Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

To μέλι και o καρκίνος. Δυο θανάσιμοι εχθροί!!!

Για όσους το ακούνε πρώτη φορά μοιάζει απίστευτο αλλά είναι απόλυτα αληθινό.
Το μέλι και ο καρκίνος δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους.

Η αλήθεια είναι ότι η σύγχρονη επιστήμη δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει αλλά σίγουρα, πάμπολλες μελέτες το επιβεβαιώνουν και ο αριθμός τους μεγαλώνει καθημερινά.

Η καρκινογένεση είναι μια διαδικασία πολλαπλών σταδίων και έχει πολυ- παραγοντική αιτιολογία. Γνωρίζουμε ότι μεταξύ άλλων μπορεί να φταίει η έκπτωση της ανοσολογικής κατάστασης, διάφορες λοιμώξεις που χρονίζουν, οι χρόνιες φλεγμονές, πληγές που δεν κλείνουν εύκολα, η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης κλπ. κλπ.

Το μέλι, όπως τώρα πλέον αποδείχτηκε επιστημονικά και μάλιστα με αξιόπιστες εργασίες που δεν αμφισβητούνται, είναι ένα φυσικό τονωτικό για το ανοσοποιητικό, διαθέτει ουσίες με φυσική αντι-φλεγμονώδη δράση, είναι φυσικό αντιμικροβιακό και προάγει την επούλωση τραυμάτων και ελκών που χρονίζουν.ιδιότητες του μελιού

Θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι το μέλι είναι ένα εκ φύσεως «εμβόλιο» που μας προφυλάσσει από τον καρκίνο.

Το παράδοξο.

Το μέλι έχει στη σύσταση του διάφορες ουσίες, κυρίως όμως ένα μείγμα σακχάρων. Αν και τα σάκχαρα καθεαυτά ευνοούν τον καρκίνο, το μέλι έχει ιδιότητες αντικαρκινικές που όπως προείπαμε συνεχώς τεκμηριώνονται.


μέλισσα και γύρη

Επί των ημερών μας, το ερευνητικό ενδιαφέρον για τον ακριβή τρόπο (*) αυτής της δράσης αυξάνεται. Μένει να αποδειχτεί αν πρόκειται για ένα ή περισσότερα ‘’μονοπάτια’’ μέσω των οποίων οι διάφορες ουσίες που περιέχει ασκούν την δράση τους.

Πάντως η δράση αυτή σίγουρα υφίσταται και οι ενδιαφερόμενοι για την υγεία τους και την υγεία των δικών τους, καλό είναι να επωφεληθούν.

Ο καλλίτερος τρόπος είναι να προσθέσουν το μέλι στο διαιτολόγιο τους και το διαιτολόγιο των παιδιών τους, ενώ μπορούν να προσφεύγουν συχνά και σε πηγές όπως η γύρη, το ψωμί της μέλισσας, η ευρωπαϊκή και κυρίως η βραζιλιάνικη πρόπολη ή και το εκχύλισμα προνύμφης κηφήνα, που ‘’συμπυκνώνουν’’ τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού.


κηφήνας

(*) Μεταξύ των μηχανισμών που προτείνονται για να ερμηνευτεί η αντικαρκινική δράση του μελιού, είναι η αναστολή του πολλαπλασιασμού των κακοήθων κυττάρων, η επαγωγή της απόπτωσης και η διακοπή του κυτταρικού κύκλου.

Καταλήγοντας: Το μέλι και ο καρκίνος είναι όντως θανάσιμοι εχθροί. Θα είχε μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν στις αναπτυσσόμενες χώρες όπου οι πόροι για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου είναι περιορισμένοι, εφαρμόζονταν κατάλληλα διαιτητικά προγράμματα (δημογραφικές μελέτες) σε μεγάλες μάζες πληθυσμού.

αν σας ενδιαφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες και εργασίες για το μέλι και τις ιδιότητες του, αναζητήστε πηγές στην επιστημονική ανασκόπηση που σας παραθέτω:
Evid Based Complement Alternat Med. 2013; 2013: 829070.
Published online 2013 Dec 2. doi: 10.1155/2013/829070
PMCID: PMC3865795
Honey as a potential natural anticancer agent: A review of its mecanisms

ΠΗΓΗ
http://therapeftis.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ του Αντνώνη Ι. Γρυπαίου


%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b7Μετά την κατάρρευσην του Κομμουνιστικού συστήματος στη ΡΩΣΙΑ, και την αναλαβή από τον πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ της εξουσίας & ηγεσίας της χώρας αυτής, οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έχασαν τον ένα πόλο στήριξης της Επικυριαρχίας αυτών στη Γη.
Με την έλευσην του προέδρου DONALD TRUMP στις ΗΠΑ, οι Περιούσιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, κινδυνεύουν να χάσουν και το δεύτερο πόλο στήριξης της παγκόσμιας εξουσίας αυτών.
Η Γερμανία τελεί υπό κατοχήν των Περιούσιων Κοσμοκρατόρων. Ήδη έβαλαν τον ΓερμανοΕβραίο Μάρτιν Σούλτζ αντίπαλο της Μέρκελ.
Μέρκελ ή Σούλτζ εξασφαλίζουν οι Κοσμοκράτορες τον έλεγχο της Γερμανίας.
Ολόκληρη η Ε.Ε. είναι υπό κατοχήν της ηγεσίας (ΕΛΙΤ) των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Η Ασία τελεί υπό κατοχήν της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων.
Η Χρεοκοπία της Ελλάδος, και όλα τα εξ’ αυτής δεινά των Ελλήνων, είναι συνέπεια των ενεργειών της Σιωνιστικής Επικυριαρχίας.
Οι Κοσμοθεωρίες Κομμουνισμός, Καπιταλισμός, Σοσιαλισμός, Νεο-Φιλελευθερισμός, κ.λ.π. είναι επινόηση των φιλοσόφων των Περιούσιων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, (ΜΑΡΞ, κλπ.) για την εκμετάλλευση των κατοίκων του Πλανήτη, και την επιβίωσην του λαού των Περιούσιων.
Στη ΡΩΣΙΑ ο πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ κατάφερε να εθνικοποιήσει όλες τις Τράπεζες της Ρωσίας, και να κρατικοποιήσει τον κρατικό ορυκτό πλούτο,(ΧΡΥΣΟ), και τις πηγές ενέργειας της χώρας αυτής, (Πετρέλαια+Φυσικό Αέριο), τις οποίες κατείχαν οι Κοσμοκράτορες, και έτσι η Ρωσία έγινε υπερδύναμη.
Στις Η.Π.Α. οι Περιούσιοι Επικυρίαρχοι κατέχουν τα πάντα. Από τράπεζες, χρηματιστήρια, ΜΜΕ, πηγές ενεργείας, εθνικό νόμισμα, πολιτικοί, κλπ. Οι Επικυρίαρχοι κατέχουν όχι μόνον τις ΗΠΑ, αλλά όλην την Αμερικανική Ήπειρο, όπως κατέχουν την Ευρώπη δια της Γερμανίας. Η Γερμανία είναι ο οικονομικός χωροφύλαξ της Ε.Ε.
Να δούμε πως ο πρόεδρος ΤΡΑΜΠ πως θα τα καταφέρει. Ήδη έχει δώσει τα πρώτα καλά δείγματα.
Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας στις ΗΠΑ, οι ένοπλες δυνάμεις, το Καπιτώλιο, το διπλωματικό σώμα, κ.λ.π. είναι υπό τον έλεγχο των Σιωνιστών Περιούσιων Επικυρίαρχων της Γης.
Εν όψει του κινδύνου να χάσουν οι Περιούσιοι Κοσμοκράτορες τον έλεγχο των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του πλανήτη Γη, (Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών), είναι υποχρεωμένη η ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων, να προβεί στην ανατροπή διά της δολοφονίας, ή διά άλλων μεθόδων, των δύο Θεόπεμπτων ηγετών ΗΠΑ & ΡΩΣΙΑΣ.
Βλέπε περίπτωση δολοφονίας προέδρων Λίνκολν, Κένεντυ.
Τον Πρόεδρο Κένεντυ τον «έφαγαν» διότι ήθελε να αναλάβει τον έλεγχο του δολαρίου.
Τους δίδυμους πύργους στη Νέα Υόρκη, τους γκρέμισαν με χιλιάδες θύματα, για να βγάλουν τις ΗΠΑ στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. (Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία,) κλπ.
Τα πάντα για την προστασία του Ισραήλ!!!
Οι ΗΠΑ μέχρι της προεδρίας ΟΒΑΜΑ, τελούσαν υπό κατοχήν της ΕΛΙΤ των Περιούσιων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!
Τα πάντα μπορούν να κάνουν οι Περιούσιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να μη χάσουν την εξουσία στο πλανήτη, αφού κατέχουν όλο το πλούτο της Γης. (Βλέπε Πρωτόκολλον 22ον των Σοφών της Σιών).
Προκειμένου να χάσουν την εξουσία του Πλανήτη, η ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων είναι υποχρεωμένη να εξωθήσει την διεθνή παγκόσμια κοινότητα, σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Οι ίδιοι οι Περιούσιοι Κοσμοκράτορες έχουν προνοήσει να κατασκευάσουν πολυτελέστατα υπόγεια καταφύγια διά την επιβίωσην αυτών.
Γιαυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή από την ανθρωπότητα, να βοηθήσουμε το έργο των δύο Θεοσόφων και Θεόπεμπτων ηγετών, ΤΡΑΜΠ & ΠΟΥΤΙΝ, για να αποφύγουμε την καταστροφή του Πλανήτη, και το θάνατο ημών των ιδίων.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »