Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Βίντεο.....Tα λόγια είναι αδύνατο να περιγράψουν το μεγαλείο του "ηγέτη"……

.................Kράτος υπανθρώπων...............



Προσέξτε και τα γαυγίσματα της σκυλίτσας της εξουσίας με παρατσούκλι «Χριστοφιλοπούλου»
 
 
polemosgenel
Διαβάστε περισσότερα » »

Η επίσημη ανακοίνωση για το "άνοιγμα" της Εγνατίας σε όλα τα οχήματα - Η κατάσταση στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας του παγετού – ισχυρών ανέμων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση Νομού, έχει ως εξής:


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:

Με απόφαση του Διευθυντή της Α.Δ. Γρεβενών, άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Επίσης, λόγω παγετού και ισχυρών ανέμων, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα κατωτέρω οδικά δίκτυα:

§ Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, από το 20ο χλμ έως το 45ο χλμ.

§ Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 20ο χλμ. έως το 54ο χλμ.

§ Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Περιβολίου, από το 20ο χλμ. έως το 43ο χλμ.

§ Στην παλαιά εθνική οδό Γρεβενών-Μετσόβου, από το 20ο έως το 40ο χλμ.



Στο λοιπό Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Α.Δ. Γρεβενών, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, κρίνεται ωστόσο απαραίτητος ο εξοπλισμός κάθε κινούμενου οχήματος με αντιολισθητικές αλυσίδες.



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

Η κυκλοφορία, λόγω παγετού και ισχυρών ανέμων, διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς –Αμυνταίου, από το 28ο χλμ. εώς 31ο χλμ.



Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

§ Στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας, μέσω Βιτσίου από το 18ο χλμ. έως 28ο χλμ.

§ Στην επαρχιακή οδό Καστοριάς –Ιωαννίνων , μέσω Νεστορίου από το 25ο χλμ. έως 50ο χλμ.



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Με απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Α.Δ. Κοζάνης, άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.



Η κυκλοφορία, λόγω παγετού και ισχυρών ανέμων, διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο.



Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων τόσο στην Εγνατία Οδό, όσο και στο Εθνικό δίκτυο, αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά.



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

Με απόφαση του Διευθυντή της Α.Δ Φλώρινας, άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.



Επίσης, λόγω παγετού και ισχυρών ανέμων, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα κατωτέρω οδικά δίκτυα:

§ Στην εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου από το 20ο χλμ έως το 30ο χλμ.

§ Στην εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας, από το 6ο χλμ. έως το 25ο χλμ.



Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, κρίνεται ωστόσο απαραίτητος ο εξοπλισμός κάθε κινούμενου οχήματος με αντιολισθητικές αλυσίδες.



Επισημαίνεται ότι η ηλεκτροδότηση στις τοπικές κοινότητες Αγ. Βαρθολομαίος και Λεπτοκαρυά του Δήμου Φλώρινας διακόπηκε, ενώ προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάζονται στις τοπικές κοινότητες Φλάμπουρο, Κάτω Υδρούσα, Πολυπόταμος, Τριανταφυλλιά, Αρμενοχώρι, Παλαίστρα, Παπαγιάννης, Ατραπός και Τριπόταμος του ιδίου Δήμου.



Κοζάνη, 7 Ιανουαρίου 2012

Ώρα: 22.00
Διαβάστε περισσότερα » »

Δεν το πιστεύω κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας.…(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ) ‏

Τυχαία έπεσα πάνω σε στοιχεία σχετικά με την «χορηγία» προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ομολογώ ότι δεν μπορώ να τα πιστέψω.
Του Γιάννη Γούδα
Είναι αλήθεια κύριε πρόεδρε ότι...
για το 2010 η αμοιβή σας ή αν θέλετε η χορηγία προς τον θεσμό που τόσο λαμπρά εκπροσωπείτε, ανήλθε στο ποσό των 277.469€ συν 77.593€ για έξοδα παράστασης (σύνολο 355.062€); Είναι αλήθεια;

Κι αν ναι, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ρήση σας «μαζί θα περάσουμε το ποτάμι, μαζί θα περάσουμε στην απέναντι όχθη»; 

Δηλαδή, εσείς με 30.000 το μήνα, εγώ με 1000, η μάνα μου με 800 και ο γιός μου με τα 450 της ανεργίας, όλοι μαζί θα πορευτούμε και θα περάσουμε απέναντι; 

Θα είναι στην παρέα και το πολιτικό προσωπικό της προεδρίας που κοστίζει 2.052.935€ το χρόνο, θα είναι και το στρατιωτικό που κοστίζει άλλα 664 χιλιάρικα; 

Θα έχετε μαζί και τις «πληρωμές για λοιπές υπηρεσίες» (425.000) και τις «πρόσθετες παροχές» (438.000); Για να περάσουμε απέναντι θα χρησιμοποιήσουμε τα κονδύλια για μετακινήσεις (14.843) και για καλού κακού θα έχουμε και τα 24.360 για προμήθειες υγειονομικού υλικού και είδη καθαριότητας; 

Θα έχουμε και τα 104 χιλιάρικα για είδη συντήρησης εγκαταστάσεων, διατροφής, ιματισμού, υπόδησης, εστίασης και άθλησης;
 

Δεν το πιστεύω κύριε πρόεδρε ότι πληρώνουμε 4.107.000€ τον χρόνο για να έχουμε εσάς εκεί, να κάνετε τι;


Και κάποιος μου είπε ότι άκουσε ότι την προεδρική χορηγία την διαθέτετε σε φιλανθρωπίες! 


Με τα δικά μας λεφτά κάνετε τον φιλάνθρωπο; 


Κάντε τον με δικά σας όπως τότε που βοηθήσατε έναναναξιοπαθούντα να αποκτήσει επιτέλους ένα … «κωλόσπιτο»
listonplace.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Αργεντινή έχει αρχηγό γυναίκα που έχει αρχ@*ια..και όχι άντρα μαζορέτα της Goldman Sachs!

''Η κυβέρνηση της Αργεντινής αποφάσισε να δώσει τέλος στην εισαγωγή και πώληση των iPhone και Blackberry συσκευών. Η απαγόρευση αυτή συμπεριλαμβάνει όλα τα κινητά που κατασκευάζονται εκτός Αργεντινής αλλά η.......
Apple και η RIM είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δεν έχουν δικά τους εργοστάσια στην Αργεντινή, οπότε τα μάτια όλων είναι πάνω σε αυτές τις δύο.



Οι Nokia, Samsung, LG και η Motorola έχουν ήδη κατασκευάσει εργοστάσια στην Αργεντινή οπότε θα αποφύγουν τον συγκεκριμένο νόμο. Η Apple και η RIM όμως ατυχήσανε διότι έχουν μείνει με μοναδική επιλογή το να χτίσουν και αυτές ένα εργοστάσιο στην Αργεντινή.
Αυτός ο νόμος περί απαγόρευσης των "ξενόφερτων" κινητών τηλεφώνων είναι ένα από τα μέτρα για την κρίση που περνάει η χώρα και είναι παροδικός μέχρι να γιατρευτεί η οικονομία της χώρας. Η Apple και η RIM λέγεται πως έχουν το 60% της αγοράς των smartphones στην Αργεντινή οπότε αυτό θεωρείται αρκετά μεγάλο πλήγμα για αυτές και αναμένουμε να δούμε την απάντηση τους.''
Πολιτικοί με αρχ@*ια ! Έτσι είναι θες κύριε να λανσάρεις τα προϊόντα σου σε μια χώρα που δεν παράγει & εξάγει τίποτα??? θα επενδύσεις! για να πάρεις πρέπει να δώσεις! ΜΠΡΑΒΟ στην πολιτική της Αργεντινής!
Κρίμα ομως γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται να το κάνει αυτό κανένας πολιτικός γιατί δεν είναι στο χέρι του. Ανήκουμε στην εννιαία Ευρωπαική αγορά και δεσμευόμαστε από τις συνθήκες, δεν είναι στο χέρι μας.


 πηγη
Διαβάστε περισσότερα » »

Ανθέλληνες και Ρουφιάνοι

Έλλην(ες), δείτε εδώ ποιές δημοσιογραφικές εταίρες σας παραπλανούν και σας υβρίζουν και εσείς κάθεστε άπραγοι και με σταυρωμένα χέρια

Αφανισμός των Έλλην .Οι Ρουφιάνοι φιλοεβραίοι και φιλότουρκοι
Ιδού Έλλην ποιοι είναι οι Ανθέλληνες


Στο σύνολό τους τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, πυροβολούν καθημερινά τον Έλλην(α). Συνιστούν έναν συμπαγή και αδιάσπαστο μηχανισμό παραπληροφόρησης και καθοδήγησης των μαζών των άβουλων πολιτών. Το οικοδόμημα «ΜΜΕ», που επί δεκαετίες διαμορφώνει την άποψη και την κρίση των Έλλην(ων), ευρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση και στενή συνεργασία με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, συντελώντας στην καταστροφή και τον αφανισμό των Έλλην(ων) και της Ελλάς.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που εδρεύουν εις τον ελλαδικό χώρο, συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα του παγκοσμίου ειδησεογραφικού μηχανισμού, ο οποίος έχει ως κινητήριους μοχλούς τα συμφέροντα Εβραίων, τεκτόνων και Ταλμουδιστών. Τα επονομαζόμενα «δημοσιογραφικά συγκροτήματα» εν Ελλάδι, βρίσκονται κάτω από την απόλυτη κυριαρχία Εβραϊκών, Τουρκικών, φιλοτουρκικών και εν γένει ανθελληνικών δημοσιογραφικών κύκλων. Επίσης βρίσκονται και κάτω από την υψηλή εποπτεία συγκεκριμένων οικογενειών, οι οποίες φέρονται και ως οι ιδιοκτήτες των κολοσσών παραπληροφόρησης των Έλλην(ων).



 

Στην υπηρεσία των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων και περιοδικών, ευρίσκεται μία πλειάδα ανθελλήνων δημοσιογράφων, η οποία αρθρογραφεί και παρουσιάζει μέσα από τον Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο, ειδήσεις που έχουν συγκεκαλυμμένα ανθελληνικά νοήματα, ειδήσεις πλαστές, ειδήσεις οι οποίες «υμνούν» εαυτούς, δηλαδή τα εβραϊκά εκδοτικά αφεντικά και συμφέροντα. Κατά συνέπεια, η πλύση εγκεφάλου προωθείται τεχνηέντως από τα ΜΜΕ, οδηγώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των Έλλην σε αλογιστία και σε βαθύ ύπνο της εθνικής συνείδησης.

Μπροστά σε αυτήν την συνεχώς επιβαλλόμενη δικτατορία της πληροφορίας, η ελεύθερη βούληση και σκέψη από την οποία θα έπρεπε να διέπονται οι Έλλην(ες), έχει μετατραπεί σε μία άνευ προηγουμένου δουλικότητα. Το αποτέλεσμα της ηθελημένης υποταγής, ήταν να στρέψει την πλάτη του ο Έλλην ενάντια στην ωμή πραγματικότητα που ζει καθημερινά, λαμβάνοντας και αφομοιώνοντας ανθελληνικά μηνύματα. Τούτο ακριβώς επιτυγχάνεται μέσα από:

1. Ανούσιους διαξιφισμούς μεταξύ πολιτικών και μεγάλο-δημοσιογράφων, με σκοπό να δημιουργηθεί στον Έλλην η πλαστή εντύπωση ότι οι συμμετέχοντες στη συζήτηση διαφωνούν, ενώ στην πραγματικότητα συμφωνούν σε όλα, μιας και όλοι υπηρετούν ανθελληνικά συμφέροντα.

2. Τεράστια οικονομικά συμφέροντα τα οποία επιτυγχάνονται μέσα από τη δαπάνη του δημοσίου χρήματος, αλλά κυρίως μέσα από την οικονομική εκμετάλλευση των Έλλην(ων), οι οποίοι ενισχύουν με τον οβολό τους τα εν Ελλάδι δημοσιογραφικά μέσα.

3. Δημιουργία δημοσιογραφικών «προτύπων» και δήθεν «πνευματικών» ανθρώπων, οι οποίοι αρθρογραφούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, προσελκύοντας μάζες άβουλων Έλλην(ων) οι οποίες ακολουθούν πιστά τα λεγόμενα αυτών των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων. Αυτοί οι Έλλην(ες) φανατικοί της «μάχιμης» δημοσιογραφίας, εξαγριώνονται στην κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης των δημοσιογραφικών τους «ειδώλων». Οι Έλλην(ες) λησμονούν ότι γίνονται θύματα μίας τεράστιας πλάνης με αυτό που πράττουν (δηλαδή το να «μη δέχονται μύγα στο σπαθί τους» για τον τάδε δημοσιογράφο, γιατί αυτός λέει δήθεν την αλήθεια). Οι Έλλην λησμονούν, ότι αυτοί οι «ετοιμόλογοι» μιαροί υποθάλπουν μαζί με τους πολιτικούς την ελληνικότητα του τόπου αυτού και καταδικάζουν σε αφανισμό την Ελλάς, πάντα φυσικά με την ηθελημένη συνδρομή των Έλλην(ων).

4.  Άμεση παροχή ψυχαγωγικών άρθρων και εκπομπών που υποτιμούν τον Έλλην και την ιστορία της Ελλάς, αλλά και με την προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων και δήθεν αγαθοεργιών, που ως συνήθως χαρακτηρίζονται ως «ευγενική προσφορά» των Εβραίων «βαρόνων» των ΜΜΕ προς το κοινωνικό σύνολο. Ο πλανημένος Έλλην δέχεται αβίαστα τη στάχτη στα μάτια του, ευχαριστώντας με ποικίλους τρόπους τους Εβραίους σύγχρονους «διαφωτιστές» του.

Όπως προαναφέρθηκε, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στους Έλλην(ες) και εκμεταλλευόμενοι την αλογιστία και άγνοιά τους, τους πλανούν ασυστόλως. Η δύναμη της επονομαζόμενης «4ης εξουσίας» είναι τεράστια , χάρη στην ανοχή των Έλλην(ων). Η αλογιστία του αναγνωστικού κοινού έχει ξεπεράσει κάθε όριο:

-   Ο Έλλην δέχεται κατά πρόσωπον την υποτίμηση της νοημοσύνης του μέσα από τα ανθελληνικού περιεχομένου άρθρα που ευρίσκονται στις εσωτερικές σελίδες εφημερίδων. Ένα μεγάλο ποσοστό του αναγνωστικού κοινού στέκεται μόνο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σχολιάζοντας αυτά.

-   Τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικοί οίκοι, διαδίκτυο βρίσκονται υπό την απόλυτη επιρροή εβραιογενών οικογενειών και επιχειρηματιών. Οποιοδήποτε άρθρο εντός μιας εφημερίδος, οποιαδήποτε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά και κάθε άλλη δραστηριότητα στα ΜΜΕ, περνά μέσα από την διύλιση και το «κοσκίνισμα» της πληροφορίας από Εβραίους και ανθέλληνες.

Η ταυτότητα και το ποιόν εκείνων που υποδουλώνουν το πνεύμα και τη σκέψη των Έλλην(ων) πρέπει να γίνει γνωστή. Οι μάσκες των φιλοεβραίων και φιλότουρκων που φωλιάζουν στο κόρφο των Ελλήνων αφανίζοντάς τους, πρέπει επιτέλους να πέσουν. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα ποια είναι η αποστολή της λεγόμενης 4ης Εξουσίας, δηλαδή των ΜΜΕ, η οποία εις την πράξη αποτελεί μέρος της διακυβέρνησης της Ελλάς.



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Εβραϊκός δημοσιογραφικός οίκος ιδρυθείς το 1922. Σημερινός Πρόεδρος ο Εβραίος Χρήστος Λαμπράκης. Ο «ΔΟΛ», δραστηριοποιείται στον τομέα τον Εκδόσεων, Εταιρειών Εκτυπώσεων, Τηλεοπτικών Καναλιών, Διανομής Τύπου και Τουρισμού. Με συντονισμένες προσπάθειες πλανά τους Έλλην(ες) μέσα από ρυπαρά μέσα παραπληροφόρησης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ), τα οποία παράλληλα προβάλλουν δραστηριότητες Εβραίων, Τούρκων, Βούλγαρων, Σκοπιανών, τεκτόνων, θρησκευτικών οργανώσεων (Εκκλησία Α.Ε, Σαϊεντολόγοι), κρατώντας έτσι μακριά τους Έλλην(ες) από την ωμή πραγματικότητα και αλήθεια.

Αναλυτικά παρατίθενται οι άξονες επιρροής του εβραϊκού συγκροτήματος «ΔΟΛ» σε όλο το φάσμα των ΜΜΕ.
 


  
Οι πωλήσεις και τα κέρδη του «ΔΟΛ» είναι της τάξεως των πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Ο «ΔΟΛ» μεταχειρίζεται κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να απομυζήσει τον Έλλην σώματι και πνεύματι. Ο πλούτος, κοινώς η «κονόμα», εξασφαλίζεται χάρη στην ανοχή και τυφλή υπακοή των μαζών άβουλων Έλλην, οι οποίοι επανειλημμένα δεν συνειδητοποιούν το ολέθριο λάθος που πράττουν καθημερινά, με το να στηρίζουν ηθικά και οικονομικά Εβραίους, Τούρκους και ανθέλληνες.

Μπορεί η άμορφη μάζα κοιμώμενων Έλλην(ων) να γνωρίζει τον Εβραιό Λαμπράκη (βλ. εικόνα) ως «κουλτουριάρη», λόγω της αφοσίωσής του με μέγαρα μουσικής και εικαστικές δραστηριότητες, όμως αδιαφορεί επιδεικτικά για το καταστροφικό και ανθελληνικό έργο που πράττουν οι εκάστοτε φυλλάδες και τηλεοπτικοί σταθμοί που ελέγχει ο «ΔΟΛ». Με λυσσαλέα μανία τρέχουν οι Έλλην(ες) σε περίπτερα, αγοράζουν δισκάκια ταινιών κινηματογράφου και διψάν για την «αντικειμενικότητα» των δημοσιευμάτων του «ΔΟΛ» (και όχι μόνο). Με περισσή όρεξη οι Έλλην(ες) ανοίγουν τις τηλεοράσεις τους και παρακολουθούν αποχαυνωμένοι τον αφανισμό τους, παραμένοντας ωσάν απλοί θεατές του τέλους τους.

Η επιρροή του «ΔΟΛ» στους Έλλην(ες), μέσα από τη προπαγάνδα των πολιτικών κομμάτων στα διάφορα έντυπα, είναι τεράστια. Για παράδειγμα, εφημερίδες του οργανισμού αυτού, όπως «Το Βήμα», συχνά δημοσιεύουν στατιστικά δεδομένα δημοσκοπήσεων προσπαθώντας να ενισχύουν το τάδε κόμμα, ανάλογα με την περίσταση (πχ προεκλογική περίοδος) ή ανάλογα με το ποια κόμματα ενισχύουν περισσότερο οικονομικά τον «ΔΟΛ» την εκάστοτε εποχή.



 
Απροκάλυπτα το φύλλο του «Βήματος» της 21/3/2008 σχολιάζει ότι «6 στους 10 Έλληνες επιθυμούν τη δημιουργία νέου κεντρώου κόμματος στελεχωμένου από επιχειρηματίες, άποψη που αποτυπώθηκε μέσα από δημοσκόπηση»



ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ



 


Είναι εβραϊκός δημοσιογραφικός οίκος, του οποίου ηγείται ο εβραιογενής Γεώργιος Μπόμπολας. Ο οίκος «Πήγασος» δραστηριοποιείται στον τομέα τον Εκδόσεων, Εταιρειών Εκτυπώσεων, Τηλεοπτικών Καναλιών, Διανομής Τύπου, Τηλεπικοινωνιών και Διαφήμισης. Με συντονισμένες προσπάθειες πλανά τους Έλλην(ες) μέσα από ρυπαρά μέσα παραπληροφόρησης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ), τα οποία παράλληλα προβάλλουν δραστηριότητες Εβραίων, Τούρκων, Βούλγαρων, Σκοπιανών, τεκτόνων, θρησκευτικών οργανώσεων (Εκκλησία Α.Ε, Σαϊεντολόγοι), κρατώντας έτσι μακριά τους Έλλην(ες) από την ωμή πραγματικότητα και αλήθεια.
 
Η σφαίρα επιρροής του «Ομίλου Μπόμπολα-Πήγασος» υφίσταται στα εξής ΜΜΕ:



Οι πωλήσεις και τα κέρδη του «Όμιλος Μπόμπολα-Πήγασος» είναι της τάξεως των πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Ο «Πήγασος» μεταχειρίζεται κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να απομυζήσει τον Έλλην σώματι και πνεύματι. Ο πλούτος, κοινώς η «κονόμα», εξασφαλίζεται χάρη στην ανοχή και τυφλή υπακοή των μαζών άβουλων Έλλην, οι οποίοι επανειλημμένα δεν συνειδητοποιούν το ολέθριο λάθος που πράττουν καθημερινά, με το να στηρίζουν ηθικά και οικονομικά Εβραίους, Τούρκους και ανθέλληνες.

Οι Έλλην(ες) συνεχίζουν να ανέχονται την προσβολή της Ιστορίας τους, της νοημοσύνης και της ελευθερίας τους, η οποία πλήττεται διαμέσου των ΜΜΕ. Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας (π.χ. «Mega») έχοντας στο δυναμικό τους μιαρούς και ανθέλληνες δημοσιογράφους όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης, πρόβαλαν προσφάτως ένα βίντεο που αποσκοπούσε στην ατίμωση των εθνικών συμβόλων όπως η Σημαία, αλλά και στην απαξίωση των εθνικών εορτών. Τυχάρπαστοι μπουρδολόγοι όπως ο Μουζουράκης, εκστόμισαν ύβρεις προς τους Έλλην(ες): «Γ... την 28η Οκτωβρίου, είναι μια γιορτή μόνο για εθνικιστές, είμαστε κομπλεξικοί, η σημαία πρέπει να καίγεται, δε σημαίνει τίποτα απολύτως είναι ένα πανί».
 
Το ξεπούλημα των Έλλην(ων) και της γης αυτών σε Τούρκους, Εβραίους, Βούλγαρους, Σκοπιανούς οδηγεί την Ελλάς σε αφανισμό. Πάλι εις τον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», συνιδιοκτησία των ομίλων «ΔΟΛ» και «Πήγασος», είχε προβληθεί δήλωση του Τούρκου  Ν. Κακαουνάκη περί απόσχισης της γης της Κρήτης: «Στη συνθήκη ένωσης Κρήτης-Ελλάδας το '12 υπάρχει ο όρος να γίνει δημοψήφισμα 100 χρόνια μετά. Αν σας φύγουμε, τότε δε ξέρω τι θα γίνει, αν φύγει η Κρήτη και η Βόρεια Ελλάδα δηλαδή. Δεν ανοίγω όρεξη για σχόλια βέβαια, απλά το αναφέρω».
 

 


Οι Έλλην τι κάνουν;

  ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
 
Δημοσιογραφικός οργανισμός ο οποίος είναι ιδιοκτησία της ψευτοκρητικής και εβραιοτουρκικής οικογένειας Βαρδινογιάννη. Όπως και τα υπόλοιπα εβραιογενή «τζάκια» των ΜΜΕ, η οικογένεια Βαρδινογιάννη διαθέτει ένα εξίσου ανεπτυγμένο δίκτυο πλάνης και εξαπάτησης των Έλλην(ων) που περιλαμβάνει εταιρείες γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, θεαμάτων, παραγωγής, τηλεπικοινωνιών κλπ.
 
Η σφαίρα επιρροής του «Ομίλου Βαρδινογιάννη» υφίσταται στα εξής ΜΜΕ:


 
Το δίκτυο εταιρειών του «Ομίλου Βαρδινογιάννη» αποκοιμίζει τον Έλλην υποβιβάζοντας το πνεύμα του και τη νοημοσύνη του. Το αποτέλεσμα; Οι Έλληνες αποδέχονται παθητικά και χωρίς καμία αντίσταση τα «σκουπίδια» που ρυπαίνουν και ατιμάζουν ό,τι ελληνικό έχει απομείνει σε αυτή τη γη που καταστρέφεται.
  

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» 


Εβραϊκός Οίκος παραπληροφόρησης των Έλλην(ων) αποτελούμενος από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικούς οίκους και εταιρίες διανομής εντύπου υλικού. Τα ανθελληνικά αυτά αποβράσματα εκτοξεύουν ύβρεις και προσβολές προς την Ελλάς, μέσα από προβολή προγραμμάτων υπέρ της επονομαζόμενης «Νέας Τάξης Πραγμάτων», της δήθεν οικολογικής ευαισθησίας διαμέσου εβραϊκών περιβαλλοντικών οργανώσεων, καθώς και με «πρωτοβουλίες» εράνων και λοιπών αγαθοεργιών.


 




Εσύ Έλλην πότε θα διώξεις τη στάχτη από τα μάτια σου; Τι περιμένεις;


Ιδού και ο μηχανισμός πλάνης των Έλλην(ων) εκ του ομίλου Αλαφούζου:


   

Στο «συγκρότημα Αλαφούζου-Καθημερινής» ανήκουν ανθέλληνες δημοσιογράφοι, όπως ο Αμερικανοεβραίος Παπαχελάς, ο οποίος είναι και τακτικό μέλος των συνεδριάσεων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Μέσα από εκπομπές όπως «Φάκελοι» και «Μεγάλοι Έλληνες», αναδεικνύουν Εβραίους, Τούρκους και ανθέλληνες ως πρότυπα προς μίμηση για τους Έλλην(ες). Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» έχοντας επενδύσει πολλά χρήματα στην ειδησεογραφική παραπληροφόρηση των Έλλην(ων), προβάλει νεοταξικές ιδέες μέσα από τις ανταποκρίσεις των δελτίων ειδήσεων.



  


Στις εικόνες ο κατάπτυστος ανθελληνικός χάρτης του 1917, ο οποίος απεικονίζει με πράσινο χρώμα τμήμα της Βορείου Ελλάς,
απόδειξη πασιφανούς υποστήριξης του «ΣΚΑΙ» υπέρ του μιαρού νεοταξικού κρατιδίου «Σκόπια».
Τον συγκεκριμένο χάρτη τον χρησιμοποιούν ως προπαγανδιστικό υλικό οι ίδιοι οι μογγόλοι Σκοπιανοί.



Ο εβραϊκών συμφερόντων «ΣΚΑΙ», με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και 2009, έχει αυτοαποκαλεστεί προστάτης του φυσικού πλούτου της Ελλάς (μαζί με τις γνωστές και μη εξαιρετέες και εβραϊκές WWF-Greenpeace), διοργανώνοντας εκστρατείες περιβαλλοντικής ευαισθησίας για τα δάση τα οποία θα καούν εκ νέου στο εγγύς μέλλον. Στη θέα του αφανισμού του περιβάλλοντος και των εαυτών τους, οι Έλλην(ες) κάθονται απαθείς και αυτοαπενοχοποιούνται κάνοντας δωρεές σε εβραϊκές οργανώσεις.
  



 
Πρόβατα Έλλην(ες) το χώμα από την αναδάσωση έχει μπει στα μάτια σας.
Πότε θα το διώξτε προκειμένου να δείτε για ποιόν προορίζονται οι καμένες εκτάσεις; Ξυπνήστε.

   

Οι ανθέλληνες του «ΣΚΑΙ» δηλητηριάζουν το πνεύμα των Έλλην(ων) με εκπομπές αισχίστου είδους, όπως η «Ελληνοφρένεια», οι οποίες έχοντας αναρτημένη ανάποδα την ελληνική σημαία δηλώνουν ξεκάθαρα τον ανθελληνισμό τους. Οι Σάτυροι και οι κωμοδοτραγωδοί της Δωδώνης και της εβραϊκής αρχαίας Αθήνας έχουν τους θιασώτες τους και στις μέρες μας.


ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΗ 



Ανθελληνικός, φιλοεβραϊκός και φιλοτουρκικός δημοσιογραφικός οίκος, που εδρεύει στον Ταύρο και στο Περιστέρι Αττικής. Ο ανθέλληνας Γιώργος Κουρής, υπήρξε κατά το παρελθόν πιστός στην υπηρεσία του πολιτικού κόμματος ΠΑΣΟΚ του Εβραίου Ανδρέα Ααρών Παπανδρέου. Ναυαρχίδες του συγκροτήματος τύπου «Κουρής» είναι η εφημερίδα «Αυριανή» και ο τηλεοπτικοί σταθμοί «Άλτερ» και «Έξτρα». Τα προκλητικά δημοσιεύματα και οι ανταποκρίσεις των προαναφερθέντων ΜΜΕ, έχουν άμεσο στόχο την φίμωση της αλήθειας μέσω της απόκρυψης πληροφοριών που σχετίζονται με τους Έλλην(ες) και την Ελλάς.

Με τον Όμιλο Κουρή συνεργάζεται στενότατα και ο ανθέλλην Κώστας Γιαννίκος, στη κατοχή του οποίου ευρίσκονται Εφημερίδες («Κόσμος του Επενδυτή»), Ραδιοφωνικοί Σταθμοί (Love Radio, Orange, John Greek, Captain Jack, Hi Jack), θέατρα (Παλλάς, Μικρό Παλλάς, Κιβωτός, Εμπορικόν, Πειραιώς 131, Αποθήκη, Δημήτρης Χορν, Πόρτα, Λαμπέτη), δισκογραφικές εταιρείες (Lyra, Legend Recordings, Virus), καθώς και το 25% του τηλεοπτικού σταθμού «Άλτερ».

Ο οίκος της «Αυριανής» διασπείρει εκείνες τις ειδήσεις που εξυπηρετούν την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, ανάλογα πάντα με την οικονομική ενίσχυση που δέχεται από τα πολιτικά κόμματα. Όταν, επί παραδείγματι το ΠΑΣΟΚ, σταμάτησε να επιδοτεί τον Όμιλο Κουρή (δεκαετία ’90), τότε και ως εκ θαύματος η φυλλάδα «Αυριανή» ξεκίνησε να αρθρογραφεί υπέρ της «Νέα Δημοκρατία». Ερχόμενοι λοιπόν στην επικαιρότητα, ο ανθέλλην Κουρής υποστήριξε εκ νέου τον Εβραίο Γιωργάκη Παπανδρέου κατά τις τελευταίες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.





   

  
Άλλοι δημοσιογράφοι που έχουν βρεί «στέγη» στον Όμιλο Κουρή, είναι ο Εβραιότουρκος Νίκος Χατζηνικολάου, ο ανθέλληνας Κώστας Χαρδαβέλλας και ο Τούρκος (ξάδερφος με την οικογένεια Μητσοτάκη), Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.


1. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποτελεί υπόδειγμα ανθέλληνα και φιλοεβραίου, μιας και στις εκπομπές που παρουσιάζει δίνει βήμα σε μιαρούς, ανθέλληνες, Τούρκους, τέκτονες όπως: Βοσκόπουλος και Παρίσης του «Ουρανίου Τόξου», πολιτικού κόμματος ιδρυθέντος με πόρους του ιδρύματος Σόρος, το οποίο προωθεί ανοικτά φιλοσκοπιανές θέσεις. Χρίστος Γούδης, Ελευθέριος Διαμαντάρας, Θανάσης Ζερμπίλης είναι κάποιοι από τους Τέκτονες που καλούνται στις εκπομπές του Χαρδαβέλλα, καθώς επίσης ο τέως ταξιτζής Φουράκης, ο Τουρκόσπορος Ευάγγελος Μπεξής, ο Παντελής Γιαννουλάκης το πνευματικό τέκνο του Εβραίου Ανέστη Κεραμυδά (πραγματικό όνομα Φαέθων Κεραμίκο) καθώς και πολλοί άλλοι.


2. Ο Τούρκος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εκτελεί με απόλυτη ακρίβεια εντολές εβραιοτουρκικών συμφερόντων, δίνοντας βήμα σε ανθέλληνες και Τούρκους, όπως οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Βοσκόπουλος – Παρίσης - Στοίδης του «Ουρανίου Τόξου», Τούρκοι δημοσιογράφοι όπως ο Αμπντουλαρίφ Ντεντέ, ο οποίος πρόσφατα δήλωνε απροκάλυπτα και χωρίς τη παραμικρή αντίδραση των καλεσμένων του Τριανταφυλλόπουλου ότι: «Πρέπει να δίνουμε την τουρκική μας ψήφο στον Τούρκο υποψήφιο, αλλά όταν πάμε να ψηφίσουμε την δίνουμε στον γκιαούρη. Κατάρα στον Τούρκο που ψηφίζει Έλληνα». Ο  Τριανταφυλλόπουλος σε εκπομπή του για τα Ίμια, αποφάνθηκε ότι οι 3 δολοφονημένοι από τους Τούρκους Έλλην(ες) στην πραγματικότητα δεν δολοφονηθήκανε ούτε καταρρίφθηκε το αεροπλάνο, αλλά πάσχανε από καρδιά και για αυτό το αεροπλάνο έπεσε.


  
  

Αριστερά: Ο Τούρκος Μ. Τριανταφυλλόπουλος,
Δεξιά: Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ντεντέ
   

Άλλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα 


Στον χώρο των ΜΜΕ δραστηριοποιούνται επίσης και οι Τουρκογενείς Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου («Ελεύθερος Τύπος»), ο ανθέλληνας Δημήτρης Κοντομηνάς («Άλφα Τηλεόραση»), ο Εβραίος Μίνως Κυριακού («Αντέννα»), καθώς επίσης και ο Εβραιογενής Βίκτωρ Ρέστης (Sportime FM, Smart TV, MTV Ελλάς). Ο τηλεοπτικός σταθμός «Άλφα» ανήκε μέχρι προσφάτως στον μεγαλοτραπεζίτη Δημήτρη Κοντομηνά. Ο «Άλφα» υπό την νέα γερμανοεβραϊκή διοίκηση προσέλαβε ως παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τον καθάριο Εβραίο Αντώνη Σρόϊτερ, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα περνά με ποικίλους τρόπους ανθελληνική προπαγάνδα. Ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτής, είναι και ο γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος. 
  
Μέσα από τις υποτιμητικές για τους Έλλην(ες) εκπομπές, ο Λαζόπουλος ειρωνεύεται συστηματικά τους Έλλην(ες), εξυψώνοντας τους λαθρομετανάστες και τους αναρχικούς (τα «παιδιά»),  προτρέποντάς τους σε λεηλασίες και σε δημιουργία κλίματος παντελούς αναρχίας. Στα γεγονότα των Αθηνών κατά τον Δεκέμβριο του 2008, ο αμειβόμενος με 7 εκατομμύρια ευρώ (170.000 ευρώ/επεισόδιο συν τη πώληση δικαιωμάτων παλαιότερων παραγωγών του) το χρόνο Λαζόπουλος, στην ερώτηση του παρουσιαστή Σρόϊτερ απάντησε: «Να μη σταματήσουν!»




Δηλώσεις για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008, έκανε και ο Τούρκος σαϊεντολόγος Μ. Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δήλωσε τα εξής: «Κάποιες φορές οι άνθρωποι με τις κουκούλες έχουνε ακαταμάχητο χιούμορ, και αυτά που είπατε τα χει συμπεριλάβει εξαιρετικά ο αναρχικός μέσα από ένα σύνθημα στο τοίχο του Πειραιά «Μ... κουραμπιέ, έρχονται Χριστούγεννα».
Αυτή η συμπεριφορά των παιδιών, είναι που τους κάνει συμπαθείς».


Σε όλα τα ΜΜΕ υπάρχει τεράστια επιρροή από Τούρκους και φιλοτουρκικούς κύκλους. Ανά πάσα στιγμή τα «ελληνικά» τηλεοπτικά δίκτυα παίρνουν ανταποκρίσεις από την Τουρκία για οποιοδήποτε θέμα. Εις το θερμό επεισόδιο στα Ίμια, ελληνικά και τουρκικά μέσα είχαν σημαντικότατη συνδρομή στην εξέλιξη των γεγονότων. Παρόλα αυτά, οι δημοσιογράφοι των «ελληνικών» ΜΜΕ υπακούοντας πιστά στα Εβραιοτουρκικά κελεύσματα, προβάλλουν το μοντέλο της ελληνοτουρκικής φιλίας, κατά τρόπο ύπουλο και άκρως προδοτικό.

Πάλι δια μέσου της εκπομπής του Τούρκου Τριανταφυλλόπουλου (Ιανουάριος 2009), παρουσιάστηκε το δήθεν «καυτό» ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Σφήνα», του ανθέλληνα Σπύρου Καρατζαφέρη. Εν ολίγοις, η πλαστή είδηση εμπεριείχε την δήθεν επίσκεψη του δημοσιογράφου Γιώργου Χριστοδούλου στα Ίμια, η οποία σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δεν έγινε ποτέ. Ο δημοσιογράφος της «Σφήνας» είχε επισκεφθεί εν τέλει τη βραχονησίδα «Σαρρής» η οποία απέχει 5 ναυτικά μίλια από τα Ίμια. Ο δε Σπύρος Καρατζαφέρης παραδέχτηκε το ψεύδος αργότερα, αλλά την ημέρα που προβαλλόταν η είδηση μέσα από την εκπομπή Τριανταφυλλόπουλου, είχε προτρέψει:  «Να αγοράσουμε και τη «Σφήνα» αύριο» (βλ. παρακάτω εικόνα)

  


Τα «ελληνικά» ΜΜΕ ανά πάσα στιγμή προσπαθούν να έχουν στην θεματολογία τους ειδήσεις που σχετίζονται με την «ελληνοτουρκική φιλία», και συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση κλίματος αδελφοσύνης μεταξύ των Έλλην(ων) και των σφαγέων τους, Τούρκων. Σαν κραυγαλέα παραδείγματα ελληνοτουρκικής κουμπαριάς, παραθέτουμε:

α) Τις συνεχείς και ανούσιες τηλεοπτικές αναμεταδόσεις τουρκικών προγραμμάτων, αλλά και τις προβολές γάμων μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.
β) Τα αμοιβαία αισθήματα ανάμεσα στον Τουρκαλβανό Παύλο Τσίμα και τον τούρκο Μεμέτ Αλή Μπιράντ του CNN TURK.
γ) Την περίπτωση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Άλφα», ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε ακριβώς το ίδιο λογότυπο με το αντίστοιχο του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TGRT.



    


ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Όλα τα ενημερωτικά μέσα εν Ελλάδι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της πολιτικής ζωής της Ελλάς, μιας και η συνεργασία μεγαλοεκδοτών και πολιτικών συμβάλει στο οριστικό ξεπούλημα της γης των Έλλην(ων).

Εκτός από τα μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τα οποία εναλλάσσουν (ανάλογα με τα συμφέροντά τους) την υποστήριξή τους ανάμεσα στα δύο εβραϊκά κυβερνητικά κόμματα «ΠΑΣΟΚ» και «Νέα Δημοκρατία», υπάρχει και ένα μικρότερο κομμάτι αυτών των ΜΜΕ το οποίο είναι κατευθυνόμενο και ενταγμένο και αυτό με συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα.



 Αντιπροσωπευτικότερα παραδείγματα είναι τα εξής:


1. Η εφημερίδα «Ριζοσπάστης», η τηλεόραση και το ραδιόφωνο «902» τα οποία είναι όργανα του ΚΚΕ, μιας και εξ’ αυτού δημιουργήθησαν. Ο «Ριζοσπάστης» ειδικά έχει στο ιστορικό των δημοσιεύσεών του ένα ατέλειωτο ανθελληνικό παραλήρημα, το οποίο απορρέει από την ιδεολογία του κομμουνισμού, προερχομένης εκ των ταλμουδιστών/νεομεσσιανιστών Λένιν και Μαρξ.

2. Το πολιτικό κόμμα ΛΑΟΣ, στο οποίο βρίσκουν εντάσσονται ιδεολογικά οι φανατικοί οπαδοί της Εκκλησίας Α.Ε, οι Δωδεκαθεϊστές, ακροδεξιοί και παγανιστές, έχει υπό την πλήρη επιρροή του το τηλεοπτικό σταθμό «Τηλεάστυ», καθώς και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Άστυ», αλλά και την κομματική εφημερίδα «Άλφα Ένα». Επικεφαλής των ανωτέρω ΜΜΕ είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και τουρκοκύπριος Γιώργος Καρατζαφέρης.

3. Η εβραϊκή οργάνωση «Χρυσή Αυγή» έχει υπό τον έλεγχό της την εφημερίδα «Στόχος» καθώς και την «Χρυσή Αυγή TV».

Οι Έλλην(ες) συνεχίζουν να ενισχύουν οικονομικά το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Άλλωστε η ίδια η ορολογία ομιλεί από μόνη της, ομιλεί για «Μαζική» καθοδήγηση άβουλων και κοιμώμενων Έλλην(ων). Η κομματικοποίηση του συνόλου του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, φιμώνει την ελεύθερη σκέψη του Έλλην(α) και τον καθιστά υπηρετικό προσωπικό των Πολιτικών Κομμάτων, οργανώσεων και συνδικάτων, κατευθυνόμενων απόλυτα από Εβραίους και τέκτονες.

Στο απυρόβλητο βρίσκονται φυσικά και οι ιδιοκτήτες όλων των ΜΜΕ, μιας και το επίσημο «ελληνικό» κράτος φροντίζει για τις φορολογικές τους ελαφρύνσεις. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι προσφάτως η κυβέρνηση έκανε «δώρο» 20 εκατομμύρια ευρώ εις τους ανθέλληνες καναλάρχες, επαναφέροντας τη δυνατότητα σε όσους έχουν επιχειρήσεις Τύπου να διαχειρίζονται το 2% του τζίρου τους χωρίς παραστατικά. Το μαύρο χρήμα λοιπόν ρέει και επίσημα με τη βούλα της «Βουλής» των Ελλήνων. Μπροστά στην απίστευτη «κονόμα» των ΜΜΕ, οι κοιμώμενοι Έλλην(ες) στέκονται άπραγοι εξακολουθώντας να τα στηρίζουν. Ως πότε; Πότε θα ξυπνήσετε Έλλην(ες);

Επιπρόσθετα, πάγια τακτική του συνόλου των εβραϊκών ομίλων τύπου είναι φυσικά και η παρεμπόδιση δημοσίευσης πληροφοριών υψίστης εθνικής σημασίας. Σκοπίμως επιλέγονται τοπικά μέσα ενημέρωσης μικρής εμβέλειας (εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιοφωνικοί σταθμοί) προκειμένου να περάσουν εντελώς απαρατήρητες οι ειδήσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον αυτού του εβραιοκρατούμενου τόπου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι προκλητικότατες και γεμάτες ανθελληνισμό δηλώσεις δύο νυν υπουργών της νέας κυβέρνησης «ΠΑΣΟΚ» του Εβραίου Γιωργάκη Παπανδρέου.
 

Η Σλαβομογγόλα Θεοδώρα Τζάκρη ως υφυπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξη σε τοπικό μέσο της περιφέρειας Πέλλας, περί της καταργήσεως του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης δήλωσε τα εξής: «Καλλιεργήθηκαν κάποια ανακριβή σχόλια, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανασφάλεια, αναταραχή και φόβο στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης για όσα πρόκειται να συμβούν. Η διατήρηση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, που μέχρι τώρα λειτουργούσε ως κέλυφος χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, δεν συνιστά και δεν περισώζει την ελληνικότητα της περιοχής».

Επίσης έγιναν ελάχιστα γνωστές οι δηλώσεις του νυν υπουργού και ανθέλληνα Ανδρέα Λοβέρδου προς τα σκοπιανά ΜΜΕ, οι οποίες τεχνηέντως δεν προβλήθηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ. Απλώς παραθέτουμε ότι στην συγκεκριμένη ομιλία Λοβέρδου ήταν παρόντα όλα τα μέλη του φιλοσκοπιανού πολιτικού κόμματος «Ουράνιο Τόξο», όπως οι σλαβομογγόλοι Βοσκόπουλος και Παρίσης (γνωστοί από τις εκπομπές Χαρδαβέλλα και Τριανταφυλλόπουλου).

Λοβέρδος: «Πιστεύω ότι όσα υπόλοιπα χρωστάμε από την εποχή του Εμφυλίου πρέπει να εξαλειφθούν. Είχαμε λάβει απόφαση το 2003 να κάψουμε τα κόκκινα δελτία, δηλαδή τα δελτία των ανθρώπων σλαβομακεδονικής καταγωγής των οποίων απαγορεύεται η έλευση στην Ελλάδα. Αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι θα εγείρουν αξιώσεις σχετικά με παλαιές περιουσίες, μπορούν να πάνε στα δικαστήρια να τις διεκδικήσουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα».

Χάριν σε αυτές τις προσβλητικές προς τους Έλλην(ες) της Βορείου Ελλάδος (και όχι μόνο) δηλώσεις, οι Σκοπιανοί πανηγύρισαν για αυτές τις δηλώσεις των προαναφερθέντων υπουργών, οι οποίες αποσιωπήθηκαν από τα εγχώρια ΜΜΕ εν όψει εκλογών. Τα αποτελέσματα της επιλογής των προβάτων που αποκαλούνται Έλλην(ες) είναι γνωστά. Η Ελλάς χάνεται.

Έλλην(ες), εδώ και δεκαετίες ολόκληρες επιτρέπετε στις δημοσιογραφικές εταίρες να σας πλανούν, να σας υβρίζουν και εσείς κάθεστε άπραγοι και με σταυρωμένα τα χέρια ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝ(ΕΣ); Σταματήστε τους τώρα, μην τους προσκυνάτε, μην τους δίνετε το ελάχιστο οικονομικό σας υστέρημα. Δεν σας ανήκει τίποτα, ακόμα και τον αέρα που αναπνέετε και την ελεύθερή σας σκέψη σας την κλέβουν κρετίνοι ανθέλληνες δημοσιογράφοι.

Σταματήστε τους, γυρίστε τους την πλάτη, πάρτε πίσω την Ελλάς που σας ανήκει, μην αφήσετε αναπάντητα τα ψεύδη και τις ύβρεις τους προς την Ελλάς. Γιατί τους στηρίζετε; Σκίστε τις εφημερίδες και τα διανοουμενίστικα άρθρα Εβραίων που μολύνουν τη κρίση σας και το νου σας. Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε, μην πέφτετε στην παγίδα τους, ειδάλλως θα τους δώσετε τη μέγιστη χαρά να είναι μάρτυρες του αφανισμού σας. Ξυπνήστε Έλλην(ες).

Από τα ρυπαρά στόματα αυτών των εκάστοτε πολιτικών και δημοσιογράφων, έχουν εκστομισθεί λόγια που δε θα μείνουν ατιμώρητα, όπως ατιμώρητοι δε θα μείνουν όλοι εκείνοι οι προδότες πολιτικοί και δημοσιογράφοι που φωλιάζουν στο κόρφο των Έλλην(ων) και της Ελλάς. Όλοι αυτοί οι προδότες ανθέλληνες, επώνυμοι και ανώνυμοι, πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι πως θα λάβουν αυτά που τους αξίζουν.




berlin-athen.eu
Διαβάστε περισσότερα » »

Είναι δυνατόν μια πριγκιπέσα από μια χώρα όπως η Ιαπωνία να δηλώνει τα σχέδια των επικυρίαρχων?

...Η της φαντασιώσεις  των συνομωσιολογων?...περι 21/12/2012...τα λεγόμενα από ένα τεράστια σημαίνον πολιτικό πρόσωπο! Μιλάει για συγκεκριμένη κατάσταση που θα βρεθεί σύντομα η ανθρωπότητα! Θέλει να μας προστατεύσει?..να προειδοποίηση?..να γαλουχήσει? ..να επηρεάσει συμπεριφορές?...

ποιος ο λόγος ΤΩΡΑ αυτή η δήλωση από μια Ιαπωνια κατόπιν σεισμού και τσουναμι? Τι γνωρίζουν οι ηγέτες όλου του κόσμου και τρέχουν να μπουν στα λαγούμια!Είναι μια δήλωση που δηλώνει προσκύνημα στην νέα παγκόσμια τάξη και τα σχέδια τους? 

Γιατί θέλουν να πεισουν όλο το κόσμο οτι κάτι ερχεται άλλα συνάμα αυτό που ερχεται είναι κάλο και να το αναμένουμε?....για να μην φαγωθούμε ποιος θα πρώτο μπει στο καταφύγιο?Οι τρεις μέρες σκότους τελικά μπορεί να είναι οι μοναδικές μέρες φωτός σε αυτό το κόσμο..οι μοναδικές μέρες που θα φανεί η αλήθεια...



katohika.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Διάβασέ το οπωσδήποτε!

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι.
Πίνετε γάλα? Απ ότι φαίνεται σχεδόν όλος ο κόσμος πίνει. Στο κάτω-κάτω, όλοι γνωρίζουν ότι, θα πρέπει να πίνουν γάλα για είναι υγιείς,
να παίρνουν ασβέστιο, έτσι δεν είναι? Χμ ! Όχι απαραίτητα…
Αν ακούγεται συγκλονιστικό,είναι επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια...

για τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Στην πραγματικότητα, επικρίνοντας το γάλα, ειδικά στην Αμερική είναι σαν να επιτίθεσαι στη μητρότητα, τη μηλόπιτα, ή το μπέιζμπολ. Με βάση την έρευνα και την ιατρική εμπειρία των , Dr. Peter Dingle , Dr Mark Hyman και Dr. Kevin Woodford ,η Gabriela Segura, τα στοιχεία για τις παρενέργειες στην ανθρώπινη υγεία από την κατανάλωση γαλακτοκομικών, είναι συγκλονιστικά:

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα – συμπεριλαμβανομένων όλων των παραγώγων γάλακτος, το γάλα, το τυρί, τυρί, το γιαούρτι, το παγωτό, κ.λπ. – έχουν σχέση με όλα τα είδη των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων, των αυτοάνοσων νοσημάτων, του καρκίνου, των αλλεργιών, του άσθματος, των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, των προβλημάτων του θυρεοειδούς, των νευρολογικών ασθενειών, κλπ. Ο κατάλογος δεν έχει τέλος..
Αυτό φυσικά, έρχεται σε αντίθεση με τις ανανεωμένες συμβουλές του Αμερικάνικου Υπουργείου Γεωργίας (USDA), το οποίο συνιστά να πίνουμε 3 ποτήρια γάλα την ημέρα. Τι το κακό μ’ αυτό? Καταρχήν, πρόκειται για μία σύσταση η οποία δεν βασίζεται αυστηρά στην επιστήμη.
Επίσης, κάποιοι από τους «ειδικούς» οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία της διατροφικής πυραμίδας εργάζονται για την βιομηχανία γάλακτος, πράγμα που σημαίνει ότι, δεν είναι και η πιο αμερόληπτη ομάδα ανθρώπων… Ας δούμε τα στοιχεία πιο αναλυτικά. Τα στοιχεία για τις αρνητικές επιπτώσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων στην υγεία του ανθρώπου, εδώ και μερικές δεκαετίες, αυξάνονται σταθερά.
Οι παρενέργειες ξεκινάνε από, απλούς κολικούς του εντέρου και φτάνουν μέχρι και καρκίνο.
Το γάλα συνδέεται με πολλές πεπτικές διαταραχές, την κακή υγεία του εντέρου, τροφικές δυσανεξίες και αλλεργίες. Πολλά παιδιά αναπτύσουν δυσανεξία στο γάλα που, αν μη τι άλλο, προκαλεί υπερπαραγωγή των βλεννογόνων και ρινική καταρροή. Ακόμη χειρότερα, αυτή η δυσανεξία, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά αλλεργικά συμπτώματα. Αυτό συχνά συνδέεται με τον αρνητικό αντίκτυπο των γαλακτοκομικών προϊόντων στο έντερο.
Επίσης, δημιουργούνται κολικοί σε πολλά βρέφη από τη στιγμή που λαμβάνουν γαλακτοκομικά προϊόντα. Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι μια «κατάσταση» κατά την οποία το σώμα δεν μπορεί να χωνέψει το σάκχαρο αποτελεσματικά (ή καθόλου) και, που οδηγεί στην κακή υγεία του εντέρου, τους υπερβολικούς βλεννογόνους, τα οξέα και την παραγωγή αερίων καθώς και, ποικίλου βαθμού κοιλιακή δυσφορία. Άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη βιώνουν επίσης, μειωμένη απορρόφηση στο γαστρεντερικό τους σύστημα.
Περίπου το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού (κυρίως στις ανατολικές χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, η Αφρική και σε μειονοτικούς πληθυσμούς, όπως η αυστραλιανοί αυτόχθονες και οι ιθαγενείς της Αμερικής) έχουν ένα επίπεδο δυσανεξίας στη λακτόζη και είναι πλέον γενικά αποδεκτό ότι αυτή η » κατάσταση «είναι στην πραγματικότητα ο κανόνας για το ανθρώπινο είδος. Είναι πιο διαδεδομένη στους Ασιάτες (περίπου 85%) και τους Αφροαμερικανούς (περίπου 50%) σε σχέση με τους Καυκάσιους (περίπου 10%).
Πρέπει να επισημανθεί ότι. η αδυναμία αφομοίωσης της λακτόζης αυξάνεται από την παστερίωση η οποία καταστρέφει όλα τα φυσικά ένζυμα που υπάρχουν στο γάλα τα οποία θα έπρεπε κανονικά να βοηθούν στην πέψη του γάλακτος.

Η τροφική αλλεργία είναι μια ανώμαλη ανοσολογική αντίδραση, η οποία οφείλεται στην ευαισθησία σε ένα τρόφιμο ή σε κάποιο συστατικό του τροφίμου. Αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, ιδιαίτερα στις βιομηχανικές χώρες όπου έχει εκτιμηθεί ότι επηρεάζει περίπου το 1% έως 2% του ενήλικου πληθυσμού και έως το 8% των παιδιών ηλικίας κάτω των τριών.
Όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία , η αλλεργία στο γάλα της αγελάδας μπορεί να θεωρηθεί σαν μία από τις πιο κοινές τροφικές αλλεργίες, ιδίως κατά την παιδική ηλικία, με συχνότητα εμφάνισης 2% έως 3% κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής. Εάν αναπτυχθεί μια αλλεργική αντίδραση , δεν οφείλεται πάντα στις διατροφικές συνήθειες του βρέφους. Ένα μωρό μπορεί να εκτεθεί σε πρωτεΐνες που προκαλούν αλλεργική αντίδραση.
Το μητρικό γάλα από μητέρες που έχουν καταναλώσει προϊόντα που περιέχουν αγελαδινό γάλα, μπορεί να είναι άλλη μία απειλή για την ανάπτυξη της αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα, πράγμα που οφείλεται στην απορρόφηση των πρωτεϊνών της αγελάδας, τη διέλευσή τους μέσα από το βλεννογόνο του εντέρου και την απελευθέρωσή τους στο ανθρώπινο γάλα.
Η δραστικότητα των αντισωμάτων στην καζεΐνη των βοοειδών καθώς και για την καζεΐνη και τη λακτοσφαιρίνη, είναι ανιχνεύσιμη μόνο στα βρέφη που πίνουν γάλα από το μπιμπερό και όχι στα βρέφη τα οποία πίνουν αποκλειστικά μητρικό γάλα.

Η Καζεΐνη
Η πρωτεΐνη Καζεΐνη που υπάρχει στα γαλακτοκομικά προϊόντα, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, όπως η γλουτένη που υπάρχει σε κάποια δημητριακά όπως το σιτάρι.
Μπορεί να προκαλέσει μια αυτοάνοση αντίδραση και / ή να μιμηθεί ενδορφίνες και, να προκαλέσει μεταβολές στην αντίληψη, τη διάθεση και τη συμπεριφορά.
Επειδή το γάλα είναι μία απαλή υγρή ουσία, υπάρχουν άνθρωποι που το πίνουν σαν νερό για να ξεδιψάσουν. Αυτό είναι μεγάλο λάθος καθώς, η Καζεΐνη, βρίσκεται σε ποσοστό 80% μέσα στην πρωτεΐνη του γάλακτος (3,2 – 3,5 πρωτεΐνες ανά 100gr γάλακτος) και δημιουργεί μία «μάζα» αμέσως μόλις εισέρχεται στο στομάχι, κάνοντας πολύ δύσκολη την πέψη. Επιπλέον, η Καζεΐνη στο γάλα είναι ομογενοποιημένη.
Ομογενοποίηση σημαίνει: Εξίσωση της περιεκτικότητας του γάλακτος σε λίπος με την ανάδευσή του. Ο λόγος για τον οποίο η ομογενοποίηση είναι κακή είναι επειδή, όταν το γάλα ανακατεύεται, εισχωρεί σ’αυτό αέρας, μετατρέποντας το λίπος του γάλακτος σε οξειδωμένες λιπαρές ουσίες δηλαδή, λίπος σε προχωρημένο στάδιο οξείδωσης.
Ο μηχανισμός δράσης έχει να κάνει με μια αποτυχία ενός συγκεκριμένου ενζύμου που αποσυναρμολογεί τη γλουτένη και την καζεΐνη, μια διαδικασία της πέψης που είναι αναγκαία στο σώμα μας για την απομάκρυνση των θρεπτικών συστατικών αυτών των πρωτεϊνών. Λόγω της αποτυχίας αυτού του ενζύμου να κάνει τη δουλειά του, παραμένει ένα άπεπτο τμήμα των πρωτεϊνών που επιβιώνουν και, στο ανοσοποιητικό σύστημα αυτό το κομμάτι μοιάζει με ιό.
Στη συνέχεια, θεωρώντας ότι πρόκειται για ιό, το σώμα μας προκαλεί ανοσοποιητική άμυνα αντίδρασης για την προστασία του οργανισμού μας από τον «εισβολέα». Επειδή αυτό το κομμάτι γλουτένης ή καζεΐνης είναι παρόμοιο με διάφορες ασθένειες που προκαλούν οι ιοί, το σώμα μας θα δημιουργήσει μια σύνθετη αντίδραση, μια αυτοάνοση αντίδραση, για την οποία υπάρχει η υποψία ότι παίζει ρόλο στην εμφάνιση διαβήτη τύπου Ι, στη σκλήρυνση κατά πλάκας και στον αυτισμό. Πολύπλοκες ανοσολογικές αντιδράσεις, δημιουργούν βλάβες σε διαφορετικούς ιστούς σε διαφορετικούς ανθρώπους και έτσι το φάσμα των ασθενειών ποικίλει.
Επίσης, το αχώνευτο κομμάτι της γλουτένης ή καζεΐνης μοιάζει με ναρκωτικό όπως το όπιο, το οποίο έχει σημαντική επίδραση στη συμπεριφορά και το μυαλό μας. Είναι ναρκωτικά στην κυριολεξία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι είναι τόσο εθισμένοι, στα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη.

Ορμόνες και Αυξητικοί Παράγοντες
Πολλά από τα βιοενεργά συστατικά του γάλακτος, περιέχουν ορμόνες και αυξητικούς παράγοντες. Το γάλα περιέχει περισσότερες από 50 ορμόνες και αυξητικούς παράγοντες.
Η κατανάλωση του αγελαδινού γάλακτος μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ορμονικές αλλαγές και να διαταράξει την ισορροπία της ινσουλίνης, των αυξητικών ορμονών και της ινσουλίνη-όπως αυξητικοί παράγοντες (IGF) .
Ο Παράγοντας Ανάπτυξης Ένα της ινσουλίνης, (IGF-1) έχει ως στόχο να βοηθήσει τα θηλάζοντα μοσχάρια να αναπτυχθούν και να παράξουν νέο ιστό μέσα από τη γόνιμη αναπαραγωγή των κυττάρων.
Ωστόσο, όταν αυτή η ορμόνη εισάγεται στο ενήλικο ανθρώπινο σώμα, το οποίο πλέον δεν αναπτύσσεται, τα κύτταρα μπορούν να ενθαρρυνθούν να αναπαραχθούν σε λάθος χρόνο ή τόπο, παρέχοντας τη βάση για την καρκινική ανάπτυξη.
Το αγελαδινό και το ανθρώπινο γάλα, έχουν την ίδια αλληλουχία αμινοξέων των αυξητικών παραγόντων IGF και ως εκ τούτου , ο τύπος IGF της αγελάδας είναι ικανός να δεσμεύσει τον τύπο IGF του ανθρώπου. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ αυτών των επιπέδων ορμονών και των επίπεδων IGF σε αγόρια και κορίτσια που διανύουν την προεφηβεία και, ως εκ τούτου τα εν λόγω επίπεδα σχετίζονται θετικά με το αυξημένο ύψος.
Τα επίπεδα του IGF-1 στο γάλα, μπορεί να έχουν αυξηθεί σημαντικά με την αύξηση της παραγωγής γάλακτος ανά αγελάδα, από την αρχή της γεωργικής επανάστασης. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται στις ΗΠΑ, όπου μπορούν να προσθέσουν IGFs στις αγελάδες οι οποίες αρμέγονται για να αυξηθεί η παραγωγή γάλακτος. Υπάρχει κάποια επιστημονική συζήτηση για το, κατά πόσον η ομογενοποίηση της ορμόνης, της επιτρέπει να αφομοιωθεί και να φτάσει στο αίμα .
Η υπερβολική κατανάλωση γάλακτος προκαλεί οστεοπόρωση
Η μεγαλύτερη και πιο κοινή παρερμηνεία για το γάλα είναι ότι βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Δεδομένου ότι η περιεκτικότητα σε ασβέστιο στο σώμα μας μειώνεται με την ηλικία, μας λένε να πίνουμε πολύ γάλα για την πρόληψη της οστεοπόρωσης. Αλλά αυτό είναι μεγάλο λάθος. Στην πραγματικότητα, η υπερβολική κατανάλωση γάλακτος προκαλεί οστεοπόρωση.

Είναι κοινή πεποίθηση ότι το ασβέστιο στο γάλα απορροφάται καλύτερα από ότι το ασβέστιο σε άλλα τρόφιμα όπως τα μικρά ψάρια, αλλά αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια. Η συγκέντρωση του ασβεστίου στο αίμα του ανθρώπου συνήθως καθορίζεται σε 90-10 mg. Ωστόσο, όταν πίνουμε γάλα, η συγκέντρωση ασβεστίου στο αίμα σας ανεβαίνει απότομα.
Παρά το γεγονός ότι με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι έχει απορροφηθεί πολύ ασβέστιο, η αύξηση αυτή στο αίμα έχει το μειονέκτημά της. Όταν η συγκέντρωση του ασβεστίου στο αίμα αυξάνεται ξαφνικά, το σώμα προσπαθεί να επιστρέψει αυτό το μη φυσιολογικό επίπεδο πίσω στο φυσιολογικό με την έκκριση του ασβεστίου από τους νεφρούς μέσω των ούρων.
Με άλλα λόγια, αν προσπαθήσουμε να πίνουμε γάλα για να πάρουμε το ασβέστιο, αυτό στην πραγματικότητα παράγει το ειρωνικό αποτέλεσμα της μείωσης του συνολικού επιπέδου του ασβεστίου στο σώμα σας.
Και στις τέσσερις μεγάλες χώρες γαλακτοκομικών προϊόντων, Αμερική, Σουηδία, Δανία και Φινλανδία – όπου καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες γάλακτος σε καθημερινή βάση, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις καταγμάτων του ισχίου και της εμφάνισης οστεοπόρωσης.
Σε αντίθεση με αυτό, τα μικρά ψάρια και φύκια, με τα οποία οι Ιάπωνες τρέφονται επί χιλιάδες χρόνια και για τα οποία αρχικά υπήρχε η άποψη ότι είχαν χαμηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, περιέχουν ασβέστιο που δεν απορροφάται γρήγορα και με αυτόν τον τρόπο αυξάνει το επίπεδο συγκέντρωσης του ασβεστίου στο αίμα.
Επιπλέον, δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου περιπτώσεις οστεοπόρωσης στην Ιαπωνία όταν οι άνθρωποι δεν έπιναν γάλα. Ακόμη και τώρα, δεν ακούμε για πολλούς ανθρώπους που έχουν οστεοπόρωση και οι οποίοι δεν πίνουν γάλα σε τακτική βάση. Το σώμα μπορεί να απορροφήσει το απαραίτητο ασβέστιο και τα ανόργανα συστατικά, τρώγοντας μικρές γαρίδες, ψάρια και φύκια.


Καρκίνος
Ο Παράγοντας Ανάπτυξης Ένα της Ινσουλίνης (IGF-1), έχει συνδεθεί με πολλές μορφές καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη και του καρκίνου του μαστού και, η κατανάλωση αγελαδινού γάλακτος έχει έντονα συνδεθεί με την αύξηση του καρκίνου που εξαρτάται από ορμόνες.
Σε μια μεγάλη μελέτη, μια μετα-ανάλυση, διαπιστώθηκε ότι η υψηλή κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων και ασβεστίου συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι, άντρες με υψηλότερη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων είχαν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη από τους άνδρες οι οποίοι κατανάλωναν μικρότερες ποσότητες. Αναλύσεις Δόσης-Απόκρισης, έδειξαν ότι η πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων ασβεστίου σχετίζεται θετικά με τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη.
Αυτό σημαίνει ότι, όσο περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα καταναλώνονται, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες για καρκίνο του προστάτη.
Μια μελέτη διαπίστωσε 5,1 φορές υψηλότερο κίνδυνο προηγμένου σταδίου καρκίνου του προστάτη, ενώ σε άλλη έρευνα, βρέθηκε ότι η κατανάλωση γάλακτος ήταν πιο στενά συνδεδεμένη με τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο του προστάτη.
Μεγάλη σχέση επίσης διαπιστώθηκε μεταξύ της κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων και του καρκίνου των όρχεων.
Μια μελέτη 3.300 ασθενών με καρκίνο και 1.300 άτομων της ομάδας ελέγχου, στην οποία έγινε σύγκριση στην πρόσληψη γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων μεταξύ των δύο ομάδων, βρέθηκε μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ της αποκλειστικής κατανάλωσης πλήρους γάλακτος και μεγαλύτερου κινδύνου εμφάνισης ορισμένων μορφών καρκίνου (π.χ., του στόματος, του στομάχου, του ορθού, του πνεύμονα, του μαστού, κλπ.).
Τα περισσότερα από τα άτομα στην ομάδα ελέγχου ήταν καταναλωτές γάλακτος με μειωμένα λιπαρά ή με μηδέν λιπαρά. Η μείωση των κορεσμένων λιπαρών συνδέεται με τη μείωση του καρκίνου του στόματος και του τραχήλου της μήτρας.

Ο σακχαρώδης διαβήτης (τύπου 1)
Οι τύποι των παρασκευασμάτων αγελαδινού γάλακτος για βρέφη και για παιδιά, βρέθηκε οτι προωθούν την ανάπτυξη του σακχαρώδους διαβήτη τύπου 1 και άλλες ασθένειες του ανοσιακού συστήματος ή νευρολογικές ασθένειες.
Η μορφή βρεφικού γάλακτος με βάση το αγελαδινό γάλα, μέσα στους πρώτους τρεις μήνες της ζωής του βρέφους, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και υπάρχουν περισσότερες από 100 μελέτες που συνδέουν την πρόωρη έκθεση σε γαλακτοκομικά προϊόντα με την εμφάνιση σακχαρώδους διαβήτη (τύπου 1) σε παιδιά που είναι γενετικά επιρρεπή στην ασθένεια.
Τα στοιχεία των μελετών αυτών είναι συντριπτικά. Επιπλέον, έχει αποδειχτεί ότι και η χρήση πρωτεϊνών αγελαδινού γάλακτος σε ζώα, οδηγεί στην ανάπτυξη σακχαρώδους διαβήτη τύπου 1. Σε μια μελέτη σχετικά με τη νέα διάγνωση διαβήτη τύπου 1, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη μελέτη είχαν αντισώματα ικανά να επιτεθούν στις πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος.
Αυτά τα αντισώματα φαίνεται ότι είχαν αναπτυχθεί λόγω της κατανάλωσης του βρεφικού τους γάλακτος, για να ανταποκριθούν στις πρωτεΐνες που υπάρχουν στο αγελαδινό γάλα αλλά, τα αντισώματα ήταν επίσης σε θέση να επιτεθούν στην ινσουλίνη που παράγουν τα κύτταρα του σώματος.
Τα αντισώματα που προέκυψαν για την καταστροφή των πρωτεϊνών του γάλακτος της αγελάδας κατέληξαν να επιτίθενται στην ινσουλίνη που παράγουν τα κύτταρα των παιδιών. Το ανοσοποιητικό σύστημα του βρέφους αναγνωρίζει τις πρωτεΐνες των βοοειδών ως ξενιστές και παράγει αντισώματα για να τους επιτεθούν.
Δυστυχώς, αυτά τα αντισώματα επιτίθενται όχι μόνο τις πρωτεΐνες των βοοειδών αλλά και στα κύτταρα που παράγουν την ινσουλίνη στο πάγκρεας.

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην παγκόσμια μελέτη που έχει αρχίσει και στην οποία τα παιδιά δεν καταναλώνουν καθόλου αγελαδινό γάλα, για να φανεί αν μπορεί να προληφθεί ο διαβήτης.

Σκλήρυνση Κατά Πλάκας
Τα στοιχεία που χρονολογούνται από το 1976 δείχνουν ότι, η κατανάλωση αγελαδινού γάλακτος συνδέεται με την ανάπτυξη της σκλήρυνσης κατά πλάκας (MS).
Μια μελέτη κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων σε 27 χώρες και 29 πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο βρήκε έναν ισχυρό συσχετισμό μεταξύ του αγελαδινού γάλακτος και της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι, καμία συσχέτιση με το βούτυρο ή το τυρί. Ένας αριθμός πρωτεϊνών του αγελαδινού γάλακτος έχει ήδη αποδειχθεί ότι πρόκειται να γίνει στόχος από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού των ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας .
Περαιτέρω, η ενέσιμη χρήση πρωτεϊνών σε πειραματόζωα έχει προκαλέσει βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα των ζώων. Άλλοι ερευνητές έχουν δείξει πώς, ορισμένες πρωτεΐνες στο αγελαδινό γάλα μιμούνται μέρος της ολιγοδενδρογλοιακής γλυκοπρωτεΐνης της μυελίνης, το μέρος της μυελίνης το οποίο θα ξεκινήσει την αυτοάνοση αντίδραση στη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Νόσος του Πάρκινσον
Το γάλα έχει επίσης συνδεθεί με τη νόσο του Πάρκινσον (PD).
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μεταξύ περισσότερων από 130.000 ενηλίκων στις ΗΠΑ που παρακολουθούνται εδώ και εννέα χρόνια, εκείνοι που κατανάλωναν τη μεγαλύτερη ποσότητα των γαλακτοκομικών τροφίμων είχαν αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου Πάρκινσον .
Οι άνδρες με τα υψηλότερα επίπεδα κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων είχαν 60% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν τη νόσο απ' ότι εκείνοι που κατανάλωναν μικρότερες ποσότητες γαλακτοκομικών προϊόντων, ιδιαίτερα το γάλα. Αυτό υποστηρίζουν παλαιότερα πορίσματα για την πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων και την ανάπτυξη της νόσου.
Η ίδια μελέτη έδειξε ότι,οι γυναίκες με μέτρια πρόσληψη γαλακτοκομικών βρέθηκαν επίσης να είναι σε υψηλού κινδύνου περιοχή της νόσου. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι Ιάπωνες και Αμερικανοί άνδρες στη Χονολουλού της Χαβάης που κατανάλωναν περισσότερο από 0,5 λίτρα γάλα την ημέρα είχαν 130% υψηλότερο κίνδυνο να προσβληθούν από τη νόσο του Πάρκινσον, απ' ότι οι άντρες που δεν έπιναν γάλα.
Σε μια μελέτη στην οποία συνολικά 128 συμμετέχοντες ανέπτυξαν νόσο του Πάρκινσον, ο κίνδυνος της νόσου αυξήθηκε καθώς η ποσότητα γάλακτος που κατανάλωναν κάθε ημέρα αυξήθηκε. Άτομα που κατανάλωναν περισσότερα από 454 γρ. γάλα την ημέρα , είχαν πάνω από τις διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν νόσο του Πάρκινσον απ ότι αυτοί που δεν έπιναν γάλα.

Καρδιοπάθεια.
Τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι, η κατά κεφαλή κατανάλωση των πρωτεϊνών γάλακτος και των γαλακτοκομικών σχετίζεται με τα εθνικά ποσοστά θνησιμότητας από καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο.


Το γάλα ΔΕΝ είναι σπουδαία τροφή.
Το αγελαδινό γάλα δεν είναι σπουδαία τροφή για τον άνθρωπο. Αυτό που παρουσιάζεται εδώ, είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό της επιστημονικής βιβλιογραφίας υπογραμμίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από την κατανάλωση γάλακτος. Ίσως στο μέλλον να δούμε προειδοποιήσεις για την υγεία στις συσκευασίες του γάλακτος.
Δυστυχώς, μας πουλάνε ένα απατηλό μήνυμα για περισσότερα από 50 χρόνια, ώστε ο καθένας μας να πιστεύει ότι, «το γάλα κάνει καλό στο σώμα μας».
Κανένα άλλο ζώο στον πλανήτη δεν καταναλώνει γάλα πέρα ​​από τη βρεφική του ηλικία, ούτε καταναλώνει γάλα άλλων ζώων. Παρ ‘όλα αυτά οι άνθρωποι είναι τα μόνα ζώα που υποφέρουν από υψηλά ποσοστά χρόνιων ασθενειών.
Για να περιπλέξουμε την εξίσωση αυτή ακόμη περισσότερο, μπορούμε να καταστρέψουμε πολλές από τις υγιεινές ιδιότητες του γάλακτος μέσω της διαδικασίας παστερίωσης, συμπεριλαμβανομένων των ενζύμων και των αντιοξειδωτικών, στη συνέχεια να αναμείξουμε το λίπος και τα υγρά μαζί με την ομογενοποίηση και να συνεχίσουμε να το αποκαλούμε, ένα φυσικό τρόφιμο.
Οποιεσδήποτε ευεργετικές ιδιότητες θα μπορούσε να είχε το γάλα σε πολύ μικρές ποσότητες, δεν υπάρχουν πια, λόγω της επεξεργασίας του. Στη συνέχεια, προσθέστε ζάχαρη και χημικά χρώματα για να έχετε ένα αρωματισμένο γάλα και θα έχετε μία απίθανη τοξική ένωση!
Η μόνη περίοδος στη ζωή μας κατά την οποία πρέπει να τρεφόμαστε με γάλα,
είναι όταν είμαστε μωρά και, μόνο με μητρικό γάλα.
Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να πίνουμε γάλα από άλλα ζώα.


Ναι αλλά μας αρέσει το γάλα, είναι απαραίτητο σε γλυκά και φαγητά, είναι και εύγευστο, τι κάνουμε; Πίνουμε Γάλα από Αμύγδαλα, Φουντούκια, Καρύδια, Καρύδα, όλα γάλατα φυσικά και αφομοιώσιμα από το ανθρώπινο σώμα.
Γάλα από ωμά αμύγδαλα:
Αγνό ρόφημα με πολλά θρεπτικά συστατικά και σημαντική πηγή ασβεστίου. Ιδανικό για άτομα με επίγνωση του τι επιτρέπουν να μπει στο σώμα τους. που δεν πίνουν το γάλα αγελάδας. Κατάλληλο για συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Το γάλα από ξηρούς καρπούς είναι εντελώς ήπιο για το στομάχι και χωνεύεται απαρατήρητα.
Έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση και απαλή υφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ουδέτερη βάση για μιλκ σέικ, δημητριακά πρωινού, παγωτά, μπεσαμέλ ή άλλες συνταγές. Το μόνο που χρειάζεται για να το φτιάξετε είναι ξηροί καρποί και νερό, αλλά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε κι άλλα συστατικά για να το κάνετε πιο γλυκό ή να του δώσετε άρωμα βανίλιας ή σοκολάτας ή ότι άλλο σας αρέσει!
1 κούπα ωμά αμύγδαλα (καρύδια, φουντούκια ή ότι άλλο επιλέξετε ΟΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ)
2 ή 3 κούπες νερό (ανάλογα με το πόσο πηκτό το προτιμάτε) δείτε το βίντεο
1 κούπα νερό (για να μουλιάσουν τα αμύγδαλα)
1 κουταλιά μέλι ή πετιμέζι
Αφήνετε τα αμύγδαλα να μουλιάσουν σε μία κούπα νερό για 8 – 10 ώρες.
Βάζετε στο blender τα αμύγδαλα, το μέλι και τις 2 – 3 κούπες νερό ανάλογα με το πόσο πηκτό θέλετε το γάλα.
Χτυπήστε το για 1 – 2 λεπτά.
Σουρώστε το με ένα μεγάλο σουρωτήρι.
Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει με φουντούκια, καρύδια, φιστίκια, καρύδα ή σουσάμι. Αποθηκεύστε το σε μια γυάλινη κανάτα, διατηρείται για 3 – 4 ημέρες. Η αμυγδαλόψιχα που απομένει μπορεί να βγάλει και άλλο γάλα μόνο που θα είναι πιο αραιό. Τέλος, μην πετάξετε την αμυγδαλόψιχα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρασκευή γλυκισμάτων (μπισκότα, κέϊκ κ.α.).
Γάλα από ωμά αμύγδαλα
Γάλα που παρασκευάζεται εύκολα, χωρίς να καταστραφούν τα ένζυμα του και το οποίο ωφελεί τον οργανισμό, σε μια τεράστια ποικιλία γεύσεων. Μπορείτε να το φτιάξετε μέσα σε 15 μόνο λεπτά. Επίσης το γάλα από αμύγδαλα, καρύδια και σπόρους από σουσάμι, ηλιόσπορους, κολοκυθόσπορο, κάσιους, φουντούκια που μάλιστα μπορούν να συνδυαστούν με μήλο, βερίκοκο, σταφίδες, μέλι, σφένδαμο ή πετιμέζι.
Υπάρχουν πολλές φυτικές πηγές για το ασβέστιο, οι οποίες είναι καλύτερες από το γάλα των ζωών. Το μπρόκολο και όλα τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά περιέχουν αρκετό ασβέστιο, όπως και το tofu, τα σύκα, οι σταφίδες και ακόμη τα φασόλια και τα λεμόνια. Τα φυτικό γάλα από αμύγδαλα και καρυδιά περιέχει, επίσης, ικανοποιητικές ποσότητες ασβεστίου, το ίδιο και ο ηλιόσπορος, ο κολοκυθόσπορος, και ο λιναρόσπορος. Αυτές οι τροφές είναι πολύ ωφέλιμες μην περιέχοντας χοληστερίνη, ζωική πρωτεΐνη και φυσικά το ζωικό λίπος του γάλακτος, μαζί με όλα τα τοξικά που τρέφουν το ζώο. Ο πίνακας που ακολουθεί είναι αρκετά κατατοπιστικός, συγκρίνετε την περιεκτικότητα των παρακάτω συστατικών.

Τα 240 ml ή μία μερίδα γάλακτος αμυγδάλου έχει περίπου 30-40 θερμίδες, 2,5-3 γρ. λίπους, 1 γρ. πρωτεΐνης, 1 γρ φυτικών ινών και πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Το γάλα αμύγδαλου περιέχει ακόρεστα λιπαρά που σημαίνει ότι βοηθά στην μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων. Δεν περιέχει καθόλου κορεσμένα λιπαρά, καθόλου χοληστερίνη και καθόλου λακτόζη.
Το γάλα αμύγδαλου περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα μαγγανίου, σεληνίου και βιταμίνης Ε. Το μαγγάνιο παίζει σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση των ενζύμων του σώματος. Το μαγγάνιο σε συνδυασμό με τον φώσφορο επίσης παίζουν ρόλο στο να διατηρούν τα δόντια και τα κόκκαλα υγιή.
Η βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό, προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων καταστρέφοντας τις ελεύθερες ρίζες που τους προκαλούν ζημιά. Το σελήνιο, από την άλλη μεριά είναι καλό για την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, για την αναπαραγωγή και για τον μεταβολισμό του θυρεοειδή αδένα. 

Το μαγνήσιο που περιέχει το γάλα αμύγδαλου βοηθά στην διάσπαση των τροφών που καταναλώνουμε σε ενέργεια. Επίσης βοηθάει στην λειτουργία των παραθυρεοειδών αδένων, που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή ορμονών γνωστών για την καλή υγεία των οστών. Το κάλιο που υπάρχει στο γάλα αμύγδαλου βοηθά στην διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος.
Το γάλα αμύγδαλου είναι επίσης καλή πηγή φλαβονοειδών. Αυτό συμβαίνει γιατί το γάλα αμύγδαλου παράγεται από την πολτοποίηση αμυγδάλων με την φλούδα τους. Η φλούδα είναι πλούσια σε φλαβονοειδή που ωφελούν την καρδιαγγειακή υγεία και επομένως προστατεύουν από διάφορες καρδιακές παθήσεις.


Προστάτεψε την υγεία σου.!

ΨΑΞΕ – ΜΑΘΕ – ΔΡΑΣΕ – ΤΩΡΑ
ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

coproskylo.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΕΕΛΠΝΟ: Κανένας θάνατος από ελονοσία

Μετά τις φήμες για θάνατο από ελονοσία, το ΚΕΕΛΠΝΟ καθησυχάζει τους πολίτεςΜετά τις φήμες για θάνατο από ελονοσία, το ΚΕΕΛΠΝΟ καθησυχάζει τους πολίτες
Μετά τη διαρροή δημοσιευμάτων για κρούσματα ελονοσίας, τα οποία έχουν προκαλέσει το θάνατο σε διάφορους πολίτες κυρίως στην περιοχή της Λακωνίας το ΚΕΕΛΠΝΟ διαψεύδει τις φήμες, όπως ξεκαθαρίζει και σε ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ:
«Σε απάντηση δημοσιευμάτων με θέμα την ελονοσία στην περιοχή της Λακωνίας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

Είναι γεγονός ότι έχουν καταγραφεί κρούσματα ελονοσίας στην Λακωνία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του ∆ήμου Ευρώτα. Κατά τη διάρκεια του 2011, έχουν δηλωθεί στο Τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης του ΚΕΕΛΠΝΟ συνολικά 57 κρούσματα ελονοσίας εκ των οποίων 27 σε Έλληνες, χωρίς ιστορικό μετακίνησης σε χώρες ενδημικές για ελονοσία, 7 σε αλλοδαπούς από μη ενδημικές χώρες, και 23 σε αλλοδαπούς από ενδημικές χώρες (κυρίως από το Πακιστάν).

Όλα τα κρούσματα ελονοσίας που έχουν καταγραφεί στην Λακωνία οφείλονται στο πλασμώδιο vivax (P.vivax), το οποίο εμφανίζει συνήθως ηπιότερη κλινική εικόνα.
∆εν έχουν καταγραφεί θάνατοι, που οφείλονται στην ελονοσία σε καμία περιοχή της χώρας, ενώ ένας υπερήλικας ασθενής στη Λακωνία, ο οποίος έπασχε από ελονοσία, απεβίωσε λόγω σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ δραστηριοποιήθηκε άμεσα μετά τη διάγνωση των πρώτων κρουσμάτων ελονοσίας στη Λακωνία, με ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας της περιοχής και ενημέρωση του κοινού. Επίσης πραγματοποιείται ενεργητική αναζήτηση κρουσμάτων στο επίκεντρο της επιδημίας (περιοχή Σκάλας Λακωνίας), ενώ παράλληλα το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζει την επαγρύπνηση και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Θεωρείται ότι η περίοδος μετάδοσης της ελονοσίας στην περιοχή έχει διακοπεί από τις 13 Νοεμβρίου 2011, ενώ το τελευταίο περιστατικό σε Έλληνα υπήκοο ανέφερε έναρξη συμπτωμάτων στις 18 Οκτωβρίου 2011.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΥΥΚΑ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για το θέμα της ελονοσίας. Πρέπει να τονιστεί ότι με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα ελονοσίας στην περιοχή, το αντίστοιχο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC-Atlanta) εξέδωσε στα τέλη Οκτωβρίου 2011 οδηγία για τους ταξιδιώτες προς Λακωνία με σύσταση χημειοπροφύλαξης για την ελονοσία, η οποία άρθηκε στις 16/12/2011, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι έχουν δρομολογηθεί οι κατάλληλες δράσεις και ληφθεί τα σωστά μέτρα ελέγχου της επιδημίας.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΥΥΚΑ σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχει ήδη αναπτύξει Στρατηγικό Σχέδιο ∆ράσης για τον Έλεγχο της Ελονοσίας στην Ελλάδα, το οποίο καθορίζει τις δράσεις για την επόμενη περίοδο αυξημένης κυκλοφορίας των ανωφελών κουνουπιών (άνοιξη- φθινόπωρο 2012). Όσον αφορά στον ιό του ∆υτικού Νείλου (∆Ν), θα πρέπει να τονιστεί ότι πρόκειται για διαφορετικό λοιμώδες νόσημα, το οποίο μεταδίδεται με το απλό κουνούπι (γένος Culex). Στη χώρα μας δεν είχε καταγραφεί περιστατικό λοίμωξης από τον ιό του ∆Ν σε ανθρώπους, μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Το καλοκαίρι του 2010 καταγράφηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ συνολικά 262 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα λοίμωξης από ιό του ∆Ν στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, από τα οποία 191 παρουσίασαν εκδηλώσεις από το κεντρικό νευρικό σύστημα (εγκεφαλίτιδα ή/και μηνιγγίτιδα). Καταγράφηκαν συνολικά 35 θάνατοι, όλοι σε υπερήλικα άτομα με υποκείμενα νοσήματα.

Κατά τη διάρκεια του 2011 διαγνώστηκαν συνολικά 101 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του ∆Ν, από τα οποία 76 εμφάνισαν εκδηλώσεις από το κεντρικό νευρικό σύστημα. Σημειώθηκαν επίσης 8 θάνατοι σε ασθενείς άνω των 65 ετών με υποκείμενα νοσήματα. 

Τα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του ∆Ν εμφανίστηκαν σε νοτιότερες περιοχές της χώρας, κυρίως δε στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Αττικής. Το τελευταίο περιστατικό εμφάνισε συμπτώματα στις 18 Οκτωβρίου 2011. Ο μικρότερος αριθμός κρουσμάτων λοίμωξης από τον ιό του ∆Ν κατά την περίοδο 2011, υποδηλώνει επίσης την έγκαιρη λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων για την διακοπή της μετάδοσης του ιού.
Όσον αφορά τη λοίμωξη από τον ιό του ∆Ν, δε συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με την είσοδο και παραμονή μεταναστών στην Ελλάδα.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ προχώρησε τόσο σε εκτεταμένες δράσεις ενίσχυσης της επιδημιολογικής επιτήρησης της λοίμωξης από τον ιό του ∆Ν, εκπαίδευσης και ενημέρωσης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας, όσο και στη λήψη μέτρων περιορισμού της μετάδοσης της νόσου (κωνωποκτονίες). Επίσης χρηματοδότησε την διενέργεια δύο επιστημονικών μελετών: μία μελέτη οροεπιδημιολογικής διερεύνησης στην περιοχή της επιδημίας του 2010 και μία μελέτη χαρτογράφησης των κουνουπιών σε όλη την επικράτεια για την αξιολόγηση κινδύνου ανά περιοχή.

Τέλος το ΚΕΕΛΠΝΟ συμμετέχει σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ μαζί με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και άλλους ακαδημαϊκούς και δημόσιους φορείς με θέμα τα νοσήματα που μεταδίδονται με διαβιβαστές, όπως η ελονοσία και η λοίμωξη από τον ιό του ∆υτικού Νείλου.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του ∆υτικού Νείλου και για τα κρούσματα ελονοσίας αναφέρονται στις εκθέσεις επιδημιολογικής επιτήρησης που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ 

 www.keelpno.gr».
Διαβάστε περισσότερα » »

Στάση πληρωμών στις επικουρικές.

Καμπανάκι κινδύνου για την καταβολή των επικουρικών συντάξεων χτύπησε η γενική
γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Αθηνά Δρέττα, η οποία μιλώντας στο Mega τόνισε ότι τα ταμειακά αποθέματα του μεγαλύτερου επικουρικού ταμείου, του ΕΤΕΑΜ, φτάνουν μέχρι τον Μάρτιο.


Η κ. Δρέττα ανέφερε επίσης πως αν γίνουν οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, τότε μπορεί να εξισορροπηθούν οι ανισορροπίες και να «μπορούμε να πληρώσουμε», σημειώνοντας πως διαφορετικά «σε τρεις μήνες δεν έχουμε να πληρώσουμε επικουρικές συντάξεις».


Διαβάστε περισσότερα » »

Στην επιχείρηση αποχιονισμού στην Εορδαία η κάμερα του kozan.gr - Δείτε τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα (Βίντεο)

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του kozan.gr από τη σημερινή επιχείρηση αποχιονισμού των μηχανημάτων του Δήμου στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Εορδαίας, και κυρίως στα τοπικά διαμερίσματα Ερμακιάς, Σπηλιάς και Καρυοχωρίου.
 
 
 
 


Διαβάστε περισσότερα » »

ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα » »

H Ρωσική τηλεόραση υποστηρίζει οτι ο Nibiru υπάρχει και πλησιάζει και δεν ειναι ο κομητης elenin.

Η επιστήμη μας δείχνει ότι οι επιδράσεις της βαρύτητας απο το φεγγάρι μας στη γη είναι σημαντικές .
Έτσι αν ένας πλανήτης στο μέγεθος του nibiru έρθει κάπως κοντά σε μας, νομίζω ότι θα....έχουμε μερικά σημαντικά αποτελέσματα. Δεν θέλω να φοβίσω κανέναν!
Η Αναφορά του Ρωσικου καναλιου είναι εδώ:http://en.wikipedia.org/wiki/TV_Center
και εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/REN_TV
Διαβάστε περισσότερα » »