Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



(Β!  Έκδοση)
  
ΣεβαστοίΚύριοι&ΚυρίεςΔικαστές, της
       ΑΝΩΤΑΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
  
Η  Αγία ημών Εκκλησία  ψάλλει,
«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ  ΓΗΣ».
Κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, τη νύχτα των εκλογών, οι αρμόδιοι πολιτικοί-υπηρεσιακοίπαράγοντες, θα προβούν σε ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω της εταιρείας των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ο τύπος, και το διαδίκτυο γράφει, «Σε Εβραϊκά Σιωνιστικά χέρια έπεσε η SINGULARLOGIC–εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΥΠ.ΕΣ. που ανακοινώνει και υπολογίζει τα εκλογικά αποτελέσματα, και καταμετρά τις ψήφους των Ελλήνων, με σκοπό να νοθεύσουν την απόφαση του Ελληνικού Λαού!!!
Όσοι πολιτικοί αρνηθούν υποταγή, απλώς δολοφονούνται.Το «Θεόπνευστον» γένος, έχει προσφέρει το Σιωνισμό & τη Ν.Τ.Π., ανθρωποθυσίες αιώνων, (Βλέπε Παλαιά Διαθήκη), και άλλες συμφορές στην ανθρωπότητα.
Όσον αφορά το χρέος της Ελλάδος, αρκεί μία πολιτική απόφαση των ηγετών της Ε.Ε. για να το διαγράψουν, αλλά δεν τους αφήνει ο Σιωνιστής παγκόσμιος Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τα δικά του συμφέροντα. (Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, Γεωενέργεια, Γεωοικονομία, κ.λ.π.).
Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει,
«Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους προφήτας, και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους του Θεού". Βλέπετε οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι έχουν ιστορική παράδοση, και ιστορικές καταβολές στις δολοφονίες.................
Τα κόμματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι τα ποτάμια, και τα δύο κόμματα του ΓΑΠ & του Μπένι!
Ο Σαμαράς είναι με τους Γερμανούς Σιωνιστές, και ο Τσίπρας με τους Αμερικανούς Σιωνιστές, (βλέπε Τρεμόπουλους, Σάρα, Ρεβέκκα, Ραχήλ, Χάνα, Χίλαρυ, και όλα τα ονόματα της Π.Διαθήκ.
Γιαυτό σήμερα μας βομβαρδίζουν με τις ψεύτικες αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, για να μας έχουν ψυχολογικά ενημερωμένους για τανοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα, ώστε να γίνουν αποδεκτά από το ευρύαφελές κοινό.
Οι Δημοσκοπήσεις είναι έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ελληνικέ Λαέ, κατοχύρωσε τα πολιτικά σου δικαιώματα, μην αφήσεις τους Μεγιστάνες Παντοκράτορες να σου τα κλέψουν!!!
Γιαυτό οι δοσμένοι πολιτικοί διεξάγουν άθλιο προεκλογικό αγώνα, γεμάτο κινδυνολογία, και με φραγή στα Εθνικά μας θέματα.
Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με τα γεγονότα της Γαλλίας, που ορισμένοι εδώ αχυράνθρωποι (πολιτικοί & Ιεράρχες), θέλουν να οικοδομήσουν  ΤΕΜΕΝΟΣ στους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, (εν τω μέσω των Αρχαίων Αθηνών), ώστε οι Ισλαμιστές να αποκεφαλίζουν πιο εύκολα τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς. (Αρχιερείς εξέλθετε, ενδεδυμένοι με τις Αυτοκρατορικές στολές)!!
Ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών δεν έχει ακόμη επισκευασθεί, και οι κοκορόμυαλοι Αρχιερείς χτίζουν ΤΕΜΕΝΟΣ, μαζί με τους αχυράνθρωπους πολιτικούς. ( Εξέλθετε Αρχιερείς, να σας θαυμάσουμε)!!!
Οι πολιτικοί-κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας,- προσφέρουν Ελληνική υπηκοότητα στους αιμοδιψείς Ισλαμιστές, και ονομάζουν αυτούς «πρόσφυγες»,(τους δολοφόνους Τζιχαντιστές,) ώστε να έχουν όλα τα αγαθά και ευεργετήματα τουΔιεθνούς Δικαίου, για να μας σφάζουν ευκολότερον.......
Ήρθαν εδώ σαν εχθροί εισβολείς, και εμείς οι αφελείς και επιπόλαιοι, τους παρέχουμε στοργή, αντί να υπερασπιστούμε τη πατρίδα!
Ανοιχτές οι πύλες της Ελλάδος λένε οι προδότες
πολιτικοί. Εφαρμόζουν την πολυ-πολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα όπως διετάχθησαν από το Σιωνιστή παγκόσμιο Δικτάτορα μεγάλο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!
Οι πολιτικοί έγιναν πλούσιοι με τις Σιωνιστικές ΜΚΟ που χρηματοδοτούσαν από τα δημόσια ταμεία!!!
Τόσο ανεγκέφαλοι είναι οι πολιτικοί μας......
Πρέπει οι Γάλλοι, αλλά και όλοι οι Ευρωπαίοι, να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκληματιών. Ποίοι κρύβονται πίσω στα παρασκήνια;;;
Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές είναι τα εκτελεστικά όργανα, ποίοι όμως κρύβονται πίσω από τέτοιες τρομοκρατικές αθλιότητες και πράξεις;;;
Ποίοι τους χρηματοδοτούν;;; Ποίοι τους εξοπλίζουν;;;
Οι εκλογές είναι σκηνοθετημένα σενάρια εκλογών, για να πιστέψει ο Ελληνικός Λαός, ότι πρόκειται για τη πραγματική βούλησή του.
Στη πραγματικότητα πρόκειται για παρωδία εκλογών, αφού η παγκόσμια Δικτατορία τελικά θα εκλέξει αυτούς τους πολιτικούς που θα υλοποιούν τις ανθελληνικές  αποφάσεις των.
«Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ»...................
Απευθυνόμενος στο πρόεδρο της Ν.Τ.Π. κ.ΡΟΤΣΙΛΝΤ του λέω, «ΜΗ  ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ  ΓΗΣ»..................
Κύριοι Δικαστές, Σας  κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.
Πρέπει να επέμβετε πριν είναι αργά..............
Σε ΕΣΑΣ την ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , έχει τις ελπίδες του ο Ελληνικός Λαός.
Αλλοίμονο αν διαψευσθεί.................
Επί τούτοις διατελώ,
                          Με  Σεβασμό

                          Αντώνης  Γρυπαίος
                             Διεθνολόγος
                        Αρθρογράφος Διαδικτύου

Υ.Γ.  Για να μην μας  θεωρούν αφελείς και υποσαχάριους λαούς,οι  κ.κ.  Κοσμοκράτορες.






Διαβάστε περισσότερα » »

Επιμορφωτικό Σεμινάριο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ»

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, σε συνεργασία με την «Ένωση Ελλήνων Φυσικών» και το «Ελληνικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Οικονομικής της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης», υλοποιεί επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων».

Τo Επιμορφωτικό Σεμινάριο απευθύνεται:
α)  Σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης
β) Σε Στελέχη της Διοίκησης
γ)Σε πτυχιούχους ΑΕΙ οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης και
Δ) Σε πτυχιούχους ΑΕΙ οι οποίοι έχουν επιστημονικό ενδιαφέρον για τα αναφερόμενα γνωστικά πεδία

Σκοπός του παρόντος προγράμματος εξειδίκευσης είναι να καταρτίσει τους εκπαιδευτικούς στα βασικά σημεία του πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων, ώστε να αποκτήσουν εκείνες τις γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες, προκειμένου να μπορούν να εκπαιδεύουν και να καταρτίζουν ομάδες ενηλίκων, στο γνωστικό αντικείμενο της ειδικότητας τους. Η αναγκαιότητα επιμόρφωσης στα παραπάνω θέματα αναδεικνύονται και αναφύονται μέσα από μια σειρά ερευνών που κάνουν επιτακτική την ουσιαστική, μακροχρόνια και σε βάθος κατάρτιση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

  Στόχος: Βελτίωση και ανάπτυξη ικανοτήτων δεξιοτήτων που πρέπει να έχουν τόσο οι έμπειροι εκπαιδευτές όσο και οι νέοι, καθώς και τα άτομα που επιδιώκουν να αποκτήσουν τις ικανότητες και δεξιότητες του εκπαιδευτή ενηλίκων.

Διάρκεια: 260 ώρες με 100 ώρες διά ζώσης διδασκαλία-100 ώρες εξ αποστάσεως με μέθοδο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης-60 ώρες παρουσίαση εργασιών και εκπόνηση εργασίας
Kόστος: 340 ευρώ
Ημέρες  διεξαγωγής σεμιναρίου: 1 με 2 Σαββατοκύριακα κάθε μήνα στην ΚΟΖΑΝΗ.
Η έναρξη των μαθημάτων προγραμματίζεται για   Ιανουάριο 2015.

Με το πέρας των μαθημάτων, θα δοθεί στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης και Συνοδευτικό με αναλυτική παρουσίαση των διδαχθέντων Ενοτήτων, υπογεγραμμένο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, από το Ελληνικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Οικονομικής της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης και από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Θεματικές Ενότητες

  • Δια Βίου Μάθηση- Εκπαίδευση Ενηλίκων: Οικονομία, Κοινωνία, Πολιτική
  • Θεωρίες Μάθησης στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
  • Διεργασία Ομάδας- Η Εκπαίδευση σε ομάδες
  • Εκπαίδευση και Υποστήριξη Κοινωνικά Ευπαθών Ομάδων
  • Βασικές Αρχές Σχεδιασμού και Οργάνωσης Διδακτικής Ενότητας
  • Εκπαιδευτικές Τεχνικές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
  • Η Ερευνητική Εργασία (PROJECTS) στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
  • Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων

Για περισσότερες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Πάλλα Μαριαρένα 6946792463
                                                    
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ του Μιχάλη Ραμπίδη


Στρατηγικό στόχο στην προεκλογική του εκστρατεία επέλεξε οκ Σαμαράς το φόβο προς τους πολίτες. Σχεδιασμός που απέδωσε στις επαναληπτικές εκλογές του 2012. Η χρεωκοπία, η έξοδος από το ΕΥΡΩ και την ΕΕ έκρυβε επιμελώς το e-mail(Χαρδούβελη) της κυβέρνησης με τα δυο νέα μνημόνια προς υπογραφή.
Ξαφνικά και σε ελάχιστο χρόνο, κυριολεκτικά μέσα σε 10 ημέρες, άλλαξε στρατηγική! Από το φόβο ο Σαμαράς προτείνει τώρα (το ψέμα) τις παροχές, αμετανόητος και αυτοδιαψευδόμενος.
Τίποτα απολύτως όσον αφορά την ΤΡΟΙΚΑ δεν άλλαξε. Οι απειλητικές συνεντεύξεις των <<συμμάχων>> μας δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλαξαν μόνο οι δημοσκοπήσεις και τα εφτάρια (7%) κάτω από τον πρώτο στις επικείμενες εκλογές έκαναν την μεγάλη αλλαγή. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι το -7% στο διάβα του, μπορεί να γίνει μεγάλο ποτάμι, συμπαρασύροντας  όπως σε κάθε εκλογές κι άλλα ρυάκια, μικρούς χείμαρρους, παραποτάμους, <<σκουπίδια>>&<<απόβλητα>> και να γίνει ένας μεγάλος όγκος. Μπορεί να εξελιχθεί σ’ ένα τσουνάμι βγάζοντας έξω από τη μοναδική του επιδίωξη τον κ Σαμαρά, όπως έδειξε με τις πρόωρες εκλογές (θα μπορούσε να τις κάνει τον Μάρτιο) που είναι να μην ξεκαβαλικέψει από την αρχηγία της ΝΔ με ότι αυτό συνεπάγεται ……….
Αντικρίζοντας τις δικές του κρυφές δημοσκοπήσεις , αντιλαμβάνεται τον ορατό πλέον κίνδυνο της διαφοράς διψήφιου αριθμού ποσοστών από το πρώτο κόμμαστις εθνικές εκλογές 25/1/15 και τρέμει την μεταμεσονύκτια έξοδο από την Συγγρού, κοινώς το <<νύχτα θα φύγεις>>.
Η αλλαγή στρατηγικής όμως απαιτεί νέες τακτικές και προφανώς εξηγήσεις. Πρωτίστως να αποβάλει το φόβο, προσερχόμενος σ’ έναν φανερό διάλογο (ντιμπέιτ)  με τα κόμματα και να δώσει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό για τη νέα του πολιτική στροφή 180ο (κολοτούμπα). Να δώσει εξηγήσεις που θα βρει τα λεφτά, κεντρικό προεκλογικό ερώτημα προς την αξ. Αντιπολίτευση για να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις.
Λίγες ώρες πριν από τις εκλογές θυμήθηκε ο κ Σαμαράς τα 190 Ε που έκοψε από τους ομογενείς Ποντίους και Βορειοηπειρώτες, τους εξευτελιστικούς μισθούς των πιλότων και των στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, τα ΒΑΕ και τα Ασφαλιστικά Ταμεία κλπ. Θα ζήλευε τη μετάλλαξή του και ο Πινόκιο!
Ένας τρόπος υπάρχει να σας πιστέψουν κ Σαμαρά οι ψηφοφόροι: Σ’ ένα καθαρό και χωρίς προαπαιτούμενα σε εθνικό δίκτυο διάλογο με τους αρχηγούς κομμάτων να μας πείτε:
- Δεν υπάρχει κανένας φόβος να βγούμε από την Ευρωζώνη(gκrexit)  και την ΕΕ- Ήταν λάθος το e-mail Χαρδούβελη, ή ότι δεν το γνώριζες ………- Να μας εξηγήσεις αν απαρνείσαι την πρόβλεψη 4,5% του ΑΕΠ ως πλεόνασμα, από υπερφορολόγηση και χαράτσια – Πως και από πού θα προκύψουν θέσεις εργασίας για τους μισούς από το 1,5 εκ ανέργους τόσο γρήγορα. – Με ποιόν τρόπο τώρα δεν θα μειώσεις κι άλλο τις κύριες  (20 έως 30% Κουτρουμάνη-Βρούτσης) και επικουρικές συντάξεις. -  Να αιτιολογήσεις την παράταση στις κρατήσεις Αλληλεγγύης, ΕΝΦΙΑ κλπ που τώρα σταδιακά θα καταργήσεις. -Πως θα μειώσεις το ΦΠΑ όταν εισηγείσαι την αύξησή του στα Ξενοδοχεία και άλλα πάμπολλα.
Έχετε επιλεκτική μνήμη κ Σαμαρά και κατά καιρούς (προεκλογικούς) εκλάμψεις πνευματικής διαύγειας . όμως οι Έλληνες πλέον δεν φοβούνται  και δεν παραμυθιάζονται με τα ψέματά σας. Ξέρουν πότε και πως τιμωρούν και μάλιστα αμίλητα ……….

Διαβάστε περισσότερα » »