Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ. VIDEO


προμαχωνας σημαιαΗ απόλυτη ξεφτίλα της Ελλάδας
Χωρίς την Ελληνική σημαία εδώ και αρκετούς μήνες ήταν το τελωνείο του προμαχώνα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Κανένας από τους αρμόδιους φορείς δεν ευαισθητοποιήθηκε τόσο καιρό για να τοποθετήσει την γαλανόλευκη σε ένα από τα ιστορικότερα σημεία της χώρας μας. Σε ένα σημείο που οι φωνές των ηρώων μας είναι ακόμη ζωντανές.
Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή έδωσε το παρόν και τοποθέτησε ψηλά τη γαλανόλευκη.
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την απουσία της Ελληνικής Σημαίας από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
«Στο διαλυμένο, ανθελληνικό και υπόδουλο κράτος του γραικιλιστάν, ο,τιδήποτε Εθνικό οφείλει να καταπνίγεται. Από τη μία, τα απεριόριστα κονδύλια για τις Μ.Κ.Ο. που ασχολούνται δήθεν με τα «ανθρώπινα δικαιώματα», ενώ στη πραγματικότητα έχουν αποκλειστικά ανθελληνική δράση κι από την άλλη εικόνες σαν κι αυτές από το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. …
» Εδώ και καιρό, είχε πάψει να υπάρχει Ελληνική Σημαία αναρτημένη. Yπήρχαν μόνο η βουλγάρικη και αυτή της ευρωπαϊκής ένωσης. O δήμος Σιντικής στον οποίο υπάγεται ο σταθμός δήλωνε πώς έχει γίνει δωρεά μια μεγάλη σημαία, αλλά δεν έχει μηχάνημα να τη βάλει, το κράτος αδιαφορούσε κι έτσι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα παρέμεναν χωρίς Ελληνική Σημαία.
» Το Σάββατο το μεσημέρι, δεκάδες μέλη της Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής, αφού συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτηση της Σημαίας κι αφού εξασφάλισαν την παρουσία ανυψωτικού μηχανήματος, πήγαν στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.
Δείτε το βίντεο
 


votegreece
Διαβάστε περισσότερα » »

Κανονισμός «σκούπα» για σπόρους ψηφίζεται στις Βρυξέλλες – Στην παρανομία οι παλιές ποικιλίες;

biopoikilothtaΑγρότες κρατήστε σπόρους. Θα σώσετε τον εαυτό σας και τον κοσμάκη.


Με τη βιοποικιλότητα να χάνεται και τις παλιές ποικιλίες να απειλούνται, διότι δεν προστατεύονται από επιχειρήσεις ή ιδρύματα, οι οργανώσεις «Πελίτι» και «Αιγίλοπας» προοειδοποιούν ότι η χαριστική βολή θα έρθει από την Κομισιόν, με νέα οδηγία για τους σπόρους.
Για τον κίνδυνο να μπουν στην «παρανομία» πολλές εμπορεύσιμες παραδοσιακές ποικιλίες φυτών, όπως τα βερίκοκα Μπεμπέκου και Διαμαντοπούλου ή η «αναβιωμένη» ποικιλία Ζέας (δίκοκκο σιτάρι), προειδοποιούν οργανώσεις από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στην εκδήλωση που οργάνωσε στις 21 Ιανουαρίου το Δίκτυο «Αιγίλοπας» και το«Πελίτι» με τη συμμετοχή της αυστριακής οργάνωσης «Κιβωτός του Νώε» και των ελληνικών δικτύων «Οικοκοινότητα» και «Δρυάδες», δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση της βιοποικιλότητας μέσω της προστασίας και της αναπαραγωγής των παλιών παραδοσιακών ποικιλιών, ενώ τονίστηκε το δικαίωμα των παραγωγών να καλλιεργούν και να ανταλλάζουν ελεύθερα τους σπόρους.
Σχέδιο Οδηγίας
Η προσπάθεια αυτών των οργανώσεων σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του «Πελίτι», Βάσω Κανελλοπούλου, κινδυνεύει από το Σχέδιο Οδηγίας που έχει προτείνει από τον Νοέμβριο του 2012 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ζητά από όλες τις ποικιλίες να εγγράφονται σε έναν εθνικό κατάλογο, για τον οποίο υπάρχει ένα συγκεκριμένο κόστος εγγραφής και δοκιμής στο χωράφι. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Ζαγκίλη, που μίλησε στην εκδήλωση, το κόστος εγγραφής για τις παραδοσιακές ποικιλίες θα ανέρχεται στο 10% του κανονικού, μόλις υπογραφεί η σχετική ΚΥΑ. Το θέμα είναι ότι ο ευρωπαϊκός κανονισμός που ετοιμάζεται αυτή την περίοδο και αναμένεται να ψηφιστεί τον Μάρτιο, θα περιλαμβάνει γεωγραφικούς περιορισμούς για τις παλιές ποικιλίες, για παράδειγμα αχλαδιές Κοντούλες θα μπορούν να καλλιεργούνται μόνο στην Κόρινθο, καθώς και άλλους περιορισμούς σε ποσότητες σπόρων και στη διακίνησή τους.
Εξαφάνιση ντόπιων ποικιλιών
Η κυρία Κανελλοπούλου είπε ότι τα τελευταία 50 χρόνια έχουν αποδειχθεί καταστροφικά για τη βιοποικιλότητα στη χώρα μας, καθώς μόνο το 1% των ντόπιων ποικιλιών σίτου και το 2-3% των ντόπιων ποικιλιών λαχανικών συνεχίζουν να καλλιεργούνται. Την ίδια στιγμή η ζήτηση από τους καταναλωτές αυξάνεται και δημιουργεί μία νέα αγορά με μικρό μερίδιο και καλές προοπτικές, όπως για το σιτάρι«Ζέας».
Τράπεζα Γενετικού Υλικού σε παρακμή
Μεγάλη σημασία έχει η Τράπεζα Γενετικού Υλικού που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με χιλιάδες ποικιλίες και είδη στα ψυγεία, που όμως είναι υποστελεχωμένη και υποχρηματοδοτούμενη. Τα προβλήματα τα γνωρίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,Θανάσης Τσαυτάρης, που είναι καθηγητής Γενετικής στη Θεσσαλονίκη και τα χρήματα μπορούν να βρεθούν μέσω του FAO και της Ε.Ε. Μάλιστα, στην εκδήλωση ειπώθηκε ότι εάν αυτά τα είδη και οι ποικιλίες δεν καλλιεργηθούν και δεν αναπαραχθούν στο χωράφι, θα υποβαθμιστούν. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ένας διατηρητής (π.χ. το υπουργείο ή το ΕΘΙΑΓΕ) και ένας αγρότης, ώστε χωρίς υψηλό κόστος να εγγράψουν στους καταλόγους τις παλιές παραδοσιακές ποικιλίες, πριν το απαγορεύσει ο νέος κανονισμός που ετοιμάζεται στις Βρυξέλλες.(agronews)
prisonplanet
Διαβάστε περισσότερα » »

Παράκληση η είδηση αυτή να κάνει το γύρo του κόσμου

Από τον Καθηγητή του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη

Παρά την σπουδαιότητα του Καστελόριζου, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανησυχητικές. Από τον Νοέμβριο υπάρχουν πληροφορίες πως η Τουρκία αμφισβητεί νομικά το δικαίωμα του συμπλέγματος των νησιών του Καστελόριζου να έχουν υφαλοκρηπίδα. Καλούμε όλους τους Έλληνες, Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια...κάρτα ή επιστολή στο Καστελόριζο .

Επιμένουμε να σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι αυτό του Ελληνισμού. Μια υλοποιημένη και όχι άυλη παρουσία μας σηματοδοτεί πολλά.

Μια μικρή θυσία, να αγοράσουμε, να γράψουμε και να ταχυδρομήσουμε μια κάρτα, θα αναδείξει στους πάντες πως αυτό το νησί που δένει Ελλάδα και Κύπρο δεν το ξεχνάμε, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται.

Βλέποντας το Καστελόριζο από ένα χάρτη της ανατολική Μεσογείου, θα δείτε πως το νησί αποτελεί ένα κόμβο, που δένει γεωπολιτικά την Ελλάδα με την Κύπρο μας.
Χωρίς το Καστελόριζο, τα χωρικά ύδατα των ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, θα τέμνονταν κάθετα από ένα θαλάσσιο σύνορο μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου, καθιστώντας αδύνατη, την δυνατότητα κοινής Ελλαδοκυπριακής συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου, όπως επίσης και την δυνατότητα ενεργοποίησης του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος,.

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο), αν τύχει σωστής πολιτικής και οικονομικής διαχείρισης, με γνώμονα πάντοτε το εθνικό συμφέρον, θα μπορεί να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν την χώρα και να την βγάλουν από τα αδιέξοδα που την οδηγούν επιλογές υποτέλειας τύπου ΔΝΤ..
Σύμφωνα με τον Καθηγητή Γεωλογίας Αβραάμ Ζεληλίδη του Πανεπιστημίου της Πάτρας, «αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη "Ηρόδοτος", που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια» [1]. Ο καθένας μας λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί την τοπο-στρατηγική σπουδαιότητα του Καστελόριζου, χωρίς το οποίο Ελλάδα και Κύπρος δεν θα μπορέσουν να οριοθετήσουν την Αποκλειστική Οικονομική τους Ζώνη.

Αναφερθήκαμε ήδη στην σπουδαιότητα της πρόσφατης συμφωνίας καθορισμού της ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ. Η Κύπρος έχει ήδη κάνει παρόμοιες κινήσεις επί Τάσσου Παπαδόπουλου με την Αίγυπτο και τον Λίβανο. Απορήσαμε γιατί η Ελλάδα δεν κάνει παρόμοια κίνηση αφού η οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, δεν αποτελεί μόνο οικονομική προτεραιότητα, αλλά αποτελεί εθνική ανάγκη για την επιβίωση του Ελληνισμού στον γεωπολιτικό χάρτη, και αυτό διότι τα χωρικά μας ύδατα συμπίπτουν, και αυτό οφείλεται στις δυνατότητες που μας παρέχει η ευλογία της ύπαρξης του Καστελόριζου ....;»

Υπάρχει ακόμη κι άλλο κείμενο, αλλά είπα να μην σας κουράσω, Τα σπουδαιότερα τα διαβάσατε.

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΡΕΥΝΑ:OMΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ

Η ομάδα Κατράκη ιδρύθηκε από τον ίδιο τον καθηγητή Κατράκη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όπου είχε ως έργο της, την καταγραφή μεταλλευμάτων και ορυκτών στον Ελλαδικό χώρο, καθώς και ειδικών μεταλλευμάτων, όπως το δυσεύρετο όσμιο όπου κοστίζει…… 65.000 ευρώ το γραμμάριο… Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια και τελειώνει στην Λήμνο… την περιοχή δηλαδή που οι Τούρκοι  διεκδικούν …… !!!!

Αυτά τα οποία σας λέω δεν έχουν βγει από το στομάχι μου ή από κάποια φαντασία πάντα μιλάμε με αποδείξεις!!!! Για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ότι η κρίση ειδικά στην Ελλάδα είναι ένα φιάσκο των μασόνων αλλά και ότι κάποιοι δημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια βγήκαν και είπαν ότι η Ελλάδα έχει φυσικό πλούτο χωρίς όμως να λένε από πού το έμαθαν.

Σας παραθέτω το δυσεύρετο πλέον βιβλίο του Στ. Κατράκη όπου είχε γράψει για τις έρευνες όπου είχε κάνει η ομάδα του τότε και τι είχαν βρει!!!! Έτσι λοιπόν θα καταλάβετε γιατί χρεώθηκε η Ελλάδα μας σκόπιμα και ήρθαμε σε αυτά τα χάλια, για να μας χρεώσουν σε ανύπαρκτα χρέη και να μας πάρουν τον φυσικό μας πλούτο!!!!


1

Όσοι επιθυμούν να διαβάσουν το σπάνιο αυτό βιβλίο με τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος μας όποιος το ζητήσει μπορούμε να το αποστείλουμε με email daylight2012@yahoo.gr

Διαβάστε όμως και το βιβλίο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ του στρατηγού Γ.Γ. Αλυφαντή, Α’ ΕΚΔΟΣΗ , για λεπτομέρειες… αλλά και για τα ρουμπίνια που υπάρχουν στον λόφο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη… και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής.

Στο εξώφυλλο του Ελληνικής Οικονομίας  του Ιουλίου 1980 ο Στ. Κατράκης. Καθηγητής μεταλλειολόγος στο Ε.Μ.Π., πρόεδρος της ΕΠΕΟ (Επιτροπή Προβολής Ελληνικής Οικονομίας), ήταν ενας από τους ποιο κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες. Αυτές όμως ήταν οι << φανερές >> ιδιότητες του. Σύμφωνα πάντα με τους θιασώτες της << Ομάδες Ε >>, ο Κατράκης υπήρξε μέλος της και δημιούργησε μια υπό-ομάδα της γνωστή ως << Ομάδα Κατράκη >>, η οποία ασχολήθηκε εντεταμένα μεταξύ άλλων με την αποκρυπτογράφηση των << κειμένων >> του Αριστοτέλη.

Άλλωστε η ίδια η  Ελληνική Οικονομία  κάθε άλλο παρά αποκλειστικά οικονομικό έντυπο ήταν. Αν παρακολουθήσει κάποιος την ύλη αύτη θα διαπιστώσει μια έντονη Ελληνοκεντρικότητα, που αφορά σε όλους τους τομείς:

Από οικονομία μέχρι ιστορία και κοινωνική παρέμβαση!!!!

Ας δούμε όμως ένα σύντομο βιογραφικό του Γεωργίου Γκιόλβα όπου είναι ενας από τους μοναδικούς όπου μίλησε για αυτήν την ομάδα αλλά και ότι παραδεχόταν φανερά ότι ήταν μέλος της ομάδας << Ε >>, από τους πρώτους με πολλές αποδείξεις που αντί να αποδεικνύουν ότι δεν ήταν όλες οι αποδείξεις λένε ότι ήταν:

Γεννήθηκε το 1920 και σπούδασε πυρηνική φυσική και μηχανολογία στα πανεπιστήμια της Βοστώνης και Πάντοβα αντίστοιχα. Είναι ο ιδρυτής του Ανεξάρτητου Κέντρου Πυρηνικών και Επιστημονικών Ερευνών ενώ γεγονός είναι οι συγκεκριμένες συνεργασίες του με τη ΝΑΣΑ το ΝΑΤΟ αλλά και το Δημόκριτο στην χώρα μας. Επίσης έχει λάβει διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας λόγω των εκατοντάδων εφευρέσεων του κυρίως σχετικά με τη σύντηξη της ύλης όπου όλες είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό. Το αμυντικό σύστημα Άρτεμις το ηχητικό κανόνι Γκιόλβα και το μυθικό(;) << υπερόπλο >> Μπέβατρον είναι τρεις από τις γνωστότερες εφευρέσεις του. Γνωριζόταν επίσης και είχε ιδιαίτερες φιλίες με τον Αλβέρτο Αϊνστάιν όσο και με τον Νίκολα Τέσλα!!!!

Αισθάνεται δέος κανείς όταν διαβάζει το βιογραφικό του. Από την άλλη ήταν ο μοναδικός άνθρωπος ως τότε όπως είπα και ποιο πάνω ο οποίος υποστήριξε ανοικτά ότι ήταν μέλος της ομάδας << Ε >>!!!! Επίσης σε μια τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2003 υποστήριξε ότι μετά από μακροχρόνια μελέτη των κειμένων του Αριστοτέλη κατάφερε μέσω αυτών των κειμένων να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο αντίγραφο των διαστημόπλοιων που χρησιμοποιούσαν οι << Έλληνες >> από τον Σείριο, το οποίο και φυλάσσεται καλά στον Όλυμπο προφανώς μαζί με το υπέρ-όπλο Μπέβατρον, το οποίο σε κάποια συνέντευξή του υποστήριξε ότι βρίσκεται εκεί. Υποστήριζε επίσης και αυτός ότι οι Έλληνες έχουν θεϊκή προέλευση και ότι ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος!!!!

Τι είχε αναφέρει ο Γ. Γκιόλβας για την << ομάδα Κατράκη >>:

Η ομάδα του καθηγητή Στ. Κατράκη ήταν μια μυστική υποομάδα, μπορούμε να πούμε, της << Ομάς Έψιλον >>. Ο Στ. Κατράκης ήταν μέλος του συμβουλίου, ενώ υπήρχαν και εργάζονταν σε αυτήν και κάμποσοι άλλοι επιφανείς επιστήμονες. Μέλημα της ομάδας αυτής ήταν κυρίως η αποκρυπτογράφηση αρχαίων Ελληνικών κειμένων και η αξιοποίηση τους στο χώρο της επιστήμης.
Ήμουν στην ομάδα Κατράκη, την μυστική ομάδα που αποτελούσαν διακεκριμένοι επιστήμονες και η οποία μεταξύ άλλων ασχολήθηκε παράλληλα με τη ΝΑΣΑ ώστε να αποκρυπτογραφήσει τα κείμενα του Αριστοτέλη!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Βεβαίωσης
Ο Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Συντονιστικής Επιτροπής Προβολής Ελληνικής Οικονομίας, καθηγητής μεταλλειολόγος μηχανικός αρ. Σταύρος Κατράκης, πρόεδρος της εταιρείας Ερευνών και Εφευρέσεων.

Βεβαιώ ότι,

Ο κ. Γεώργιος Γκιόλβας, μηχανολόγος μηχανικός διεξάγει από ετών επιτυχείς έρευνες σε προωθημένα επιστημονικά και τεχνολογικά προβλήματα. Από τριετίας, η επιστημονική του δραστηριότης συγκεντρώνεται στην επίλυση του ενεργειακού προβλήματος και ειδικώς στην κατασκευή πρωτοτύπου κινητήρος, βασιζόμενου σε δική του μέθοδο πυρηνικής συντήξεως.



2
Ο Γκιόλβας!!!!

Οι εφευρέσεις του κ. Γεωργίου Γκιόλβα χαρακτηρίζονται από ιδιοφυή πρωτοτυπία και συνιστώ ανεπιφύλακτα κάθε δυνατή συμπαράσταση στο έργο του.


Εν Αθήναις 16 Ιουνίου 1980

Ο Βεβαιών,

Στ. Κατράκης

3

Η βεβαίωσης!!!!

Επίσης υπάρχουν και επιπλέον στοιχεία από τις συνεντεύξεις του σχετικά με τα πειράματα σύντηξης, την φωτοδέσμη!!!!

Η ουσία είναι ότι ο κ. Γκιόλβας, τα χρήματα που έβγαζε από τις δε­κάδες πετυχημένες επινοήσεις του, τα διέθεσε όλα για τον εξοπλισμό του ερευνητικού του κέντρου και για τις νέες επιστημονικές του έ­ρευνες. Οχτακόσια(!!!!!) εκατομμύρια έχει δαπανήσει για την ερευνά του πάνω στη σύντηξη της ύλης, πρό­γραμμα που εφαρμόζεται μόνο σε προηγμένα τεχνολογικά κράτη με τους υψηλούς προϋπολογισμούς. Και ενώ ισχυρίζεται έχει φτάσει πολύ κοντά στην επιτυχία, αναγκάστηκε να σταματήσει το όλο πρόγραμμα. Ο λόγος; Το οίκημα στο οποίο πειραματιζόταν και που του είχε διαθέσει ο Εμπειρίκος στο συμβολικό ποσό των 1000 δρχ. το μήνα, το πήραν οι κληρονόμοι του μεγαλοεπιχειρηματία. Μάταια ζητούσε μέχρι τότε κάποιο χώρο απ’το δημόσιο για να συνεχίσει!



4
Το περίφημο ηχητικό κανόνι του Γκιόλβα!!!!

Σαράντα πέντε τόνους ζυγίζει το << κύκλοτρον >> που διαθέτουμε για τα πειράματα!!!! Σήμερα είναι αποσυναρμολογημένο και αποθηκευμένο σε διάφορα μέρη( κάποιοι λένε στην βάση των Αμερικάνων στον Μαραθώνα κοντά ). Ακόμη και τα ισό­τοπα που έχουμε εισάγει από το ε­ξωτερικό τα φυλάμε κάπου στον Όλυμπο.


5


Μπροστά στο ηχητικό κανόνι που πολλοί λένε ότι δεν υπάρχει!!!!

Αλλά ας έρθουμε και στις αμυντικές τεχνολογικές επινοήσεις που έπεσαν άδοξα στο κενό ή στα χέρια τρίτων!!!! Μιλάμε για μια εφαρμογή τύπου λέιζερ που ο κ. Γκιόλβας ο­νομάζει << Φωτοδέσμη πλάσματος >> και που πέραν άλλων χρήσεων μπορεί να καλύψει πλήρως τον αμυντικό σχεδιασμό της χώρας μας, συγκρινόμενη σε ισχύ με τα προχω­ρημένα υπερόπλα των ΗΠΑ του προγράμματος << Πόλεμος των Άστρων >>!!!! Γι’αυτήν την εφαρμογή, ζήτησε από τον κ. Πέτσο την αρχική επιχορήγηση των 18 ε­κατομμυρίων δραχμών, προσπάθεια που θάφτηκε άδοξα μετά την απομάκρυνση του τελευταίου από το Υπουργείο Άμυνας.


6


Δίπλωμα της ευρεσιτεχνίας του Γκιόλβα!!!!



7


Η φωτογραφία τα λέει όλα από μόνη της!!!! Φανταστείτε ότι ακόμα κανείς δεν έχει καταφέρει κάτι να κινείτε βασικά και μόνο από υδράργυρο!!!!!

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!!!! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή, κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ!!!! Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει από καιρό η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την << TVX Gold του Δρακονιανού George Soros >>, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!!

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας << Επενδυτής >> στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16% ( !!!! ), καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ ( !!!!!!! ). Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά το(1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!!!!

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατομμύρια τόνοι ουρανίου προς 20 δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ!!;!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!!!! Για ποια λοιπόν κρίση μιλάνε οι προδότες πολιτικοί που έχουμε φορτωθεί στην πλάτη μας!;!

Το ραδόνιο είναι ένα φυσικό ραδιενεργό στοιχείο που εκπέμπεται από το έδαφος και συνεισφέρει στο 50% της δόσης που δέχεται ο άνθρωπος από τις ϊοντίζουσες ακτινοβολίες φυσικής προέλευσης! Ευθύνεται κυρίως για καρκίνους στον πνεύμονα (στη δεύτερη θέση επικινδυνότητας μετά το κάπνισμα) και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) το έχει κατατάξει στα καρκινογόνα τάξης Α!!!!

Εκτός όμως από την αρνητική πλευρά του, υπάρχει και μια θετική που μπορεί να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη και να μας ανεξαρτητοποιήσει από το πετρέλαιο.

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας!!!!

Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!!!! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή, κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros,η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο όπως και προανέφερα ποιο πάνω!!!! Ο ελάχιστος χρόνος αποσύνθεσης που το χαρακτηρίζει του επιτρέπει να βρίσκεται σε δεδομένες κατά μέσο όρο αναλογίες στην φύση.

Κανονικά λίγες μέρες μετά την δημιουργία του θα έπρεπε να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά.
Είναι γνωστό ότι το Ραδόνιο παράγεται από μια πυρηνική αντίδραση αποσύνθεσης ενός άλλου πυρηνικού στοιχείου του Ραδίου (Ra) 226Ra ->222Rn + 4He Tο Ράδιο είναι στην φύση ενωμένο με το Χλώριο (Cl) ,το Βρώμιο (Br), το Άζωτο (N), το Οξυγόνο (O) και το νερό.
Η ένωση του Ραδίου με το Χλώριο, το χλωριούχο Ράδιο όταν διαλυθεί στο νερό διαχέεται με φυσικό τρόπο στα χώματα και στα πετρώματα. Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει ώστε να μεταφέρεται το Ράδιο και να συναντιέται σε όλη την έκταση της γης, σε μορφή ενώσεων ,σε μικρή όμως αναλογία.
Σε αυτό το όμως σημείο αρχίζουν τα μυστήρια για τα οποία η σύγχρονη φυσική τηρεί σιγή ιχθύος!!!!

Το χλωριούχο Ράδιο είναι εξόχως ραδιενεργό. Όταν όμως διαλυθεί στο νερό και το νερό εξατμιστεί η στερεή ουσία που παραμένει έχει χάσει το 98% της ραδιενεργικής της ικανότητας. Ένα αρχικά από την ουσία έχουμε ακτινοβολία α, β ,γ ουσιαστικά μένει μια ελάχιστη ακίνδυνη ακτινοβολία α, ενώ οι βλαβερές ακτινοβολίες β, γ έχουν εξαφανιστεί!

Το φαινόμενο αυτό αντίκειται ολοκληρωτικά στα δόγματα της σύγχρονης φυσικής.
Ωστόσο αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι κατά τον χρόνο που το ράδιο είναι διαλυμένο στο νερό, εκλύεται ένα άλλο εξόχως ραδιενεργό στοιχείο, το Ραδόνιο, το οποίο δραπετεύει με την μορφή αερίου. Αυτό συμβαίνει για όσο χρόνο το ράδιο βρίσκεται υπό διάλυση. Όταν τελικά επανασταθεροποιηθεί με την εξάτμιση του νερού τότε εμφανίζεται εντελώς αδρανές.

Σε αυτό όμως το σημείο και πάλι έρχεται σε σύγκρουση για δεύτερη φορά με την σύγχρονη φυσική!!!!

Μέρα με την μέρα και κατά την διάρκεια ενός μηνά το χλωριούχο ράδιο επανακτά την ραδιενέργεια του και επανέρχεται στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από την διάλυση στο νερό. Με το ίδιο μείγμα μπορούμε να επαναλάβουμε την διαδικασία όσες φορές θέλουμε τουλάχιστον για τα επόμενα 1898 χρόνια, όσος είναι χρόνος ημιζωής του ραδίου.

Από πού λοιπόν έρχεται η ενέργεια που επανακτά το ράδιο!;! Η απάντηση έρχεται αβίαστα. Είναι από αυτό που οι κβαντικοί φυσικοί ονομάζουν κβαντικές διακυμάνσεις του κενού χώρου, ενώ όσοι δεν παίζουν με τις λέξεις το ονομάζουν με το όνομα που είχε πάντα, Αιθέρας ( Αριστοτέλης )!!!!

Το μορφογενετικό πρότυπο ,ο αιθέρας που οφείλει στο ράδιο την δημιουργία και τις ιδιότητες του το έχει εφοδιάσει με εκείνες τις δράσεις που έχει εφοδιάσει και άλλα στοιχεία όπως το νερό, ώστε για όσο χρόνο ζει να αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας.

Το περίφημο (και αυθεντικό) << Κοσμοσκάφος Στα-γύρο Έψιλον Το Οργάνων Όργανο του Αριστοτέλη >> η πρώτη έκδοση!!!! από τον αμφιλεγόμενο δικηγόρο Γ. Λευκοφρύδη. Μιλάμε για το βιβλίο που εκδόθηκε το 1977 και προκάλεσε τη μετέπειτα θύελλα για την << ομάδα Ε και την ομάδα Κατράκη >> το βιβλίο έχει επανεκδοθεί το 2000 από τις εκδόσεις Καθέδρα όπου ακόμα και η νεότερη έκθεση του είναι σπάνια στο να βρεθεί. Το έργο κυκλοφόρησε σε 150 αντίτυπα . Λόγο ότι πρόκειται για πολύ σπάνιο βιβλίο και από όσο γνωρίζω μόνο 4 με 6 αντίτυπα κυκλοφορούν μαζί με το δικό μου θα σας παραθέσω το εξώφυλλο του και δυο σελίδες του από το βιβλίο για να σταματήσουν αλλά και για να δουν κάποιοι ανθέλληνες ότι το βιβλίο αυτό όχι μόνο υπήρξε αλλά και όταν τυπώθηκε έγινε ένας μεγάλος χαμός από την CIA τότε για να μαγέψει όλα τα έντυπα!!!!:


8


Προσέξτε!!!! το << Ε >> όπου είναι στα αρχαία Ελληνικά γραμμένο αλλά και το πώς είναι τοποθετημένο!!!!
9

10


11


Σχέδιο του κοσμοσκάφους του Αριστοτέλη, όπως
δημοσιεύεται στο αποσυρμένο βιβλίο του
Γ. Λευκοφρύδη!!!!

Κάποιοι λένε ότι ο Λευκοφρύδης είχε πολλές στενές σχέσεις με τον Κατράκη αλλά και με τον Γκιόλβα όπου του έδωσαν τις πληροφορίες ώστε να γράψει το βιβλίο αυτό από τις αποκωδικοποιήσεις των βιβλίων του Αριστοτέλη!!!! Ο Αριστοτέλης έχει γράψει 140 βιβλία, και είναι αδύνατο να εντοπίσει αυτά που ορισμένοι θεωρούν…. κωδικοποιημένα!!!!

Αν και γράφουν ορισμένοι πως είναι εξωγήινος… και να κάνει λάθος τις κινήσεις των πλανητών!;! Ήρθε λένε … από την Ανδρομέδα… μα καλά, δεν σκέφτηκαν γιατί έγραψε τότε, πως η γη είναι το κέντρο του κόσμου!;! Τηλεσκόπια οι Ανδρομέδιοι… δεν είχαν… και είχαν τέτοια τεχνογνωσία….!;!

Αν και τον καιρό που τα έγραψε ο Αριστοτέλης…(350π.χ περίπου), δικαιολογείται για τα λάθη, μιας και δημιουργούσε ότι μπορούσε χρησιμοποιώντας απλά την λογική ….!!!!Δεν θεωρείται τυχαία Πατέρας των ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, μιας και με ότι ασχολήθηκε, το εξήγησε, το διέκρινε και το ξεχώρισε να μην το ξεχνάμε αυτό!!!! Δυστυχώς, ορισμένες υψηλά ιστάμενες ιδέες του, τόσο του ίδιου όσο και του δάσκαλου του Πλάτωνα, οι άνθρωποι μη κατανοώντας πως εγράφησαν προς ανύψωση τους, τις κατέβασαν στα μέτρα και σταθμά τους….. Ε, Εκκλησίες… κλπ κλπ…

Ο αείμνηστος Έλληνας Πυρηνικός Φυσικός και Εφευρέτης Γεώργιος Γκιόλβας μέλος της Ομάδας << Ε >> σε συνεντεύξεις του είχε αναφέρει ότι είχε αποκωδικοποιήσει άγνωστα κείμενα από τα βιβλία του Αριστοτέλη. Παραθέτω ένα απόσπασμα από αυτά:

SAMAN LYCAN

Είναι γνωστό ότι στη ζωή σας έχετε ρίξει μεγάλο βάρος στην αποκωδικοποίηση αρχαίων ελληνικών κειμένων, ιδιαίτερα του Αριστοτέλη. Θα μπω λοιπόν στον πειρασμό να σας ρωτήσω για τις δραστηριότητες της ομάδας Κατράκη, στην οποία συμμετείχατε και της τόσο συζητημένης περίπτωσης του δικηγόρου-ερευνητή Γ. Λευκοφρύδη. Γιατί ο κ. Λευκοφρύδης κυκλοφόρησε το παράξενο βιβλίο του \\Κοσμοσκάφος στα Γύρο – Έψιλον – Το Οργάνων Όργανο του Αριστοτέλη |, το οποίο αμέσως μετά την έκδοσή του αποσύρθηκε από τον ίδιο η όπως λένε κάποιες << κακές >> γλώσσες η ίδια η CIA!;!

ΓΚΙΟΛΒΑΣ

Στο συνέδριο που έγινε κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη για τα 2.300 χρόνια από τη γέννηση του Αριστοτέλη, με κάλεσαν να μιλήσω, καθώς όλοι στον επιστημονικό κύκλο γνώριζαν ότι έχω αποκωδικοποιήσει γραπτά του Αριστοτέλη. Μα άμα μιλήσω τους είπα, θα κάνω μεγάλο κακό στον τόπο μας και τα συμφέροντά του, κι εγώ τόσα χρόνια παλεύω και αγωνίζομαι για το καλό του λαού μας. Στα βιβλία του Αριστοτέλη κρύβονται τόσα μυστικά, που αν αποκαλυφθούν, θα αλλάξει άρδην η κατάσταση στη Γη με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η ομάδα του καθηγητή Στ. Κατράκη ήταν μια μυστική υποομάδα, μπορούμε να πούμε, της << Ε >>. Ο Στ. Κατράκης ήταν μέλος του συμβουλίου, ενώ υπήρχαν και εργάζονταν σε αυτήν και κάμποσοι άλλοι επιφανείς επιστήμονες. Μέλημα της ομάδας αυτής ήταν κυρίως η αποκρυπτογράφηση αρχαίων ελληνικών κειμένων και η αξιοποίησή τους στο χώρο της επιστήμης. Ο Λευκοφρύδης ήταν δικηγόρος μου, νέος τότε, τον είχαμε προσλάβει και εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος στο Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών. Ήταν αδαής στα επιστημονικά θέματα, αλλά πολύ περίεργος. Ήθελε όμως να μάθει. Ερχόταν λοιπόν στα εργαστήρια πολλές φορές ελεύθερα, έβλεπε, άκουγε, ώσπου κάποια στιγμή νόμισε ότι έμαθε όλα τα μυστικά και προχώρησε στην έκδοση αυτού του << βιβλίου >>. Φυσικά εμείς αμέσως τον διώξαμε, γιατί στο μεταξύ τρελάθηκε. Ζημιά δεν έκανε, αλλά έδωσε το έναυσμα και τώρα στη NASA προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν αυτό που κατάφερα μετά από πολύχρονη εργασία πάνω στα κείμενα του Αριστοτέλη. Δε θα πετύχουν όμως οι Αμερικάνοι, είναι τρομακτικά δύσκολο κάτι τέτοιο. Εδώ πρέπει να υπενθυμίσω ότι στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης πολλοί σύνεδροι και ιδιαίτερα δυο νομπελίστες, παραδέχτηκαν ότι ο Αριστοτέλης πάθαινε ορισμένες διαλείψεις. Γιατί σε κάποια βιβλία του ο Αριστοτέλης, ενώ έγραψε ένα κείμενο σωστό και λογικό, ύστερα έδινε λέξεις με 30 π.χ. γράμματα ή ένα κεφάλαιο ολόκληρο με συνεχόμενες κωδικές λέξεις. Εκεί μέσα σε αυτά τα σημεία των υποτιθέμενων << διαλείψεων >> βρίσκεται το μεγάλο μυστικό. Μετά από χιλιάδες ξενύχτια και σκληρή δουλειά, βρήκα το κλειδί της αποκρυπτογράφησης. Στηρίχτηκα σε μια έκδοση της Οξφόρδης του 1809, που υπάρχει μόνο εκεί και πουθενά αλλού. Θα είμαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου, αν κάποια μέρα το επιτρέψουν οι συνθήκες και όλα τα έργα του Αριστοτέλη εκδοθούν στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν αποκάλυψα μια σειρά σημαντικών πληροφοριών, οι οποίες αφορούν μυστικά της εξωγήινης ζωής, κάποιες πυρηνικές συγκρούσεις μεταξύ εχθρικών φυλών στο μακρινό διάστημα και τον τρόπο ανατροπής της εξουσίας στον πλανήτη που ζούσε ο Αριστοτέλης, πριν έρθει στη Γη με τον πατέρα του Νικόμαχο και το πολύ προχωρημένης τεχνολογίας Κοσμοσκάφος του. Ακόμη κατάφερα να αποκωδικοποιήσω κείμενα που ο ίδιος περιγράφει την ικανότητά του να ταξιδεύει στο διάστημα, καθώς και πολλές λεπτομέρειες για το ανεπανάληπτο κοσμοσκάφος του, όπως:

Από τι είναι κατασκευασμένο, τι καίει, πώς κινείται, και το φοβερότερο από όλα πώς μπορούν να καλυφθούν 500 έτη φωτός μέσα σε δώδεκα γήινες ώρες… Ο Αριστοτέλης σήμερα ζει ακόμη και θέλει κάπου δεκαοχτώ χρόνια για να φτάσει στον πλανήτη του, τον Α’ Λαγού. Στα Στάγιρα της Χαλκιδικής, όπου ο Αριστοτέλης προσγειώθηκε για πρώτη φορά, υπάρχει ακόμη και σήμερα ασυνήθιστη εκπομπή ραδιενέργειας. << Μαύρη πέτρα >> λένε οι ντόπιοι την περιοχή. Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. ”

SAMAN LYCAN

Δεν φοβάστε κάποιος μην σας πει ότι είστε τρελός που λέτε τέτοια πράγματα πως είστε τόσο σίγουρος;

ΓΚΙΟΛΒΑΣ

Αγαπητέ φίλε! Δεν με ενδιαφέρει το τι θα πουν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι ανθέλληνες όπου το μόνο που κοιτούν είναι το συμφέρων της Σιών. Θα έρθει η ώρα όπου θα βγουν όλα αυτά που λέω στην φόρα. Όπως σου είπα και ποιο πριν οι Αμερικάνοι δεν θα καταφέρουν τίποτα και ο λόγος είναι ότι μόνο ένα Ελληνικό μυαλό θα μπορέσει να αποκωδικοποιήσει τα βιβλία του Αριστοτέλη!!!! Η ομάδα Κατράκη δεν διαλύθηκε έτσι απλά μα για να γίνουν οι φύλακες της γνώσης αυτής.

Είπαμε και άλλα πολλά τα οποία δεν τα ανακοινώνω, μα όταν έρθει η ώρα θα το κάνω και προτού κάποιοι φανφαρόφωνοι κοκόροι πουν ότι σιγά μην έχεις κάνει τέτοια συνέντευξη θα απογοητευτούν πλήρως!!!! Γιατί είναι και μαγνητοφωνημένη και βιντεοσκοπημένη!!!! Σε αυτούς που μου λένε γιατί δεν βγαίνω σε διάφορες ιστοσελίδες να κάνω chat η απάντηση είναι ότι δεν το κάνω γιατί δεν ανέχομαι τον καθένα που έχει ακούσει ανακρίβειες και να της πασάρει ως γνώσεις!!!! Το πότε θα τα αναρτήσω αυτό θα το δείξει όπως μου είχε πει τότε ο Γκιόλβας:

<< Όταν θα δεις …….. τότε βγάλτα όλα στην φόρα ότι είπαμε, αν δεν υπάρχεις εσύ διάλεξε κάποιον να το κάνει και αυτός με την σειρά του να διαλέξει κάποιον άλλον αν δεν έχει έρθει η ώρα… >>.

Αμέσως γύρισε και μου είπε με κάπως έντονη φωνή:

<< Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΝΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ “ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΩ>>

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

“ΔΕΝ ΠΡΟΗΡΧΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΟΗΡΘΕ
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ”

ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΟΣΜΕΝΗ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!
ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ
ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ!

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
ΖΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!;!

ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΦΤΕΡΩΤΟ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ

Ε ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 5 ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΧΟΥΝ 4, ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ….

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ SAMAN LYCAN

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ KAI ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ.

Πράγματι μετά από κάποιες έρευνες στην περιοχή βρήκαμε…..

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΓΡΕΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ
2 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΕΝ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΣΤΗΣΗ
3 Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΟΨΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ
4 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΕΩΣ ΒΑΘΟΣ 20 ΜΕΤΡΩΝ
5 ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΑ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΠΟΣΑΘΡΩΜΕΝΟ ΧΩΜΑ
6 Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΘΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΤΕΒΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
7 Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΧΩΡΟ ΜΟΝΟ

Υπάρχουν και άλλα ευρήματα τα οποία δεν θα αναφερθώ αυτήν την στιγμή γιατί δεν είναι του παρόντος!!!! Αυτά είναι τα μόνα γνωστά από την περιβόητη ομάδα Κατράκη από όσο γνωρίζω εγώ. Τώρα ότι άλλο έχει γραφτεί δεν μπορώ να γνωρίσω το αν είναι αλήθεια ή όχι όταν όμως οι φίλοι ερευνητές ανοίξουν και εκείνοι τα χαρτιά τους τότε θα δούμε αν λένε αλήθεια ή όχι. Μέχρι τότε δεν μπορώ να κρίνω κανέναν αν τα λέει σωστά ή όχι όπως και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο με μένα!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

thesecretrealtruth
Διαβάστε περισσότερα » »

4 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 40 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 11/02/2013 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝD ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
1.Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ TΟ ΑΝΩΤΑΤΟ "ΟΡΓΑΝΟ" ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
2. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ C.F.R. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ), Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ κλπ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ (CLUB OF ROME). TO 90% TΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ AYΤΩΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ HARVARD.
3. ΤΡΙΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ "Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ" Ή Τ.C. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΞΟΝΕΣ:ΕΥΡΩΠΗ,ΑΣΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ. (ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ).
4. ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ...Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ,Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΣ),Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.
ΑΠ΄ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ..ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;
ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ..ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ! (ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ).
ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ:
"ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;" Ή ΑΛΛΙΩΣ:" ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΣ;"."ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΑΡΑ;"(ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ).
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΠΡΟΕΔΡΟΙ", ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΧΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.(ΒΑΣΙΛΕΙΣ,ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ,ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ κλπ).
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΜΕ ..ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ! (ΚΑΙ με ΛΕΠΙΑ!).
ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ "ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ", ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ.
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ:
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!!!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΛΕΟΝ.
Μέλη του Ελληνικού Παραρτήματος της Λέσχης της 
 
Ρώμης
Λευτέρης Αντωνακόπουλος, Πρόεδρος, ΕΛΙΝ–ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ
Ιδρυτικό Μέλος
Δρ. Ευαγγελία Αρβανιτάκη, Οδοντίατρος
Ιδρυτικό Μέλος
Μανουέλα Βαρδυνογιάννη, Επιχειρηματίας
Ειρήνη Βασιλοπούλου, Επιχειρηματίας
Καθ. Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Ελληνικού Παραρτήματος της Λέσχης της Ρώμης
και της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής
Ιδρυτικό Μέλος
Αλέξανδρος Βραχνός, Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων
Ιδρυτικό Μέλος
Δημήτρης Δημόπουλος, Επιχειρηματίας
Ιδρυτικό Μέλος
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος με εκπρόσωπο τον Καθ. Νικόλαο Μουσίοπουλο, Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Υποστηρικτικό και Θεσμικό Μέλος
Γεώργιος Ενεπεκίδης, Οικονομολόγος
Ιδρυτικό Μέλος
Αχιλλέας Έξαρχος, Πρέσβης, ε.τ.
Καθ. Χρήστος Ευθυμιόπουλος, Ερευνητής Α’, Κέντρο Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών
Ιδρυτικό Μέλος
Ανδρέας Ζαϊμης, Δικηγόρος
Ιδρυτικό Μέλος
Καθ. Αρθούρος Ζερβός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ
Γιώργος Κασιμάτης, Διευθυντής Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα
Ιδρυτικό Μέλος
Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλος
Καίτη Κυριακοπούλου, Επίτιμη Πρόεδρος, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλος
Στέφανος Κωστόπουλος, Πρόεδρος Foresight, τ. Πρόεδρος Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ιδρυτικό Μέλος
Βασίλειος Λαοπόδης, Πρόεδρος Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών Παράρτημα Αδριατικής-Ιονίου
Ιδρυτικό Μέλος
Δρ. Νικόλαος Λιάσης, Ιατρός – Αγγειολόγος, Διευθυντής Ευρωϊατρικής
Χαράλαμπος Μαυρειδόπουλος, Σύμβουλος Marketing
Ιδρυτικό Μέλος
Κώστας Μπακούρης, Πρόεδρος, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς
Ιωάννης Μπουρλογιάννης Τσαγκαρίδης, Πρέσβης, ε.τ. Ιδρυτικό Μέλος
Lydia Nieuwoudt, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Νέων Τεχνολογιών
Αντώνης Νίνος, Επιχειρηματίας
Γιάννης Παγίδας, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Δ.Σ. Αιολική ΑΕΕΧ
Ιδρυτικό Μέλος
Ελένη Παπαδημητρίου, Βιολόγος
Ιδρυτικό Μέλος
Νίκος Παπαδόπουλος, Μέλος του Σουηδικού Κοινοβουλίου, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Διακοινοβ/κής Ένωσης
του Ελληνισμού
Ιδρυτικό Μέλος
Δρ. Φώτης Παπαθανασίου, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Β & Μ Θεοχαράκη
Νότης Πικρός, Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
Ανδρέας Ποταμιάνος, Πρόεδρος Ηπειρωτική Ατμοπλοϊα Ποταμιάνος Γ ΑΕ
Δημήτρης Ραντόπουλος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, τ. Πρόεδρος Ελληνο-Βρεταννικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ιδρυτικό Μέλoς
Δημήτρης Σαρακάκης, Πρόεδρος του ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη
Ιδρυτικό Μέλος
Δρ. Σπύρος Σπύρου, τ. Αντιπρόεδρος Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός
Ιδρυτικό Μέλος
Καθ. Κωνσταντίνος Στεφάνου, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Ιδρυτικό Μέλος
Καθ. Γιάννης Στουρνάρας, Υπουργός Οικονομικών, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Μελετών (ΙΟΒΕ)
Ιδρυτικό Μέλος
Καθ. Γιώργος Στουρνάρας, Καθηγητής Υδρογεωλογίας, Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβαλλοντικής Γεωλογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Ιωάννης Τζεν, Εκπρόσωπος του Δ.Σ. στην Ελλάδα & την Ευρώπη, KEDR Bank
Ιδρυτικό Μέλος
Στέφανος Τσολακίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΚΛΕΟΣ Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλoς
Τάσος Φιλιππάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε.
Θέμις Χατζηγιάννη, Επιχειρηματίας / Καλλιτέχνης
Ιδρυτικό Μέλος
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ END (END NATIONAL DEPT:
ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 35 ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΙΔΑ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ:
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ.
ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ "ΞΕΧΑΣΟΥΝ").
11/02/2013
Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. (ΒΑΤΙΚΑΝΟ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ. ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΣΟΔΟΥ;(ΟΠΤΙΚΑ)ΑΚΡΙΒΩΣ! ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΤΑ "ΣΥΜΒΟΛΑ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΗΔΗ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ; ΤΟ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΣΚΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ "ΑΝΘΟΣ" ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ.







Πηγή
attikanea
Διαβάστε περισσότερα » »

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον των δημοσιογράφων Καμπουράκη, Πολίτη για …

…Προσβολή της μνήμης νεκρού. Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (Άρθρο 365).
Επιτέλους η δικαιοσύνη ξυπνάει!
Ταυτόχρονα η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τους δύο κυρίους για τις δηλώσεις τους, με τις οποίες εμφάνισαν στην κοινή γνώμη τους δύο νεκρούς φοιτητές ως μπεκρήδες και επιπόλαιους.
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: “Να μωρέ, φάγανε ήπιανε κρασάκι και έβαλαν τη ψησταριά στο δωμάτιο!
Γ. ΠΟΛΙΤΗΣ: “Κρίμα να χάσουν τη ζωή τους από επιπολαιότητα μορφωμένα παιδιά!!!
Αυτά σε μια άλλη χώρα όχι στην “δικαιοσύνη” της κατεχόμενης Ελλάδας και την συγκυβέρνηση Τσολάκογλου!


sibilla-gr-sibilla
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ελλάδα ο μεγαλύτερος επενδυτής στα Σκόπια

Μάρτιος 1, 2013.

Η Ελλάδα ήταν ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στα Σκόπια πέρυσι. Αυτό δείχνουν τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές των Σκοπίων, σύμφωνα με δημοσίευμα του βουλγαρικού Φόκους.


Το συνολικό ποσό των άμεσων ξένων επενδύσεων στα Σκόπια το 2012 ανήλθε στα 44,2 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 12,3 εκατομμύρια προέρχονται από ελληνικές επενδύσεις.

Επίσης, η εμπορική δραστηριότητα με την Ελλάδα ανήλθε στο ποσό των 991,7 εκατομμύριων δολαρίων.

Επιπρόσθετα, η σκοπιανή εφημερίδα ‘Βέτσερ’ αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Μακεδονία’ της Θεσσαλονίκης που έχει σχετικό τίτλο «Η Ελλάδα τρέφει την οικονομία των Σκοπίων».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στα Σκόπια δραστηριοποιούνται 280 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν 20.000 εργαζόμενους.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »