Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Πως είναι άραγε στην πραγματικότητα αυτή η ζητιάνα; - Αποκαλυπτικό βίντεο


Θα τα δείτε όλα σε αυτό το βίντεο.Πως είναι άραγε στην πραγματικότητα αυτή η ζητιάνα;

Δείτε το βίντεο





πηγή
hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »

Πως τα ξένα συμφέροντα "εξόντωσαν" τον επιστήμονα-επιχειρηματία που ανακάλυψε το πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου (Bίντεο)


Πριν από 40 χρόνια αποδείχθηκε περίτρανα ότι στη Δυτική Ελλάδα υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία ενός Έλληνα επιστήμονα, του χημικού Σωτήρη Σοφιανόπουλου και εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα… 




ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Αξίζει να το διαβάσετε! 

Ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα. Το 1956 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αναβρύτων. Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πολυτεχνείο Darmstadt της Γερμανίας. Διετέλεσε επί τετραετία Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων φοιτητών στη Γερμανία. Επί 11 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΧΡΩΠΕΙ. Ειδικεύτηκε στην αναπτυξιακή έρευνα και τεχνολογία και μεταξύ άλλων κατασκεύασε τα πρώτα ελληνικά όπλα μετά το 1974. Είχε ξεκινήσει και την κατασκευή βαλλιστικών πυραύλων αλλά για διαφόρους λόγους (!) η παραγωγή σταμάτησε... Στα εργαστήρια της ΧΡΩΠΕΙ ο Σοφιανόπουλος συνέθεσε και το προωθητικό υγρό πυραύλων Υδραζίνη. Στα ναυπηγεία Αυλίδος κατασκεύασε τορπιλακάτους που όμως η προσπάθεια για διαφόρους λόγους (!) δεν συνεχίστηκε... 


Προσκλήθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να υποβάλει "οικονομικό υπόμνημα". Για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης έφερε σε πέρας υλικό εφαρμοσμένης έρευνας υψηλοτάτης τεχνολογίας με άκρως απόρρητη σύμβαση, το οποίο χαρακτηρίστηκε εθνικό θέμα υψίστης ασφάλειας, αλλά ποτέ δεν προσκλήθηκε στις δοκιμές... (!) Το 1972 απέδειξε ότι η σόγια ευδοκιμεί στη χώρα μας αλλά ναυάγησαν οι προσπάθειες του για βιομηχανική εκμετάλλευση... Κατασκεύασε το πρώτο εργοστάσιο παρασκευής πρωτεϊνούχων αλεύρων υψηλής περιεκτικότητας σε οξέα. Την τεχνολογία ζήτησε εκτός των άλλων κρατών και η Βουλγαρία με ανταλλαγή τεχνολογίας παραγωγής κιτρικού οξέος, αλλά το κράτος δεν επέτρεψε τη συνεργασία αυτή και διέταξε το κλείσιμο του εργοστασίου. (!) Το 1977 παρήγαγε το πρώτο ελληνικό πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου και κατέληξε στα δικαστήρια κατηγορούμενος από την κρατική μηχανή, παρόλο που είχε πάρει δύο άδειες γι' αυτό τον σκοπό... (!) 

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 


Τα μυρίστηκαν πρώτοι οι Αγγλοι το 1927, τα δοκίμασε το πολεμικό μας ναυτικό το 1928, η ιδιωτική τους εκμετάλλευση άρχισε το 1965 και η ζωή τους έκλεισε το 1979. Μία απίστευτη περιπέτεια του πρώην ιδιοκτήτη της ΧΡΩΠΕΙ.
Πρώτοι οι Άγγλοι μυρίστηκαν το πετρέλαιο της Ζακύνθου και πολύ αργότερα οι αναθυμιάσεις οδήγησαν εκεί και τη μύτη ενός επιχειρηματία: του ιδιοκτήτη της διαλυμένης σήμερα βιομηχανίας ΧΡΩΠΕΙ, Σωτήρη Σοφιανόπουλου.
• Το 1927 η αγγλική εταιρεία «NEAR EAST PETROLEUM COMPANY» έρχεται στη Ζάκυνθο, για να μελετήσει τις δυνατότητες αντλήσεως πετρελαίου. Δεν γίνεται όμως εντατική άντληση, των φρεατίων, γιατί λείπουν τά επαρκή μηχανήματα και οι δεξαμενές. 


• Το 1928, η ελληνική κυβέρνηση στέλνει το τορπιλοβόλο «Πέργαμος» για να κάνει δοκιμές καύσεως. Η έκθεση που συντάσσεται καταλήγει σε ένα αισιόδοξο συμπέρασμα: «Εκ των ανωτέρω συνάγεται ότι τ' αποτελέσματα των δοκιμών ήσαν ικανοποιητικά». 


• Το 1965, ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Ζάκυνθο και μαθαίνει ότι στο Κερί, σ' ένα βάλτο 1.000 στρεμμάτων, υπάρχει πετρέλαιο! Τα χρόνια της δικτατορίας αποφασίζει να ασχοληθεί επιχειρηματικά με την υπόθεση της Ζακύνθου. Η χούντα είχε τότε παραχωρήσει άδεια για γεωτρήσεις στην αμερικανική εταιρεία ANCAR OIL. Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος συναντιέται στα γραφεία της ΧΡΩΠΕΙ με τον ελληνικής καταγωγής πρόεδρο της ΑΝΚΑΡΟΪΛ Στερτζ (Στέργιου), καταλήγουν σε συμφωνία και αποφασίζεται να γίνει το συντομότερο γεώτρηση βάθους 2.500 μέτρων: 


«Η ΑΝΚΑΡΟΪΛ και η ΧΡΩΠΕΙ θα είχαν ποσοστά επί της παραγωγής και της εκμετάλλευσης του πετρελαίου. Παρασκευή, θα ερχόταν ξανά ο Στερτζ για να υπογράψουμε τη σύμβαση και την Τρίτη γίνεται το πραξικόπημα στην Κύ­προ. Ο Στερτζ δεν έρχεται και βέβαια η σύμβαση ναυαγεί. Γίνονται τα γνωστά, έρχεται η μεταπολίτευση και εγώ εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι για τα πετρέλαια. Επισκέπτομαι τον καθηγητή Ζάχο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠ (Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου). Πραγματικά, στέλνει στη ΧΡΩΠΕΙ την άδεια να προχωρήσω τις εργασίες στο Κερί». 



• Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος πηγαίνει στη Ζάκυνθο και στήνει εκεί ένα κανονικό εργοτάξιο επανδρωμένο με μηχανικούς και τεχνικούς της ΧΡΩΠΕΙ.
«Η μεγαλύτερη γεώτρηση που είχα κάνει ήταν βάθους 120 μέτρων το περισσότερο, όμως, πετρέλαιο έβγαινε από μια των 18 μέτρων. Πετρέλαιο χωρίς υδρόθειο, με βάση τη νάφθα. Έφτασα να βγάζω, ανάλογα με τις υδροστατικές πιέσεις, μέχρι και 70 βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα. Για μήνες ολόκληρους τα πετρελαιοκίνητα φορτηγά της ΧΡΩΠΕΙ κινούνταν με αυτό το καύσιμο, ενώ επί χρόνια μου ζητούσαν να τους πω το μυστικό - πώς δηλαδή, κατάφερα να βγάλω ντίζελ σε πρώτη φάση χωρίς διυλιστήριο!». 


Ο δραστήριος επιχειρηματίας ζητά από το υπουργείο Βιομηχανίας άδεια εκμεταλλεύσεως: 


«Έτρεχα από το υπουργείο Βιομηχανίας στη ΔΕΠ και τούμπαλιν. Σ' αυτά τα δρομολόγια με κορόιδευαν όλοι μαζί. Τράβηξα μια εταιρεία στη Ζάκυνθο και πουλούσα το πετρέλαιο που έβγαζα με κανονικό τιμολόγιο στη ΧΡΩΠΕΙ».
• Η δουλειά στο Κερί κρατάει δύο χρόνια και σταματάει με τη σύλληψη του Σωτήρη Σοφιανόπουλου. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος:
«ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε ζητήσει από τον υπουργό Βιομηχανίας να μου δοθεί άδεια εκμεταλλεύ­σεως, αντ' αυτού μια ωραία πρωία έρχονται στο Κερί και με συλλαμβάνουν ως παραβάτη του νόμου επειδή παράγω αργό πετρέλαιο». 


• Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος δικάζεται τον Μάιο του 1979 και αθωώνεται. Με δικαστική απόφαση, όμως, αναστέλλονται οι δύο άδειες που είχε για παραγωγή πετρελαίου. Από τότε, κανείς δεν ασχολήθηκε πια με τα πετρέλαια της Ζακύνθου. Η περιοχή αναδίδει ακόμα τη μυρωδιά του πετρελαίου και ο βάλτος βουλιάζει στα περασμένα υγρά γυαλιστερά μεγαλεία.
Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος υποστηρίζει από τότε ότι εσκεμμένα σκέπασαν την υπόθεση και κατηγορεί όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης ότι παραδίδουν τον εθνικό πλούτο της χώρας στις πολυεθνικές... 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... 





ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
 

πηγή
hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποφασίζουν για εμάς… χωρίς εμάς! Έγινε μυστική συνάντηση για το μέλλον της Ελλάδας αλλά… χωρίς τους Έλληνες!







sinantisiΓια μια μυστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο περιθώριο του Eurogroup σχετικά με τις ανησυχίες που υπάρχουν για την εφαρμογή του Μνημονίου στην Ελλάδα κάνει λόγο η Wall Street Journal σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της.
Στη συνάντηση δεν προσκλήθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος την ίδια ώρα ενημέρωνε τους δημοσιογράφους, αναφέρει η συντάκτης.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ για το οποίο η WSJ επικαλείται ανθρώπους «με άμεση γνώση της κατάστασης», ανώτατοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ, της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωζώνης και οι υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Αντικείμενο των συζητήσεων, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν η αντιμετώπιση δύο ζητημάτων «που απειλούν να εκτροχιάσουν την ευαίσθητη οικονομική ανάκαμψης της Ελλάδας και της Ευρωζώνης»:

- Οι τρόποι πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση για να προχωρήσει στην εφαρμογή μη δημοφιλών δομικών μεταρρυθμίσεων
- Από το πού θα βρεθούν έξτρα πόροι για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού το δεύτερο εξάμηνο του 2014, το οποίο εκτιμάται σε 5-6 δισ. ευρώ.

Η συνάντηση, όμως, ήταν χωρίς αποτέλεσμα, προσθέτει η συντάκτης επικαλούμενη πηγές.

Οι ανησυχίες αυξάνονται γιατί η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει τον Μάιο ομόλογα ύψους 11 δισ. ευρώ, καταλήγει το δημοσίευμα.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Βίντεο: Η νέα τεχνολογία αυτοκινήτων που κινούνται με πόσιμο νερό

Η τεχνολογία τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και, την ώρα που στην Ελλάδα συζητείται ακόμα και το "τσιπάρισμα" των αυτοκινήτων με GPS για τον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ήδη κατασκευάσει οχήματα που αντί για καυσαέρια παράγουν... νερό.
Πόσιμο νερό, το οποίο αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να το πιστέψεις.
Γι' αυτό το λόγο η Mercedes αποφάσισε να χρησιμοποιήσει δύο ηθοποιούς του Χόλιγουντ, την Diane Kruger και τον Joshua Jackson, και να τους δώσει την ευκαιρία να... επιβιώσουν στην έρημο πίνοντας μόνο νερό το οποίο παραγόταν από το αυτοκίνητό τους!
Η παρακάτω ταινία εξηγεί τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας F-CELL σε ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στην Κοιλάδα του Θανάτου, ένα από τα πιο καυτά και τα πιο ξηρά μέρη πάνω στη γη.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πύργος 116 μέτρων ισοπεδώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα (vid)

Σχεδόν ένας τόνος εκρηκτικών που τοποθετήθηκαν σε 1.500 τρύπες χρειάστηκε προκειμένου να κατεδαφιστεί ο αποκαλούμενος AfE Turm στη Φρανκφούρτη.
Ο πύργος ύψους 116 μέτρων και βάρους 50.000 τόνων είχε χτιστεί το 1972.
Πρόκειται για το υψηλότερο κτίριο στην Ευρώπη που ισοπεδώθηκε με τη χρήση εκρηκτικών.
Η αστυνομία εκτιμά ότι περισσότεροι από 10.000 πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Φρανκφούρτης για να δουν από κοντά το θέαμα.
Για την προστασία των θεατών αλλά και των παρακείμενων κτιριών τοποθετήθηκαν φράγματα ύψους έως και έξι μέτρων.
Μαζί με τον πύργο εξερράγησαν και δεξαμενές νερού, η κάθε μια από τις οποίες περιείχε χίλια λίτρα προκειμένου να περιοριστεί η έκταση της σκόνης.
Μέχρι πρότινος στο κτίριο φιλοξενούνταν υπηρεσίες του ινστιτούτου Γκέτε και τη θέση του αναμένεται να λάβουν δύο νέα μεγάλα κτίρια που θα φιλοξενήσουν γραφεία.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Κάτι  μου  θύμισε  αυτή  η  κατεδάφιση  κάτι  σαν  δίδυμου  πύργους;  τέλος  πάντων  κάτι  τέτοιο.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

«Είπα ψέματα, ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι καταστροφή» (vid)

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ A. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης γνωστός υποστηρικτής του Μνημονίου, ομολόγησε σε βραδινή "ελαφριά" εκπομπή του ΑΝΤ1 (τα πιο σπουδαία λέγονται πάντοτε ελαφρώς) ότι γνώριζε εξ'αρχής την καταστροφή που θα έφερνε το Μνημόνιο, και είπε "κατά συνθήκη ψέμματα" στον ελληνικό λαό για να τον "καθησυχάσει" και να το αποδεχτεί.
Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του "ναι" σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!
Ο υπουργός Υγείας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι όταν ξεκίνησε το θέμα με το Μνημόνιο, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός, ενώ γνώριζε ότι τα Μνημόνια ήταν καταστραοφή για την Ελλάδα.
Για ομολογημένα ψέμματα δεν πρέπει να υπάρξουν ποινές; Ας επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη. Το Μνημόνιο κατέστρεψε χιλιάδες ζωές, και είναι υπέυθυνο για χιλιάδες θανάτους.
Δείτε το βίντεο με την ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.


 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι λαθρομετανάστες τρύπησαν μόνοι τους το φουσκωτό

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Βίντεο που αποδεικνύει το οργανωμένο σχέδιο που εξελίσσεται από τους Τούρκους, και κάποια ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία επιθυμούν την εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα με απώτερο σκοπό την εθνολογική της αλλοίωση και την αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.
Το οποίο δείχνει στην πρόσφατη τραγωδία με λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, όπου οι ίδιοι οι επιβαίνοντες να τρυπούν το φουσκωτό για να καταλήξουν στην θάλασσα, ώστε το Λιμενικό να αναγκαστεί να προχωρήσει σε διάσωση ναυαγών και να τους φέρει στην χώρα.
Προ λίγων ημερών  είχαμε αποκαλύψεις από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Λιμενικού Σώματος το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με αυτή την πρωτοφανή κατάσταση με αυτό το «θέατρο του παραλόγου» που διαδραματίζεται στο Αιγαίο: Την προώθηση από του τούρκους δουλεμπόρους σε συνεργασία με την τούρκικη Ακτοφυλακή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Ιωάννης Καραγεωργόπουλος, είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στο σημείωμα που δίνουν οι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με τον αρχιπλοίαρχο, το σημείωμα περιέχει οδηγίες, του τύπου: «Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας με μαχαίρι και οι Έλληνες θα σας σώσουν».
«Έχει βρεθεί αυτό το σημείωμα σε υπήκοο τρίτης χώρας. Τους λένε να προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν αγγλικά, να επαναλαμβάνουν τη λέξη Παλαιστίνη και να λένε ότι το όνομά τους είναι Μοχάμεντ» είπε ο Ι.  Καραγεωργόπουλος αναφερόμενος στην πρακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.
Το βίντεο αυτό δικαιώνει απόλυτα τον αρχιπλοίαρχο, και "ξεβρακώνει" γνωστούς "προοδευτικούς" χώρους, οι οποίοι έχουν μάθει να βάλλουν "επί δικαίων και αδίκων" χωρίς αποδεικτικά στοιχέια, και γνώση του εθνικού αυτού προβλήματος, της λαθρομετανάστευσης.
Στη συνέχεια του ρεπορτάζ θα παρατηρήσετε την εμπάθεια του γερμανικού δικτύου της Deutsche Welle το οποίο μιλάει για ανύπακτες κακοποιήσεις λαθρομεταναστών χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχέιο, παρουσιάζει ακόμα και έναν Τούρκο δουλέμπορα ως λαθρομετανάστη. 
Είναι εμφανές ότι οι φιλότουρκοι Γερμανοί, και με φυλετική συγγένεια ως απόγονοι των Ούνων, θέλουν να κατακλυστεί η χώρα και από αλλους πα΄ρανομους μετανάστες, βραχυπρόθεσμα για να έχουν φθηνά εργατικά χέρια στις ετοιμα΄ζομενς Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, και μακροπρόθεσαμ να μας διαλύσουν εθνολογικά, για να μην έχουν στο μέλλον καμμιά αντισταση από γηγενείς.Στην Γερμανία τα "Ράιχ" τα ονειρέυονται πάντα "χιλιόχρονα"

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »