Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι δολιοφθορές σε πινακίδες σήμανσης από “Σκοπιανούς” στη Φλώρινα

Pinakides Florina-2-NAIΦιλοσκοπιανοί σλαβόφρονες της Δυτικής Μακεδονίας ενοχλούνται από την επίσημη -μέχρι στιγμής- ονομασία των Σκοπίων, και την αλλοιώνουν στις πινακίδες του νομού Φλωρίνης. Αν σήμερα κάνουν δολιοφθορές σε πινακίδες, αύριο τι άλλο θα κάνουν άραγε;
Pinakides Florina-1-NAI
Δεν είναι εύκολο αν βρεθούν οι δράστες, αν όμως συμβεί αυτό, τότε οι υπεύθυνοι οφείλουν να τους τιμωρήσουν όχι για φθορά πινακίδων (ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη) αλλά και για ανθελληνική προπαγάνδα. 
 
(Entopios)

liako.gr/

Διαβάστε περισσότερα » »

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ ΝΕΕΣ!

Διέλυσε την ειρηνική συγκέντρωση του λαού, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα με τον Παπουτσή!
Είναι ψεύτης χειρότερος ακόμη και από τον Παπανδρέου. Πολιτικός καιροσκόπος και αδίστακτος οπορτουνιστής, που δεν φείδεται των πιο απίστευτων ψεμάτων προκειμένου να επιτύχει το πολιτικό του σχέδιο. Εάν τα ψέματα του Σαμαρά μπουν σε βιβλιοθήκη-έπιπλο, γεμίζουν άνετα τις προθήκες της. Ο ηγέτης της συμφοράς που υποσχόταν ότι εφόσον εκλεγόταν Πρωθυπουργός, θα έβγαζε «τις κουκούλες από τα καθάρματα», που διαλύουν τις ειρηνικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων και την τελευταία φορά κατέστρεψαν κτίρια και καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, εκτόξευε ακόμη ένα μεγάλο ψέμα. Σαν τις πέτρες των κουκουλοφόρων.
Η σημερινή ογκώδης συγκέντρωση των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας διαλύθηκε από τους ίδιους κουκουλοφόρους! Ναι, από αυτούς τους οποίους υποτίθεται ότι ο Σαμαράς θα τους έβγαζε την κουκούλα!!! Όχι μόνο δεν τους την έβγαλε, αλλά τους φόρεσε νέες κουκούλες και τους έθεσε στην υπηρεσία του για να διασκορπίσουν το ειρηνικό πλήθος από το Σύνταγμα. Ο Σαμαράς, υποκριτής και ψευδολόγος, χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς μέθοδο με τους προκατόχους του.
Συγχαρητήρια, Πρωθυπουργέ ψεύτη! Δήλωσε τώρα «ουδείς αναμάρτητος» και καθάρισες πάλι! Α ρε, ελικόπτερο που σε περιμένει...
 Δείτε τι έλεγε δημοσίως, ο πολιτικός καιροσκόπος και ψευδολόγος Σαμαράς, για τους κουκουλοφόρους. 
triklopodia

Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ! ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ!


O ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Πρόκειται για μια ακόμη προδοσία-άλωση της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας από τους ίδιους δωσίλογους που μας έφτασαν ως εδώ. Ο Ομπάμα, δεν ζήτησε μόνον να επικρατήσει σιωπή σε ότι αφορά την απομάκρυνση της Ελλάδος από την ευρωζώνη. Έχει ζητήσει να επικρατήσει omerta και στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων. Ο Αβραμόπουλος που συναντήθηκε προχθές με τον γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν γκι Μουν, πήρε ντιρεκτίβα για το όνομα των Σκοπίων! ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και απλά περιμένουν να τελειώσουν οι αμερικάνικες εκλογές για να το κάνουν. Έχει συμφωνηθεί το όνομα των Σκοπίων σε «Άνω Μακεδονία» αλλά οι εδώ, κάνουν την πάπια.
Ο Ομπάμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει τις εκλογές, θα εμφανιστεί μετά από μερικές ημέρες για να καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος. Θα προσφέρει ως...νονός, το όνομα «Άνω Μακεδονία» στα Σκόπια! Έχει επιλεγεί μάλιστα ο χρόνος αυτός, θεωρώντας ότι στην Ελλάδα θα υπάρχει αναβρασμός με τα επικείμενα μέτρα της τρόικας και θα απορροφηθούν ή θα χαθούν οι όποιες αντιδράσεις αφορούν στο όνομα των Σκοπίων! 
Και ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν βγει οι πατριώτες πολιτικοί (όσοι έχουν απομείνει) να βροντοφωνάξουν το νέο ύπουλο σχέδιο που παίζεται πίσω από τις πλάτες του λαού, δεν μιλάει κανείς!
Ο Σλαβικός λαός των Σκοπίων που δεν δικαιούται να καπηλεύεται την ιστορία, το όνομα και τον πολιτισμό της Μακεδονίας γιατί η Μακεδονία, ως έννοια, ως αγαθό,  Ιστορία και πολιτισμός, είναι Ελληνική, περιμένει σαν την ύαινα. Να πετσοκόψει τη χώρα μας την οποία θα έχει καρφώσει πισώπλατα, για μια ακόμη φορά, η Αμερική και η δωσίλογη στάση των εδώ πολιτικών μας!
Πού είσαι Πρωθυπουργέ της συμφοράς Σαμαρά, να διαμαρτυρηθείς για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας; Εσύ, που δήθεν πρωτοστατούσες στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη στα 1991, σήμερα έχεις καταπιείς το αμίλητο νερό!
Ε ρε, σκαμνί Δικαιοσύνης που σας χρειάζεται!!!
 
makeleio.gr 
indobserver
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι παράξενοι ηχοι σε ολη την Ελλάδα συνεχίζονται....αλλα αληθευει οτι....

Κατά αρχάς να πω ότι οι αναφορές στους παράξενους θορύβους αυξάνονται.Μόλις μιλούσα με Κρήτη και οι κάτοικοι εκεί έχουν καλέσει παααρα πολλές φορές την αστυνομία αλλά και τα στρατόπεδα να ρωτήσουν τι ήταν αυτό που άκουσαν η αισθάνθηκαν να συμβαίνει κατω από την γη! Βέβαια κανένας φορέας δεν μπόρεσε να απαντήσει! Πολλοι κάτοικοι πίστεψαν ότι γίνεται κάποια άσκηση με εκρήξεις ...ρώτησαν αλλά απάντηση δεν πήραν πάρα μόνο την έκπληξη και από τα άτομα μέσα από τα στρατόπεδα! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΗ )Τώρα όμως να συνδυάσω και να ρωτήσω βέβαια πριν δημιουργήσω πανικό ...ισχύει ότι οι άδειες από τα στρατόπεδα του Κιλκίς ανακαλούνται και ότι
αερομεταφερόμενη μονάδα παίρνει ειδικούς από τα στρατόπεδα και τους μεταφέρει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας ..όπως ΠΧ Λήμνος ..χωρίς να δώσουν πολλές φορές κανένα στοιχείο για το που παει ο καθένας και γιατί? Ρωτάω με πάσα ειλικρίνεια για να μπορέσω να διασταυρώσω πληροφορίες.Αν έχετε κάποιον δικό σας στα στρατόπεδα του Κιλκίς ενημερώστε μας τι γίνεται και αν η παραπάνω πληροφορία είναι αληθινή!!

 
STRANGER ... ΕΤΟΙΜΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα » »

Πως να εξακριβώσεις σε ένα βενζινάδικο αν η αντλία είναι πειραγμένη

Το λογισμικό στις αντλίες φαίνεται πως πειράζουν επιτήδειοι στα βενζινάδικα με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό στο λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από... τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με το Εθνος τις πρακτικές αυτές καταγγέλλουν στελέχη του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος, αλλά και βενζινοπώλες υποστηρίζοντας πως η μεγάλη πτώση της ζήτησης, αλλά και η απουσία ελέγχου... βοηθούν τους επιτήδειους, με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.Πως μπορείς να εμπιστευτείς το πρατήριο της γειτονιάς σου.

Ληστεία τέχνας κατεργάζεται για αυτό και θα σας προτείνουμε μια μέθοδο που συνιστά μεν μια μικρή ταλαιπωρία αλλά είναι ικανή να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης ή να κατεδαφίσει τη σχέση σας με το βενζινάδικο που σας ενδιαφέρει. Βρίσκετε λοιπόν ένα μπιτόνι με αρίθμηση στο πλάι ή να γνωρίζετε έστω με ακρίβεια την χωρητικότητα του (π.χ 10 lt - 20 lt).

Ζητάτε στο πρατήριο να σας το γεμίσουν για την μηχανή του γκαζόν που υποτίθεται ότι διαθέτετε. Αν ο βενζινάς αρνηθεί συμβαίνουν τα εξής: ή παρασέβεται τους κανόνες ασφαλείας ή κάτι σας κρύβει. Αν δεχτεί να σας το φουλάρει δεν έχετε παρά να διασταυρώσετε το τι γράφει η αντλία με την ποσότητα που πέφτει στο μπιτόνι σας. Αν η αντλία "κλέβει" σίγουρα θα υπάρξει αναντιστοιχία.


blog.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ξεκωλοθήκατε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!!

Σήμερα από τις 10 μέχρι τις 1 απεργούσαν οι εναέριοι ελεγκτές αν αυτές τις ώρες παρατηρήσατε αεροψεκασμους τοτε σιγουρα δεν ειναι επιβατικα... πιο τρανταχτη αποδειξη απο αυτο δεν υπαρχει...

ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματαιώσεις πτήσεων

Με τρίωρη στάση εργασίας θα συμμετάσχουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης.

Έτσι, από τις 10 πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι δεν θα εξυπηρετηθεί καμία πτήση εντός του ελληνικού εναέριου χώρου, γεγονός που σημαίνει ότι οι αεροπορικές εταιρίες θα τροποποιήσουν αναλόγως το πτητικό τους πρόγραμμα.

Ήδη, η Aegean ανακοίνωσε ότι λόγω της στάσης εργασίας αναγκάζεται να ακυρώσει έξι σκέλη πτήσεων, τέσσερα εσωτερικού και δύο εξωτερικού και να αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε 16 σκέλη πτήσεων, 14 εσωτερικού και δύο εξωτερικού....

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τη λειτουργία σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της WIND, για την οποία είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά το 2009 το Δημοτικό Συμβούλιο Πτολεμαίδας καταθέτοντας μάλιστα και ασφαλιστικά μέτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, την έγκριση των  περιβαλλοντικών όρων και περιορισµών, η εφαρµογή των οποίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία του έργου : «Σταθµός Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας, µε κωδικό ‘4932 ΠΤΟΛΕΜΑΪ∆Α CENTER’» της εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ A.E.Β.Ε,σε κτίριο επί της οδού 25ης Μαρτίου 53, στη ∆.Κ. Πτολεµαΐδας, απέσπασε η ομώνυμη εταιρεία, έπειτα από την 12-09-2012 εισήγηση του Τµήµατος Περιβάλλοντος & Υδροοικονοµίας Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης της ∆/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασµού και την από 10-11-2011 αυτοψία υπαλλήλων της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.
Να θυμίσουμε ότι για τη συγκεκριμένη κεραία είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά τον Απρίλιο του 2009 το Δημοτικό Συμβούλιο Πτολεµαΐδας καταθέτοντας μάλιστα και ασφαλιστικά μέτρα. Πλέον με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, η εταιρεία WIND αποκτά το νόμιμο δικαίωμα ώστε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη εγκατάσταση και λειτουργία του σταθμού. Στο συγκεκριµένο σταθµό υπάρχουν τρεις µη παραβολικές και µία µικροκυµατική κεραία κινητής τηλεφωνίας Wind.
Σημείωση:Όπως αναφέρεται στην Περιβαλλοντική Έκθεση: « Η επιλογή της θέσης του έργου, έγινε µε γνώµονα την κάλυψη των αναγκαίων προϋποθέσεων που θέτει η εταιρία WIND ΕΛΛΑΣ, όσον αφορά την διασύνδεση µε άλλους σταθµούς τηλεφωνίας, την ύπαρξη των αναγκαίων υποδοµών και την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Επισηµαίνεται ότι η πύκνωση και η ορθή σχεδίαση του δικτύου κεραιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση τόσο όσο για να εκπέµπεται χαµηλότερη ηλεκτροµαγνητική ενέργεια αλλά όσο και για την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών προς το κοινό».

kozan.gr


Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ-ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ- ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


pataia-amerikis-lathraioiΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα της ντροπής με Έλληνες κατοίκους του γκέτο των Πατησίων να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας κατά τον υπουργο Ξύλου "αντιποίηση αρχής"(δεν θα πάτε να τους συλλάβετε κύριε Δένδια όλους τους πολίτες; σας περιμένουν), οι λαθρέποικοι στα στέκια της μαφίας απειλούν με αντίποινα.
Το χθεσινοβραδυνό ρεπορταζ εδώ: http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5312:video-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
Νωρίς το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν κάτω από την πλατεία Αμερικής και συννενοήθηκαν να βγουν σε λίγες ώρες και να το κάνουν "νύχτα των κρυστάλλων".
Μάλιστα πολιόρκησαν σπίτια ελληνικών οικογενειών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα από πέτρα στο κεφάλι.
Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι τους περιμένουν. Από την αστυνομία πια δεν αναμένουν καμία προστασία. "Η αστυνομία προστεύει τους λαθραίους", λένε απελπισμένοι.
Το ρεπορταζ είναι της Μαρίλιας Κούζου και του φωτορεπόρτερ του makeleio.gr Μάριου-Γιώργου Β.




"Τους περιμένουμε, άς έρθουν λένε οι κάτοικοι"


makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΕΜΙΣΑΝ GRAFFITY ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ!


arxaia-agoraΜΕΤΑ -ΔΗΘΕΝ- ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι οι περισσότεροι απ αυτούς που τα κάνουν..βγαίνουν μετά και διαμαρτύρονται για το κακό κράτος που δεν προσέχει την πολιτισμική μας κληρονομιά...
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
Αντιγράφω από το olympia.gr.. Σ.Σ Δυστυχώς η πραγματικότητα των πολλών "ραγιάδων" και παρτάκηδων αδιάφορων, καταργεί και τις προσπάθειες ή το μεγαλείο των Ελλήνων .
Στην πλήρη απαξίωση οδηγούνται οι κορυφαίοι αρχαιολογικοί χώροι της Αθήνας με το tagging και τα γκράφιτι να καταστρέφουν ότι ωραίο έχει απομείνει στην πόλη. Δυστυχώς η έλλειψη αισθητικής καλλιέργειας έχει δημιουργήσει την αντίληψη ότι οι πόλη είναι ένας τεράστιος καμβάς ο οποίος οφείλει να δέχεται τις μουτζούρες και τις βρωμιές του καθενός που αυτοαναγορεύεται σε «καλλιτέχνη». Αποτέλεσμα αυτής τη πρακτικής είναι το tagging, δηλαδή το «μαρκάρισμα» μιας περιοχής στα πρότυπα των αμερικανικών συμμοριών έχει γίνει μάστιγα η οποία υποβαθμίζει διαρκώς το αστικό περιβάλλον.
Στο περασμά τους τίποτα δεν έχει αξία – αρχαιότητες, μουσεία, εκκλησίες, κατοικίες ακόμη και graffiti τα οποία είναι πραγματικά έργα τέχνης υφίστανται βανδαλισμό χάρη στο μουτζούρωμα που για μερικούς αποτελεί... ελευθερία της έκφρασης. Ένα απο τα θύματα αυτής της μόδας είναι και η Αρχαία Αγορά των Αθηνών, ο πιο σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της πόλης όπου όπως μπορείτε να δείτε είναι γεμάτος σπρέι.
Το βέβαιο είναι πως κάποια στιγμή οι Αρχές πρέπει να αντιδράσουν με άμεσο τρόπο ώστε να προστατευθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά και να σταματήσει η περαιτέρω υποβάθμιση της πόλης και της ζωής.

eglimatikotita.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η απόφαση για τα Σκόπια ελήφθη από Ουάσιγκτον: Το όνομα αυτών "Άνω Μακεδονία"

ΣΑΜΑΡΑΣ Ή ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!! Σε μια Ελλάδα τσακισμένη στα βράχια και ξεφτιλισμένη από τους πολτικούς της, η Ουάσινγκτον βρήκε την ευκαιρία και το τελευταίο διάστημα ασκεί έντονες πιέσεις στην κυβέρνηση Σαμαρά για να αρθούν οι ελληνικές επιφυλάξεις (!) και να προχωρήσει τάχιστα η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την επίσκεψη κλιμακίου Αμερικανών διπλωματών στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Ποντίκι». Επικεφαλής αυτής της αποστολής ήταν η δεύτερη στην ιεραρχία διπλωμάτης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, η κ. Σάιντερς.

Βασική επιδίωξη των ΗΠΑ είναι τοποθέτηση κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ όλων των χωρών των Βαλκανίων. Εμπόδιο στη διαδικασία αυτή αποτελεί το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος τηςΠΓΔΜ. Για το λόγο αυτό, οι Αμερικανοί απαιτούν από τον κ. Αντώνη Σαμαρά να αποστείλειεπιστολή προς το ΝΑΤΟ, στην οποία να διατυπώνει ότι η ΠΓΔΜ πληροί τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσει η διαδικασία ένταξής της. Στην εν λόγω επιστολή, οι ΗΠΑ απαιτούν να υποβιβάζεται το πρόβλημα της ονομασίας σε εκκρεμότητα, η οποία θα πρέπει να διευθετηθεί.


Η... διευθέτηση που προτείνει η Ουάσινγκτον για το όνομα είναι «Άνω Μακεδονία», ενώ το χρονοδιάγραμμα που θέτει είναι να επιτευχθεί ο συμβιβασμός μέχρι το τέλος του χρόνου.


cocktailnews.blogspot.gr


Σχόλιο: Επειδή η καυτή πατάτα των Σκοπίων που θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά την αξιοπρέπεια και την εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων καίει τόσο πολύ που θεωρείται απίθανη να την πάρει στα χέρια του ο Σαμαράς. Αυτή θα περάσει στα χέρια του Τσίπρα, μετά τις Αμερικάνικες εκλογές, όταν και θα κερδίσει εκ νέου ο Ομπάμα! Όπως ο Μπους μόλις κέρδισε τις δεύτερες εκλογές  αναγνώρισε τα Σκόπιας ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", έτσι και ο Ομπάμα μετά την νίκη του στις εκλογές, θα δώσει τηνχαριστική βοή στην Ελλάδα. Τότε όμως Πρωθυπουργός θα είναι ο Τσίπρας! Αυτά...


makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ: Παρ'ολίγον πολεμική σύρραξη χθες με τους Τούρκους!

Επεισόδιο είχαμε τα ξημερώματα στο Φαρμακονήσι μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής. Περί τις 03.00 τα ξημερώματα ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής ζήτησε από σλοβενικό σκάφος της FRONTEX που περιπολούσε ανατολικά του Φαρμακονησίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, "να απομακρυνθεί γιατί βρισκόταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα". 
Οι Σλοβένοι ενημέρωσαν σχετικά το κέντρο επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής, το οποίο έστειλε ένα δικό μας σκάφος. Το τουρκικό ζήτησε και από το ελληνικό να απομακρυνθεί, αλλά φυσικά έλαβε την απάντηση ότι "Εδώ είναι Ελλάδα και πρέπει άμεσα να αποχωρήσετε". 
Το τουρκικό σκάφος όχι μόνο δεν αποχώρησε αλλά επιχείρησε να εμβολίσει το ελληνικό σκάφος εκμεταλλευόμενο την υψηλή ταχύτητα και την ανώτερη ικανότητα ελγμών του (είναι ένα από τα νέα 11μετρα σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής). 

Ο κυβερνήτης του ελληνικού, παρά το γεγονός ότι το σκάφος του ήταν παλιό, κατάφερε να αποφύγει τον εμβολισμό και τελικά να στρέψει προς την πλευρά του τουρκικού, με αποτέλεσμα να δύο σκάφη να συγκρουστούν! 

Ακολούθησε αναταραχή, οπλίστηκαν και απασφαλίστηκαν τα όπλα και από τις δύο πλευρές, αλλά η ψυχραιμία του Έλληνα κυβερνήτη οδήγησε σε αποκλιμάκωση αφού έδωσε εντολή να κατεβούν τα όπλα ζητώντας όμως παράλληλα από τους Τούρκους να αποχωρήσουν όπως και έγινε. 

Στην περιοχή όμως από εκεί την ώρα επικρατεί υψηλή κινητικότητα. Το Φαρμακονήσι έχει δυο-τρεις ψαράδες ως μόνιμους κατοίκους και μια διμοιρία στρατιωτών, ενώ η ελληνική κυριότητα στο νησί δεν αναγνωρίζεται από την Τουρκία. 


defencenet
Διαβάστε περισσότερα » »

60 θέσεις εργασίας στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης -Υποβολή αιτήσεων από 27.09.2012 μέχρι και 06.10.2012

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης.
ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτης Σταθμών -Υποσταθμών 5
ΔΕ Μηχανοτεχνίτης 32
ΔΕ Τεχνίτες Ορυχείων 15
ΔΕ Συγκολλητές 2
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Εκτέλεσης Τεχνικών Έργων (Χειριστής Αυτοκινούμενου Γερανού) 1
ΔΕ Οικοδόμοι Μονίμων Συνεργείων Συντήρησης 3
ΔΕ Οδηγοί Λεωφορείου 1
ΔΕ Οδηγοί ΦορτηγώνΧωματουργικών Μηχανημάτων 1
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΗΣ/ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.Θ 1350, Τ.Κ. 50100 – ΚΟΖΑΝΗ απευθύνοντάς την στους αρμόδιους υπαλλήλους κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Δημήτριο τηλ: 24610-54212, κ. ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινα τηλ: 24610-54305.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Υποβολή αιτήσεων γίνεται από 27/09/2012 έως και 06/10/2012.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Α.Ε.: Συμμετέχουμε δυναμικά στην 24ωρη απεργία στις 26/9

    Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δέχονται σφοδρή επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα. Μας έχουν περικόψει:
-          Τα επιδόματα Χριστουγέννων-Πάσχα και αδείας.
-          Επιβολή εισφορών Αλληλεγγύη (βασικής –επικουρική) σύνταξης.
-          Ειδική εισφορά για όσες και όσους είναι κάτω των 55 και 60 ετών.
-          Κεφαλικός φόρος
-          Απανωτές μειώσεις στις συντάξεις.
-          Μειώσεις στο εφάπαξ,  25% για το 2010 και 30% για το 2011.
-          Μας φορτώνουν συνεχώς με νέα χαράτσια.
-           Ειδική εισφορά ακίνητης περιουσίας ( Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.)
Εμείς σαν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ Α.Ε. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ συμμετείχαμε σε όλα τα καλέσματα  της ΠΟΣ/ΔΕΗ  και ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στην Αθήνα  και στην Θεσσαλονίκη και όπου αλλού μας καλούν, αυτό κάνουμε και τώρα.
      ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
Απέναντι στις εκβιαστικές πολιτικές του μνημονίου και της Κυβέρνησης που οδηγούν τη χώρα και την περιοχή μας στον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας. Απέναντι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
       Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έχουν περιέλθει σε κατάσταση απελπισίας, με τα μονομερή μέτρα που έχουν ληφθεί σε βάρος τους.
       Οι αντοχές μας έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.
       Η αγανάκτησή μας έχει ξεπεράσει ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
    ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
   Διαφωνούμε με όλα αυτά τα μέτρα που όχι μόνο είναι άδικα και αναποτελεσματικά, αλλά δίνουν  και την χαριστική βολή σε όλους εκείνους που μέχρι σήμερα έχουν κάνει τις μεγαλύτερες θυσίες.
    Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν γύρο από τα Σωματεία για να ενώσουμε τις φωνές μας με συλλογικότητα και ενότητα, για να γίνουμε πιο ισχυροί .
     Για όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να λείψει κανείς από το συλλαλητήριο που διοργανώνει την Τετάρτη    26-9-2012  και ώρα 11 π.μστην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης μαζί με όλα τα Συνδικάτα της περιοχής για να φωνάξουμε:
                                           ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »