Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ TU-154
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ
Ως τώρα τέσσερα (4) τραγικά γεγονότα συνέβησαν σε βάρος της Ρωσίας, λόγω ανάμειξης αυτής εις τον πόλεμο της Συρίας, και υποστήριξης στο καθεστώς ASAD.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία ήθελε τη Συρία απροστάτευτη, να την κάνει όπως το ΙΡΑΚ, και τη Λιβύη, και τον ASAD όπως τον ΣΑΝΤΑΜ & ΚΑΝΤΑΦΙ.
Η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (γνωστή ως ΕΛΙΤ), ήθελε να επιβάλλει ποινή θανάτου στον ASAD, όπως έκανε στον ΣΑΝΤΑΜ & ΚΑΝΤΑΦΙ.
Η ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ ανεμείχθη στον πόλεμο στη ΣΥΡΙΑΣ για δικά της Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά συμφέροντα.
Η ΕΛΙΤ ήθελε τη ΣΥΡΙΑ να καταληφθεί από τους λεγεωνάριους Ισλαμιστές της ISIS.
ΕΛΙΤ είναι οι κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ-ΣΟΡΟΣ, κλπ.
Η ΕΛΙΤ ήθελε τη ΣΥΡΙΑ δική της, για Γεωπολιτικούς σκοπούς, για το ενεργειακό, και για την ασφάλεια του Ισραήλ…………….
Η ΕΛΙΤ τιμωρεί με τρομοκρατικές ενέργειες όσους αντιτίθενται στα συμφέροντά της.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση διαθέτει ως επιθετικά όπλα, τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, το ΝΑΤΟ, και τους μισθοφόρους πολεμιστές του ISIS.
H ΡΩΣΙΑ πλήρωσε ακριβά την ανάμειξή της στη ΣΥΡΙΑ με τέσσερες περιπτώσεις, και πολλά θύματα.
1.-Στην έρημο της Μέσης Ανατολής, με τη συντριβή αεροσκάφους πολιτικής αεροπορίας με 300 θύματα, όλους Ρώσους τουρίστες.
2.-Η πτώση Ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους επάνω από τη Τουρκία, από βολή Τουρκικού αεροσκάφους, διότι παρεβίασε τον Τουρκικό εναέριο χώρο, όπως λένε οι Τούρκοι. (Τότε η Τουρκία ήταν μονόπλευρα ταγμένη υπέρ της ΕΛΙΤ).
3.-Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, και το διαδίκτυο, η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη διοργανώθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της ΕΛΙΤ……………
4.-Η συντριβή του TU-154 στον Ρωσικό εναέριο χώρο, και στα Ρωσικά χωρικά ύδατα, έξω από το Σότσι. Το TU-154 μετέφερε Ρωσική Στρατιωτική μπάντα μουσικής (92 μουσικούς), για ψυχαγωγία των ανδρών του Ρωσικού εκστρατευτικού σώματος, για τις εορτές των Χριστογέννων-Πρωτοχρονιάς.
Τα αίτια θα τα αποκαλύψουν τα μαύρα κουτιά, αλλά θα τηρηθούν μυστικά………………
Όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων η ΕΛΙΤ έχει δικούς της πράκτορες μέσα στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, αφού το αεροπλάνο ήταν Στρατιωτικό, και ξεκίνησε από Ρωσικά Στρατιωτικά Αεροδρόμια!!!!!!!!!!!!!!
Τεχνητή βλάβη, και ανθρώπινο λάθος, δήλωσε η Ρωσική Κυβέρνηση.
Η Ρωσία γνωρίζει τη παγκόσμια απειλή που πηγάζει μέσα από την Σιωνιστική ΕΛΙΤ, αλλά κάνει υπομονή, περιμένει την άφιξη στην εξουσία των ΗΠΑ, του DONALD TRUMP, ώστε σε συνεργασία με τον ΠΟΥΤΙΝ, να αποφύγουν τον Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, στον οποίο εξωθεί (με πονηρά παιχνίδια), η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Ε.Ε. περιορίζεται σε οικονομικό μποϊκοτάζ κατά της Ρωσίας, ενώ η ΕΛΙΤ κάνει τρομοκρατικές ενέργειες.
Η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι «μανούλα» στις τρομοκρατικές ενέργειες. (Βλέπε εκτέλεση προέδρου ΚΕΝΕΝΤΥ, δίδυμους πύργους της N.Y.C., Τρομοκρατία των ISIS σε Γαλλία-Βέλγιο-Γερμανία, κ.λ.π.
Οι δίδυμοι πύργοι έγιναν για να βγάλουν την Αμερική στον πόλεμο, εναντίον του ΙΡΑΚ, και να κρεμάσουν τον ΣΑΝΤΑΜ…………….
Σύμφωνα με τα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ, η ΕΛΙΤ απειλεί και τη ζωή του DONALD TRUMP!!!
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ δήλωσε ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν συνεργασία της ΕΛΙΤ με ISIS.
Η ΕΛΙΤ δρα σιωπηρώς από τα διεθνή παρασκήνια-εκ του ασφαλούς- με δυνάμεις κρούσεως τις ΗΠΑ του ΟΒΑΜΑ-ΧΙΛΑΡΙ,- ΝΑΤΟ- & ISIS.
Ο πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ είναι εξοργισμένος με την ΕΛΙΤ, αλλά δεν θέλει να αντιδράσει με Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο. Περιμένει τον πρόεδρο TRUMP για συνεργασία!!!
Η Ελληνική οικονομική κρίση είναι έργο, της ΕΛΙΤ, για Γεωπολιτικούς σκοπούς…………
Η Ρωσική Κυβέρνηση δεν λειτουργεί «εν-θερμώ», αλλά ψύχραιμη αντιμετωπίζει την πολεμική προκλητικότητα-επίθεση της ΕΛΙΤ.
Αυτά συμβαίνουν στον Πλανήτη-Γη, ενώ η ανθρωπότητα της Γης κοιμάται…………..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »