Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ- ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

 Πρός όλους τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας.
   
 
 
 
 
 
 

Η φύλαξη των συνόρων είναι μέσα στα καθήκοντα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Ελλάδα διαλύεται, με αίτια το δημογραφικόν,  το λαθρομεταναστευτικό, και τη μετανάστευση της Ελληνικής Νεολαίας.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, επιχειρεί την άλωση της Ελλάδος, με όπλα την χρεοκοπία,  τα Μνημόνια, τους λαθρομετανάστες, και τους Ανθέλληνες Διεθνιστές πολιτικούς που διορίζει να κυβερνούν την Ελλάδα.
Εάν δεν μπορείτε να φυλάξετε τα σύνορα, λόγω αθρόων εισροών προσφύγων και άλλων λαθρομεταναστών, τουλάχιστον κάντε τα «στραβά μάτια», και άστε τους να φύγουν, από την Πάτρα,-(και άλλα λιμάνια)-, με τα πλοία προς Ευρώπη, προς αναζήτηση καλλίτερης τύχης.

Οι αρμόδιοι Υπουργοί είναι αδιάφοροι γιαυτό το θέμα, κοιτάνε τη τσέπη τους, και ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Οι Ευρωπαϊκές χώρες κάνουν «τα κουμάντα τους»,  και φυλάσουν τα σύνορά τους με τα όπλα, από τους Μουσουλμάνους εισβολείς λαθρομετανάστες. ( βλέπε Ουγγαρία & άλλες χώρες της Ε.Ε.).

Γιατί λοιπόν να μην φυλάξουμε και εμείς οι Έλληνες τα σύνορά μας;;; ή έστω να τους αφήσουμε να φύγουνε;;;;;;
Η Ελλάδα μας έγινε αποθήκη λαθρομεταναστών. 

Ο Σουλτάνος τους ξεφορτώνεται, και τους στέλνει σε μας.
Παραδώσαμε την Ελλάδα μας στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!!! Πρόκειται για εισβολή................
Εισβολή έκαναν και οι Πέρσες στις Θερμοπύλες, στο Μαραθώνα, και στη Σαλαμίνα, αλλά εκεί βρήκαν Έλληνες, και ΟΧΙ ανθέλληνες Εθνομηδενιστές!!!

Είμαστε ανάξιοι του Λεωνίδα, Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, του Κολοκοτρώνη, και άλλων ηρώων της Ιστορίας μας.
Σήμερα έχουμε Εθνομηδενιστές ΤΣΙΠΡΕΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ-ΦΩΦΕΣ- & ΓΑΠ, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Επιχειρείται η Ελληνική γενοκτονία από τους Σιωνιστές επιτελείς πρακτόρους της Σιωνιστικής Ε.Ε. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Η Ε.Ε. είναι υπό κατοχήν των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Ποιούμεν έκκλησην προς την Ελληνική Αστυνομία, (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα, (Λ.Σ.), να αφήνουν τους λαθρομετανάστες να φύγουν από το λιμάνι της Πάτρας με τα πλοία, κάνοντας τα «στραβά μάτια».

Για Εθνικούς Πατριωτικούς λόγους, ΜΗΝ ακούτε την Ελληνική Κυβέρνηση που δέχεται τους λαθρομετανάστες δουλικά, αυτοί είναι Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές, υπηρέτες των Κοσμοκρατόρων!!!

Υπακούουν στις διαταγές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
 Οι Κοσμοκράτορες θέλουν τη δολοφονία της Ελλάδος, με όλα τα μέσα, ( Χρεοκοπία, Μετανάστευση της Νεολαίας, Δημογραφικό, Λαθρομετανάστες), εμείς θα τους αφήσουμε;;;

Αντίσταση εδώ και τώρα!!!
Λόγω της Οικονομίας-(Χρεοκοπία), δεν γεννάνε οι Έλληνες, περισσότεροι είναι οι θάνατοι των γερόντων.
Τα τροχαία, οι εκτρώσεις, και οι ασθένειες θερίζουν τον Ελληνισμό!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πόλεμο στην υγεία των Ελλήνων, εκτελώντας εντολές των Κοσμοκρατόρων Επικυρίαρχων της Γης.

Άρα ο πληθυσμός της Ελλάδος μειούται. Σε λίγα χρόνια θα εξαφανισθούν οι Έλληνες, και θα μείνει η Ελλάδα στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Πάει και η Ορθοδοξία. Άλλο που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα έχουμε εισβολή λαθρομεταναστών κατά χιλιάδες.

Υπάρχει σχέδιο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων η Ελλάδα να εποικιστεί με Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες.

Πολιτική και σχέδιο των Κοσμοκρατόρων είναι η ανάμιξη των Λαών της Ευρώπης, με Ασιάτες-Αφρικανούς Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI.
Κατά τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ακροδεξιοί σημαίνει οι Έλληνες Πατριώτες.

Όσοι αγωνιζόμαστε (με κάθε τρόπο) για την Ελλάδα, μας λέει ο ΤΣΙΠΡΑΣ ακροδεξιούς.

                                           ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                     Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ….του Μιχάλη Ραμπίδη


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  &  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΒΡΟΥΤΣΗΣΕίναι γνωστά τα όσα έπραξε ως αρμόδιος Υπουργός ο Κυρ. Μητσοτάκης στο δημόσιο τομέα, επανέρχεται σήμερα και μας ξεκαθαρίζει με το ίδιο κρεσέντο, τις σκέψεις του και για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
Σε ομιλία του στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στις 7/5/18 ο Κυριάκος μας είπε: Το κλασικό «δυτικό» ωράριο  9’’ με 5’’ στην ίδια δουλειά, να παίρνει κανείς σύνταξη από τη δουλειά που ξεκίνησε, είναι μάλλον ξεπερασμένο. Υποστήριξε ακόμα ότι με την ευελιξία στην αγορά της απασχόλησης και την προώθηση νέων τύπων συμβάσεων απασχόλησης  (πουθενά η λέξη εργαζόμενος-η) μπορούμε ν’ αυξήσουμε την απασχόληση.
Είναι σ’ όλους γνωστές οι τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε εργαζόμενους και απασχολούμενους, στις αμοιβές, στη διασφάλιση και τις συνθήκες εργασίας, στις συλλογικές ή ατομικές συμβάσεις εργασίας. Είναι αλλιώς  να διασφαλίζεται ένας εργαζόμενος με 8ωρο από την Εθνική, την Κλαδική, ή την Ειδική-Επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας και εντελώς διαφορετικά με την ατομική σύμβαση απασχολούμενου με εργοδότη, η ημέρα με τη νύχτα!  
Ένα είναι βέβαιο, ότι το όνειρο κανενός ανέργου δεν είναι να γίνει δουλοπάροικος-επαίτης μιας περιστασιακής 4ωρης απασχόλησης, σήμερα εδώ και αύριο αλλού.
Ο εκτελεστικός βραχίονας του Κυρ. Μητσοτάκη στα εργασιακά και Ασφαλιστικά-Συνταξιοδοτικά θέματα Γιάννης Βρούτσης, ο χειρότερος Υπ. Εργασίας μαζί ή μετά τους Λοβέρδο-Κουτρουμάνη ξαναχτύπησε, με την ιδιότητα του τομεάρχη εργασίας της αξ. Αντιπολίτευσης.
Σε ερώτησή του μαζί με άλλους 45 «ομόσταυλους» βουλευτές, «εκφράζοντας» τους συνταξιούχους, διατυπώνουν την αναστάτωση, την ανησυχία και την αγωνία τους στις αμφίσημες δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών και παραγόντων, για το αν εφαρμοστούν ή όχι οι επώδυνες μειώσεις στις συντάξεις από τις σχετικές διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου.
Δηλαδή για να καταλάβουμε πρώην συνδικαλιστή κ Βρούτση τι σας ανησυχεί; - Μήπως δεν εφαρμοστούν οι μειώσεις; - Μήπως από τώρα (προ της εξόδου από τα μνημόνια) η κυβέρνηση δεν εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα; - Αν η κυβέρνηση εν ευθέτω χρόνω παρουσιάσει αυξήσεις Ασφαλιστικών Εισφορών, πρωτογενή πλεονάσματα κ.λπ. και πείσει τους δανειστές για βελτιώσεις ή και απαλείψει τις μειώσεις συντάξεων του Ν. 4387/16 εσείς θα έχετε αντίρρηση; Μήπως ένα τέτοιο ενδεχόμενο σας ανησυχεί; …..  -Μήπως έχετε ακόμα στα συρτάρια του γραφείου σας κ Βρούτση την απόφαση για την εφαρμογή της «ρήτρας μηδενικού ελλείμματος» που μηδενίζει τις επικουρικές συντάξεις; Πέραν των προβλέψεων του κακού νόμου Κατρούγκαλου, ως κυβέρνηση όταν και αν, θα πετσοκόψετε κι άλλο τις συντάξεις;  Στο φινάλε κ Βρούτση εσείς μαζί με Λοβέρδο & Κουτρουμάνη όταν γίνεται συζήτηση για περικοπές συντάξεων, πρέπει να κρύβεστε!
Σημ.: Επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά, οι ρυθμίσεις για τις συντάξεις  χηρείας του ν. 4387/16 πρέπει να εξαλειφθούν, όπως επίσης και οι ρυθμίσεις  της κυβέρνησης ΓΑΠ του 2010 για εξάλειψη του ΕΚΑΣ και να αντικατασταθεί, ως ελάχιστο κοινωνικό χρέος του κράτους για τους φτωχούς μικροσυνταξιούχους.
Διαβάστε περισσότερα » »