Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ & ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ceb5cebbcf83cf84ceb1cf84

Η Ελλάδα έγινε τόπος-χώρα πολιτικής προδοσίας. Η Ελλάδα έγινε ένα «Απέραντο Φρενοκομείο».
Η Ελλάδα έγινε ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών-«προσφύγων», όπου δρούν οι Τζιχαντιστές. Τα Πανεπιστήμια έγιναν «αχούρι» των αναρχικών. Τα Νοσοκομεία έγιναν για τους λαθρομετανάστες, πεδίον δράσης των «Αλληλέγγυων»!!!
Στα νησιά μας αλωνίζουν οι «Αντιεξουσιαστές».
Στα νησιά μας θερίζουν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.
Η Ελλάδα έγινε αποικία του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ασχολείται με το να χτίσει το ΤΕΜΕΝΟΣ των Μουσουλμάνων Τζιχαντιστών, γιατί έτσι θέλει ο Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Όσοι βουλευτές ψήφισαν να γίνει το ΤΕΜΕΝΟΣ-ΤΖΑΜΙ στην Αθήνα, εξετέλεσαν διαταγή του Σιωνιστή Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι μισοί βουλευτές είναι Ελληνο-Σιωνιστές!!!
Οι πολιτικοί μας είναι στην υπηρεσία του Κοσμοκράτωρα, και οι Αρχηγοί των Ε.Δ. Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι, είναι του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, στην υπηρεσία του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενάντια στην Ελλάδα!!!
Οι πολιτικοί μας δεν έχουν κανένα σχέδιο για την Ελλάδα. Σχέδιο έχει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ……
Η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα καμιά, μέσα στη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσα στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέσα στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση. Η Ελλάδα με αυτούς τους πολιτικούς πέθανε….. Μέσα στην Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και γενικά μέσα στη Σιωνιστική Δύση του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & συνοδείας.
Όλοι αυτοί μας θέλουν για οικονομική εκμετάλλευση, και ΟΧΙ μόνον.
Όμως υπάρχει λύση. Τη λύση που δεν τολμούν οι προδότες και πουλημένοι στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ πολιτικοί. 1.-Διαγραφή όλων των ΧΡΕΩΝ, εδώ και τώρα, και έξω από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. 2.-Εκμετάλλευση όλων των κοιτασμάτων ενέργειας στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. 3.- Αύξηση Γεωργικής & Κτηνοτροφικής παραγωγής. Τώρα δεν παράγουμε τίποτα, μας τα απαγόρευσεν η Ε.Ε. και συνεχίζουμε να «Μένουμε Ευρώπη».
Αλλά ποίος θα τα κάνει αυτά;;;
Οι προδότες πολιτικοί σαμποτάρισαν-κατόπιν εντολών της Σιωνιστικής Ε.Ε.- κάθε παραγωγή, πόσο μάλλον στην ενέργεια, και Βιομηχανία. Ο Τσίπρας και οι υπουργοί ασχολούνται με οικονομικά ημίμετρα, (κόφτη), και ψέματα στο Λαό. Το ΕΚΑΣ, Συντάξεις, Μισθούς, & Επιδόματα τα χρειάζεται το αδηφάγον ών ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφία!!!
Αναζητούν την εύκολη λύση, «πονάει κεφάλι;;; κόψει κεφάλι», είναι η λύση των «σοφών» υπουργών του Τσίπρα, και των ανδρεικέλων στελεχών της Ε.Ε. Όταν ψηφίζουμε Τσίπρες & Κούληδες, με Σίες και Τασίες, και Ντόρες, ορντινάντσες και υπηρέτριες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πράγματι δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.
Δήλωσαν Αρχαιολογικό χώρο το Ελληνικό μετά τη συμφωνία με τον Λάτση, για να στεγάσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες!!!
Όλοι αυτοί οι εφιάλτες πολιτικοί είναι διεθνιστές, Εθνομηδενιστές, και φιλο-Ισλαμιστές. Αλλά και εάν δεν τους ψηφίσουμε, πάλι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα τους «βγάλει», μέσω Η/Υ!!!!! Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του χωρίς Εθνικούς προδότες-εφιάλτες.
Η προδοσία έγινε για τους «Ελληνες» πολιτικούς, πολιτική τέχνη. Ο Τσίπρας ασχολείται να εγκαινιάζει έργα και αεροδρόμια προς πώληση στους Γερμανούς. Ο Τσίπρας ασχολείται με το πώς θα κόψει μισθούς-συντάξεις-επιδόματα των Ελλήνων. Η εύκολη λύση!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ επινόησε-εφάρμοσε τον «Κόφτη».
Σαν τους Σαμαρο-Βενιζέλους. Πλήρη υποταγή στον Παγκόσμιο Αυτοκράτωρα!!!!!!!!! Δεν κοιτάει πως θα πάρουμε πίσω το Γερμανικό Κατοχικό
Δάνειο, και τις Γερμανικές πολεμικές αποζημειώσεις. Όλα αυτά τα έδωσε η Γερμανία στον Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να εδραιωθεί οικονομικά, και να έχει την εύνοια του Σιωνιστή Κοσμοκράτορα.
Η Γερμανία μας πνίγει με τα Μνημόνια, για να πάρει πίσω τα δάνεια, που έδωσαν οι Ιουδαίοι Δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. (Θεσμοί). Ο ΤΣΙΠΡΑΣ δεν εκμεταλλεύεται τη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική θέση της χώρας, για οικονομικούς σκοπούς, εν όψει της διεθνούς αναταραχής…………. Η Σιωνιστική Δύση μας έχει ανάγκη…………….
Η Γαλλο-Εβραία Κριστίν Λαγκάρντ, η πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. δήλωσε, «Η Ελλάδα θα μπορούσε να σωθεί χωρίς Μνημόνια». Όμως η Ελλάδα κυβερνάται από ατζαμήδες, δειλούς, και προδότες πολιτικούς. Ποίος θα το κάνει αυτό;;; Η Ελλάς είχε την ατυχία να κυβερνάται από πολιτικά ρετάλια όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γιαυτό λέμε το λαϊκό τραγούδι, «Δεν απομένει στο κόσμο ελπίδα καμιά για την Ελλάδα». Η Ελλάδα προόρισται να είναι ιδιοκτησία των ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ———————————————————
Τώρα ξέσπασε και η δολιοφθορά της ΕΛΣΤΑΤ κατά της Ελλάδος. Η Παγκόσμια διακυβέρνηση προσέλαβε τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ σαν Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, με εντολές να παράξει τεχνητό, παράνομο, επαχθές & επονείδιστο ΧΡΕΟΣ. Προς τούτοις ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ανακοίνωσε τεχνητό έλλειμα στον προϋπολογισμό 15.8% από 3%
Η ενέργεια-δολιοφθορά αυτή του ΓΕΩΡΓΙΟΥ κόστισε στην Ελλάδα 210 δις. ευρώ
Η Ελληνική Δικαιοσύνη παρέπεμψε τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ σαν ένοχο, ίνα δικαστεί. Τα όργανα της παγκόσμιας Δικτατορίας, Ε.Ε. & ΕΚΤ, αντέδρασαν δυναμικά, για να προστατέψουν τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ, απόδειξη ότι αυτοί χρεοκόπησαν την Ελλάδα, με όργανα τους πολιτικούς, και τεχνοκράτες.
Η γνώμη που σχημάτισε ο Ελληνικός Λαός για τη κομπίνα του χρέους, είναι ότι ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ διετάχθη από τους Πλανητάρχες-Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να δημιουργήσει τεχνητή χρεοκοπία. Σκοπός η οικονομική εκμετάλλευση της Ελλάδος, από την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας-Δικτατορίας.
Πρωταγωνιστές στη περιπέτεια αυτή ήταν οι πολιτικοί ΓΑΠ, ΣαμαροΒενιζέλοι, και τώρα Τσίπρας, και οικονομικοί τεχνοκράτες όπως ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ ισχύει αυτό που είπε ο Αϊνστάιν, «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν, και η ανθρώπινη βλακεία».
Αποτέλεσμα των ενεργειών του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ήταν να χρεοκοπήσει η Ελλάς, και να χάσει την Εθνική της Κυριαρχία, και οι Έλληνες να πτωχύνουν και να χάσουν μισθούς & συντάξεις!!!
Άραγε τα σκέφθηκε όλα αυτά;;;
Το σκάνδαλο-δολιοφθορά της ΕΛΣΤΑΤ αποκάλυψε η κυρία Ζωή Γεωργαντά, στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ, και η Ελληνική Δικαιοσύνη-φρονίμως ποιών- παρέπεμψε τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ για τα περαιτέρω. Έχουμε πολιτικούς εχθρικά διακείμενους πρός την Ελλάδα, και
τους Έλληνες. Πολιτικούς σφογγοκωλάριους του Κοσμοκράτωρα και Παγκόσμιου Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ προστατεύει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας Λόρδος-Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κυκλοφορούν φήμες ότι ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ δραπέτευσε στην Αμερική, υπό την προστατευτική ομπρέλα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
«Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται από ανθρώπους πολύ κατωτέρους τους» (ΠΛΑΤΩΝ).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ 
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »