Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ – ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ!!! {ΒΙΝΤΕΟ}

Αυτό το αντίγραφο από το Defense.gov του Ντόναλντ Ράμσφελντ που δηλώνει ότι ένα βλήμα χτύπησε το Πεντάγωνο, πήρε τεράστια υποστήριξη όπου το σύνολο της φάρσας της 11/9 καταρρέει, και οφείλεται εν μέρει στο πρόσφατα δημοσιευμένο βίντεο από το οποίο προκύπτει σαφώς ότι κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Πεντάγωνο στις 11/9. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Μαρτίου 2014

«Είναι αλήθεια ότι μια τρομοκρατική επίθεση μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνική και είναι φυσικά αδύνατο να υπερασπιστεί σε κάθε στιγμή και σε κάθε μέρος εναντίον κάθε δυνατής τεχνικής. 


Εδώ μιλάμε για "πλαστικά μαχαίρια" χρησιμοποιώντας μία πτήση της American Airlines που πραγματοποιήθηκε με τους πολίτες μας, και το βλήμα που χτύπησε αυτό το κτίριο και παρόμοια (που δεν ακούστηκαν) κατέστρεψαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. 


Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό είναι η μάχη με τους τρομοκράτες, όπου κι αν βρίσκονται, και η αντιμετώπισή τους. "


Οι «τρομοκράτες», σύμφωνα με τον Ντόναλντ, βρίσκονται στην Ουάσιγκτον και στην «παγκόσμια κυβέρνηση» και η Αμερική έχει ξυπνήσει γρήγορα από το γεγονός αυτό!


 Οι νέες φωτογραφίες / βίντεο βοηθούν για να αποδείξουν τα δικά σας λεγόμενα!

Δείτε τα βίντεο

)

)



)

 

atheatignosi

Διαβάστε περισσότερα » »

Ελιά ... Το νέο όνομα του ΠΑΣΟΚ

ΒενιζΕλιά

 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη συνδιάσκεψη της Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Ελιά είναι το νέο όνομα του ΠΑΣΟΚ, ώστε οι εναπομείναντες πασόκοι –που ντρέπονται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ- να λένε πως στηρίζουν την Ελιά. 
Δηλαδή, είναι κάπως σαν τις πουτάνες που...
αλλάζουν ονόματα. 

Από τη συνδιάσκεψη της Ελιάς του ΠΑΣΟΚ πέρασε και ο Κώστας Λαλιώτης, για να δώσει συλλυπητήρια στους συγγενείς του νεκρού. 
Ο Κώστας Λαλιώτης είπε πως θα υπάρξουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις μετά το Πάσχα, οπότε, αφού το Πάσχα πέφτει φέτος στις 20 Απριλίου, μπορεί να γίνει πάλι κάνα στρατιωτικό πραξικόπημα την 21η Απριλίου και να έχουμε χούντα και επίσημα. 

Στη διάρκεια της συνδιάσκεψης της Ελιάς, ειπώθηκαν διάφορες ανοησίες που δεν έχουν καμία σημασία, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πια και όλα αυτά γίνονται μπας και βρεθεί κάποιος τρόπος να αποφύγει τη φυλακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Πάντως, ας απαγορεύσει κάποιος έντιμος εισαγγελέας την έξοδο του Βενιζέλου από τη χώρα. Σύντομα θα βρεθεί εκτός κυβέρνησης και πολιτικής –δηλαδή χωρίς κάλυψη-, οπότε είναι ικανός για όλα. 

Βέβαια, αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις του ΔΟΛ και του Mega, η ανύπαρκτη Ελιά έχει ένα 15% -που θα φτάσει στο 25% μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές-, οπότε αν προστεθεί σε αυτό το 30% που θα πάρει το Ποτάμι και το 35% που θα πάρει η Νέα Δημοκρατία, θα έχουμε τον μεγάλο συνασπισμό του 90% που θα φέρει σταθερότητα στη χώρα και θα την σώσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. 


(Είναι ολοφάνερο τι είναι η Ελιά, οι 58 και το Ποτάμι, και τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Μακάρι να μην μπει δίπλα σε όλους αυτούς και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό εξαρτάται και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους πολίτες.)

πηγη
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΙΣΘΟ €450 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΪΚΑ

tomsen--028tfngΑπελευθέρωση των απολύσεων, «φρένο» στις απεργίες, εξίσωση μισθού του νεοδιοριζόμενου στο Δημόσιο με τον κατώτατο της ΓΣΕΕ ζητούν επίμονα οι δανειστές.
Ζητούν εξίσωση του κατώτατου μισθού στον δημόσιο τομέα με τα 586 ευρώ του ιδιωτικού, «ψαλιδίζουν» το μέρισμα που θέλει να επιστρέψει η κυβέρνηση, πιέζουν για πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και απορρίπτουν τις εναλλακτικές προτάσεις που υποβάλλει η κυβέρνηση για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.
Συγκεκριμένα μείωση του μισθού του..
νεοδιοριζόμενου στο Δημόσιο στα επίπεδα του ιδιωτικού τομέα (δηλαδή, 586 ευρώ) και 2.000 απολύσεις το πρώτο τρίμηνο του 2015 είναι οι νέες απαιτήσεις της τρόικας. Όπως γράφει η real news το γεγονός έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ακόμη και από υπουργούς που υποστηρίζουν το μνημόνιο.
O σημερινός κατώτατος μισθός στο Δημόσιο για πρωτοδιοριζόμενο ΥΕ είναι 780 ευρώ μικτά (584 καθαρά) και τον ΔΕ 858 ευρώ μικτά (643 καθαρά). Με τη νέα πρόταση οι καθαρές αποδοχές υπολογίζεται ότι θα πέσουν στα 440 ευρώ!

Από την πλευρά της η κυβέρνησης φαίνεται ότι δέχεται η μείωση να είναι περί τα 100 ευρώ στις μικτές αποδοχές των νεοεισερχόμενων στο Δημόσιο με στόχο να δοθεί το «πλεόνασμα» στα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, ώστε να μειωθεί το πολιτικό κόστος.
Παράλληλα οι εκπρόσωποι της τρόικας ζητούν συνολικά ακόμη 5.000 απολύσεις μέσα στο 2015, την ώρα που ακόμη δεν έχουν κλείσει ακόμη ούτε οι 4.000 απολύσεις του 2013, πόσω μάλλον οι 11.000 του 2015.
Επιπλέον από την πλευρά της τρόικας αναφύονται καινούργιες απαιτήσεις. Κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, επιβεβαίωσε ότι οι επικεφαλής της τρόικας έθεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων για τα εργασιακά, την απαίτηση να υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των εργαζομένων για την κήρυξη απεργιών, το πάγωμα των τριετιών από το 2017 (που σημαίνει κατώτατος μισθός… για πάντα) αλλά και το lock out.
πηγή: thepressproject.gr
aristofanis
Διαβάστε περισσότερα » »

"Θερίζει" η γρίπη, στους 85 οι νεκροί- "Έμφραγμα" στις Εντατικές

Συνεχίζεται η επέλαση της εποχικής γρίπης στην χώρα μας με αμέτρητους αθώους νεκρούς λόγου και των χειρισμών του υπουργού Υγείας Άδωνι γεωργιάδη. Να θυμιθούμε μόνο την καταγγελία του ΙΣΑ σχετικά με την έλειψη εμβολίων λόγω κόστους!
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) μέχρι και το πρωί της Τρίτης ο αριθμός των νεκρών είχε ανέλθει σε 85 με τους περισσότερους εξ αυτών να ειναι χρόνιοι ασθενείς αλλά και ανεμβολίαστοι για τους ιούς της γρίπης.
Αλλοι 49 άνθρωποι νοσηλεύονται με βαριές επιπλοκές της νόσου σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, προκαλώντας "έμφραγμα" και στις κλίνες των Εντατικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΚΕΠΥ), τους τελευταίους δυο μήνες τα περιστατικά της γρίπης δεσμεύουν σταθερά το 10 τοις εκατο των συνολικών κλινών ΜΕΘ που διαθέτει το συστημα δημόσιας Υγείας.
Συνολικά απο την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ 242 άνθρωποι.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Εκτός ΔΕΗ εκατομμύρια καταναλωτές χωρίς την συγκατάθεση τους

Όπως αναφέρει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ, η μεταβίβαση των συμβάσεων προμήθειας στη νέα εταιρία επέρχεται άνευ συγκατάθεσης των πελατών της ΔΕΗ Α.Ε.

Στην νέα εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος που θα δημιουργηθεί θα μεταφερθούν εκατομμύρια καταναλωτές χωρίς την συγκατάθεση τους όπως προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για την μικρή ΔΕΗ. Επίσης διάταξη που αποτελεί πρόκληση είναι ότι η νέα εταιρεία θα μπορεί να μεταβάλει τους όρους των συμβάσεων των καταναλωτών.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, με το νομοσχέδιο που έχει τεθεί σε διαβούλευση από το ΥΠΕΚΑ για την ''μικρή'' ΔΕΗ οι συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που περιλαμβάνονται στον εισφερόμενο κλάδο καθώς και οι παρεπόμενες έννομες σχέσεις που συνδέονται με αυτές μεταβιβάζονται αυτούσιες στη νέα εταιρία που θα δημιουργηθεί μαζί με τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία του κλάδου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το νομοσχέδιο η μεταβίβαση των ανωτέρω συμβάσεων προμήθειας στη νέα εταιρία επέρχεται άνευ συγκατάθεσης των πελατών της ΔΕΗ Α.Ε., κατ' απόκλιση των προβλεπομένων στο άρθρο 23 του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας όπως αναφέρει χαρακτηριστικά διάταξη του νομοσχεδίου.
Επίσης όπως αναφέρει το νομοσχέδιο για τη μεταβίβαση των συμβάσεων προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος δεν απαιτείται όπως αυτές να έχουν καταρτισθεί εγγράφως. Η νέα εταιρία θα προμηθεύει τους πελάτες με ηλεκτρική ενέργεια σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονταν, κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της απόσχισης, στις συμβάσεις των πελατών με την ΔΕΗ , οι οποίες εισφέρονται στη νέα εταιρία.
Η νέα εταιρία θα μπορεί να μεταβάλλει τους όρους των συμβάσεων των καταναλωτών
Σε περίπτωση ειδικών, συμβατικών όρων σε σχέση με τον ελάχιστο χρόνο ισχύος της σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και την οφειλόμενη αποζημίωση επί καταγγελίας της τελευταίας, η μεταβολή του προσώπου του προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας εξ αιτίας της αποσχίσεως δεν συνιστά από μόνη της σπουδαίο λόγο καταγγελίας της σύμβασης προμήθειας.
Παράλληλα το νομοσχέδιο υποχρεώνει την ΔΕΗ για χρονικό διάστημα έξι μηνών από την ολοκλήρωση της απόσχισης να απέχει από κάθε μορφής επιθετική εμπορική πρακτική με σκοπό την επαναπροσέλκυση των πελατών, οι συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας των οποίων εισφέρθηκαν στη νέα εταιρία.
Η ΔΕΗ ΑΕ θα πρέπει να προβεί εντός τριών (3) μηνών από της ολοκλήρωσης της απόσχισης σε δημόσια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, με την οποία ενημερώνει τους πελάτες της σε σχέση με τη μεταβολή του προσώπου του προμηθευτή και την ετοιμότητα της νέας εταιρίας προς παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.
Οι όροι και η διάρκεια της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στους ανωτέρω πελάτες ορίζονται στη συμφωνία μεταξύ της νέας εταιρίας και της ΔΕΗ Α.Ε.
Μεταφέρονται και προσωπικά δεδομένα
Παράγραφος της διάταξης αναφέρει ότι επιτρέπεται στο πλαίσιο της μεταβίβασης των συμβάσεων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας η πάσης φύσεως επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεδομένων κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος από την ΔΕΗ Α.Ε. και την νέα εταιρία, χωρίς τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων, εφόσον η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την μεταβίβαση και εκτέλεση των εμπιπτουσών στον εισφερόμενο κλάδο συμβάσεων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.
Το ερώτημα που γεννάται εκτός από την αναγκαστική μεταβίβαση του πελατολογίου της ΔΕΗ στην νέα εταιρεία είναι το εάν θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι καταναλωτές τα ειδικά τιμολόγια που παρέχει η εταιρεία όπως το Κοινωνικό Τιμολόγιο το Νυχτερινό ρεύμα και μια σειρά παροχών που δίνει αυτή την στιγμή σε εκατομμύρια καταναλωτές.

Διαβάστε ακόμη στο dikaiologitika.gr:
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ‘’ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ’’

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Ένας από τους πολλούς Ρώσο‐Τουρκικούς πολέμους του 17ου αιώνα είχε ως κατάληξη την υπογραφή της συνθήκης του Κιουτσούκ Καϊναρτζή στις 10‐7‐1774 με όρο μεταξύ άλλων στον οποίο η Ρωσία δεν έχει το δικαίωμα να χαρίσει την Κριμαία σε άλλο κράτος. Διαφορετικά η Τουρκία (Τάταροι πλέον του 10%) είχε το δικαίωμα να την διεκδικήσει και πάλι.
Η Δυτική Ουκρανία που ενσωματώθηκε στην ΕΣΣΔ λίγο πριν και μετά τον Β΄Π.Π. αποτελούσε στο παρελθόν μέρος της Αυστρο‐Ουγγρικής Αυτοκρατορίας, με Ουκρανική γλώσσα, θρησκεία τον Ουνιτισμό και ιδιαίτερα πολιτιστικά χαρακτηρίστηκα, στοιχεία που την κρατούσαν πάντα μακριά από την Μόσχα.
Αποτελούσε ανέκαθεν την κοιτίδα του Ουκρανικού εθνικισμού και μάλιστα κατά την διάρκεια του Β΄Π.Π. συνεργάσθηκε με τους ΝΑΖΙ. <<Η Ουκρανία ανήκει στους Ουκρανούς έξω όλοι οι ξένοι>> διακηρύσσουν και σήμερα Νεοναζί, Δεξιός Τομέας, ελεύθεροι σκοπευτές, κλπ.
Ο Ν. Χρουτσόφ το 1954 έδωσε ως προσωπικό δώρο την Κριμαία στην Ουκρανία, για τα 300 χρόνια
προσάρτησής της στην Τσαρική Ρωσία (συμφωνία του Περεγιεσλάβ 1656), στα πλαίσια όμως ενός ενιαίου κράτους, της πανίσχυρης τότε ΕΣΣΔ. Μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ και τη δημιουργία 15 ανεξάρτητων κρατών, η Ουκρανία το 1991 με δημοψήφισμα κηρύσσει επίσημα την ανεξαρτησία της.
Ως παρεμβαλλόμενη χώρα ανάμεσα στην Κεντρο‐Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία και λόγω διαμελισμού, παρά την μακροχρόνια ιστορία της, ποτέ δεν είχε εθνική ιδεολογία. Η Ουκρανία είναι κράτος και όχι έθνος.
Η μεγαλύτερη απειλή για την ανεξαρτησία της ανομοιογενούς αυτής χώρας σήμερα, είναι η συνεχιζόμενη ενεργειακή και οικονομική εξάρτηση από την Ρωσία. Λόγω αδυναμίας της να αποπληρώσει το χρέος προς Τουρκμενιστάν σταμάτησε οριστικά η τροφοδοσία Φ.Α. την οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Ρωσία. Το χρέος (70 δις Δολ.) ανάγκασε την Ουκρανία το 1994 να παραχωρήσει στη Ρωσία με συμφωνία το 80% του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Τα γεγονότα στην Ουκρανία αποτελούν έναν κρίκο στην αλυσίδα των διεθνών συμφωνιών που όμως είναι έτοιμη να διαρραγεί, ανατρέποντας την παγκόσμια ισορροπία. Η ίδια η συμφωνία στην Γιάλτα της Κριμαίας που υπεγράφη μετά την ήττα του Χίτλερ και του Γ Ράιχ στις 4 Φεβρουαρίου 1945 από τους νικητές των συμμαχικών δυνάμεων Τσόρτσιλ‐Ρούσβελτ & Στάλιν ‘’ψυχορραγεί’’ εξ αιτίας της
ανακατάταξης των δυνάμεων.
Τα γεωπολιτικά στρατηγικά νοητά σύνορα από την Σκανδιναβία μέχρι την Ινδία, την Κορέα και την Ιαπωνία, το ονομαζόμενο και Rimband (πνευματικό δημιούργημα του Αμερικανό‐Ολλανδού Ν. Σπάικμαν), κρατά ακόμα μαζί με το ΝΑΤΟ ζωντανά τα Αμερικανικά συμφέροντα, με την προϋπόθεση όμως αποκλεισμού της Ρωσίας και την Γερμανία υπό επιτήρηση.
Η Ρωσία ανέκαμψε γεωστρατηγικά και οικονομικά, κυρίως μετά την εκλογή του Βλ. Πούτιν το 2000 στην προεδρία. Επιπλέον προσπαθεί να αποκτήσει νέες ναυτικές και στρατιωτικές βάσεις σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη και όχι να απολέσει (Συρία,Κριμαία) έστω και μέρος των διαθέσιμων.
Η Γερμανία από ηττημένη του Β΄Π.Π. μετά την ενοποίησή της (1989) και την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη,
αναδύεται σε μια νέα δύναμη, σκληρός ανταγωνιστής και όχι σύμμαχος της Δύσης. Η εθνική της πολιτική διαφοροποιεί την Ευρωπαϊκή προοπτική την οποία καθιστά Γερμανοκρατούμενη, συνδεδεμένη άρρηκτα με το επεκτατικό παρελθόν της. Η σιωπηρή ανοχή των ΗΠΑ καθιστά την Γερμανία βασικό παίχτη της διεθνούς σκακιέρας, ισότιμο συνομιλητή ως’’ Ευρώπη’’ πλέον, κυρίως με την Ρωσία αλλά και τις άλλες δυνάμεις.
Την ανακατανομή των σφαιρών επιρροής αναζητά και η νέο‐οθωμανική Τουρκία, προσεγγίζοντας ενίοτε την Ρωσία, οι ελπίδες της όμως ψαλιδίζονται όταν δεν φοράει τη στολή του χωροφύλακα του ΝΑΤΟ στην περιοχή, με κίνδυνο μάλιστα τον εδαφικό της διαμελισμό.
Η Ελληνική διπλωματία πως αντιμετωπίζει τη σοβαρή αυτή κατάσταση; Γίνεται επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα όταν καθοδηγείται από ΥΠ.ΕΞ. που συνομιλούν για πρώτη φορά με εκπροσώπους της Τουρκοκρατούμενης Β. Κύπρου αναγνωρίζοντας έμμεσα τον Αττίλα. Καθίσταται περιγέλαστη όταν ο κ Βενιζέλος είναι ο πρώτος επισκέπτης, ξένης χώρας χαιρετίζοντας θερμά τον εγκάθετο Νεοναζί πρωθυπουργό Γιατσένιουκ της Ουκρανίας.
Σε ένα πιθανό νέο γεωστρατηγικό σχεδιασμό η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο οφείλουν να δώσουν έξυπνο και τολμηρό διπλωματικό παρών. Ο Ελληνισμός παρακάμπτοντας την απομακρυσμένη από το Ισραήλ Τουρκία και επωμιζόμενος την ευθύνη του σταθερού και αξιόπιστου παράγοντα στην περιοχή, έχει την ευκαιρία αλλά και το χρέος, να διαφυλάξει τα ισχύοντα και να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ Η ΔΕΗ εισπράττει δικό της χαράτσι!!!

 ΔΕΗ εισπράττει δικό της χαράτσι
Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο ... αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!
Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1,9 δις. ΕΥΡΩ) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο “κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ” κ.λ.π... (βέλος πάνω στη φωτό και δείτε το καλά}
καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματοςΟΜΩΣ το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!
Αυτό σημαίνει ότι η είσπραξη του “χαρατσιού” αυτού είναι -τουλάχιστον τυπικώς- παράνομη και εφ όσον ασκηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί στην επιστροφή των παρακρατηθέντων παρανόμως χρημάτων. (εκτός αν σπεύσει η “κυβέρνηση” να καλύψει την παρανομία με νομικά εφευρήματα…)

mhnpetaslefta
Διαβάστε περισσότερα » »

Κινέζικος πίνακας βρίσκει το φύλο του μωρού μας!

Φωτογραφία για Κινέζικος πίνακας βρίσκει το φύλο του μωρού μας!Το φύλο του μωρού για να το μάθει μία έγκυος γυναίκα θα πρέπει να περάσουν αρκετές εβδομάδες. Εμείς όμως σας παρουσιάζουμε τον παρακάτω πίνακα, και με βάση αυτόν θα ξέρετε αν το μωράκι που περιμένετε θα είναι αγόρι ή κορίτσι!

Ο συγκεκριμένος πίνακας ανακαλύφθηκε σε έναν τάφο κοντά στο Πεκίνο, και παρέμεινε εκεί για παραπάνω από 700 χρόνια! Σήμερα εκτίθεται στην Ακαδημία Επιστημών του Πεκίνου και σας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψετε το φύλο του μωρού σας!

Αυτά που πρέπει να εντοπίσετε, είναι η ηλικία σας την ημέρα του τοκετού αλλά και το μήνα που συλλάβατε το παιδάκι σας!

Αν και τα αποτελέσματα έχουν ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 99% αυτό δεν σημαίνει ότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι και για έναν τρόπο διασκέδασης!

Το Α σημαίνει αγόρι και το Κ κορίτσι!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
newsnowgr
Διαβάστε περισσότερα » »

«Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη», λέει ο συνιδρυτής της Greenpeace

«Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί θέρμανση στον πλανήτη Γη», δήλωσε ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ, ο συνιδρυτής της Greenpeace, Patrick Moore, «εξοργίζοντας» περιβαλλοντολογικές ομάδες. 


Ανέφερε ότι το επιχείρημα ότι η χρήση ορυκτών καυσίμων προκαλεί θέρμανση δεν βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία και ότι η Γη περνάει μία σχετικά ψυχρή περίοδο και θα ήταν καλό εάν ...θερμαινόταν λίγο. Ο άνθρωπος "γεννήθηκε" και εξελίχθηκε σε τροπικές ζώνες και οι πάγοι είναι ο εχθρός της ανθρώπινης ζωής. 
Ο Καναδός οικολόγος είπε στην Γερουσία των ΗΠΑ ότι υπάρχει "μικρή συσχέτιση" στην υποστήριξη της «άμεσης αιτιώδους σχέσης» μεταξύ των εκπομπών CO2 και της αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας. 


«Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τον άνθρωπο είναι οι κυρίαρχες αιτίες της μικρής θέρμανσης της ατμόσφαιρας της Γης κατά τα τελευταία 100 χρόνια», είπε στην επιτροπή της Γερουσίας. "Αν υπήρχαν τέτοιες
αποδείξεις, θα έπρεπε να καταγραφούν για να τις δουν όλοι. Καμία πραγματική απόδειξη, όπως είναι κατανοητή στην επιστήμη, δεν υπάρχει". 

Επέκρινε επίσης τη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) για τον ισχυρισμό της ότι «είναι εξαιρετικά πιθανό» η ανθρώπινη δραστηριότητα να είναι η «κυρίαρχη αιτία» για την παγκόσμια υπερθέρμανση, σημειώνοντας ότι το «είναι εξαιρετικά πιθανό» δεν είναι ένας επιστημονικός όρος.

pisoapothnkoyrtina
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!!ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!!

Διαβάστε περισσότερα » »

Έγινε θαύμα στα Σκόπια: Ο Μέγας Αλέξανδρος σε μουχλιασμένο τοίχο...

Όταν η σχιζοφρένεια δεν έχει όρια.


Με τον τίτλο: Έγινε θαύμα στη φοιτητική εστία «Γκότσε Ντέλτσεφ», σε μουχλιασμένο τοίχο βγήκε ο Μέγας Αλέξανδρος, η σκοπιανή ιστοσελίδα ‘Μπριφ’, έσπασε ...ταμεία!
 
 
 
 
 


Σε τοίχο της φοιτητικής εστίας  που είναι γεμάτο μούχλα έγινε το ...θαύμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Τι άλλο θα διανοηθούν δεν γνωρίζουμε...

Σήμερα, εξάλλου, στη δίκη των «Κατασκόπων» στα Σκόπια, ένας από τους μάρτυρες της δίκης των 22 συλληφθέντων του περασμένου έτους, δήλωσε ότι είναι ...γαλαζοαίματος και είναι άμεσος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου- φώτο κάτω:



"Μάρτυρας υποστήριξε ότι είναι απευθείας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου"

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Οδηγός για... κλάματα παρκάρισμα στη γωνία στο cross cafe



Άπαιχτος  ο παίχτης  σούπερ  παρκάρισμα  σε  διασταύρωση  με  φανάρια.
Οδηγός για... κλάματα, τον οποίο αν «γράψει» η Τροχαία, θα αρχίσει τις χίλιες  δυο δικαιολογίες! 
Τα προβλήματα γνωστά.. Δεν μπορούν να στρίψουν μεγάλα οχήματα όπως στη φωτογραφία υπάρχει πρόβλημα με ότι αυτό συνεπάγεται και φυσικά το αυτονόητο.


Αναγνώστης
Διαβάστε περισσότερα » »