Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η συνταγή που θεράπευσε απο καρκίνο μια γυναίκα και … άφησε άφωνους τούς γιατρούς!

doina _karkino_therapia

Οι γιατροί έμειναν άφωνοι! Αυτή η γυναίκα θεραπεύτηκε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε τελικό στάδιο .
Γιατί δεν μπορούν οι γιατροί να εξηγήσουν αυτό το θαύμα ; Είναι πολύ απλό. Δεν πιστεύουν σε τέτοιες μεθόδους δεν πιστεύουν σε εναλλακτικές θεραπείες , και ακόμη δεν τους νοιάζει, διότι τα κέρδη από τα χημικά φάρμακα είναι τεράστια .
Πως θεραπευτικέ η Doina από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας; Η θεραπεία που χρησιμοποιούσε και την εξήγησε στους γιατρούς.
Μέλι ακακίας , γύρη ,βάμμα πρόπολης , βασιλικός πολτός
Παρακάτω η συνταγή που την έχει βοηθήσει να θεραπεύσει τον καρκίνο (Συνταγή Μόνικα Tatoiu)
– 1,5 κιλο μέλι (ακακία)
– 300 γραμμάρια σκόνης γύρη
– 100 ml βάμμα πρόπολης
– 250 ml αλατούχου διαλύματος
– 4 γραμμάρια του βασιλικού πολτού
Προετοιμασία:
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα δοχείο (γυάλινο ή πλαστικό) και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές παρασκεύασμα. Δώστε προσοχή – όταν κάνεις την προετοιμασία, δεν χρησιμοποιούμε κανένα μεταλλικό σκεύος (Ο βασιλικός πολτός είναι πολύ ευαίσθητο σε επαφή με το μέταλλο). Αφού αναμειχθεί καλά, βάλτε όλο το περιεχόμενο σε ένα βάζο και να το διατηρήσετε στο ψυγείο.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Ένα κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα με άδειο στομάχι το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ πριν τον ύπνο. Δώστε προσοχή: μετά τη χορήγηση, ΔΕΝ τρώνε πλέον τίποτα για 30 λεπτά.

Προφυλάξεις
Λόγω του ότι περιέχει συστατικά, κυρίως μέλι και γύρη απαγορεύεται θεραπεία σε άτομα που είναι αλλεργικά σε αυτά τα δύο συστατικά.
Η Doina είναι από την Ρουμανία , πόλη Σουτσεάβα και είναι 55 ετών.

 newsitamea
Διαβάστε περισσότερα » »

SHERP: Το ρώσικο κτηνώδες όχημα που μπορεί να πάει απλά… παντού!


SHERP: Το ρώσικο κτηνώδες  όχημα που μπορεί να πάει απλά… παντού!Οι Ρώσοι το έκαναν πάλι το θαύμα τους, έφτιαξαν λοιπόν ένα όχημα που πάει παντού. Το SHERP μπορεί να ξεπεράσει εμπόδια έως 70 εκατοστά, να κολυμπήσει, να φτάσει οπουδήποτε, αποτελώντας σαφώς μία ιδανική πρόταση για τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε μεγάλο μέρος της Ρωσίας, με τις στέπες, τον πάγο, τις λίμνες και τα πυκνά δάση.

6efa29167bd9fad2ba3d15d17497f5b1



Είναι μία εφεύρεση του Alexei Garagashyan, μία παραλλαγή ενός ATV με πολύ μεγάλα λάστιχα (1600x600x25) για τα οποία έχει σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.Έχει βάρος 1300 κιλά και έναν τετρακύλινδρο κινητήρα Kubota V1505 χωρητικότητας 1.5 λίτρων απόδοσης 44 ίππων.

45b36b3b9f7fe12dbc0f3fda23ed5411-1200x675

Μπορεί να φτάσει έως τα 45 χιλιόμετρα την ώρα στη στεριά, έως μόνο 1,5 χλμ./ώρα στο νερό, αποτελώντας ένα πραγματικό τανκ που δε θα το σταματήσει κανένα εμπόδιο.

cc0ba261f5f2a5afabf8cdb83ecc68fd

Δείτε το εν δράσει στο video που ακολουθεί, γιατί σίγουρα καμία περιγραφή δεν μπορεί να μιλήσει για το SHERP όσο η εικόνα.



Πηγή: www.diaforetiko.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε ποια μικρόβια αντιμετωπίζει το μέλι: Οι επιστήμονες έμειναν με τα ευρήματα στο μέλι από...

Οι επιστήμονες βρήκαν στοιχεία για το μέλι που κανείς δεν γνώριζε στο παρελθόν!

Οι ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του μελιού έχουν επιβεβαιωθεί από πληθώρα ερευνών και σύμφωνα με τους ειδικούς, όσο πιο σκούρο χρώμα έχει, τόσο πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό είναι.

Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες, η υψηλή περιεκτικότητα του μελιού σε σάκχαρα σε συνδυασμό με την παχύρρευστη μορφή του, το καθιστούν αποτελεσματικό αντίπαλο των μικροβίων που παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στην αντιβίωση.


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στη Βρετανία και το Πανεπιστήμιο Βαϊκάτο στη Νέα Ζηλανδία, κατέληξαν στο συμπέρασμα, όπως αναφέρει το onmed.gr, ότι το μέλι θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του υπερανθεκτικού στη θεραπεία χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου (MRSA), ενός νοσοκομειακού μικροβίου, που πλήττει πλήθος ασθενών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι το παράγωγο των μελισσών, όταν εφαρμόστηκε τοπικά, λειτούργησε ως ασπίδα κατά της μόλυνσης σε περιπτώσεις ελκών και αποστημάτων που είχαν προηγουμένως εμφανίσει εξαιρετική ανοχή στη θεραπεία με αντιβιοτικά.

Οι εν λόγω ιδιότητες του μελιού αποδίδονται σε συγκεκριμένη ομάδα ενζύμων, που προέρχονται είτε από τις ίδιες τις μέλισσες, είτε από τη γύρη των λουλουδιών.

Παλαιότερη μελέτη είχε δείξει ότι το μέλι περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να ελαττώνουν τα ποσοστά χοληστερόλης στο αίμα.

Τα πιο θεραπευτικά είδη μελιού

Το θυμαρίσιο
Ο Γάλλος καθηγητής Μπερνάρ Ντεκότ, μετά τον έλεγχο εκατοντάδων ειδών μελιού από ολόκληρο τον κόσμο, ανέδειξε πρώτο και με διαφορά το θυμαρίσιο μέλι, το οποίο περιέχει θυμόλη, μια φαινόλη με αναγνωρισμένες αντισηπτικές ιδιότητες. Οι έρευνές του έδειξαν ότι εξασφαλίζει την επούλωση πληγών και εγκαυμάτων δύο φορές πιο γρήγορα απ΄ ό,τι η ειδική γάζα.

Το μέλι βελανιδιάς
Το Απθ μετά από πολλές έρευνες σε πολλά διαφορετικά ελληνικά μέλια κατέληξε ότι η βελανιδιά βγάζει το μέλι με την περισσότερο αντιοξειοδοτική δράση. Όπως λέει το άρθρο και ποιο πάνω όσο πιο σκούρο χρώμα έχει τόσο πιο αντιοξειοδοτικό είναι. Το ίδιο ισχύει και για το μέλι ελάτου το οποίο είναι ένα ακόμη ποιοτικό μέλι που παράγουν τα ελληνικά δάση της Ελλαδάρας μας!
 
orinimelissa
Διαβάστε περισσότερα » »

Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική & Ασφαλιστικό του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Κύριε Πρωθυπουργέ,
1.-Έχοντας υπ’ όψιν την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων, με την οποίαν ζητούν
Α.-την απόσυρση του σχεδίου νόμου περί Ασφαλιστικού, και
Β.-Η Ελλάς έγινε οικονομικό πειραματόζωο μέσα στην Ε.Ε.
2.-Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) περί απονομής συντάξεων αξιοπρεπούς διαβίωσης,
Παραθέτω τα κάτωθι,
Η Κυβέρνηση αποφάσισε χορήγηση βασικής κύριας σύνταξης 384 ευρώ ανά ασφαλισμένο.
Η σύνταξη των γερόντων είναι το εισόδημα χιλιάδων Ελληνικών οικογενειών.
Γίνεται προσπάθεια από τους δανειστές, να Βαλκανοποιηθούν οι συντάξεις των Ελλήνων, και τη διαφορά να την αρπάξει ο Εβραίος Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Από τη σύνταξη συντηρούνται 1,5 εκ. ΑΝΕΡΓΟΙ!
Από τη σύνταξη Παππούδων-Γιαγιάδων συντηρούνται παιδιά-εγγόνια όλοι άνεργοι ή ανήλικοι.
Όταν οι προδότες πολιτικοί Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ, κλείνανε τις Βιομηχανίες, δεν το καταλαβαίνανε ότι θα προκαλέσουν ανεργία, και μέσω αυτής κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος;;;
Πως θα μειώσετε συντάξεις;;;
Όταν η ΔΕΗ έρχεται 300 ευρώ σε κάθε σπίτι;;;
Όταν ο ΟΤΕ έρχεται 100 ευρώ ;;;
Όταν η ΕΥΔΑΠ έρχεται 100 ευρώ ;;;
Στις Βαλκανικές χώρες έρχονται οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ στο ¼ των δικών μας τιμολογίων. Αυτά να πείτε στη Ρουμάνα-Εβραία Δρακουλέσκου. (Θεσμοί).
Όταν τα κοινόχρηστα έρχονται 100 ευρώ σε κάθε διαμέρισμα-σπίτι;;;
Διατροφή, υγεία, παιδεία, ένδυση;;; κ.λ.π.
Πως μπορεί ο οικογενειάρχης Παππούς να ζήσει την οικογένεια με 384 ευρώ σύνταξη;;;
Δεδομένου ότι καταθέσεις στις Τράπεζες δεν υπάρχουν, και αν υπήρχαν τις έφαγε όλες το αδηφάγον όν ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ελλάς έγινε οικονομικό πειρατόζωο παρά των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τις μαριονέτες αυτών Ευρωπαίων & τοπικών ανδρεικέλων πολιτικών ανδρών.
Μια και θυμήθηκα τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, άκουσα από τα ΜΜΕ, ότι παρ’ όλην την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι τράπεζες βρέθηκαν πάλιν χωρίς ρευστό.
Γιαυτό και η κρίση στο Χρηματιστήριο.
Ασφαλώς θα τα πήρε το παμφάγον ζώον ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως και τα προηγούμενα.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
————————-
Στην κατάσταση που βρισκόμαστε, μόνο τα κάτωθι μέτρα μας σώζουν.
Αλλά προϋποθέτουν γενναίους πολιτικούς άνδρες, ΟΧΙ ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αλλά αποφασισμένους για τη ζωή τους, διότι οι Κοσμοκράτορες-Επικυρίαρχοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα τους δολοφονήσουν, όπως δολοφόνησαν πολλούς, από Καποδίστρια μέχρι Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, έγιναν ήρωες, και έμειναν στην Ιστορία.
Προέχει η διάσωση των Ελλήνων, και ΟΧΙ του επικατάρατου Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
1.-Άμεσο μονομερή διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, προς ανακούφιση του Λαού, «επαναστατικώ Δικαίω».
Αρκετά έφαγε το παμφάγον ζώον, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
2.-Άμεσο διακοπή εξωτερικών πληρωμών. Από τα ΜΜΕ μαθαίνουμε, ως τώρα έχουμε πληρώσει 795 δις. ευρώ σε τοκοχρεωλύσια στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
3.-Αυτά τα χρήματα θα μένουν στα δημόσια ταμεία.
4.-Διαβάζουμε στα ΜΜΕ πρόταση της Κυβέρνησης είναι μειώσεις στις συντάξεις άνω των 2000 ευρώ. Ρωτάμε,
τι εννοείται λέγοντας 2000 ευρώ;;;
α)Τις προ του 2010 μεικτές συντάξεις;;; ή
β)Τις καθαρές συντάξεις που παίρνουμε σήμερα;;
5.-Άμεσο εθνικοποίηση του ορυκτού πλούτου (χρυσός-πετρέλαια-Φ.Α.) κ.λ.π.
6.-Όλα τα έσοδα από την αξιοποίηση-εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, να διοχετεύονται στο Ασφαλιστικό σύστημα. (Παράδειγμα η Νορβηγία).
Τώρα τον ορυκτό πλούτο των Ελλήνων τον εκμεταλλεύεται το παμφάγον ζώον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
7.-Άμεσο Εθνικοποίηση των Τραπεζών. Τώρα τις τράπεζες των Ελλήνων τις αδειάζει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και εμείς τρέχουμε και δεν φθάνουμε κάθε λίγο να τις σώζουμε.
8.-Άμεσο διεκδίκηση του Κατοχικού Δανείου από τη Γερμανία, και των πολεμικών αποζημειώσεων, με διεθνείς νομικές προσφυγές.
9.-Κατάργηση (σχήσιμο) των Μνημονίων, όπως υποσχεθήκατε προεκλογικά.
10.-Άμεσο έξοδο από το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
11.-Εκδίωξη του κουαρτέτου. Φθάσαμε στο σημείο μια Εβραιο-Ρουμάνα (η Δρακουλέσκου), να απειλεί και εκβιάζει υπουργούς. Φθάσαμε στο σημείο την υπάλληλο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, την Δρακουλέσκου να την αποκαλούμε «Θεσμό».
Το χρέος, μας το φόρτωσε η Παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία των Επικυρίαρχων, μέσω των αχυρανθρώπων-ανδρεικέλων αυτής πολιτικών ανδρών των Κυβερνήσεων ΗΠΑ & Ε.Ε. και ντόπιων σφογγοκωλαρίων πολιτικών ανδρών ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
12.-Άσκηση δυναμικής και ανεξάρτητης Εξωτερικής πολιτικής. ΟΧΙ εξωτερική πολιτική αποικίας & προτεκτοράτου.
13.-Εκμετάλλευση της Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής θέσης της χώρας, αφού οι Δυτικοί μας φέρθηκαν εχθρικά και πρόστυχα για «σύμμαχο». Τώρα η Μέρκελ και ο Νταβούτογλου ζητάνε επέμβαση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Ευκαιρία βρήκαν οι Τούρκοι να διεισδύσουν μέσω ΝΑΤΟ στα χωρικά μας ύδατα. Και μετά άντε να τους βγάλεις………
Σκοπός τους είναι όχι να εμποδίσουν τους λαθρό, αλλά να εγκλωβίσουν τη ΡΩΣΙΑ στο Βορρά.
14.-Η Μέρκελ με τον Ερντογάν, είναι εκτελεστικά όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενέπλεξαν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κατόπιν διαταγών των Σατανικών Κοσμοκρατόρων. Η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι άμεση. Έτσι ο Γ! Π.Π. είναι προ των πυλών στη γειτονιά μας.
15.-Αφού το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα, παραχώρηση στη ΡΩΣΙΑ ναυτικών και αεροπορικών βάσεων, έναντι ενοικίου, ώστε η ΡΩΣΙΑ να γίνει ανάχωμα της Νατοϊκής & Τουρκικής βουλιμίας για Αιγαίο.
16.-Αν δεν σταματήσουμε εδώ και τώρα τους λαθρό στα Τουρκικά χωρικά ύδατα, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο.
Τη Πατρίδα μας θα κληρονομήσουν οι λαθρό!!!
17.-Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, όπως έγινε με τις Τράπεζες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
18.-Αν δεν βγούμε εδώ και τώρα από τα Μνημόνια, οδηγούμαστε σε βέβαιο θάνατο. Το παμφάγον ζώον, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκε αγελάδα να την αρμέγει.
19.-Με την εφαρμογή του PSI , (Συμμετοχή Ιδιωτικού Τομέα), για την αναδιάρθρωση του χρέους, χαθήκανε πολλά δις. ευρώ απο τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα κέρδισαν οι δανειστές του παμφάγου όντος, ενώ το χρέος ηύξανε και κραταιούτο.
20.-Οι αγρότες με το κίνημά τους σας βοηθούν στην αντιπαλότητα έναντι των δανειστών.
Μην προκαλέσετε εμφύλιο πόλεμο αγροτών-αστυνομικών, θα ήταν ολέθριο για τον
Ελληνισμό!!!
21.-Οι πολιτικοί ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. επί 40 χρόνια λεηλατούσαν τα ταμεία για λογαριασμό των αφεντικών τους. Έφαγε ο επικατάρατος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έφαγαν και αυτοί.
22.-Για ενίσχυση των ασφαλιστικών Ταμείων, ας κόψετε τις επιδοτήσεις των πολιτικών κομμάτων, και τους μισθούς & συντάξεις των 300 βουλευτών. Ούτως ή άλλως ζημιά κάνουν στη πατρίδα και στο λαό της. Τους έχουμε για να ψηφίζουν τα Μνημόνια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
23.-Το πάθημα της Ελλάδος μέσα στην Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, βλέπουν τα άλλα μικρά κράτη, και τρέμουν από φόβο.
24.-Ο Στουρνάρας σαν διοικητής της ΤτΕ είναι υπαλληλάκος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό ζητάει
μείωση των συντάξεων. Για να ικανοποιήσει τον Εβραίο Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
25.-Το ΝΑΤΟ τώρα διχοτομεί το Αιγαίο, και δίδει το μισό στους Τούρκους.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Αυτά θα έκανα στη θέση σας.
Δεν έχετε τη ψυχική δύναμη να αντισταθείτε στους ψευτο-«Θεσμούς» του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Είσθε σε μια τέτοια θέση, που είτε θα μείνετε στην Ιστορία, είτε θα γεράσετε συνταξιούχος πολιτικός, ξεχασμένος από όλους, σαν τους αλήστου μνήμης ΓΑΠ & Σημίτη!!!
Όσο παραμένουμε στη Σιωνιστική Δύση των πολιτικών απατεώνων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, κ.λ.π. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ν. Κοζάνης κ. ΠΛΑΚΕΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, για την προμήθεια υλικών στο Κέντρο Φροντίδας Παιδιών ΑμεΑ του Συλλόγου.




ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.



                  -Η-                                                                                                          -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                                   ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »