Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ & ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


72e75576254db1afef14ecdc050391c2hypocrisy.jpg500
Οι Σιωνιστές-Δαίμονες έχουν διεισδύσει μέσα στα Πανεπιστήμια όλου του κόσμου, και παράγουν νεαρούς επιστήμονες γενίτσαρους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας.
Το «Ελληνικό» ΥΠ.ΕΞ. διαμαρτύρεται στα Σκόπια, όχι γιατί εισέβαλαν στην Ελλάδα, αλλά γιατί έδειραν τους λαθρομετανάστες.
Τέτοια υποτέλεια είναι πρωτοφανής!!!
Στο Αιγαίο –Νησιά-Θράκη κάνουν κουμάντο οι Τούρκοι, και στην Ελληνική Μακεδονία οι Σκοπιανοί.
Το ΥΠΕΘΑ είναι ανύπαρκτο, κοιμάται τον «ύπνο του δικαίου», ή μάλλον εφαρμόζει τις διαταγές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας τα έχουν δώσει όλα στα Σιωνιστικά αφεντικά τους, λόγω διεθνισμού και Εθνομηδενισμού, κοσμοθεωρίες του ΜΑΡΞ, και των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ιδιοκτησία των Σιωνιστών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλα τα έσοδα από πωλήσεις δημόσιας περιουσίας, (λιμάνι Πειραιά, αεροδρόμια, Αστέρα Βουλιαγμένης, κλπ. πηγαίνουν ΟΛΑ στις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ έναντι του παράνομου ΧΡΕΟΥΣ.
Προς τον
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Συλλάβετε τον ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ να δικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, διότι πούλησε το λιμάνι του Πειραιά, έναντι ευτελούς τιμήματος στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω ΚΙΝΕΖΩΝ!!!!!!!!
(Βλέπε δηλώσεις ΥΕΝ κ. Δρίτσα περί ξεπουλήματος).
Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος προετοίμασεν πρόσκληση στους Σιωνιστές Πάπα & Πατριάρχη για να παραστούν στην εξόδιον ακολουθίαν της νήσου Λέσβου, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
Για να υποδεχτούν και ευλογήσουν τους νέους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές κατοίκους!!!
Η Ελλάδα γίνεται Μουσουλμανική χώρα κατόπιν διαταγών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Εμείς το ποίμνιον παρακαλούμε και προσευχώμεθα
στον Αρχάγγελον Μιχαήλ του Μανταμάδο της Λέσβου, εάν θέλει να σώσει την νήσο ΛΕΣΒΟ, να ρίξει κεραυνό
κάψει τους Σιωνιστές Εβραίους ηγέτες της Χριστιανοσύνης, οι οποίοι κατάντησαν σφογγοκωλάριοι του Εβραίου βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την έδρα τους!!!
Οι δε Στρατηγοί κατάντησαν τον Ελληνικό Στρατό υπηρέτες των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών!!!
Οι Εβραίες γριές κυρίες, απεσταλμένες του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. ,Σάρα Σάραντον, Βανέσα Redgrave, Αντζελίνα Τζολί, κ.λ.π. που ήρθαν εδώ για «αλληλεγγύη» & «φιλανθρωπία» στους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες, να τους πάρουν στα σπίτια τους και στις πατρίδες των, να δούν τι ωραία που θα περάσουν.
Σήμερα έχουμε μια νέα γενιά Γενιτσάρων του Ελληνισμού, αυτήν που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙΑ-Ε.Κ. ΑΝ.ΕΛ. κ.λ.π.
Σήμερα έχουμε Σιωνιστές νέους Γενίτσαρους πολιτικούς της Ν.W.O. μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ τύπου Τσίπρα-Κυριάκους, κ.λ.π.
Γιαυτό τους αποκαλούμε σφογγοκωλάριους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διψάνε για εξουσία και η Πατρίδα ας πάει να κουρεύεται.
Την Εξουσία ΜΟΝΟΝ με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ μπορούν να την βρούνε!!!
Προσφυγικό δεν υπάρχει, ΜΟΝΟ Λαθρο-μεταναστευτικό! Οι εφιάλτες ανθέλληνες πολιτικοί παίζουν θέατρο στη Βουλή, για να μας παραπλανήσουν. Κοροϊδεύουν τα κομματόσκυλα τους οπαδούς των. Οι εφιάλτες πολιτικοί είναι όλοι τους σφογγοκωλάριοι του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
gliftis--400x307
ΡΟΤΣΙΛΝΤ
«ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Ο Πρόεδρος των Ελλήνων – όπως και όλοι οι πρόεδροι- πήγε επίσκεψη στο Ισραήλ, και του φόρεσαν το Εβραϊκό καπελάκι «Κιπά».
Δηλαδή είσαι υποτακτικός μας. Τόση εθνική αξιοπρέπεια έχει!!!!!!!!!!!!! Στη Βουλή έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα.
xydaios
Τώρα θυμήθηκαν τις κλεψιές και τα σκάνδαλα πολιτικών-επιχειρηματιών-καναλαρχών, μαζί με τους Κοσμοκράτορες;;; Κατέκλεψαν τους Έλληνες, και έκαναν κατεχόμενη χώρα την Ελλάδα, από τους Επικυρίαρχους και λαθρομετανάστες.
Με αποτυχημένους υπουργούς θα κυβερνήσει ο Κυριάκος;;; Με υπουργούς που κατάντησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση;;; Αλλοίμονο στην Ελλάδα αν συνεχίσουν να μας κυβερνούν πολιτικοί σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙΑ, κλπ. ΕΑΛΩ Η ΧΩΡΑ!!!
kotzias-merkel-lathrometanastes__article
Όλοι τους είναι υπηρέτες της Μέρκελ, ορντινάντσας του βαρώνου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι το μέσον για τον αποκεφαλισμό- διαμελισμό της Πατρίδας μας. Τούρκοι Αξιωματούχοι, και ΜΚΟ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης (ΣΟΡΟΣ), οι γνωστοί «αλληλέγγυοι», καθοδηγούν στην Ελλάδα τους
λαθρομετανάστες χωρίς έλεγχο από τις Ελληνικές αρχές. Η Ελλάς κατελήφθη από τους λαθρομετανάστες.
Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. και ο Ελληνικός Λαός, είναι σε εμπλοκή με τους λαθρό-μετανάστες, και με τους Σκοπιανούς. Είναι εκτός ελέγχου το λαθρο- μεταναστευτικό, και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται στη θεωρία του Εθνομηδενισμού και του διεθνισμού των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Εφαρμόζουν τις κοσμοθεωρίες αυτές όπου τους συμφέρει. Βρίσκουν κορόϊδα πολιτικούς σαν τους Συριζαίους, και κάνουν παιχνίδι. Η Πατρίδα μας με τη χρεοκοπία και τους λαθρομετανάστες «πνέει τα λοίσθια».
Μνημόνια, ΔΝΤ, & λαθρομετανάστες πάει πολύ.
Πρέπει να αποτινάξουμε το ζυγό!!! Οι εφιάλτες πολιτικοί όλων των κομμάτων τα δώσανε όλα στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, και στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. στη χρεοκοπία , και στο λαθρομεταναστευτικό, εις βάρος της Ελλάδος. Ο Γερμανο-Εβραίος Μάρτιν Σούλτζ ήλθε προ ημερών και αρραβώνιασε τον ΣΥΡΙΖΑ, με ΠΑΣΟΚ, & ΠΟΤΑΜΙΑ, για να ολοκληρώσουν όλοι μαζί την καταστροφή του Ελληνισμού με τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Ενώ οι Έλληνες είναι τσακισμένοι από τους Κοσμοκράτορες δανειστές, οι λαθρομετανάστες θέτουν
την ταφόπλακα στον Ελληνισμό. Οι λαθρομετανάστες είναι η ταφόπλακα στην ήδη τσακισμένη Ελληνική κοινωνία, ενώ Τουρκικές ΜΚΟ, και ΜΚΟ του ΣΟΡΟΣ, οι γνωστοί «αλληλέγγυοι», λυμαίνονται την Ελλάδα. Απόδειξη είναι η σημερινή καταστροφή της Ελλάδος. Καταστροφή οικονομική, πληθυσμιακή διά της λαθρομεταναστεύσεως, και διαμελισμού της χώρας.
Διά της λαθρομεταναστεύσεως κατάστρεψαν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, & ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων. Κατάστρεψαν όλα τα ήθη και έθιμα των Ελλήνων! Επίκειται απώλεια εθνικών εδαφών, Αιγαίου, νησιών, Μακεδονίας, Θράκης. Οι λαθρομετανάστες στη Ειδομένη παίζουν το παιχνίδι της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, για να μπούνε οι Νατοϊκοί & Σκοπιανοί μέσα στην Ελληνική Μακεδονία, και να την κατακτήσουν.
Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι ενήμεροι, αλλά «ποιούν την νύσσαν».
72e75576254db1afef14ecdc050391c2hypocrisy.jpg500
Η Ν.Τ.Π. ( παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία) χοντραίνει το παιχνίδι με τη λαθρομετανάστευση. Ξεσηκώνει τους ιθαγενείς πληθυσμούς Ασίας & Αφρικής, με όλα τα ΜΜΕ, για να μεταναστεύσουν μαζικά προς χώρες της Ε.Ε. και οι τοπικοί εφιάλτες πολιτικοί εκτελούν τις διαταγές αυτών των δολοφόνων της ανθρωπότητας. Τελικά η Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, σαν όργανα της Ν.Τ.Π. απεδείχθησαν καταστροφικά για την Ελλάδα. Οι προδότες πολιτικοί για όλα αυτά δεν σκέφθηκαν την Εθνική Ασφάλεια!!!
FOR SALE_akropoli___
Απομένει μόνο η Ακρόπολη των Αθηνών να πουλήσουν στους εχθρούς του γένους των Ελλήνων!!! Την Αμφίπολη την έκλεισαν κατόπιν εντολής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως του Εβραίου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να μη αποδειχεί η Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Είμαστε μια πλούσια χώρα, και μας κατάντησαν αποικία και παρίες των Αραπάδων του Κατάρ, και των Τούρκων. Οι προδότες πολιτικοί ξεχάσανε το τρίπτυχον του Ελληνισμού «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια».
Τα πάντα θυσία στο Σιωνιστικό-Εβραϊκό βωμό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
apoikia
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί σαν ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι γεννήματα εχιδνών που σταυρώνουν την Ελλάδα.
Η Ευρώπη θα καταστραφεί και θα διαλυθεί από τη θύελλα των λαθρομεταναστών που θα σαρώσει τα πάντα. Αυτά που έρχονται είναι πολύ χειρότερα.
Η λαθρομετανάστευση είναι μια άλλη μορφή γενοκτονίας του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Λαού. Η συνεχιζόμενη γενοκτονία και αποεθνοποίηση του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Λαού, είναι υπέρ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Οι λαθρομετανάστες είναι η σύγκρουση των πολιτισμών Δύσης & Ανατολής. Προδότες, αφελείς και επιπόλαιοι Ευρωπαίοι & Έλληνες πολιτικοί, που πιστέψατε τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Ουαί Υμίν, Γραμματείς & Φαρισαίοι υποκριταί! Εφιάλτες Έλληνες πολιτικοί ξυπνήστε!!! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα σώσουμε την Ελλάδα…………….
Ε! ΡΕ! ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
Αναφωνείστε σαν τον ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ
«Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου»
Η ΕΛΛΑΣ.
Αναφωνείστε σαν τον ΛΕΩΝΙΔΑ & ΤΟΥΣ 300
«ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».-
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν, και η βλακεία, δουλικότητα, και υποτέλεια των «Ελλήνων» πολιτικών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ Αναλυτής Γεωπολιτικής
ΠΗΓΗ: ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ:
1GREEK BLOGSPOT
Διαβάστε περισσότερα » »