Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Αντί για απέλαση τους δίνουν επιδόματα... γιατί ναι, για τους λάθρο, λεφτά υπάρχουν...

Με την υπογραφή της πλέον "δημοφιλούς" υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά..

Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στις πλάτες των πτωχευμένων και άνεργων Ελλήνων που ούτε επίδομα ανεργίας δεν τους δίνει πια ο ΟΑΕΔ και κόβουν μέχρι και τα επιδόματα των.... τυφλών και αναπήρων συμπολιτών μας!!!!!!!!


Όπως κατήγγειλε με χαρτιά και αποδείξεις ο Κώστας Αϊβαλιώτης, βουλευτής του ΛΑΟΣ, υπάρχουν περισσότεροι από 1800 λαθρομετανάστες που έχουν δηλώσει "μοναχικοί και ανασφάλιστοι" και παίρνουν επίδομα από το κράτος 335 ευρώ τον μήνα όταν ο Έλληνας αγρότης που έχει πεθάνει μέσα στους αγρούς μια ολόκληρη ζωή, παίρνει περίπου τα ίδια!!!! Αυτό ισχύει και για 1100 ακόμα οικογένειες λαθρομεταναστών που είναι ανασφάλιστες....

Το ΠΑΣΟΚ κυνηγάει μέχρι θανάτου με φοροεπιδρομές και απειλές φυλάκισης τους Έλληνες φορολογούμενους βιοπαλαιστές, τους τσεκουρεύει μισθούς, δώρα και συντάξεις για να ταΐζει παρανόμους λαθρομετανάστες που ζουν εις βάρος όλων μας και της πτωχευμένης πατρίδας μας...

Ο ρατσισμός αυτού του κράτους κατά των ημεδαπών ιθαγενών πολιτών του, δεν έχει όμοιο του πουθενά στον πλανήτη. Όλα δωρεάν παρέχονται στους λάθρο, από την υγεία μέχρι και το αραλίκι σε αντίθεση με τους ημεδαπούς ιθαγενείς Έλληνες.... που πρέπει να πληρώνουν μέχρι και τον αέρα που αναπνέουν αλλιώς τους περιμένει η φυλακή....
Διαβάστε περισσότερα » »

Δεν θα χορηγείται φορολογική ενημερότητα σε όσους χρωστούν στους ΟΤΑ

Οι εφορίες δεν θα χορηγούν φορολογική ενημερότητα σε όσους φορολογούμενους έχουν οφειλές προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), σύμφωνα με προσθήκη που κατατέθηκε στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.


Αυτό σημαίνει ότι...


αν ο φορολογούμενος έχει να εισπράξει κάποιο ποσό από την εφορία ή να πάρει επιστροφή φόρου και ταυτόχρονα έχει χρέος προς το δήμο του, τότε θα γίνεται συμψηφισμός, ενώ δεν θα παίρνει ενημερότητα, αν πρώτα δεν τακτοποιήσει την οφειλή του προς το δήμο.

Στην προσθήκη που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι οι ΟΤΑ υποχρεωτικά θα διαβιβάζουν ηλεκτρονικά στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τις οφειλές που έχουν οι πολίτες προς αυτούς.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ομογενής επιστήμονας εφευρίσκει ενέργεια από τη δίνη του νερού

«Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τη δίνη του νερού είναι δυνατή και μια μέρα θα σώσει την ανθρωπότητα» υποστηρίζει ο ομογενής δικηγόρος-εφευρέτης, Παύλος Κουρής, την ώρα που η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στην Ιαπωνία, με τη διαρροή ραδιενέργειας από τους πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Φουκουσίμα.
Το σύστημα που εφηύρε ο κ. Κουρής φέρει την ονομασία K.C.T. (The Kouris Centri - Turbine Generator) και έχει ήδη κατοχυρωθεί ως πατέντα σε Αμερική, Καναδά, Μεξικό, Βραζιλία, Αυστραλία, Nέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Νορβηγία και σύντομα σειρά θα πάρουν δέκα χώρες της Ευρώπης.
Ο Παύλος Κουρής, στον αγώνα του να προωθήσει την εφεύρεσή του, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλά τη σύγκρουση συμφερόντων και το πολιτικό κόστος που οι κυβερνήσεις προσπαθούν με κάθε μέσο να αποφύγουν.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως η ιδέα του θα βοηθήσει τα φτωχά κράτη που διαθέτουν πολλά ποτάμια, καθώς όπως λέει,, δεν χρειάζονται στην πραγματικότητα καταρράκτες. Σύμφωνα με τη μελέτη του, η δίνη δημιουργείται με φυσικό τρόπο από την περιστροφή της Γης και αυτό μόνο είναι αρκετό, αφού το σύστημα είναι πολύ απλό.
Μάλιστα, το σύστημα του Παύλου Κουρή θα χρησιμοποιηθεί για την ηλεκτροδότηση 30 σπιτιών ως μέρος ενός σχετικού πειράματος στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Διαβάστε περισσότερα » »