Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΔΙΚΌ ΆΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VRIL!! Part 1

Η λέξη Vril πρώτη φορά ακούστηκε από τον συγγραφέα Bulwer Lytton, στο βιβλίο που έγραψε το 1871 VRIL – The Power of the Coming Race, Βρίλ – Η Δύναμη της Επερχόμενης Φυλής, αυτή είναι η πιο σωστή μετάφραση αυτού του  τίτλου από το βιβλίου!!  Aν και κάποιοι διαφωνούν με αυτό και λένε ότι πρώτη φορά ακούστηκε στα μέσα του 16ο αιώνα……. Για τους Βρίλ ή την δύναμη Βρίλ έχουν γραφτεί πολλά, κάποια ξεπερνάνε την φαντασία και κάποια αλλά είναι τελείως απαράδεκτα!! Ύστερα από πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα σας αποφάσισα να γράψω για τους Βρίλ αν και πολλά site ήδη το έχουν κάνει!!





Μόνο που εγώ θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ να βρεθώ στην σφαίρα της πραγματικότητας και όχι της φαντασίας, αυτό αν είναι έτσι θα το αποφασίσετε εσείς μετά από ένα σορό στοιχεία που θα καταθέσω από φωτογραφίες αλλά και διάφορα έγγραφα……  Ίσως κάποιους τους ενοχλήσει αυτά που θα γράψω στα άρθρα που θα επακολουθήσουν…….. στα άρθρα αυτά υπάρχουν φωτογραφίες και έγγραφα που ίσως κάπου τα έχετε δει αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες αλλά και έγγραφα που βγαίνουν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!!

Για τους Βρίλ έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα, αλλά που στέκουν ( που είναι ελάχιστα!!) και αλλά που είναι τελείως εξωφρενικά. Όλα ξεκίνησαν από το κλασικό βιβλίο του Bulwer Lytton; Για την ναζιστική μηχανή όλα δείχνουν πως ναι(;) αν και το θέμα των Βρίλ είναι πολύ παλιό από όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν. Είναι ένα ζήτημα το οποίο περιτυλίγεται από μυστικές εταιρίες αλλά και ένα πέπλο φαντασίας και μυστηρίου, φανατισμού, αληθινής επιστήμης…!! Αλλά και επικίνδυνης ψευδό-λογίας, μυθοπλασίας, αλλά και ανύπαρκτων Αστικών Θρύλων!!!! Αυτό το λέω γιατί είναι πολλοί ειδικά εδώ στην Ελλάδα που έχουν μυθοπλάσει αλλά και έχουν πιαστεί από κάποιες λέξεις φτιάχνοντας σελίδες ολόκληρες από ανύπαρκτα στοιχεία, δεν λέω ότι δεν γίνεται στο εξωτερικό το ίδιο πράγμα, μα γίνεται σε πολύ μικρή κλίμακα. Τους έχουν ονομάσει εξωγήινους, εσωγήινους, εκπέσοντες αγγέλους, παρατηρητές ( σημείωση: θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο μου για το τι είναι οι παρατηρητές ), Άρκουανς = Μαύροι Μάγοι = της θαλάσσιας αβύσσου και αλλά πολλά……
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβετε το τι ακριβώς είναι αλλά και το τι ακριβώς γίνεται μέχρι και σήμερα. Η έρευνα στο όλο αυτό τιτάνιο ζήτημα που φτάνει μέχρι και τις μέρες μας μου πήρε πολύ καιρό να μαζέψω πληροφορίες αλλά και έγγραφα. Δεν ήταν κάτι εύκολο γιατί έκρυβε πολλούς κινδύνους…. Αλλά και πολλές ψεύτικες πληροφορίες, το οποίο μπέρδευε πολύ τα πράγματα, πράγμα που πολλές φορές ξεκίναγα από την αρχή. Την έρευνα την έκανα λόγο ότι τα όντα(;) αυτά κατοικούν στην μέση γη. Όπως ξέρετε εσείς που διαβάζεται τα άρθρα μου είναι ότι είμαι θερμός υποστηρικτής της μέσης γης, έτσι μου ήταν αδύνατο να αποφύγω αυτήν την τιτάνια έρευνα!!!

Το βιβλίο, πιο από όλα; Εννοώ τις εκδώσεις, γιατί ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, ειδικά όταν γίνεται μετάφραση. Έτσι το μόνο που πρέπει να κάνει ένας ερευνητής είναι να απευθυνθεί στο αυθεντικό, αν δεν μπορεί να το αποκτήσει, έστω να βρει το αμέσως μετά αντίτυπο η έκδοση. Είχα την μεγάλη τύχη να διαβάσω και να μελετήσω ένα από τα βιβλία της πρώτης έκδοσης του 1871 από έναν καλό φίλο ερευνητή για την υπόθεση Βρίλ το Phil Victor Rombinson!! Eκει διαπίστωσα τα εξής: Οι μεταφράσεις αλλά και οι επανεκδόσεις που έγιναν στο μέλλον όλο και κάτι αφαιρούσαν αλλά και όλο και κάτι παραπάνω πρόσθεταν!! Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό; Εδώ εμείς οι ερευνητές λέμε ότι έγινε εσκεμμένα για να μπερδευτούν τα πράγματα. Αν και πρόκειται για ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας έχει πολλά σημεία αλλά και γεγονότα τα οποία είναι αληθινά αν ξέρει κάποιος που να ψάξει!!
Αυτό που έχω να πω, είναι ότι το βιβλίο το αυθεντικό τους αναφέρει ως ανθρώπους που διείσδυσαν στην μέση γη μετά από έναν κατακλυσμό (ποιον από τους τρεις άραγε;). Αφήνει να διανοηθεί ότι ίσως πρόκειται για τους Αντλάντιους ….δεν κάνει λόγο για φυσικά φτερά αλλά για μηχανικά!!! Οπότε οι θεωρίες περί εκπέσοντων οι αγγέλων δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους άλλους δεν στέκουν. Ούτε οι θεωρίες περί Δέρος που πολλοί επιμένουν στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, μάλιστα κάνουν λόγο ότι οι Δέρος ανήκουν στην ερπετική φυλή που είναι μέγα λάθος!! Προς πληροφόρηση σε αυτούς έχω να τους πω ότι είναι όντα βίο-γεννητικής που τα έφτιαξαν οι Γκρίζοι!! Σε παρακάτω άρθρο όταν αναφερθώ για τους Γκρίζους θα δώσω τα στοιχειά μου γιατί το λέω αυτό.

Επίσης το βιβλίο μιλάει για την δύναμη των Βρίλ που την ονομάζουν Βρίλ – Για, είναι η πνευματική δύναμη όπως οι δυνάμεις των μέντιουμ. Δηλαδή τηλεπαθητικές αλλά και τηλεκινητικές δυνάμεις που όταν συνευρεθούν όλες οι δυνάμεις τους μαζί και γίνουν μια μπορεί και να κάνουν απίστευτα πράγματα όπως το να κινούν βουνά ( σημείωση: κάτι μου θυμίζει αυτό, δεν μιλώ θρησκευτικά αλλά αρχαιολογικά ψάξτε και θα δείτε ότι έχω δίκιο ), μέχρι να ελέγχουν τα καιρικά φαινόμενα ή σεισμούς. Την δύναμη αυτή οι ναζί την ονόμασαν << δύναμη οργόνη >>, μια δύναμη που συνεχίζεται να υφίσταται μέχρι και σήμερα σε πολλά πράγματα εκτός της νοητικής δύναμη του νου ( σημείωση: Σε ξεχωριστώ άρθρο θα αναφερθώ για την δύναμη οργόνη ).
Στο Βερολίνο είχε ιδρυθεί μια μυστική εταιρία η οποία ήταν από ότι λένε κάποιοι ερευνητές παρακλάδι της εταιρίας Θούλης, η εταιρία αυτή ονομαζόταν << Φωτεινή Στοά >> την είχε ιδρύσει ο Haushofer με τις ευλογίες του Αδόλφου Χίτλερ!! Η Φωτεινή Στοά λεγόταν αλλιώς για τα μέλη της << Εταιρία Vril >>!!!  Αν και οι Γερμανοί είχαν αρχίσει την έρευνα Για τους Βρίλ από το 1910…….. Ο στόχος αυτής της μυστικής εταιρίας ήταν να διερευνήσουν την καταγωγή της Άριας Φυλής αλλά και να εκτελούν συγκεντρώσεις με σκοπό την αυτοσυγκέντρωση ώστε να αφυπνιστεί η δύναμη Vril!!  O Haushofer ήταν μαθητής του μεγάλου και παράξενου  μυστικιστή μάγου Grecor Ivanvich Gurdyev……!!!! O Haushofer αλλά και o Gurdyev υποστήριξαν και οι δυο μαζί στον Χίτλερ ότι είχαν επαφές με μυστικές στοές στο Θιβέτ που κατείχε το μυστικό του << Superman!!! >>. Στις προσπάθειες αναζητήσεις για το μυστικό αυτό είχαν πάρει μέρος ο Χίτλερ, ο Αλφρεντ  Ρόζενμπερκ, ο Χίμλερ, ο Γκόρινγκ, αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Χίτλερ Δρ. Μόρελ!!  Στην προσπάθεια του μυστικού αυτού ανακάλυψαν και για τις εισόδους της μέσης γης οπού βρισκόταν στους Πόλους και όχι μόνο…..

Αυτή όλη η έρευνα που θα κάνουν θα φτάσει τεχνολογικός τους Γερμανούς της εποχής εκείνης σε πολύ υψηλά επίπεδα, τόσο υψηλά που είναι απίστευτα μέχρι και σήμερα!! Βεβαία όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις ιστορίες κάπου ξεφεύγουν και Τιτανοποιούντε, ο κάθε ένας ερευνητής όπως έχω ξανά πει θέλει ή να εντυπωσιάσει ή να παραπληροφορήσει και έτσι δημιουργείτε ένα χάος στις πραγματικές πληροφορίες …… Αυτό που είναι σίγουρο και τεκμηριωμένο είναι ότι οι σύμμαχοι συνέχισαν το έργο των ναζί ιδιαίτερα στην τεχνολογία!!! Υπάρχουν πολλοί ερευνητές που υποστηρίζουν ότι το ατύχημα του Ρόζγουελ δεν ήταν και τόσο ατύχημα αλλά ούτε και μετρολογικά μπαλόνια όπως είπαν μετά το όλο ζήτημα. Στο άκρος απόρρητο ειδικό βιβλίο με την κωδική ονομασία  << blue project >> ( σημείωση: με το οποίο θα ασχοληθούμε αργότερα με ειδικό άρθρο ) πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όλα εκεί, για το Ρόζγουελ αλλά και για ότι έχει σχέση με κάθε εξωγήινης μορφής αλλά και τεχνολογίες που καταγράφηκε ποτέ από τις μυστικές Αμερικανικές υπηρεσίες.
Υπάρχει όμως  ένας ακόμη απόρρητος ειδικός φάκελος ο οποίος είναι τεράστιος, αυτός ο φάκελος έχει να κάνει με την μέση γη με τρανταχτά στοιχεία,  από τον John Cleves Symmes…….. μέχρι την Θούλη αλλά και ότι έχει να κάνει με την μέση γη!!! Ο ογκώδης αυτός φάκελος έχει την κωδική ονομασία ( U.S.N.- C.I.C.O.H.E. που σημαίνει: Ηνωμένων Πολιτειών Πολεμικό Ναυτικό – Μυστικών Υπηρεσιών Υποθέσεις Της Κούφιας Γης!!! ) με νούμερο αρχείου 00321. Τα πιο πολλά στοιχεία για την ύπαρξη αλλά και την βεβαίωση ότι η μέση γη είναι υπαρκτή έχουν έρθει από τις ναζιστικές μελέτες, έρευνες, αλλά και ειδικές εκστρατείες που έγιναν……. Όταν έπεσε το Βερολίνο στα χέρια των συμμάχων έπεσαν ογκώδεις πληροφορίες για το ζήτημα της μέσης γης, κάποιοι μέλανε για 600.000 χιλιάδες φακέλους που περιείχαν χάρτες, φωτογραφίες, αλλά και τις περιοχές οπού υπήρχαν << Πύλες >> για να διεισδύσουν στο εσωτερικό της γης!!
Οι μεγαλύτερες έρευνες που έγιναν σε κλίμακα Α ήταν πρώτη η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ρουμανία, Αιθιοπία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σκανδιναβία, Θιβέτ, Ινδία,!!! Όταν εννοώ κλίμακα Α εννοώ ότι ο Χίτλερ είχε στείλει ειδικά τάγματα αφοσιωμένα στην εταιρία Θούλη, αυτό είναι μια ιστορία άλλη που θα γράψω σε ξεχωριστώ άρθρο. Όταν αναλάβανε οι σύμμαχοι την συνεχίσει των έργων των ναζί για την μέση γη ήταν πολύ εύκολα για αυτούς γιατί είχαν έρθει ήδη σε επαφή με τους Γκρίζους………. Που πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι!! Από το 1947 και μετά αρχίζουν τα πράγματα και μπερδεύουν περισσότερο ειδικότερα στον τομέα των UFO, οι Αμερικάνοι δεν ήθελαν να μάθουν με τίποτα κανένα άλλο κράτος τα σχέδια που ετοίμαζαν για τους ιπτάμενους δίσκους αλλά και για τα αεροπλάνα stealth……..

Το μεγαλύτερο σχέδιο όμως των Αμερικάνων ήταν να γίνουν υπερδύναμη χωρίς να αντιληφθούν τις συνέπειες το τι θα γινόταν στο μέλλον και αν θα έπρεπε να δώσουν τυφλή εμπιστοσύνη στους Γκρίζους. Μην γελιέστε το ίδιο έκαναν και οι Ρώσοι έτσι συνέχισαν το έργο των ναζί, όχι το να βρουν τους Βρίλ αλλά να αποκτήσουν την υπερσύχρονη τεχνολογία τους. Εκεί ήταν το μέγα λάθος τους που πίστεψαν ότι οι Γκρίζοι ήταν οι Βρίλ που έψαχναν οι ναζί. Λίγο πολύ είναι γνωστό ότι τους μισούς επιστήμονες των ναζί για οτιδήποτε θέμα τους απήγαγαν οι Αμερικανοί και τους άλλους μισούς οι Ρώσοι!! Βλέπετε από το Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχαν διαπίστωση για κάποια τεχνολογικά επιτεύγματα των ναζί τα οποία ήταν άπιαστα όνειρα για τους συμμάχους. Εδικά μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αλλά και στην διάρκεια του δευτέρου η τεχνολογία των ναζί υπερέβη την πραγματικότητα κάνοντας τους συμμάχους να θέλουν να την αποκτήσουν πάση θυσία!! Θα μου πείτε γιατί έχασε τον πόλεμο η Γερμανία; Μα είναι γνωστό ότι τον πρόδωσαν οι ίδιοι οι στρατηγοί που είχε για μια καλύτερη ζωή αλλά και εδάφη που τους είχαν τάξει οι σύμμαχοι σε περίπτωση που τον σκότωναν ή τον έριχναν για να έπαιρναν την τεχνολογία αυτήν στα χέρια τους!!
                                                                                        

Αν και ο ίδιος ο Φύρερ το είχε καταλάβει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο τους άφησε να παίξουν το παιχνίδι τους….. είχε προετοιμαστεί από το 1935 σιγά σιγά με αποκορύφωμα το 1939 με τα ταξίδια του στην Ανταρκτική!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν είχε πάει ο ίδιος εκεί πριν τον πόλεμο, όμως κάποιες κακές γλώσσες επιμένουν ότι ήταν ο πρώτος που πέρασε το Πολικό άνοιγμα και ήρθε με επαφή με τους Βρίλ!!! Εκείνοι του δώσανε οδηγίες το πώς να φτάσει σε κάποια σημεία στην μέση γη όχι από τον Πόλο αλλά από άλλες χώρες. Μόνο στους δικούς του που προανέφερα πιο πάνω είπε τι ακριβώς σχεδίαζε να κάνει, αλλά και οι υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική των ναζί φτιάχτηκαν με πλήρη μυστικότητα από τους ιδίους τους στρατηγούς του, πράγμα που κάνει πολλούς ερευνητές ότι το δυναμικό προσωπικό που τις έφτιαξε δεν ήταν άλλο από τους Βρίλ – Οκα = οικοδόμοι, τεχνίτες, που δεν χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να φτιάξουν κάτι αλλά την τηλεκινητικότητα τους!!! Για τους Βρίλ – Οκα αναφέρει τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά ο Γάλλος συγγραφέας Jacolliot  όταν ήταν πρέσβης στην Καλκούτα κατά την δεύτερη περίοδο της Γαλλικής αυτοκρατορίας. Είναι ένα πολύ αινιγματικό πρόσωπο ειδικά στο θέμα των Βρίλ, αλλά και ερασιτέχνης ερευνητής της μέσης γης, μάλιστα είχε κατηγορηθεί πολλές φορές από την Γαλλία ότι ξόδευε άσκοπα μεγάλα κονδύλια στην ανεύρεση κοιτασμάτων ρουμπινιών, μόνο που στην πραγματικότητα έψαχνε να βρει την είσοδο που θα τον οδηγούσε στους Βρίλ!! Λέγεται ότι το προσωπικό του ημερολόγιο το πήραν από το μουσείο του Λούβρου τα SS (!!!!).
Όταν άρχισαν τα πρώτα πειράματα με τους ιπτάμενους δίσκους των ναζί, διαπιστώθηκε κάτι το περίεργο από τους συμμάχους μετά το τέλος του πολέμου. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι το πιλοτήριο του ιπτάμενου δίσκου είχε μια θέση για τον πιλότο αλλά και μια μικρότερη κάτω από τα πόδια του η οποία έπαιρνε ένα άτομο ακόμα μόνο που το άτομο αυτό δεν ξεπερνούσε το 1.10 ύψος!! Αν και στην αρχή νόμιζαν ότι οι ναζί χρησιμοποιούσαν παιδιά αργότερα ανακάλυψαν ότι ήταν κάτι άλλο………
Ας δούμε τι περιγραφές δίνει το βιβλίο του 1871 για τους Βρίλ, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς την περιγραφεί τους αλλά τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.
Είναι γιγαντόσωμοι όχι όμως σαν γίγαντες ψιλοί, το πρόσωπο τους θυμίζει έντονα το πρόσωπο της σφήγκας της Αιγύπτου, το δέρμα τους είναι κοκκινωπό όπως οι ερυθρόμορφοι στην επιφάνεια της γης αν και υπάρχει μια απαλή γαλάζια χρεία επάνω τους. Τα μάτια τους είναι μεγάλα και πανέμορφα. Έχουν μεγάλα φτερά μα όταν πετάνε δεν κουνιούνται πάνω κάτω όπως των πτηνών απλός ανοίγουν, έχουν μακριά ραβδιά οπού με την δύναμη Βρίλ μπορούν και το χρησιμοποιούν σαν όπλο. Άλλοι έχουν μακριά μαλλιά και άλλοι όχι, τα θηλυκά είναι λίγο πιο κοντά από τα αρσενικά.
Αυτή είναι η περιγραφή το πώς μοιάζουν οι Βρίλ με δικά μου λογία περιληπτικά, δεν έχετε παρά να πατήσετε ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΒΡΙΛγια να διαβάσετε όσοι θέλετε το αυθεντικό βιβλίο των VRIL, είναι ακριβέστατη αντιγραφή από το πρωτότυπο σε ηλεκτρονική μορφή, όσοι θέλετε μπορείτε και να το αντιγράψετε στον σκληρό σας δίσκο αξίζει τον κόπο!!!
Ας τα πιάσουμε λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα, η μυστική εταιρία των << Βρίλ >> ιδρύθηκε λίγο καιρό μετά την μυστική εταιρία << Θούλη >>, όταν ο Karl Haushofer σύνταξε και έγραψε  << Bruder des Lichts >> που σημαίνει << Αδέλφια Του Φωτός >>!! Από αυτό το έργο γεννήθηκε η << Αδελφότητα του φωτός!! >>, από αυτήν την εταιρία αργότερα ιδρύθηκε η ξακουστή για τους ναζί << Vril – Gesellschaft >> σημαίνει << Βρι – κοινωνία >>, ήταν τόσο μυστική που κάποιοι κάνουν λόγο ότι ίσως δεν υπήρξε ποτέ, αυτήν η μυστική εταιρία είχε ακόμα τρεις μυστικές εταιρίες που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση, οι οποίες και είναι:

Α) The Lords Of The Black Stone – Οι Αφέντες Της Μαύρης Πέτρας!! Mια μυστική εταιρία που ιδρύθηκε από επιλεγμένους τέκτονες το 1917!!

Β) The Black Knights Of The Thule Society – Οι Μαύροι Ιππότες Της Εταιρίας Θούλης!!

Γ) The Black Sun – Ο Μαύρος Ήλιος!! Οπού μετέπειτα παρουσιαζόταν στην Γερμανία έως η ελίτ των SS οπού και διοικούσε ο Heinrich Himmler!!!


Υπάρχουν αρχεία που λένε ότι ο μάγιστρος της μυστικής αυτής εταιρίας μετέπειτα ήταν ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ και οι δυο βαθμίδες πιο κάτω από αυτόν ότι ήταν Βρίλ οπού και είχαν ανακαλυφθεί από τον ίδιο τον Χίτλερ όταν είχε παραβρεθεί στην Ανταρκτική στο άνοιγμα του Πόλου….. Όταν ξέσπασε ο πόλεμος οι Βρίλ λέγεται ότι τον εγκατέλειψαν μα αυτά που ήθελε ο ίδιος τα είχε πάρει, δεν μιλάω για τίποτα άλλο από την τεχνολογία τους και μόνο. Από ότι φάνηκε δεν πρέπει να του δώσανε όλα τα στοιχεία που έπρεπε, αυτό το λέω γιατί ενώ η τεχνολογία που είχε η Γερμανία εκείνο τον καιρό ήταν τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά από όλες τις άλλες χώρες κάτι έλειπε. Αυτό το κάτι οι επιστήμονες των ναζί προσπαθούσαν να βρουν, είμαι σίγουρος ότι άμα το έβρισκαν ο Χίτλερ δεν θα είχε χάσει τον πόλεμο!!


Το θέμα είναι πολύ περίπλοκο, δύσκολο αλλά πρέπει να τεθεί με κάθε λεπτομέρεια που υπάρχει ώστε να φανούν τα αληθινά στοιχεία, μην νομίζετε ότι τελείωσα εδώ με το θέμα αυτό!!! Θα συνεχίσω την συνέχεια του ζητήματος και με αλλά άρθρα, όπως είπα είναι ένα τεράστιο ζήτημα που θέλει προσοχή, δεν θέλω άλλο να σας κουράσω μέχρι την άλλη φορά που θα γυρίσω με το part 2  το οποίο θα έχει πιο πολλές πληροφορίες για το ζήτημα, αυτό εδώ το άρθρο πείτε το ότι είναι σαν προκαταρτικά για τα επόμενα άρθρα που θα ακολουθήσουν για τους Βρίλ, να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!


 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ανάβοντας φωτιά με πάγο! (βιντεο)

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να ανάψουμε φωτιά σε συνθήκες επιβίωσης σε ψυχρά κλίματα.
Στο βίντεο φαίνεται αναλύτικά πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα είδος λέιζερ, χρησιμοποιώντας ένα απλό κομμάτι πάγου. Αρκεί να λειάνουμε τον πάγο και να δημιουργήσουμε ένα πρίσμα που συγκεντρώνει το ηλιακό φως σε συγκεκριμένο σημείο.




Διαβάστε περισσότερα » »

Αγιασμός με γιουχαΐσματα κατά της υπουργού Παιδείας

Σε σχολείο της Αγ. Παρασκευής βρέθηκε η υπουργός Παιδείας για τον καθιερωμένο αγιασμό. Φραστική αποδοκιμασία και γιουχαΐσματα από μαθητές (Vid)
Το υπουργείο Παιδείας έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα το πρόβλημα με τις ελλείψεις των βιβλίων, ενώ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππας, στον οποίο ανήκει η αρμοδιότητα του Εθνικού Τυπογραφείου έδωσε εντολή και ξεκίνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο η αναπαραγωγή 50.000 τευχών, δηλαδή δύο ανά κάθε μαθητή της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου με τις πρώτες 40 σελίδες, πέντε μαθημάτων το κάθε τεύχος.
Ταυτόχρονα, από το υπουργείο Παιδείας έχει δρομολογηθεί η αποστολή των dvd, τα οποία περιέχουν την ύλη των σχολικών βιβλίων που θα μπορούν με μία απλή κίνηση στον υπολογιστή τους να "κατεβάσουν" οι μαθητές, ενώ τις πρώτες ημέρες θα δοθούν και φωτοτυπίες.
Γιούχαραν την υπουργό Παιδείας
Στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ωστόσο δεν φάνηκε να γίνεται επιθυμητή από μαθητές, γονείς και δασκάλους.
Κατά τη διάρκεια της άφιξης της στο χώρο του σχολείου η υπουργός έγινε δεκτή από τους γονείς με αποδοκιμασίες και συνθήματα για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία.
Στον απόηχο της φραστικής επίθεσης, η υπουργός δήλωσε: "Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, στους δασκάλους και τους καθηγητές σε όλη την Ελλάδα.
Είναι μία  δύσκολη χρονιά για όλους. Πάνω από όλα, όμως, είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων για τα παιδιά μας, το χαμόγελό τους και η αισιοδοξία.
Σήμερα είναι σημαντικό ότι οι εκπαιδευτικοί –δάσκαλοι και καθηγητές- είναι στις τάξεις τους.
Όσον αφορά  στο θέμα της καθυστέρησης των βιβλίων, ανακοινώσαμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων: Υπουργείο, καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς και φορείς με τον καλύτερο τρόπο, με τη χρησιμοποίηση του Ψηφιακού Σχολείου, που είναι στη διάθεση όλων των παιδιών, με την υποστήριξη πρόσθετου διδακτικού υλικού και την αλληλεγγύη του μαθητή και του δασκάλου, θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις πρώτες δύσκολες μέρες.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και μια όμορφη σχολική χρονιά".
Διαβάστε περισσότερα » »

"Αντισυνταγματικό το νέο τέλος στα ακίνητα"

                                                                          
Την αντισυνταγματικότητα του νέου τέλους επισημαίνει σε δηλώσεις του στο NEWS 247 o πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το χαρακτηρίζει "τιμωρία στους συνεπείς φορολογούμενους"
Όπως υπογραμμίζει, η επιβολή της έκτακτης εισφοράς συνιστά σαφή παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης "αρχής της ισότητας και της προστασίας της ανθρώπινης αξίας, διότι αναιρείται η λειτουργία του κράτους.".
"Όταν έρχεται και σου λέει η κυβέρνηση, ότι δεν μπορεί να τιμωρήσει τη φοροδιαφυγή και γι' αυτό τιμωρεί τον ιδιοκτήτη, αυτό είναι παράλογο", δηλώνει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως το κράτος απαλλάσσει όσους φοροδιαφεύγουν και δραστηριοποιούνται με μαύρο χρήμα, ακόμη και όσους διαπράττουν ποινικά αδικήματα.
"Εκβιασμός" η ενσωμάτωση του τέλους στο λογαριασμό
Απαντώντας στο κατά πόσο οι πολίτες μπορούν να αρνηθούν να πληρώσουν, πληρώνοντας ωστόσο το ποσό του λογαριασμού της ΔΕΗ, αναφέρεται στην ενσωμάτωση της έκτακτης εισφοράς στο λογαριασμό, την οποία χαρακτηρίζει "εκβιασμό".
"Αν δεν πληρώσεις, θα σου κόψουν το ρεύμα. Αυτό είναι παράλογο. Είναι εκβιασμός", λέει, σημειώνοντας πως ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι η σίγουρη λύση για την είσπραξη του τέλους.
Ερωτηθείς για το εάν και με ποιον τρόπο μπορεί να προστατευτεί ο φορολογούμενος, ο κ. Παξινός σημειώνει, πως ακριβώς αυτή η ενσωμάτωση του τέλους στο λογαριασμό, έχει επιλεγεί, ώστε "να μην προλάβει ο πολίτης να αντιδράσει".
"Η εφαρμογή του μέτρου μόνο από τους βουλευτές μπορεί να αποτραπεί. Αυτό που μπορεί να κάνει ο φορολογούμενος, είναι αμέσως μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο, να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωσή του ως αντισυνταγματικού".
Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφίζεται ένας νόμος αντισυνταγματικός. Το ίδιο συνέβη με τα ανταποδοτικά τέλη και την έκτακτη εισφορά.
Απαντώντας στο κατά πόσο η αξιοποίηση των ενδίκων μέσων μπορεί να οδηγήσει στη δικαίωση των πολιτών, υπογραμμίζει πως το κράτος "ποντάρει" εκεί ακριβώς, στην καθυστέρηση των δικαστηρίων, να εκδώσουν αποφάσεις.
Σημειώνει άλλωστε, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφίζεται διάταξη αντίθετη στο Σύνταγμα και κατ' επέκταση δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες θα έχουν προσφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωσή της.
"Βέβαια, μένει να δούμε το τελικό κείμενο. Όμως, οι συνεπείς φορολογούμενοι έχουν ήδη σπεύσει να καταβάλουν το δικό τους μερίδιο. Κι έχει διαμορφωθεί αυτή η κατάσταση, που καθ' ομολογία αποδεικνύει πως το κράτος δε λειτουργεί και δεν μπορεί να ελέγξει τη φοροδιαφυγή", γεγονός που δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να θεωρεί δεδομένη την είσπραξη του τέλους, καταλήγει.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποκάλυψη σοκ για τον Σιράκ

Δικηγόρος, που υποστηρίζει ότι ήταν ο μεσάζοντας της συναλλαγής, κατηγορεί Σιράκ και Ντε Βιλπέν για χρηματισμό. Βαλίτσες με μετρητά έφταναν στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ και ο πρώην πρωθυπουργός Ντομινίκ Ντε Βιλπέν έλαβαν από Αφρικανούς ηγέτες 20 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για να χρηματοδοτήσουν μερικώς τις προεκλογικές εκστρατείες τους, ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ένας δικηγόρος ο οποίος υποστηρίζει ότι λειτούργησε ως μεσάζων.
Ο Ρομπέρ Μπουρζί, πρώην σύμβουλος του Σιράκ σε θέματα Αφρικής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, στον οποίο επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι παρέδωσε ο ίδιος βαλίτσες με μετρητά στον Σιράκ και στον Ντε Βιλπέν από τους ηγέτες της Ακτής Ελεφαντοστού, της Σενεγάλης, της Γκαμπόν, της Μπουρκίνα Φάσο και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό κατά το διάστημα 1995-2005.
Αρχικά ο Μπουρζί έκανε την αποκάλυψη σε χθεσινή συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche.
Ο Ντε Βιλπέν, πρώην εχθρός του προέδρου Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος παραιτήθηκε από το κυβερνών κεντροδεξιό κόμμα UMP για να ιδρύσει φέτος το δικό του κόμμα, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι συνιστούν απόπειρα να τον αποτρέψουν από το να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία στις εκλογές τον επόμενο χρόνο.
"Σαφώς υπάρχει η επιθυμία να δημιουργήσουν ένα προπέτασμα καπνού," είπε. "Δεν ήταν αυτή η πρακτική ούτε το πνεύμα της προεδρίας του Ζακ Σιράκ" , πρόσθεσε ανακοινώνοντας την απόφασή του να καταθέσει μήνυση κατά του γαλλο-λιβανέζου δικηγόρου για συκοφαντία.
Ο Σιράκ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα απαλλάχθηκε από δικαστή από την υποχρέωση να παραστεί στη δίκη του για παράνομη χρηματοδότηση του κόμματός του όταν ήταν δήμαρχος Παρισιού, δεν έχει μέχρι στιγμής σχολιάσει τις καταγγελίες. Ωστόσο, ο δικηγόρος του Ζαν Βέιλ είπε ότι ο Σιράκ σκοπεύει και εκείνος να καταθέσει μήνυση για συκοφαντία κατά του Μπουρζί.
Φωτιά στα σενάρια περί χρηματισμού
Οι ισχυρισμοί του Μπουρζί αναζωπύρωσαν τις επι μακρόν εικασίες ότι οι πρώην Γάλλοι ηγέτες χρηματίζονταν από πρώην γαλλικές αποικίες στην Αφρική. Ο Μπουρζί διατείνεται ότι τα ποσά αυξάνονταν όσο πλησίαζαν οι εκλογές.
Πάντως, η συγκυρία προκαλεί υποψίες.
Την Τετάρτη εφετείο πρόκειται να αποφανθεί αν ο Ντε Βιλπέν είναι ένοχος για συμμετοχή σε συνωμοσία με στόχο τη σπίλωση του Νικολά Σαρκοζί στην υπόθεση Clearstream.
Ο Μπουρζί, ο οποίος παραδέχεται ότι είναι κατά καιρούς σύμβουλος του Σαρκοζί, αρνείται την όποια ανάμειξη στην υπόθεση Clearstream και υποστηρίζει ότι προέβη στις αποκαλύψεις τώρα για να έχει καθαρή τη συνείδησή του. "Είμαι μεταμελημένος," είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό RFI.
Ο επικρατέστερος νικητής για το χρίσμα των Σοσιαλιστών για τις προεδρικές εκλογές Φρανσουά Ολάντ ζήτησε την διενέργεια έρευνας για τις καταγγελίες του Μπουρζί.
Η υπόθεση Clearstream χρονολογείται από το 1994 όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών και νυν πρόεδρος της χώρας Νικολά Σαρκοζί, επιχειρηματίες, ακόμη και πρώην μυστικοί πράκτορες, εμφανίστηκαν να διατηρούν μυστικούς λογαριασμούς στον χρηματοπιστωτικό οργανισμό του Λουξεμβούργου Clearstream.
Στους λογαριασμούς καταγγέλθηκε ότι είχαν κατατεθεί προμήθειες από τη σύμβαση πώλησης γαλλικών φρεγατών στην Ταϊβάν, ύψους 2,8 δισ. δολαρίων, το 1991. Η γαλλική δικαιοσύνη κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι κατηγορίες ήταν ψευδείς, και ο Σαρκοζί και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι υπέβαλαν μήνυση, μιλώντας για εκστρατεία δυσφήμησής τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Βενιζέλος διέψευσε τον εαυτό του

"Κοινωνικό αγαθό" χαρακτήριζε το ηλεκτρικό ρεύμα τον περασμένο Ιούνιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος και απέκλειε νέους φόρους στους λογαριασμούς. Δείτε το βίντεο (Vid)
Μετά "το λεφτά υπάρχουν" του Γ. Παπανδρέου, έχουμε πλέον και τις δηλώσεις Βενιζέλου σχετικά με το πώς (δεν) θα πρέπει να χρησιμοποιούνται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.
Όταν είχε ανακοινώσει τα προηγούμενα έκτακτα μέτρα σχετικά με τα ακίνητα, είχε σημειώσει ότι μετά την πτώση του ορίου αντικειμενικής αξίας από τα 400.000 στα 200.000 ευρώ, δεν γινόταν άλλη παρέμβαση και κυρίως μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.
"Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων με τους μηχανισμούς αυτούς".
Αυτό είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες ο κ. Βενιζέλος. Την Κυριακή, διαπιστώσαμε ότι έχουμε ακόμα έναν πολιτικό σε νευραλγικό υπουργείο, ο οποίος... υπερασπίζει τα λόγια του με τα έργα του και το αντίστροφο.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΚΡΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Στην κατηγορία 2Β των «ενδεχομένως καρκινογόνων για τον άνθρωπο» παραγόντων κατετάγη, την περασμένη άνοιξη, η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (ειδικότερα των κινητών τηλεφώνων) από την IARC, η οποία είναι η Διεθνής Επιτροπή Ερευνας για τον Καρκίνο και ταξινομεί όλους τους παράγοντες έκθεσης (χημικούς, φυσικούς, βιολογικούς) σε κατηγορίες, ανάλογα με τη δυνατότητά τους για καρκινογένεση.

Στην ίδια κατηγορία 2Β κατατάσσονται μαζί με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων και ραδιοσυχνοτήτων διάφοροι άλλοι παράγοντες, όπως η ναφθαλίνη ή η βενζίνη, αλλά και τα τουρσιά λαχανικών και ο καφές. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ανάλυση της ενδεχόμενης επικινδυνότητας (risk assessment) των κινητών τηλεφώνων, όπως έχει γίνει με τα πεδία χαμηλών συχνοτήτων.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

"Στρατιωτικό" το πυρηνικό εργοστάσιο που έσκασε στη Γαλλία.

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός του σοβαρού πυρηνικού δυστυχήματος στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλουτωνίου στο Μάρκουλ της νότιας Γαλλίας. Οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς, για την ανακύκλωση πλουτωνίου από πυρηνικά όπλα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν σε φούρνο ανακύκλωσης πυρηνικών αποβλήτων ξέσπασε φωτιά. Από την έκρηξη που ακολούθησε απανθρακώθηκε ένας άνθρωπος, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν. Ο ένας από τους τραυματίες, που βρίσκεται στην πιο σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μονπελιέ, που είναι κοντά. 


Η έκρηξη σημειώθηκε στις 11:45 (ώρα Γαλλίας) και άμεσα εκφράστηκαν φόβοι για διαρροή πυρηνικής ενέργειας. Η πρώτη αντίδραση των υπευθύνων ήταν πως δεν υπήρξε άμεση διαρροή, αλλά δεν απέκλεισαν τίποτα. Για την ώρα, όμως, γίνονται μετρήσεις γύρω από το εργοστάσιο ώστε να δημιουργηθεί, αν χρειαστεί, ευρύτερη περίμετρος ασφαλείας.

Το πυρηνικό εργοστάσιο του Μαρκούλ βρίσκεται στην περιοχή Γκαρ, κοντά στην πόλη Νιμ και χρησιμοποιείται κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς. Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο στη Γαλλία όπου ξεκίνησαν πυρηνικές εφαρμογές, το 1958.
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι ωραίοι, έχουν χρέη! Ποιοι δήμοι και πόσα χρωστάνε. Αναλυτικός πίνακας

Αντιμέτωποι με πολύ μεγάλα χρέη βρίσκονται οι περισσότεροι δήμοι της χώρας, σύμφωνα με στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο Υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης.

Συγκεκριμένα, για τους τέσσερις μεγαλύτερους δήμους της χώρας από την απάντηση του κ. Καστανίδη προκύπτει ότι:

Ο δήμος Αθηναίων έχει μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις 210.970.188 ευρώ και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 76.743.219 ευρώ

• Ο δήμος Πειραιά έχει μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις 131.240.573 ευρώ και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 26.313.926 ευρώ

• Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις 43.617.543 ευρώ και βραχυπρόθεσμες 12.733.015

• Ο δήμος Πάτρας έχει μακροχρόνιες υποχρεώσεις 27.490.160 ευρώ και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 19.638.412 ευρώ.

Για να κατεβάσετε το αρχείο με τα χρεη όλων των δήμων πατήστε εδω
Αναλυτικά, ανά δήμο, οι μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις τους αντίστοιχα έχουν ως εξής:

1. Αβδήρων του νομού Ξάνθης: 2.347.506 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 2.548.795 βραχυπρόθεσμες

2. Αγαθονησίου του νομού Δωδεκανήσου: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

3. Αγιάς του νομού Λάρισας: 3.059.273 μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 6.453.396 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

4. Αγίας Βαρβάρας του νομού Αττικής: 8.648.878 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 3.394.912 ευρώ βραχυπρόθεσμες

5. Αγίας Παρασκευής του νομού Αττικής: 5.648.185 ευρώ μακροπρόθεσμες και 7.161.714 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

6. Αγίου Βασιλείου του νομού Ρεθύμνης: 613.350 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.946.989 βραχυπρόθεσμες.

7. Αγίου Δημητρίου του νομού Αττικής: 5.298.816 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.870.537 βραχυπρόθεσμες.

8. Αγίου Ευστρατίου του νομού Λέσβου: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

9. Αγίου Νικολάου του νομού Λασιθίου: 4.986.272 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.581.577 βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

10. Αγίων Αναργύρων-Καματερού του νομού Αττικής: 9.881.962 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 9.074.272 ευρώ βραχυπρόθεσμες

11. Αγκιστρίου του Ν. Αττικής: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

12. Αγράφων του Ν. Ευρυτανίας: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

13. Αγρινίου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 13.665.883 μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 8.157.550 βραχυπρόθεσμες.

14. Αθηναίων του Ν. Αττικής: 210.970.188 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 76.743.219 βραχυπρόθεσμες.

15. Αιγάλεω του Ν. Αττικής: 14.674.113 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 5.267.673 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

16. Αιγιαλείας του Ν. Αχαϊας: 10.392.441 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 11.252.304 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

17. Αίγινας του Ν. Αττικής: 256.637 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 7.428.333 βραχυπρόθεσμες.

18. Ακτίου-Βόνιτσας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 1.479.236 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.314.996 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

19. Αλεξανδρείας του Ν. Ημαθίας: 782.419 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.769.646 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

20. Αλεξανδρούπολης του Ν. Έβρου: 7.791.359 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 9.772.057 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

21. Αλίαρτου του Ν. Βοιωτίας: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.663.002 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

22. Αλίμου του Ν. Αττικής: 13.381.977 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 7.024.495 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

23. Αλμυρού του Ν. Μαγνησίας: 3.172.469 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 2.979.806 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

24. Αλμωπίας του Ν. Πέλλης: 2.159.135 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 5.032.738 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

25. Αλοννήσου του Ν. Μαγνησίας: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 252.426 ευρώ για βραχυπρόθεσμες.

26. Αμαρίου του Ν. Ρεθύμνης: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 449.295 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

27. Αμαρουσίου του Ν. Αττικής: 53.141.996 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 99.272.280 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

28. Αμοργού του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 774.766 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

29. Αμπελοκήπων-Μενεμένης του Ν. Θεσσαλονίκης: 4.927.336 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 5.253.608 βραχυπρόθεσμες.

30. Αμύνταιου του Ν. Φλώρινας: 1.389.684 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 0 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

31. Αμφίκλειας-Ελάτειας του Ν. Φθιώτιδος: 1.487.741 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 541.324 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

32. Αμφιλοχίας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 2.448.673 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.442.055 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

33. Αμφίπολης του Ν. Σερρών: 409.893 μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 2.170.971 βραχυπρόθεσμες.

34. Ανατολικής Μάνης του Ν. Λακωνίας: 702.655 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.867.009 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

35. Ανάφης του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 3.002 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

36. Ανδραβίδας-Κυλλήνης του Ν. Ηλείας: 1.301.785 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.782.537 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

37. Ανδρίτσαινας-Κρέστενων του Ν. Ηλείας: 715.300 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.318.378 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

38. Ανδρου του Ν. Κυκλάδων: 1.092.638 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.528.864 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

39. Αντίπαρου του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και 212.262 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

40. Ανωγείων του Ν. Ρεθύμνης: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και 578.343 βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

41. Αποκόρωνου του Ν. Χανίων: 1.068.987 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.469.409 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

42. Αργιθέας του Ν. Καρδίτσης: 1.540.941 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 474.572 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

43. Αργους-Μυκηνών του Ν. Αργολίδος: 1.594.508 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 795.562 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

44. Αριστοτέλη του Ν. Χαλκιδικής: 5.248.000 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 7.239.628 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

45. Αρριάνων του Ν. Ροδόπης: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.123.552 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

46. Αρταίων του Ν. ’ρτης: 1.963.846 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.239.292 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

47. Αρχαίας Ολυμπίας του Ν. Ηλείας: 204.583 ευρώ μακροπρόθεσμες και 1.333.267 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

48. Αρχάνων-Αστερούσιων του Ν. Ηρακλείου: 2.218.511 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.093.664 βραχυπρόθεσμες.

49. Ασπροπύργου του Ν. Αττικής: 40.702.851 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 9.103.464 ευρώ βραχυπρόθεσμες .

50. Αστυπάλαιας του Ν. Δωδεκανήσου: 0 μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 57.678 βραχυπρόθεσμες.

51. Αχαρνών του Ν. Αττικής: 49.806.941 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 48.450.355 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

52. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης του Ν. Αττικής: 9.041.740 ευρώ μακροπρόθεσμες και 10.394.144 βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

53. Βέλου-Βόχας του Ν. Κορινθίας: 4.497.346 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.415.720 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

54. Βέροιας του Ν. Ημαθίας: 8.326.402 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 7.392.174 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

55. Βιάννου του Ν. Ηρακλείου: 1.833.783 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.147.232 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

56. Βισάλτιας του Ν. Σερρών: 1.897.916 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.110.207 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

57. Βοϊου του Ν. Κοζάνης: 2.263.202 ευρώ μακροπρόθεσμες και 4.522.372 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

58. Βόλβης του Ν. Θεσσαλονίκης: 2.745.704 μακροπρόθεσμες και 7.835.070 βραχυπρόθεσμες.

59. Βόλου του Ν. Μαγνησίας: 10.588.675 ευρώ μακροπρόθεσμες και 16.448.019 βραχυπρόθεσμες.

60. Βόρειας Κυνουρίας του Ν. Αρκαδίας: 840.507 ευρώ μακροπρόθεσμες και 688.825 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

61. Βόρειων Τζουμέρκων του Ν. Ιωαννίνων: 878.109 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.062.661 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

62. Βριλησσίων του Ν. Αττικής: 7.168.349 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.830.839 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

63. Βύρωνος του Ν. Αττικής: 17.895.530 ευρώ μακροπρόθεσμες και 12.644.883 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

64. Γαλατσίου του Ν. Αττικής: 2.541.455 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.361.649 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

65. Γαύδου του Ν. Χανίων: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και 125.100 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

66. Γεωργίου Καραϊσκάκη του Ν. ’ρτης: 2.353.620 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 0 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

67. Γλυφάδας του Ν. Αττικής: 1.628.055 ευρώ μακροπρόθεσμες και 6.996.794 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

68. Γόρτυνας του Ν. Ηρακλείου: 3.942.734 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.216.920 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

69. Γορτυνίας του Ν. Αρκαδίας: 985.102 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.534.124 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

70. Γρεβενών του Ν. Γρεβενών: 2.321.183 ευρώ μακροπρόθεσμες και 4.351.891 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

71. Δάφνης-Υμηττού του Ν. Αττικής: 2.153.869 ευρώ μακροπρόθεσμες και 5.798.197 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

72. Δέλτα του Ν. Θεσσαλονίκης: 3.521.444 ευρώ μακροπρόθεσμες και 10.320.997 βραχυπρόθεσμες.

73. Δελφών του Ν. Φωκίδος: 5.455.232 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 0 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

74. Δεσκάτης του Ν. Γρεβενών: 719.935 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 558.386 βραχυπρόθεσμες.

75. Διδυμοτείχου του Ν. Έβρου: 3.143.262 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 2.755.897 βραχυπρόθεσμες.

76. Διονύσου του Ν. Αττικής: 4.294.870 ευρώ και 5.116.894 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

77. Δίου-Ολύμπου του Ν. Πιερίας: 6.994.629 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 10.255.030 βραχυπρόθεσμες.

78. Διρφύων-Μεσσαπίων του Ν. Ευβοίας: 2.645.314 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.297.327 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

79. Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας του Ν. Βοιωτίας: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

80. Δομοκού του Ν. Φθιώτιδος: 218.794 ευρώ και 704.880 μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

81. Δοξάτου του Ν. Δράμας: 371.574 ευρώ και 1.789.452 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

82. Δράμας του Ν. Δράμας: 0 ευρώ και 726.382 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

83. Δυτικής Αχαϊας του Ν. Αχαϊας: 3.203.978 ευρώ και 7.502.065 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

84. Δυτικής Μάνης του Ν. Μεσσηνίας: 0 ευρώ και 1.144.721 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

85. Δωδώνης του Ν. Ιωαννίνων: 912.438 ευρώ και 788.910 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

86. Δωρίδος του Ν. Φωκίδος: 1.202.941 ευρώ και 1.450.269 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

87. Έδεσσας του Ν. Πέλλης: 3.641.194 ευρώ και 4.545.427 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

88. Ελασσόνας του Ν. Λαρίσης: 345.473 ευρώ και 7.047.005 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

89. Ελαφονήσου του Ν. Λακωνίας: 0 ευρώ και 6 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

90. Ελευσίνας του Ν. Αττικής: 4.354.006 ευρώ και 5.273.788 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

91. Ελληνικού Αργυρούπολης του Ν. Αττικής: 2.639.902 και 8.432.209 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

92. Εμμανουήλ Παππά του Ν. Σερρών: 245.328 ευρώ και 552.749 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

93. Εορδαίας του Ν. Κοζάνης: 3.245.916 και 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

94. Επιδαύρου του Ν. Αργολίδος: 182.302 ευρώ και 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

95. Ερέτριας του Ν. Ευβοίας: 1.141.331 ευρώ και 1.939.910 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

96. Ερμιονίδας του Ν. Αργολίδος: 1.080.690 ευρώ και 2.051.789 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

97. Ερύμανθου Αχαΐας: 1.423.925 ευρώ και 4.408.217 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

98. Ευρώτα του Ν. Λακωνίας: 207.144 ευρώ και 1.839.534 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

99. Ζαγοράς-Μουρεσίου του Ν. Μαγνησίας: 1.627.589 ευρώ και 526.194 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

100. Ζαγορίου του Ν. Ιωαννίνων: 156.000 ευρώ και 1.956.057 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

101. Ζακύνθου του Ν. Ζακύνθου: 13.346.858 ευρώ και 13.284.316 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

102. Ζαχάρως του Ν. Ηλείας: 1.024.043 ευρώ και 807.013 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

103. Ζηρού του Ν. Πρεβέζης: 1.475.959 ευρώ και 2.080.764 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

104. Ζίτσας του Ν. Ιωαννίνων: 768.754 ευρώ και 2.406.355 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

105. Ζωγράφου του Ν. Αττικής: 27.664.709 ευρώ και 14.523.871 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

106. Ηγουμενίτσας του Ν. Θεσπρωτίας: 2.425.550 ευρώ και 6.599.599 σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

107. Ήλιδας του Ν. Ηλείας: 5.416.348 ευρώ και 5.177.389 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

108. Ηλιουπόλεως του Ν. Αττικής: 1.417.438 ευρώ και 6.913.938 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

109. Ηράκλειας του Ν. Σερρών: 524.779 ευρώ και 1.148.100 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

110. Ηρακλείου του Ν. Αττικής: 8.166.600 ευρώ και 7.726.042 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

111. Ηρακλείου του Ν. Ηρακλείου: 21.377.716 ευρώ και 24.393.635 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

112. Θάσου Καβάλας: 468.721 ευρώ και 4.735.346 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

113. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης: 7.952.276 ευρώ και 8.500.880 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

114. Θέρμης του Ν. Θεσσαλονίκης: 3.885.358 ευρώ και 1.915.193 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

115. Θέρμου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 0 ευρώ και 908.849 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

116. Θεσσαλονίκης του Ν. Θεσσαλονίκης: 43.617.543 ευρώ και 12.733.015 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

117. Θηβαίων του Ν. Βοιωτίας: 2.253.650 ευρώ και 5.660.279 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

118. Θήρας του Ν. Κυκλάδων: 688.127 ευρώ και 2.416.859 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

119. Ίασμου του Ν. Ροδόπης: 490.176 ευρώ και 1.320.144 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

120. Ιεράπετρας του Ν. Λασιθίου: 7.285.572 ευρώ και 2.547.588 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

121. Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 1.952.938 ευρώ και 6.794.292 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

122. Ιητών του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ και 687.918 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

123. Ιθάκης του Ν. Κεφαλληνίας 237.299 ευρώ και 269.439 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

124. Ικαρίας Σάμου: 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

125. Ιλίου του Ν. Αττικής: 5.174.264 και 1.243.408 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

126. Ιστιαίας – Αιδηψού του Ν. Ευβοίας: 4.693.052 ευρώ και 5.340.584 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

127. Ιωαννιτών του Ν. Ιωαννίνων: 33.155.531 ευρώ και 22.422.807 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

128.Καβάλας του Ν. Καβάλας: 3.161.081 ευρώ και 7.055.320 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

129.Καισαριανής του Ν. Αττικής: 4.818.958 ευρώ και 5.013.183 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

130. Καλαβρύτων του Ν. Αχαΐας: 2.240.267 ευρώ και 2.226.278 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

131. Καλαμαριάς του Ν. Θεσσαλονίκης: 3.124.625 ευρώ και 27.016.220 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

132. Καλαμάτας του Ν. Μεσσηνίας: 11.746.129 ευρώ και 7.763.114 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

133. Καλαμπάκας του Ν. Τρικάλων: 6.965.120 ευρώ και 4.516.965 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

134. Καλλιθέας του Ν. Αττικής: 3.511.900 ευρώ και 4.243.298 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

135. Καλυμνίων του Ν. Δωδεκανήσου: 2.160.424 ευρώ και 4.466.067 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

136. Καντάνου-Σελινού του Ν. Χανίων: 848.843 ευρώ και 930.872 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

137. Καρδίτσας του Ν. Καρδίτσας: 26.400.006 ευρώ και 10.453.695 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

138. Καρπάθου του Ν. Δωδεκανήσου: 902.058 ευρώ και 2.248.648 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

139. Καρπενησίου του Ν. Ευρυτανίας: 2.021.196 ευρώ και 6.274.984 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

140. Καρύστου του Ν. Ευβοίας: 0 ευρώ και 3.366.293 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

141. Κάσου του Ν. Δωδεκανήσου: 0 ευρώ και 40.371 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

142. Κασσάνδρας του Ν. Χαλκιδικής: 5.795.204 ευρώ και 11.489.348 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

143. Καστοριάς του Ν. Καστοριάς: 240.00 ευρώ και 4.527.039 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

144. Κατερίνης του Ν. Πιερίας: 18.264.053 ευρώ και 13.472.842 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

145. Κάτω Νευροκοπίου του Ν. Δράμας: 47.545 ευρώ και 711.521 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

146. Κέας του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ και 246.977 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

147. Κεντρικών Τζουμέρκων του Ν. ’ρτης: 782.940 ευρώ και 258.473 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

148. Κερατσινίου-Δραπετσώνας του Ν. Αττικής: 12.786.118 ευρώ και 15.699.584 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

149. Κέρκυρας του Ν. Κερκύρας: 32.130.549 ευρώ και 23.953.676 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

150. Κεφαλονιάς του Ν. Κεφαλληνίας: 13.540.311 ευρώ και 11.720.995 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

151. Κηφισιάς του Ν. Αττικής: 6.483.097 ευρώ και 16.517.739 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

152. Κιλελέρ του Ν. Λαρίσης: 2.576.599 ευρώ και 3.906.531 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

153. Κιλκίς του Ν. Κιλκίς: 8.261.452 ευρώ και 3.873.717 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

154. Κιμώλου του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

155. Κισσάμου του Ν. Χανίων: 713.089 ευρώ και 3.473.474 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

156. Κοζάνης του Ν. Κοζάνης: 14.535.199 ευρώ και 27.106.043 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

157. Κομοτηνής του Ν. Ροδόπης: 4.956.494 ευρώ και 7.904.749 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

158. Κόνιτσας Ιωαννίνων: 1.002.698 ευρώ και 1.264.837 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

159. Κορδελιού-Ευόσμου του Ν. Θεσσαλονίκης: 9.490.185 ευρώ και 12.265.922 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

160. Κορινθίων του Ν. Κορινθίας: 1.979.403 ευρώ και 6.769.348 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

161. Κορυδαλού του Ν. Αττικής: 12.161.605 ευρώ και 19.481.587 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

162. Κρωπίας του Ν. Αττικής: 3.942.043 ευρώ και 6.389.676 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

163. Κυθήρων του Ν. Αττικής: 0 ευρώ και 784.150 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

164. Κύθνου του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ και 412.263 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

165. Κύμης-Αλιβερίου του Ν. Ευβοίας: 3.051.826 ευρώ και 8.348.946 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

166. Κω του Ν. Δωδεκανήσου: 1.915.524 ευρώ και 6.357.977 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

167. Λαγκαδά του Ν. Θεσσαλονίκης: 8.352.139 ευρώ και 2.878.070 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

168. Λαμιέων του Ν. Φθιώτιδας: 3.505.121 ευρώ και 3.296.774 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

169. Λαρισαίων του Ν. Λαρίσης: 14.277.352 ευρώ και 23.262.303 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

170. Λαυρεωτικής του Ν. Αττικής: 4.065.471 ευρώ και 9.672.232 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

171. Λεβαδέων του Ν. Βοιωτίας: 6.015.315 ευρώ και 3.780.132 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

172. Λειψών του Ν. Δωδεκανήσου: 0 ευρώ και 200.056 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

173. Λέρου του Ν. Δωδεκανήσου: 888.716 ευρώ και 645.757 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

174. Λέσβου του Ν. Λέσβου: 6.621.723 ευρώ και 14.555.713 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

175. Λευκάδος του Ν. Λευκάδος: 2.986.384 ευρώ και 5.673.655 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

176. Λήμνου του Ν. Λέσβου: 115.699 ευρώ και 1.729.065 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

177. Λίμνης Πλαστήρα του Ν. Καρδίτσης: 0 ευρώ και 516.483 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

178. Λοκρών του Ν. Φθιώτιδος: 3.468.753 ευρώ και 3.262.550 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

179. Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων του Ν. Κορινθίας: 2.052.828 και 3.217.790 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

180. Λυκόβρυσης-Πεύκης του Ν. Αττικής: 13.122.973 ευρώ και 5.364.006 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

181. Μακρακώμης του Ν. Φθιώτιδος: 999.519 ευρώ και 542.495 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

182. Μαλεβιζίου του Ν. Ηρακλείου: 6.520.571 ευρώ και 1.828.628 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

183. Μάνδρας-Ειδυλλίας του Ν. Αττικής: 315.000 ευρώ και 6.377.200 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

184. Μαντουδίας-Λίμνης-Αγίας ’ννας του Ν. Ευβοίας: 3.540.367 ευρώ και 3.434.327 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

185. Μαραθώνος του Ν. Αττικής: 5.948.570 ευρώ και 10.532.220 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

186. Μαρκοπούλου Μεσογαίας του Ν. Αττικής: 3.570.230 ευρώ και 14.891.397 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

187. Μαρωνείας-Σαπών του Ν. Ροδόπης: 1.679.137 ευρώ και 808.543 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

188. Μεγαλόπολης Αρκαδίας: 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

189. Μεγανησίου Λευκάδος: 66.775 ευρώ και 175.885 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

190. Μεγαρέων Αττικής: 3.246.209 ευρώ και 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

191. Μεγίστης Δωδεκανήσου: 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

192. Μεσσήνης του Ν. Μεσσηνίας: 2.873.109 ευρώ και 3.798.373 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

193. Μεταμορφώσεως Αττικής: 13.946.811 ευρώ και 8.603.316 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

194. Μετσόβου Ιωαννίνων: 128.217 ευρώ και 1.615.299 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

195. Μήλου Κυκλάδων: 180.214 ευρώ και 615.913 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

196. Μίνωα Πεδιάδος του Ν. Ηρακλείου: 1.620.047 ευρώ και 2.346.851 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

197. Μονεμβασιάς του Ν. Λακωνίας: 0 ευρώ και 3.231.654 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

198. Μοσχάτου-Ταύρου του Ν. Αττικής: 11.908.017 ευρώ και 5.614.468 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

199. Μουζακίου του Ν. Καρδίτσης: 1.595.364 ευρώ και 823.625 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

200. Μύκης Ξάνθης: 823.537 ευρώ και 1.655.657 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

201. Μυκόνου του Ν. Κυκλάδων: 270.000 ευρώ και 7.257.614 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

202. Μυλοποτάμου του Ν. Ρεθύμνης: 2.013.723 ευρώ και 1.882.699 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

203. Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου του Ν. Φθιώτιδος: 3.522.688 ευρώ και 1.789.419 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

204. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων του Ν. Κυκλάδων: 741.752 ευρώ και 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

205. Νάουσας του Ν. Ημαθίας: 2.426.078 ευρώ και 2.484.403 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

206. Ναυπακτίας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 835.739 ευρώ και 6.304.106 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

207. Ναυπλιέων του Ν. Αργολίδος: 2.910.032 ευρώ και 4.249.133 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

208. Νεάπολης-Συκεών του Ν. Θεσσαλονίκης: 3.232.012 ευρώ και 7.830.568 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

209. Νέας Ζίχνης του Ν. Σερρών: 605.471 ευρώ και 664.307 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

210. Νέας Ιωνίας Αττικής: 7.355.630 ευρώ και 2.713.584 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

211. Νέας Προποντίδας του Ν. Χαλκιδικής: 7.061.886 ευρώ και 12.542.713 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

212. Νέας Σμύρνης του Ν. Αττικής: 4.826.917 ευρώ και 2.133.851 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

213. Νεμέας του Ν. Κορινθίας: 497.087 ευρώ και 767.971 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

214. Νεστορίου Καστοριάς: 0 ευρώ και 1.083.778 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

215. Νέστου του Ν. Καβάλας: 0 ευρώ και 2.630.327 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

216. Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη του Ν. Αττικής: 41.104.891 ευρώ και 20.830.764 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

217. Νικολάου Σκουφά του Ν. ’ρτης: 162.000 ευρώ και 720.318 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

218. Νισύρου του Ν. Δωδεκανήσου: 0 ευρώ και 1.629.429 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

219. Νότιας Κυνουρίας του Ν. Αρκαδίας: 926.765 ευρώ και 833.530 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

220. Νοτίου Πηλίου του Ν. Μαγνησίας: 2.281.361 ευρώ και 3.270.826 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

221. Ξάνθης του Ν. Ξάνθης: 6.534.560 ευρώ και 3.899.787 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

222. Ξηρόμερου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 1.267.941 ευρώ και 1.058.050 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

223. Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας: 4.622.024 ευρώ και 1.943.232 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

224. Οινουσσών του Ν. Χίου: 0 ευρώ και 17.272 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

225. Οιχαλίας του Ν. Μεσσηνίας: 1.228.744 ευρώ και 2.622.682 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

226. Ορεστιάδας του Ν. Έβρου: 4.187.609 ευρώ και 22.141.883 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

227. Ορεστίδος του Ν. Καστοριάς: 122.345 ευρώ και 1.114.494 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

228. Οροπεδίου Λασιθίου του Ν. Λασιθίου: 0 ευρώ και 688.122 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

229. Ορχομενού του Ν. Βοιωτίας: 2.084.612 ευρώ και 2.170.176 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

230. Παγγαίου του Ν. Καβάλας: 2.779.426 ευρώ και 5.481.184 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

231. Παιανίας Αττικής: 1.305.850 ευρώ και 8.082.852 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

232. Παιονίας του Ν. Κιλκίς: 5.364.675 ευρώ και 5.186.679 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

233. Παλαιού Φαλήρου Αττικής: 5.753.344 ευρώ και 1.833.764 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

234. Παλαμά Καρδίτσης: 2.907.200 ευρώ και 1.191.581 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

235. Παλλήνης Αττικής: 21.647 ευρώ και 2.454.277 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

236. Παξών του Ν. Κέρκυρας: 160.000 ευρώ και 178.936 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

237. Πάπαγου-Χολαργού Αττικής: 8.287.879 ευρώ και 4.385.170 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

238. Παρανεστίου του Ν. Δράμας: 86.657 ευρώ και 512.995 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

239. Πάργας του Ν. Πρεβέζης: 698.992 ευρώ και 2.010.370 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

240. Πάρου του Ν. Κυκλάδων: 481.937 ευρώ και 1.691.445 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

241. Πάτμου του Ν. Δωδεκανήσου: 0 ευρώ και 880.451 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

242. Πατρέων του Ν. Αχαΐας: 27.490.160 ευρώ και 19.638.412 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

243. Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης: 5.066.425 ευρώ και 8.295.370 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

244. Πειραιώς Αττικής: 131.240.573 ευρώ και 26.313.926 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

245. Πέλλας του Ν. Πέλλης: 8.278.169 ευρώ και 13.763.153 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

246. Πεντέλης Αττικής: 5.377.892 ευρώ και 8.015.910 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

247. Περάματος Αττικής: 16.027.816 ευρώ και 13.185.649 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

248. Περιστερίου Αττικής: 40.562.264 ευρώ και 9.396.835 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

249. Πετρουπόλεως Αττικής: 6.958.292 ευρώ και 2.445.006 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

250. Πηνειού Ηλείας: 1.445.548 ευρώ και 2.109.378 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

251. Πλατανιά Χανίων: 1.847.071 ευρώ και 3.699.728 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

252. Πολυγύρου Χαλκιδικής: 3.246.627 ευρώ και 5.249.675 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

253. Πόρου Αττικής: 0 ευρώ και 299.751 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

254. Πρέβεζας του Ν. Πρεβέζης: 4.960.820 ευρώ και 4.536.044 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

255. Πρεσπών του Ν. Φλωρίνης: 0 ευρώ και 427.895 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

256. Προσοτσάνης του Ν. Δράμας: 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και 1.806.336 βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

257. Πύδνας-Κολινδρού Πιερίας: 1.097.358 ευρώ και 1.720.725 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

258. Πυλαίας-Χορτιάτη του Ν. Θεσσαλονίκης: 6.875.581 ευρώ και 9.420.192 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

259. Πύλης Τρικάλων: 9.203.143 ευρώ και 4.132.576 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

260. Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας: 2.359.300 ευρώ και 3.293.070 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

261. Πύργου Ηλείας: 6.881.279 ευρώ και 8.231.716 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

262. Πογωνίου Ιωαννίνων: 1.470.384 ευρώ και 1.639.500 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

263. Ραφήνας-Πικερμίου: 3.966.306 ευρώ και 5.120.969 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

264. Ρεθύμνης του Ν. Ρεθύμνης: 9.200.676 ευρώ και 7.987.235 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

265. Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας: 259.765 ευρώ και 1.553.908 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

266. Ρόδου του Ν. Δωδεκανήσου: 59.145.936 ευρώ και 56.069.215 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

267. Σαλαμίνας του Ν. Αττικής: 10.119.354 ευρώ και 15.772.091 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

268. Σαμοθράκης του Ν. Έβρου: 1.558.707 ευρώ και 161.934 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

269. Σάμου του Ν. Σάμου: 2.107.295 ευρώ και 1.736.879 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

270. Σαρωνικού του Ν. Αττικής: 6.097.322 ευρώ και 13.239.639 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

271. Σερβίων Βελβεντού του Ν. Κοζάνης: 1.838.075 ευρώ και 6.920.284 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

272. Σερίφου: 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

273. Σερρών του Ν. Σερρών: 6.217.499 ευρώ και 8.376.814 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

274. Σητείας του Ν. Λασιθίου: 4.416.915 ευρώ και 2.650.417 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

275. Σιθωνίας του Ν. Χαλκιδικής: 3.750.150 ευρώ και 4.926.141 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

276. Σικίνου Κυκλάδων: 0 ευρώ και 24.700 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

277. Σικυωνίων Κορινθίας: 3.225.484 και 1.210.041 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

278. Σιντικής Σερρών: 2.586.873 ευρώ και 3.201.102 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

279. Σίφνου Κυκλάδων: 133.662 ευρώ και 796.998 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

280. Σκιάθου Μαγνησίας: 1.743.003 και 3.839.619 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

281. Σκοπέλου Μαγνησίας: 616.754 ευρώ και 1.347.446 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

282. Σκύδρας Πέλλης: 2.856.687 ευρώ και 94.113 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

283. Σκύρου Ευβοίας: 962.021 ευρώ και 524.065 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

284. Σουλίου Θεσπρωτίας: 601.706 ευρώ και 277.620 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

285. Σουφλίου Έβρου: 3.377.349 ευρώ και 1.983.882 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

286. Σοφάδων Καρδίτσης: 3.000.210 ευρώ και 965.165 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

287. Σπάρτης Λακωνίας: 1.614.285 ευρώ και 5.581.203 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

288. Σπάτων – Αρτέμιδος Αττικής: 6.132.770 ευρώ και 26.630.848 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

289. Σπετσών Αττικής: 0 ευρώ και 277.698 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

290. Στυλίδας Φθιώτιδας: 4.141.073 ευρώ και 468.920 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

291. Σύμης Δωδεκανήσου: 2.696.666 ευρώ και 484.584 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

292. Σύρου-Ερμούπολης: 796.255 ευρώ και 1.770.583 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

293. Σφακίων του Ν. Χανίων: 58.902 ευρώ και 544.400 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

294. Τανάγρας Βοιωτίας: 1.489.864 ευρώ και 6.689.981 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

295. Τεμπών του Ν. Λαρίσης: 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

296. Τήλου Δωδεκανήσου: 4.212.064 ευρώ και 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

297. Τήνου Κυκλάδων: 1.620.745 ευρώ και 1.283.505 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

298. Τοπείρου Ξάνθης: 760.551 ευρώ και 1.672.338 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

299. Τρικκαίων του Ν. Τρικάλων: 28.885.960 ευρώ και 14.168.977 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

300. Τρίπολης Αρκαδίας: 3.448.913 ευρώ και 4.307.142 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

301. Τριφυλλίας του Ν. Μεσσηνίας: 4.095.615 ευρώ και 6.352.907 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

302. Τροιζηνίας Αττικής: 2.659.626 ευρώ και 661.935 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

303. Τυρνάβου Λαρίσης: 1.146.635 ευρώ και 3.508.186 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

304. Ύδρας Αττικής: 0 ευρώ και 2.488.547 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

305. Φαιστού Ηρακλείου: 2.434.531 ευρώ και 3.869.103 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

306. Φαρκαδόνας Τρικάλων: 1.452.736 ευρώ και 1.638.339 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

307. Φαρσάλων Λαρίσης: 588.741 ευρώ και 1.089.757 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

308. Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Αττικής: 5.063.661 ευρώ και 6.980.349 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

309. Φιλιατών Θεσπρωτίας: 867.960 ευρώ και 2.590.479 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

310. Φιλοθέης Ψυχικού Αττικής: 4.211.972 ευρώ και 3.345.239 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

311. Φλώρινας του Ν. Φλωρίνης: 610.542 ευρώ και 2.106.041 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

312. Φολεγάνδρου Κυκλάδων: 0 ευρώ και 9.328 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

313. Φούρνων-Κορσέων Σάμου: 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

314. Φυλής Αττικής: 65.536.287 ευρώ και 13.571.944 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

315. Χαϊδαρίου Αττικής: 6.476.068 ευρώ και 9.982.505 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

316. Χαλανδρίου Αττικής: 8.235.816 ευρώ και 8.863.755 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

317. Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης: 3.266.315 ευρώ και 3.652.571 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

318. Χάλκης Δωδεκανήσου: 540.000 ευρώ και 149.600 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

319. Χαλκιδέων Ευβοίας: 7.508.245 ευρώ και 8.786.813 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

320. Χανίων: 3.038.330 ευρώ και 10.231.336 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

321. Χερσονήσου Ηρακλείου: 1.143.731 ευρώ και 7.017.890 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

322. Χίου: 1.754.810 ευρώ και 2.730.546 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

323. Ψαρών του Ν. Χίου: 0 ευρώ και 152.566 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

324. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης: 7.599.798 ευρώ και 8.420.232 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

325. Ωρωπού Αττικής: 2.091.128 ευρώ και 8.689.992 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.
Διαβάστε περισσότερα » »

Tώρα που μάθατε τι είναι CDS πέστε μας...Ποιές τράπεζες, εκδότες, καναλάρχες και υπουργοί ή βουλευτές κατέχουν CDS.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ήταν εγκληματική η πώληση των CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το Δεκέμβρη του 2009. Υποπτο ήταν όμως ότι εκείνη τη περίοδο έγιναν και τα τηλεφωνήματα του ΓΑΠ στον Strauss-Kahn για....
την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.

Ακολουθεί μέρος ενός άρθρου απο το ιστολόγιο forexmad-gr.blogspot.com, που γράφτηκε στις 7 Μάη του 2010 με τίτλο “Η μαθηματική απόδειξη της χρεοκοπίας”. Είναι η περίοδος που όλοι κοιμόντουσαν βαθειά, όπως και τώρα. Διαβάστε το αξίζει.

.... Ολες οι φερόμενες ως Ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ. Οι Ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα. Ισχυρίζονται ότι δεν το έκαναν.

Προσωπικά δεν το πιστεύω. Κάτι τέτοιο θα έθιγε το διανοητικό και γνωστικό επίπεδο των προισταμένων τους, γιατί στα Χρηματοοικονομικά δεν έχει σημασία να κάνεις κάτι αλλά να το κάνεις όταν πρέπει.

Στην αγορά και στο φερόμενο ως Ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν πιστεύω ότι υπήρχε υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος που να μην ήξερε πόσο χάλια ήταν η Ελληνική οικονομία και πόσο ανάγκη υπήρχε από τον Ιανουάριο του 2009 για αγορά CDS.

Καμμία Ελληνική τράπεζα δεν φέρεται επίσημα να έχει αγοράσει από τότε CDS. Ελπίζω, ότι αντιλαμβάνεστε τη σημασία αυτής της παρατήρησης, Είναι σημαντική και δέιχνει την ανάγκη να γνωρίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ΠΟΙΟΙ έχουν αυτή τη στιγμή Ελληνικά CDS.

Υπάρχει μία άποψη στην Ελλάδα, τη χώρα που η μπαρόλα ονομάζεται “άποψη”, πώς όταν μία κρατική τράπεζα αγοράζει ασφάλιστα κινδύνου απο χρεωκοπία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του Ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του. Αυτό δεν είναι σωστό. Το να κατέχει μια Τράπεζα CDS είναι φυσιολογικό. Εδώ αυτοκίνητο αγοράζεις στην Ιαπωνία, χώρα παραγωγής αυτοκινήτων και το ασφαλίζεις για φωτιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τον Αύγουστο του 2009 αγόρασε CDS αξίας 950 εκατομμυρίων ευρώ, όταν το πενταετές spread των CDS ήταν στις 135 μονάδες βάσης. Ίσως και να άργησε να το κάνει.

Η νέα διοίκηση του Ταχυδρομικού Χρηματιστηρίου πούλησε τα CDS τον Δεκέμβρη του 2009 στις 235 μονάδες βάσης. Είναι η ίδια περίοδος, που ακούγεται ότι ο Πρωθυπουργός έριξε τηλεφωνήματα στιον Strauus-Kahn για να έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Η παγκόσμια αγορά των CDS το καλοκαίρι του 2009 κυμαινόταν στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Αγοράζοντας το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο CDS αξίας 950 εκατομμυρίων ευρώ (δηλαδή 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια) κατείχε μία θέση που αντιστοιχεί περίπου στο 12,5% της παγκόσμιας αγοράς, ποσοστό που θα μπορούσε να συμπαρασύρει και άλλους παίκτες. Από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο τα CDS ανέβηκαν κατά 110 μονάδες βάσης και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κέρδισε με το αυτό το παιχνίδι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ.

Από τα στοιχεία της «Καθημερινής» φαίνεται ότι οι αγοραπωλησίες των CDS έγιναν και μέσω της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζαςGoldman Sachs.

ΥΓ. Το forexmad-gr.blogspot.com είναι το μόνο ιστολόγιο διεθνώς που αναλύει ζωντανά τη συμπεριφορά του Γεν. Δείκτη του ΧΑΑ.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΙ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ; ΑΛΒΑΝΟΣ ή ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ;

Βρέθηκε και άλλο σημείο σύγκρουσης μεταξύ Αλβανών και Σλάβων των Σκοπίων. Γιατί να είναι ο Μ. Αλέξανδρος Σκοπιανός και όχι Αλβανός; Το επιχείρημα είναι ότι ναι μεν από τον πατέρα του είναι «Μακεδόνας», αλλά από τη μητέρα είναι Αλβανός. Διότι η Ολυμπιάδα ήταν Ηπειρώτισσα, δηλαδή Αλβανίδα.

Έτσι, λοιπόν, μετά τους Σκοπιανούς, διεκδικούν και οι Αλβανοί τον Μ. Αλέξανδρο. Τα Αλβανόπουλα διδάσκονται πως έχουν το ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά της Μακεδονίας, που θεωρείται Αλβανός ήρωας.


Μάλιστα, σύμφωνα με το βιβλίο Γεωγραφίας οι περιοχές που έμειναν εκτός του Αλβανικού κράτους, και πρέπει να επιστρέψουν στη Μεγάλη Αλβανία, φθάνουν μέχρι την Πέλλα.


Τώρα, πρέπει να περιμένουμε και άγαλμα του Αλέξανδρου στα Τίρανα.
Διαβάστε περισσότερα » »

Τζέφρυ "Παπ-άρας" 2009:"πετρέλαια δεν έχει η Ελλάδα"!Τζέφρυ "Τροϊκ-άρας" 2011:"ξεκινούν οι γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρήτη"!Πότε έλεγε αλήθεια;


Ο ΓΑΠ σε 2 χρόνια βρήκε πετρέλαιο....δείτε και το επόμενο βίντεο..



http://katohika.blogspot.com/2011/09/2009-2011.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Λεχ Βαλέσα ο Φωτόπουλος, αρνείται να εισπράξει η ΔΕΗ τα χαράτσια των Παπανδρέου-Βενιζέλου. Πέφτει η κυβέρνηση, πάμε φουλ σε εκλογές...

H ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δείχνει το δρόμο για να πέσει η κυβέρνηση δίχως  να ανοίξει μύτη και χωρίς να βγει κανείς Αγανακτισμένος στο Σύνταγμα.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.
 «Σε καμία περίπτωση η ΔΕΗ δεν θα χρησιμοποιηθεί ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός, αφού χτίστηκε για να υπηρετεί τον ελληνικό λαό και όχι για να τον εκβιάζει» αναφέρει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.

Ο Φωτόπουλος εξελίσσεται σε νέο Λεχ Βαλέσα και δεν αποκλείεται να ζήσουμε συναρπαστικές εξελίξεις!
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρε άθλιοι εξουσιαστές,γιατί δεν κατάσχετε τώρα τις βίλες που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα πολιτικά (κι όχι μόνο) λαμόγια της μεταπολίτευσης, αντί να χαρατσώνετε τη καλύβα του μπάρμπα-Θωμά;

-Ρε άθλιοι εξουσιαστές,  που υποδύεστε τους σοσιαλιστές, πείτε μας γιατί αντί να βάζετε χαράτσια στη καλύβα του μπάρμπα-Θωμά, δεν κατάσχετε τις βίλες των πολιτικών και επιχειρηματικών λαμογίων που δεν μπορούν να τις δικαιολογήσουν με τις φορολογικές τους δηλώσεις;
Γιατί δεν κατάσχετε τις  πισινάτες βίλες των μιζαδόρων κι όλες όσες ανήκουν σε offshore,  για να καμαρώσουμε την αποφασιστικότητά σας;
Γιατί ρε καλόπαιδα ληστεύετε για μια ακόμη φορά το τσαντίρι του φτωχού και δεν κατάσχετε τις βίλες, πολλές από τις οποίες βρίσκονται στην κατοχή σας.
Εσείς που όταν ξεκινήσατε  τη πολιτική σας καριέρα έζεχναν τα χνώτα σας, που βρήκατε τις βίλες και τα κότερα;
Σας καλούμε έστω τη τελευταία στιγμή να ελέγξετε όλα τα πόθεν έσχες όσων διετέλεσαν βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, λειτουργοί της Δικαιοσύνης , επικεφαλής των ΔΕΚΟ κλπ, για να διαπιστώσουμε όλοι αν μπορούν να δικαιολογήσουν την ακίνητη περιουσία τους.
Με τα κατασχεμένα περισσότερα χρήματα από 4,5 δις θα κονομήσετε και πραγματικοί σοσιαλιστές  θα είστε στη συνείδηση του λαού.
Αλλά εσείς που δεν τολμάτε ν απολύσετε τους κηφήνες του δημοσίου και να κλείσετε τις αχρείαστες ΔΕΚΟ, πως θα ελέγξετε τους κολλητούς σας.
Μεταξύ απατεώνων  μπορεί να υπάρξει πραγματικός έλεγχος;
Διαβάστε περισσότερα » »