Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ "ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ STEVEN PLAUT!!!
Ευχάριστη έκπληξη προξενούν οι άκρως φιλελληνικές δηλώσεις του Αμερικανοεβραίου Καθηγητή, ακόμα και σ' εμάς που έχουμε αρνητική γνώμη για τον τρισκατάρατο Σιωνισμό και πολλούς εκπροσώπους του "περιούσιου λαού"!
Θα λέγαμε, πως αν δεν ήξερε κανείς την καταγωγή του, θα νόμιζε πως μιλάει ένας φανατικός Έλληνας Πατριώτης, αφού λέει όσα οι εγχώριοι πολιτικάντηδες ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ, ακόμα και όσοι πατριδοκαπηλεύονται τα ιερά και τα όσια του γένους μας!
ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ στον Steven Plaut! Τα λόγια του αποτελούν κόλαφο και για τους εγχώριους νεογενίτσαρους τουρκολάγνους, τους οπαδούς της...ρεπούσειας "ιστορίας" και άλλων πρακτορίσκων!
Απολαύστε την ανοιχτή επιστολή του στον Ερντογάν:
Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ:
Εκ μέρους του ισραηλινού λαού, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη δειλία και την ανεξιχνίαστη βλακεία του πρωθυπουργού του Ισραήλ. Όπως γνωρίζετε, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σας ζήτησε «συγνώμη» επειδή το Ισραήλ αμύνθηκε κατά γενοκτόνων τρομοκρατών οι οποίοι επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες, που ήταν οπλισμένοι μόνο με πυροβόλα όπλα με χρώμα όταν επιβιβάστηκαν στο πλοίο του τρομοκρατικού «στολίσκου» που μας στείλατε για να αμφισβητήσετε το ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ κατά του θύλακα της Χαμάς στη Γάζα.
Ο Νετανιάχου μίλησε μόνο για τον εαυτό του, όταν σας ζήτησε συγγνώμη, διότι το Ισραήλ αμύνεται και προστατεύει τον λαό του μόλις δύο γενιές μετά το Ολοκαύτωμα. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν σε αυτή τη χώρα όταν πρόκειται για αυτή τη «συγνώμη». Κανείς άλλος στη χώρα, με την εξαίρεση κάποιων ριζοσπαστικών αντι-ισραηλινών αριστερών της ακαδημαϊκής κοινότητας, αποδέχεται να ζητήσει το Ισραήλ συγγνώμη επειδή υπεράσπισε τους κάτοικους του.
Πράγματι, εξ ονόματος όλων των ΑΛΗΘΙΝΩΝ Ισραηλινών, θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι μόνο εννέα τρομοκράτες σκοτώθηκαν από τους Ισραηλινούς στρατιώτες στο πλοίο του στολίσκου, ενώ Ισραηλινοί στρατιώτες ήταν θύματα της επίθεσης από τρομοκράτες τουρκικής υπηκοότητας και άλλους. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν τορπίλισαν και βύθισαν τα τρομοκρατικά πλοία που προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό και συνεπώς να παρέχουν βοήθεια στους ναζί της Χαμάς.
Επιμένω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι το Ισραήλ έχει έναν πρωθυπουργό ο οποίος είναι τόσο ανήμπορος, μουδιασμένος, και αποκομμένος από την εβραϊκή ιστορία, στο σημείο που σκοπεύει να αγοράσει μερικές στιγμές διπλωματικής ησυχίας με έναν μουσουλμάνο επιτιθέμενο, ντροπιάζοντας όλη τη χώρα του με μια «συγγνώμη» προς την Τουρκία, πραγματοποιώντας μία από τις πιο επαίσχυντες πράξεις που διαπράχθηκε ποτέ από έναν Εβραίο στην ιστορία, και όλα αυτά λίγες ώρες μόλις πριν από την εβραϊκή γιορτή της εθνικής απελευθέρωσης, το Πάσχα.
Περεταίρω, νομίζω ότι το Ισραήλ χρωστάει μια συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν έκανε περισσότερο για να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου για την παράνομη κατοχή και την καταστροφή από την Τουρκία του κοσμήματος που λέγεται Κύπρος, της πόλης της Αμμοχώστου.
Το Ισραήλ δεν είπε τίποτα, όταν η Τουρκία κατάκτησε το 40% της Κύπρου και μετέφερε δεκάδες χιλιάδες παράνομους εποίκους από τον δικό της πληθυσμό στο νησί.
Για αυτή τη σιωπή, σας ζητώ συγγνώμη.
Και αφού περάσατε τόσες ώρες τα τελευταία χρόνια για να καταγγείλετε το Ισραήλ ως κατακτητή, νομίζω ότι το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλο τον κόσμο επειδή δεν βοήθησε στο να τερματιστεί η παράνομη τουρκική κατοχή της μεγάλης πρωτεύουσας της αρχαίας Ελλάδας, της Κωνσταντινουπόλεως, σήμερα υπό την παράνομη σαρακηνή κατοχή που συνεχίζεται για πάρα πολύ καιρό. Είναι καιρός η Κωνσταντινούπολη να επιστραφεί στους αληθινούς της κληρονόμους και νόμιμους ιδιοκτήτες, τον ελληνικό λαό.
Είναι λιγότερο από εκατό χρόνια που αυτή η πόλη, επιπλέον από την Σμύρνη και άλλες πόλεις ελληνικής καταγωγής είχαν σχεδόν απελευθερωθεί από τους Έλληνες, ας ήταν μόνο για να μπλοκαριστούν τελικά από τους Τούρκους στρατιωτικούς επιτιθέμενους: τους δολοφόνους της μαζικής δολοφονίας των Αρμένιων.
Συνεπώς, κ. Πρωθυπουργέ, όπως το βλέπετε, φοβάμαι ότι όντως οι Ισραηλινοί χρωστάνε μερικές συγνώμες προς όλον τον κόσμο.
Εκ μέρους των μη- μικρόψυχων πολιτών του Ισραήλ, διατελώ,
Μετά τιμής,
Καθηγητής Στίβεν Πλωτ*
*Ο Στίβεν Πλωτ είναι Αμερικανός με ισραηλινή καταγωγή, καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Χάιφα και συγγραφέας
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Πτολεμαίδα – Αυτοκίνητο “κόπηκε” κυριολεκτικά στα δύο (Φωτογραφίες)

  Eνα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετα τις 12 σήμερα το μεσημέρι, στο δρόμο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, όταν ο οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου  έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε στύλο φωτισμού και να κοπεί στα δύο.
Ο οδηγός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαιδας.


Φωτογραφίες ΕΛΠΑ Πτολεμαίδας

 

 

 

 

 

 

kozan.gr


Διαβάστε περισσότερα » »

Πρώην ΥΠΕΞ Σκοπίων: «Δεν είναι ντροπή που είμαστε Σλάβοι»

«Νομίζω ότι με τα χρόνια απομακρυνόμαστε από την επίλυση. Αυτή τη διαφορά εμείς την έχουμε περιπλέξει προσθέτοντας και τη διαφορά στην ταυτότητα. Η προσθήκη αυτή με την καταγωγή στην αρχαιότητα κάνει την κατάσταση σχεδόν άλυτη», λέει ο 

πρώην υπουργός Εξωτερικών, καθηγητής Ντένκο Μαλέσκι-Денко Малески, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Σλόμπονταν Εβρόπα, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.

Ο πρώην υπουργός των Σκοπίων θα αναφέρει ότι στις 8 Απριλίου του 1993 το κράτος των Σκοπίων έγινε  μέλος του ΟΗΕ με το όνομα FYROM και αποτέλεσε μια επιτυχία αφού θεωρήθηκε ως ένα κυρίαρχο κράτος, ισότιμο με όλα τα άλλα.

Χαρακτηριστική είναι η θέση του για την ονομασία της χώρας του και την ταυτότητα των κατοίκων της.

Στην ερώτηση αν είναι βαθύτερο το πρόβλημα μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας που εδώ και 20 χρόνια δεν μπορεί να επιλυθεί, θα απαντήσει:



Οι λόγοι είναι βαθύτεροι, με την έννοια ότι υπάρχει, ήδη, μια σύγκρουση δύο εθνικισμών.
Και οι δύο πλευρές των συνόρων θα μπορούσαν να ζήσουν ως ελεύθεροι άνθρωποι και δεν θα υπήρχε καμία αντίρρηση από την πλευρά τους να χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία και εμείς να αποκαλούμε τους εαυτούς μας Μακεδόνες.
Άλλωστε, από την πλευρά μας δεν θα πρέπει να ντρέπεται κανείς για τη σλαβική του γλώσσα και ότι η  σλαβική είναι η βασική ταυτότητά του,
Αν και ορισμένοι επικαλούνται την καταγωγή τους βάσει ρατσιστικών θεωριών από υπεράνθρωπους της αρχαιότητας.
Βασικά υπάρχει μια ανόητη διαμάχη με τη σύγκρουση δύο εθνικισμών και το κύριο πρόβλημα είναι η διάκριση του νέου κράτους μας και της ελληνικής επαρχίας της Μακεδονίας, που εδώ και είκοσι χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα περίπλοκο πρόβλημα διαφοράς σχετικά με την ταυτότητα και την αλήθεια για τους πολίτες της χώρας μας.
Από τη μια πλευρά έχουμε τους Έλληνες Μακεδόνες και από την άλλη πλευρά υπάρχει η μετενσάρκωση των αρχαίων Μακεδόνων. Βασικά πρόκειται για μια ανόητη διαμάχη.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Έγγραφο ντοκουμέντο – Συγγενείς κορυφαίου πολιτειακού παράγοντα της Κύπρου έβγαλαν πάνω από 26 εκατομμύρια ευρώ πριν το κούρεμα!

Στη λίστα βόμβα που δημοσιεύει αποκλειστικά το NewsIt βλέπετε πως άδειασαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς σαν να ήξεραν την απόφαση του Eurogroup για κούρεμα στις καταθέσεις στην Κύπρο
- Τώρα πρέπει να απαντηθεί: Πως γνώριζαν τι θα γίνει και φυγάδευσαν τα χρήματα τους ενώ οι απλοί Κύπριοι πολίτες τα έχασαν;
- Στη λίστα της ντροπής εκτός από συγγενείς πολιτικών φιγουράρουν κρατικές εταιρείες της Κύπρου αλλά και μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες
- Τι απαντά στο δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο ο Νίκος Αναστασιάδης
- Διαβάστε όλο το κατάλογο από το NewsIt

Το NewsIt εξασφάλισε και δημοσιεύει αποκλειστικά μέρος της λίστας της λεηλασίας της Κύπρου.
Η Κύπρος συγκλονίζεται από το πρωί μετά από δημοσιεύμα της Χαραυγής σύμφωνα με το οποίο λίγο πριν το Εurogroup της 15ης Μαρτίου πολιτικοί και συγγενείς τους έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό

Στα έγγραφα που βλέπετε φαίνονται κινήσεις κεφαλαίων και ιδίως τραπεζικοί λογαριασμοί που μηδενίζονται.





















































































Οι ημερομηνίες είναι στα δεξιά της λίστας ενώ στο μεσαίο κατάλογο είναι οι λογαριασμοί που μηδενίστηκαν.


Μεγαλύτερη αξία έχουν οι κινήσεις λογαριασμών, με το αρχικό γράμμα L, που φέρεται να ανήκουν σε συγγενή κορυφαίου πολιτειακού παράγοντα της Κύπρου.

Η εταιρεία Loutsios & Sons ltd» ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, απαντώντας στη Χαραυγή ισχυρίζεται πως άφησε χρήματα στην Κύπρο.

Όμως στα έγγραφα του NewsIt φαίνεται πως στις επίμαχες ημερομηνίες η εταιρεία μηδένισε τρεις λογαριασμούς.Η εταιρεία λέει πως ένα από τα τρία εμβάσματα αφορά σε μετακίνηση από την Λαική στην Τράπεζα Κύπρου.

Πολιτικοί κύκλοι σημειώνουν πως την περίοδο εκείνη η Τράπεζα Κύπρου εμφανιζόταν πιο σίγουρη από την κλυδωνιζόμενη Λαική.














































































































 

Στη λίστα είναι επίσης κρατικές εταιρείες αλλά και πολυεθνικές κολοσσοί που δραστηριοποιούνται στο χώρο των πετρελαίων.






























































Με γραπτή δήλωση του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απαντά ότι «ουδείς εξαιρείται της έρευνας την οποία ανέλαβε η υπό τον κ. Πική Ερευνητική Επιτροπή. Ούτε και εγώ προσωπικά, είτε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είτε ως απλός πολίτης.»

Επίσης, δηλώνει ότι μεθαύριο, Τρίτη, όταν η Διερευνητική Επιτροπή θα αναλάβει τα καθήκοντά της, θα καλέσει τον πρόεδρο και τα μέλη της «να ερευνήσουν την συγκεκριμένη περίπτωση με την ίδια αυστηρότητα με την οποία, είμαι σίγουρος, ότι θα διερευνήσουν όλες τις πτυχές της οικονομικής τραγωδίας την οποία βιώνει ο λαός μας».

Η ανακοίνωση της εταιρίας Α. Λούτσιος και Υιοί Λτδ, και των κ.κ. Άντη και Κάτιας Λούτσιου, έχει ως εξής:

1.Η προσπάθεια διασύνδεσης των οικονομικών δραστηριοτήτων της εταιρείας ή του κυρίου και της κυρίας Άντη και Κάτιας Λούτσιου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όχι μόνο είναι κακόβουλή, αλλά και εσκεμμένη προσπάθεια πολιτικοποίησης καθόλα νόμιμων οικονομικών δραστηριοτήτων, ξένων προς τους ισχυρισμούς που προβάλλονται στην εν λόγω εφημερίδα.

2.Προς αποκατάσταση της αλήθειας, τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως ακολούθως:

Α. Η Εταιρεία Α. Λούτσιος & Υιοί Λτδ και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες Remitonia Co. Ltd, Hercules Investments Ltd και Cyproasian Trading Co. Ltd δεν περιορίζονται στην εισαγωγή αυτοκινήτων αλλά εκτείνονται σε σωρεία οικονομικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επενδύσεις σε ακίνητα, μετοχές, ομόλογα Κυπριακών Τραπεζών και κρατικά ομόλογα. Στους ίδιους τομείς δραστηριοποιούνται οι κ.κ. Άντης και Κάτια Λούτσιου.

Β.Μέχρι την 12η Μαρτίου 2013, οι πιο πάνω εταιρείες και η οικογένεια Άντη Λούτσιου, περιλαμβανομένων των παιδιών τους Ετίττας, Δάμωνα και Γιάννου διέθεταν καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα της Κύπρου συνολικού ύψους 46.750.000 Ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ποσού 4.000.000 Ευρώ σε Κυπριακά κρατικά ομόλογα επ' ονόματι του κ. και της κας Άντη και Κάτιας Λούτσιου. Να σημειωθεί πως το σύνολο των εν λόγω ποσών προέρχονται από κέρδη και εισοδήματα τα οποία έχουν δεόντως φορολογηθεί και κανένα ποσό δεν οφείλεται στο κράτος.

Γ.Προς αποκατάσταση της αλήθειας και κατ' αντίθεση των ισχυρισμών της εφημερίδας πως ποσό 21.000.000 ευρώ μεταφέρθηκαν σε τράπεζες του εξωτερικού, τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως ακολούθως:

Η Εταιρεία Α. Λούτσιος & Υιοί Λτδ μετέφερε από την Λαϊκή Τράπεζα Λτδ στον τρεχούμενο λογαριασμό που διατηρεί με την Τράπεζα Κύπρου Λτδ στην Κύπρο το ποσό των 10.500.000 ευρώ το οποίο τοποθετήθηκε σε λογαριασμό προθεσμίας στην εν λόγω τράπεζα, ενώ ποσό 10.500.000 ευρώ μεταφέρθηκε από την Λαϊκή Τράπεζα Λτδ στην Τράπεζα Barclays PLC Λονδίνου στο όνομα Άντης και Κάτια Λούτσιου, για τους λόγους που εκτίθενται ευθύς αμέσως:

-Για την αποπληρωμή αγοράς δύο ακινήτων στην Ελλάδα από την κα Κάτια Λούτσιου της τάξης 1.100.000 Ευρώ και επιπλέον ποσού 400.000 ευρώ περίπου για τις αναγκαίες ανακαινίσεις των εν λόγω ακινήτων.

-Για την έγκυρη υποβολή προσφοράς ύψους 6.490.000 ευρώ από τον κ. Άντη Λούτσιο για την αγορά ακινήτου του Ελληνικού δημοσίου στην Κύπρο, χωρίς να υπολογίζεται στο εν λόγω ποσό το 8% μεταβιβαστικών τελών σε περίπτωση επιτυχούς κατάληξης της προσφοράς.

3.Από τα όσα έχουν εκτεθεί καταφαίνεται ξεκάθαρα πως στις 13 Μαρτίου 2013 παρέμεναν στα τραπεζικά ιδρύματα της Κύπρου ποσά που ανέρχονται σε 36.250.000 ευρώ. Εκ τούτων, ποσό 7.320.000 ευρώ, μετά την αφαίρεση των ασφαλισμένων καταθέσεων, παραμένουν στην Λαϊκή Τράπεζα Λτδ και συνεπώς είναι υπό εκκαθάριση. Ποσό 21.213.300 ευρώ παραμένουν στην Τράπεζα Κύπρου Λτδ, εκ των οποίων τα μη εξασφαλισμένα ανέρχονται σε 20.613.000 ευρώ και συνεπώς υπόκεινται σε απομείωση και μετατροπή σε μετοχές, και πιο συγκεκριμένα το ποσό των 7.730.000 ευρώ.

4.Από τα πιο πάνω αδιάσειστα στοιχεία προκύπτουν εύλογα τα ακόλουθα ερωτήματα:

-Αν ως ψευδώς ισχυρίζεται η εφημερίδα, η εταιρεία Α. Λούτσιος & Υιοί Λτδ και/ή ο κος και η κα Άντης και Κάτια Λούτσιου και/ή τα παιδιά τους είχαν τάχα «προνομιακή» ενημέρωση, γιατί δεν απέστειλαν στο εξωτερικό το σύνολο των καταθέσεων τους σε περίοδο μάλιστα που η διακίνηση συναλλάγματος ήταν χωρίς τους όποιους περιορισμούς;

-Αν είχαν τάχα «προνομιακή» ενημέρωση μπορεί να απαντήσουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, γιατί να μεταφέρουν σε τράπεζα του εξωτερικού μόνο ποσό 10.500.000 Ευρώ όταν η τελική ζημιά που υπέστησαν ξεπερνά τα 15.000.000 ευρώ;

-Η έστω και ψευδής αναφορά πως ο κος Άντης και η κα Κάτια Λούτσιου μετέφεραν στις 29 Ιανουαρίου 2013 24.000.000 ευρώ στο εξωτερικό, υπονοεί μήπως πως έτυχαν της ίδιας «προνομιακής» ενημέρωσης από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια;

Τέλος , στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Μετά τα όσα με σαφήνεια και τεκμηρίωση έχουν εκτεθεί είναι πασίδηλο πως στόχος της εφημερίδας ήταν να πληγεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και η δυσφήμηση της εταιρείας Α. Λούτσιος & Υιοί Λτδ και των συνδεδεμένων με αυτήν προσώπων.

Τόσο η εταιρεία, όσο και ο κος και η κα Άντη Λούτσιου καλούν την εφημερίδα «Χαραυγή» και όσους αναδημοσίευσαν τους ψευδείς ισχυρισμούς της όπως προβούν άμεσα σε ανασκευή και αποκατάσταση της αλήθειας διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα τους να προσφύγουν στην δικαιοσύνη. Την ίδια ώρα και ρητά δηλώνουμε πως είμαστε στην διάθεση της ερευνητικής επιτροπής ή/και των όποιων άλλων αρμοδίων οργάνων της δημοκρατίας προς επαλήθευση των πραγματικών γεγονότων».

Το NewsIt δημοσιεύει τη λίστα μόνο με τα αρχικά των δικαιούχων λογαριασμών καθώς έτσι υπαγορεύει ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων.

δείτε όλη τη λίστα


 







 







































































eleftheriskepsi
Διαβάστε περισσότερα » »

Φωτιά – τα μεσάνυχτα – σε μίνι μάρκετ στην Πτολεμαΐδα

Φωτιά σημειώθηκε – τα μεσάνυχτα – σε μίνι μάρκετ στην Πτολεμαΐδα, που βρίσκεται επί τη συμβολής των οδών Ιωνίας και Μ.Ασίας. Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, με δύο οχήματα και με 4 άντρες, ήταν καθοριστική ώστε να μην λάβει μεγάλες διαστάσεις η φωτιά.


 Φωτογραφίες ΕΛΠΑ Πτολεμαΐδας


kozan.gr

 







Διαβάστε περισσότερα » »

Νέος πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ ο Κώστας Θεοχάρης

theoxarisΜετά την παραίτηση του κ. Φωτόπουλου που εκλέχτηκε στην ΓΣΕΕ και αφού πρώτα πήρε την υπόσχεση-δέσμευση του κ. Τσίπρα για υποψηφιότητα στην δεύτερη θέση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, την θέση του νέου Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΝΩΣΗ» της ΔΕΗ Α.Ε. κ. ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ.
Έγκυρες πηγές μας πληροφόρησαν ότι κατέληξαν στον κ. ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΧΑΡΗ αφού εκτιμήθηκαν τα εξής:
  1. Η υποψηφιότητα του κ. Κώστα Θεοχάρη στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαϊορδανίδη.
  2. Ιδιαίτερα εκτιμήθηκε η συμμετοχή του στις πρόσφατες Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην παρέλαση των καρναβαλιών στην πόλη της Κοζάνης, και το πρωτότυπο αντιμνημονιακό τραγούδι του στον φανό Μπουγδανάθκα συνοδεύοντας τον κ. Κουκουλόπουλο.
  3. Η «ρήξη» με την κ. Νανοπούλου για την μη κάθοδό της με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.  στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, παρά το ότι η ίδια δικαιολόγησε την απόφασή της αυτή με το ότι «δεν της δίνανε μπιλτζίκια» κατά την προεκλογική περίοδο (εμ στα δύσκολα σε χρειάζεται η κοινωνία κυρία μου και χωρίς μπιλτζίκια).
  4. Η «στήριξή» του προς τον κ. Κουσαλίδη, με αποτέλεσμα αυτός να εκλεγεί 13ος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, και ν αφήσει πίσω τον κ. Βλατή ο οποίος εκλέγεται στην 69η θέση, και τον κ. Κυτίδη ο οποίος είναι στην 141η θέση και δεν εκλέγεται.
  5. Οι πολύ καλές σχέσεις με τον Πρόεδρο κ. Τολιόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κουρκούτα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, οι οποίοι για το καλό της συγκυβέρνησης, δεν «τους καίγεται καρφί» για τους εργαζόμενους που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν. Βέβαια πολύ άδικα οι εργαζόμενοι τους αποκαλούν «οι μούτοι του Συνδικαλιστικού Κινήματος». Μπορεί να μην μπόρεσαν να εκλέξουν έστω και έναν στην ΓΣΕΕ από την εργατούπολη Κοζάνη, αλλά κι όταν οι εργαζόμενοι τους φτύνουν, αυτοί νομίζουν ότι ψιλοβρέχει.
  6. Το ότι υπηρέτησε πιστά τον τέως Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα. Αυτόν με τα κυπριά (συγνώμη αυτόν με τα κουδούνια ήθελα να πω).
  7. Η καλή συνεργασία που έχει με τον Αντιπρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ κ. Μανέ και οι οποίοι ενώ εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ στα πρωτοβάθμια σωματεία, στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ στήριξαν άλλο ψηφοδέλτιο. Να θυμίσουμε επίσης ότι κ. Μανές ήταν παρών, ΝΑΙ ΠΑΡΩΝ, και εργάζονταν με φόρμες όταν επισκέφθηκε το Νότιο Πεδίο ο κ. Καϊμένος (ε ρε φούρκα με τσιπόρτια).
  8. Η άψογη συνεργασία που έχει με τον τέως Τομεάρχη της
Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά και υποψήφιο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Βοίου κ.  Βαχτσιαβάνο (αυτόν τον «πολιτικό αναλυτή» που φτύστε τον για να μην  τον ματιάσετε, και ο οποίος αρνήθηκε την τοποθέτησή του σαν Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στην Φλώρινα. Αυτό λέει είναι η λεγόμενη πολιτική ευθιξία που έχει ο Διαμαντής και που μέχρι προχθές ήταν Πρόεδρος στην Τοπική της Νέας Δημοκρατίας πόλεως Κοζάνης. Είναι ένας απ αυτούς που έδιωξε με την συμπεριφορά του και την ανυπαρξία του όλους τους αγωνιστές Νεοδημοκράτες σε συνεργασία πάντα και με τον Πρόεδρο της ανύπαρκτης ΝΟΔΕ. Έλεος Διαμαντή, είσαι αναντικατάστατος και δέξου την τοποθέτηση σε παρακαλούμε).
  1. Η πολύ καλή σχέση και φιλία που έχει με την κ. Μακρή, η οποία του δεσμεύτηκε ότι δεν θα κάνει πλέον ερωτήσεις για οτιδήποτε, δεν θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση που θα αγγίζει τα όρια της γραφικότητας, και η οποία δεν θα δίνει την μάχη των εντυπώσεων για δημοσιότητα παρά το ότι «τρελαίνεται» για προβολή (δεσμεύτηκε μόνο για μία τελευταία ερώτηση στην Βουλή που θα έχει να κάνει με το: «Θα κερδίσει ή θα χάσει στον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα η ομάδα της Κολοπετεινίτσας;». Για όσους ρωτούν, τους ενημερώνουμε ότι: ΝΑΙ έγινε η απόσπαση του συζύγου της  και του Κνίτη-Συριζαίου-Ανεξάρτητου κ.  Μήτρου στο πολιτικό της γραφείο).
  2. 10.          Οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους «Ανεξάρτητους-Εξαρτημένους Έλληνες», και ιδιαίτερα με την Τάσα η οποία ήταν υποψήφια  βο(υ)λευτής και γραμματέας για χρόνια σε Πατρινό πολιτικό γραφείο, (με το αζημίωτο βέβαια προσλήφθηκε και την «πήρε» την θέση της στο ΤΕΙ Κοζάνης), αλλά και με τον κ. Βατάλη του ψηφοδελτίου «ΝΕΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» των εργαζομένων  στην ΔΕΗ Α.Ε. ο οποίος όμως δεσμεύτηκε ότι μετά τις εκλογές για τις κοινωνικοποιήσεις στην ΔΕΗ Α.Ε. και αφού πρώτα εκλεγεί ο «κολλητός του», θα ξαναρχίσει να βγάζει πύρινες ανακοινώσεις και δελτία τύπου (θα έχει πολύ πλάκα θυμηθείτε το).
11.Ιδιαίτερα το ύψος του ήταν καθοριστικό για την ανάληψη της θέσης. Πρέπει να επισημάνω όπως μας ανακοινώθηκε ότι έγινε και λεπτομερή επιστημονική ανάλυση της παροιμίας που λέει:
 «Αν δεις ψηλούς να τρέχουν, κοντός τους κυνηγάει». Αναφερόμαστε σ αυτούς που οι εργαζόμενοι λένε ότι: «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», και οι οποίοι ούτε στο Πρωτοράζι ούτε στην Καισαρειά θα σταματήσουν να τρέχουν,  παρά μόνο όταν φτάσουν στην Βάρσια για να τους περιποιηθούμε με κρανιές καψαλισμένες και με ρόζους.
Υ.Γ. Οι αναφορές και τα ονοματεπώνυμα είναι εντελώς τυχαία, καμιά σχέση δεν έχουν με γεγονότα και πραγματικά πρόσωπα  της περιοχής μας, και λόγω της ημέρας θελήσαμε να παρουσιάσουμε σκωπτικά-χιουμοριστικά την πραγματική επικαιρότητα.

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                     
01/04/2013

 kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »