Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

 
Η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης και δηλώνει τη συμπαράστασή της στους εργαζομένους της ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και σε όλους τους εργαζομένους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Η ΕΡΤ και οι περιφερειακοί σταθμοί της είναι η φωνή της Ελλάδας και της ελληνικής περιφέρειας και θεωρούμε αδιανόητη την εξέλιξη αυτή.
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι τροφές που ρίχνουν την χοληστερίνη

Έχει αποδειχθεί πως ορισμένες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας απλά χαμηλώνοντας το δείκτη της LDL «κακής» χοληστερίνης και αυξάνοντας το δείκτη της HDL «καλής» χοληστερίνης.
Δείτε, ποιες είναι αυτές.
Αντίθετα με όσα νομίζαμε ως τώρα, μελέτη που δημοσιεύθηκε στο «Journal of Nutrition», αποκάλυψε πως η κατανάλωση αυγών αυξάνει την «καλή» χοληστερόλη και μειώνει την «κακή». Επομένως, η αλήθεια είναι πως τα αυγά κρατούν καθαρές τις αρτηρίες μας-αρκεί να καταναλώνονται με μέτρο. Σε άλλη έρευνα που έγινε με παχύσαρκους εθελοντές, δόθηκαν δύο είδη πρωινών: η μία ομάδα έτρωγε αυγά και η άλλη ψωμάκια τύπου bagel. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα που έτρωγε τα αυγά, είχε περισσότερη ενέργεια και έχασε κατά 65% περισσότερο βάρος από την άλλη ομάδα, βελτιώνοντας σημαντικά τα επίπεδα χοληστερίνης της.
Ζυμαρικά (αλλά ολικής άλεσης)
Τα αντιοξειδωτικά στα ζυμαρικά βοηθούν στον έλεγχο της ινσουλίνης, η οποία και μειώνει τα επίπεδα της «κακής» χοληστερίνης και ελαττώνει τα τριγλυκερίδια. Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Harvard, ανέλυσαν για 8 χρόνια την καθημερινή διατροφή 27.000 ατόμων και κατέληξαν στο γεγονός ότι αυτοί που κατανάλωναν καθημερινά προϊόντα ολικής άλεσης, ήταν αρκετά πιο αδύνατοι από τους υπόλοιπους και με χαμηλά επίπεδα «κακής» χοληστερίνης.
Hamburger –με βιολογικό κρέας
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε πως το hamburger κάνει καλό στην καρδιά και στα επίπεδα χοληστερίνης. Όμως, να που έρευνες αποκαλύπτουν πως το hamburger αλλά με κρέας βιολογικής εκτροφής περιέχει διπλάσιες ποσότητες βιταμίνης Ε και μόλις το 15% του λίπους συγκριτικά με ένα μπιφτέκι από συμβατικό κρέας. Έτσι, και τη λαιμαργία σας θα ικανοποιήσετε και την υγεία σας θα ωφελήσετε. Όσο για το που θα βρείτε αυτό το hamburger; Επειδή τα περισσότερα fast food δεν διαθέτουν κρέατα βιολογικής εκτροφής, μπορείτε να το αγοράσετε από το super market και να το φτιάξετε στο σπίτι, ώστε να είστε και απόλυτα σίγουροι για τα συστατικά του.
Αμύγδαλα
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Purdue παρατήρησαν την πορεία της υγείας ατόμων που κατανάλωναν καθημερινά μερικά αμύγδαλα για 23 εβδομάδες. Έκπληκτοι παρατήρησαν πως τα άτομα αυτά όχι μόνο δεν πήραν βάρος αλλά κατάφεραν να μειώσουν την πρόσληψη θερμίδων και από άλλα θερμιδογόνα φαγητά ενώ παράλληλα διατήρησαν σε χαμηλά επίπεδα την «κακή» χοληστερόλη τους.
Μαύρη σοκολάτα
Αν και η λέξη σοκολάτα μας παραπέμπει σε κάτι «απαγορευμένο» και ανθυγιεινό, ωστόσο, η μαύρη σοκολάτα, έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει την υγεία της καρδιάς, μειώνει την αρτηριακή πίεση και την «κακή» χοληστερόλη ενώ παράλληλα την ίδια στιγμή αποτρέπει τη δημιουργία θρόμβων.

clickatlife
tragiko
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΑΛΑ MILKO: ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (ΦΩΤΟ) - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ !!!


Το είδαμε , πάθαμε πλάκα και βγάλαμε φωτογραφίες...Μην ξαναπιείτε γάλα κακάο MILKO. ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί ....




ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ στα γάλατα της ΔΕΛΤΑ... Οι ΕΛΛΗΝΕΣ γαλακτοκόμοι πετάνε τα γάλατα τους γιατί δεν τα αγοράζει κανένας και αυτοί πάνε και εισάγουν βρωμόγαλα από την Γερμανία...











ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ 100% ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


ΝΑ το πιείτε μόνοι σας κοπρίτες!!!


 http://www.zoomblog.org/2013/06/milko.html#ixzz2VodZiper
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ Εβρίτες μασκοφόροι - μισθοφόροι (;) ξαναχτύπησαν σε λάθος στόχο και αυτοτραυματίστικαν από σειρά κακών χειρισμών!!!

Έστω και αν όσα γράφτηκαν σε αγνώστου ταυτότητας ιστολόγιο του Έβρου είναι σχεδόν μηδενικής σημασίας, η επί αυτών τοποθέτησή μου θεωρώ πως επιβάλλεται, για την αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και την εκπλήρωση της υποχρέωσής μου προς το εναλλασσόμενο αναγνωστικό κοινό, της διαδικτυακής ενημέρωσης.

Κάποιοι μασκοφόροι - ή μισθοφόροι;  με χαρακτήρισαν ως εμπλεκόμενο σε (έστω ήπιας και ίσως μη νομικά κολάσιμης μορφής) διαπλοκή,  ως υποκινούμενο πάροχο εκδούλευσης...
 ή έστω τουλάχιστον, ως ευεργετημένο φίλο αν όχι του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλου Τοψίδη. . . σίγουρα του Δημήτρη Σταματάκη υπεύθυνου γραφείου τύπου του ίδιου επιμελητηρίου.

Με απίστευτη ευκολία και θαυμαστό θράσος διατυμπανίζουν πως... με την ανοχή ή εν αγνοία του πρώτου, ο δεύτερος μου παραχωρεί υλικό για να συκοφαντώ τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

1) Δεν υπήρξε ποτέ και καμία "ιδιωτική" συνάντηση - συνεπώς και καμία συναλλαγή, ή ανταλλαγή οποιουδήποτε υλικού - είτε με τον πρόεδρο του Εμπορικού επιμελητηρίου Έβρου, είτε με τον συνεργάτη του, υπεύθυνο τύπου και συνάδελφο μου.

2) Ήμουν είμαι και θα είμαι άκαμπτος πολέμιος της "πολιτικής του" συμπεριφοράς  που θεωρώ ότι ξεφεύγει από τα όρια του θεσμικού του ρόλου... αλλά μέχρι εκεί!  

Πάντα στα ανοικτά και όχι οχυρωμένος στη ευκολία της ανωνυμίας! 

 Άλλωστε και ο Δήμαρχος και εγώ δημόσια ξεκαθαρίσαμε και το αποδείξαμε. . . πως δεν είμαστε κότες!!!   (πρώτος εκείνος το δήλωσε)

Η προσφορά μου λοιπόν στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και όσα δημόσια γράφω ή με προφορικό λόγο διατυπώνω, φροντίζω να είναι στις "ράγες" της δεοντολογίας και των βασικών κανόνων συμπεριφοράς που άλλοτε έχουν "σταθερές" και άλλοτε διαμορφώνονται σύμφωνα με την λογική δράσης - αντίδρασης! 
Οτιδήποτε άλλο είναι ξένο προς εμένα και οποιαδήποτε παρεκτροπή θα ανήκει στη σφαίρα του λάθους. Αν αυτό συμβεί αναλαμβάνω την ευθύνη που υποχρεούμαι!   
Υπογραμμίζω λοιπόν πως ποτέ, με κανένα υλικό δεν συκοφάντησα κανέναν... και πολύ περισσότερο τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης! 

- Εκείνος και μου είναι αδιάφορο γιατί - σε δημόσια τοποθέτησή του απείλησε για... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! και ξεσηκώθηκε όλη ή Ελλάδα!
Δεν το κατασκεύασα εγώ για να τον συκοφαντήσω... ούτε ο Νίκος Χατζηνικολάου και άλλοι αναγνωρίσιμοι, έγκριτοι  δημοσιογράφοι πανελλαδικών ΜΜΕ  
 Έχω ολόκληρο το video και όσες φορές το μελέτησα, οι εκ των υστέρων διορθωτικές του δηλώσεις οι οποίες δόθηκαν σε συνεδρίαση στην οποία με δελτίο τύπου κλήθηκα και ήμουν παρόν  δεν ...με έπεισαν!!!

- Εκείνος απευθυνόμενος πρόσφατα σε Τούρκους πολίτες της Κωνσταντινούπολης... ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ!  Έχοντας άμεση και απόλυτα έγκυρη πληροφόρηση "από την πηγή μου" περίμενα να παραλάβω και το σχετικό video με το αναμφισβήτητο ντοκουμέντο το οποίο δημοσίευσα.  Μα. . .  αυτό δεν έπρεπε να κάνω;;;

Τούρκους πολίτες της Κωνσταντινούπολης...  ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ!!!
Δεν το κατασκεύασα εγώ για να τον συκοφαντήσω...

Ή Μήπως θα τον συκοφαντήσω αν επιμείνω πως... για τον ιερό του αγώνα και το καλό των Ροδοπαίων και των Εβριτών, των Αγρινιωτών, των Σπαρτιατών και...  όλων των Ελλήνων ημών έχει επιστρατεύσει(;) ή εξασφαλίσει τη φιλική συμμετοχή Μαφιόζων και Τραμπούκων, που απειλούν και τρομοκρατούν τις κατά περιοχή τοπικές κοινωνίες; 

Κι άλλα δικά του καμώματα έχω ...που δεν τα κατασκεύασα εγώ για να τον συκοφαντήσω, αλλά ως παράδειγμα θα αρκεστώ σε αυτά. 

Αύριο άλλωστε, με νέο video θα τραβήξω μια ακόμα κουρτίνα από το "αξιόπιστο πολιτικό"
 background του κυρίου Λαμπάκη που όταν το δείτε θα πειστείτε για μια ακόμα φορά πως...  
Δεν το κατασκεύασα εγώ για να τον συκοφαντήσω!!!

3) Οι δημοσιογραφικές, πολιτικές ή άλλες πηγές, ακόμα και κυβερνητικές, είναι γνωστό της πάση πως όταν είναι έγκυρες... συμβάλλουν ουσιαστικά στην πληροφόρηση.

Γνωστό επίσης είναι, πως η συμβολή τους, αποτελεί θεμιτή και σπουδαία "εργαλειοθήκη" για τους διαχειριστές της ενημέρωσης και με ορθή χρήση ανάλογου υλικού ή πληροφοριών, συμπληρώνω ή ολοκληρώνω, έρευνα και αποκάλυψη ή την αρθρογραφία μου.

Επικοινωνώ ή αναδημοσιεύω την είδηση, ή ασκώ κριτική πάντα με το Ονοματεπώνυμό μου, ώστε αυτός στον οποίο αναφέρομαι, να γνωρίζει σε ποιόν θα απαντήσει ή με ποιόν σε εξαιρετικές περιπτώσεις, θα συζητήσει την όποια πιθανή αποκατάσταση!

 Στις υποχρεώσεις μου δεν είναι μόνο τα του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και αλίμονο αν έτσι ήταν!
Η αλήθεια όμως πρέπει να λέγεται!!! Ως πανελλαδικά, ιστορικό φαινόμενο... συνεχίζει να αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι... και της  δικής μου προσοχής!

4) Αν ο κύριος Λαμπάκης πιστεύει ότι τον συκοφαντώ ή αισθάνεται θιγόμενος από όσα για αυτόν δημοσιεύω - αποκαλύπτω... στο Γραφείο Τύπου του Δήμου υπάρχουν στοιχεία για την επικοινωνία μας και με χαρά θα ανταποκριθώ στο κάλεσμά του για τις ανάλογες από μέρους μου εξηγήσεις. Επομένως τα ...φερέφωνα περιττεύουν!!!

Αν αισθάνεται ότι από το έργο μου (λόγος, εικόνα, κείμενο) θίγεται η τιμή και η υπόληψή του, μπορεί εκδώσει σχετικό δελτίο απάντησης - απαίτησης για την συμμόρφωσή μου.
Ακόμα, ως αναμφισβήτητα άριστος νομικός, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία της επιστήμης του ώστε αυτό  -το έργο μου-  να κριθεί από λειτουργούς της δικαιοσύνης!

Αν κάθε φορά που με ακούει, με βλέπει ή με διαβάζει, αισθάνεται πονοκέφαλο ...ας πάρει κάποιο παυσίπονο ή ας επισκεφτεί τον γιατρό του!  

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι γνωστοί - άγνωστοι Εβρίτες μασκοφόροι του διαδικτύου αν και ψεύδονται ασύστολα συνεχίζουν με την τακτική της λάσπης, για την παραγωγή  της οποίας προφανώς από κάποιους έχουν επιστρατευτεί, ίσως από το περιβάλλον του δημάρχου; ( από τον ίδιο πάντως όχι γιατί ξαναλέω ότι δημόσια έχει δηλώσει πως δεν είναι κότα!)

Αρνούμενοι να κατανοήσουν πως τα πάντα διέπονται από κανόνες άρα και η ενημέρωση ή ακόμα - ακόμα μεταξύ άλλων και η διαπλοκή όπου αυτή υφίσταται...

Εκμεταλλευόμενοι την διάχυτη σύγχυση, που απορρέει από το μέχρι στιγμής έλλειμμα στην Ελληνική Νομοθεσία περί των blogs και γενικότερα περί του διαδικτύου...

Και δρώντας σε καθεστώς ατιμωρησίας, καταλήγουν σε διασπορά ψευδών ειδήσεων, ανύπαρκτων και ανυπόστατων γεγονότων και διαστρεβλωμένης ενημέρωσης, για τους δικούς τους κάθε φορά λόγους, σκοπούς ή στόχους...!

Πάντως σε κάθε περίπτωση, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και δια της υπογραφής μας
ή... και δια της απουσίας της!

Θανάσης Ζωγράφος
Διαχειριστής Thraki Life News
Μέλος της  Ε. Συντακτών Διαδικτύου


 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΧΙ ΣΤΕΦΑΝΕ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βάλουμε στεφάνι στην ΕΡΤ και δεν πρέπει να επιτρέψουμε το... μακελειό της Δημοκρατίας!

 Πράγματι... δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε ούτε την συμπεριφορά ούτε τις προκλητικές
αμοιβές των "βολεμένων ή εκλεκτών". Όχι ακόμα κι αν αυτές αφορούν την προ μνημονίου
εποχή... ούτε τις νέες - τωρινές - εάν αυτές είναι και σήμερα δυσανάλογες με τα δεδομένα
της κρίσης...

Ας μη παραβλέπουμε πως στη λίστα "αυτή τουλάχιστον" άντε να είναι 200 - 300 στους
οποίους αναφερόμαστε... και είναι οι δεινόσαυροι του "Τζουράσικ Παρκ" όπως είπε και ο
Αντώνης Σαμαράς!

Πίσω όμως από τα φώτα, τις κάμερες τα στρας και τα πινέλα, υπάρχουν κοντά στους 2.000
εργαζόμενοι....

Σε γενικές γραμμές υποστηρίζω αυτό που το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" θέλει να αναδείξει (σε όσους το
αντιλαμβάνονται ) αλλά ας συμφωνήσουμε πως μια καλή Δημόσια Τηλεόραση
και θέσεις εργασίας προσφέρει αλλά κυρίως υποστηρίζει και αναδεικνύει την ίδια μας  τη
Δημοκρατία!

Τη Δημοκρατία που καλά γνωρίζω, πως κι εσύ από το δικό σου "μετερίζι", γι αυτήν μάχεσαι
με δυναμικό ίσως και με ακραίο κάποιες φορές τρόπο!

Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος της Ε. Συντακτών Διαδικτύου


Το γύρο του διαδικτύου κάνει αυτή την ώρα η μακροσκελέστατη λίστα με τους παχυλότατους μισθούς που δίδονταν - προ μνημονίου φυσικά - στους "χρυσούς" δημοσίους υπαλλήλους της κρατικής τηλεόρασης...Δείτε τους μισθούς που απολάμβαναν οι εκλεκτοί της κυβέρνησης...


ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000

ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 143.514

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 136.800

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000

ΖΟΥΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000

ΝΤΑΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 114.000

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 113.880

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΞΑΜΗΝΟ 113.516

ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 105.600

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -104.400

ΚΥΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 102.002

ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 98.400

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 96.000

ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΤΟΣ 94.286

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 87.600

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000

ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 84.000

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 84.000

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840

ΤΣΩΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840

ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ 76.066

ΓΑΒΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 75.420

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 75.000

ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000

ΚΩΣΤΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000

ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 72.000

ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 71.520

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.956

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.800

ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.080

ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ 68.985

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 66.000

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 65.880 (21.960+43.920) Δ/ΝΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800

ΚΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800

ΜΠΑΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800

ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800 (21.600+43.200) Δ/ΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.ΧΡΗΣΤ 347.659,98 – Πρόεδρος Δ/Σ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 279.362,38 – Γενικός Διευθυντής

ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 257.033,14 Εντετ/νος Σύμβουλος

ΚΕΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 256.174,39 Εντετ/νος Σύμβουλος

ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 249.234,42 Γενικός Διευθυντής

ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 249.161,32 Γενικός Διευθυντής

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ-ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ 227.626,98 Γενικός Διευθυντής

ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 215.603,00 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί

ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210.002,64 Γενικός Διευθυντής

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 153.562,50 Ειδικών Θέσεων

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑ 152.363,49 – ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΑΔΗΛΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 150.050,87 Ειδικών Θέσεων

ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 138.600,00 Ειδικών Θέσεων

ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 136.500,02 Γενικός Διευθυντής

ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ 132.344,80 Ειδικών Θέσεων

ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 130.773,76 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΓΕΩΡΓ 128.524,18 Ειδικός Σύμβουλος

ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 128.472,40 Ειδικός Σύμβουλος

ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 122.244,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 122.066,25 ¤ Ειδικός Σύμβουλος

ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Β 121.481,67 Ειδικός Σύμβουλος

ΔΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 118.305,42 Ειδικών Θέσεων

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜ. 118.093,13 Ειδικός Σύμβουλος

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΜΑΡΓ-ΚΥΡ 115.621,26 Ειδικών Θέσεων

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 114.749,26 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΠΕΛΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 112.812,50 Ειδικών Θέσεων

ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 101.427,50 Ειδικός Σύμβουλος

ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 99.141,81 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΚΟΥΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 99.075,30 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΚΟΥΡΤΗ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟ 98.635,92 Ειδικός Σύμβουλος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 98.437,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 97.925,00 102.786,56 ¤ Ειδικός Σύμβουλος

ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ 95.143,64 ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΚΑΒΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 92.634,38 Ειδικών Θέσεων

ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 90.023,49 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΣ ΙΩΣΗΦ 89.434,41 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΓΑΖΙΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 88.917,77 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι

ΣΦΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 86.861,43 ΚΤΕΠ6β Ηχολήπτες Κ/Φ

ΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 86.356,68 Ειδικών Θέσεων

ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 86.022,49 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι

ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 85.974,65 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 85.584,06 86.661,78 ¤ Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛ 84.265,45 ΚΤΕΠ2α Δ/ντές Παραγ.

ΦΑΚΛΗ-ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟ 83.307,23 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΠΙΣΚΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 83.114,99 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 82.547,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΚΡΗΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.275,80 ΠΕΤ1β Πολιτικοί Μηχ.

ΡΗΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 81.210,43 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.181,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 80.526,40 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 80.518,57 Ειδικών Θέσεων

ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔ. 80.093,07 Ειδικών Θέσεων

ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ 79.800,00 Ειδικών Θέσεων

ΑΡΩΝΗ ΕΛΕΝΗ 78.498,82 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΔΟΥΡΙΔΑ ΜΑΤΙΛΝΤΑ-ΜΑΡ 78.096,34 Ειδικών Θέσεων

ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 76.943,76 Ειδικός Σύμβουλος

ΜΠΡΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 76.932,53 Ειδικών Θέσεων

ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 76.764,18 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 76.683,80 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 76.683,78 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΧΡΥΣΑ 76.463,79 – Δημοσιογράφοι Εξωτερ

ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ 76.463,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 76.422,64 Ειδικών Θέσεων

ΦΛΕΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 76.285,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 76.243,57 Ειδικών Θέσεων

ΛΑΒΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 73.303,71 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥ 70.902,69 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ 70.216,83 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.

ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 70.100,92 ΚΤΕΠ1α Σκηνοθέτες

ΦΕΡΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 69.750,03 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΑΛΑΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟ 69.512,55 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 69.121,04 ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΤΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 68.710,30 Δημοσιογράφοι Εξωτερ

ΑΡΓΥΡΗ ΕΛΕΝΗ 68.509,37 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΦΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 68.305,59 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 68.251,60 ΠΕΤ1δ Μηχανολόγοι

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΤΙΑ 67.923,13 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 67.921,90 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΦΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 67.720,85 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 67.500,00 Ειδικών Θέσεων

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σ.ΔΗΜ. 67.403,38 Ειδικών Θέσεων

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 66.900,97 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 66.605,94 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΚΑΛΑΒΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 66.454,35 ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΓΥΠΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 66.440,16 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.

ΜΑΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 66.343,26 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΜΠΑΓΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 66.035,63 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ 65.846,71 ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 65.529,79 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΦΡΑΣΤΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 65.414,54 ΚΤΕΠ-Μ1 Εικονολ. (Μ)

ΠΑΤΣΙΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 64.493,78 ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΚΑΠΑΤΑΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 64.091,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΤΡΟΥΠΗΣ ΚΙΜΩΝ 63.984,39 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΛΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 63.848,06 ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΒΑΛΙΟΥΛΗΣ ΕΥΔΟΞΙΟΣ 63.731,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠ 63.295,46 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝ/Ν 63.100,72 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΜΑΚΡΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 62.800,25 ΔΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΚΟΡΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 62.741,29 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ Χ. ΚΩΝ/ΝΟΣ 62.699,76 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 62.384,19 Σκηνοθέτες

ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΟΥ ΑΦΕΝΤΡΑ 61.875,04 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΕΥΔΟΚΙΑ 61.380,07 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 60.955,66 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 60.581,55 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΚΟΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 60.507,19 ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙ 60.224,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΜΑΓΓΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 60.171,42 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛ 59.625,01 Ειδικών Θέσεων

ΠΡΕΔΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 59.467,40 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 59.325,11 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 59.062,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΓΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 58.923,62 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί

ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡ. 58.791,48 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΜΑΓΓΕΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 58.376,57 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 57.937,55 ΠΕΔ5 Γιατροί

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 57.936,80 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΠΙΕΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 57.906,20 ΠΕΔ5 Γιατροί

ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 57.703,09 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΛΕΤΣΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 57.667,50 ΔΕΤ-Μα Ηλεκτρονικών

ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 57.656,25 Ειδικών Θέσεων

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 57.565,06 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών

ΚΑΠΑΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 57.381,93 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ)64.547

ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.500

ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.200

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΕΚΠΟΜΠΗ 63.600

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ)63.072

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 63.000

ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400

ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400

ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ – ΟΡΓ.ΣΧΕΔ.ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ 61.800

ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 61.320

ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 60.160

ΒΕΛΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 60.000

ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 60.000

ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ-ΡΙΑ 60.000

ΣΤΕΦΑΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 60.000/ΕΚΠΟΜΠΗ

ΛΕΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 59.000

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΕΤΟΣ 58.800

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ 58.799

ΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 58.428

ΤΡΙΛΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 57.300

ΠΑΚΑΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 57.000

makeleio.gr
Αναδημοσίευση από την webpressunion της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ; Νοικοκύρεμα ή τέλος εποχής για την τρικομματική Σαμαρά;

Έγκυρες «Αθηναϊκές» πηγές μας πάντως, προβλέπουν ότι ζούμε το τέλος εποχής για την κυβέρνηση Σαμαρά, διότι έστω και αν ακόμα ξεπεραστεί το θέμα της ΕΡΤ που πυροδότησε την τρέχουσα κατάσταση, θα ακολουθήσουν διάφορα γεγονότα που θα οδηγήσουν και πάλι τις πολιτικές εξελίξεις σε μια νέα, άλλη τάξη πραγμάτων.

 Παρακολουθήστε τώρα σε απ’ ευθείας μετάδοση το πρόγραμμα της ΕΡΤ από τις σελίδες μας GR Life News & Thraki Life News.
Θα είμαστε σε συνεχή διαδικτυακή σύνδεση με την δημόσια τηλεόραση για την καλύτερη δική σας ενημέρωση.

Η Ελλάδα χάνεται... από την μια στιγμή στην άλλη
στη Βουλή της βούλιαξε... η δόλια Δημοκρατία
κι εμείς λες κι είμαστε κριτές γέροι μικροί μεγάλοι
στο ίδιο έργο θεατές ψάχνουμε την αιτία!

Για ένοχο μόνο ψάχνουμε δε νιώθουμε ενοχές
το βάρος δεν αντέχουμε δεν θέλουμε φορτία
τίποτα δεν κάνουμε...  δεν έχουμε αντοχές
μα τέρμα πια τα ψέματα. Τελείωσαν τα αστεία!

Είμαστε ωραίοι σαν Έλληνες και… ραντεβού πλατεία…
(από την προσωπική συλλογή του Θανάση Ζωγράφου με τίτλο  "Εμπειριών συλλέκτης")

 thrakilifenews
Διαβάστε περισσότερα » »

ΘΡΑΚΗ: Τώρα την επισκέπτονται και Τούρκοι στρατηγοί!

Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποίησε την Τρίτη , ο Διοικητής του 5ου Σώματος Στρατού της Τουρκίας, που εδρεύει στην Τυρολόη (Corlu), Αντιστράτηγος Ναζίμ Αλτίντας.

Ο Τούρκος Αξιωματικός επισκέφθηκε στην Κομοτηνή τον Πρόξενο της γείτονος Ιλχάν Σενέρ, ενώ
στην Ξάνθη, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού της χώρας μας, Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη.

Η επίσκεψη του υψηλόβαθμου Τούρκου στρατιωτικού πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (Μ.Ο.Ε.) που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, και τα οποία υλοποιούνται μέσω διμερών επαφών και στις δύο χώρες.

inkomotini
onalert.gr

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι παράπλευρες απώλειες του λουκέτου στην ΕΡΤ: Ποια κανάλια σιώπησαν

Ντόμινο συνεπειών μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ. Πώς συμπαρασύρονται οι Πανελλαδικές, η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας και το τυχερό παιχνίδι Κίνο. Διαβάστε τι ισχύει στην ακριτική Ελλάδα
Το - προσωρινό έστω - λουκέτο στην ΕΡΤ έχει συνέπειες πέρα από αυτές που μπορεί να φαίνονται με μια πρώτη ματιά και αφορούν στην απώλεια θέσεων εργασίας και στη διακοπή αθλητικών ειδήσεων προγραμμάτων που σπάνια συναντώνται σε άλλες συχνότερες.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα "Τα Νέα", πέρα από το γεγονός ότι ολόκληρες περιοχές της Ελλάδας που είχαν τηλεοπτική επαφή μόνο με την ΕΤ1 και τώρα την έχασαν και αυτή. Το κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης πυροδότησε ένα ντόμινο προβλημάτων που φτάνουν μέχρι το παιχνίδι Κίνο του ΟΠΑΠ και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η πρώτη παράπλευρη απώλεια ήταν το Κανάλι της Βουλής. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα που προβάλλονταν από τις δημόσιες συχνότητες, όταν κόπηκε το σήμα, σταμάτησε και η μετάδοσή του.
Πρόβλημα δημιουργήθηκε και στις μεταδόσεις της Θείας Λειτουργίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μέχρι χτες ένα βαν της ΕΤ1 και της ΕΤ 3 πήγαινε στους ναούς για την τηλεοπτική κάλυψη. Προς το παρόν, δεν έχε βρεθεί καμία λύση για τις μεταδόσεις, αλλά το ζήτημα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι τα κυριακάτικα αυτά προγράμματα προβάλλονταν σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό.
Μετ' εμποδίων γίνεται και η μετάδοση των αποτελεσμάτων του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ Κίνο.
Οι νικητήριοι αριθμοί στέλνονταν μέσω των συχνοτήτων στον ειδικό αποκωδικοποιητή, με το οποίο είναι εφοδιασμένο το κάθε πρακτορείο και εμφανίζονται έτσι στις ειδικές οθόνες. Όσα πρακτορεία δεν διέθεταν δορυφορικό πομπό, δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των 4.000 στο σύνολο των 5.000 σε ολόκληρη τη χώρα, χρησιμοποιούσαν τις συχνότητες της ΝΕΤ. Επομένως, μετά το κόψιμο της ΕΡΤ δεν είχαν τη δυνατότητα να λάβουν τα πακέτα δεδομένων.
Σημαντικό αντίκτυπο έχει το κλείσιμο της τηλεόρασης και στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων. Προκειμένου να διασφαλιστεί η μυστικότητα των θεμάτων, αποστέλλονταν στα εξεταστικά κέντρα, μέσω των πομπών και της συχνότητάς της.
Μετά το λουκέτο όμως, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έβαλε σε λειτουργία το εφεδρικό σχέδιο που προέβλεπε την αποστολή των θεμάτων με τη χρήση σήματος πό το σύστημα VBI.
Το συγκεκριμένο σύστημα προϋπήρχε και όσο η ΕΡΤ λειτουρούσε κανονικά ώστε να είναι εγγυημένη η ασφαλής ετάδοση των θεμάτων σε περίπτωση εν γένει τεχνικού προβλήματος.
Μαζί με την ΕΡΤ, εξαφανίστηκαν από τις οθόνες και όλα τα δορυφορικά κανάλια των ξένων δικτύων, όπως το BBC και το TV5.
Έτσι, η εκπομπή τους έχει διακοπεί, δεδομένου ότι χρησιμοποιούσαν τις δημόσιες συχνότητες.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Μάθετε για τα Υβρίδια και πώς να τα αποφύγετε!

Πάνω από το 80% των λαχανικών και των φρούτων που τρώμε σήμερα είναι υβρίδια. Τα περισσότερα λαχανικά και κάποια από τα φρούτα που φτάνουν πλέον στο πιάτο μας έχουν «γεννηθεί» με τεχνητή γονιμοποίηση, δηλαδή είναι καρποί που έχουν προκύψει από την καλλιέργεια υβριδίων.
Υβρίδια είναι τα φυτά, τα οποία προκύπτουν σε εργαστήρια από γεωπόνους  από τη διασταύρωση δυο διαφορετικών ποικιλιών του ίδιου είδους και παρουσιάζουν “βελτιωμένα” χαρακτηριστικά σε σχέση με τα φυτά από τα οποία προέρχονται. Τα “βελτιωμένα” αυτά χαρακτηριστικά εξυπηρετούν εμπορικούς σκοπούς όπως αύξηση της παραγόμενης ποσότητας, αύξηση του μεγέθους των καρπών, ανθεκτικότητα σε ασθένειες, ανθεκτικότητα σε ακραία καιρικά φαινόμενα, ομογενοποιήσει των παραγόμενων προϊόντων για τη διευκόλυνση της τυποποίησής τους, μορφοποίησή τους προς χάρη της καταναλωτικής αισθητικής.
Αντίθετα τα υβριδικά φυτά είναι πιο ανθεκτικά στις ασθένειες και περισσότερο παραγωγικά, αλλά με τίμημα πολλές φορές την αυθεντική γεύση και το γνήσιο άρωμα.  Οι υβριδικές καλλιέργειες έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε νερό και λίπασμα, ενώ αποδεικνύονται πολύ ευαίσθητες σε παθογόνα, με συνέπεια οι γεωργοί να χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες χημικών. Τα υβρίδια παρουσιάζουν επίσης ένα ακόμη αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, ότι συνήθως παράγουν στείρους σπόρους κι ανόχι τότε τα φυτά που προέρχονται από σπόρους υβριδίων κατά κανόνα δεν εμφανίζουν τα “βελτιωμένα” χαρακτηριστικά στην επόμενη γενιά.
Πως να τα ξεχωρίζουμε στην αγορά -- Στα κηπευτικά τα πιο διαδεδομένα υβρίδια είναι αυτά της ντομάτας.• Ακόμη και αν δεν μπορούμε όμως να αποφύγουμε να αγοράσουμε υβρίδια -που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν μπορούμε-, επιλέγουμε εκείνα που έχουν καλύτερη γεύση, επικροτώντας την τεχνολογία στην υπηρεσία του καταναλωτή και όχι της αγοράς που προτιμά άνοστες ντομάτες που δεν σαπίζουν με τίποτα.Πώς εντοπίζουμε τα πιο νόστιμα;
Με την παραδοσιακή μέθοδο της δοκιμής.• Διαλέγουμε με την όσφρηση και την αφή και όχι με την όραση. Δεν διαλέγουμε τα «όμορφα λαχανικά», αλλά τα μοσχομυρωδάτα και όσα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.• Προτιμάμε λαχανικά και φρούτα στον καιρό τους. Έτσι, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε ποικιλιακό προϊόν και όχι υβρίδιο.
Για να είμαστε λοιπόν σίγουροι για αυτά που τρώμε μπορούμε με απλά και εύκολα βήματα να φτιάξουμε το δικό μας σπορείο!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΠΟΡΕΙΟΥ Χρειαζόμαστε:* καλό φυτόχωμα για το σπορείο* κύπελλα πλαστικά (του νερού) ή φυτοδοχεία του εμπορείου* καφάσια μαναβικής (ρηχά)* νάιλον (ή άλλο υλικό) για σκέπασμα* παραδοσιακούς σπόρους Τα κυπελλάκια που έχουμε, τα τρυπάμε σε 3-4 σημεία στη βάση τους, για να φεύγει το νερό και να αερίζονται.Επίσης, αν κάνουμε καφάσι με χώμα, βάζουμε το νάιλον κάτω και το τρυπάμε. (Τις τρύπες τις κάνουμε με πυρωμένο καρφί).Γεμίζουμε τα κυπελλάκια με χώμα, ελαφρώς πατημένο και σε ύψος τρία δάχτυλα πριν γεμίσει. Ποτίζουμε το χώμα , βάζουμε τούς σπόρους, τους σκεπάζουμε και ξανα ποτίζουμε ελαφριά. Οι σπόροι είναι σε τόσο βάθος στο χώμα όσο και το ύψος τους. Δηλαδή τους σπόρους της ντομάτας ίσα-ίσα τους σκεπάζουμε, ενώ τους σπόρους του κολοκυθιού τους βάζουμε 2-3 εκατοστά στο χώμα.
Αν οι σπόροι είναι μικροί (π.χ. ντομάτα) σε κάθε κύπελλο βάζουμε 4-5 σπόρους, ενώ αν είναι μεγάλοι (π.χ. κολοκύθι) βάζουμε 2-3 σπόρους. Ο χρόνος ζωής των σπόρων είναι γενικά 4 χρόνια ( όπως τα φασόλια), ενώ κάποιοι σπόροι (όπως η ντομάτα και η μελιτζάνα) αντέχουν 1 με 2 χρόνια.Είναι καλό όμως κάθε χρόνο να ανανεώνουμε τους σπόρους.Τα κύπελλα τα βάζουμε σε καφάσια για εύκολη μεταφορά. Αν κάνουμε σπορείο σε καφάσι ακολουθούμε τα ίδια βήματα που κάναμε και στα κύπελλα.Τα φυτά μας θέλουν άμεσο ηλιακό φως, για να μεγαλώσουν και να δυναμώσουν.
Το χώμα πρέπει να είναι πάντα ελαφριά βρεγμένο.Μεγάλωμα των φυτών Το σπορείο θέλει ζεστό μέρος, όταν έχει κρύο και αν το έχουμε έξω το σκεπάζουμε το βράδυ.Κάποια φυτά βγαίνουν γρήγορα (π.χ. ντομάτα 10-15 ημέρες) ενώ κάποια άλλα βγαίνουν αργά(π.χ. πιπεριά 20-30 ημέρες).Ανάλογα με το ύψος του φυτού και το “ψήσιμο”, μεταφυτεύουμε σε χώρο καλά προετοιμασμένο.
Γενικά - Οι ντόπιες ποικιλίες έχουν προσαρμοσθεί καλύτερα στις συνθήκες που υπάρχουν, στο πέρασμα των χρόνων και γι’ αυτό έχουν καλύτερη ποιότητα και απόδοση. Δεν χρειάζεται υπερβολή στο νερό, καλύτερα να παρατηρούμε το μεγάλωμα των φυτών για να καταλάβουμε την φροντίδα που χρειάζονται.
Σμαράγδης Ηλίας
Μηχανικός Τεχνολόγος Αντιρρύπανσης
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία Π.Δ.Μακεδονίας

sillogos_amea_per_dit_makΤο Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί και διαμέσου του τύπου, τα ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας για την δωρεάν μεταφορά των παιδιών του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 10/06/2013 στην ‘5η Έκθεση Εορδαία 2013’.


                                                               ΓΙΑ
                                                           ΤΟ Δ.Σ.




                                         -Η-                                                                                                    -Ο-

                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                ΠΡΟΕΔΡΟΣ



                        ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                                   ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ


Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Πάπας αναγνώρισε την ύπαρξη ενός "γκέι λόμπι" στο Βατικανό

Ο Πάπας Φραγκίσκος φέρεται να αναγνώρισε την ύπαρξη ενός "γκέι λόμπι" και ενός "ρεύματος διαφθοράς" στο Βατικανό, σύμφωνα με δημοσιεύματα καθολικών Μέσων Ενημέρωσης που δεν αμφισβήτησε το Βατικανό.
Ο Πάπας έκανε αυτά τα σχόλια την περασμένη εβδομάδα μιλώντας στην ισπανική γλώσσα κατά τη διάρκεια μιας κατ ιδίαν συνάντησης με εκπροσώπους της Θρησκευτικής Συνομοσπονδίας Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής (CLAR), σύμφωνα με την καθολική ιστοσελίδα της Χιλής "Προβληματισμός και Απελευθέρωση".
Όπως γράφει η ιστοσελίδα ο Πάπας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μίλησε για διάφορα θέματα που προκαλούν ανησυχία, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων της Curia, της κεντρικής διοίκησης της Εκκλησίας, η οποία ήταν πέρυσι στο επίκεντρο ενός σκανδάλου διαφθοράς.
"Στην Curia, υπάρχουν και άγιοι άνθρωποι, πραγματικά, υπάρχουν άγιοι άνθρωποι. Αλλά, επίσης, υπάρχει ένα ρεύμα διαφθοράς, και είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα γκέι λόμπι. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε", φέρεται να είπε ο Πάπας ενώπιον των συνομιλητών του.
Σε ανακοίνωση της η προεδρία της CLAR εξέφρασε τη "βαθιά της λύπη για τη δημοσίευση ενός κειμένου το οποίο αναφέρεται στην συνομιλία με τον Άγιο Πατέρα".
Δεν επιβεβαίωσε το ακριβές απόσπασμα του Πάπα, αλλά αναγνώρισε ότι αυτό αντανακλούσε την "γενική αίσθηση" της συνάντησης. Ο εκπρόσωπος του Βατικανού πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, δήλωσε:
"Ήταν μια ιδιωτική συνάντηση, ως εκ τούτου, δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω σχετικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας".

Διαβάστε περισσότερα » »

Του Έλληνα ο τράχηλος όχι μόνο.. υπομένει ζυγό, αλλά και… σκύβει.

Δυστυχώς για μας, η υποτιθέμενη αντιπολίτευση, αντί να ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα και να μετατρέψει σήμερα κιόλας την Αθήνα σε κόλαση θανάτου για τις δυνάμεις κατοχής, εξαντλεί την παρουσία της σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και φλύαρων καταγγελιών.

Σήμερα η κατοχική διοίκηση εξέδωσε ένα ακόμη φασιστικό διάταγμα μέσα από το οποίο το Σύνταγμα της χώρας καθίσταται γι ακόμη μία φορά κουρελόπανο στα χέρια της συγκυβέρνησης των γενιτσάρων. Πιο συγκεκριμένα…

Με την κλασική μέθοδο των κατοχικών διαταγμάτων, δηλαδή με ακόμη μία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η κυβέρνηση της ντροπής, δίνει τη δυνατότητα στους υπουργούς να βάζουν λουκέτο, να συγχωνεύουν και να καταργούν δημόσιους οργανισμούς, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο, και το Σύνταγμα της χώρας στο καλάθι των αχρήστων.

Με αυτή την απόφαση, εκχωρείται απεριόριστη υπερεξουσία στους κατοχικούς υπουργούς, η οποία πλέον επεκτείνεται σε ζητήματα που αφορούν την ίδια την κρατική υπόσταση του τόπου.

Πρόκειται για μία ακραία, φασιστικής έμπνευσης και φιλοσοφίας απόφαση, με επικίνδυνες εθνικές προεκτάσεις.

Σε μια κίνηση αντιπερισπασμού, εναρμονισμένη πλήρως με τη λογική του δόγματος του σοκ και του δέους, και προκειμένου να μετατοπίσει την προσοχή της κοινωνίας σε άλλα ζητήματα, η κατοχική διοίκηση, συνεπικουρούμενη από την επιχειρηματολογία του νεοναζιστικού μορφώματος, προέβη επίσης αιφνιδιαστικά στην κατάργηση της δημόσιας τηλεόρασης από σήμερα το βράδυ.

Πρόκειται για ένα σχέδιο – πακέτο, για μία μεθόδευση ύπουλη, ανέντιμη όσο και πολλαπλά επικίνδυνη με εθνικές και άλλες προεκτάσεις, και δυστυχώς η υποτιθέμενη αντιπολίτευση, αντί να ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα και να μετατρέψει σήμερα κιόλας την Αθήνα σε κόλαση θανάτου για τις δυνάμεις κατοχής, εξαντλεί την παρουσία της σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και φλύαρων καταγγελιών.

Ντροπή για μας και αίσχος για όλους εσάς 300 καλοθρεμμένα καθάρματα του Ελληνικού κοινοβουλίου

“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”
eleftheriskepsi
Διαβάστε περισσότερα » »