Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ!!! ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

cebdceafcebacebfcf8o11Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η συνάντηση του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν στην Νέα Υόρκη με τον γνωστό Αμερικανό διπλωμάτη, Χένρυ Κίσινγκερ και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρότστιλντ, τον James Rotschild, η οποία μάλιστα έγινε κεκλεισμένων των θυρών και μετά την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

2016092313122519_7f27596132734ae05557d38c61790803Όπως διαρρέουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πρόεδρος που βρέθηκε όπως και ο Έλληνας πρωθυπουργός στην Νέα Υόρκη στα πλαίσια της έναρξης των εργασιών του ΟΗΕ, παρακάθισε σε μυστική σύσκεψη που οργάνωσε ο Michael Bloomberg στο υπό ιδιοκτησίας του ξενοδοχείο με τον γνωστό μας κ Κίσινγκερ και το πιο εντυπωσιακό, με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρότσιλντ που προωθεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ενδιαφέρον είναι ότι δόθηκαν και τα ονόματα και των άλλων σημαντικών παραγόντων που μετείχαν σε αυτή την μυστική διάσκεψη, όπως, James C Cowels, Jeft Enslin, Hamilton E Jones, Manuel Gonzalez Paramo, κ. α. ενώ από τουρκική πλευρά μετείχαν εκτός από τον Ερντογάν και ο υπουργός υπεύθυνος για την Ευρωπαϊκή Ένωση, Ömer Çelik, ο υπουργός Ενέργειας, γαμπρός και στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Berat Albayrak, ο αντιπρόεδρος του κόμματος του Ερντογάν, Yasin Aktay, ο πρέσβης της Τουρκίας στις ΗΠΑ, Serdar Kılıç και ο ειδικός σύμβουλος του Ερντογάν, İbrahim Kalın.

Η συνάντηση αυτή, η οποία σημειωτέον γίνεται μετά το αποτυχών πραξικόπημα και με δεδομένο τις πολλές σημαντικές εξελίξεις που εξελίσσονται στον περίγυρο της Τουρκίας με τον συριακό εμφύλιο σε σημείο καμπής, αποκτά ιδιαίτερη σημασία όπως τουλάχιστον της προσδίδουν οι Τούρκοι.

Πάντως εμάς μας υποψιάζει το προσφυγικό, γιατί είναι γνωστές ο θέσεις του Κίσινγκερ και των Ρότσιλντ περί προώθησης εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρό στην Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα, για την αλλοίωση του πληθυσμού καιγια την διάλυση των κοινωνιών.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%b1-660x400ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ»
«ΕΤΑΙΡΩΝ» ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΩΝ

Ο Μισελληνισμός των «συμμάχων» & «εταίρων» απεδείχθη με τη χρεοκοπία, τα Μνημόνια, τις Μεταρρυθμίσεις, τις Αξιολογήσεις, τα προαπαιτούμενα, και τις υποχωρήσεις των προδοτών πολιτικών μας!!!
Όσον αφορά τους γείτονες, μας στέλνουν κύμματα Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Τούρκοι Μογγόλοι πράκτορες μεταμφιεσμένοι σε λαθρομετανάστες αποβιβάζονται στα Νησιά μας, με σκοπό την κατάληψην των νησιών.
Ως γνωστόν στη Κίνα κατοικούν Τούρκοι-Μογγόλοι, που ονομάζονται Ουϊγούροι, με χαρακτηριστικά Μογγόλων-Τούρκων.
Αυτοί οι Ουϊγούροι-Κινέζοι είναι Μουσουλμάνοι, και θεωρούνται αδελφοί των Τούρκων. (ΤουρκοΜογγόλοι).
Κατοικούν σε μια επαρχία Δυτικά της Κίνας, που ονομάζεται επαρχία των Ουϊγούρων.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι Ουϊγούροι Μογγόλοι Τούρκοι αποβιβάζονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, μεταμφιεσμένοι σαν λαθρομετανάστες, καλεσμένοι από την Τουρκία του Σουλτάνου.
Φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Κυβέρνηση Τσίπρα & ΕΥΠ πάρτε τα μέτρα σας.
Αντιπολίτευση ξυπνήστε από το Σιωνιστικό λήθαργο. Εδώ παίζεται η ζωή των Ελλήνων!!!
Σε όλους τους πολιτικούς ,Δεξιάς & Αριστεράς, λέμε αποβάλλετε τον Εθνομηδενισμό, αλλιώς θα είσθε υπεύθυνοι για ότι ήθελε συμβεί στον Ελληνισμό , και στην Πατρίδα μας.
Ο Εθνομηδενισμός των «Ελλήνων» πολιτικών συμφέρει στη Τουρκία-Αλβανία-Σκόπια, που βράζουν από Εθνικισμό, και Μισελληνισμό!
Οι γείτονες μετεβλήθησαν σε λύκους, και εμείς οι Έλληνες σε αρνιά επί σφαγήν, θηράματα των γειτόνων λύκων!!!
Οι Αλβανοί έφαγαν ψωμί από τους Έλληνες, και επιδεικνύουν αχαριστία, ζητώντας τη Δυτική Ελλάδα με το Ιόνιο.
Οι Τούρκοι ζητούν την Ανατολική Ελλάδα, με το Αιγαίο-Νησιά-Θράκη!!!
Οι Σκοπιανοί ζητούν την Μακεδονία.!!!
Οι Αμερικανοί έστειλαν τον ΟΒΑΜΑ να ζητήσει αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης, γιαυτό ο Σουλτάνος ουρλιάζει. ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ…….
Ο Σουλτάνος προσπαθεί να μας ξεγελάσει, και να καταλάβει τα νησιά, με τη βοήθεια των Μουσουλμάνων Ουϊγούρων και Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Μετά την κατάληψην των νησιών, ο Σουλτάνος θα προβεί σε εγκλήματα πολέμου κατά των Ελλήνων, για να εκδιώξει τους Έλληνες από τα νησιά, όπως έγινε στη Σμύρνη το 1922 με τη Μικρασιατική καταστροφή, με την ανοχή των «συμμάχων». Γιαυτό χρειάζεται τους ΤουρκοΜογγόλους Ουϊγούρους.
Άρα είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη εισβολής.
Ένοπλες Δυνάμεις πάρτε τα μέτρα σας.
Φυλάξτε τα θαλάσσια σύνορα, όπως κάνουν όλα τα σοβαρά Κράτη.
Φυλάξτε τους Έλληνες από τη σφαγή……….
Όλοι της Γης οι κολασμένοι κάνουν την Ελλάδα κόλαση!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »