Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Όλη η Αλήθεια


Γεωγραφία
Η Καταλωνία είναι μια επαρχία της Ισπανίας, με πρωτεύουσα τη Βαρκελώνη, που κείται στα ΒΑ της Ισπανίας, επί της Μεσογείου.
Ιστορία
Από την εγκυκλοπαίδεια διαβάζουμε.
Ο Γάμος της Ισαβέλας της Καστίλλης, και του Φερδινάνδου της Αραγωνίας, (1469), επέτρεψε την πλήρη ανάκτηση της χώρας, και προετοίμασε την Εθνική Ενότητα των Ισπανών, από εισβολές Μουσουλμάνων (Β. Αφρική), και Εβραίων από Ισραήλ.
Το θρησκευτικό συναίσθημα, και το πνεύμα ανεξιθρησκείας που επικρατούσε στις σχέσεις μεταξύ Χριστιανών, Μουσουλμάνων, και Εβραίων, – (μεγάλη η δύναμη τότε της Ιεράς Εξέτασης),- είχε παραχωρήσει τη θέση σε μιά όλο και μεγαλύτερη αδιαλλαξία της κοινής γνώμης, και της Εκκλησίας, απέναντι των Εβραίων , και Μουσουλμάνων.
Έτσι άρχισαν οι περιορισμοί της θρησκευτικής τους δραστηριότητος, και οι βίαιοι προσηλυτισμοί, ακόμα και σφαγές.
Εκδόθηκε μάλιστα και Βασιλικό διάταγμα που εξόριζε τους Εβραίους στις άλλες χώρες της Ευρώπης, έτσι μερικοί Εβραίοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη διωγμένοι από την Ισπανία του ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΥ & ΙΣΑΒΕΛΛΑΣ, και οι άλλοι πήγαν στις χώρες της Β.Ευρώπης, όπου πλούτισαν παίζοντας με τα νομίσματα, Σαράφικα, Χρηματιστήρια, Τράπεζες, και τα δάνεια, κοινώς έγιναν τοκογλύφοι!!!
Σημερινή Πραγματικότητα
Οι Εβραίοι δεν ξεχνούν, μετά από το Μεσαίωνα, μετά τόσα πολλά χρόνια, εκδικήθηκαν την Ισπανία. Τώρα βρήκαν την ευκαιρία που μεσουρανούν σαν Κοσμοκράτορες.
Μετά τους Καταλωνούς, έρχεται η σειρά των Βάσκων…….
Για να τους διώξει η ΙΣΑΒΕΛΛΑ, κάτι θα της έκαναν……
Οι Καταλανοί πέσανε θύμα της ΕΛΙΤ Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, δηλαδή ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, κ.λ.π.
Πέσανε θύμα της Σιωνιστικής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και των Επικυρίαρχων Παγκοσμιοποιητών.
Θα πάθουμε και εμείς τα ίδια με τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, που μαζεύτηκαν εδώ, υπό την προστασίαν της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης του ΣΟΡΟΣ.
Οι Κοσμοκράτορες Εβραίοι δεν ξεχνούν όσα χρόνια και να περάσουν…………
Πολύ φοβάμαι ότι μετά την ΙΣΠΑΝΙΑ, έρχεται η σειρά μας, εκδίκηση για ιστορικούς λόγους, διότι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, στην εκστρατεία του στη Μέση Ανατολή είχε καταλάβει το ΙΣΡΑΗΛ!!!
Δείτε με πόση λύσσα εμποδίζουν την ανακάλυψη του τάφου του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!
Έχουν σχέδια για την Ελληνική Μακεδονία………….

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »