Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ του Αντώνη Γρυπαίου


Η ιστορική πλέον φράση «Ανήκομεν εις την Δύσην», που εκφώνησε
ο τότε Πρωθυπουργός Κων/νος Καραμανλής, ισχύει ακόμα λόγω υποτελών, δοσιλόγων, φοβισμένων, και ανικάνων πολιτικών ηγετών.
Εκείνη την εποχή δικαιολογημένα ο τότε Πρωθυπουργός εκφώνησε
το δόγμα αυτό, διότι τότε στο πλανήτη επικρατούσε ο ψυχρός
πόλεμος, και ενώ στη Δύση υπήρχε μια αληθής δημοκρατία, με ελεύθερη ακμάζουσα οικονομία, στην Ανατολή υπήρχε μια δικτατορία του Κομμουνισμού με φτώχεια και οικονομική ύφεση.
Στη Δύση υπήρχαν τότε πολιτικοί ηγέτες μεγάλου βεληνεκούς, όπως
στις ΗΠΑ ο πρόεδρος John Kennedy, μέχρι που δολοφονήθηκε από τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, στην Αγγλία Πρωθυπουργός ήταν ο Μακ-Μίλαν διάδοχος του Τσώρτσιλ, στη Γαλλία Πρόεδρος ο Ντε-Γκώλ, στη Γερμανία Καγκελάριος ο Αντενάουερ με τον Έρχαρντ,
και όχι η Σιωνίστρια Μέρκελ, στο Βέλγιο ο Σπάακ, και άλλοι επιφανείς.
Στο ΝΑΤΟ ήταν Γ.Γ. διαπρεπείς πολιτικοί δημοκρατικοί ηγέτες, και στον Ο.Η.Ε. ήταν μεγάλες σοφές προσωπικότητες όπως ο Ντάγκ Χάμμερσελντ που δολοφονήθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στη Ζούγκλα της Αφρικής από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. διότι δεν ήταν όργανο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων-Δικτατόρων.
Γιαυτό λέμε δικαίως ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδος, εκφώνησε
το δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην».
Στην Ανατολή ήταν Πρόεδροι & Γ.Γ. επίσης μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες, όπως στη Ρωσία ο Νικήτα Χρουτσώφ, διάδοχος του Στάλιν, ο Μπρέζνιεφ, ο Μάο-τσε-Τούνγκ στη Κίνα, ο Χο-τσι-Μίνχ στο Βιετ-Νάμ, και άλλες ιστορικές προσωπικότητες σε διάφορες χώρες της Ανατολής. Έπρεπε τότε κάπου να ενταχθεί μια μικρή χώρα.
Ο τότε Έλληνας Πρωθυπουργός έχαιρε πλήρους εκτιμήσεως και υποστηρίξεως των μεγάλων εκείνων ηγετών της Δύσεως, τον έβλεπαν σαν ισότιμο μέλος, και όχι σαν πιόνι & μαριονέτα όπως βλέπουν τους
σημερινούς «Έλληνες»  πολιτικούς.
 Οι σημερινοί κατάντησαν ορντινάντσες της Γερμανίδας Μέρκελ, μιας πολιτικού εκμεταλλεύτριας των μικρών φτωχών κρατών, που χαίρει διεθνούς ανυποληψίας. Δεν σέβεται την αλληλεγγύη μέσα στην Ε.Ε.
Οι ηγέτες της Ευρώπης τότε ήταν παγκοσμίως σεβάσμιοι.
Έκτοτε αντεστράφησαν οι όροι. Σήμερα στη Δύση έχουμε μια πλήρη Σιωνιστική Δικτατορία με δημοκρατικό μανδύα, με οικονομίες σε ύφεση και χρεωμένες με μεγάλα δημόσια χρέη.
Σήμερα τις χώρες της Δύσεως κυβερνά ο Σιωνιστής Αυτοκράτορας των τραπεζών & αγορών Ρότσιλντ.
Σήμερα τη Δύση κυβερνά η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, με ηγέτες ψυχασθενείς Ολιγάρχες και Μεγιστάνες!!!
Σήμερα οι ψυχασθενείς Μεγιστάνες της Ν.Τ.Π. έχουν μαριονέτες στις ΗΠΑ τον ΟΒΑΜΑ, και στην Ευρώπη τη Σιωνίστρια Μέρκελ.
Αυτοί διατάζουν από τα παρασκήνια, εν κρυπτώ!! Τα πιόνια εκτελούν!!
Οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. θεωρούνται τα μικρόβια της Γης.
Οι τοπικοί εφιάλτες πολιτικοί, μας σκλάβωσαν στα μικρόβια της Γης.
Όλες οι κακοδαιμονίες του πλανήτη προέρχονται από αυτά τα μικρόβια.
Όλα τα ΜΜΕ διεθνή & ντόπια, αποφεύγουν – αν και γνωρίζουν- να αναφερθούν στη Ν.Τ.Π. και στους ηγέτες αυτής, αναφέρονται μόνο στις τοπικές κυβερνήσεις Ευρώπης & Αμερικής, λες και αυτές κάνουν κουμάντο στο Πλανήτη. Κουμάντο κάνουν οι ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στις χώρες της Δύσης, στην Ανατολή έχουμε τη δημοκρατική Ρωσία με έναν ηγέτη πρώτου μεγέθους τον Βλαδίμηρο ΠΟΥΤΙΝ, και με οικονομία ακμάζουσα. Τα ίδια και στη Κίνα.  
Στη Δύση σήμερα έχουμε πολιτικούς ηγέτες πιόνια & μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., γιαυτό το δόγμα του Κων/νου Καραμανλή δεν πρέπει να συνεχίζεται για το συμφέρον της χώρας.
Οι πολιτικοί ηγέτες των κρατών της Δύσης κατάντησαν ορντινάντσες
των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, βλέπε ΟΒΑΜΑ, Μέρκελ, Ολάντ, Κάμερον, κ.λ.π., οι δε Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κατέληξαν να είναι σφογγοκολάριοι των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Οι Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. διάδοχοι του ανθρωπιστή πολιτικού ηγέτη Ντάγκ Χάμμερσελντ, ιδόντες τον τραγικό θάνατον αυτού και τα γενόμενα, εφοβήθησαν, υπέκυψαν, και έγιναν ορντινάντσες της Σιωνιστικής ΝΤΠ.
Στις Η.Π.Α. οι διάδοχοι του τραγικού προέδρου Κένεντυ, ιδόντες και αυτοί το τραγικό τέλος του νεαρού ηρωϊκού Προέδρου, κατέληξαν να είναι εκτελεστικά όργανα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες κατέλαβαν τη παγκόσμια εξουσία με δολοφονίες τοπικών Προέδρων και Πρωθυπουργών. Η Δημοκρατία σε όλα τα κράτη κινδυνεύει να αντικατασταθεί από παγκόσμια δικτατορία,
της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. των τρελών ηγετών αυτής.
Στην Ευρώπη Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί & υπουργοί είναι πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Πλανητάρχης δεν είναι ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως μερικά απληροφόρητα ΜΜΕ λένε και γράφουν, Πλανητάρχες είναι οι φρενοβλαβείς Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Σήμερα η ζυγαριά της ανθρωπότητας έγειρε προς την Ανατολή, (Ρωσία-Κίνα), γιαυτό το παλαιό δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην», δεν πρέπει να ισχύει άλλο, αλλά να αντικατασταθεί με το δόγμα,
«Ανήκομεν όπου είναι το συμφέρον της Ελλάδος». Αλλά ποιος να το κάνει αυτό;;; μήπως οι σημερινοί Σιωνιστές πολιτικοί;;;
Η Ελλάδα των Σιωνιστών πολιτικών σήμερα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Σιωνίστρια Μέρκελ, απόγονο των εγκληματιών κατά της Ελλάδος.
Η Ελλάδα των μαριονετών του Ρότσιλντ ετοιμάζεται να ζητήσει και νέα δάνεια, αντί να παράγει πλούτο για το λαό, εκμεταλλευόμενη τον ορυκτό μας πλούτο, και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή του κράτους.
Οι προδότες πολιτικοί γνωρίζουν μόνο φόρους, τέλη, & χαράτσια!
Οι εφιάλτες πολιτικοί μόνο με δάνεια μπορούν να κυβερνούν.
Η στημένη απάτη της εξόδου στις αγορές (Ρότσιλντ) για δάνεια, είναι ταφόπλακα σε μελλοντική διαγραφή και διαπραγμάτευση του χρέους.
Βγαίνουμε στις Σιωνιστικές αγορές με το Βρετανικό/Σιωνιστικό δίκαιο
που είναι πολύ σκληρό και βάρβαρο για το δανειζόμενο.
Βγαίνουμε στις αγορές να δανειστούμε για να πληρώσουμε τα τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του ROTHSCHILD.
Αγορές είναι, η Wall Street και όλα τα διεθνή χρηματιστήρια, η Goldman Sachs, Merril lynch, Morgan Trust, CityTrust,   Ε.Κ.Τ.,
J.P. Morgan, Bundesbank, DeutscheBank, και άλλοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι Σιωνιστές συμφερόντων του Ρότσιλντ. Δηλαδή οι λύκοι….
Οι αγορές είναι των Σιωνιστών, και το χρήμα δικό τους………  
Εμείς πληρώνουμε τα δάνεια, αυτοί κάνουν παιχνίδια στις πλάτες μας.
Οι Κοσμοκράτορες διαλέγουν τους δικούς τους πολιτικούς για την εξουσία!!! Στη Γαλλία επέλεξαν τον Ολάντ, δικό τους άνθρωπο.
Στην Αγγλία τον άφωνο και άχρωμο Κάμερον δικό τους άνθρωπο.
Στην Αγγλία έχουν τη Βουλή των Λόρδων, όπου οι Λόρδοι είναι όλοι τους Εβραίοι-Σιωνιστές. Λόρδος είναι και ο ηγέτης της Ν.Τ.Π.
Στη Γερμανία έχουν τη Σιωνίστρια Μέρκελ, μαριονέτα της Ν.Τ.Π. και άνθρωπο των ψυχοπαθών ηγητόρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Στην Ε.Ε. έχουν τους Μπαρόζο, Βαν-Ρομπαϊ, Soultz, Oli Ren, κ.λ.π.
Στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες επέλεξαν ανθρωπάκια φανατικά δικά τους, αφελή και επιπόλαια, πιστούς υπηρέτες του Ρότσιλντ, προέδρου της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. (Βλέπε «Έλληνες» πολιτικοί).
Στο ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, και λοιπούς οργανισμούς επέλεξαν πιόνια δικά τους.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι του προέδρου Ρότσιλντ, έφεραν στις χώρες της Δύσης τη Σιωνιστική Δικτατορία και οικονομική ύφεση, με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι λαοί της Δύσης. Αυτοί είναι οι δανειστές μας.
Τους χρειάζεται μια καλή Σεισάχθεια, διαγραφή χρεών!!
Αλλά φρόντισαν και μας δέσανε με το Αγγλικό/Σιωνιστικό δίκαιο, που υπόγραψαν οι εφιάλτες πολιτικοί μας, λες και αυτοί θα πληρώσουν το δάνειο. Λένε εμείς τώρα να κάνουμε τη δουλειά μας, και άσε…….  
Στις καταχρεωμένες ΗΠΑ, και στη Σιωνιστική Ναζιστική Γερμανία, που λειτουργούν κάτω από τις προστατευτικές πτέρυγες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. , πράξεις τέτοιες σαν την βαρβαρότητα των μεθόδων χρεοκοπίας της Ελλάδος,  που ζήσαμε από το 2009, και συνδέεται με τη συνωμοσιολογική θεωρία της εκμετάλλευσης των λαών, είναι κτηνωδία και δολοφονικές μέθοδοι για τους απροστάτευτους μικρούς λαούς.
Οι Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εν αγνοία τους έγιναν όργανα και θύματα, στα χέρια των ψυχοπαθών ηγητόρων της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κάποιος πρέπει να τους αφυπνίσει!!!
Παίζουν Γεωστρατηγικά παιχνίδια της αρεσκείας των ψυχοπαθών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας-Δικτατορίας.
