Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Νέες μειώσεις 10% στις επικουρικές συντάξεις

Νέες μειώσεις 10% στις επικουρικές συντάξεις Νέος γύρος παρεμβάσεων έρχεται στα ασφαλιστικά ταμεία εξαιτίας της μείωσης των εσόδων.
Η κατάργηση της συντριπτικής πλειονότητας των κοινωνικών πόρων, η μείωση των εισφορών και η εφαρμογή της «ρήτρας μηδενικού ελλείμματος» αναμένεται να οδηγήσουν σε νέες περικοπές.
Η αρχή, σύμφωνα με το «Έθνος», θα γίνει από τα επικουρικά ταμεία όπου οι μειώσεις στις συντάξεις εκτιμάται πως θα είναι 8 με 10% σε αυτή τη φάση.
Ωστόσο δυσοίωνα είναι τα μηνύματα και για τα Ταμεία κύριας Ασφάλισης, καθώς αναμένεται να προκύψει «μαύρη τρύπα» ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

newsbomb
Διαβάστε περισσότερα » »

Αντιχριστιανικά βιβλία από την πρώτη δημοτικού! Κατάντησαν την παιδεία προπαγάνδα για μελλοντικούς ανθέλληνες (Βίντεο για γερά στομάχια)

biblia1Αυτά είναι τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου…
Απόσπασμα από την εκδήλωση “ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ” που έγινε στις 23/3/2014 στην Έδεσσα.

…..Η θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ η θα καθόμαστε και θα τους κοιτάμε σαν ΒΛΑΚΕΣ να εξιστορούμε στα γεράματα μας με ” υπερηφάνεια ” την ανικανότητα την ανευθυνότητα και το πόσο καραγκιόζηδες σταθήκαμε κάποτε…




makeleio


Διαβάστε περισσότερα » »

Ξέρετε πως φτιάχνονται τα “λαχταριστά” χοτ-ντογκς; Δείτε το βίντεο..

hotΞέρει όμως κανείς από τι κρέας είναι φτιαγμένα τα χοτ ντογκ ή πως παρασκευάζονται;





makeleio




Διαβάστε περισσότερα » »