χωρίς αμφιβολία", ένα γεωμαγνητικό "συμβάν" τύπου Laschamp, γνωστό ως γεωμαγνητική εκτροπή.

Οι αυξανόμενες ανησυχίες της Ρωσίας, της ΕΕ και των ΗΠΑ λόγω της ταχείας μετατόπισης των μαγνητικών πόλων της Γης, οδήγησαν το Κρεμλίνο να παραγγείλει την κατασκευή 5.000 επιπλέον καταφυγίων επιβίωσης στη Μόσχα και μόνο, και τους Ευρωπαίους να κατασκευάσουν αυτό που ονομάζεται "Doomsday Seed Vault" (Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων).

Και το "ενδεχόμενο" για το οποίο κάποιος πρέπει πράγματι να προετοιμαστεί, όπως σημειώνεται στην έκθεση της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών,είναι το αυξανόμενο παγκόσμιο χάος που θα μπορούσε κάλλιστα να προκύψει αν οι προβλέψεις του αποδειχθούν ακριβείς.(http://www.apocalypsejohn.com/2012/03/blog-post_5172.html).


ΑΡΚΤΙΚΗ


Το καλοκαίρι του 2007 η επιστημονική κοινότητα είχε θορυβηθεί, επειδή διαπιστώθηκε ότι το λιώσιμο των πάγων είχε «χτυπήσει» ρεκόρ, περιορίζοντας την παγοκάλυψη των αρκτικών περιοχών στη μικρότερη έκταση που είχε καταγραφεί ποτέ στα χρονικά και το Βορειοδυτικό Πέρασμα να ανοίγει για πρώτη φορά ύστερα από έναν αιώνα.

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα δορυφορικά στοιχεία ανατρέπουν όλες τις προβλέψεις, οι πάγοι δεν δείχνουν να ανακάμπτουν! Ο Βόρειος Παγωμένος Ωκεανός θα πάψει σύντομα να είναι παγωμένος τα καλοκαίρια πολύ νωρίτερα από ό,τι υπολογίζουν ακόμη και οι πιο απαισιόδοξες ως τώρα προγνώσεις.

Επίσης ερευνητές της NASA διαπίστωσαν ότι από τις ρωγμές των πάγων που λιώνουν στον Αρκτικό Ωκεανό εκλύεται μεθάνιο, ένα αέριο του θερμοκηπίου πολύ πιο ισχυρό από το διοξείδιο του άνθρακα.

Εως τώρα οι ειδικοί αγνοούσαν ότι ο βόρειος παγωμένος ωκεανός μπορεί να κρύβει στα νερά του μεθάνιο, η παρουσία του αερίου είναι όμως αισθητή πέραν πάσης αμφιβολίας. Αυτό σημαίνει ότι το λιώσιμο των πάγων ενδέχεται να απελευθερώσει στην ατμόσφαιρα τεράστιες ποσότητες μεθανίου που οι επιστήμονες δεν «υπολόγιζαν» στα μοντέλα τους και οι οποίες θα επιταχύνουν τη διαδικασία της θέρμανσης της Γης.

Συγχρόνως το ανησυχιτικό αυτό φαινόμενο παρακολουθείται καί από ρώσους επιστήμονες του Ινστιτούτου Αρκτικής και Ανταρκτικής της Αγίας Πετρούπολης και σύμφωνα με αυτούς σε περίπτωση διείσδυσης στην ατμόσφαιρα τουλάχιστον του 2% αυτού του αερίου, θα ακολουθήσει απότομη υπερθέρμανση του κλίματος.Εκείνο όμως που τους κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ στο δυτικό τμήμα του Αρκτικού ωκεανού λύωνουν οι πάγοι,στο ανατολικό του τμήμα συντελείται η διαδικασία συστηματικής αύξησης της παγοκάλυψης,μάλιστα μερικά πλοία λόγω της δύσκολης κατάστασης των πάγων, υπέστησαν ζημιές, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 10 χρόνια.Το φαινόμενο παρακολουθείται επισταμένως !!!(http://www.apocalypsejohn.com/2012/04/blog-post_5883.html).


ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΗΧΟΙ

Τούς δύο πρώτους μήνες του 2012 παράξενοι,τρομακτικοί και  ανεξήγητοι θόρυβοι ακούγονταν σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας , σε Ευρώπη και Αμερική κατά κύριο λόγο,καθώς και σε λίγες περιοχές της Ασίας,Αυστραλίας,Ν.Ζηλανδίας,Ειρηνικο και Αρκτικό ωκεανό και σχεδόν καθόλου στην Αφρική .

Στην χώρα μας ακούστηκαν στην Άρτα,Πανόραμα Θεσ/νίκης,αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας(Μακεδονία).Τουλάχιστον αυτές ανακοινώθηκαν.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι λαλίστατοι κατά τα άλλα γεωφυσικοί και σεισμολόγοι, δεν εμφανίστηκαν πουθενά για να δώσουν κάποια εξήγηση για αυτούς τους θορύβους. Ειδικά είναι περίεργη η απουσία μιας εξήγησης απο τη NASA ή κάποια άλλη επίσημη πηγή. Αυτό ακριβώς αυξάνει τις φημολογίες.

Παρόλα αυτά βρέθηκε ένας γεωφυσικός απο το Αζερμπαϊτζαν, που παραθέτει μια λογική εξήγηση για αυτούς τους θορύβους.Ο Elchin Khalilov είναι γεωφυσικός που εργάζεται στον τομέα της γεωδυναμικής και γεωτεκτονικής. Είναι πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού για την Επιστημονική Συνεργασία, πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής για την Παγκόσμια Γεωλογική και Περιβαλοντική Αλλαγή και πρόεδρος του Παγκόσμιου Δικτύου για την Πρόβλεψη των Σεισμών.

Όπως ανέφερε:

 Μετά από ηχογραφήσεις τέτοιων ήχων,βρήκαμε ότι το φάσμα των περισσότερων εξ αυτών κυμαίνεται μέσα στο εύρος των υπόηχων, δηλαδή δεν μπορεί να ακουστεί από τους ανθρώπους. Αυτό που ακούν οι άνθρωποι είναι ένα μικρό κλάσμα της πραγματικής δύναμης των ήχων αυτών. Είναι χαμηλής συχνότητας ακουστικές εκπομπές στο εύρος περίπου 20 με 100 Hz διαμορφωμένες με πολύ χαμηλής συχνότητας κύματα. Δημιουργούνται στην ανώτερη ατμόσφαιρα, στα σύνορα ατμόσφαιρας-ιονόσφαιρας συγκεκριμένα. Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες, που δημιουργούν αυτά τα ηχητικά κύματα, όπως: σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, τυφώνες, καταιγίδες, τσουνάμι, κτλ. Το βέβαιο είναι ότι το μέγεθος των παρατηρούμενων βουητών ως προς την περιοχή που καλύπτουν και το πραγματικό μέγεθος της ισχύς τους υπερβαίνει κατα πολύ εκείνες που μπορούν να παραχθούν απο τα προαναφερθέντα φαινόμενα.

Επίσης η πηγή τόσο δυνατών και τεράστιων εκδηλώσεων κυμάτων ακουστικής βαρύτητας πρέπει να οφείλονται σε μεγάλου εύρους ενεργειακές διεργασίες. Οι διεργασίες αυτές συμπεριλαμβάνουν πολύ δυνατές ηλιακές εκρήξεις και την τεράστια ενέργεια που ρέει από αυτές, ορμώντας προς την επιφάνεια της Γης και αποσταθεροποιεί την μαγνητόσφαιρα, την ιονόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Έτσι, οι επιδράσεις των ισχυρών ηλιακών εκρήξεων είναι η πρόσκρουση των κρουστικών κυμάτων του ηλιακού ανέμου. 

Υπάρχει ακόμη μία πιθανή αιτία της δημιουργίας των ήχων αυτών και μπορεί βρίσκεται στον πυρήνα της Γης. Το γεγονός ότι η επιτάχυνση της μετακίνησης του βόρειου μαγνητικού πόλου της Γης, η οποία αυξήθηκε περισσότερο απο πέντε φορές μεταξύ του 1998 και του 2003 και είναι στο ίδιο επίπεδο σήμερα δείχνει εντατικοποίηση των διαδικασιών ενέργειας στον πυρήνα της Γης, δεδομένου οτι είναι διεργασίες στο εσωτερικό και εξωτερικό πυρήνα που διαμορφώνουν το γεωμαγνητικό πεδίο της.

Παρόλο που οι αιτίες των ακουστικών κυμάτων βαρύτητας είναι αρκετά κατανοητές απο άποψη γεωφυσικού χαρακτήρα, αποτελούν ενδείξης της αναμενόμενης σημαντικής αύξησης της ηλιακής δραστηριότητας και της γεωδυναμικής δραστηριότητας του πλανήτη μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι διεργασίες στον πυρήνα διέπουν την εσωτερική ενέργεια του πλανήτη μας, ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουμε στο τέλος του 2012 μια απότομη αύξηση ισχυρών σεισμών, ηφαιστειακών εκρήξεων, τσουνάμι και ακραία καιρικά φαινόμενα που θα θα κορυφωθούν το 2013-2014.

Όπως προανέφερα ,είναι ο μόνος που μίλησε.Οι υπόλοιποι επιστήμονες και σχετικές υπηρεσίες παγκοσμίως,"εποίησαν την νήσσαν" !!! (νήσσα=πάπια).


ΗΛΙΟΣ

Μαγνητικό πεδίο
---------------------

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστρονομικό Παρατηρητήριο της Ιαπωνίας και άλλων ιδρυμάτων,το μαγνητικό πεδίο της πολικότητας στους ηλιακούς πόλους θα αντιστραφεί και αυτό θα γίνει (ένα χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο) πιθανώς το Μάιο,που σημαίνει ότι τα θετικά πεδία, θα εμφανιστούν στο Βόρειο και Νότιο πόλο και τα αρνητικά πεδία θα εμφανιστούν στον Ισημερινό του Ήλιου.

Ο ήλιος μπορεί να εισέρχεται σε μια περίοδο μειωμένης δραστηριότητας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες στη Γη, σύμφωνα με Ιάπωνες ερευνητές όταν ένα παρόμοιο φαινόμενο συνέβη περίπου πριν από 300 χρόνια, η μέση θερμοκρασία της Γης έπεσε ελαφρώς.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Ιαπωνίας και του Riken( Ίδρυμα Ερευνών) δήλωσαν στις 19 Απριλίου ότι η δραστηριότητα των ηλιακών κηλίδων φαίνεται να μοιάζει με ένα 70ετή κύκλο στη διάρκεια του 17ου αιώνα,κατά τον οποίο ο Τάμεσης του Λονδίνου πάγωσε και άνθη της κερασιάς άνθισαν αργότερα από το συνηθισμένο στο Κιότο.
Σε αυτή την εποχή, γνωστή ως ελάχιστη, οι θερμοκρασίες εκτιμάται ότι ήταν περίπου 2,5 βαθμούς χαμηλότερες από ότι στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.Η ιαπωνική μελέτη διαπίστωσε ότι η τάση της τρέχουσας δραστηριότητας των ηλιακών κηλίδων είναι παρόμοια με τα αρχεία από εκείνη την περίοδο.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ενδείξεις με ασυνήθιστες αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο στον ήλιο. Κανονικά, το μαγνητικό πεδίο του ήλιου αντιστρέφει περίπου μία φορά κάθε 11 χρόνια. Το 2001, ο βόρειος μαγνητικός πόλος του ήλιου γύρισε προς τα νότια.

Ενώ οι επιστήμονες είχαν προβλέψει ότι η επόμενη αλλαγή θα ξεκινήσει από το Μάιο του 2013, η παρατήρηση του δορυφόρου Hinode, διαπίστωσε ότι ο βόρειος πόλος του ήλιου έχει αρχίσει να αλλάζει περίπου ένα χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Δεν υπήρξε καμία αξιοσημείωτη αλλαγή στο νότιο πόλο.

Αν αυτή η τάση συνεχιστεί,  θα έχουμε  τη δημιουργία τεσσάρων μαγνητικών πόλων στη δομή του ήλιου, με δύο νέους πόλους να  δημιουργούνται στην περιοχή του ισημερινού του.
(http://www.apocalypsejohn.com/2012/04/2012_23.html).

Ηλιακές κηλίδες
-------------------
Στίς 12 Μαρτίου εμφανίζεται στην επιφάνεια του ηλίου τεράστια τριγωνική μαύρη κηλίδα,η οποία τις επόμενες ημέρες εξαπλώθηκε σε όλη την επιφάνεια του ηλιακού δίσκου.(http://www.youtube.com/watch?v=4HGu-UMfcBA&feature=related).

Στις 8 Μαίου το διαστημικό τηλεσκόπιο SDO που παρατηρεί τον Ήλιο εντόπισε τον σχηματισμό μιας κηλίδας στην βορειοδυτική πλευρά του άστρου η οποία όσο περνούν οι μέρες γιγαντώνεται και ήδη η διάμετρός της είναι οκτώ φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Γης. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι εκλάμψεις λόγω της κηλίδας θα προκαλέσουν πανίσχυρες μαγνητικές καταιγίδες που πιθανώς να επηρεάσουν τα τηλεπικοινωνιακά και ενεργειακά δίκτυα της Γης.(http://www.apocalypsejohn.com/2012/05/blog-post_6).


Ηλιακές εκλάμψεις
-----------------------
Οι ηλιακές εκλάμψεις, οι οποίες άρχισαν στις 10 Νοεμβρίου 2011,συνεχίζονται σε ακανόνιστα διαστήματα και πολλες φορές είναι τεράστιες.

Οι εκλάμψεις (εκρήξεις ή αλλιώς μαγνητικές καταιγίδες) συνοδεύονται από εκτινάξεις ηλιακού πλάσματος στο διάστημα, δηλαδή ενός νέφους ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων, καθώς και μαγνητικών πεδίων, που προσκρούουν ορμητικά στην ατμόσφαιρα και το μαγνητικό πεδίο της Γης,αναγκάζοντας το τελευταίο να αλλάξει σχήμα και ισχύ.Αυτό μπορεί να  προκαλέσει καταστροφή όλων των τηλεπικοινωνιών και των σχετικών δορυφόρων, καθώς επισης μπορεί να καταστρέψει-λύωσει, τους μετασχηματιστές υψηλής τάσεως του ηλεκτρικού ρεύματος,με αποτέλεσμα γενικό black out,με ολέθρια αποτελέσματα.

Την περίοδο Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου είχαμε μια περίοδο σχετικής ηρεμίας και σ'αυτό το γεγονός οφείλονται οι έντονες χιονοπτώσεις και η εν συνεχεία ψύξης σε Ευρώπη και Ασία καθώς και οι έντονες καταιγίδες σε πολλά μέρη του κόσμου.

Σε πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο,ο απόστρατος Αμερικανός Ταγματάρχης Ed Dames,αναφέρει ότι ήταν επικεφαλής σε ένα απόρρητο πρόγραμμα διόρασης - υπεραισθητικής αντίληψης,που διεξήγαγαν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ και ο Στρατός για στρατιωτικούς λόγους.Αυτά που είδαν οτι θα συμβούν στο μέλλον ήταν εξαιρετικά ζοφερά για την ανθρωπότητα.Ο Ed Dames συνταξιοδοτήθηκε και ξεκίνησε να ερευνά μόνος του τα γεγονότα αυτά με ομάδες ανθρώπων που είχαν την ικανότητα της διόρασης.Προέβλεψαν μια σειρά απο καταστροφικά γεγονότα και ο ίδιος ο Dames τα προανήγγειλε πριν συμβούν.Το πιο τρομακτικό απο όλα όσα προέβλεψαν είναι το επονομαζόμενο "Killshot".Μια σειρά δηλαδή ηλιακών εκλάμψεων που θα αλλάξει τη ζωή στη Γη όπως την ξέρουμε και θα προκαλέσει το θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων.(http://www.youtube.com/watch?v=uS5qBJMoJhw ).

Εκείνο όμως που μου κάνει εντύπωση,είναι η ευκολία με την οποία αναφέρει δημοσίως αποτελέσματα "Άκρως απορρήτων "προγραμμάτων.Όταν είναι κάποιος να χειρισθεί ή να συμμετέχει σε τέτοια προγράμματα,σχέδια,κλπ,υπογράφει δήλωση με την οποία δεσμεύεται και μετά την συνταξιοδότηση του να τα αποκαλύψει,άλλως διώκεται δικαστικώς !!!

Μήπως λοιπόν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω ? Πχ πείραμα χειραγώγησης της ανθρωπότητας,μέσω εξάπλωσης φημών περί επερχομένου τέλους,με σκοπό τον φόβο ? Ίδωμεν !!!

Στις 10 Μαίου η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε ότι το ηλιακό μας σύστημα κινείται προς το "Τοπικό Νέφος", ένα διαστρικό νεφέλωμα με κοσμική ακτινοβολία. Οι επιστήμονες εκφράζουν την ανησυχία τους επειδή η "συνάντηση" του ηλιακού μας συστήματος με διαστρικά νεφελώματα συνδέεται με περιόδους όπου στη Γη εκδηλώθηκε μαζική εξαφάνιση ειδών !!!!!

Στις 12 Μαίου το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής της Ρωσικής Υπηρεσίας Υδρομετεωρολογίας ανακοίνωσε ότι ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες έρχονται σε λίγες ημέρες, που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες αναταραχές στον πλανήτη .Η εξήγηση είναι ότι η  γιγάντια ενεργή ζώνη, που σχηματίστηκε στον Ήλιο πριν μερικές εβδομάδες, τις επόμενες ημέρες θα ευθυγραμμιστεί με τη Γη, πράγμα, που όπως λένε οι ειδικοί, μπορεί να προκαλέσει ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες στον πλανήτη μας.Μην ξεχνάμε και την τεράστια κηλίδα που ενεφανίσθει στις 8 Μαίου.

Εκείνο που παρατήρησα εγώ και άλλοι φίλοι μου είναι ότι από τις 8 Μαίου ο Ήλιος καίει περίεργα και το χρώμα του από κίτρινο έχει γίνει λευκό!! Ίσως αυτό να οφείλεται στις κηλίδες και στις έντονες εκλάμψεις !


ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Απο τον Αύγουστο του 2011, η ΝΑΣΑ είχε ανακοινώσει ότι το ηλιακό μας σύστημα έχει αρχίσει και εισέρχεται σε μία τεράστια ζώνη φωτονίων η οποία έχει πολλές ιδιότητες, άγνωστες στους επιστήμονες.Υπάρχει λοιπόν περίπτωση,λόγω αυτής της ζώνης,να βιώσουμε τρείς ή περισσότερες ημέρες σκοτάδι και στην συνεχεια μεγάλο διάστημα μόνο φωτός(κάποιοι μιλούν για συνεχές φως 17 χρόνια) και πιθανώς και αλλαγές φυσικές, πνευματικές ή νοητικές στους εαυτούς μας και την Γη.Αυτό γίνεται κάθε 25920 χρόνια,αλλά δεν υπάρχουν γραπτά από πρώτερες διελεύσεις για να ξέρουμε λεπτομέρειες..Το πότε θα γίνει κανείς δεν ξέρει ακριβώς !!!(http://myapopsis.blogspot.com/2012/03/3.html).

Αυτό το έχουν αναφέρει και οι Ολύμπιοι σε ένα από τα πρώτα μηνύματα τους.Πάντως έχουν πει ότι ο πλανήτης μας θα είναι υπό την προστασία τους και δεν πρέπει να πανικοβληθούμε,γιατί πρόκειται περί φυσικού φαινομένου.



ΑΤΙΑ

Συνεχίσθηκε από τον Δεκ.2011 μέχρι σήμερα η αύξηση της εμφανίσεως ΑΤΙΑ σε πολλές περιοχές του πλανήτη και πολλές φορές εμφανίσθηκε ολόκληρος στόλος.Βέβαια όπως έχω ξαναγράψει μέρος αυτών πιθανόν να είναι γηίνες κατασκευές των μεγάλων κρατών(Αμερικής,Ρωσίας ,Κίνας).

Εκείνο όμως που προξένησε εντύπωση είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΝΑΣΑ για την θέαση τριών UFO από τους αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου ATLANTIS κατά την τελευταία του πτήση και έδωσε μάλιστα στην δημοσιότητα και βίντεο.(http://www.youtube.com/watch?v=MLx5LbA-6Ng&feature=player_embedded).Ορισμένα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ανέφεραν την είδηση....στα ψιλά και χωρίς περαιτέρω σχολιασμούς.

Επίσης από διαρρεύσαντα (?) αρχεία του FBI επιβεβαιώνεται η ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών από το 1947,που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.Περισσότερα μπορείται να διαβάσετε στις παρακάτω ιστοσελίδες:

http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/fbi_22.html
http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view


Όπως έχω αναφέρει στα προηγούμενα "Σημεία των Καιρών" τα τελευταία χρονια εμφανίζονται πολύ συχνά στην περιοχή του Ήλιου τεράστια αντικείμενα,πολλές φορές μεγαλύτερα του πλανήτη μας και διαφόρων σχημάτων(σφαιρικά,κυλινδρικά,κλπ).Η ΝΑΣΑ βέβαια όλα αυτά τα χαρακτηρίζει σαν τεχνικές ανωμαλίες.

Στις 11 Μαρτίου,εικόνες και βίντεο από τα ηλιακά παρατηρήρια SOHO δείχνουν ένα τεράστο σφαιρικό αντικείμενο στο μέγεθος του πλανήτη Δία,να βρίσκεται στο κάτω αριστερά μέρος του Ήλιου,το οποίο έχει συνδεθεί με την επιφάνεια του με μία "προβοσκίδα",σαν να παίρνει καύσιμο και η οποία στην συνέχεια αποσυνδέθηκε από τον Ήλιο.Σύμφωνα με επιστήμονες της NASA, το φαινόμενο είναι πραγματικά λίγο ακατανόητο, αλλά συχνά παρατηρείται, σε αυτόν τον τύπο της ηλιακής δραστηριότητας που ονομάζεται "προβολή."(http://www.youtube.com/watch?v=bQ7RaOMHb5I&feature=related).

Το διάστημα από 2 Απριλίου μέχρι 2 Μαίου,είχαμε είχαμε τουλάχιστον 4 διαφορετικές περιπτώσεις εμφανίσεων UFO κοντά στον Ήλιο.Μάλιστα ένα σφαιρικό στο μέγεθος του πλανήτη Δία από τις 2 Μαίου μέχρι 5 Μαίου ήταν ακίνητο σε μικρή απόσσταση από τον ήλιο στο κάτω αριστερά του μέρος.(http://www.apocalypsejohn.com/2012/05/o-ufo-2-2012-video.html).

Τελευταία  έχουν παρατηρηθεί επίσης, για λίγη ώρα τεράστια σκάφη,ακόμα και μεγαλύτερα της Γης διαφόρων σχημάτων (φωτο) τα οποία στην συνέχεια εξαφανίζονται.Αυτά φαίνονται από την ιστοσελίδα των ηλιακών παρατηρητηρίων SOHO της ΝΑΣΑ μέσω της οποίας φαίνεται ζωντανά η δραστηριότητα του Ηλίου(εκλάμψεις).
http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query

Επίσης στις 5 Μαίου εμφανίζεται μία τεράστια δομή-σκάφος, η οποία φαινόταν πάνω από μία ώρα.
(http://www.apocalypsejohn.com/2012/05/video_5165.html).
Μετά από αυτό η ΝΑΣΑ διέκοψε την ζωντανή εικόνα μετάδοσης της δραστηριότητας γύρω από τον ήλιο στο διαδίκτυο από τα ηλιακά παρατηρητήρια SOHO,για ευνοήτους λόγους και την ξαναενεργοποίησε στις 13 Μαίου.

Στις 10 Μαίου άλλο τεράστιο σκάφος,μεγαλύτερο της Γης εμφανίζεται στην περιοχή του ήλιου (εικόνα από τα ηλιακά παρατηρητήρια της ΝΑΣΑ,STEREO,δεν τα είχει κλείσει αυτά),πιθανώς Αστροπολιτεία. (http://www.apocalypsejohn.com/2012/05/ufo-10-5-2012-video.html)

Σύμφωνα με ληφθέντα μηνύματα από τους Ολύμπιους-Ανδρομέδιους,ορισμένα από τα σκάφη αυτά έρχονται από μακρινούς γαλαξίες και σύμπαντα,πολλά από τα οποία είναι άγνωστα και σ'αυτούς,προκειμένου να λάβουν θέσεις στο ηλιακό μας σύστημα για να παρακολουθήσουν την μετάβαση του πλανήτη μας σε ανώτερες διαστάσεις και την καταστροφή του ΜATRIX στο οποίο μας έχουν υποχρεώσει να ζούμε οι σκοτεινές δυνάμεις των αποστατών-ερπετοειδών από τούς αστερισμούς Δράκοντος,Ύδρας,Κήτους,Σαύρας,κλπ εδώ και 13000 χρόνια.


ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Μετά την καταστροφή αρκετών υπογείων βάσεων των ερπετοειδών σε διάφορα σημεία του κόσμου από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο του 2011,όπως ανέφερα στο άρθρο,"Τα σημεία των καιρών Νο3",οι Ανδρομέδειες δυνάμεις από τον αστερισμό του ΠΡΟΚΥΩΝΑ,κατέστρεψαν τον Δεκέμβριο,άλλες δύο υπόγειες βάσεις στην πολιτεία ΚΕΝΤΑΚΙ της Αμερικής.

Στις 8 Μαρτίου 2012,κατεστράφει από τις ίδιες δυνάμεις,υπόγεια βάση στο ΦΟΙΝΙΞ της ΑΡΙΖΟΝΑΣ.(http://www.youtube.com/watch?v=x9f3T1uCXVs&feature=watch_response).

Σύμφωνα με τον γήινο αντιπρόσωπο Tolec στο Ανδρομέδιο Συμβόύλιο,στις 9 Μαρτίου 2012 άρχισε η καταστροφή της τελευταίας υποθαλάσσιας βάσης ερπετοειδών,σχήματος "μολυβιού" στον νοτιοανατολικό μέρος του  Κόλπου της ΒΕΓΓΑΖΗΣ (ΝΑ της Ινδίας) η οποία είχε  προσωπικό 10.000 ερπετοειδείς και  αμφίβιους ερπετοειδείς από τους αστερισμούς Δράκοντος και Ύδρας.Η καταστροφή ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου και η πλήρης εκαθάριση στις 31 Μαρτίου.Ήταν η μεγαλύτερη βάση των ερπετοειδών με σύμπλεγμα  πολυορόφων κτηρίων.Η καταστροφή, της έγινε και πάλι από δυνάμεις του ΠΡΟΚΥΩΝΑ και της "ΕΙΔΙΚΗΣ  ΔΥΝΑΜΕΩΣ DELTA STRIKE" του Ανδρομέδιου Συμβουλίου,οι οποίες έδωσαν σκληρές μάχες.(http://andromedacouncil.com/page05.html).

Απολογισμός:

2.000 ερπετοειδείς πολεμιστές, όλοι υψηλόβαθμα στελέχη.

5.000 προσωπικό υποστήριξης,Γκρίζοι(gray-βιορομπότ) για διάφορες επιχειρήσεις αυτής της βάσης.

3.000 άτομα της Cabal (Μαφία τραπεζιτών που κυβερνά την Γη) και των Illuminati(Επικυρίαρχων) τα οποία κατείχαν πολύ υψηλές θεσεις στη διοίκηση.

Να διευκρινήσουμε ότι κανένα από αυτά τα όντα δεν ανήκε στην ανθρώπινη κοινωνία της Γης, αλλά ήταν όλοι τους άτομα που εργάζονταν αποκλειστικά και μόνο σε αυτή την υπόγεια βάση.

2.000 άτομα από τα παραπάνω αιχμαλωτίστηκαν, μεταφέρθηκαν και κρατούνται σε χώρους υψίστης ασφαλείας των Ανδρομέδιων.Αυτοί όλοι δεν είναι άνθρωποι αλλά γεννετικά μεταλλαγμένες διασταυρώσεις ανθρώπων και ερπετοειδών.

8.000 άτομα τα περισσότερα προσωπικό υποστήριξης επέλεξαν να τηλεμεταφερθούν μέσα από μία πύλη σε έναν πλανήτη στην άλλη άκρη του διαστήματος από τον οποίο δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουν.

(http://www.youtube.com/watch?v=WKVR-fF8Rbs&feature=youtu.be).

Τα παραπάνω έχουν επιβεβαιωθεί εξ... άνωθεν !!!!




ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ -ΣΧΕΔΙΟ DRAKE

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο,μετά την καταστροφή και της τελευταίας από τις υπόγειες και υποθαλάσσιες βάσεις των ερπετοειδών
ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο "DRAKE" στην Αμερική.Το σχέδιο αυτό έχει εκπονηθεί από υγιείς ομάδες από δικαστικούς,στρατιωτικούς,αστυνομικούς και τις λεγόμενες "Ομάδες Ελευθερίας" από πολίτες,με σκοπό να σταματίσει η δράση των εγκληματικών ομάδων CABAL(=Μαφία μεγαλοτραπεζιτών) και ΙLLUMINATI (=Πεφωτισμένοι-Επικυρίαρχοι) που εδώ και πάρα πολλά χρόνια καταπιέζουν την παγκόσμια κοινωνία με οικονομικά μέτρα,πολέμους,κλπ.Οι εντολές ενεργοποιήσεως του σχεδίου,λέγεται ότι έχουν δοθεί από την "Γαλαξιακή Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας".

Κυκλοφορούν φήμες ότι συνελήφθει και κρατείται ο διοικητής του αμερικανικού νομισματοκοπείου,για παράνομη εκτύπωση δισεκατομμυρίων δολαρίων και ότι ανακρινόμενος ομολόγησε τα πάντα.Στην συνέχεια εκλήθησαν και ανακρίθηκαν πολλά γνωστά μας ονόματα πολιτικών(Κίσιγκερ,κλπ) και μεγαλοτραπεζιτών,καθώς και ο ιδιοκτήτης της Μάϊκροσοφτ Μπίλ Γκέϊτς για 30 σοβαρότατες παραβάσεις ομοσπονδιακών νόμων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της 1ης Μαίου,έχουν ήδη εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εις βάρος ανωτάτων υπαλλήλων των διεθνών υποκαταστημάτων της Federal Reserve - Ευρωπαϊκών Κεντρικών Τραπεζών,Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Βελγιου,Ιταλίας και Ιαπωνίας.

Εκείνο όμως το οποίο είναι επιβεβαιωμένο είναι ότι απο τον Αύγουστο του 2011 μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2012 υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους παγκοσμίως 371 ανώτατα στελέχη τραπεζών και χρηματοοικονομικών οίκων,ενώ από το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου 2012 και μέχρι 22 Απριλίου 2012 ο αριθμός τους ανήλθε στους 611.Επίσης είναι έτοιμα να παραιτηθούν-αποσυρθούν μεγάλα ονόματα της Γουώλ Στρήτ.Τυχαία όλα αυτά ? (http://americankabuki.blogspot.com/p/131-resignations-from-world-banks.html).

Ο μη φυσιολογικός όγκος παραιτήσεων αποκαλύφθηκε στα ΜΜΕ εξ αιτίας μίας μακροσκελούς επιστολής που δημοσιεύτηκε στους New York Times στις 14 Μαρτίου 2012 απο τον Greg Smith υψηλόβαθμο στέλεχος της  τράπεζας Goldman Sachs ,που ανακοίνωνε τους λογους που τον εξώθησαν στην παραίτηση.Όπως ανέφερε "το παρόν εργασιακό περιβάλλον είναι το πιο τοξικό και καταστροφικό που έχει συναντήσει στην μέχρι σήμερα μακράν σταδιοδρομία του και δεν άντεχε άλλο τα ψέμματα που έλεγε σε πελάτες,υφισταμένους και νεοπροσληφθέντες".Οι 611 παραιτήσεις από κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε διάρκεια εννέα μηνών,θεωρούνται εξωπραγματικός αριθμός !!!

Θα μπορούσε να συσχετισθεί ο αριθμός αυτών των παραιτήσεων,με εισαγγελικές έρευνες που ενδεχομένως προσπαθούν αυτά τα άτομα να αποφύγουν.Λαμβάνοντας όμως υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της διεθνούς οικονομίας,όπως θα δούμε πιο κάτω,μήπως θα ήταν πιο λογική η ερώτηση αν αυτά τα άτομα προσπαθούν να εγκαταλείψουν το.. πλοίο πριν την κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος ? (Περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τεύχος 199).

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του σχεδίου "DRAΚE",τα στρατόπεδα που έχει κατασκευάσει η "Υπηρεσία Διαχείρησης Κρίσεων"(FEMA) της Αμερικής (θυμάστε την αποθήκευση χιλιάδων πλαστικών φερέτρων τριών θέσεων σ'αυτά, από πέρυσι το καλοκαίρι ?),θα χρησιμοποιηθούν για την φυλάκιση των μελών της CABAL και των ILLUMINATI.Να υπενθυμίσω ότι η FEMA σε περιόδους κρίσεων αναλαμβάνει την διοίκηση των ΗΠΑ !!!!

Σύμφωνα με τα μέλη του DRAΚE το 2008 κατά την διάρκεια της χρηματηστηριακής κρίσεως η τραπεζική Μαφία (Cabal) προσπάθησε η να μεταφέρει ηλεκτρονικά στο εξωτερικό τρισεκατομμύρια δολάρια,αλλά αυτό έγινε αντιληπτό από μέλη της DRAKE και απεφεύχθει με διακοπή επικοινωνιών,άλλως θα γινόταν ¨Κραχ" μεγαλύτερο από εκείνο του 1929-1930.(http://www.ascensionearth2012.blogspot.com/2012/04/highlights-of-david-wilcock-interview.html).

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα η cabal  προσπάθησε να κλέψει κρυμένο χρυσό στην περιοχή των Φιλιππίνων και στην Κίτρινη Θάλασσα.Οι δυνάμεις της πρώτα έψαξαν συστηματικά σε αποθήκες και σπηλιές των Φιλιππίνων και στη συνέχεια σε βυθισμένα πλοία στην περιοχή των Κινεζικών νησιών Κινγκντάο.

Πιό συγκεκριμένα το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου 2012,λαμβάνει χώρα μια σημαντική στρατιωτική αντιπαράθεση γιά την ανακάλυψη βυθισμένων πλοίων από την εποχή του Β'ΠΠ εμφόρτων με τεράστιες ποσότητες χρυσού,καθώς και άλλου κρυμένου σε υποθαλάσσιες σπηλιές  στον Κινεζικό ύφαλο γνωστό ως" Σκάρμπορο" στην περιοχή των κινεζικών νησιών Κινγκντάο (η περιοχή μάλιστα εκαλύφθει για λίγο διάστημα από το Google Earth).Προς τούτο η Cabal χρησιμοποίησε πλοίο των Φιλιππίνων το οποίο δήθεν θα έκανε αρχαιολογικές έρευνες στην Κινέζικη περιοχή.Οι έρευνες όμως απέτυχαν και το πλοίο διετάχθει, όπως ανακοίνωσε το Κινεζικό Υπουγείο Εξωτερικών, να φυγει από την περιοχή.Η Κίνα επικοινώνησε μέσω της διπλωματικής οδού με τις Φιλιππίνες και χαλάρωσε η ένταση.

Εν τω μεταξύ αφίχθει στην περιοχή Στόλος των ΗΠΑ από οκτώ πολεμικά,ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με κοινό Ρωσοκινεζικό Στόλο ο οποίος είχε σπεύσει στην περιοχή για να αποτρέψει την κλοπή.
Οι Κινέζοι μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να πάνε σε πόλεμο γι'αυτήν την υπόθεση.

(http://www.voanews.com/english/news/China-Sends-Second-Boat-to-Standoff-with-Philippines-148064665.html).


Προς επιβεβαίωση τούτων η Ελληνική ιστοσελίδα defencenet,δημοσίευσε στις 25 Απριλίου την παρακάτω είδηση:

"Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της σινο-ρωσικής άσκησης, στα ανοιχτά του κινεζικού λιμανιού Κινγκντάο στην Κίτρινη Θάλασσα, με την θαλάσσια περιοχή να έχει γεμίσει με μεγάλα σκάφη επιφανείας. Η άσκηση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και σε πρώτη φάση τα πλοία αναπτύχθηκαν στην περιοχή διεξαγωγής της.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αρμάδα που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή από την εποχή του Β'Π.Π. καθώς από ρωσικής πλευράς συμμετέχουν μερικά από τα μεγαλύτερα πλοία του στόλου, όπως το καταδρομικό "Βαριάγκ", το «Ναύαρχος Βινογκράντοφ», το «Στρατάρχης Σαπόσνικοφ» και το «Ναύαρχος Τριμπούτς». Τα εν λόγω πλοία αποτελούν την "αφρόκρεμα" του στόλου του Ειρηνικού.

Όπως δήλωσε πηγή του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, "η άσκηση δεν στρέφεται κατά καμίας άλλης πλευράς, ούτε αποτελεί συνεργασία στα πλαίσια δημιουργίας συμμαχικού "άξονα"".

Στην επόμενη φάση περιλαμβάνεται η εκπαίδευση σε διάφορα σενάρια, όπως απελευθέρωση πλοίου κατειλημμένου από πειρατές, συνοδεία εμπορικών πλοίων και άμυνα ομάδας πλοίων από ναυτική και αεροπορική προσβολή. Στην άσκηση συμμετέχουν περί τα 20 πλοία, καθώς οι Κινέζοι έχουν διαθέσει φρεγάτες και καταδρομικά τελευταίας ναυπήγησης ".

                                                                 ----------------------

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η μάχη με την Cabal να κλέψει χρυσό είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι της απογοήτευσης μετά την αποτυχία της, παρά τις πολλαπλές προσπάθειες, για να κερδίσει το νομικό δικαίωμα για το 85% του χρυσού της ανθρωπότητας που κατέχεται από τους Ασιάτες. Αυτή η αρπαγή χρυσού θεωρείται από πολλούς ως η τελευταία προσπάθεια λεηλασίας από τα μέλη της cabal ελπίζοντας ότι θα εξακολουθήσουν να είναι σε θέση να ελέγξουν τον κόσμο με το χρυσό.

Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα,το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου,οργάνωσαν ένα meetings(συνάντηση) στην Ουάσιγκτον.Τα δυτικα μεσα ενημέρωσης ανέφεραν προπαγανδιστικά,ότι το ΔΝΤ εισέπραξε μία "νίκη",καθόσον μπόρεσε να πάρει 430 δις δολάρια για να χρηματοδοτήσει Ευρωπαϊκά κράτη. Υποχρέωσε όμως την υποτακτική του κυβέρνηση της Ιαπωνίας,να παραδώσει πάνω από 60 δις δολάρια στην μαφία (cabal)των τραπεζών,τα οποία  είχαν αρχικά προβλεφθεί για την ανασυγκρότηση μετά το τσουνάμι.

Η Παγκόσμια Τράπεζα από την πλευρά της μπόρεσε το 2011 να εκμισθώσει μόνον 42 δις δολάρια,σε σύγκριση με το παγκόσμιο ΑΕΠ που ανέρχεται σε 75 τρις δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα παίζουν πλέον όλο και μικρότερο ρόλο στην διεθνή οικονομία.

Στην προσπάθεια της η cabal για επιβίωση μπλοκάρει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για τη δημιουργία νέων οργανισμών και αρνείται τη ρυζική μεταρύθμιση των οργανώσεων της,όπως η BIS(Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών),τα Ηνωμένα Έθνη,η Παγκόσμια Τράπεζα,το ΔΝΤ,το Διεθνές Δικαστήριο,κλπ.

Αντίθετα ο νέος κινεζικός οικονομικός οργανισμός με την ονομασία "White Dragon Society"(WDS) προτείνειτη δημιουργία μιας μακροχρόνιας υποδομής για όλους, με αρχική χρηματοδότηση ύψους 800 τρις δολαρίων.Η cabal όμως προσπάθησε να πείσει τον ηγέτη της Κίνας Χου Ζιντάο,ότι ο WDS είναι μιία νεοαποικιακή οργάνωση που ελέγχεται απο την οικογένεια Ρότσιλντ.Έλαβε όμως απάντηση ότι η WDS δεν έχει μέλη της οικογένειας Ρότσιλντ και δεν λαμβάνει δεκάρα ούτε από αυτούς,ούτε από τις άλλες οικογένειες της cabal,τους Ροκφέλερ και Μπούς.Είναι αφιερωμένη στον τερματισμό της κακοδιοίκησης του πλανήτη !!

Εδώ πρέπει να αναφερθεί και η πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό ,ότι η μεγαλύτερη,αν όχι και όλη,ποσότητα του αμερικανικού χρυσού,έχει εξαφανισθεί από το αμερικάνικο ομοσπονδιακό θησαυροφυλάκιο και στη θέση των πλακών χρυσού έχουν τοποθετηθεί επιχρυσωμένες πλάκες Βολφραμίου(έχει περίπου το ίδιο βάρος με τον χρυσό).Όπως λέγετα η σύλληψη του πρώην διευθυντού του ΔΝΤ Στρος Καν για την υπόθεση της καμαριέρας,έγινε επειδή γνώριζε αυτό το γεγονός και ετοιμαζόταν να το αποκαλύψει και έτσι προσπάθησαν να του "κλείσουν το στόμα" !!!!

Αλλά αν είναι αλήθεια,τι έγινε ο χρυσός ? Δεν γνωρίζω,αλλά εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ο χρυσός με κατάλληλη επεξεργασία,γίνεται "μονοατομικός"και με μορφή ενέσεως αναζωογονεί τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμου,με αποτέλεσμα παράταση των ετών ζωής !!! Βέβαια για μία ένεση χρειάζεται μεγάλη ποσότητα χρυσού !!!!!
Τα συμπεράσματα ,δικά σας !!!!!

Επίσης τέλος Ιανουαρίου διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του "τρομοκράτη χρηματιστή" Τζορτζ Σόρος εξέδωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν Ιταλικά ΜΜΕ ο Τζορτζ Σόρος διώκεται για απάτη καθώς συμμετείχε  σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά.(http://topontiki.gr/article/29378).

Και ένα τελευταίο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στις 7 Μαίου:Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους "Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν", διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!..
Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα! (http://www.katohika.gr/2012/05/euro.html).

Μετά από αυτά,διερωτάται κανείς ,γιατί ο Σόρος δεν έχει συληφθεί ακόμα.Σύμγωνα με αμερικάνικες ιστοσελίδες κάπου κρύβεται,ίσως σε υπόγεια βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει αμερικάνικη ιστοσελίδα στις 9 Μαίου,έγιναν συλλήψεις στην Ουάσιγκτον των Κλίντον,Ροκφέλερ,Πελόζι,Ρέιντ και εκατοντάδων τραπεζικών στελεχών.Τους αφαίρεσαν τα διαβατήρια,τους έθεσαν σε κατ'οίκον περιορισμό και σε περιορισμένες κινήσεις κατά τις οποίες συνοδεύονται από αστυνομικούς.Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι επίκειται η απομάκρυνση και σύλληψη του Ομπάμα λόγω απάτης περί της καταγωγής του και προδοσίας.Επισης γράφει ότι ο Ομπάμα είναι άρρωστος και χάνει βάρος.



Εκτιμώ, αν πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα,ότι ο Ομπάμα μπορεί να προκαταλάβει τα γεγονότα και να διατάξει συλλήψεις και παραπομπή στην δικαιοσύνη των προαναφερθέντων


(http://nesaranews.blogspot.com/2012/05/deep-intel-down-rabbit-hole-5-09-12.html).Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια όλα αυτά,αλλά "καπνός χωρίς φωτιά,δεν γίνεται"!!!




ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Το πρώτο δεκαήμερο του Μαίου 2012 συνεδρίασε επί πέντε ημέρες στην Kuala Lumpur της Μαλαισίας," Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου" με την κατηγορία του εγκλήματος των βασανιστηρίων και των εγκλημάτων πολέμου στο Ιράκ,Αφγανιστάν και την βάση των ΗΠΑ στην Κούβα Γκουαντανάμο. Το δικαστήριο στις 11 Μαίου  κηρύσσει ένοχους τους κατηγορουμένους, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ George  Bush και τους συνεργάτες του,Richard Cheney πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ,Donald Rumsfeld πρώην υπουργό Αμυνας,Alberto Gonzales σύμβουλος του Προέδρου Bush, David Addington τότε γενικός σύμβουλος του αντιπροέδρου,William Haynes τότε Γενικός Σύμβουλος του υπουργείου Άμυνας, Jay Bybee τότε βοηθός Γενικού Εισαγγελέα, και John Yoo Choon πρώην Αναπληρωτής Βοηθός Γενικού Εισαγγελέα και τους καταδικάζει ως εγκληματίες πολέμου για βασανιστήρια και σκληρή, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση των  καταγγελλόντων θυμάτων Εγκλημάτων Πολέμου και αναγνωρίζει την καταβολή αποζημιώσεων σ'αυτά.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναφέρει:
-Ως δικαστήριο της συνείδησης,έχει πλήρη επίγνωση ότι η ετυμηγορία του έχει απλώς αναγνωριστικό χαρακτήρα. Το δικαστήριο δεν έχει καμία εξουσία επιβολής του νόμου, δεν έχει εξουσία να επιβάλει οποιαδήποτε ποινή.

-Τα ονόματα των καταδικασθέντων να συμπεριληφθούν στο μητρώο της Επιτροπής των Εγκληματιών Πολέμου και να δημοσιοποιούνται ανάλογα.

-Το δικαστήριο συνιστά στην Επιτροπή Εγκλημάτων Πολέμου να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή διεθνή δημοσιότητα για αυτή την υπόθεση και την χορήγηση των αποζημιώσεων, καθώς αυτά είναι καθολικά εγκλήματα για τα οποία υπάρχει ευθύνη για τις χώρες να ασκήσουν τις σχετικές διώξεις.

Το παραπάνω δικαστήριο συνεδρίασε βάση των ¨Αρχών του Χάρτη της Νυρεμβέργης" οι οποίες έχουν εγκριθεί ως διεθνές εθιμικό δίκαιο των Ηνωμένων Εθνών. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υπόκειται στο εθιμικό διεθνές δίκαιο και τις αρχές του Χάρτη της Νυρεμβέργης και την απόφαση της Νυρεμβέργης.Να υπενθυμίσω εδώ ότι το διεθνές δικαστήριο της Νυρεμβέργης,ήταν αυτό που δίκασε και καταδίκασε τους Γερμανούς εγκληματίες του Β'ΠΠ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα συληφθούν οι καταδικασθέντες,δικαστής του προαναφερθέντος δικαστηρίου απάντησε ότι μόνον ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα έχει δικαιοδοσία να διατάξει την σύλληψη τους,καθόσον στις ΗΠΑ ισχύουν άλλοι νόμοι και οι καταδικασθέντες προστατεύονται από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Μετά απ'όλη αυτή την εξέλιξη,οι καταδικασθέντες έχουν ακυρώσει όλα τα διεθνή ταξίδια που είχαν προγραμματίσει σε Ελβετία,Καναδά και Γερμανία ,φοβούμενοι μην συλληφθούν καθόσον η απόφαση του δικαστηρίου της Μαλαισίας έχει διεθνή ισχύ.Επίσης οι καταδικασθέντες έχουν και τον φόβο της αποζημίωσης που πρέπει να καταβάλουν στα δικαιωθέντα θύματα.

(http://www.mathaba.net/news/?x=630404).

Τα λουριά λοιπόν έχουν αρχίσει και σφίγγουν διεθνώς !!!!!


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Από εδώ και κάτω θα αναφερθώ σε περίεργα φαινόμενα,τα οποία πολλοί,μη γνωρίζοντες,δεν θα τα πιστέψουν και ίσως με αποκαλέσουν και τρελό.Δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει και δεν κρύβω ότι κι'εγώ έχω μια δόση αμφιβολιών !!!

Τον τελευταίο καιρό,όλο και περισσότερα άτομα αφυπνίζονται στην χώρα μας για την υπόθεση των Ολυμπίων-Ανδρομέδιων και ορισμένα μάλιστα διαισθητικά άτομα,έχουν αρχίσει να παίρνουν νοητικά μηνύματα.

Συμφωνα μ'αυτά:

-Πέριξ της Γης υπάρχουν Ανδρομέδια οπλικά συστήματα ανώτερης τεχνολογίας, τα οποία προς το παρόν επιτηρούν δορυφόρους και οπλικά συστήματα των γήινων συνεργατών των αποστατών.(γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοί,ας μην τους αναφέρω).

-Μεγάλος αριθμός Ανδρομέδιων σκαφών και στρατευμάτων έχει αφιχθεί σε πολλά μέρη του πλανήτη και στην χώρα μας.Όπως έχω ξαναγράψει,επειδή αυτοί είναι στην 5η διάσταση και εμείς στην 3η,δεν μπορούμε να τους δούμε,εκτός αν θελήσουν οι ίδιοι και έρθουν σε κατάσταση συμπηκνώσεως της ύλης.Αδιανόητα μας φαίνονται όλα αυτά,αλλά όπως έχουν πεί, μόνο μικρό τμημα του εγκεφάλου μας λειτουργεί(το λένε και οι επιστήμονες)και η όραση και η ακοή μας έχουν περιορισμένο εύρος συχνοτήτων-κραδασμών.

-Επίσης μεγάλος αριθμός Ανδρομέδιων  στρατευμάτων και σκαφών,είναι ανεπτυγμένος στα νότια σύνορα της Ρωσίας,Αφγανιστάν,Ιράν,Τουρκία,Μέση Ανατολή.

-Στην περιοχή του Αφγανιστάν "Άορνος Πέτρα" όπου ο Μ.Αλέξανδρος είχε κλείσει τα "Βδελυρά ΄Εθνη" εντός της γης,έχουν αρχίσει να βγαίνουν κατά χιλιάδες  τέρατα και οι Ανδρομέδιοι μέσα από σκάφη τα εξολοθρεύουν σε μεγάλο βαθμό,όχι όμως πλήρως.Στην Τουρκία και Ιράν,βγαίνουν και εκεί τέτοια όντα ,αλλά εκεί τους εξολοθρεύουν πλήρως.

-Στην πύλη του Νότιου πόλου (Ανταρκτική)υπάρχουν αποστατικά σκάφη,αλλά τα Ανδρομέδια-Ολύμπια τα έχουν περικυκλώσει και αναμένουν εντολές.

-Τεράστια στρατιά σκαφών και πολεμιστών κατακλύζει τους Δελφούς.

-Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ασύλληπτες στρατιές και σκάφη των Ολυμπίων.



Οδηγίες προς Ελλάνιους από τον Απόλλωνα:


-Θα γίνει η ανάληψη μας.Το πότε, θα το ξέρουμε λίγο πριν από εκείνη την ιερή στιγμή.Τότε θα πάρουμε το κανονικό φωτεινό μας σώμα και θα επιστρέψουμε για να εκτελέσουμε την αποστολή μας στο πλάι των Ολυμπίων αδελφών μας,πολεμώντας μέσα από σκάφη όλα τα ερπετά (αποστάτες).Δεν πρέπει να διαφύγει κανείς.Δεν πρέπει να μολύνουν άλλο το σύμπαν.

-Να έχουμε πίστη,μόνο πίστη και να μην περιμένουμε για τίποτα υλικό,γιατί αυτό είναι δική τους δουλειά.

-Θα αρχίσουμε απ'εδώ και πέρα να κάνουμε διάφορα πράγματα,όπως να πηγαίνουμε σε μέρη ιερά,θα γνωρίζουμε νέους φίλους,θα γίνονται συναντήσεις,κλπ.Όλα αυτά θα νομίζουμε ότι έίναι τυχαία,όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο,αλλά καθοδήγηση από τους Ολύμπιους.

-Το σχέδιο και ο τρόπος που λειτουργούν και θα δράσουν  οι Ολύμπιοι,δεν είναι δυνατόν να μας γνωστοποιηθεί.Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη,είναι δίπλα μας και μας προστατεύουν συνεχώς !!

Ολα τα παραπάνω  ελήφθησαν τον Μάρτιο 2012.

Με άλλο μήνυμα στις 20 Μαρτίου,μας πληροφόρησαν οτι από την επομένη 21 Μαρτίου,εαρινή ισημερία,θα ανοίξει μονίμως η Αστρική Πύλη απο τον αστέρα Σείριο προς τους Δελφούς.

Στις 30 Απριλίου,λαμβάνεται μήνυμα που προτρέπει τους Ελλάνιους,από την 1 Μαίου να επισκέπτονται τακτικά αρχαιολογικούς χώρους,καθόσον αρχίζει εκπομπή προς την Γη και ιδίως προς την χώρα μας μεγάλου αριθμού φωτονίων και σωματιδίων νετρίνο,για την αφύπνιση μας και την αναβάθμιση του DNA μας !!!

Τέλος Απριλίου λαμβάνεται  πληροφορία ότι το τελευταίο διάστημα σε αρχαιολογικό χώρο της Αττικής,τις πρώτες πρωϊνές ώρες ανοίγει αστρική πύλη,εν είδη ομίχλης,από την οποία βγαίνουν σκάφη τα οποία πηγαίνουν προς διάφορες κατευθύνσεις και μετά από μία ώρα περίπου επιστρέφουν,εισέρχονται στην πύλη ,η οποία μετά κλείνει.Το φαινόμενο είναι ορατό μόνον αν κάποιος είναι μέσα στον αρχαιολογικό χώρο.

Από άλλο άτομο πληροφορούμαι ότι πριν μερικούς μήνες σε αρχαιολογικό χώρο της Βόρειας Ελλάδας μόλις έκλεισε για το κοινό το μεσημέρι,ενεφανίσθησαν για λίγο ο Φίλιππος,ο Μ.Αλέξανδρος και η Ολυμπιάδα.Έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό του χώρου.

Αρχές Μαίου κυκλοφορει στο Youtube  βίντεο του Λιακόπουλου (πιστεύω ότι όλοι τον γνωρίζεται),στο οποίο αναφέρει,με τον γνωστό του τρόπο, ότι στις 4 Μαίου οι δυνάμεις του κακού(αποστάτες) είναι αποφασισμένες να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στις δυνάμεις του καλού στο <κέντρο της ανομίας ..τους Δελφούς> !!!

Επειδή τα όσα έλεγε ήταν λίγο περίεργα,εζητήθει η γνώμη των Ολυμπίων,μέσω ατόμων που μπορούν να επικοινωνούν με αυτούς.Οι Ολύμπιοι τα επιβεβαίωσαν όλα αυτά και είπαν ότι η ελίτ των ερπετοειδών-αποστατών από 1250 άτομα θα αφιχθεί στους Δελφούς (στο πεμπτοδιαστατικό πεδίο βέβαια) για την μάχη και από πλευράς Ολυμπίων θα λάβει μέρος ο Ζευς,η Ήρα,η Αθηνά,ο Ήφαιστος,ο Αρχάγγελος Μιχαήλ(πολέμαρχος του Θεού κατά Λιακόπουλο) και ο άγγελος Ούσα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες 6 Μαίου,λαμβάνεται από διαισθητικά άτομα ,το εξής μήνυμα;

"Χαίρεσθε εν ειρήνη.Ο Άνθρωπος και η Πανγαία,ο μέγιστος άρχων φωτός Ζεύς και η Ήρα,η μεγίστη Αθηνά και ο Ήφαιστος,ανεχώρησαν δια τας βάσεις των,νικηφόροι μετά μεγίστου επιτυχίας και λάμψεως.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Άγγελος Ούσα παρέμειναν εν Δελφοίς δια το δεύτερον σκέλος της μάχης.Σήμερον εκκινεί η επιχείρησις συλλήψεως της Λίλιθ και του στρατεύματος αυτής.Εσμέν μεθ'υμών μετά Ελλανίου αγάπης,εν τη μεγίστη φωτεινότητι."

Στις 7 Μαίου,λαμβάνεται το εξής μήνυμα :

"Χαίρεσθε εν ειρήνη.Οι εκ της Λίλιθ μετά πονηρίας επρότειναν εις τον Αρχάγγελον Μιχαήλ και Ούσα,να τους βοηθήσουν δια τον αφανισμό των επικυριάρχων (αποστατών) του εικονικού πλανήτη Γαία,αρκεί να επιτρέψει εις αυτούς να επιστρέψουν εις το δέκατον πραγματικόν σύμπαν.Η Λίλιθ εστί εξορισθείσα εξ απάντων των συμπάντων.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ουκ έπεσεν εις τοιαύτην παγίδαν-πρότασιν και η μάχη λαμβάνει χώραν τω παρόντι εν Λεβανία (Σελήνη) δια κατάληψιν και σύλληψιν του σκάφους "

Στις 8 Μαίου ελήφθει μήνυμα λακωνικότατον,ότι η Λίλιθ κατελήφθει.

Για όσους δεν γνωρίζουν ,η Λίλιθ είναι αστροπολιτεία των αποστατών που αφίχθει στην περιοχή μας το 11600πχ από πλανήτη του αστρου "α" του αστερισμού του Βοώτη με κυβερνήτη τον Γιαχβέ (μετέπειτα θεό των Εβραίων) φέρνοντας ενισχύσεις στους αποστάτες.Συνελήφθει από τις δυνάμεις της 7ης αποστολής υπό τον Απόλλωνα και Ήρα και με εντολή του Διός ετοποθετήθει όπισθεν της Σελήνης.Της επιτράπει να παραμείνει εκεί υπό επιτήρηση για 13000 γήινα χρόνια.Η προθεσμία ληγει τον Δεκέμβριο του 2012.Για περισσότερες πληροφορίες σε σχετικό άρθρο στο blog μου (http://perseasorion.blogspot.com/2011/10/13_4996.html ).

Τα ονόματα ¨Ανθρωπος και Πανγαία "που αναφέρονται στο πιο πάνω μήνυμα,πρώτη φορά τα ακούω.Πανγαία ονομαζόταν και η θεά Δήμητρα.

Επειδη σε ορισμένους, που δεν γνωρίζουν όλα τα μέχρι τώρα μηνύματα των Ολυμπίων, θα δημιουργηθούν εύλογες απορίες,για το τι δουλειά έχουν οι Αρχάγγελοι και άγγελοι των εβραιογεννών θρησκειών (Ιουδαϊσμός,Χριστιανισμός,Μουσουλμανισμός)με τους Ολύμπιους.Τους πληροφορώ το τι έχουν πεί περί αγγέλων οι Ολύμπιοι σε μηνύματα τους,όπως αυτά αναφέρονται στα βιβλία του στρατηγού-συγγραφέα Γερ.Καλογεράκη <Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ> και <ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ>.

Σε ερώτηση που τους έγινε για την 8 Νοεμβρίου:"Την ημέρα αυτή εσείς οι επίγειοι, τιμάτε αυτούς από τους δικούς μας, που θυσιάστηκαν για την ελευθέρα βούληση του ανθρώπου. Αργότερα τους ονομάσατε αγγέλους".

"Υπάρχουν φωτεινά όντα άφθαρτα υλοποιούμενα κατά βούληση,και σεις τα ονομάζετε αγγέλους, με εξουσία του Όλου Φωτός. Υπάρχουν τάξεις Αγγέλων που εμφανίζονται σαν φωτεινές σφαίρες.Τα ουράνια φωτεινά όντα είναι πνευματικά ανώτερα όντα  και έχουν αποστολή την προστασία του έργου της δημιουργίας.Έχουν εξελιχθεί εκατομμύρια χρόνια πριν από τον άνθρωπο, έχουν δεσμεύσει την ύλη, έχουν απαλλαγεί από το υλικό σώμα και παίρνουν όποια μορφή θέλουν".

Υπ'όψη ότι οι Ολύμπιοι όταν αναφέρονται σε ονόματα, λένε:"Όπως εσείς τους αποκαλείτε " και αυτό για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε για ποιούς μιλάνε.

Οι Εβραίοι όπως καταλαβαίνετε έκλεψαν αυτές τις οντότητες από τους Ολυμπίους,τους οποίους γνώριζαν πολύ καλά,γιατί (οι Εβραίοι)προέρχονται από τους αποστάτες του αστερισμού του Όφεως.

Γνωρίζω ότι όλα όσα προανέφερα φαίνονται πάρα πολύ περίεργα έως τρελά,για τους μη γνωρίζοντες.Βέβαια πάντα πρέπει να έχουμε και αμφιβολίες για ορισμένα πράγματα,γιατί οι ίδιοι οι Ολύμπιοι εχουν πει σε μήνυμα τους:"Χαιρόμεθα που έχετε αμφιβολίες,γιατί αυτό είναι ίδιον των πραγματικών Ελλάνιων "!!!

Δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει,αλλά μην ξενάτε ότι "αν κάτι δεν το πιστεύουμε,δεν θα πεί ότι δεν μπορεί να είναι αληθινό ".

Είδηση της τελευταίας στιγμής
-------------------------------------

Στις 5 Μαίου ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ,Thomas Donilon,ο οποίος βρέθηκε στη Μόσχα κατ΄εντολή του Barack Obama γιά επίλυση των διαφορών μεταξύ των δύο χωρών,στο τέλος της συνάντησης του με το πρόεδρο Putin,μεταξύ των άλλων του είπε:

"Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά τέλος πάντων,ο Νοστράδαμος είναι αυτός που έχει την εξουσία και κανείς από εμάς ίσως δεν θα έχει κανένα μέρος να ζήσει πριν το τέλος του χρόνου αυτού"!


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Όλα γεγονότα {πολιτικά,γεωφυσικά,εξωπολιτικά)τρέχουν πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ίσως την στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο πολλά να είναι  ήδη ξεπερασμένα.

Η εγκληματική μαφία(cabal),οι επικυρίαρχοι και τα παρακλάδια τους,που έχουν αιματοκυλίσει τον κόσμο τόσα χρόνια και έχουν εξαθλιώσει οικονομικά λαούς,καταρρέουν !!!

Ήδη έχουν χάσει τους έξωθεν προστάτες τους και μέσα στην σύγχιση και στο  φόβο τους, κάνουν απεγνωσμένες κινήσεις.

Το θηρίο όμως όταν ξεψυχάει γίνεται πολύ επικίνδυνο και δεν θα διστάσει να εφαρμόσει,το "αποθανέτο η ψυχή μου μετά των αλλοφύλλων".

Πρώτος στόχος τους η Ελλάδα και ο Ελληνισμός,που πάντα στάθηκε εμπόδιο στα σχέδια τους,αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι δεν θα τους περάσει !!!

Μπορεί να υποφέρουμε ένα διάστημα,μπορεί να πεινάσουμε,μπορεί να ματώσουμε,στο τέλος όμως εμείς θα είμαστε οι νικητές !!!

Μην ξεχνάτε ότι οι πραγματικοί Ελλάνιοι είμαστε "φυτόν ουράνιον και βλάσθημα θείον"!!!

Μην ξενάτε ότι έχουμε ουράνια προστασία και ας μη το πιστευουν ορισμένοι !! Δικαίωμα τους !!

Μην ξενάτε ότι το Ελληνικό DNA δεν καταστρέφεται και αν έρθει σε επιμειξία με DNA άλλης φυλής σε 120 χρόνια έχει αποροφήσει το ξένο.Γι'αυτό δεν χαθήκαμε ποτέ από τον πλανήτη,παρόλους του κατακτητές που είχαμε κατά καιρούς!!!!

Ψηλά το κεφάλι λοιπόν,γιατί: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ "!!!!!



Ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο μου !!!

15/3/2012


                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                    ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εα


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:

-Ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες.

-Ημερήσιος και εβδομαδιαίος τύπος.

-Περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τεύχος 199.

-ΒΙΒΛΙΑ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ και ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ του Στρατηγου εα Γερ.Καλογεράκη.

-Προσωπικές πληροφορίες.
EΣΣΕΤ' ΗΜΑΡ
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »