Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Επτά επώνυμοι ενώνουν τις φωνές τους: Let's do it Greece!

%ce%95%cf%80%cf%84%ce%ac %ce%95%cf%80%cf%8e%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%bf%ce%b9Τι κοινό έχουν οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Κάρμεν Ρουγγέρη, Δούκισσα Νομικού, Γιάννης Καστανάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λένα Δανιηλίδου και Λευτέρης Πετρούνιας;

Στηρίζουν ενεργά τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράση της Χώρας, την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”!
Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές,νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να ενώσουν όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη αγκαλιά εθελοντισμού και προσφοράς. Μέσα σε μία μόνο ημέρα, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, περιφέρειες,  φορείς και πολίτες συντονίζονται για να φροντίσουν και να ομορφύνουν πλατείες, πάρκα, γειτονιές, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά και δάση, ένα όνειρο που έχει πλέον αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές, φορείς, σχολεία και ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Επτά επώνυμοι, την έβδομη χρονιά της εκστρατείας, στέλνουν ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και καλούν όλους εμας, την Κυριακή 29 Απριλίου, να δώσουμε λίγη από τη δύναμή μας για ένα κοινό σκοπό: Να συντονιστούμε 150.000 εθελοντές την ίδια ημέρα, σε όλη την Ελλάδα, για μια μεγάλη δράση εθελοντισμού με επίκεντρο το περιβάλλον.

Οι δράσεις αυξάνονται καθημερνά στον πανελλαδικό χάρτη της εκστρατείας. Μην χάνεις χρόνο! Μπες στο www.letsdoitgreece.org, διάλεξε δράση και γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών της πανελλαδικής εκστρατείας “Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” ευχαριστεί θερμά την AssetOgilvyPublicRelations, Εθνικό Υποστηρικτή της Εκστρατείας, για την στήριξη κι επικοινωνία της δράσης και την Bold Ogilvy & Mather για την επιμέλεια του σεναρίου του βίντεο, όπως και τους επτά Πρεσβευτές που συνεισέφεραν στη δημιουργία του.

Την Κυριακή 29 Απριλίου, πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη χώρα που αγαπάμε!
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν μεταξύ της Ελληνικής κοινωνίας, ότι κατά τις πρόσφατες συνομιλίες εδώ στην Αθήνα, μεταξύ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΤΣΙΠΡΑ-πίσω από κλειστές πόρτες- συνεφωνήθηκε Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Η Διχοτόμηση θα γίνει στον 25ο Μεσημβρινό, χωρίζοντας το Αιγαίο σε Δυτικό & Ανατολικό.
Οι Τούρκοι βλέποντας τις υποχωρήσεις των Ελλήνων, τους ανοίγει η όρεξη, σε λίγο θα φθάσουν στην ΤΗΝΟ & ΠΑΡΟ!!
Ήδη τους δώσαμε τον Αστέρα,-( Ξενοδοχείο)- στη Βουλιαγμένη. Ήδη έφθασαν στο ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ.
Το Δυτικό Αιγαίο στους Έλληνες, και το Ανατολικό Αιγαίο στους Τούρκους.
Σκοπός των Κοσμοκρατόρων, να συμμετάσχουν οι Τούρκοι στο μοίρασμα των Πετρελαίων του Αιγαίου, και να έχουν δικαίωμα στην Α.Ο.Ζ. του Αιγαίου.
Προς το σκοπό αυτό η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ, διέταξε το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, όποιος Εθνικιστής
Πατριώτης, τολμήσει να προσεγγίσει τα νησιά-βραχονησίδες του Ανατολικού Αιγαίου, να του απαγορευθεί.
Οι Έλληνες ΔΕΝ μπορούμε να πάμε στις βραχονησίδες να ψαρέψουμε, μας το απαγορεύει το Λιμενικό Σώμα, μόνον οι Τούρκοι ψαράδες επιτρέπονται………………
Δηλαδή απαγορεύεται να υψώνουμε Ελληνικές Σημαίες στα νησιά του Αν. Αιγαίου, με την αιτιολογία ότι κάνουμε ζημιά στη προδοτική εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ.
Έχουμε την περίπτωση ΙΜΙΑ, στα νησιά ΦΟΥΡΝΟΙ.
ΣΗΜΙΤΗΣ & ΤΣΙΠΡΑΣ ίδια ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Είναι και οι δύο ΔΟΥΛΟΙ των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Διχοτόμηση του Αιγαίου είναι απόφαση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και οι ΔΟΥΛΟΙ & Μ@λ@κες πολιτικοί μας εκτελούν, ηλιθίως!!!
Για να μη χάσουν τους Τούρκους προς ΡΩΣΙΑ μεριά………..
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κατά την επίσκεψη στο Καστελόριζο έπαιξε πατριωτικό παιχνίδι, και εξεφώνισε πατριωτικό λόγο, για τους αφελείς Έλληνες.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!
ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
Είπε ότι, από το Καστελόριζο μέχρι τους Οθωνούς (Κέρκυρα), και από Έβρο μέχρι Γαύρο, τα Ελληνικά σύνορα είναι απαραβίαστα, ενώ άλλα συμφωνεί με τους Τούρκους-Αλβανούς-Σκοπιανούς. Είναι υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ύψωσης της Ελληνικής Σημαίας απαγορεύεται, ενώ κάθε βραχονησίδα του Ανατολικού Αιγαίου, μερίμνη της Ελληνικής Κυβερνήσεως, έπρεπε να έχει και μιά Ελληνική Σημαία επάνω, προς προστασία της Ελληνικής Α.Ο.Ζ., και του Αιγαίου, από τους Τούρκους.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ήλθε με εντολή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να δώσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων, και τη ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟ στους Τούρκους.
Το περίεργο είναι ότι η ΗΓΕΣΙΑ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, και η Εκκλησία- (Ιερώνυμος)-, τον υποστηρίζει, χωρίς να αντιληφθούν τον ύποπτο ρόλο του.
Δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι τους « Έλληνες» πολιτικούς……
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ήλθε -(Εντολή ΡΟΤΣΙΛΝΤ)-, για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, και ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ, είναι Εθνομηδενιστές, Διεθνιστές, στην υπηρεσία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και ως εκ τούτου ΝΕΝΕΚΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »