Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο ΠΑΣΥΦΩΣ διαμαρτύρεται για τα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης στο χώρο των ΑΠΕ

logo-small2Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ) έχει ως στόχο τον εκδημοκρατισμό της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ). Δηλαδή τα ελληνικά νοικοκυριά να μην είναι μόνο καταναλωτές αλλά και παραγωγοί Ηλεκτρικής ενέργειας. Η διασπορά παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά (Φ/Β) και άλλες τεχνολογίες,  σε μικρού  μεγέθους εγκαταστάσεις σε επίπεδο οικίας,  προσδίδει τεχνικά-οικονομικά οφέλη στο ενεργειακό σύστημα της χώρας, αλλά και πολλά περιβαλλοντικά οφέλη.
Η πλούσια ηλιοφάνεια ή ο άνεμος του τόπου μας θα πρέπει να ωφελήσει πρώτιστα τους Έλληνες πολίτες με μικρές εγκαταστάσεις στα σπίτια τους και όχι ο φυσικός αυτός πλούτος να εκμεταλλεύεται τελικά μόνο από μεγάλου ή πολύ μεγάλου μεγέθους εταιρείες με μεγάλες εγκαταστάσεις όπου επιπλέον αλλοιώνουν το φυσικό και πολιτιστικό τοπίο της χώρας. Δυστυχώς, το τελευταίο προωθεί το υπό μελέτη Σχέδιο Διαβούλευσης της κυβέρνησης για ένα νέο σχήμα ενίσχυσης στις ΑΠΕ.

Ο ΠΑΣΥΦΩΣ κατέθεσε λεπτομερώς τις απόψεις του και στην περίληψη των θέσεων του, τις οποίες υπέβαλλε στις 14/3/2016 στο ΥΠΑΠΕΝ, επισημαίνει:
Η τήρηση της Συνταγματικότητας και ο σεβασμός Αρχών Δικαίου, θα  πρέπει να θεωρούνται αυτονόητες Αξίες και Απαραβίαστες. Σε έναν Ειδικό Λογαριασμό για τις ΑΠΕ, όπου η κακοδιαχείριση του οδήγησε σε παθογένεια και αυτή με τη σειρά της στην παραβίαση των συμβάσεων 42.000 νοικοκυριών με Φ/Β Στέγης, η πολιτεία πρόκειται να τον επιβαρύνει με επιπλέον εγκατάσταση 2200-2700 ΜW. Δηλαδή ισχύς όση και 220.000-270.000 μικρά οικιακά Φ/Β των 10KW!!! Οι Αδικίες/Αστοχίες/Λάθη του «παρελθόντος» πρέπει πρώτα να διορθώνονται και μετά να εξετάζεται η υλοποίηση νέων σχεδίων. Αν επαναλαμβάνονται τα ίδια «λάθη» τότε δεν είναι θέμα «αστοχίας» αλλά σκοπιμότητας ή και επικίνδυνης άγνοιας/ανεπάρκειας. Το υπό Διαβούλευση Σχέδιο αποδεικνύει ότι επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη-αδικίες:
1)   Το κείμενο της διαβούλευσης δείχνει ότι την κυβέρνηση δεν την ενδιαφέρει καμία αποκατάσταση αδικιών που έγιναν από το Νόμο 4254, αντίθετα σε ένα ανασφαλές περιβάλλον προτείνει νέα έργα ΑΠΕ. Καθώς το ΑΕΠ βυθίζεται ή δεν αυξάνεται όπως αναμένεται, το κόστος υποστήριξης των ΑΠΕ θα είναι δυσβάσταχτο για την Οικονομία και για το ενεργειακό σύστημα της Χώρας.
2)   Το κείμενο της διαβούλευσης δείχνει ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν διαφυλάττει το φιλολαϊκό Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών συστημάτων σε οικίες νοικοκυριών και «τσουβαλιάζει» τα μικρά Φ/Β Στέγης μαζί με τις μεγαλοεπιχειρήσεις ΑΠΕ. Δεν δίνεται κανένα κίνητρο για τα Φ/Β Στέγης, αφού οι τιμές είναι ανάλογες με αυτές των μεγάλων εγκαταστάσεων ΑΠΕ.
Αποδεικνύεται ότι προωθούνται τα συμφέροντα μεγαλοκεφαλαιούχων στο χώρο των ΑΠΕ σε βάρος των μικρών και των καταναλωτών.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ << ΕΛΛΗΝΕΣ>> ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

νεα ταξη πραγματων ελλαδαΑρχίζω με σκληρές προτάσεις διότι βλέπω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για  την πατρίδα.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι παιδιά για τα θελήματα του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Όλοι οι ηλίθιοι αρμόδιοι ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Δικτατορίας!!!
Κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, για να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε, αλλιώς από τους Δυτικούς  είμαστε χαμένοι!
Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στην Ελλάδα. Μην είσθε δούλοι, και ορντινάντσες της Παγκόσμιας Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Ο Τσίπρας στη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. υπέγραψε το κλείσιμο των βορείων συνόρων από τα κράτη του Βίζεγκραντ+Σκόπια. (Βλέπε δηλώσεις ΤΟΥΣΚ).
Η Εβραία ΝΟΥΛΑΝΤ ήρθε με άγριες διαθέσεις. Ο Νταβούτογλου θεωρεί το Αιγαίο δικό του.
ΤΟ  ΝΑΤΟ ΜΕ  ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΘΑ  ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
Γι’ αυτό πήγε η ΝΟΥΛΑΝΤ στην Ειδομένη……..
Όλα τα κακά τα είχαμε οι Εβραίες ΝΟΥΛΑΝΤ & Σάραντον& Δρακουλέσκου  μας έλλειπαν!!!
Η ΝΟΥΛΑΝΤ λειτουργεί για τα συμφέροντα της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Ο Τσίπρας μας έβαλε μέσα στο βρακί-στριγγάκι της Λαγκάρντ & Δρακουλέσκου.
Ο Τσίπρας υπέγραψε άγνωστες για τον Ελληνικό Λαό, συμφωνίες με τους Τούρκους.
Ο Τσίπρας είναι Τουρκο-Εβραίος. Ο Νταβούτογλου είναι Τουρκο-Εβραίος.
Ο Λαός λέει, «Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του»…..
Οι υποχωρήσεις Τσίπρα έναντι των Τούρκων έγιναν κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιών. Δικτατορίας. Το κλειδί της Ν.Τ.Π. είναι το Αιγαίο και η Ρωσία. Το Αιγαίο είναι ο προθάλαμος των στενών Δαρδανελίων & Βοσπόρου.
Ο Τσίπρας έκανε άτακτη υποχώρηση στα αιτήματα Νταβούτογλου.
Ο Τσίπρας έφερε Τούρκους χωροφύλακες στα νησιά.(ΜΜΕ). Ο Τσίπρας φάνταζε σαν αφελής μπροστά στην αλεπού τον Νταβούτογλου.
O Τσίπρας μετά την επίσκεψη στον
«Φίλο Αχμέτ» πρέπει να συλληφθεί για εσχάτη εθνική προδοσία.
Τον Τσίπρα τον έστειλε στον Νταβούτογλου η ΜΕΡΚΕΛ, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να κλείσουν το Αιγαίο μαζί Ελλάδα-Τουρκία, λόγω ΡΩΣΙΑΣ.
Η Χώρα καταρρέει και οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί σκέφτονται τα προσωπικά τους και κομματικά τους συμφέροντα.
Οι Έλληνες μεταναστεύουν, και οι λαθρό έρχονται  στην Πατρίδα μας.
Το κουαρτέτο των δανειστών έχει εντολές από τους κλέφτες «Θεσμούς» να φτωχοποιήσει τους Έλληνες, και οι ΕλληνοΕβραίοι πολιτικοί «πέρα βρέχει». Υπακούουν σε όλα.
Οι Κοσμοκράτορες δανειστές αρνούνται να διαγράψουν το χρέος για να κρατάνε τον Έλληνα σκλαβωμένο. Δεν μας αφήνουν να αναπτυχθούμε.
Οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Οι δημοσιογράφοι έχουν άγνοια για τη παγκόσμια εξουσία, νομίζουν ότι τη Γη διοικούν ο ΟΒΑΜΑ, η ΜΕΡΚΕΛ, και την Ελλάδα ο Αλέξης.
Οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί δεν λένε την αλήθεια στο Λαό, από ποίον πηγάζει η εξουσία.
Τα καραβάνια λαθρομεταναστών, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, ξεσήκωσε η παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & σπείρας να έλθουν στην Ευρώπη.
Η Εξουσία δεν πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας.
Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα Κράτη.
Οι Ελληνο-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί είναι διορισμένοι από την ηγεσία της Ν.Τ.Π.
Το παράνομο ΧΡΕΟΣ, Λαθρομετανάστες, και κλειστά σύνορα, δεν τα αντέχει ο Λαός.
Μνημόνια, τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αξιολόγηση, φόροι, μείωση μισθών, συντάξεων, & ακρίβεια  δεν τα αντέχει ο Λαός.
Ο «Θεσμός» ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας παίρνει-κλέβει όλο το χρυσό της Χαλκιδικής.
Οι «Θεσμοί» δανειστές είναι κλέφτες. Έκλεψαν τα δημόσια & ασφαλιστικά ταμεία, και άφησαν την Ελλάδα με ένα τεράστιο παράνομο ΧΡΕΟΣ.
Εμείς οι δούλοι, αυτούς τους κλέφτες τους λέμε «Θεσμούς» από υποτέλεια & δουλοπρέπεια.
Οι πολιτικοί Η.Π.Α. & Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, είναι όλοι τους Εβραίοι Σιωνιστές, πιόνια και ορντινάντσες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ& μαφίας.
HE.E. παραμένει εχθρική προς την Ελλάδα.
Οι  Η.Π.Α. παραμένουν εχθρικές.
Το ΝΑΤΟ είναι  εχθρικό προς την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί τα δίνουν όλα στους Τούρκους, για να κλείσουν-μπλοκάρουν το Αιγαίο, διά τον φόβον των Ρώσων.
Το Αιγαίο για τους Έλληνες, είναι Στρατηγικά ότι ο Βόσπορος & Δαρδανέλια για τους Τούρκους.
Οι κλέφτες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλουν να μας πάρουν τον φυσικό ορυκτό μας πλούτο.
Τι  περιμένουμε από τη Δύση;;Το διαμελισμό!!!
Το Δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην» πέθανε.
Είναι έγκλημα κατά της πατρίδος να παραμένουμε στο εχθρικό ΝΑΤΟ& Δύση!!!
Η Σιωνιστική Δύση θέλει να δώσει το μισό Αιγαίο με τα νησιά-Θράκη στους Τούρκους, ώστε να αποκλείσει τη ΡΩΣΙΑ στον Εύξεινο Πόντο.
Δεν μπορούμε να παραμένουμε στην ίδια συμμαχία με τους Τούρκους, αφού οι παμπόνηροι Τούρκοι αποβλέπουν σε τμήματα της Πατρίδας μας.
Την Ελληνική Μακεδονία θα την δώσουν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ στα Σκόπια, ώστε το ΝΑΤΟ να ελέγχει όλο το Αιγαίο!!
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως, απευθυνόμενος προς τις Ένοπλες Δυνάμεις λέω,
Μην περιμένετε τίποτα από τους Ελληνο-Εβραίους πολιτικούς. Αυτοί είναι μαριονέτες και Ανδρείκελα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Ν.Τ.Π.
Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα κινηθείτε υπό την σκέπη-συμμαχία της ομόδοξης ΡΩΣΙΑΣ.
Όσο αργείτε τόσο η διάσωση της πατρίδος γίνεται δυσκολότερη, και σχεδόν αδύνατη.
Το ΧΡΕΟΣ, οι λαθρομετανάστες, και η προδοσία των πολιτικών, θα μας εξαφανίσουν.
Το Σύνταγμα της Ελλάδος κατελύθη από τα Μνημόνια και τους λαθρομετανάστες.
Κατελύθη πάσα έννοια Εθνικής Κυριαρχίας!!!
Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Μέσω  των πιονιών και μαριονετών της Ν.Τ.Π. ΗΠΑ/Ε.Ε./ΝΑΤΟ).
Βασιστείτε νομικά στο άρθρο 120/ παρ. 2-4 του Ελληνικού Συντάγματος.
Υπέρτατος νόμος η ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ!!!
Η Εξουσία στην Ελλάδα δεν πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας- σπείρας.!!!


 Αντώνης Γρυπαίος – Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

94 προσλήψεις στη ΔΕΗ με 8μηνα

2016031516012391446860cea75a1bb5f1477e0dc3bf6420231a_L.jpgΑνοικτές για αιτήσεις είναι 3 προκηρύξεις της ΔΕΗ για συνολικά 94 θέσεις εργασίας με 8μηνα. Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις στο παρακάτω άρθρο.
45 προσλήψεις ΥΕ εργατών στην ΔΕΗ
To ΛΚΔΜ της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 45 (σαράντα πέντε) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.
Δείτε την προκήρυξη

22 θέσεις εργασίας με 8μηνα στη ΔΕΗ
Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Αθερινόλακκου, που εδρεύει στο Νομό Λασιθίου.
Δείτε την προκήρυξη

Προσλήψεις με 8μηνα στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης
Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α’, που Εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας.
Δείτε την προκήρυξη

23 προσλήψεις στη Διεύθυνση Πληροφορικής της ΔΕΗ
Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Πληροφορικής, που εδρεύει στην Αθήνα.

Δείτε την προκήρυξη
 
Πηγή: dikaiologitika.gr
Διαβάστε περισσότερα » »