Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσος ορυκτοΘέμα:  Χρυσός
                
Αγαπητοί  Συνέλληνες,
Καθόσαστε πάνω σε Βουνό γεμάτο χρυσό, και το κράτος ψάχνει χρήματα  για  μισθούς και συντάξεις.
Ο παραγόμενος χρυσός από τη Γη σας, αλλά και από εσάς, αποστέλλεται όλος προς τους Κοσμοκράτορες!!
Καθόσαστε πάνω σε βουνό γεμάτο χρυσό, και η πατρίδα χρεοκόπησε και διασύρεται!!
Το προϊόν σας δεν είναι σκουριές, αλλά πολύτιμος χρυσός, αξίας $ 1200 έως $ 1800 η ουγγιά.
Το χρυσό τον πήρανε οι Κοσμοκράτορες, τουλάχιστον να προλάβουμε να σώσουμε τον υπόλοιπο.
Τα γράφω έτσι απλά- όχι σε Ακαδημαϊκή γλώσσα- ώστε να τα καταλαβαίνει ο κάθε απλός Έλληνας πατριώτης. H Δικαιοσύνη αντί να προστατεύει τον Εθνικό μας πλούτο από τη κλοπή των Επικυρίαρχων της Γης, ασχολείται με τη δίωξη των πολιτικών αντιπάλων των Κοσμοκρατόρων!!!

Δεν  είμαι ειδικός στην εξόρυξη χρυσού, το θέμα το εξετάζω από πλευράς Γεωπολιτικής, Γεωοικονομίας, & Γεωενέργειας.
Γνωρίζω ότι με τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές, σας απασχολούν θέματα Απασχόλησης-εργασίας-και φόβος ανεργίας, αλλά και θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Ο φόβος της ανεργίας σας τρομοκρατεί διότι έτσι το θέλουν οι εργολάβοι-ανάδοχοι-Κοσμοκράτορες, αλλά και οι εφιάλτες πολιτικοί που ψηφίζατε στο παρελθόν.
Πέραν όμως αυτών των σοβαρών θεμάτων σκεφθείτε ότι ο παραγόμενος χρυσός από τα χρυσωρυχεία στη περιοχή των Σκουριών, φεύγει συσκευασμένος σε τούβλα για το  εξωτερικό, για τις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων του πλανήτη, και σε εσάς απομένει ένας μισθός μεταλλορύχου.
Δηλαδή σας κλέβουν το πολύτιμο μέταλλο!!!
Η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, υποφέρει οικονομικά, χρεοκόπησε, και διασύρεται σαν ο τελευταίος αναξιόπιστος δανειζόμενος ανά το κόσμο.
Με τη αποικιοκρατική σύμβαση που υπέγραψαν οι προηγούμενες υποτελείς κυβερνήσεις, παραχωρούν όλο το χρυσό της Χαλκιδικής, στους Κοσμοκράτορες Επικυρίαρχους έναντι ευτελούς συμβολικού τιμήματος, με αντάλλαγμα να τους στηρίζουν στην εξουσία, ενώ ο Ελληνικός Λαός εξευτελίζεται και αυτοκτονεί, και η πατρίδα μας διασύρεται ως μια πτωχευμένη αναξιόπιστη χώρα.
Το ορυκτό σας δεν είναι σκουριά, είναι χρυσός πολύτιμος για την Εθνική μας οικονομία!!!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, κάτι πρέπει να κάνουμε.
                               Πρόταση:                  
Εν όψει αυτής της τραγικής καταστάσεως της πατρίδας, και των Ελλήνων, ευρισκόμενοι, μία λύση υπάρχει, ΟΧΙ στο κλείσιμο των χρυσωρυχείων και μεταλλείων, αλλά στην Εθνικοποίησή τους, ώστε και εσείς να έχετε εργασία, και ο παραγόμενος χρυσός να ρέει στα κρατικά ταμεία, και ΟΧΙ στις τράπεζες των Κοσμοκρατόρων δανειστών της Τρόϊκα. Μόνον έτσι θα ανακάμψουμε, και θα σκίσουμε τα Μνημόνια.
Προσοχή ο παραγόμενος χρυσός, ΟΧΙ να φυλάσσεται στα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Ελλάδος, διότι η τράπεζα αυτή είναι ιδιοκτησία του προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας, αλλά σε άλλα ασφαλή θησαυροφυλάκια του Ελληνικού Κράτους.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα, και το χρυσό κλέβει, και θέλει να αποπληρώσουμε το χρέος με τοκοχρεολύσια, που αυτοί μας «φόρεσαν» καπέλλο.
Η κυβέρνηση να υπογράψει αναθεωρημένη σύμβαση με τους αποικιοκράτες-Κοσμοκράτορες αναδόχους του έργου των μεταλλείων 50%- 50% ως διεθνώς ισχύει, και εάν δεν δεχθούν, τότε να τα Εθνικοποιήσει!!!.
Οι προηγούμενοι εφιάλτες πολιτικοί υπέγραψαν, από το παραγόμενο χρυσό, 95% στους αποικιοκράτες αναδόχους, και 5% σε μια Ελληνική ιδιωτική εταιρία.
Η Ελλάδα έμεινε έξω από το παιχνίδι, με τη «Μπανάνα» στο χέρι, με άδεια ταμεία..............
Εκεί μας κατάντησαν οι εφιάλτες πολιτικοί!!!
Η νέα Κυβέρνηση τα γνωρίζει όλα αυτά, και προσπαθεί να διορθώσει τα «κακώς κείμενα», ταυτόχρονα φοβάται να τα βάλλει με τους Κοσμοκράτορες, ενώ ο Λαός της Χαλκιδικής παραμένει διασπασμένος στα εργασιακά και περιβαλλοντικά, και ο Ελληνικός Λαός καταστρέφεται!
Η νέα κυβέρνηση ζήτησε αναθεώρηση των συμβάσεων εξορύξεως χρυσού, και αμέσως οι Κοσμοκράτορες βάλανε το «μπαμπούλα» Τούρκο, πιόνι των Σιωνιστών, να μας χτυπήσει στο Αιγαίο!!!
Ενωμένοι αγωνισθείτε να διώξετε τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, που σας κλέβουν το πλούτο σας.
Στους ιθαγενείς της Αφρικής οι αποικιοκράτες Κοσμοκράτορες πρόσφεραν καθρεφτάκια και χάντρες, για να τους πάρουν τα διαμάντια και το χρυσό!!! Αυτό δεν επιτρέπεται να συμβεί στους Έλληνες, μας προσβάλλει σαν Λαό!!!
Δεν φτάνει ότι μας κάνουν οικονομικό πόλεμο μέσω της Σιωνιστικής Τρόϊκα, αλλά μας αρπάζουν και τον ορυκτό μας πλούτο, μέσω προδοτών πολιτικών .
Οι Κοσμοκράτορες επιδίδονται στην αρπαγή του χρυσού. Είναι χρυσοθήρες!! Μας θεωρούν κάφρους τριτοκοσμικούς εις πείσμα της Ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας, όπως αυτός απορρέει από τη Βεργίνα, Δίον, & Αμφίπολη!!!
Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να μας πάρουν τη Μακεδονία μας, και να τη δώσουν στους Σκοπιανούς.
Το ίδιο παιχνίδι θα κάνουν αύριο με τα πετρέλαια, και το Φυσικό Αέριο. Γιαυτό θέλουν να βγούν στο Αιγαίο!!
Ήδη έβαλαν στο παιχνίδι τους Τούρκους, που προσπαθούν να διχοτομήσουν το Αιγαίο, για να αρπάξουν τα πετρέλαια+Φ.Α. για λογαριασμό των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων-Επικυρίαρχων!!!
Τα κοιτάσματα χρυσού της Μακεδονίας, μαζί με τα πετρέλαια των Ελληνικών θαλασσών είναι ικανά να διαλύσουν τα εξευτελιστικά Μνημόνια, και τη Τρόϊκα, που βύθισαν τη πατρίδα στον εξευτελισμό.
Σας καλώ να αγωνισθείτε για τη Κρατικοποίηση και Εθνικοποίηση των χρυσωρυχείων, ώστε ο χρυσός να παραμείνει στην Ελλάδα, να ρέει στα κρατικά ταμεία της πατρίδας, και όχι στις τράπεζες των Επικυρίαρχων της Γης.
Τώρα οι Κοσμοκράτορες σας έχουν διχάσει σε δύο μέρη, αυτούς που ενδιαφέρονται για τη προστασία του περιβάλλοντος, και σε αυτούς που φοβούνται μήπως χάσουν τη δουλειά τους και μείνουν άνεργοι.
Οι προτάσεις αυτές, γνωστές στις παγκόσμιες Σιωνιστικές τράπεζες χρυσού, και στις παγκόσμιες Σιωνιστικές εταιρείες πετρελαίου, δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδος, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο, να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), και του κόσμου.
Οι πανέξυπνοι Επικυρίαρχοι της Γης, δανειστές του Κράτους, και ιδιοκτήτες της καταραμένης Τρόϊκα, εφαρμόζουν τη πολιτική του «Διαίρει και Βασίλευε».
Όσον αφορά τη χρεοκοπία στην οποία μας οδήγησαν, προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού!!!
Σας διαίρεσαν σε δύο μέρη, όπως τα βλέπουμε στα κανάλια της T.V. Μάχεστε εσείς μεταξύ σας, και οι Κοσμοκράτορες-ανάδοχοι αρπάζουν το χρυσό!!!
Η ραχοκοκαλιά της οικονομικής και ενεργειακής ανεξαρτησίας της Ελλάδος, έχει αναφορά στο χρυσό στις Σκουριές της Χαλκιδικής, και στα πετρέλαια-Φυσικό Αέριο της Ελληνικής Α.Ο.Ζ.
Σκεφθείτε ενώ εσείς καθόσαστε επάνω σε χρυσό βουνό, οι Παντοκράτορες γίνονται πλουσιότεροι με το δικό σας το χρυσό, και η Ελλάδα δεν έχει να πληρώσει μισθούς-συντάξεις, φάρμακα, υγεία, στους γερόντους, και παιδεία στα παιδιά μας.
Τελικά πόσο τυχαία έγιναν όλα αυτά που ζούμε;;;
Ευρέθησαν προδότες ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί, που συνεργάσθηκαν με τον εχθρό του Ελληνισμού, (δοσίλογοι), και χρεοκόπησαν την Ελλάδα-πατρίδα.
Πρόσφεραν τον ορυκτό μας πλούτο στους Επικυρίαρχους του πλανήτη.
Θυμηθείτε ότι χρυσός & πετρέλαια μπορούν να διαλύσουν τις Τρόϊκες, και τα Μνημόνια, και οι Έλληνες να ξανα-αποκτήσουν την αξιοπρέπειά τους.
Από εσάς εξαρτάται να παραμείνει ο χρυσός στην Ελλάδα, ή να φεύγει για τις ξένες τράπεζες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων-Επικυρίαρχων.
Εάν δεν μας δώσουν βοήθεια, δεν θα πληρώσουμε και εμείς το αφεντικό τους το ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτά για τη Μέρκελ και το  Σόϊμπλε.
Θυμηθείτε ότι κάθεστε επάνω σε ένα βουνό με χρυσό, και ο χρυσός αυτός φεύγει από τα χέρια σας............
Θυμηθείτε ότι εσείς είσθε οι ιδιοκτήτες του πολύτιμου μετάλλου, και τον παραδίδετε στους εχθρούς.
Τι  πατρίδα θα παραδώσετε στα παιδιά σας και στα εγγονάκια σας;;;;;;;;;;;;;;;
Μιά πατρίδα γεμάτη Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και τα εγγονάκια σας στη ξενιτειά, μετανάστες, να δουλεύουν για τη Σιωνιστική Γερμανία, και τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, εκμεταλλευτές των Λαών της Γης !!!

Με  πατριωτικούς  χαιρετισμούς.
                                 

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΦΕΤ: Προειδοποίηση για την κατανάλωση πικρών πυρήνων βερίκοκου και πικραμύγδαλων

pikramigdalo-620x320Προειδοποίηση και συστάσεις απευθύνει ο ΕΦΕΤ για τους πικρούς πυρήνες βερίκοκου και τα πικραμύγδαλα, καθώς το προηγούμενο έτος παρατηρήθηκε αυξημένος αριθμός δηλητηριάσεων λόγω υπερβολικής κατανάλωσης.
Ο φορέας ενέκρινε γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου Ελέγχου Τροφίμων (ΕΣΕΤ), η οποία εκπονήθηκε με βάση αντίστοιχες γνωμοδοτήσεις διεθνών οργανισμών, οργανισμών της ΕΕ καθώς και μέτρων που έχουν υιοθετηθεί από άλλες χώρες, σχετικά με την εκτίμηση της επικινδυνότητας της κατανάλωσης πικρών πυρήνων βερίκοκου και πικραμυγδάλων και τις επιπτώσεις στην υγεία των καταναλωτών.
Σύμφωνα με την εγκριθείσα γνωμοδότηση ο ΕΦΕΤ συστήνει:
στους ενήλικες καταναλωτές να καταναλώνουν μέχρι 2 πικρούς πυρήνες βερίκοκου ή πικραμυγδάλου την ημέρα και στα παιδιά, στις έγκυες και στις θηλάζουσες γυναίκες, ως ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, την αποφυγή της κατανάλωσης αυτών των προϊόντων.
Ο ΕΦΕΤ διευκρινίζει ότι οι πικροί πυρήνες βερίκοκου καθώς και τα πικραμύγδαλα ανήκουν στα τρόφιμα που περιέχουν μια ουσία γνωστή ως αμυγδαλίνη από τη διάσπαση της οποίας παράγονται κυανιούχες ενώσεις (υδροκυάνιο), οι οποίες μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις για τον άνθρωπο.
Η πιθανότητα εμφάνισης δυσμενών επιπτώσεων στην υγεία του ανθρώπου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι ο αριθμός των πικρών πυρήνων βερίκοκου και πικραμυγδάλων που θα καταναλωθεί και η αρχική συγκέντρωση αμυγδαλίνης σε αυτά τα προϊόντα.

makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι το “φάρμακο” που οι γιατροί δεν θέλουν να ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!

549Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γιατροί δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μείγμα μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες.
Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται, επίσης, το μέλι ως “RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες.
Μολονότι το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, δεν βλάπτει ακόμα και τους διαβητικούς ασθενείς.
Το “World News» ένα περιοδικό στον Καναδά, έχει δώσει τον ακόλουθο κατάλογο των ασθενειών που μπορεί να θεραπευτούν με μέλι και κανέλα, όπως έχει ερευνηθεί από δυτικούς επιστήμονες:
Καρδιοπάθεια
Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη, απλώστε την πάνω στο ψωμί, αντί για μαρμελάδα και να την τρώτε τακτικά για το πρόγευμα.
Μειώνει τη χοληστερόλη στις αρτηρίες και σώζει από καρδιακή προσβολή.
Επίσης όσοι είχαν ήδη μια καρδιακή προσβολή, αν κάνουν αυτή τη διαδικασία καθημερινά, θα τους βοηθήσει να μην ξαναπάθουν.
Αρθρίτιδα
Ασθενείς με αρθρίτιδα, μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά, πρωί και βράδυ, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με δύο κουταλιές μέλι και ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας.
Εάν λαμβάνεται τακτικά, ακόμη και οι χρόνιες αρθρίτιδες μπορεί να θεραπευτούν.
Κρυολόγημα
Αυτοί που πάσχουν από κοινά ή σοβαρά κρυολογήματα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας χλιαρό μέλι με 1/4 κουτάλι κανέλα σε σκόνη καθημερινά, για τρεις ημέρες.
Η διαδικασία αυτή θα θεραπεύσει περισσότερο τον χρόνιο βήχα, το κρυολόγημα και θα καθαρίσει τα ιγμόρεια.
Διαταραχές στομάχου
Όταν το μέλι λαμβάνεται με σκόνη κανέλας θεραπεύει τον πόνο στο στομάχι και επίσης καθαρίζει τα έλκη του στομάχου από τη ρίζα.
Ανοσοποιητικό σύστημα
Καθημερινή χρήση του μελιού και σκόνης κανέλας δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το μέλι έχει διάφορες βιταμίνες και σίδηρο σε μεγάλες ποσότητες.
Η συνεχής χρήση του μελιού δυναμώνει τα λευκά αιμοσφαίρια του αίματος για την καταπολέμηση των βακτηριδίων και των ιών.
Δυσπεψία
Κανέλα σε σκόνη αναμιγμένη με δύο κουταλιές της σούπας μέλι όταν ληφθεί πριν το φαγητό ανακουφίζει και χωνεύεται το βαρύ γεύμα.
Γρίπη
Ένας επιστήμονας στην Ισπανία απόδειξε ότι το μέλι περιέχει ένα φυσικό συστατικό το οποίο σκοτώνει τα μικρόβια γρίπης και σώζει τον ασθενή από γρίπη.
Μακροβιότητα
Τσάι από μέλι και λίγη κανέλα σε σκόνη, όταν λαμβάνεται τακτικά, συλλαμβάνει τη φθορά του γήρατος.
Πάρτε τέσσερις κουταλιές μέλι, ένα κουτάλι σκόνη κανέλας και τρία φλιτζάνια νερό και βράστε τα. Πίνετε 1/4 φλιτζανιού, τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα..
Ακμή
Τρεις κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη πάστα.
Εφαρμόστε αυτήν την πάστα για τα σπυράκια πριν από τον ύπνο και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί με χλιαρό νερό.
Εάν γίνεται καθημερινά για δύο εβδομάδες, αφαιρεί τα σπυράκια από τη ρίζα.
Αδυνάτισμα
Καθημερινά το πρωί, μισή ώρα πριν από το πρωινό με άδειο στομάχι και το βράδυ, πριν τον ύπνο, πιείτε μέλι και κανέλα σε σκόνη βρασμένα σε ένα φλιτζάνι νερό.
Εάν λαμβάνεται τακτικά, μειώνει το βάρος ακόμη και στο πιο παχύσαρκο άτομο (διατροφή για απώλεια βάρους).
Επίσης, πίνοντας αυτό το μίγμα τακτικά, δεν επιτρέπει στο λίπος να συσσωρευτεί στο σώμα – δίαιτα διατροφή, ακόμη και αν κάποιος ακολουθεί διατροφή πλούσια σε θερμίδες.

makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

IKA: Δες με ένα κλικ αν έχει θεωρηθεί το βιβλιάριο σου

Πώς μπορούν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ να ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την ανανέωση του βιβλιαρίου υγείας
Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσα σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, εαν έχουν ασφάλιση από το Ταμείο τους για το έτος 2015 και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2016 ώστε να μην χρειάζεται η επίσκεψη σε υποκαταστήματα του Ιδρύματος.
Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΙΚΑ, η υπηρεσία αυτή επιτρέπει, σε ασφαλισμένους, να ενημερώνονται άμεσα εάν περιλαμβάνονται στους δικαιούχους ασφαλιστικής ικανότητας για το ασφαλιστικό έτος 2015 με σκοπό τον περιορισμό της επισκεψιμότητας στα Υποκαταστήματα, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ .Να υπενθυμίσουμε ότι η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας έχουν καταργηθεί και έτσι πολλοί δικαιούχοι δεν γνωρίζουν εαν έχουν ασφάλιση. Με την εφαρμογή αυτή μπορούν ανά πάσα στιγμή να το τσεκάρουν.
Η πρόσβαση στην εν λόγω υπηρεσία μπορεί να γίνει με τους εξής δύο τρόπους:
Για την υπηρεσία απαιτείται η καταχώρηση του Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου (Α.Μ.Α.), του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)

  Στην παραπάνω εικόνα μπορούν οι ασφαλισμένοι του πρώην ΟΠΑΔ να δουν τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσουν για να δουν εάν έχουν ασφαλιστική ικανότητα για το 2015 και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου 2016.

  Να υπενθυμίσουμε ότι με υπουργική απόφαση για το 2015 και έως το τέλος του Φεβρουαρίου 2016 για τους άμεσα ασφαλισμένους, που έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις (τουλάχιστον 50 ημέρες ασφάλισης το έτος 2014), έχουμε ήδη αναγγείλει ηλεκτρονικά την ανανέωση της ασφαλιστικής τους ικανότητας στο Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Περίθαλψης, ώστε οι πάροχοι υγείας (νοσοκομεία, κλινικές, ιατροί, διαγνωστικά κέντρα κλπ) να τους εξυπηρετούν με την επίδειξη του ατομικού βιβλιαρίου υγείας, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες και κυρίως χωρίς να απαιτείται προσέλευσή τους στις υπηρεσίες μας.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr η ηλεκτρονική υπηρεσία για την απογραφή των έμμεσων ασφαλισμένων (παιδιά, σύζυγοι), αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή μέσα στην εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα » »