Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η Θεωρία της «Κοίλης Γης»: Απόρρητες φωτογραφίες της NASA κόβουν την ανάσα [Βίντεο]



Η κοίλη Γη είναι θεωρία, σύμφωνα με την οποία η Γη είναι κούφια-κοίλη και περιέχει στο κέντρο της ένα κενό το οποίο είναι διαμπερές και συγκοινωνεί με την επιφάνεια απο τους δύο πόλους και φιλοξενεί υπόγεια ατμόσφαιρα και θάλασσες, ενώ διαμορφώνει υπόγεια βουνά και ηπείρους που κατοικούνται από μη ανθρώπινα όντα, ο πηρήνας της γής δεν υπάρχει και ο μανδύας περιορίζεται αναμεσα στην πάνω και κάτω επιφάνεια
Πολλοί λαοί πίστευαν σε μια κοίλη Γη.
Οι αρχαίοι Έλληνες τοποθετούσαν εκεί τον Άδη, το βασίλειο των νεκρών, οι σκανδιναβικοί λαοί τον Σβαρταλφχάιμ, έναν από τους εννέα κόσμους όπου ζούσαν οι Σκοτεινοί Νάνοι, οι αρχαίοι Εβραίοι της Σεχόλ, έμπνευση για τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους για τη μετά θάνατον ζωή στην οποία οι ψυχές τιμωρούνται ή ανταμείβονται. Οι λεπτομέρειες της «εσωτερικής Γης» αναπτύσσονται κυρίως στη λογοτεχνία της Καμπάλα.
Η Κοίλη Γη δεν αποτελεί πλέον μια θεωρία συνωμοσίας!
Η φυγόκεντρος δύναμη του «εσωτερικού φλοιού της γης», ο οποίος σπρώχνει προς τα έξω, ενάντια στη βαρυτική δύναμη του «εξωτερικού φλοιού της γης», ο οποίος ωθεί προς τα μέσα, μπορεί να είναι η ενέργεια που θερμαίνει το μάγμα.
Το μαγνητικό πεδίο στο Βόρειο Πόλο είναι αριστερόστροφο, ενώ στο Νότιο Πόλο δεξιόστροφο.
2
Αυτό είναι το άνοιγμα που εντόπισε ο Ναύαρχος Μπερντ κατά τη διάρκεια της αποστολής του στο Βόρειο Πόλο.
3
Οι δύο πτήσεις του Ναυάρχου Μπερντ πάνω από τους δύο πόλους απέδειξαν ότι υπάρχει μια «παραξενιά» στο σχήμα της Γης και στις δύο πολικές περιοχές.
4
Ο Μπερντ πέταξε στο Βόρειο Πόλο, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Από το άνοιγμα του Βορείου Πόλου προχώρησε για 1700 μίλια μέσα στην κοίλη γη. Στο ταξίδι του ανέφερε ότι εντόπισε παγωμένες λίμνες, βουνά καλυμμένα με πυκνή βλάστηση, ακόμα και τεράστια ζώα που έμοιαζαν με μαμούθ να κινούνται μέσα στους θάμνους.
5
Μια τέτοια σημαντική ανακάλυψη, την οποία ο Μπερντ χαρακτήρισε ως την «πιο σημαντική» στην ιστορία του κόσμου, θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλους.
Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές «θάφτηκαν» σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν ξεχάστηκαν.


apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Πύργος του Τέσλα αποκαλύπτεται: Mπορεί να παράγει ενέργεια για όλη την Ρωσία [Βίντεο]



Καλά κρυμμένος μέσα στα πυκνά δάση έξω από τη Μόσχα, ο μυστηριώδης «Πύργος του Τέσλα» αποκαλύπτεται για πρώτη φορά από ψηλά, από το ελικοπτεράκι του RT.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ερευνητικό κέντρο της σοβιετικής εποχής, που αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως.
Κατασκευασμένος τη δεκαετία του 1970, ο Πύργος κατασκευάστηκε αρχικά με σκοπό την έρευνα για τις συνέπειες του χτυπήματος από κεραυνό στα αεροσκάφη, καθώς και για την κατασκευή ηλεκτρομαγνητικών όπλων.
Με ύψος που ξεπερνάει τα 150 μέτρα και εμφάνιση που θυμίζει… ταινία επιστημονικής φαντασίας, ο Πύργος που πήρε το όνομα του από τον διάσημο Σέρβο επιστήμονα θα μπορούσε επίσης να παράγει ενέργεια, ικανή να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ρωσίας!
Όπως αναφέρει το RT, ο Πύργος του Τέσλα δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, καθώς έρευνες και πειράματα διεξάγονται εκεί μέχρι και σήμερα, με τις τελευταίες δοκιμές να αφορούν στην προστασία του πολεμικού αεροσκάφους Sukhoi από τους κεραυνούς…


apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

TO ΧΡΕΟΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ευρείας κλίμακος καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα.

Πραγματική κατάργηση, όχι αυτό που λέει ο λαός, «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Την Σιωνιστική Τρόϊκα αποτελούν οι δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή. Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι δαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Πιο κάτω θα προσπαθήσουμε να απλοποιήσουμε το θέμα της οικονομικής καταστροφής, και χρεοκοπίας της Ελλάδος. Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, είναι απλό. Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση προχώρησε βάσει σχεδίου, με τη βοήθεια του Σιωνιστή Σημίτη και διαδόχων αυτού. Πρώτα άδεισαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα χρήματα τα πήγαν στη τράπεζα της Ελλάδος, που είναι ιδιοκτησίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από εκεί έξω. Ακολούθησε η αποβιομηχάνιση της Ελλάδος.Τα δάνεια μας τα έδωσε η Σιωνιστική Τρόϊκα. Μας ανάγκασαν να πάρουμε δάνεια με πονηρό σκοπό, για να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Βρήκαν πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες, άφωνους ιχθείς, και πέτυχαν το σκοπό τους να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Ένα μέρος των δανείων-χρέους, είναι λογιστικό μέσω της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή δεν είναι καθαρό ρευστό χρήμα-δάνειο-χρέος. Η ΕΛΣΤΑΤ διαταχθείσα άνωθεν, από 3% έλλειμα που επέτρεπαν οι κανόνες της Ε.Ε. το πήγε λογιστικά 13%. Από τότε η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Με τα δάνεια χρέωσαν εμάς τον απλό Ελληνικό Λαό, και τα χρήματα των δανείων τα πήραν πίσω οι τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και εμείς οι Έλληνες μείναμε με το επονείδιστο χρέος στο χέρι!!! Γιαυτό δεν υπάρχει ρευστότητα στο κράτος και στην αγορά. Τα κρατικά και ασφαλιστικά ταμεία είναι άδεια. Η ανεργία οργιάζει, και οι αυτοκτονίες του Λαού πληθύνονται!
Το χρέος είναι μη βιώσιμο, αφού ανέρχεται στο 180% του ΑΕΠ. Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με Σεισάχθεια, δηλαδή άμεσο διαγραφή του χρέους, είτε με συμφωνίες με τους εταίρους στην Ε.Ε., είτε μονομερώς, αλλιώς με το τεράστιο αυτό χρέος δεν θα επιβιώσουμε.
Όμως οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες δεν συμφωνούν, μας θέλουν για πάντα χρεομένους. Σεισάχθεια σημαίνει διαγραφή του χρέους, ολική ή μερική. Ή μαζί θα σωθούμε, ή μαζί θα καταστραφούμε!!!
Έγιναν πολλές διαγραφές χρέους κρατών στη παγκόσμια ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά. Η Γερμανία το 1953 ανεστήθη χάρη στη διαγραφή του χρέους. Αυτό μην το ξεχνά. Η φτωχή Ελλάδα τότε τη βοήθησε.
Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος πιέζει για μια διάσκεψη για το χρέος, στα χνάρια αυτής της διάσκεψης που έσωσε τη Γερμανία από τη μεταπολεμική οικονομική άβυσσο.
Η Ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφεί η αδιαλλαξία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, της οποίας οι Ευρωπαίοι ηγέτες τυγχάνουν πιόνια και μαριονέτες.
Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόϊ, ( Ο Σαμαράς της Ισπανίας), να ζητήσει τα χρήματα του Ισπανικού Λαού πίσω από τη διεθνή Σιωνιστική κυβέρνηση, εάν τολμά. Τα χρήματα των Λαών της Ε.Ε. ΔΕΝ πήγαν στον Ελληνικό Λαό, αλλά στα ταμεία των Σιωνιστικών τραπεζών. Οι κυβερνήσεις πιόνια της Ε.Ε. έχουν ποτίσει τους λαούς των με την ιδέα ότι οι Έλληνες τα «φάγανε». Εάν τα είχαμε φάει, δεν θα αυτοκτονούσαμε κατά χιλιάδες!!!
Είναι απλό, εάν τα χρήματα από τα δάνεια είχαν πάει στον Ελληνικό Λαό, η Ελλάδα σήμερα ΔΕΝ θα ήταν χρεοκοπημένη, αλλά θα ήταν σε ανάπτυξη. Τα χρήματα των δανείων τα «φάγανε» οι Γερμανοί με τα σκάνδαλα της SIEMENS, και με τους εξοπλισμούς-μίζες. Μη ξεχνάτε τα υποβρύχια που γέρνουν, και άλλα σκάνδαλα. Τα χρήματα τα «φάγανε» οι Σιωνιστικές τράπεζες με τη διάσωσή τους, και τελικά –ότι απέμεινε- τα «έφαγε» η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση με τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα χρήματα δεν πήγαν στον Ελληνικό Λαό, ή στην Ελλάδα. Αντιθέτως ο Λαός συνεισέφερε με θυσίες, για να σωθεί η Ε.Ε. που την ληστέψανε οι παγκόσμιοι δικτάτορες, γνωστοί σαν γύπες & κοράκια. Εάν τα χρήματα είχαν πάει στην Ελλάδα, θα είχαμε μια ΑΝΑΠΤΥΞΗ θαυμαστή. Σήμερα θα μιλούσαμε για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας, και όχι για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Όλοι αυτοί οι Σιωνιστές ηγετίσκοι της Ε.Ε. δεν είναι τίποτε άλλο παρά ορτινάντσες, υπάλληλοι, πιόνια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, και του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο νέος Πρωθυπουργός πρέπει να πεί στα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ότι εμείς πληρώνουμε τα δάνεια, και εμείς έχουμε το «πάνω χέρι».


Από τους Ρώσους δεν θέλουμε χρήματα, αλλά αμυντική στρατιωτική βοήθεια, από κακές διαθέσεις των γειτόνων, οι οποίοι υποκινούνται από τα αρπακτικά της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας. Κατά τις διαπραγματεύσεις στη σύνοδο της Ε.Ε. να μπεί στο παιχνίδι και το κατοχικό δάνειο, και οι πολεμικές επανορθώσεις, που συνεχίζει να τα χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα. Η Γερμανία είναι ο μεγάλος «Μπαταχτζής». Η Γερμανία με τους Χριστοφοράκους μας λήστεψε. Τέλειο ηθικό παράδειγμα για όλο το κόσμο!!!
Η νέα κυβέρνηση μας έκανε εθνικά και πατριωτικά υπερήφανους, μας έκανε να ξανα-βρούμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, που την είχαμε χάσει με την υποτέλεια και δουλοπρέπεια των Σαμαρο-Βενιζέλων.
Οι Σημίτιδες- ΓΑΠ- Ντόρες- Χάνες-Μισέλες-ΣαμαροΒενιζέλοι- & Παπούλιες, υπόγραφαν στα τέσσερα πεσμένοι, όλα τα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυ-νομοσχέδια, εφαρμοστικούς νόμους, που
υποδούλωσαν το Λαό, και από το άλλο χέρι έστελναν τα δάνεια-χρήματα στο Μεγάλο Αδελφό, μεγάλο αφεντικό τους Ρότσιλντ!
Όλοι οι ανωτέρω προώθησαν την απο-βιομηχάνιση της Ελλάδος, προκάλεσαν ανεργία, άνοιξαν τα σύνορα στους εισβολείς παράνομους λαθρομετανάστες, και τελικά χρεοκόπησαν την Ελλάδα, διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν από το Μεγάλο Αφεντικό τους.
Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο, που όχι μόνον δεν μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους να μη προλαβαίνουμε. Εξόντωση του Λαού έως εσχάτων. Θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να δηλώσει τέλεια υποταγή στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή να τον εξαφανίσουν.
Έλληνες, οι Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε. είναι πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα! Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν, να ξεχρεώσουμε το χρέος αυτό διότι είναι μη βιώσιμο, επαχθές και επονείδιστο. Γιαυτό ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος, δημιουργούν πολεμικές κρίσεις με τους γείτονες, έτσι ώστε να φοβόμαστε, και να εκλιπαρούμε τη βοήθειά τους, πληρώνοντας κάθε μήνα τα τοκοχρεολύσια!!!
Οι Κοσμοκράτορες ενδιαφέρονται για ένα παγκόσμιο καθεστώς που λέγεται χρεοκρατία των λαών της Γης. Αγγλιστί DEBTOCRACY.
Τελειώνοντας υπενθυμίζω ότι το Ευρώ έγινε για την ισχυρώς οικονομικά Γερμανία. Όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης υποφέρουν από το Ευρώ.
Προϋπόθεση για επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα είναι η διαγραφή του χρέους. Δραχμή με επαχθές και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα!!! Με το βραχνά των τοκοχρεωλυσίων ΔΕΝ επιβιώνουμε!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »