Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ρωσία: "Στόχος των πυρηνικών μας όπλων η Τουρκία λόγω αντιβαλλιστικού ραντάρ"!




Mε μία ανακοίνωση-κεραυνό, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς, την στοχοποίηση από βαλλιστικά πυρηνικά βλήματα του τουρκικού αντιβαλλιστικού ραντάρ που έχει εγκατασταθεί από το ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαλάτειας, 400 μίλια νοτιοανατολικά από την πρωτεύουσα της χώρας Άγκυρα την 1η Ιανουαρίου 2012! 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Σε μια στιγμή που διεξάγονται συνομιλίες εξομάλυνσης των σχέσεων για το ζήτημα της αντιβαλλιστικής άμυνας γενικότερα, η εγκαινίαση του συστήματος παρακολούθησης του ΝΑΤΟ στην Τουρκία, δικαιολογεί τα μέτρα που ανακοίνωσε ότι θα λάβει ο Ρώσος Πρόεδρος, ως απάντηση στις κινήσεις του ΝΑΤΟ». Δηλαδή στοχοποίηση με τακτικά ή μεσαίου-μεγάλου βεληνεκούς πυρηνικά βλήματα, όπως ανακοίνωσε ο Ν.Μεντβέντεφ.
Για την περιοχή που βρίσκεται κοντά στον ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ στη Ρωσία, τοποθετήθηκαν τακτικά βλήματα με πυρηνικές κεφαλές Iskander-M, για την Τουρκία, οι πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι θα στοχοποιηθεί με μεσαίου (MRBM) ή μεγάλο βεληνεκούς (ICBM) βλήματα ανάλογα με το τι θα κριθεί προσφορότερο από την ρωσική στρατηγική διοίκηση.
Η Ρωσία από πέρσι είχε ανακοινώσει ότι θα τοποθετήσει βλήματα Iskander στο θύλακα του Καλίνινγκραντ με στόχο το αντιβαλλιστικό ρνατάρ της Πολωνίας και το ίδιο θα πράξει και για οποιαδήποτε άλλη χώρα θα πράξει το ίδιο.
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον περασμένο Νοέμβριο επανέλαβε ότι η χώρα του θα λάβει αντίμετρα για την πολιτική που ακολουθεί το ΝΑΤΟ και τα οποία περιλαμβάνουν την εγκατάσταση αντίστοιχου συστήματος ραντάρ στο θύλακα του Καλίνιγκραντ, την εγκατάσταση βαλλιστικών πυραύλων Iskander, καθώς και την εγκατάλειψη τη συνθήκης START. Ήδη έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση των Iskander-Μ στην Πολωνία
Το τουρκικό ραντάρ AN/TPY-2 (συχνότητα λειτουργίας Χ) αποτελεί μέρος του συστήματος αντιβαλλιστικής προστασίας THAAD το οποίο μπορεί να αναχαιτίσει βλήματα μέσης εμβέλειας σε μεγάλο ύψος, αλλά όπως έχει αποκαλύψει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ενίσχυση της τουρκικής αεράμυνας σε περίοδο κρίσης.
Tην έναρξη λειτουργίας επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, ο οποίος ανέφερε ότι το ραντάρ (φωτό κάτω με την τουρκική σημαία) ξεκίνησε τις δραστηριότητες παρακολούθησης. Στον σταθμό ελέγχου, εκτός από τους Τούρκους, βρίσκεται και μία ομάδα Αμερικανών που χειρίζονται το σύστημα.

Είναι η πρώτη φορά μετά την πυραυλική κρίση στην Κούβα τον Οκτώβριο του 1962, όταν συμφωνήθηκε η αμοιβαία μεταφορά των ρωσικών πυραύλων από την Κούβα και των αμερικανικών πυραύλων Thor από την Τουρκία που η γειτονική μας χώρας επίσημα στοχοποιείται με πυρηνικά όπλα από την Ρωσία… 
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποδοκιμασίες και κατά της ΝΤΟΡΑΣ σήμερα στην Ηγουμενίτσα.


 
Διαβάστε περισσότερα » »

Θέμα ημερών η ίδρυση κινήματος από τον ΚΑΜΜΕΝΟ

Εμείς στο ixnos πιστεύουμε ότι εάν θελήσουν κάποιες «σκοτεινές δυνάμεις» να τον …στραπατσάρουν διότι τους χαλά τα σχέδια, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πάρα πολύ εξαγριωμένους ανθρώπους, και καλά θα κάνουν να καθίσουν στα… αυγά της προδοσίας τους.

Η πίεση που έχει εκδηλωθεί στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου από ένα πλειοψηφικό μέρος της σκεπτόμενης, αφυπνισμένης κοινωνίας, τον οδηγεί να πάρει μία απόφαση υψηλής προσωπικής επικινδυνότητας. Και εξηγούμεθα.

Ο Πάνος Καμμένος έχει δεχθεί επίθεση από έναν ορυμαγδό ατόμων φαινομενικά ετερόκλητων που τα συνδέει ένα στοιχείο: Υποθέσεις που ζημίωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ο Πάνος Καμμένος είναι αντιμέτωπος με αγωγές ύψους 15,000,000 Ευρώ (ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ), ποσό μαμουθ. Ποσό παγκόσμιο ρεκόρ που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις αποζημιώσεις που ζητούν τα θύματα των καπνοβιομηχανιών. Ποσό ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η COSTA ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ των θυμάτων για το πρόσφατο ναυάγιο. Ένα ποσό που μπορεί να τον καταστρέψει προσωπικά, οικογενειακά, να καταστρέψει το μέλλον των παιδιών του.
Ειδικά μετά την εξέλιξη της δίκης με τον Θόδωρο Τσουκάτο όπου ο “κατηγορούμενος” απαιτούσε να δικαστεί, ενώ ο “κατήγορος” κρυβόταν εκλιπαρώντας για αναβολές. Ακολουθούν ο Ανδρέας Παπανδρέου, η κυρία Ξαφά, ο κύριος Μάκκας, η IJPartners. Επίδειξη συστημικής ισχύος που θα έπρεπε τουλάχιστον να μεταθέσει την απόφαση Καμμένου.
Σε αυτή λοιπόν την κρίσιμη καμπή, ο Πάνος Καμμένος επιλέγει να αφήσει την κομματική ομπρέλα του μεγαλύτερου κόμματος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Μία απόφαση μεγάλης επικινδυνότητας. Μία απόφαση που δεν θα την έπαιρνε κανένας άλλος πολιτικός. Δεν θα την έπαιρνε κανένα δημόσιο πρόσωπο, ειδικά βλέποντας τον Ηρωικό εισαγγελέα Πεπόνη να κονιορτοποιείται από την ίδια την κυβέρνηση! Αυτή την απόφαση δεν θα την έπαιρνε κανένας Έλληνας…
…που δεν έχει νιώσει την μεταφυσική των Ηρώων. Την ανάσα του Κολοκοτρώνη και του Νικηταρά. Την πνοή του Άδη στις Θερμοπύλες. Το φτερούγισμα της Ψυχής στο Ζάλογγο και το Αρκάδι.
Η μεταφυσική των Ηρώων όπως η Ολυμπία την είχε αναρτήσει περίτρανα στο ΑΥΤΕΓΕΡΣΙΑ – ΕΚΣΤΑΣΗ – ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ.
Αυτή την απόφαση δεν θα την έπαιρνε κανένας Έλληνας που πιστεύει ότι η αλήθεια είναι θέμα ποσοστών, ότι η ζωή είναι θέμα στατιστικών. Αυτή την απόφαση θα την έπαιρνε μόνο ένας τρελλός όπως ο θριαμβευτής της Πίνδου, ο απελευθερωτής της Μακεδονίας, ο καπετάν Κανάρης, ο Μανωλιός ο Μπικάκης, ο Άγνωστος Στρατιώτης από το Σειτάν Ασκερ.
Αυτό που διαχωρίζει τον “λογικό” από τον “τρελλό” είναι το αιώνιο δίλημμα. Να γίνεις Μαντέλης ή Ευαγόρας Παλληκαρίδης. Οι Μαντέληδες πληρώνονται, οι Ευαγόρες πληρώνουν. Οι Μαντέληδες περνούν ζωή χαρισάμενη, οι Ευαγόρες φλερτάρουν με την αγχόνη.
Υπήρχε ο Κωνσταντίνος ο Παλαιολόγος, υπήρχαν και αυτοί που πούλησαν τα παιδιά τους στον Σουλτάνο για να “ζήσουν”.
 
 Πηγή
Διαβάστε περισσότερα » »

Έπεσε η πρώτη σφαλιάρα στην… αθώα κα ΠΕΛΕΚΗ


To ρεπορτάζ δημοσιεύει αποκλειστικά το Παρόν της Κυριακής και αφορά την σύζυγο του πρώην υπουργού Γ. Βουλγαράκη.

Η εφημερίδα είχε αναδείξει το θέμα με επιμονή κατά την περίοδο που ήταν στη δημοσιότητα το σκάνδαλο του Βατοπεδίου,
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε πώς θα κόψετε το κάπνισμα!

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πώς θα κόψετε το κάπνισμα! Το κάπνισμα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό -η αλήθεια είναι- μεγάλος «μπελάς» για τους θεριακλήδες ανά τον κόσμο.
Μετά, μάλιστα, τα τελευταία αντικαπνιστικά μέτρα και την απαγόρευσή του σε κλειστούς χώρους, οι περισσότεροι καπνιστές αναζητούν μια… γωνίτσα στο δρόμο, στο μπαλκόνι, συχνά μέσα στο κρύο και στη βροχή, προκειμένου να απολαύσουν το… πάθος τους!
Πολλές επιχειρήσεις και εταιρείες, μάλιστα, έχουν καθιερώσει κάποιους συγκεκριμένους χώρους ως «καπνιστήρια», κυρίως εξωτερικούς, όπως για παράδειγμα ένα μπαλκόνι σε κάποιο όροφο του κτιρίου. Εκεί συγκεντρώνονται καθημερινά οι υπάλληλοι για να καπνίσουν…
Ένας από αυτούς τους «ταλαιπωρημένους» είναι και ο νεαρός κύριος που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο… Πηγαίνοντας να κάνει το καθιερωμένο τσιγαράκι, έκοψε το κάπνισμα… μαχαίρι, μετά από αυτό που είδαν τα ματάκια του… Δείτε κι εσείς για να καταλάβετε πόσο πραγματικά κινδυνεύετε από το κάπνισμα, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους!

ΠΗΓΗ: perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Το «τριχωτό» αβγό που τρώγεται σαν… φρούτο!

Το εξωτικό φρούτο rambutan ανήκει στην οικογένεια Nephelium lappaceum και ευδοκιμεί κυρίως στη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και το Βόρνεο αλλά και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, με την Ταϊλάνδη να κατέχει τα «πρωτεία» στην παραγωγή του.
Perierga.gr - Rambutan
Το περίβλημά του θυμίζει κατά πολύ το δικό μας κάστανο, αφού είναι γεμάτο μαλακά αγκάθια, και μοιάζει με μια μικρή «χνουδωτή» μπάλα. Στην αρχή είναι πράσινο, ενώ όσο ωριμάζει αποκτά ένα εντυπωσιακό σκούρο κόκκινο χρώμα.
perierga.gr - Το "τριχωτό" αβγό που τρώγεται σαν... φρούτο!
Νόστιμο και θρεπτικό φρούτο, το rambutan δηλώνει αυτό ακριβώς που είναι: Ένα «τριχωτό» σφαιρίδιο (σ.σ. rambut=τριχωτός) που κρύβει στο εσωτερικό του ένα λαχταριστό «αβγό», το οποίο καταναλώνεται ωμό, ως χυμός ή μαρμελάδα.
Perierga.gr - Rambutan
Πιο συγκεκριμένα, η λευκή σάρκα του μοιάζει με καθαρισμένο αβγό, ενώ στη γεύση θυμίζει ένα άλλο τροπικό φρούτο, το λίτσι, και το άρωμά του παραπέμπει αρκετά σε… πράσινο μήλο!
Perierga.gr - Rambutan
Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, το rambutan είναι ιδιαίτερα δημοφιλής καρπός στις τροπικές χώρες, ενώ τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπου χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και ως συστατικό σε πολλά γκουρμέ πιάτα.
perierga.gr - Το "τριχωτό" αβγό που τρώγεται σαν... φρούτο!
Εκτός από τους καρπούς, και οι σπόροι του rambutan είναι εδώδιμοι και χρησιμοποιούνται συχνά στη μαγειρική, αποδίδοντας ωραία γεύση και άρωμα στο φαγητό. Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε ότι το ομώνυμο δέντρο λειτουργεί και ως ένα εντυπωσιακό καλλωπιστικό για κήπους και πάρκα.
Perierga.gr - Rambutan
Perierga.gr - Rambutan
Perierga.gr - Rambutan
perierga.gr - Το "τριχωτό" αβγό που τρώγεται σαν... φρούτο!
Διαβάστε περισσότερα » »

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ένας απίστευτος λαικιστής δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, ο ανεκδιήγητος Αντρέας Λοβέρδος, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΜΕΣΑ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκπομπή Πρωινό του ΜΕΓΚΑ και άφησε άναυδους τους παρουσιαστές, να μην κάνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία όταν γίνει πρωθυπουργός και να αφήσει ήσυχο τον Γιώργο Παπανδρέου! Είπε ακριβώς:



όποιος αγγίξει τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Ελλάδα!!!
Το μόνο ΜΑΚΕΛΕΙΟ κύριε Λοβέρδο που θα γίνει, θα είναι εκείνο του Στέφανου Χίου στο ΚΟΝΤΡΑ!
Και ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην καλλιεργείς την ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ στον ελληνικό λαό!


Υ.Γ.


taxalia
Και όταν ο Αναγνωστάκης τον ρώτησε για τυχόν ευθύνες μέλους της οικογενείας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είπε την ατάκα του ΓΑΠ: μη χτυπάτε την οικογένειά μου, χτυπήστε εμένα!!!
Διαβάστε περισσότερα » »

Ελεύθερος ο Φερέτης – Λευτεριά στον Καραμπέρη!

Εάν επρόκειτο για κάνα φουκαρά που χρωστούσε στο ΙΚΑ και στο ΤΕΒΕ κάνα χιλιάρικο θα τον έστελναν, όπως πολλάκις έχουν κάνει, στις φυλακές. Εάν επρόκειτο για κάποιον μικροπωλητή της πλατείας Αριστοτέλους θα τον έστελναν, όπως σχεδόν καθημερινά κάνουν, στις φυλακές. Όταν όμως σε λένε Φερέτη, όταν είσαι μεγαλοπαράγοντας της....


δημοσιογραφίας – τι μπουμπούκια βγάζει αυτός ο… κήπος της δημοσιογραφίας… -, όταν έχεις στη πλάτη σου βαρύτατες κατηγορίες για τοκογλυφία, όταν έχεις καλούς δικηγόρους και όταν έχεις και τα κατάλληλα… κονέ σε οικουμενικό πατριαρχείο και όχι μόνο, τότε οι αδέκαστοι δικαστές σ΄ αφήνουν ελεύθερο να επιστρέψεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου.


Και γιατί όχι και στο φιλόξενο και άνετο γραφείο της ΕΤ3 που είναι σύμβουλος του κρατικού μαγαζιού ο καλός αυτός κύριος, ο Γιώργος Φερέτης που η πολιτική και εκκλησιαστική εξουσία του έκανε επί χρόνια τεμενάδες.

Με λίγα λόγια αυτή είναι πραγματικά… τυφλή η δικαιοσύνη!


ΥΓ 1. Σύμφωνα με τους δικαστές ο… αξιότιμος κύριος Φερέτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ! Που τα βρήκε άραγε;


ΥΓ 2. Αντε με το… καλό να πληρώσει κι ο Καραμπέρης κάποια εγγύηση, για να συνεχίσει από Δευτέρα να πίνει, ελεύθερος, το φραπέ του και το αίμα των θυμάτων του!!!
kentrinews.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Το σχέδιο του θεού είναι λίγο παράξενο....

Διαβάστε περισσότερα » »

Μας ψεκάζουν με χημικά ‘Chemtrails’.Όλος ο εξοπλισμός μέσα και έξω από το αεροπλάνο. Ιδού οι αποδείξεις, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Είμαστε υπερβολικοί;;;

Μας ψεκάζουν με χημικά ‘Chemtrails’.Όλος ο εξοπλισμός μέσα και έξω από το αεροπλάνο.
Ιδού οι αποδείξεις, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο.


Είμαστε υπερβολικοί;;;  Δείτε

Διαβάστε περισσότερα » »

Σημεία των καιρών...

Ο παππούς μου έλεγε στον πατέρα μου…..
“Ε, ρε κατοχή που σας χρειάζεται…”
Ο πατέρας μου έλεγε σε μένα…..
“Ε, ρε Χούντα που σας χρειάζεται…..”
Εγώ πια… θα λέω στο παιδί μου….
“Ε, ρε ΠΑΣΟΚ που σας χρειάζεται!!!!!!!!!!!



Διαβάστε περισσότερα » »

Συνδικαλισμός ...

Συνδικαλισμός
Η πρόοδος των συνδικαλιστών πρέπει να τερματίζεται
στον συνδικαλιστικό τομέα και να απαγορεύεται
συνταγματικά η μεταπήδηση τους στην πολιτική..
Τελικά τι είναι ο συνδικαλισμός;;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η συντονισμένη δράση των εργαζομένων για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους;;


Είναι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων ο σκοπός της ύπαρξης των εργατικών σωματείων
από συλλόγους μέχρι συνομοσπονδίες;;

Ιδού το ερώτημα. Η απάντηση μονολεκτική και απόλυτη: ΟΧΙ!


Χρόνια τώρα βλέπουμε τους
πάσης φύσεως συνδικαλιστές, κάθε χρώματος και ιδεολογίας, μπλε, πράσινοι, κόκκινοι, μαύροι, να αγωνίζονται –τάχα- για τα δίκαια των συναδέλφων που εκπροσωπούν, ενώ στην πραγματικότητα διαγκωνίζονται και κόπτονται για την προσωπική τους και μόνο προβολή και ανέλιξη, γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατά τους κατά πως λέει και η λαϊκή ρήμα.

Προσκολλημένοι στην εκάστοτε εξουσία
–εργοδοτική ή πολιτική- με την κατάληψη προεδρικών θώκων από συλλόγους μέχρι ομοσπονδίες, με τη στήριξη αφελών ή όχι οπαδών, χρησιμοποιούν τον συνδικαλισμό σαν πλατύσκαλο, σαν εφαλτήριο μέσο και κατορθώνουν να αναρριχηθούν σε πολιτικά αξιώματα από βουλευτικά μέχρι υπουργικά, ικανοποιώντας με το αζημίωτο για αυτούς «και άλλους τινές» τις φιλοδοξίες τους συνήθως σε βάρος όχι μόνο των πολιτών των οποίων τα συμφέροντα –υποτίθεται ότι- υπερασπίζονται, αλλά και της ίδιας της ταυτότητας και ύπαρξης της Χώρας.

Πρόσφατο δείγμα συνδικαλιστή και μάλιστα προβεβλημένου, αποτελεί η περίπτωση του διευθυντή της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε. στη Θεσσαλονίκη στην εξαιρετικού ενδιαφέροντος αποκάλυψη από τη Αστυνομία
υπόθεσης πολυπρόσωπης εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη και που πιθανά να ονομαστεί από τα μίντια «Θεσσαλονικιάδα».
(Αν βέβαια κάποια από αυτά ασχοληθούν με το επεισόδιο).

Το περί ου ο λόγος «στέλεχος»
δραστηριοποιήθηκε στον συνδικαλισμό –όπως αναφέρεται στις περιγραφές- από το 1995 μέχρι το 2005 στο χώρο των εφοριακών και αργότερα βρέθηκε επί κεφαλής της κλαδικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης τον Ιούνιο του 2011 τον βρήκε διευθυντή στη Β΄ΔΟΥ Θεσσαλονίκης ενώ με την ανάληψη του υπουργείου οικονομικών από τον σημερινό υπουργό, ακολούθησε και η ανέλιξη του «προικισμένου» με το συνδικαλισμό στελέχους στη θέση που προαναφέρθηκε.


Για να μη μακρηγορούμε, γνωρίζουμε ποιοι πρώην
συνδικαλισταράδες εργατοπατέρες προερχόμενοι κυρίως από μεγάλες οργανώσεις (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΤΟΕ), έχουν ζεστάνει (η ζεσταίνουν ακόμα) με τα οπίσθιά τους βουλευτικά ή υπουργικά έδρανα, καθώς και τα αποτελέσματα των πολιτικών που ακολούθησαν (και ακολουθούν) που με την ανικανότητα τους έφτασαν τη Χώρα εκεί που είναι τώρα.

Ανίκανοι να καταλάβουν ότι ένα και ένα κάνουν δύο, ακόμα και αν μετρήσουν δάκτυλα, απεμπολούν τα δικαιώματα του Κράτους και αντί να επιδοθούν στην είσπραξη των οφειλομένων φόρων, εισφορών, βεβαιωμένων προστίμων, την πάταξη του παραεμπορίου που βάσει δηλώσεων αρμοδίων φορέων ανέρχεται σε 20 δις ευρώ, το νοικοκύρεμα και την περιστολή των κρατικών δαπανών,(ανοίγοντας μια παρένθεση να σχολιάσουμε ότι
από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Μάη του 2011 παρά την υφιστάμενη κρίση, δημιουργήθηκαν 41 γενικές και ειδικές γραμματείες, νομικά πρόσωπα και αυτοτελείς υπηρεσίες με θέσεις αμειβόμενες μέχρι και με 487.00 ευρώ ετησίως, όπως με τον Ν. 3832, ΦΕΚ Α’ 38/9.3.2010. Κλείνει η παρένθεση), αφού έχουν εξασφαλίσει συνταγματικά το δικαίωμα να παρανομούν χωρίς συνέπειες, εφορμούν με ανεξάντλητη μανία σε μισθωτούς και συνταξιούχους για να περικόψουν μισθούς, συντάξεις, ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη αδιαφορώντας αν για όλα αυτά οι εργαζόμενοι έχουν καταβάλει τις υποχρεωτικές τους εισφορές, αν όλα αυτά γίνονται με την παραβίαση των επιταγών του Συντάγματος που το έχουν καταντήσει από καταστατικό χάρτη σε κουρελόχαρτο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι τέτοια
συνδικαλιστικά «μπουμπούκια» εκθέτουν τους πολιτικούς «προστάτες» τους, αν βέβαια θεωρήσουμε δεδομένο ότι όλα όσα πράττουν είναι εν αγνοία των δεύτερων. Λέμε «αν».

Με βάση λοιπόν τα προαναφερθέντα, εκτιμώ ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο για τη Χώρα, για τον τόπο, για
το συνδικαλιστικό κίνημα, ακόμα και για τον τελευταίο εργαζόμενο, η πρόοδος των συνδικαλιστών να περιορίζεται και να τερματίζεται στον συνδικαλιστικό τομέα και να απαγορεύεται συνταγματικά η μεταπήδηση στην πολιτική, η κατάληψη πολιτικών «θώκων», ώστε να μη υπονομεύονται οι διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Η επόμενη αναθεωρητική Βουλή ας το λάβει σοβαρά υπόψη της, μαζί με την επιβαλλόμενη κατάργηση των άρθρων 61 και 62 του ισχύοντος Συντάγματος για τη
βουλευτική ασυλία που είναι όνειδος για κάθε πολιτισμένο κράτος.

Είναι ίσως η μόνη σωστή, ηθική, πατριωτική πρωτοβουλία που μπορούν να πάρουν οι εθνοπατέρες για να προσφέρουν υπηρεσία στο Έθνος και να ξεπλύνουν τη ρετσινιά που τους ακολουθεί.


Δημήτρης Κακογιάννης
Διαβάστε περισσότερα » »

Το Ίντερνετ δεν είναι πάρκινγκ παιδιών...

“Να μην παρκάρουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο”, κάλεσε τους γονείς, από τα Χανιά, ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, μιλώντας σε εκδήλωση για παιδιά σχολείων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Όπως τόνισε ο κ. Σφακιανάκης, η ασφάλεια και η ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο αφορά και τους γονείς.

“Τα παιδιά πρέπει από πέντε χρονών να τα βάζεις στο Διαδίκτυο, να τα θωρακίζεις, να βάζεις ασφαλείς κανόνες πλοήγησης, έτσι ώστε να βγουν στην κοινωνία θωρακισμένα, να ξέρουν πού πατούν, και πού περπατάνε στα μονοπάτια του Διαδικτύου. Όσο πιο μικρό τόσο πιο καλά. Όχι όμως τα βάζομε στο Ίντερνετ για να τα ξεφορτωθούμε”, είπε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Σφακιανάκης και αξιωματικοί της υπηρεσίας του, είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με παιδιά σχολείων και να μιλήσουν για τις παγίδες του Διαδικτύου.

“Εμείς λέμε ναι στο Ίντερνετ, ναι στις νέες τεχνολογίες αλλά υπό προϋποθέσεις. Εμείς είπαμε να είναι στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από εκεί και μετά δεν πρέπει να υπάρχει η εκτροπή. Κάνε ένα προφίλ, όμως μην βάζεις προσωπικά στοιχεία, τηλέφωνα, διευθύνσεις, φωτογραφίες”, ανέφερε ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Διαβάστε περισσότερα » »

Έβγαλαν σε δημοσιότητα τους… πολίτες οφειλέτες. Οι κλέφτες πολιτικοί παραμένουν… ανώνυμοι.


Το υπουργείο εισπράξεων σε μία νέα προσπάθεια παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού από τα καφτα προβλήματα, έδωσε στη δημοσιότητα λίστα με τα ονόματα 4.151 οφειλετών του Δημοσίου, βάσει των στοιχείων που ήταν διαθέσιμα στις 25 Νοεμβρίου του 2011.  
Συνολικά, οι οφειλές που περιλαμβάνονται στη λίστα φτάνουν τα 14.877.807.564 ευρώ. Ανάμεσα τους υπάρχουν και πολλοί λαθρομετανάστες που θα έσωζαν την χώρα, καθώς και άτομα με τόσο εξωφρενικά ποσά χρέους, που εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για το ύψος του χρέους τους. Σε πόσο διάστημα δημιουργήθηκε, και τι έκαναν οι εφοριακοί. Δεν μπορεί να λένε ένας χρωστά το εξωφρενικό ποσόν των 560 εκατ. Ευρώ .Πόθεν δημιουργήθηκε; Μήπως υπάρχουν μεσάζοντες πολιτικοί στο κόλπο.

Διαβάστε εδώ τη λίστα με τα ονόματα

Η λίστα που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων περιλαμβάνει οφειλέτες που χρωστούν από 952 εκατ. ευρώ έως 172.000 περίπου.
 
Σύμφωνα με το σχετική ανακοίνωση στον κατάλογο «δεν περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή σε νομοθετική ρύθμιση τμηματικής καταβολής, οι οφειλές για την καταβολή των οποίων έχει διαταχθεί αναστολή με δικαστική απόφαση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρθ.3 ΠΟΛ 1185/2011, οι οφειλές υπό δικαστική αμφισβήτηση καθώς και οι οφειλές ανηλίκων, αποβιωσάντων και πτωχών.

ixnos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

Νέες κατηγορίες Γκρούεφσκι κατά της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι η Ελλάδα «κωλυσιεργεί» στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας και ότι εκφράζει «ακραίες θέσεις».
«Ο πιο πρόσφατος γύρος συνομιλιών για την αναζήτηση λύσης του προβλήματος της ονομασίας που επέβαλε η Ελλάδα πριν....από 15-20 χρόνια επιβεβαίωσε, πρακτικά, τις αρχικές εκτιμήσεις μου ότι η Αθήνα θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο και να παίξει παιχνίδια παρουσιάζοντας την εικόνα ότι η ελληνική πλευρά κάνει το καλύτερο που μπορεί για την επίλυση του προβλήματος, αλλά η δική μας πλευρά είναι σκληρή και ανυποχώρητη και δεν θέλουμε λύση του προβλήματος», ανέφερε.
«Από πληροφορίες που έχω λάβει, είναι ξεκάθαρο ότι ο διαμεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς επιθυμούσε να επισκεφθεί τα Σκόπια και την Αθήνα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Πρότεινε δε στη συνέχεια δύο ημερομηνίες, νομίζω πως η πρώτη ήταν η 4η Φεβρουαρίου και η δεύτερη η 15η Φεβρουαρίου, ωστόσο η άλλη πλευρά δεν ενθουσιάστηκε. Βεβαιώνω δημοσίως ότι είμαστε απολύτως έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κ. Νίμιτς και να συζητήσουμε μαζί του στις 4, στις 15 Φεβρουαρίου ή σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία που θα ορίσει αυτός. Μένει να δούμε εάν η Ελλάδα συμφωνήσει να υποδεχθεί τον κ. Νίμιτς, διότι εάν έρθει θα επισκεφθεί και τις δύο χώρες. Αυτή είναι η συνήθης πρακτική. Προκειμένου να αποφευχθούν οι εικασίες, επιβεβαιώνω δημοσίως για άλλη μια φορά τις δύο ημερομηνίες και δημοσίως τον καλώ να επισκεφθεί πρώτα την Αθήνα και στη συνέχεια τα Σκόπια, καθώς έτσι έχει συμφωνηθεί, και να συνεχίσουμε τις συνομιλίες», πρόσθεσε.
Ο κ. Γκρούεφσκι ανέφερε ότι «λυπάται που η Ελλάδα προσπαθεί να αγοράσει χρόνο με τη στάση της αυτή, προκειμένου να φτάσει το τέλος Μαρτίου και τότε να πουν ότι έχουν εκλογές και δεν μπορούν να συμμετέχουν σε διαπραγματεύσεις».
Πρόσθεσε ότι «οι θέσεις της Ελλάδας για το ζήτημα της ονομασίας είναι ακραίες και αποτρέπουν οποιονδήποτε στη Μακεδονία να φθάσει σε λύση του προβλήματος».
«Λυπάμαι επίσης που η διεθνής κοινότητα, κατά κάποιο τρόπο, συνεχίζει να κλείνει τα μάτια για όσα πράττει η Ελλάδα. Μένει να δούμε στο επόμενο διάστημα γιατί η διεθνής κοινότητα το κάνει αυτό. Ελπίζω ότι με την πάροδο του χρόνου η Ελλάδα θα χάσει την υποστήριξη που έχει από τη διεθνή κοινότητα, που δεν θα βρίσκεται πάντα στην πλευρά της, με την αγορά χρόνου που επιδιώκει», ανέφερε ακόμη ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.
Σχετικά με τις ελληνικές αντιδράσεις για το Καρναβάλι του Βέβτσανι (σ.σ. το οποίο είχε ως θέμα αναπαράσταση με την "κηδεία της Ελλάδας" και όπου κάηκε η ελληνική σημαία), ο Ν. Γκρούεφσκι είπε ότι «το να χρησιμοποιεί κανείς το Καρναβάλι του Βέβτσανι ως δικαιολογία για την καθυστέρηση των συνομιλιών που στόχο έχουν την εξεύρεση λύσης σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στα Βαλκάνια, καθώς και να εξαπατά τους συμμάχους του ΝΑΤΟ και των εταίρων της ΕΕ, δεν είναι τίποτε άλλο από μια παρωδία, ακόμη μεγαλύτερη από εκείνη του Βέβτσανι».
Ακόμη, ο κ. Γκρούεφσκι επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ΔΔΧ) «δικαίωσε» τη χώρα του στην προσφυγή της κατά της Ελλάδας και κάλεσε τις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ «να δείξουν θάρρος και να αποδεχθούν την ετυμηγορία του» αναφορικά με την εξέταση του αιτήματος της ΠΓΔΜ να ενταχθεί στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. 
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκοπιανοί επιστήμονες: «Το DNA έδειξε ότι είμαστε κοντά στους Βουλγάρους και τους Σέρβους»

Σκόπια.

Σύμφωνα με την ανάλυση των γενετικών πληροφοριών (DNA) που έκαναν επιστήμονες από τα Σκόπια, διαπιστώθηκε ότι το σύσταση των γονιδίων των σλαβικής καταγωγής πολιτών της FYROM,  βρίσκονται πολύ κοντά  στα γονίδια των Σέρβων και των Βουλγάρων.


Η έρευνα έγινε από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής, της πόλης των Σκοπίων, και ήταν αποτέλεσμα εξαετούς έρευνας στον τομέα της ανάλυσης του DNA.
Σύμφωνα με τον Δρ Ζλάτκο Γιακόφσκι, η μελέτη έχει μεγάλη επιστημονική σημασία και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Ο Σκοπιανός καθηγητής επεσήμανε ότι από το γενικότερο DNA των Βαλκανίων, έθνος το οποίο βρίσκεται ‘μακριά’ από τα γονίδια των υπόλοιπων εθνών είναι οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου
Διαβάστε περισσότερα » »

Νέο κόμμα ιδρύει ο Πάνος Καμμένος και οι προδότες χάνουν τον ύπνο τους.

Η επιμονή της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση έφερε τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο σε οριστικό διαζύγιο με τη Συγγρού.
http://olympia.gr
Σε συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”, άφησε ανοιχτό ένα ακόμα ενδεχόμενο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: .....
την ίδρυση ενός πολιτικού φορέα, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στις 19 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είχε συμφωνηθεί εκείνο το βράδυ της Κυριακής από τα κόμματα που συμμετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση από τον Λ. Παπαδήμο, ως την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Στην ουσία απαντά και σε όσους τον ήθελαν να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση…Διαβάστε την συνέντευξη (η απάντηση του Πάνου Καμμένου που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους στο τέλος του κειμένου):

*Κύριε Καμμένε, επιμένετε στη θέση σας πως θα καταψηφίσετε τη δανειακή σύμβαση;

Στα 19 χρόνια που είμαι στη Βουλή, ό,τι λέω το στηρίζω με πίστη και συνέπεια. Αρνούμαι τη λογική του πολιτικά ορθού που έχει οδηγήσει σε πλήρη αναξιοπιστία τον κοινοβουλευτισμό. Για εμένα οι κόκκινες γραμμές δεν είναι κόκκινα φανάρια, με ό,τι και αν κοστίζει. Θα καταψηφίσω, θα αγωνιστώ για να πείσω τους βουλευτές να αρνηθούν την παράδοση της χώρας και ξεκαθαρίζω ότι αυτό που γίνεται είναι συνταγματική εκτροπή που θα αντιμετωπιστεί με το άρθρο 120 του Συντάγματος.

*Πάντως και στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη στήριξή του στην κυβέρνηση…

Εχω απογοητευτεί πλήρως, είναι θλιβερό να στηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Παπακωνσταντίνου που με δόλο μας οδήγησε στο Μνημόνιο παραποιώντας τα στατιστικά στοιχεία, τον Πάγκαλο του «μαζί τα φάγαμε», τους υβριστές του Καραμανλή σε ξένες πρεσβείες, τον Βενιζέλο την ώρα που συλλαμβάνεται ο κομματάρχης του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη με τα 40 εκατομμύρια, τον Αδωνι που μέχρι χθες έβριζε τον Σαμαρά, και όλη τη συμμορία που μας έφτασε εδώ. Τον Παπαϊωάννου που παρεμβαίνει για να κουκουλώσει τη ληστεία των CDS.

*Παραμένετε, όμως, στέλεχος της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι έχετε διαγραφεί από την Κ.Ο. του κόμματος…

Η Νέα Δημοκρατία δεν παραμένει Νέα Δημοκρατία, έγινε ουρά του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζω ότι η ψήφιση της δανειακής σύμβασης για εμένα σημαίνει οριστικό διαζύγιο.

*Έχετε δώσει μεγάλη έμφαση στην υπόθεση των CDS, πρόσφατα είχαμε και τις καταγγελίες των δικαστικών που ασχολήθηκαν με το θέμα για ουσιαστικές παρεμβάσεις στο έργο τους….

Πρόκειται για πραξικόπημα, τώρα εξηγείται γιατί δεν απαντούν από τον Μάιο στην επερώτηση για το ποιος έφαγε τα 26 δισ. $ του Τ.Τ. μέσω των CDS. Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος δεν δίνει τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και στη Βουλή. Θα έπρεπε να συλληφθούν όλοι και να δημευτούν οι περιουσίες των κερδοσκόπων, θα δείτε ότι αυτοί που έκαναν αγωγές για να σιωπήσω τώρα τα πουλάνε όλα και θα διαφύγουν όπως ο Χριστοφοράκος.

*Τις καταγγελίες εσείς τις έχετε κάνει εδώ και καιρό… Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα;

Γιατί είναι πολλοί στο κόλπο, θέλουν να τελειώσουν την απάτη.

*Εμμένετε στις απόψεις σας για τον κ. Παπαδήμο;

Γιατί, άλλαξε τράπεζα;

*Τι κλίμα υπάρχει στην κοινωνία; Και το ρωτώ, γιατί εσείς ταξιδεύετε αρκετά σε όλη τη χώρα…

Οι Ελληνες οδηγούμαστε στην εξαθλίωση για να παραδώσουμε αμαχητί τον πλούτο της χώρας στους τοκογλύφους και βέβαια στόχος είναι πρώτα ο ορυκτός πλούτος.

*Θα είστε υποψήφιος στις εκλογές; Επαφές έχετε με στελέχη από το δικό σας χώρο;

Μην ακούτε αυτούς που με θέλουν δήμαρχο για να γλιτώσουν, εγώ έμαθα να μην πηδάω πρώτος από το καράβι που βουλιάζει, όσο μέσα είναι τα παιδιά μας και τα όνειρα μας, όσο είναι οι γονείς μας και η ιστορία μας, το καράβι της Ελλάδας δεν θα βουλιάξει από τους πειρατές των αγορών και τα ενεργούμενά τους. Επαφές έχω με όλους τους Ελληνες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές διάφορες η Ελλάδα προέχει.

*Θα κάνετε δικό σας κόμμα, όπως εκτιμούν πολλοί;

Στις 19 Φεβρουαρίου, την ημέρα της κόκκινης γραμμής των εκλογών, θα μάθετε τις λεπτομέρειες. Προέχει η καταψήφιση της δανειακής σύμβασης.


ventetta.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Κεφίρ: Το απόλυτο διατροφικό “όπλο”

Όσοι ακολουθούν υγιεινή διατροφή το ξέρουν ήδη καλά. Ήρθε η ώρα να το “ανακαλύψουν” και να γνωρίσουν τις ευεργετικές επιδράσεις του και οι υπόλοιποι. Έχει χαρακτηριστεί ώς “θαυματουργό” και είναι το μυστικό της μακροζωίας των Καυκάσιων!
Εάν αναλογιστεί κανείς τα πλούσια οφέλη και τις πολυάριθμες ευεργετικές επιδράσεις που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, μπορεί εύκολα να καταλάβει το λόγο.

Τι είναι το κεφίρ :
Το κεφίρ παράγεται από οποιοδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, πρόβειο, κατσικίσιο κ.λπ.) με τη χρήση κόκκων κεφίρ, μια αποικία φιλικών βακτηρίων που στην όψη μοιάζει σαν κουνουπίδι. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες κεφίρ και έτσι, ανάλογα με τον τύπο βακτηριδίων που θα χρησιμοποιηθούν, το ρόφημα θα αποκτήσει διαφορετικές οργανοληπτικές και θρεπτικές ιδιότητες, αλλά και διαφορετικό χρώμα, οσμή και γεύση.
Είναι ένα φυσικό προβιοτικό προϊόν - επειδή περιέχει ευεργετικά βακτηρίδια, ζύμες, μέταλλα και αμινοξέα που βοηθούν τον οργανισμό μας - με υψηλή θρεπτική αξία! Περιέχει σημαντικές ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου και φωσφόρου, λόγω του γάλακτος που περιέχει, ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνες, όπως την πυριδοξίνη, βιοτίνη, φυλλικό οξύ και τη βιταμίνη Β12.

Οι πρωτεΐνες του είναι υψηλής βιολογικής αξίας, που αφομοιώνονται εύκολα από τον οργανισμό μας. Αν και βασίζεται στο γάλα, ωστόσο είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, επειδή περιέχει ελάχιστες ποσότητες λακτόζης, ενώ ένα μέρος της λακτόζης του γάλακτος πέπτεται από τα βακτήρια και τις ζύμες του κεφίρ στο έντερο. Εκτός από το ρόφημα όμως, υπάρχει και το συμπυκνωμένο κεφίρ, αντί επιδορπίου, που περιέχει βακτήρια με πολύ σημαντική προβιοτική δράση.


Παρόλα αυτά, το συμπυκνωμένο κεφίρ αλλά και το ρόφημα δεν αντικαθιστούν το παραδοσιακό γιαούρτι ούτε το γάλα, αντίστοιχα, μπορούν όμως όσοι επιθυμούν να αντικαταστήσουν με αυτό τη μία από τις τρεις μερίδες γαλακτοκομικών προϊόντων που συστήνεται να καταναλώνονται καθημερινά.

Ευεργετικές ιδιότητες:

Το κεφίρ, που συνιστά μία πλήρως ισορροπημένη τροφή, παρέχει ευεργετικά βακτηρίδια και ζύμες, συμβάλλοντας στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου. Έχει διαπιστωθεί ότι η συστηματική χρήση του έχει την ιδιότητα να επιδρά σε ολόκληρο το σώμα, συμβάλλοντας σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.
Παράλληλα, ενισχύει την πέψη και προωθεί την ομαλή λειτουργία των εντέρων, δημιουργώντας ένα υγιές πεπτικό σύστημα απαλλαγμένο από τη δυσκοιλιότητα. Συνιστάται ιδιαίτερα σε παιδιά, διότι προάγει τη σωστή εντερική λειτουργία τους, σε εγκύους για την αντιμετώπιση προβλημάτων δυσκοιλιότητας ή σε γυναίκες που θηλάζουν λόγω του ασβεστίου που περιέχει, καθώς και σε ηλικιωμένους, διότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση των έντονων διαρροιών ή δυσκοιλιοτήτων που συνήθως παρουσιάζουν.

Το 1908, ο Metchnikov έγραψε στο βιβλίο του, "η επέκταση της ζωής" ότι το μυστικό στη μακροζωία που βρήκε στα ρωσικά βουνά του Καυκάσου ήταν το κεφίρ που οι άνθρωποι έκαναν και έτρωγαν. Οι χωρικοί των καυκάσιων βουνών μας έδωσαν το γιαούρτι και το κεφίρ (προϊόν οξυγαλακτικής ζύμωσης). Η ιστορία του κεφίρ είναι αιώνες παλαιά. Είναι ευρέως γνωστό στην Ανατολική Ευρώπη και στην περιοχή του Πόντου. Οι άνθρωποι στον Καύκασο, πίνουν κεφίρ αντί νερού και τρώνε πυκνωμένο κεφίρ αντί επιδορπίου. Δεν έχουν τις γνωστές εκφυλιστικές αρρώστιες της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας και η υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής τους ξεπερνά τα 110 χρόνια.

Ο καθηγητής Δρ Kanschlikow αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στην έρευνα του κεφίρ παρατηρώντας τη θεραπευτική του επίδραση σε πολλές αρρώστιες. Συμβάλει στη διαδικασία ανάρρωσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο του γάλακτος των μητέρων. Το κεφίρ δεν είναι φάρμακο αλλά μια ειδική παραδοσιακή τροφή. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί σαν ξυνή κρέμα σε σάλτσες και σαλάτες. Το κεφίρ θεωρείται θρεπτικό ποτό κατάλληλο για να συμπεριληφθεί και σε ειδικές διατροφές και στη θεραπεία γαστρεντερικών διαταραχών.
Τι έχουν δείξει οι έρευνες :
Δρα ανασταλτικά στην ανάπτυξη των κολοβακτηριδίων αλλά και γενικά των τοξικών μικροοργανισμών του παχέος εντέρου και επαναφέρει τη φυσιολογική βιολογική χλωρίδα των εντέρων.
Έχει διουρητικές ιδιότητες.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Οι βακτηριοσύνες που παράγονται από τη δράση των βακτηρίων του κεφίρ έχουν φυσική αντιβιοτική δράση.
Τα αμινοξέα του βοηθούν στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος.
Θεωρείται ένα άριστο διαιτητικό προϊόν με λίγα λιπαρά και θερμίδες (διαθέτει όσες σχεδόν και ένα ποτήρι γάλα – ανάλογα βέβαια με τον τύπο γάλακτος που θα χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή του).
Συμβάλλει στην εξισορρόπηση της χλωρίδας του εντέρου μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ακόμη και οι άνθρωποι που δημιουργούν τα εμβόλια αρνούνται να τα πάρουν.

Οι Επιστήμονες που ανέπτυξαν το εμβόλιο smallpox αρνούνται να πάρουν το εμβόλιο H1N1, είναι επικίνδυνο λένε και δεν θέλουμε να το πάρουμε..




hellasxg
Διαβάστε περισσότερα » »

Το μεγάλο φαγοπότι και ο ρόλος του Γ. Παπακωνσταντίνου

Εχουμε μείνει στην κυριολεξία άφωνοι με τα όσα αποκαλύπτονται συνέχεια σε βάρος του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου. Περισσότερο όμως έκπληκτοι έχουμε μείνει γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση!!!


Εδώ αρχίζουμε πια να αναρωτιόμαστε αν ο άνθρωπος δεν είναι υπουργός αλλά ένας απλώς μεσίτης που ανέλαβε να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία που με... αίμα και ιδρώτα απέκτησε ο ελληνικός λαός.
Και πριν αναφερθούμε στα όσα συγκλονιστικά γράφει σε βάρος του σήμερα η εφημερίδα «Το Παρόν» να θυμίσουμε μια πολύ πρόσφατη ανάρτησή μας στην οποία τονίζαμε:
«Αν και σε αρκετές αστικές εφημερίδες διαβάσαμε αρκετά υπονοούμενα για τον ρόλο και την αποστολή που εκτελεί ο Γ. Παπακωνσταντίνου βρισκόμενος στην ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, το τρισέλιδο δημοσίευμα που τον αφορά, στο χθεσινό "Ποντίκι", όχι απλώς τον αφήνει έκθετο αλλά ακόμα και σε τριτοκοσμικές χώρες θα είχε διαταχθεί ποινική διαδικασία σε βάρος του».
Σήμερα πάλι με έγγραφα που παρουσιάζει το «Παρόν» στοιχειοθετείτε ότι με παρέμβαση του Γ. Παπακωνσταντίνου «ξεπουλάει η ΔΕΗ 16 στρέμματα πάνω στη θάλασσα για ένα κομμάτι ψωμί» όπως γράφει η εφημερίδα.
«Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για την πώληση ενός χρυσοφόρου ακινήτου 16 στρεμμάτων πάνω στην θάλασσα έναντι της εξευτελιστικής τιμής του 1.500.000 ευρώ, προδίδουν τι έχει να γίνει με τα μεγάλα πακέτα, που θ βγάλουν στο σφυρί … » τονίζει η εφημερίδα συμπληρώνοντας: «Ο υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου συζητά ο ίδιος προσωπικά με τον εκπρόσωπο του ενδιαφερόμενου ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ (!) αγοραστή, όπως προκύπτει από επιστολή όπου σημειώνεται ότι: "Σε συνέχεια της ενημερωτικής επιστολής που σας είχα υποβάλει με e-mail και δια ζώσης κατά την συνάντησή μας…" Δηλαδή κύριε υπουργέ, συναντάτε προσωπικά τον αγοραστή, ο οποίος σας ζητάει να παρέμβετε και σεις αυθωρεί το κάνετε, στέλνοντας την επομένη το πρωί στον διοικητή της ΔΕΗ Α. Ζερβό, την επιστολή του αγοραστή. Παρεμβαίνετε δηλαδή στον υφυστάμενο σας, που εσείς έχετε διορίσει, και ο οποίος δύσκολα μπορεί να αγνοήσει την επιθυμία σας», αναφέρει το δημοσίευμα ανάμεσα στα άλλα.
Και αφού στο ολοσέλιδο ρεπορτάζ παραθέτονται πληθώρα στοιχείων υπογραμμίζεται:


Αλήθεια, εμείς τι να συμπληρώσουμε; Αυτοί που μας κυβερνούν δεν χαμπαριάζουν τίποτα, όσο εμείς καθόμαστε μοιρολατρικά να τους παρακολουθούμε που ξεπουλάνε λαό και τόπο.
Διαβάστε περισσότερα » »