Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Γιορτή Μανουριού, το Σάββατο 8 Αυγούστου, στη Βλάστη Εορδαίας


Γιορτή Μανουριού, το Σάββατο 8 Αυγούστου, στη Βλάστη Εορδαίας. Διοργάνωση: Κτηνοτροφικός Σύλλογος Βλάστης.
manouristivlasti

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ του Αντώνη Ι.Γρυπαίου

ΕΦΙΑΛΤΕΣ 1ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ … Aν τα βάλουμε σχηματικά, πρέπει να είναι κάπως έτσι..0+0+0…000

Πρόλογος
Οι Πολιτικοί που ανεδείχθησαν μετά τη καταραμένη Μεταπολίτευση, απεδείχθησαν καταστροφή για την Ελλάδα, και τους Έλληνες.
Η Μεταπολίτευση έγινε για τους Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Σημίτη, ΓΑΠ, ΣαμαροΒενιζέλους, Ντόρες, Κυριάκους, Φώφες, Τσίπρα, κ.λ.π. εφιάλτες.
Μετά τη ΚΥΠΡΟ είχε σειρά η ΕΛΛΑΔΑ σε ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Ανάλυση
Σύνθημά τους η Πολιτική ισχύς, ο πλούτος «πάση θυσία», η υποκρισία, και η αποβλάκωση του Ελληνικού Λαού.
Δεν τα λέω εγώ, τα λένε ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ!!!
Έρριξαν στο Λαό τα συνθήματα, Πατρίδα, Ελευθερία, Δημοκρατία, Ιουδαϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση, και ευημερία .
Αντί αυτών έκαναν τα αντίθετα, εκτός από τον εγκλωβισμό στην Ιουδαϊκή Ε.Ε., την Ελλάδα- Πατρίδα κοντεύουν να τη διαλύσουν και διαμελίσουν, «εις τα εξ’ ών συνετέθη», και τους Έλληνες να καταστρέψουν.
Οι πολιτικοί της καταραμένης μεταπολίτευσης, μας έφεραν χρεοκοπία, φτώχεια, δυστυχία, Τρόϊκα, Μνημόνια, ξεπούλημα των πάντων, απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, διεθνές ρεζιλίκι με την Εβραία Ρουμάνα ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, και τελικά διάλυση και διαμελισμό της Ελλάδος.
Τόσο ξεφτιλιστήκανε που κάθονται στα τέσσερα, στις προσταγές της Εβραίας Ρουμάνας ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, η οποία κρατάει το μαστίγιο!!!!
Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη να τους δικάσει για όλα αυτά τα αδικήματα;;; εδώ ένας φουκαράς πειναλέος έτσι και κλέψει ένα κουλούρι τον πάνε μέσα για κλοπή. Αυτοί που έκλεψαν εκατομμύρια από τα δημόσια Ταμεία, και χρεοκόπησαν το Κράτος, ποιός θα τους δικάσει;;
Έγιναν παπαγάλοι, πιόνια, & μαριονέτες της οικονομικής Ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης – Δικτατορίας, για να καταστρέψουν την ευημερία του Λαού, να καταστρέψουν τις ατομικές ελευθερίες, για να βυθίσουν τη χώρα στη χρεοκοπία, και στο διαμελισμό. Έφεραν εδώ εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες για νέους κατοίκους, και εκτόπισαν τους νεαρούς Έλληνες στην αλλοδαπή. Εν κατακλείδι κατάστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Έφεραν τον Αρμαγεδδώνα στην Ελλάδα.
Επέφεραν αργό θάνατο στην οικονομία. Απόλυτη καταστροφή για την αγορά. Έντονα ανήσυχη είναι η αγορά. Άμεσα τέλος στις πρόωρες συντάξεις ζητά η τρόϊκα της Εβραίας ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, για να βάλει τα χρήματα στη τσέπη ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και η Ελίτ του. Επαναφορά του ΕΝΦΙΑ.
Οι αρπάχτρες & γύπες ΕβραιοΣιωνιστές Καναλάρχες, οι οποίοι άρπαζαν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού από τους επίορκους πολιτικούς, στηρίζονται από τους ΕβραιοΣιωνιστές Επικυρίαρχους του πλανήτη.
Αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη Εθνική κρίση, λόγω των προδοτών λωποδυτών πολιτικών της μεταπολίτευσης.
Οι πολιτικοί εκλέγονται από την Ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας του πλανήτη. Έχουν δουλικό χαρακτήρα, και είναι πρόσωπα προετοιμασμένα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) για να υπηρετήσουν τη Παγκόσμια Δικτατορία των περιούσιων Ιουδαίων & Φαρισαίων.
Τα ΜΜΕ ενσαρκώνουν την ελευθερία του λόγου, αλλά έπεσαν στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας.
Με τα ΜΜΕ πέτυχε η Ελίτ της Επικυριαρχίας του Πλανήτη, μεγάλη δύναμη στη κοινή γνώμη, μένοντας συγχρόνως αφανείς. Πέτυχαν να κοιμήσουν τους Έλληνες στους καναπέδες σε συνεργασία με τους πολιτικούς, Καναλάρχες, Μεγαλοδημοσιογράφους , και Αεροψεκασμούς.
Οι κλέφτες και προδότες πολιτικοί έλαβαν δάνεια από τους Ιουδαίους Επικυρίαρχους, τα οποία κατασπατάλησαν προς ίδιον πλουτισμόν, και χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.
Σήμερα ομιλούμε για σχέδιο Β, αμύνης κατά της χρεοκοπίας.
Μόνον οι Σημίτιδες, Καραμανλήδες, ΓΑΠ, Σαμαράδες, Τούρκογλου, Ποτάμια, Φώφες, Ντόρες, και όλα αυτά τα πολιτικά κατακάθια, που εργάζονται για τους Επικυρίαρχους Ιουδαίους, δεν έχουν Σχέδιο Β αμύνης της χώρας, αλλά επαφίενται τη τύχη της Ελλάδας στους ΑμερικανοΕβραίους της Ελίτ της Ν.Τ.Π. του ανθρωποειδούς Σατανά ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτούς η Ελληνική Δικαιοσύνη αυτεπαγγέλτως πρέπει να τους δικάσει για εσχάτη προδοσία, αλλά καλύπτονται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών!!!
Διατάχθηκαν από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ να βάλλουν πυρά κατά του σχεδίου Β του Βαρουφάκη.
Θα έρθει όμως η στιγμή που θα δικαστούν από Λαϊκό Δικαστήριο, για εσχάτη προδοσία!!!
Αναμένουμε τον πολιτικό ηγέτη εκείνον που να μην είναι εις την χορείαν των πολιτικών αυτών σκουπιδιών, αυτής της πολιτικής Σαβούρας.
Ακόμα και στη Χριστιανική Εκκλησία έχουμε Σιωνιστική Εβραϊκή ηγεσία-Σαβούρα, δούλους των Ιουδαίων-Γραμματέων- & Φαρισαίων Κοσμοκρατόρων, σαν το Πάπα-Φραγκίσκο, τον Πατριάρχη της Ορθοδοξίας, τον Αρχιεπίσκοπο, τους νεαρούς Μητροπολίτες της ευνοιοκρατίας του Σατανά ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υπάλληλοι όλοι της Εβραϊκής Πανθρησκείας.
Ο Πάπας-Φραγκίσκος δήλωσε πρόσφατα ότι, «Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ήταν ένας κοινός άνθρωπος», και ουδεμία αντίδραση υπήρξε από τον Βαρθολομαίο, Ιερώνυμο, και τη χορεία των Μητροπολιτών & Καρδιναλίων, πιστών δούλων του Σατανά της Ελίτ των Κοσμοκρατόρων.
Οι καταχρήσεις των πολιτικών θα ετοιμάσουν τη πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους, και μέσα στην αναμπουμπούλα, να προετοιμάσουν την παγκόσμια εξουσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας της Ελίτ των Επικυρίαρχων Δικτατόρων.
Λίγο χρόνο ακόμη και οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν σε όλα τα Κράτη της Γης. Τόση δύναμη έχουν οι Επικυρίαρχοι.
Ο Ελληνικός Λαός έπεσε στο ζυγό των οποιονδήποτε πολιτικών λωποδυτών και προδοτών, που τον καταπιέζουν χωρίς έλεος. Ο λαός τώρα πια αγανακτισμένος είναι ώριμος να πέσει στο λάκκο με τα φίδια, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. του ανθρωπόμορφου τέρατος ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της Ελίτ των Κοσμοκρατόρων Επικυρίαρχων των Λαών του πλανήτη.
Οι προδότες και λωποδύτες πολιτικοί της καταραμένης μεταπολίτευσης, παρέδωσαν όλες τις Βιομηχανίες της Ελλάδος, το εμπόριο, και τις μεταφορές, στα χέρια των Κοσμοκρατόρων αφεντικών τους. Λειτούργησαν σαν σφογγοκωλάριοι των Σιωνιστών Επικυρίαρχων. Ακόμη και ο Υιός της Ντόρας ετοιμάζεται για Πρωθυπουργός. Ακόμη και η Φώφη, με τον Κυριάκο!!! Τοιαύτη βλακεία των Ελλήνων!!!
Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί. Σόϊ πάει το Βασίλειον!!!
Η διαφθορά έχει εισχωρήσει παντού.
Οι αγύρτες προδότες πολιτικοί δεν μπορούν να συνάψουν ούτε τη πιο ασήμαντη συμφωνία, χωρίς την άδεια του Σατανά Επικυρίαρχου βαρώνου, Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το ακατανίκητο γόητρο του ΧΡΥΣΟΥ, επικρατεί στα μυαλά των Κοσμοκρατόρων. Η μεγαλειώδης σοφία της Ελίτ των Επικυρίαρχων είναι να κάνουν τους λαούς να χάνουν τη συνήθεια να σκέπτονται, να μεταβάλλουν τους Λαούς σε ζώα, και αυτά με τη συμφωνία των προδοτών πολιτικών.
Με τη συνεργασία των προδοτών λωποδυτών πολιτικών, οι Κοσμοκράτορες ίδρυσαν τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές κολοσσιαίων πλούτων, ώστε να βάλουν το Ελληνικό Κράτος στη τσέπη τους διά των ΔΑΝΕΙΩΝ.
Οι Επικυρίαρχοι της Γης λένε, θα κυβερνήσουμε με χέρι σταθερό, διότι έχουμε να κάνουμε με προδότες πολιτικούς, που ο Λαός τους πιστεύει. Η Ελίτ της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας κυβέρνησης λέει, κρατούμε στα χέρια μας υπέρμετρες φιλοδοξίες των λωποδυτών πολιτικών, ένθερμες απληστίες, ανελέητες εκδικήσεις, μνησίκακες έχθρες των πολιτικών.
Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι όταν θα πραγματοποιούν το πραξικόπημά τους, διά του Γ! παγκοσμίου πυρηνικού πολέμου, για κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας, θα πούν στους Λαούς της Γης, ότι όλα πήγαιναν απελπιστικά κακά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν από τις δυνάμεις των απατεώνων κλεπτών, και προδοτών πολιτικών. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλαδή τους αγύρτες διεφθαρμένους πολιτικούς, δημοκρατίες, εθνότητες, σύνορα, νομίσματα, θρησκείες, κλπ.
Οι διεφθαρμένοι προδότες πολιτικοί να είναι βέβαιοι ότι τα αφεντικά τους κάποια ημέρα θα τους αδειάσουν, «ζώντες και τεθνεώτες»!!!
Τάδε λέγουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Τότε οι Λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες, και εμείς θα κυριαρχήσουμε επί της Γης, εις μίαν Βασιλείαν.
Οι Επικυρίαρχοι του Πλανήτη λέγουν οι Λαοί της Γης, είναι κοπάδι πρόβατα, και εμείς είμαστε γιαυτούς λύκοι.
Οι Κοσμοκράτορες Ιουδαίοι, Γραμματείς & Φαρισαίοι, λέγουν όταν θα έρθει η Βασιλεία μας, δεν θα αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας, εκτός από αυτή του ενός Θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός και περιούσιος λαός, και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου.
Τώρα χτίζουν το μεγαλοπρεπή Ναό του Σολομώντα.
Γιαυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε θρησκεία.
Οπότε πάει περίπατο ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
Πάει στράφι η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Πάει στράφι το Τριαδικόν της ομοουσίου και υπερουσίου Θεότητος.
Οι Κοσμοκράτορες, Αυτοκράτορες, Παγκοσμιοποιητές, της Ν.Τ.Π. θα τα καταργήσουν όλα.
Τα ακούς ΙΕΡΩΝΥΜΕ & ΓΑΒΡΙΗΛ;;; θεραπαινίδες και υπηρέτες των ΕβραιοΣιωνιστών Επικυρίαρχων!!!!
Τα ακούτε Δεσποτάδες της Ιεράς Συνόδου;;;
Αν τολμάτε αντιδράστε!!! Θα χάσετε το θρόνο Σας, και θα πεθάνετε από καρκίνο…………………
Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ όμως έμεινε στην Ιστορία, σαν ΗΡΩΑΣ, σαν το Παπαφλέσσα, κ.λ.π. αγωνιστές.
Οι Κοσμοκράτορες λένε, κάθε νέα δημιουργία οποιασδήποτε μυστικής αντιστασιακής πολιτικής ή θρησκευτικής οργάνωσης, θα τιμωρείται με θάνατο.
Επίσης λένε, η Ευρώπη (Ε.Ε.) και οι Η.Π.Α. είναι απόκτημά μας, και οι δικαστές διορίζονται από εμάς.
Ο Βασιλεύς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, και Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας της Εβραϊκής Πανθρησκείας.
Τα ακούς ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ, ΙΕΡΩΝΥΜΕ , ΓΑΒΡΙΗΛ, και λοιποί Δεσποτάδες της Ιεράς Συνόδου;;;;;;;;;
Ξυπνάτε από το λήθαργο που σας έχουν ποτίσει!!!
Πρός ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, για τη καταστροφή της Εθνικής μας Οικονομίας, παραθέτουμε τα κάτωθι από ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, τα οποία είναι το Ευαγγέλιο των Επικυρίαρχων του Πλανήτη, και βάση των οποίων επιχειρούν κατάληψη της εξουσίας στη Γη.
Πρωτόκολλο Εικοστό
Τάδε λέγουν οι Ιουδαίοι Επικυρίαρχοι.
Οι Κοσμοκράτορες λέγουν, μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών. Τα ακούς Αρχι-Ραββίνε Καϊάφα ;;;
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ με μοναδικό σκοπό να αποσύρουμε το ΧΡΥΣΟ από την κυκλοφορία. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι να απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρούν χρήματα.
Τα ΔΑΝΕΙΑ αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ το δικό μας. Στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!.
Έλληνες ξυπνήστε!!!
Όσο καιρό τα δάνεια παρέμεναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από τη τσέπη του φτωχού, στις τσέπες των πλουσίων.
Όταν όμως ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τα ΠΡΟΣΩΠΑ που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια στο εξωτερικό, όλα τα πλούτη των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας, και όλοι οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ άρχισαν να μας πληρώνουν
ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. Έλληνες Ξυπνήστε Ρε…………
Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών!!! ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΞΥΠΝΑ!!!
Δανείζονταν από μας με τόκο χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν να αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβεβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, για να μας ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ!!!
Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;;; και τελικά να χρεοκοπήσει η χώρα;;;;;;;;
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ Δ Ι Ω Ξ Ε Ι ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΓΥΡΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πρωτόκολλο Εικοστό Δεύτερο
——————————————
Τάδε λέγουν οι Επικυρίαρχοι της Γης.
Έχουμε στα χέρια μας τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ της σημερινής εποχής, ΤΟ ΧΡΥΣΟ.
Μήπως δεν αποδείξαμε με τον τόσο μεγάλο πλούτο ότι το κακό που αναγκαστήκαμε να διαπράξουμε για τόσους αιώνες, χρησίμευσε επιτέλους στο αληθινό καλό, να τακτοποιήσουμε δηλαδή τα πάντα;;;
Ορίστε η σύγχυση του ορισμού του καλού και του κακού.
Η τάξη θα αποκατασταθεί κάπως με τη βία, αλλά επιτέλους θα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!
Θα εξηγήσουμε συγχρόνως ότι η ελευθερία δεν έγκειται στην ακολασία, και το δικαίωμα της ισχύος.
Το Κράτος μας θα είναι ένδοξο, γιατί θα είναι ισχυρό, θα διοικεί και θα διευθύνει, και δε θα ρυμουλκείται από αρχηγούς κομμάτων και ρήτορες, (ΣαμαροΤούρκογλου, Σημίτιδες, Ποτάμια, Φώφες, Ντόρες & Ιερώνυμους), που απαγγέλλουν ανόητες λέξεις, τις οποίες ονομάζουν μεγάλες αρχές, αλλά στη πραγματικότητα είναι ουτοπίες και ψεύδη!!
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ένας λαός που ψηφίζει και εκλέγει Μητσοτάκηδες, ΓΑΠ, Σημίτιδες, Παπανδρέου, Καραμανλήδες, ΣαμαροΤούρκογλου, Ντόρες, Κυριάκους, Κωστήδες, Φώφες, & Ποτάμια, είναι άξιος της τύχης του. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕΝ,
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;
Ο George Orwell είπεν,
«Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα!!! Είναι ΒΛΑΞ!!! Είναι συνεργός τους»!!!
 

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ

Διαβάστε περισσότερα » »