Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΟΡΘΟΞΟΣ» ΣΥΝΟΔΟΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Πατριαρχικό ΣυλλείτουργοΤελικά πήγανε στη Κρήτη όλες οι υποδουλωμένες στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ορθόδοξες Εκκλησίες.
Όλες οι υποδουλωμένες Ορθόδοξες Εκκλησίες προς την Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, για να θεμελιώσουν  την Εβραϊκή Πανθρησκεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Μετέχουν, Βαρθολομαίος (Φανάρι)-Ιερώνυμος Αθηνών- Δημήτριος (Αμερικής)- Αναστάσιος (Αλβανίας), Χρυσόστομος Κύπρου, Θεόδωρος (Αλεξανδρείας), Θεόφιλος Ιεροσολύμων (ΙΣΡΑΗΛ), και οι πρώην ΕΣΣΔ χώρες, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Πολωνίας, Τσεχίας-Σλοβακίας, κ.λ.π. σήμερα υπόδουλες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης και Παγκοσμιοποίησης.
Δηλαδή όλος ο καλός ο Κόσμος των δούλων και υπηρετών του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας!!! (Ροκφέλερ-Κίσσινγκερ), κ.λ.π.
Η «Πανορθόδοξος» Σύνοδος γίνεται κατόπιν εντολών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για εμπεδώσουν την Σιωνιστική ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!
Η Θεία Λειτουργία έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειον της Κρήτης, όπου υπηρέτες της Ν.Τ.Π. Πατριάρχες, προεξήρχαν της πανηγύρεως, και η χορωδία έψαλε το «Α ΝΑ ΝΑ ΝΑΙ» και το «ΤΕΡΙΡΕΜ».
Δηλαδή «κουκούτσι» μυαλό ο Παναγιώτατος, και οι άλλοι προκαθήμενοι Πατριάρχες, δούλοι και υπηρέτες του Κοσμοκράτωρα Σιωνιστή Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ δεν νοείται χωρίς τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των Ορθοδόξων Εκκλησιών.
Βλέπετε ο Παναγιώτατος Βαρθολομαίος είχε ανηλειμμένες υποχρεώσεις προς τα αφεντικά του, την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Ορθοδοξία ευρίσκεται στο έλεος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η Ορθοδοξία επί Βαρθολομαίου ευρίσκεται στο έλεος της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.
Ο ΘΕΟΣ να βάλλει το χέρι του εκεί που ο Βαρθολομαίος –Ιερώνυμος, και οι άλλοι Πατριάρχες, παραβιάζουν και καταπατούν τους Κανόνες της Ορθοδοξίας.
Μπράβο Παναγιώτατε,
Τα Καταφέρατε  να  διχάσετε  την  Ορθοδοξία.
Παναγιώτατε,
Προσέχτε την υστεροφημίαν σας.
Προσέχετε την Ιστορίαν Σας.
Η Ιστορία θα γράψει ότι είσθε ο καταστροφέας της Ορθοδοξίας για χάρη της Σιωνιστικής Πανθρησκείας.
Μη γίνεσθε μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Σιωνιστικής μαφίας.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει τη δουλειά του, εσείς τι κάνετε;;;
Ο εγωϊσμός σας, και οι ανηλειμμένες υποσχέσεις προς τον Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ για την εμπέδωση-θεμελίωση της Εβραϊκής Σιωνιστικής ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, δεν σας επέτρεψαν να αναβάλλετε την λεγόμενη «Οικουμενική» Σύνοδο, αφού πέντε (5) Ορθόδοξες Εκκλησίες αρνήθηκαν αυτήν την Σύνοδο.
Αυτά για συμβουλή.
Επί τούτοις διατελώ,
Με Σεβασμό
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »