Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΣΙΩΠΑ... ΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)



Κάποιος να τους μαζέψει, επιτέλους... Κουκουλόπουλος στα χνάρια Μπεγλίτη για τον τραγικό 77χρονο!!! 


Τελικά, πρέπει να είναι πολλοί οι πολιτικοί που έχουν χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας και δεν συνειδητοποιούν το βάρος των λεγόμενών τους, ακόμη και σε τέτοιες τραγικές περιπτώσεις, όπως η αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα.

Μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του Πάνου Μπεγλίτη, πρώην εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικού στελέχους επί Γιώργου Παπανδρέου –“"Το αν είχε χρέη ή δεν είχε είχε χρέη, το αν τα έφαγαν τα παιδιά του ή τα έφαγε ο ίδιος, σεβασμός σ' αυτές τις περιπτώσεις..."- χτες το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ήρθε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος να προκαλέσει την κοινή γνώμη, με τοποθετήσεις που δεν δείχνουν – αν μη τι άλλο – οποιαδήποτε διάθεση σεβασμού στον νεκρό.

Μιλώντας στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο του ίδιου σταθμού ο κ. Κουκουλόπουλος, αφού ξεκίνησε …στιλιζαρισμένα με αναφορές περί “αφωνίας, περισυλλογής, προβληματισμού” κλπ για το τραγικό συμβάν, προχώρησε σε ερμηνείες για το ιδιόχειρο σημείωμα του 77χρονου: “Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια»!...

Δεν έφτανε όμως αυτή η αναφορά, καθώς ο εκλεγόμενος στην Κοζάνη κ. Κουκουλόπουλος βρήκε ως κατάλληλη την περίσταση για να αφήσει αιχμές ακόμη και για έναν εκλιπόντα για τις …φαρμακευτικές δαπάνες! “Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια”… 

Και στη συνέχεια, καθώς υπήρξε αρκετή ένταση στο στούντιο, “μαζεύθηκε”, συνεχίζοντας πάντως τις – τουλάχιστον – αστοχίες: “Δεν ήρθα σε εκπομπή ψυχανάλυσης (!) ήρθα να κινητοποιηθώ”…

Δείτε το σχετικό βίντεο.


Άραγε στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Ιπποκράτους, από όπου χτες εκφράσθηκαν συλλυπητήρια και οδύνες, νιώθουν ότι δεν χρειάζεται κάποια παρέμβαση για τους πολιτικούς που δεν φαίνεται να έχουν επαφή με την πραγματικότητα;

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://ellinikoforoum.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ..!!!‏


Νέο "κεραυνό" μετά την αναβολή της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν (ορκίζεται στις 7 Μαΐου) στην Ελλάδα.
Ο Ρώσος πρέσβευτής στην Αθήνα Vladimir Chkhikvishvili, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην διάλεξη που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιτελών Εθνικής Άμυνας, ερωτώμενος για τις ελληνορωσικές σχέσεις και για το γεγονός ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ποεράσει πολλές δοκιμασίες, απάντησε: "Η Ρωσία είναι εδώ και περιμένει την ανταπόκριση της Ελλάδας, η οποία όμως όπως φαίνεται δεν λαμβάνει υπόψη τα ρωσικά καλέσματα. Η Ρωσία θα είναι μαζί σας, αν και  η Ελλάδα είναι μαζί της και τηρεί τουλάχιστον αυτά που έχουν συμφωνηθεί" εννοώντας τις ελληνορωσικές συμφωνίες που έχουν μείνει απλά στα χαρτιά, όπως την ενεργειακή συμφωνία, την αμυντική συμφωνία κλπ. 
Σε ότι αφορά την ερώτηση για το αν θα έρθει ο πρόεδρος Putin στην Ελλάδα το Πάσχα (η ομιλία έγινε πριν μαθευτεί η αναβολή της επίσκεψης ο Ρώσος πρέσβης απάντησε ότι "δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο και σίγουρα ο νέος Ρώσος πρόεδρος θα θέλει να επισκεφθεί το Πάσχα είτε τώρα είτε αργότερα". 
Το γεγονός ότι σε μια τέτοια εκδήλωση εστάλη από έναν μετριoπαθή και χαμηλών τόνων διπλωμάτη όπως γνωρίζει άριστα η διπλωματική κοινότητα της Αθήνας ότι είναι ο Ρώσος πρεσβευτής, ένα τέτοιο "τελεσίγραφο", οφείλει να το λάβει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση υπ'όψιν, πιστεύουμε.

http://www.defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ζούμε σε μια χώρα, που δυστυχώς ταίρι της δεν θα βρεθεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο.


ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 80% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙ



Αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο για να διαβάσετε και εσείς τι τροπολογίες θέλουν να περάσουν παραμονές εκλογές και μάλιστα κατεπειγόντως!!! Ευτυχώς η συγκεκριμένη τροπολογία Σηφουνάκη αποσύρθηκε!!
Ενα εξόχως αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που αποτελεί κατάφορη παραβίαση της ισονομίας και ισοπολιτείας στην Ελλάδα, αποτέλεσμα των πρόσφατων επαφών του ΓΑΠ με τον Ερντογάν, με σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων της μειονότητας από το ΠΑΣΟΚ!
Πρέπει να τα πάρουμε απόφαση. Ζούμε σε μια χώρα, που δυστυχώς ταίρι της δεν θα βρεθεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ
Αυτή την φορά, ιθύνων νους ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, κ. Αχμέτ Χατζή Οσμάν, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την κατάθεση του νέου οικοδομικού κανονισμού (από τον κ. Παπακωνσταντίνου και με εισηγητή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή τον κ. Σηφουνάκη), ζήτησε να συμπεριληφθεί τροπολογία, η οποία αφορά τον μειονοτικό πληθυσμό της Θράκης και «αξιώνει» την μεροληπτική αντιμετώπιση, στο όνομα των μειονοτήτων, και την καταβολή του ενιαίου προστίμου κατασκευής αυθαιρέτων, που επιβάλλεται σε όσους κατέχουν αυθαίρετα.
Δηλαδή η διαδικασία που τηρείται από τον Ελληνικό λαό, που είχε την ατυχία -ή την πονηριά αν το προτιμάτε-, να κατασκευάσει κάποια αυθαίρετη οικοδομή και για καθαρά κρατικούς εισπρακτικούς λόγους, να τακτοποιήσει, καταβάλλοντας φυσικά και χρηματικά πρόστιμα (και αυτά δυσβάστακτα), αυτή λοιπόν η τακτοποίηση, απαιτείται δια ενεργειών του κ. Οσμάν, να αντιμετωπισθεί με διαφορετικό (ευνοϊκό) τρόπο, για τις μειονότητες της Θράκης.
Για την ακρίβεια των λεγομένων μου σας παραθέτω παρακάτω το επίσημο έγγραφο κατάθεσης της τροπολογίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο …

Σελίδα 1

Σελίδα 2
Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στο έγγραφο του κ. Οσμάν -που ας σημειωθεί ότι είναι Εκπρόσωπος του Λαού στο Κοινοβούλιο-, βλέπουμε ότι αναφέρεται σε «λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος που είχαν ως αποτέλεσμα την εξ ανάγκης, κατασκευή αυθαιρέτων κατοικιών, για κάλυψη στεγαστικών αναγκών της μειονότητας…
Με την παρούσα τροπολογία ζητείται η θέσπιση του θετικού μέτρου της καταβολής ποσοστού 20% του ενιαίου ειδικού προστίμου».
Δηλαδή αγαπητοί φίλοι, ο ανεκδιήγητος κ. Οσμάν, ζητάει ΜΟΝΟ για την μειονότητα της Θράκης, να καταβάλουν ΜΟΝΟ το 20% του επιβαλλόμενου προστίμου. Προωθεί δηλαδή … σε μια περίοδο που όλοι οι Ελληνες υπόκεινται μια απίστευτη φοροεπιδρομή, την ΕΚΠΤΩΣΗ 80% για τα πρόστιμα που αφορούν ΜΟΝΟ τη μειονότητα !!!
Εάν όμως συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι στην περίπτωση εφάπαξ καταβολήςπροστίμου, που προβλέπεται στην εν λόγω διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτωνπροβλέπεται και επιπλέον έκπτωση 20%, να υποθέσουμε ότι στην συνέχεια θα χαριστούν τα επιβαλλόμενα πρόστιμα στην συγκεκριμένη ομάδα Ελλήνων πολιτών;
Φυσικά και στην περίπτωση που δεν ισχύσει κάτι τέτοιο, με ποιο κοινωνικό δικαίωμα θα αποτελέσει αυτή η τροπολογία, ακόμη μια περίπτωση κατάφωρης αδικίας των υπολοίπων ελλήνων, στο όνομα της …. εξωτερικής πλην όμως ψηφοθηρικής – πολιτικής του ΥΠΕΚΑ (και του αρμόδιου υπουργού, του αρμόδιου εισηγητή και Αναπληρωτή Υπουργού, κατ’ επέκταση της συνεργαζόμενης κυβέρνησης) ;
Ο κ. Οσμάν, όμως επικαλούμενος το άρθρο 4, παράγραφος 1, του ελληνικού Συντάγματος, σε συνάρτηση με το άρθρο 116, παράγραφος 2, προσπαθεί να επιβάλλει την τροπολογία, παρουσιάζοντας την μειονότητα, ως ομάδα ελλήνων πολιτών, που θα πρέπει να τύχουν θετικών μέτρων, όπως αυτό της καταβολής του προστίμου μόνο σε ύψος 20%, έναντι των άλλων Ελλήνων.
Μόνο που και ο ίδιος, καταστρατηγεί το επικαλούμενο άρθρο 4, παρ. 1, που αναφέρει ότι «Οι Έλληνες είναι ίσοι έναντι του νόμου».
Όταν λοιπόν επικαλείται την παραπάνω παράγραφο της ισότητας των Ελλήνων, παραφράζοντας παράλληλα και την έννοια του άρθρου 116, παρ. 2 (που αναφέρει «ότι δεν αποτελεί διάκριση, λόγω φύλλου, η λήψη θετικών μέτρων για την προώθηση της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών»), παραποιεί την ερμηνεία των άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος, θέλοντας να παρασύρει τους Έλληνες βουλευτές, στην υπερψήφιση της τροπολογίας, καταλύοντας όμως ο ίδιος, υπέρ των μειονοτήτων και σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων, τα άρθρα που επικαλείται.
Ο νέος οικοδομικός κανονισμός, μπορεί να ψηφίσθηκε επί της αρχής, χθες βράδυ (άλλο ένα άρθρο που περνάει νύχτα και στα μουλωχτά, άστω και με τρίμηνη αναβολή ισχύος), όμως η αναλυτική (επί μέρους) ψήφιση των άρθρων (και κατά συνέπεια της παραπάνω τροπολογίας), θα γίνει την Τρίτη 3/4/2012.
Οι Βουλευτές λοιπόν θα πρέπει να αφυπνιστούν, διότι εκτός του ότι μια τέοια ενέργεια είναι Αντισυνταγματική, ουσιαστικά, θα εξοργίσει το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού, που πληρώνουν το ένα χαράτσι μετά το άλλο!
Ιδιαίτερο προβληματισμό, δημιουργεί το γεγονός ότι ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα, είτε πολιτικός είτε Κοινοβουλευτικός συντάκτης!
Σε περίπτωση υπερψήφισης της εν λόγω τροπολογίας, τότε αγαπητοί συνοδοιπόροι, θα έχει συντελεσθεί μια ακόμη κατάφορη αδικία, σε βάρος όλων ημών των Ελλήνων και δυστυχώς οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι (η πλειονότητα αν προτιμάτε, αφού δεν είναι όλοι ίδιοι), θα είναι για ακόμη φορά συνεργάτες μιας προδοτικής και συνωμοτικής ενέργειας, κατά των κατοίκων της χώρας και κατά συνέπεια ολόκληρης της χώρας.
Κι αυτό, διότι είναι ηλίου φαεινότερον, ότι όλο αυτό γίνεται, με σκοπό να υφαρπάξει το ΠΑΣΟΚ την ψήφο της μειονότητας! Σε μια περίοδο που βλέπει τα ποσοστά του να βρίσκονται στο ναδίρ, επιτρέπει τέτοιες επικίνδυνες ενέργειες και διαχωρισμούς!
Γιατί άραγε να μην ισχύσει αυτό για όλους τους Ελληνες και το προωθούν νύχτα, μόνο για τον μουσουλμανικό πληθυσμό;
Εμείς θα περιμένουμε εώς την Τρίτη, να δούμε αν και πως θα αντιδράσουν τα κόμματα σε αυτή τη μεθοδευμένη υπόθεση! Μεθοδευμένη με τις ευλογίες της κυβερνήσεως Ερντογάν, που απ ότι φαίνεται, τα τελευταία πάρε-δώσε του Ερντογάν με τον Γιώργο Παπανδρέου στην Τουρκία, είχαν αυτά τα αποτελέσματα που βλέπουμε!

Διαβάστε περισσότερα » »

Πόσα λεφτά θα πάρουν στα χέρια τους οι συνταξιούχοι από 1η Μαίου - Παραδείγματα


Πόσα λεφτά θα πάρουν στα χέρια τους οι συνταξιούχοι μετά την αναδρομική παρακράτηση που θα τους γίνει από 1η Ιανουαρίου. Ποιοι εξαιρούνται.

Νέο μαχαίρι στις ήδη ψαλιδισμένες επικουρικές και κύριες συντάξεις από 1η Μαίου. Οι μειωσεις θα είναι κλιμακωτές και διαμορφώνονται ως εξής:

Οι επικουρικές εώς 200 ευρώ δε θα υποστούν καμία μείωση.
Από 201 ευρώ εως 250 ευρώ η μείωση θα είναι 10% επί του συνολικού ποσού.
Από 251 ευρώ εως 300 ευρώ η μείωση θα είναι 15% επί του συνολικού ποσού.
Από 301 ευρώ και πάνω η μείωση θα είναι 20% επί του συνολικού ποσού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
- Επικουρική σύνταξη 250 ευρώ μετά τη μείωση του 10% θα φτάσει τα 225 ευρώ.
Προσοχή: για τους επόμενους 8 μήνες που θα γίνει η αναδρομική παρακράτηση ο συνταξιούχος θα λαμβάνει 207 ευρώ. Μετά τους 8 μήνες θα παίρνει 225 ευρώ.

- Επικουρική σύνταξη 300 ευρώ μετά τη μείωση του 15% θα φτάσει τα 255 ευρώ.
Προσοχή: για τους επόμενους 8 μήνες που θα γίνει η αναδρομική παρακράτηση ο συνταξιούχος θα λαμβάνει 227 ευρώ. Μετά τους 8 μήνες θα παίρνει 255 ευρώ.

- Επικουρική σύνταξη 500 ευρώ μετά τη μείωση του 20% θα φτάσει τα 400 ευρώ.
Προσοχή: για τους επόμενους 8 μήνες που θα γίνει η αναδρομική παρακράτηση ο συνταξιούχος θα λαμβάνει 337 ευρώ. Μετά τους 8 μήνες θα παίρνει 400 ευρώ.

- Επικουρική σύνταξη 700 ευρώ μετά τη μείωση του 20% θα φτάσει τα 560 ευρώ.
Προσοχή: για τους επόμενους 8 μήνες που θα γίνει η αναδρομική παρακράτηση ο συνταξιούχος θα λαμβάνει 472 ευρώ. Μετά τους 8 μήνες θα παίρνει 560 ευρώ.


ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Μειώσεις και θα υποστούν από την 1η Μαίου όπως εξηγεί στο Νewsit ο κύριος Σωπασής και οι συνταξιούχοι των κύριων συντάξεων αυτό όμως αφορά όσους παίρνουν συντάξεις από 1300 ευρώ και πάνω. Οι συνταξιούχοι αυτοί θα υποστούν μείωση 12% οχι επί του συνόλου αλλά για το ποσό της διαφοράς από το πλαφόν εως τη συνταξή τους.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
- Κύρια σύνταξη 1600 ευρώ, με τη μείωση του 12% που γίνεται στα 300 ευρώ θα φτάσει τα 1564 ευρώ.
Προσοχή: για τους επόμενουςυ 8 μήνες που θα γίνει η αναδρομική παρακράτηση ο συνταξιούχος θα λαμβάνει 1514,5 ευρώ. Μετά τους 8 μήνες θα παίρνει 1564 ευρώ.

ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ:
Οι συνταξιούχοι λόγω αναπηρίας ή γήρατος που λαμβάνουν το εξωϊδρυματικό επίδομα ή το επίδομα απολύτου αναπηρίας του άρθρου 42 του ν. 1140/1981 και του άρθρου 30 του ν. 2084/1992. Τα θύματα τρομοκρατικών ενεργειών ή βίαιων συμβάντων, καθώς και οι ορφανικές οικογένειες αυτών.
Οι αιμορροφιλικοί, οι μεταμοσχευόμενοι από συμπαγή όργανα, οι πάσχοντες από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, οι πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία που λαμβάνουν σύνταξη με βάση τον ν. 612/1977, οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν το εξωϊδρυματικό επίδομα και πάσχουν από μυασθένεια, ακρωτηριασμό, φωκομέλεια, σκλήρυνση κατά πλάκας, οι συνταξιούχοι γονείς, αδέρφια και σύζυγοι αναπήρων, καθώς και τα συνταξιούχα ορφανά και από τους δύο γονείς παιδιά που πάσχουν από νοητική υστέρηση ή αυτισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε 8 δόσεις και αναδρομικά το τσεκούρι 12% στις κύριες συντάξεις - Διαβάστε παραδείγματα Αναδρομικά από τον Ιανουάριο, οι μειώσεις των επικουρικών – Ποιοι συνταξιούχοι θα δουν τσεκουρωμένες τις συντάξεις τους Το μαχαίρι στις συντάξεις από τον Μάιο και αναδρομικά - Σε 8 δόσεις οι μειώσεις Κόβουν πάλι τις συντάξεις ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ – Έρχεται μαχαίρι 10-20% σε κύριες και επικουρικές – «Τσεκουρώνουν» και το εφάπαξ!










Ισμήνη Λέντζου
NewsIt.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Επίσημο έγγραφο του FBI μιλάει ανοιχτά για τους εξωγήινους.


Έγγραφο του FBI που κάνει αναφορά σε επισκέπτες που έρχονται από ένα άλλο πλανήτη που μοιάζει με την Γη. Οι επισκέπτες αυτοί ταξιδεύουν στη Γη με ιπτάμενους δίσκους που κάνουν χρήση ραδιενέργειας.

1. Κάποιοι από τους ιπτάμενους δίσκους μεταφέρουν πληρώματα και άλλοι είναι τηλεκατευθηνόμενοι.

2. Η αποστολή τους είναι ειρηνική. Οι επισκέπτες σκοπεύουν να εμφανιστούν σε αυτή την διάσταση (3η διάσταση που είναι η Γη).

3. Οι επισκέπτες αυτοί είναι ανθρώπινα όντα, αλλά μεγαλύτερα σε μέγεθος από τους ανθθρώπους που γνωρίζετε.

4. Δεν είναι άνθρωποι προερχόμενοι από τη Γη, αλλά προέρχονται από το δικό τους κόσμο (από άλλους γαλαξίες και πλανήτες δηαλδή).

5. Δεν προέρχονται από έναν πλανήτη της 3ης διάστασης όπως η Γη, αλλά από ένα αιθερικό πλανήτη υψηλότερης διάστασης (5ης, 6ης, 7ης κτλ.) που αλληλοδιαπερνά με τον δικό μας και δεν γίνεται αντιληπτός σε μας.

6. Τα σώματα των επισκεπτών μας (εξωγήινων) καθώς και τα σκάφη τους (UFO), υλοποιούνται αυτόματα κατά την είσοδο στο δονητικό ρυθμό της πυκνής ύλης μας της 3ης διάστασης δηλαδή.

7. Οι δίσκοι τους κατέχουν έναν τύπο ακτινοβολίας ή μιας ακτίνας, η οποία θα μπορεί να αποσυνθέσει εύκολα κάθε απειλητικό προς αυτούς όχημα (μαχητικά αεροσκάφη, πυραύλους κτλ.). Μπορούν και εισέρχονται στο αιθερικό πεδίο κατά βούληση με αποτέλεσμα να χάνονται από την αντίληψη μας όποτε αυτοί το επιθυμούν.

8. Η περιοχή από την οποία προέρχεται δεν είναι το «αστρικό επίπεδο», αλλά αντιστοιχεί στο Lokas ή Τάλας. Οι μαθητές που ασχολούνται με εσωτερικά θέματα θα κατανοήσουν αυτούς τους όρους.

9. Ο κόσμος τους δεν μπορεί να ανιχνευτεί με ραδιοκύματα υπάρχει πιθανότητα όμως να μπορούν να γίνουν αντιληπτοί με τη χρήση radar..(?).




http://alithina.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πούτιν: «Δεν πάω στην Ελλάδα!»


Πούτιν: «Δεν πάω στην Ελλάδα!»
Απίστευτο αλλά …Ελληνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βλάντιμιρ Πούτιν ακύρωσε την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος εξαιτίας μιας απίστευτης απάντησης που έλαβε από την Ελληνική Κυβέρνηση!
Από το Κρεμλίνο διαρρέεται ότι στην ενημέρωση που έλαβαν από τους Έλληνες για την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου έλαβαν την απάντηση ότι… «δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε την επίσκεψη του Βλάντιμιρ Πούτιν γιατί το Πάσχα ο κρατικός μηχανισμός θα βρίσκεται σε άδεια…», όπως αναφέρει το parapolitika.gr
Θα περιμένουμε να μάθουμε από την Ελληνική Κυβέρνηση,αν οι διαρροές του Κρεμλίνου αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια ή όχι.
tsantiri.gr
Διαβάστε περισσότερα » »