Οι Αγγλοσαξωνικές Σιωνιστικές κυβερνήσεις των ΗΠΑ& Αγγλίας, μαζί με τη Ν.Τ.Π. εξολόθρευσαν και επτώχευσαν μικρούς λαούς για να αρπάξουν τη Γη τους. 
Ίδια τύχη αναμένει εμάς τους  Έλληνες, αφού οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες υποβλέπουν το μέλλον μας και τη πατρίδα μας, με τη Σατανική μέθοδο της λαθρομετανάστευσης.            
Τώρα οι Σιωνιστές πράκτορες που κυβερνούν την Ελλάδα, ετοιμάζονται
να ψηφίσουν το αντι-ρατσιστικό ν/σ που ποινικοποιεί την όποια αντίδραση στη λαθρομετανάστευση, για να γίνει η Ελλάδα Μπαγκλαντές. Το αντιρατσιστικό αυτό ν/σ δεν αναγνωρίζει τις γενοκτονίες των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, των Ποντίων, και των Αρμενίων, αλλά δέχεται ΜΟΝΟ την Εβραϊκή Γενοκτονία!!
Το αντιρατσιστικό ν/σ είναι απαίτηση και διαταγή του David Harris του ΑμερικανοΕβραϊκού λόμπυ των ΗΠΑ !!
Τέτοια μεγάλη προδοσία κατά της Ελλάδος, διαπράττουν οι πολιτικοί !!
Δυστυχώς οι άσχετοι και ανίδεοι βουλευτές θα το ψηφίσουν!!
Οι πολιτικοί της Ελλάδος, εκτέλεσαν όλα τα σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. χρεοκοπίας της Ελλάδος, εφάρμοσαν όλα τα χαράτσια, και συμφώνησαν στο να μειωθεί ο μισθός-συντάξεις των Ελλήνων στα 360 ευρώ. Συμφώνησαν στα σχέδια της Ν.Τ.Π. για τα εθνικά μας θέματα!!!
Πάνε χαμένα Κύπρος, Αιγαίο, νησιά, Θράκη, Μακεδονία!!!
Πάει χαμένος όλος ο ορυκτός πλούτος των Ελλήνων! (Χρυσός+Πετρέλαια+Φυσικό Αέριο, κ.λ.π. ορυκτά), αφού τα θέλουν οι κ.κ. Rothschilds + Rockefellers της Ν.Τ.Π..
Όλο το κόλπο της Ν.Τ.Π. ήταν δια της χρεοκοπίας να πετύχουν εσωτερική υποτίμηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, ώστε να διαμελίσουν την Ελλάδα, και να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο.
Ο πρόεδρος του ΑμερικανοΣιωνιστικού λόμπυ Δαυϊδ Χάρρις, λέει στα τοπικά πιόνια. «Εγώ είμαι το αφεντικό σας», και αυτοί υπερηφάνως το δέχονται. 
Οι σημερινοί πολιτικοί της Δύσης είναι εργαλεία της Σιωνιστικής ΝΤΠ.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ οργάνωσαν τα γεγονότα στην Ουκρανία, κατόπιν εντολών των αφεντικών τους της Ν.Τ.Π.
Ο ψυχρός πόλεμος επανήλθε, κατόπιν εντολών των Κοσμοκρατόρων.
Ο ψυχρός πόλεμος της Σιωνιστικής Δύσης, με τις δυνάμεις της Ανατολής, είναι πραγματικότητα, με τις χώρες της Δύσης να καταστρώνουν ήδη στρατηγικά σχέδια σε πολλά μέτωπα!!
Στις χώρες της Δύσης πλανητάρχης δεν είναι ο ΟΒΑΜΑ, αλλά ο Αυτοκράτορας των τραπεζών πρόεδρος της Ν.Τ.Π. Ρότσιλντ.
Ο Σιωνιστής Rothschild εκφράζει πλέον τη Δύση και το δυτικό πολιτισμό, και όχι οι εκλεγμένοι πολιτικοί ηγέτες και η Ιστορία.
Οι κ.κ. Rothschilds & Rockefellers είναι «όλα τα λεφτά» για τη δύση.
Ο Rothschild κυβερνά την Ευρώπη, και ο Rockefeller την Αμερική!
Και οι δύο μαζί ελέγχουν οικονομικά όλο το πλανήτη!!
Αυτοί οι δύο πρόεδροι της Ν.Τ.Π. είναι η Δυτική Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική εξουσία, καθρέπτης του σημερινού δυτικού πολιτισμού.
Αυτοί οι δύο Σιωνιστές πρόεδροι της Ν.Τ.Π. προσπαθούν να γίνουν παγκόσμιοι κυβερνήτες-δικτάτορες, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον πρόεδρο της Ρωσίας ΠΟΥΤΙΝ ηγέτη της Ανατολής.
Ο Θεός τα άδικα δεν ευλογεί. Ο Θεός δημιουργεί ισορροπίες, πράγμα που οι ψυχοπαθείς ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. δεν καταλαβαίνουν!!
Στις δυτικές χώρες και στην Ελλάδα- στο ίδιο καζάνι βράζουμε- μόνον ως μαριονέτα των Rothschilds, μπορείς να γίνεις Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, & υπουργός, και σαν υπηρέτης να υπηρετείς
τα συμφέροντά τους πουλώντας τη πατρίδα σου. Βλέπε τους σημερινούς δυτικούς προέδρους, πρωθυπουργούς, & Καγκελάριους, που έχουν κάνει τις χώρες της δύσης φέουδο των Rothschilds+ New World Order. (N.W.O. = Ν.Τ.Π.). Βλέπε τους σημερινούς πολιτικούς στην Ελλάδα, που σκίζονται να υπηρετούν τη Σιωνιστική Τρόϊκα, μεγάλη & μικρή, καθώς και την όλη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων-New World Order.
Η Σιωνιστική οικογένεια ROTHSCHILDS βρίσκεται εδώ και 200 χρόνια στην εξουσία όλου του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, και του παγκόσμιου συστήματος αποθεμάτων ΧΡΥΣΟΥ!!!
Κανείς δεν χρίζεται διοικητής τραπέζης, -ιδίως της Κεντρικής εκδοτικής Τράπεζας- αν δεν απολαμβάνει της ευνοίας των Ρότσιλντ.
Εκδοτική κεντρική τράπεζα ονομάζουμε εκείνη που εκδίδει το τοπικό χαρτονόμισμα, και είναι υπό τον έλεγχο των Rothschilds.
Η  Σιωνιστική οικογένεια των Rockefellers ελέγχει εδώ και 200 χρόνια το παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα. (Πετρέλαια).
Αυτές οι δύο οικογένειες κατέχουν τον έλεγχο σε όλο το ΧΡΥΣΟ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, & ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ+Φ.Α. της Γης, πλην Ρωσίας.
Αυτών των δύο οικογενειών είναι πιστοί υπηρέτες οι πολιτικοί όλων των κρατών της δύσης, Αμερικής, & Ευρώπης.
Τα ίδια συμβαίνουν σε Αυστραλία, & Ιαπωνία.
Γιαυτό οι λαοί των ΗΠΑ & Ε.Ε. δεν έχουμε μέλλον. Οι τύχες μας είναι στα χέρια των δύο αυτών οικογενειών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι κυβερνήσεις ΗΠΑ, Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, κ.λ.π. δυνάμεων, είναι απλώς συνιστώσες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. , όπως είναι η ομάδα Ρόζα συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ.      
Οι Σιωνιστικές κυβερνήσεις των κρατών της δύσης, έχουν σαν Ευαγγέλιο τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αφού οι Βασιλείς, πρόεδροι, Πρωθυπουργοί & Καγκελάριοι, ΗΠΑ, Γαλλίας, Βρετανίας, Γερμανίας, κ.λ.π. χωρών είναι ορντινάντσες της Ν.Τ.Π.
Τα δύο κόμματα εξουσίας των ΗΠΑ, (Δημοκρατικοί & Ρεπουμπλικάνοι), είναι εκτελεστικά όργανα των ηγετών της Ν.Τ.Π.
Το ΝΑΤΟ, Ο.Η.Ε., είναι εκτελεστικά όργανα των ψυχασθενών ηγετών
Κοσμοκρατόρων. Η συγκέντρωση παγκόσμιων δυνάμεων στα χέρια των ηγετών της Ν.Τ.Π. , γέμισε αυτούς με ψυχασθένειες.
Ξέχασαν ότι είναι θνητοί. Ανέβασαν εαυτούς στο βάθρο των ημιθέων.
Ο ηγέτης της Ανατολής Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ εξοργισμένος προειδοποίησε τις συνιστώσες της Ν.Τ.Π. Σιωνιστικές ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, να σταματήσουν τα βρώμικα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά παιχνίδια, αλλιώς θα οδηγήσουν σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Οι Σιωνιστές ψυχοπαθείς Κοσμοκράτορες, τώρα τελευταία τα έχουν βάλλει με το παγκόσμιο οικοσύστημα, στη προσπάθειά τους να εξολοθρεύσουν το πληθυσμό στο πλανήτη. Μέχρι πόλεμο κατά των μελισσών έχουν εξαπολύσει, μέσω των εταιρειών τροφίμων που ελέγχουν. Γιαυτό τους λέμε ψυχασθενείς και ψυχοπαθείς. Η δύναμη τους τρέλανε, όπως τον Χίτλερ. Μην αμφιβάλλετε αφού έχουν νοθεύσει όλες τις τροφές του ανθρώπου, από κρέατα, μέχρι γεωργικά προϊόντα.
Μολύνουν μέχρι τον αέρα που αναπνέουμε με τους αεροψεκασμούς!!
Καταλάβατε τώρα γιατί τους λέμε τρελούς & ψυχοπαθείς;;;
Γιαυτό λέμε ότι οι ηγέτες των κρατών της Δύσης είναι ανθρωπάκια,
πρακτορίσκοι, και πιονέροι, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και των ηγετών αυτής. Διότι εφαρμόζουν όλες τις τρελές εντολές των αφεντικών.
Δεν υπηρετούν τους ψηφοφόρους των, αλλά τους τρελούς ηγέτες
της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και ουδείς αντιδρά. Οι πολιτικοί ηγέτες των κρατών της δύσης, είναι όλοι τους πρόβατα και κότες του Rothschild.
Η Μέρκελ που θαυμάζει ο Πρωθυπουργός , είναι κότα του Ρότσιλντ.
Η Σουηδία από «χώρα μοντέλο», μετατρέπεται σε τριτοκοσμική Ισλαμική χώρα, -κατόπιν διαταγών της Ν.Τ.Π.- όπου όλοι οι Σουηδοί κάτοικοι φοβούνται μη τους χαρακτηρίσουν ως «ρατσιστές».
Οι Σουηδοί λένε, είχαμε μια ωραία χώρα, και σε λίγα χρόνια αυτή η χώρα θα έχει χαθεί. Τα ίδια συμβαίνουν σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία,
και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Τα ίδια και στην Ελλάδα του πολιτισμού και των γραμμάτων, όπου για χάρη του «ρατσισμού» καταστρέφετε η χώρα της ιστορίας, του πολιτισμού, και των επιστημών.
Ειδικά για την Ελλάδα, αυτή πια δεν είναι χώρα Ελλήνων, είναι χώρα
Σιωνιστών & Ισλαμιστών λαθρομεταναστών!!
Μετά τις αποκαλύψεις Μπρατάκου το θέμα επιβεβαιώνεται. Στα ΜΜΕ κυκλοφορούν φωτογραφίες του «Έλληνα» Πρωθυπουργού, αγκαλιά με το Δαυϊδ Χάρρις, πρόεδρο του Αμερικανο-Εβραϊκού Σιωνιστικού συμβουλίου. Σιωνιστές δυνάστες & τύραννοι ετοιμάζουν τους νέους μηχανισμούς  με τους οποίους θα κυβερνηθεί η χώρα με «ελιές» & «ποτάμια». Οι κρατούντες πραγματοποιούν Ελληνοποιήσεις
 λαθρομεταναστών, για να ψηφίσουν οι μετανάστες «Ελιές» & «Ποτάμια». Οι πολιτικοί ηγέτες των κρατών της δύσης, & τα ΜΜΕ,
πιστεύουν –κατόπιν εντολών της Ν.Τ.Π.- ότι ο ακρογωνιαίος λίθος της τέλειας κοινωνίας είναι η Σιωνιστική πολύ-πολιτισμικότητα.
Αυτή επιτυγχάνεται με τη μαζική λαθρομετανάστευση σε μεγάλη κλίμακα από τις φτωχότερες χώρες της Αφρικής & Ασίας, προς τις αναπτυγμένες χώρες της Ευρώπης. Όσοι Ευρωπαίοι κάτοικοι διαφωνούν κινδυνεύουν να στιγματιστούν ως «ρατσιστές», «φασίστες», & «Ναζί». Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι των πρακτορίσκων της Ν.Τ.Π.
Οι τρελοί ηγέτες της Ν.Τ.Π. τους έδωσαν να πιπιλάνε σαν καραμέλες τις λέξεις «ρατσιστές» & «φασίστες», και αυτοί τις επιβάλλουν σαν χαρακτηρισμούς στους Έλληνες που αντιδρούν στο να γίνει η Ελλάδα
Ισλαμική Δικτατορία, και τεταρτοκοσμική χώρα.
Ξεχνούν την απόφαση από ετών του ΟΗΕ που λέει,
«ZIONISM  IS  A  RACISM» δηλαδή ο Σιωνισμός είναι Ρατσισμός!!
Τι γελοίο οι Σιωνιστές, φυσικοί και γνήσιοι συνεργάτες του ναζισμού, να βαπτίζουν τους πατριώτες ως «Ναζί», με τη βοήθεια τοπικών δοσιλόγων. Αυτά είναι τα Σιωνιστικά πιστεύω των ηγετών της Δύσης.
Οι ΗΠΑ & Ευρώπη ήδη έγιναν πολύ-πολιτισμικές χώρες.
Δεν μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε πολυπολιτισμό. Μας τον επέβαλλε η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. Στην Ελλάδα απαγορεύουν οι Σιωνιστές τα δημοψηφίσματα. Γιαυτό λέμε ότι οι ηγέτες της Δύσης έγιναν πιονέροι των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. Οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. δύνανται μόνο να άρχουν επάνω σε λαούς χωρίς ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, γιαυτό προσπαθούν να μας αλλάξουν την ιστορία , τη γλώσσα, τη θρησκεία, και το πολιτισμό!!!
Γιαυτό μας έκλεψαν όλα τα αρχαία μνημεία, για να καταστρέψουν τον Ελληνικό πολιτισμό, και οι δοσίλογοι πολιτικοί συνεργάζονται μαζί τους, συνεργάζονται με τον εχθρό του Ελληνισμού!
Δυστυχώς βρίσκουν πρόθυμους πολιτικούς να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους, οι οποίοι στο όραμα της Πρωθυπουργίας προδίδουν τη πατρίδα, την ιστορία της και το πολιτισμό της.
Προσπαθούν να μας αλλάξουν το Όμαιμον, ομόγλωσσον, ομότροπον,
ομόθρησκον, και ομόδοξον, μόνον έτσι θα μπορέσουν να μας κατακυριεύσουν. Όλα αυτά θα τα πετύχουν με τους λαθρομετανάστες!!
Δεν χρειάζεται να κάνουν πόλεμο. Οι  λαθρομετανάστες αρκούν.
Οι πολιτικοί ηγέτες της Δύσης έγιναν οι εφιάλτες των λαών τους.
Καμαρώστε τους!!!
                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                              Διεθνολόγος
                                             E-mail: ant.grypaios@gmail.com

      












Διαβάστε περισσότερα » »

Εισαγγελέας καλεί Παπακωνσταντίνου μετά το Πάσχα

Σε απολογία θα κληθεί εκ νέου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συγγενικά του πρόσωπα για τη λίστα Λαγκάρντ. Αναλυτικά οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην υπουργό
Ο αρεοπαγίτης ειδικός ανακριτής Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται μετά το Πάσχα να καλέσει τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου να απολογηθεί για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ενώ προηγουμένως θα κληθούν σε απολογία ως συμμέτοχοι και τα εμπλεκόμενα στην υπόθεση εξαδέλφια του κ. Παπακωνσταντίνου.
Στον πρώην υπουργό Οικονομικών έχουν αποδοθεί δύο κακουργήματα (απιστία στην υπηρεσία και νόθευση εγγράφου) και ένα πλημμέλημα (παράβαση καθήκοντος) για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ειδικότερα, ο κ. Τσαλαγανίδης με πλήρη μυστικότητα κάλεσε και κατέθεσαν συμπληρωματικά ως μάρτυρες για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ πέντε άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν στελέχη του ΣΔΟΕ. Οι καταθέσεις ήταν σύντομες καθώς το υλικό που είχε διαβιβαστεί από τη Βουλή ήταν πλήρες.
Επίσης, ο ειδικός ανακριτής ενέταξε στη δικογραφία για τον πρώην υπουργό Οικονομικών τις συναφείς δικογραφίες των μη πολιτικών προσώπων (συμμετόχων) που είναι εκκρεμείς στους οικονομικούς εισαγγελείς και αφορούν συγγενικά πρόσωπα του κ. Παπακωνσταντίνου.
Αναλυτικότερα, ο κ.Τσαλαγανίδης ενέταξε στη δικογραφία του πρώην υπουργού Οικονομικών, ως συμμετόχους τα ξαδέλφια του Ελένη Παπακωνσταντίνου, τον σύζυγό της Συμέων Σικιαρίδη, που από την αρχική λίστα Λαγκάρντ «χάθηκαν» 1,222 εκατ. δολάρια και τον Ανδρέα Ρωσσώνη.
Όμως, στην τακτική Δικαιοσύνη παραμείνουν οι δικογραφίες που αφορούν στον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη, που έχει εμπλακεί στην υπόθεση λόγω των πολλαπλών αναπαραγωγών usb που έκανε με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ και του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Καπελέρη.
Σημειώνεται, ότι οι κατηγορίες σε βάρος των κ.κ. Διώτη και Καπελέρη αφορούν στους χειρισμούς που έκαναν ως προς τη λίστα Λαγκάρντ και όχι για το περιεχόμενο της λίστας.


(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Απαιτείται σοβαροτητα απο ολους για την πραγματική εξοδο στις αγορες


Αυτήν την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία απο όλους χωρίς πανηγυρισμούς και χωρίς μεμψιμοιρίες. Είναι θετικό, το ότι η χώρα εξέρχεται έστω και πρώιμα στις αγορές αν και άποψη μου είναι, ότι αυτό θα έπρεπε να γίνει μετά την αναδιάρθρωση του χρέους με πολύ μικρότερα επιτόκια. Επίσης οι οικονομία σταμάτησε να κατρακυλά και τουλάχιστον σταθεροποιήθηκε αλλά δεν αρκεί αυτό. Χρειάζεται ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ απο την Ευρώπη, για να υπάρξουν ραγδαία ανάπτυξη και υγιή πραγματικά πλεονάσματα, άλλως θα χαθεί μια ολόκληρη γενιά στον Καιάδα της ανεργίας. Επίσης απαιτείται δυναμική διεκδίκηση ενός συμφωνημένου με τους εταίρους εθελοντικού κουρέματος του χρέους, που διακρατεί ο επίσημος τομέας OSI ,για να καταστεί το χρέος της χώρας βιώσιμο και να υπάρξει πραγματικό επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό και όχι απλώς κερδοσκοπικό. Χαμηλότερους τόνους λοιπόν απο όλους για την έξοδο στις αγορές, κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Δεν τελείωσε η κρίση ακόμη και η κοινωνία υποφέρει. Αυτό θα πρέπει, να τονιστεί στην κ Μέρκελ.

Ευαγγελος Ιωαννιδης 
Δικηγόρος
Αμύνταιο
Ε Μεραρχίας 84
τηλ γρ 2386022228
κιν 6972698452
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

Τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να κλέβει... μελίσσια!
Ένας 60χρονος στο Καλαμάκι Αγιάς συνελήφθη για κλοπή σε μελίσσια στην περιοχή.
Ο δράστης οδηγήθηκε το πρωί με τη διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
 
meli-lithaion
Διαβάστε περισσότερα » »